#readystock

MOST RECENT

EXFOLIATING & HYDRATING TONER
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
EXFOLIATING toner ๐Ÿ‘‰toner yg berguna utk angkt sel kulit mati pd wajah shg kulit mjd lembut & halus krn sel kulit mati yg terangkat tsb tergantikan oleh sel2 kulit baru yg tumbuh ๐ŸŒบUntuk kulit normal dan kering๐ŸŒบ
Jgn pk exfloating toner utk pemakaian tunggal mksdny sehabis pk exfoliating toner ga pk ap2 lg, ini berbahaya ! โคPemakaian sebaiknya mlm hariโค
HYDRATING toner๐Ÿ‘‰ toner yg memberikan *kelembaban *menyeimbangkan ph kulit
*memberikan efek calming (menenangkan) pd kulit yg sensitif atau sdg iritasi krn hydrating toner bs menyerap dg baik pd smua jenis kulit
๐ŸŒบUntuk smua jenis kulit๐ŸŒบ ๐Ÿ’‹Setelah pk exfoliating apa perlu pk hydrating toner?๐Ÿ’‹ Nah, nah , nah....kl pgn kulit wajah *lebih cerah *warna kulit lebih merata dan
*tektur kulit lbh supple (lentur) sebaiknya pakai keduanya

Krn fungsinya berbeda jika di pk keduanya slg mendukung
Kulit mati jd terangkat scr teratur, persiapan kulit utk menyerap produk skincare betikutnya baik serum, face oil maupun moisturizer mjd maksimal penyerapannya ๐Ÿ’•Punya muka idaman emang usahaaa bener ya sabar ....sabar....sabar...โคโคโคโค #halal
#bpom
#pencerahwajahalami
#pemutihwajah
#jakartaย 
#bestskincare
#terbaik
#termurahย 
#sintanana
#agenresmi
#trustedseller
#bestseller
#jawatengah
#soloraya
#solo
#surakarta
#jogjakarta
#jogja
#readystock
#openresellerย 
#welcomereseller
#homeremediesย 
#readystock
#naturebased
#alami
#organik
#skincare

TQSM kamurang for repeating order๐Ÿ˜‡..Thank you for the trust,really appreciate it ๐Ÿ’–โ—โ—
.
.
.
.
.
Fyi Sanenang stocks on hand Miasis semakin SUSUT sda 90/500pcs,bulan 9 baru lot baru kena release..bha LAKAS GRAB YOURS NOW while still on promo,based on 1st come 1st serve & opcoz reserved with payments sija ahhโœŒ
.
.
.
.
๐Ÿ’“ Serious buyer can click WhatsApp link in bio to purchase๐Ÿ’“ .
.
.
PENCURI FEEDBACKS TIDAK DIALU2KANโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
#yajahn#yajahnfatburning#yajahnmalaysiaย  #yajahnherb#flatstomach#sanenang#05sanenangmalaysia#gembebehgroup#ML14SABAHSARAWAK#sanenangplusbyyachan#newpackaging#readystock#breastup#breastenlargement#bigboob#winkwhitekch#winkwhiteholics#wwvip074901#beautyexpertkitak#healthyexpertkitak#organicsupporter#loveyourself#jomcantik#borneo#sarawakonlineshop#sabahonlineshop#malaysiaonlineshop#globalonlineshop#sayapakaisayajual#trustedseller

Ready Stock!! IDR 75.000
๐ŸŒผ
๐ŸŒผ
๐ŸŒผ

Detail produk tertera pada foto ๐ŸŒผ
๐ŸŒผ
๐ŸŒผ

Serius Order?
Nama :
Alamat Lengkap :
No Hp :
Warna :

Kirim ke โคต
WA :08986475414
Dm instagram
#bajumewah #readystock #cod #branded #branding #hadiah #hadiahwisuda #hadiahpacar #hadiahultah #reselerwelcome #ori #ujungharapan #resellermurahbanget #pondokungu #ujungharapan #pondokindah #murmer #busana #pabrik #pabrikbaju #desainsukasuka #desainolshop #olshopmurah #olshopjakarta #olshop #olshopmurmer #olshopbekasi

Sepatu Urban & Co Blond ๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜™ size 38 - 39
Ready waran hitam & navy .
.
.
#readystock#fashion#boutique#queen#malinau#kaltara.

