#redwing1905

MOST RECENT

Di mata orang mungkin kau tidak lagi berharga , tetapi di mataku , kau cukup berharga . Chiahhh chiahhh 😉

#redwing #redwing100thanniversary #redwing1905 #redwingoriginal

Sayangnye lahaiii , jackpot dah ni , condition new without box , tu la tak jage molek , kan da naik bintik hitam 😂😂 , ok abaikan 🏃🏃💨💨 #redwing #redwing1905 #redwing100thanniversary #redwingjapan #redwingusa #redwingoriginal

Triple #R
#Redwing #Redmoon #Rambonightmarket ✔️Redwing #8858 & #1905 100th Anniversary
Us8/uk7 & Us11/uk10
( RM1xxx & RM1xxx ) ✔️Redmoon Wallet #Peacemaker
New old stock with box complete set ( RMxxxx )

Just call/whatsapps only 0143987545

www.wasap.my/60143987545

Good Night
Have a nice dream
No Boots No Life
As&co
#nobootsnolife #rnm#pinggiranusj #seksyen18shahalam #redwingheritage #redwingmalaysia #redmoonpeacemaker #redwing1905 #redwing8858

Jangan ikut kata hati
Ikutlah permintaan orang ramai !

Botol hitam obenauf’s 4oz lp anda boleh buat pilihan untuk pakai sebelum atau selepas
Jadi anda mempunyai dua pilihan ,setelah memiliki barangan kulit seperti , #boots , #wallet , #handbag #jacket & barangan kulit yang lain !
Pilihan sebelum
1-Mencegah kulit sebelum ada kulat , bintik-bintik hitam ( bacteria) #kekeringan #rekahankulit #pudarwarna !
Pilihan Selepas
2-Merawat kulit selepas terdapat kesan-kesan kulat , Bintik-bintik hitam, Kekeringan , Rekahan kulit , pudar warna & sebagainya , hanya dapat block ( sekat ) dari terus merebak !
Kerosakan kulit berpunca dari #usia #cuaca #bacteria #air #udara #kekeringan #kehilangan byk minyak didalam kulit !
Ada apa-apa nak tanya tentang kulit ?
Packing dulu untuk rakan yang pentingkan pelaburan yang telah dihabiskan untuk barangan kulit !

Stock semakin terhad
Obenaufs Heavy Duty 4oz LP - RM110 termasuk pos
Berus bulu kuda - RM30
#redwing8131 Logo Sayap
us8/uk7
RMx80
#redwing875 E #irishsetter #dogcarved96
us7/uk6
RMx80
#redwing1905 #100thanniversary
Us11/uk10
Details pic , price & Order —-> www.wasap.my/60143987545

Lokasi Pinggiran Usj & Rambo Night Market
Official instagram —> @obenaufs_lp from idaho usa with the slogan ⤵️
Regular use will be extend your investment x
Learning are never end #nobootsnolife #rambonightmarket #seksyen18shahalam #pinggiranusj
#obenaufsmalaysia🇲🇾 x#obenaufsidahousa🇺🇸 #redwingmalaysia #redwingsubangjaya #redwingshahalam

#Awas
Jangan sesekali ⤵️
Jika tak ngam dgn size atau nilai jangan paksa diri anda untuk #Piakk ( Sebat ) yang penting saya dapat kenal anda dgn lebih dekat & Bagi anda yang jauh telah pasti size boleh diuruskan dengan POS !
Details ⤵️
www.wasap.my/60143987545
Away- prepare untuk rakan dari #kajang & #cheras untuk datang cuba size malam ini di Pinggiran Usj !
#redwing877 #redwing8111 #redwing1905 #redwing1907 #moctoe #ironranger #100thanniversary #wolyinsole #brushhorsehair #obenaufsleathercare
As&co
#nobootsnolife #pinggiranusj
#rambonightmarket #seksyen18shahalam
#redwingmalaysia #redwingheritage #redwingjapan

Malam ni kena tido awal sal malam esok di Rambo Night Market sampai 2 pagi !
Ada sesape nak lepak sambil cuba size & nak selfie pun boleh !
Tak tahu lokasi & sebagainya boleh call atau Whatsapps saya 0143987545 !
Good Night - Have a nice dream !
#redwing8858 #redwing1905 #doubleanniversary #100thanniversary #limitededition #horweenleather
#nobootsnolife #rambonightmarket #seksyen18shahalam #pinggiranusj

Salam 💯 anniversary Logo x Monkey Boots !

Bersyukur apa yang telah dicapai & teruskan semangat untuk yang belum dicapai ⤵️ 💥Red Wing #8858 E 💯th Anniversary Limited Edition Horween leather -
Series Production 0540-2005 ( Terhad 2005 pasang sahaja keluaran )
Size Us8/uk7 💥#RedWing #1905 D Special 💯Anniversary Logo with box ( Production tahun 2005 genap ulangtahun ke #100 redwing dari 1905 hingga 2005
Datang sekali dengan dua tali & pelapik ( insole ) 100th Anniversary serta buckle lace 💯 annivesary ( Deadstock )
Size 9us/8uk 💥Red Wing #8815 D Monkey Boots
Horween Leather ( #Deadstock )
Us8.5/uk7.5
Link untuk DM—> www.wasap.my/60143987545
Link untuk DM—> www.wasap.my/60143987545
Link untuk DM—> www.wasap.my/60143987545
Lokasi - Pinggiran Usj & Rambo Night Market Seksyen 18 Shah Alam
Bagi anda yang jauh boleh diuruskan dengan POS
Link untuk DM—> www.wasap.my/60143987545
#Piakkk
No Boots No Life
As&co
#nobootsnolife #rambonightmarket #seksyen18shahalam #pinggiranusj
#redwing1905 #redwing8858 #redwing8815 #redwingmalaysia #redwingjapan #redwingheritage

I’m in the right way - Yamaha as3 Twin (1973) two stroke .. #yamahaas3 #yamahatwin #yamahalawasclub #twostrokeneverdie #oldyamaha #lovelyvintage #drmarten1460
#redwing1905

Saturday style on a wet and windy day. Red Wing 1905, Ursus x Bape Jeans, Vintage Military undershirt, Flannel popover work Shirt, peyotegem necklace, Soxisix Trucker Wallet, Vintage NHS Specs. #saturdaystyle #workwear #redwingboots #redwing1905 #vintageredwing #flannelshirt #popovershirt #militaryundershirt #madeinjapan #bape #ursusbape #vintageclothing #vintagestyle #workwear #madeinusa #soxisix #nhsspecs #menswear #menstyle #beards #stlyeblogger

Most Popular Instagram Hashtags