#regionmalaya

1701 posts

TOP POSTS

Harus aku - serah suhaimi 🎀🎧 @sufiansuhaimi_
Jersey : @regionmalaya
#janganisapgam #harusaku #sufiansuhaimi #sercover #regionmalaya

Terima kasih Rann Taroo kerana beli produk @regionmalaya daripa agent sah kami @ultrasrma011 . Terbaik!
Jangan lupa untuk follow ig @regionauthentic juga ye!
#regionmalaya #malayantiger #statejersey #jersey

Dah tak banyak size yang ada.
BUAT BELIAN BERSAMA EJEN:
Bagi mempercepatkan urusan tempahan, anda boleh terus WHATSAPP mana-mana ejen berdaftar kami seperti berikut: - πŸ“± RMA001 | 013-575 9964 | KHAIRULFATTAH (Fast Reply)
πŸ“± RMA002 | 019-577 5541 | RIZAUDIN
πŸ“± RMA003 | 019-473 1725 | AHMAD SHAKRY
πŸ“± RMA004 | 016-848 7264 | FARIEQ SYAZWAN πŸ“± RMA005 | 019-308 4455 | HAIRI HUSSIN πŸ“± RMA060 | 017-617 1128 | MASTURA (Fast Reply)
πŸ“± RMA007 | 017-438 7953 | MUHAMMAD TAHIR πŸ“± RMA008 | 012-916 8690 | HANIS EIZZATI (Fast Reply) -

Atau beli dengan ejen berdaftar kami yang lain. Pastikan anda minta kod ejen sebelum berurusan di link berikut :

https://goo.gl/Xh7cQy -
Kami tidak bertanggungjawab sekiranya anda buat belian bersama ejen yang tidak sah.

#RegionMalaya #RMSale

Apa khabar orang Melaka. Abg @hafizalhamad dah sarung jersi negeriku Melaka keluar TV di rancangan Chanteq di Astro Arena :)
#RegionMalaya #NegerikuMelaka

Akan datang!! Selepas semua tempahan sebelum ini selesai yang kini dalam proses akhir di kilang, kami akan terus roll out batch 6. Kali ini kami datang bukan dengan jersi sahaja, tetapi 1 set dengan seluar!!! Bukan itu saja, ada beberapa jersi yang akan diberi nafas baru. Stay tune guys!! #RegionMalaya #JanganTanyaHargaLagi #LekLuu

Last but not least, MALAYAN TIGER! Nantikan 3 rekaan baru jersi Negaraku Malaysia iaitu Home Hybrid, Away Hybrid dan Brave Red.

#RegionMalaya #HomeHybrid #AwayHybrid #BraveRed

Dah tak banyak size yang ada.
BUAT BELIAN BERSAMA EJEN:
Bagi mempercepatkan urusan tempahan, anda boleh terus WHATSAPP mana-mana ejen berdaftar kami seperti berikut: - πŸ“± RMA001 | 013-575 9964 | KHAIRULFATTAH (Fast Reply)
πŸ“± RMA002 | 019-577 5541 | RIZAUDIN
πŸ“± RMA003 | 019-473 1725 | AHMAD SHAKRY
πŸ“± RMA004 | 016-848 7264 | FARIEQ SYAZWAN πŸ“± RMA005 | 019-308 4455 | HAIRI HUSSIN πŸ“± RMA060 | 017-617 1128 | MASTURA (Fast Reply)
πŸ“± RMA007 | 017-438 7953 | MUHAMMAD TAHIR πŸ“± RMA008 | 012-916 8690 | HANIS EIZZATI (Fast Reply) -

Atau beli dengan ejen berdaftar kami yang lain. Pastikan anda minta kod ejen sebelum berurusan di link berikut :

https://goo.gl/Xh7cQy -
Kami tidak bertanggungjawab sekiranya anda buat belian bersama ejen yang tidak sah.

#RegionMalaya #RMSale

MOST RECENT

Are u BRAVE enough for our #BRAVERED ?? 😏😏😏 .

#RegionMalaya #rmabocey #batch7 #comingsoon #dahreadyduitke

Semalam air international latte dan chocolate, hari ini apa pula ya?
.
Sirap aisssss πŸ€€πŸ˜›
#comingsoon #akandatang #regionmalaya #negaraku #malaysia #bravered #red

BRAVE RED πŸ‘Ί
.
Tadi korang dah dapat tengok sikit design CHOCOLATE & LATTE. Sikit jelah. Hehe..
.
Nantikan kemunculan design jersi BRAVE RED. 😈
.
#regionmalaya #regionauthentic #bravered #malaysia #malaysian #nationaljersey #malaysiajersey #seagame2017

😈 BRAVE RED 😈
Setelah sekian lama kami peram, jersi Malaysia Brave Red akhirnya akan keluar menakluk pasaran tidak lama lagi.

Siapa sini suka warna Merah? Kenapa suka warna Merah? -
Kita dah ada Chocolate dan Latte, kali ni kita keluarkan Sirap pula!! hahahaa.. πŸ˜†
#RegionMalaya #BraveRed #seagames #KL2017 #sukansea2017 #snbj #mitec #emaspertamamalaysia #sepaktakraw #titiwangsa

😈 BRAVE RED 😈
Setelah sekian lama kami peram, jersi Malaysia Brave Red akhirnya akan keluar menakluk pasaran tidak lama lagi.

Siapa sini suka warna Merah? Kenapa suka warna Merah? -
Kita dah ada Chocolate dan Latte, kali ni kita keluarkan Sirap pula!! hahahaa.. πŸ˜†
#RegionMalaya #BraveRed #seagames #KL2017 #sukansea2017 #snbj #mitec #emaspertamamalaysia #sepaktakraw #titiwangsa

Chocolate or Latte?
Tell me which one is your favourite.
Stay tuned!
.
#regionmalaya #regionauthentic #malaysia #malaysian #nationaljersey #malaysiajersey #seagame2017

Chocolate or Latte?
Tell me which one is your favourite.
Stay tuned!
.
#regionmalaya #regionauthentic #malaysia #malaysian #nationaljersey #malaysiajersey #seagame2017

Most Popular Instagram Hashtags