#rebong

702 posts

TOP POSTS

Krg edisi baru...pas lg gk sadar kamera ya cuzz lgs d rekam aja moment yg sgt langka bingitz ini...walaupun agak sedikit kaku tp Ok lahhh yaaa utk ukuran YohanesBertusBoliRane#2JempolUtkAnes#edisiNgumpulCucu2#Rebong'sFamilly#LatePost..

Tak sabar mau ketemu....#Rebong-Merong#nyoknyok

Rumah Terbuka Aidilfitri Hujung² ... Ayahanda SM. Lagi sorang geng takde,sebab outstation. Jadik kami gelakkan dia lah beria. #rebong SM dekat belakang tu,kabusss banyak..blur tak nampak. Hue hue hue.

Raya Day 2...Pendekar Urban Part 2... #raya2017 #ootd #tanjakurban #rebong #teamrayapenang

NEGARAKU
-
Dan dari '57
Jalannya telah disuluh
Bangkit seakan subuh
REBONG diluntur buluh
-
Terus ke '63
Kami menjadi kita
jangan dipersia akibat titik-titik nila
Biar hujan batu turun selebat tengkujuh
Selagi kami mampu
semangat tak pernah lumpuh
Selagi ada tubuh untuk kamu aku memburuh
Usaha yang aku bubuh semua petir tiada guruh
-
#rebong #nusantarastreetwear #puisijalanan #menongkaharus #13

Kotak Hitam famliy team 🤗 beraya di rumah bos .. Terima kasih mnjemput kami .. #kotakhitamteam #rebong #inikanraya

Mungkin ada yg hilang saat kamu pergi tapi aku yakin bakal ada yg tumbh dari apa yg kamu patahin,,liat aja pohon bambu saat dia baru tumbuh justru malah di cari orang hha,,lbih baik kan dari pada di terusin nantnya bakalan tumbuh tinggi tapi ujungnya kecil nggak berbunga apalagi berbuah malahan ada yg bikin gatel tt hha
intinya ttp bahagia kata mbak via yg penting jngan ngelakuin halhal yg negativ
Senyumin aja hha

#rebong #preng #thankmbkvia

Lepak dengan Melayu albino 😎

#rebong #kotakhitam #menongkaharus

MOST RECENT

Tak sabar mau ketemu....#Rebong-Merong#nyoknyok

Jom support kawan saya!! Dia handsome, berbakat, berjambang, tak tinggi fizikal tapi tinggi akai! #supportkawankawan #support

#Repost @izzulfaizidrus
・・・
Rakan-rakan yang dirahmati, pasukan musik saya memerlukan sokongan anda, untuk melayakkan diri ke peringkat seterusnya, jadi apalah salahnya kalau anda turut menyumbangkan satu undi demi menyelamatkan maruah industri musik tempatan....tediaaaaaa!
Buleh undi setiap hari sampai 31/7 ni

Pakat-pakat klik link di bio untuk vote na

#budaknakalhujungsimpang #diarisinakal #nakalsampaimati #vivalanakal #band #reggae #nusantara #batik #rebong #malaysiaband #ska #fullband #10piece #vote #satuundiansatuharapan

Most Popular Instagram Hashtags