MRS.IRON
=====================
MRS.IRON PAKAR MASALAH TUDUNG ANDA.
======================== - TUDUNG SUSAH BENTUK ? - AWNING PATAH SERIBU MACAM TAKDE CANS NAK BETULKAN BALIK? - PAKAI SHAWL MUKA JADI BULAT CAM DONUT?
Meh nak crita = BAIKI TUDUNG YANG SUSAH BENTUK
Peminat bawal sangat suka dengan Mrs Iron sebab muncung tudung cantik terbentuk . Tudung yang rosak awning jadi macam baru dengan semburan Mrs.Iron. = JIMAT DAN SAVE COST
Isian 450ML tau. Tahan untuk 1-3 bulan penggunaan. Ya Allah kakFitr. Jimat sangat tu. Berbaloii-baloii. Harga? Mestilah harga budak sekolah sayang. Semua mampu milik tau. Set ekonomi gittew. Aww = TANPA BAHAN KIMIA DAN TIDAK MEROSAKKAN TUDUNG
Ni yang paling best tau. Mrs.iron tidak mengandungi bahan kimia tau. Semestinya selamat digunakan tanpa merosakkan fabrik.
Kesan keras akan tanggal bila fabrik dibasuh. = SESUAI UNTUK PAKAIAN
Ni memang jimat. Satu family WAJIB ada tau. Bukan saja untuk keraskan tudung,malah untuk koler baju boleh,nak dapatkan side baju dan seluar yang runcing pon boleh. Paling best,nak gosok baju pon senang dan licin dengan Mrs.iron. Takdan keluar peluh pon kan. Best tak?

Harga : RM 20.00
Pos rm8sm / rm12ss
๐Ÿ“ฒ019 4938014
.
#readystock #fabricstarchmurah #fabricstarch #fabrikstarch #mrsiron #mrs.iron #bentuktudung #tudungterbentuk

diorder yukkk... smart robot. bisa nyapu saja. bisa nyapu sekaligus pel... jadi ngak harus cape cape ngepel dan nyapu manual #readystock #fastorder #jualanku #trustedseller #robot #robotpeldansapu #vacumcleaner #worthedtobuy #jualan #jualanonline

hotpand pinggang karet #readystock

Ready Stock!! IDR 55.000 ๐ŸŒผ
๐ŸŒผ
๐ŸŒผ

Detail produk tertera pada foto ๐ŸŒผ
๐ŸŒผ
๐ŸŒผ

Serius Order?
Nama :
Alamat Alamat :
No Hp :
Warna :

Kirim ke โคต
WA :08986475414
Dm instagram
#bajumewah #readystock #cod #branded #branding #hadiah #hadiahwisuda #hadiahpacar #hadiahultah #reselerwelcome #ori #ujungharapan #resellermurahbanget #pondokungu #ujungharapan #pondokindah #murmer #pabrik #pabrikbaju #desainsukasuka #desainolshop #olshopmurah #olshopjakarta #olshop #olshopmurmer #olshopbekasi

#readystock rok weges 7/8 , 3/4

โœจ1000% LOKAL PREMIUM QUALITY. LADY CLOTHESS FIRST HAND LOKAL PREMIUM. READY STOCK JAKARTA, SIAP KIRIM. BUKAN POโœจ
-------------------------------------------
๐Ÿ’CODE : P 175
๐Ÿ’PRICE : 123.000
๐Ÿ’RESELLER : 113.000 (Min 3pc boleh mix model)
๐Ÿ’MATERIAL : Katun spandek
--------------------------------------------------
How to order ?
โœ‰๏ธ Line : @mey8762q (pakai @ yah)
โœ‰ Whatsapp : 081272061600
---------------------------------------------
READY STOCK !!!
Pengiriman dari Jakarta.
Pembelian minimal 3pcs dalam 1orderan, langsung diskon 10.000/pcs !!
Reseller welcome.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
.
#readystock #readystockbkk #readystockjakarta #readystockimport #shirt #jumpsuit #jumpsuitimport #shirtimport #dressimport #baju #bajumurah #bajumurahbanget #bajucantik #bajuimportmurah #bajucewekmurah #bajulucu #bajuwanitamurah #bajumurahmeriah #bajucewe #bajureadystock #bajubangkokmurah #bajuhongkong #bajuhongkongpremiumquality

๐Ÿ˜๐Ÿ˜ NUCIFERA TEETH WHITENING =============================== ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„ NUCIFERA TEETH WHITENING diperkaya dengan partikel arang aktif yang bertindak sebagai agen penyerap semulajadi untuk memutihkan dan membersihkan gigi secara menyeluruh! ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
.
๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„ GIGI terasa macam baru buat Scalling lepas berus guna Nucifera ini ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
.
๐Ÿ’Ž Nucifera Teeth Whitening dihasilkan daripada tempurung kelapa yang berkualiti (tiada kimia) dan dibakar halus 200mash (sangat halus) supaya tidak mencederakan gigi dan gusi. Sesuai untuk semua peringkat umur. .
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ KELEBIHAN NUCIFERA TEETH WITHENING ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
๐Ÿ”ฎNucifera Teeth Whitening Powder mampu membantu anda menyelesaikan masalah; ๐Ÿญ Gigi kuning
๐Ÿญ Gigi berplak / berkarang
๐Ÿญ Gigi sensitif
๐Ÿญ Karies gigi
๐Ÿญ Mulut berbau
๐Ÿญ Mengimbangi pH mulut
๐Ÿญ Mendetoks mulut ๐Ÿ”ฎ 1 botol tahan sehingga 7 bulan
๐Ÿ”ฎ 100% organik
๐Ÿ”ฎ Tiada kesan sampingan
๐Ÿ”ฎ Ibu mengandung dan kanak-kanak boleh menggunakan
๐Ÿ”ฎ Tidak menghakis tetapi menyerap segala bakteria dan kotoran
๐Ÿ”ฎ Serbuk arang bergred tinggi

Berminat ?
Klik link di bio ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #readystock #cod #postagesetiaphari
#teethnucieferashahalam #nucieferateethmurah #nuciefera #teeth
#nucieferamurahmurah #teethnucieferaborong #nucieferaputih #teethputih #nucieferaterbaik
#teethnucieferacantik #nucieferateethbershih #teethnucieferahalal ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿงกโค๐Ÿ–ค๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š

New Design "Audrey" in Red ๐Ÿ‘  Pointy Suede Shoe โค๏ธ Available To Order Now
.
Art : Audrey
Colour : Navy / Nude / Red(pic)
Heels : Flat
Size : 35-40
Price : 280K
.
#shoegar#shoegarid#onlineshopjakarta#olshopindo#olshopjkt#trustedseller#jualflats#jualheels#jualsepatu#belanja#highquality#handmade#readystock#madebyorder#ootd#wiwt#lookbook#lookbookindonesia#trustedseller#handmadeshoes

IDR 78.000
Bahan twistcrepe
Warna pink
LD 104cm
P 72cm
Kancing depan full hidup, tali bisa dibuka, utk bentuk serutan dipinggang
โ€ข
โ€ข
Order:
WA: 085396888833
#olshop #olshopjakarta #jualbaju #bajuwanita #bajumurah #supplierbaju #olshopbaju #fashion #olshopbaju #olshopclothes #ladiesclothes #readystock #instaolshop #olshopjktmurah #trustedolshop #olshopindo #grosirbajuwanita #grosirfashion #juarok #rokmurah #roklucu #bawahan

Most Popular Instagram Hashtags