[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rejab

10684 posts

TOP POSTS

Jom berdoa..malam nie paling mustajab tau doa.. #rejab #malam #doa

Ekipemoooone๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ
#rejab
#golakh
#๐Ÿ™Œ๐Ÿ’ช

Sabda Rasulullah saw,
" Lima malam doanya tidak ditolak iaitu pada Malam pertama bulan Rejab, Malam Nifsu Sya`ban, Malam jumaat, Malam hari raya Aidilfitri, Malam hari raya Aidiladha " ( Al Baihaqi )

Jom submit doa banyak~banyak malam ni .

#sharedbyamiraahmad #rejab #instadaily #love #girl

#downtown _LA #rejab ๐ŸŽฅ๐ŸŽฌ

Salam maghrib.
Salam 1 Rejab.
Salam sayang semua.
Ayuh perbanyakkan doa di malam ini.
Sudah la hujan , malam 1 Rejab lagi. Moga doa2 dimakbulkan. Doa yang baik2 untuk saya dan semua.
#1rejab #rejab #akhlaqfromme2you #ejenkasihsayang #doa

Salam Alayk!
Kita dah masuk Bulan Rejab. InsyaAllah, Ramadhan pulak bakal menjelma.

Semoga segala amalan ibadah kita diterima. Amin.

#sawouq #sawouqueen #rejab

Hari ini berbuka puasa just simple je buat alas perut.. lepas habis keja baru boleh makan makanan berat ..hehe alhamdullilah 5Rejab
#puasa
#bulan
#rejab

jadilah seperti padi walaupun berisi tetap tunduk๐ŸŒพ langit yang cerah pagi yang indah๐ŸŒ„
#Morning #Rejab #PositiveMind

MOST RECENT

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum... ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏ ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
"Semoga kita termasuk dikalangan hamba Allah yang terpilih... Aamiin...?"
Alhamdulillah Ramadhan ke 27...
Salam Barakah Sayang2 Che Ta semua... #alhamdulillah
#aamiin
#Rejab
#Sya'ban
#Ramadhan
#mencaricintaallahswt
#auditdiri
#sentiasaberfikiranpositif
#mamarita_shop

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum... ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏ ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
"Semoga kita termasuk dikalangan hamba Allah yang terpilih... Aamiin...?"
Alhamdulillah Ramadhan ke 27...
Salam Barakah Sayang2 Che Ta semua... #alhamdulillah
#aamiin
#Rejab
#Sya'ban
#Ramadhan
#mencaricintaallahswt
#auditdiri
#sentiasaberfikiranpositif
#mamarita_shop

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum... ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏ ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
"Ramadhan bakal berlalu pergi...
Sayunya rasa hati...
Tahun hadapan masih adakah kesempatan untuk bertemu lagi...
Masih adakah peluang menyambut Ramadhan bersama Ibu & Keluarga Tercinta...
Allahuakhbar...๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข"
Alhamdulillah Ramadhan ke 26...
Salam Barakah Sayang2 Che Ta semua... #alhamdulillah
#aamiin
#Rejab
#Sya'ban
#Ramadhan
#mencaricintaallahswt
#auditdiri
#sentiasaberfikiranpositif
#mamarita_shop

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum... ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏ ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
"Ramadhan bakal berlalu pergi...
Sayunya rasa hati...
Tahun hadapan masih adakah kesempatan untuk bertemu lagi...
Masih adakah peluang menyambut Ramadhan bersama Ibu & Keluarga Tercinta...
Allahuakhbar...๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข"
Alhamdulillah Ramadhan ke 26...
Salam Barakah Sayang2 Che Ta semua... #alhamdulillah
#aamiin
#Rejab
#Sya'ban
#Ramadhan
#mencaricintaallahswt
#auditdiri
#sentiasaberfikiranpositif
#mamarita_shop

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
โค๏ธ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
โค๏ธ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
โค๏ธ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
โค๏ธ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
โค๏ธ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
โค๏ธ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
โค๏ธ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
โค๏ธ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
โค๏ธ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
โค๏ธ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
โค๏ธ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
โค๏ธ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
โค๏ธ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
โค๏ธ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
โค๏ธ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
โค๏ธ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
โค๏ธ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
โค๏ธ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
โค๏ธ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
โค๏ธ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
โค๏ธ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Most Popular Instagram Hashtags