#rejab

9931 posts

TOP POSTS

Sabda Rasulullah saw,
" Lima malam doanya tidak ditolak iaitu pada Malam pertama bulan Rejab, Malam Nifsu Sya`ban, Malam jumaat, Malam hari raya Aidilfitri, Malam hari raya Aidiladha " ( Al Baihaqi )

Jom submit doa banyak~banyak malam ni .

#sharedbyamiraahmad #rejab #instadaily #love #girl

Alhamdulillah, bertemu lagi kita dengan Rejab, bulan yang penuh keberkatan.
.
Ya Allah, berkatilah kami pada bulan Rejab dan Syaaban dan sampaikanlah kami ke bulan Ramadan. Amin.
.
Yang berpuasa sunat, selamat berpuasa :) #rejabmonth #rejab

Masha Allah... the beauty of nature 🎇 #scenery #rejab

#downtown _LA #rejab 🎥🎬

[FOTO] 24 April 2017 (Isnin), Cheras - Muslimah Hizbut Tahrir Malaysia Cawangan Bangi mengambil kesempatan sempena cuti umum israk mikraj melakukan Street Dakwah di Taman Tasik Permaisuri Cheras untuk menyampaikan mesej mengenang kembali rahsia dan peristiwa di bulan Rejab.
Street Dakwah mendapat respon yang sangat baik dari kalangan remaja yang singgah ke bunting yang kami paparkan. Selain bunting Islam Kaffah, Sistem kepemilikan dalam Islam dan bunting 5 Perbezaan antara Islam dan Demokrasi turut dijelaskan oleh para AJK yang bertugas. Para hadirin juga dibekalkan dengan risalah serta pemplet dakwah.
Rahsia dari peristiwa Isra’ dan Mikraj banyak sekali yang dapat dijadikan pengajaran dan bukan hanya kisah-kisah sejarah dan sebagainya, contoh bulan rejab terdapat moment istimewa, tidak saja moment Nabi menerima titah kewajiban solat, tetapi juga moment pengukuhan Nabi sebagai pemimpin bagi seluruh umat manusia. Ketika baginda saw. dititahkan menjadi imam para Nabi dan Rasul sebelumnya di Baitul Maqdis. Di mana melalui tangan Nabi saw.lah negara Islam pertama tegak di Madinah. Dengannya, kesucian darah, harta dan maruah kaum muslimin terpelihara. Dan banyak lagi rahsia rejab yang dapat kami sampaikan kepada para pengunjung. Kami yang bertugas mengucapkan berbanyak terima kasih kepada para pengunjung dan sehingga berjumpa lagi di lain kesempatan. InsyaAllah .
#KempenRejab #Rejab #StreetDakwah
#IsrakMikraj

Hilang untuk seketika berstatuskan "membawa diri" 🙈

Langkah pertama untuk berjinak dengannya... Cuba untuk tarik minat orang supaya dapat tarik mereka untuk turut serta untuk masa yang akan datang untuk cipta lebih kenangan.

Kaedah nak kenal ciptaan Allah ada banyak, kaedah nak bersyukur pun banyak... Cuba untuk kembangkan dan perluaskan kaedahnya

#Rejab
#JomIstighfar
#ShortTrip
#CameronHighland
#Rabak

MOST RECENT

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Berkurung dengan ANGGUN KURUNG RIAU di hari raya
#anggunkurungriaubyzulieda

Tak cukup duit sbb tunggu gaji, jangan risau kita terima deposit utk booking.... Whatapp 0174553116

Delivery date 22/5-9/6/2017. 🌸Baju Kurung Riau Tradisional
🌸Potongan labuh dan berpesak kembang di mana tidak mengikut badan
🌸Leher baju kurung
🌸Kain lipat batik
🌸Pinggang separa getah dan zip sorok di sisi
🌸Material "cotton" Santana V2 bertekstur dan eksklusif
🌸Material yang senang digosok dan tidak mudah renyuk
🌸5 pilihan saiz S - XXL

#promosi
#rejab
#ramadhan
#syawal
#ramadhan2017
#syawal2017
#harirayaaidilfitri
#tawaranhebat
#hargaruntuh
#ramadhan1438h
#sedondon
#kurung
#kurungriau
#aurainsta
#shmpraya

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags