#raybanoriginal

MOST RECENT

.
Rayban 💯% Original made in italy
**Money Back Guaranteed**
.
Model : RB3545

Frame Color : Black

Lens Size : 54mm

Colour Code :  002/32

Lens Color : Gradient Grey
.

Click for order⤵️⤵️
https://goo.gl/BqdQ1s
http://www.wasap.my/+60166930712/sayanaktanyaharga
.
Follow me
www.instagram.com/tempayan_sepet
Full set include: serial barcode - casing - Booklet - Soft RanBan Cloth - Rayban Box - Rayban Paperbag

#rayban #tempayansepet #clubmaster #aviator #wayfarer #raybanmalaysia #shades #raybanoriginal #raybanmurah #accessories #bestseller #igshop #abangsepet #kacamatahitam #abangsepet #sepetrayban #buyong sepet #empayarsepet

FLASH SALES‼️ FLASH SALES‼️2 DAYS ONLY‼️
.
RM290 + NEW + FULL SET + WARRANTY
.
Dari harga RM330 turun ke RM290 harini i bagi harga untung untuk korang sampai esok 😉
.
Dah jimat banyak dah tu guys. It is ORI DONT WORRY 😘
.
Boleh tengok feedback dan testimony dekat instagram atau Facebook dsrayban
.
🚙 COD Available pun 📦 Postage Available
.
Whatsapp : +6017-210-7215
.
#raybanoriginal #cerminmatarayban #bazaarpaknil #wayfarer #dsraybancustomer #dsraybanbuyer #rayban #raybanclubmaster #cerminmatarayban #bazaarpaknil #raybanmurah #poslaju #ramadhan #promotionraya #flashsale

***MARSHALL
.
Model yg ni jarang2 ade kat kedai
.
Kalau ade kt kedai pon harga telan air liur la boss😆..
.
So harini abg takmau jual mahal2, abg nak jual murah2 je
.
kalau ade yg sanggup bayar smpai beribu2 utk dptkn kualiti yg same mcm ni kt kedai abg x kisah pon..hehe
.
Semestinya 100% ORIGINAL bos..MADE IN ITALY..
.
Kalau tak ORI..abg akan refund balik duit..abg pomise ..
.
**Korang blh take note MODEL ni utk pm order k :-👇👇👇
.
🕶 Name : RAYBAN MARSHAL
🕶 Code : RB3648 002
🕶 Frame : BLACK
🕶 Lens : DARK GREEN G15
🕶 Size Available : 54mm
.
Setiap pembelian korang akan dpt COMPLETE SET mcm butik😰😰😰:-
✅ Paper bag RayBan
✅ Original box RayBan (silver box)
✅ Original case RayBan
✅ Original cleaning cloth RayBan
✅ Booklet RayBan
.
Boutique price : RM 8++.00
Harga KAMI : RM3++.00😍😍😍
.
So skrg macam biase..sape2 nak"SPECIAL PRICE" dari kami @patmata.the_monochrome blh direct whatapp kami skrg k🖒🖒😎😎😎😋nak riki2 harga pon boleh..tak marah pon..
.
Korang klik je bio kat atas tu utk pm kami..☝️☝️
.
.
.
.
.
.
 #raybanmurah #raybanori #raybanoriginal #raybanoriginalmurah #raybanoriginalmalaysia #sunglasses #sunglassesmurah #sunglassesmurahoriginal #patmata #kacamataoriginalmurah #kacamataoriginalmurah #kacamatabrandedmurah #kacamatabrandedoriginal
#kacamatarayban #kacamataraybanoriginal #kacamataoriginalrayban #kacamatamurah #kacamatagaya #kacamata #kacamatabranded #kacamatahitam #raybanmurahonline #raybanmalaysiaonline #raybanmalaysia #giveawaycontest

GIVEAWAY SEDANG BERLANGSUNG!!! TAG KAWAN KORANG DAN KEEP ACTIVE UNTUK MENANG 😉
.
Harini Patmata nak share pasal Rayban Chris pulak. Rayban Chris ni adik beradik dgn Rayban Erika dan Justin. Lelaki pompuan semua sesuai pakai model ni.😊😊
.
Model ni antara model yg rare jugak sebab lens dan frame plastik. So sangatlah ringan.
.
Dengan setiap pembelian korang akan dapat complete set macam beli kat Butiktp bkn dgn hrga Butik! 😉😉
.
DM admin atau klik link di bio untuk pertanyaan 😎
.
.
#raybanoriginalmurah #raybanoriginalmalaysia #raybanoriginal #contest #contestraya

RAYBAN OUTDOORSMAN

Kalau korang perasan model Outdoorsman ni macam Aviator kan. Tapi ada jambatan di tengah.

Cool kan?

RAYA NI LAH NAK BERGAYA DENGAN BARANG ORIGINAL!

Sis tak payah susah2 pergi butik, beli dengan PATMATA je senang. Murah pon murah. separuh harga butik bhai.

tambah duit sikit je da dapat merasa pakai RB ori!

SETIAP PEMBELIAN RB AKAN DPT COMPLETE SET
.
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Booklet .
Nak style dengan spek original dari PATMATA?
Komen PM kat bawah or klik je BIO

#raybanoriginal #fatburnermega #2018mesti #kurus #smart #shade #murah #panas #laibeli #rayban #original #highquality #bazarpaknil #shade #freepostage

Chris black 2 tones (polarised) mmg hot giler specs ni.
.
💈Lens polarised, warna lens ni bila di tempat terang akn bertukar purple 2 tones yg sgt cntik..
.
😎Alami sendri kehebatan polarised lens sngt sesuai utk lelaki dan perempuan.
.
🖍️Ada perlindungan uv 400 utk menghalang silau ktika memandu. Design petak membuatkan muka si pemakai nampak runcing.
.
🔭Zoom in kt design chris yg stylo ni bingkai halus dan berpetak gabungan ini memang unik dan menyerlah identiti high taste si pemakai.
.
🖍️Xjual set pasar mAlam,eskpo dan sebagai nya..
.
Click for order⤵️⤵️
https://goo.gl/BqdQ1s
http://www.wasap.my/+60166930712/sayanaktanyaharga
.
Follow me
www.instagram.com/tempayan_sepet
Full set include: serial barcode - casing - Booklet - Soft RanBan Cloth - Rayban Box - Rayban Paperbag

#rayban #tempayansepet #clubmaster #aviator #wayfarer #raybanmalaysia #shades #raybanoriginal #raybanmurah #accessories #bestseller #igshop #abangsepet #kacamatahitam #abangsepet #sepetrayban #buyong sepet #empayarsepet

RARE COLLECTION..
RAYBAN B&L USA..
Wayfarer Folding Matte Black II..
Lens G-15 size 54mm..
Condition New Old Stock,9.8/10..
For detail pliz inbox direct..
Or call/sms 0193658584..
Wasap http://www.wasap.my/60132504479..
Terima kasih kawan-kawan..
#vintage #rayban #raybanmalaysia #araiban #vintagerayban #raybanusa #bauschandlomb #forsale #vintagecollection #bL #raybanbl #raybancollection #raybanmurah #sayajual #originalrayban #raybanoriginal #raybanindonesia #raybanthailand #oldisgold #rare #thegeneral #chromax #NOS #rare #Diamondhard #wayfarer #olympic #AraiBanavailableitem

RARE COLLECTION..
RAYBAN B&L USA..
ODM Brown Leather II..
Lens Changeable Brown size 62mm..
Condition used superb,9.3/10..
For detail pliz inbox direct..
Or call/sms 0193658584..
Wasap http://www.wasap.my/60132504479..
Terima kasih kawan-kawan..
#vintage #rayban #raybanmalaysia #araiban #vintagerayban #raybanusa #bauschandlomb #forsale #vintagecollection #bL #raybanbl #raybancollection #raybanmurah #sayajual #originalrayban #raybanoriginal #raybanindonesia #raybanthailand #oldisgold #rare #thegeneral #chromax #NOS #rare #Diamondhard #wayfarer #olympic #AraiBanavailableitem

RARE COLLECTION..
RAYBAN B&L USA..
Wayfarer Matte Black I..
Lens G-15 size 50mm..
Condition used superb,9.3/10..
For detail pliz inbox direct..
Or call/sms 0193658584..
Wasap http://www.wasap.my/60132504479..
Terima kasih kawan-kawan..
#vintage #rayban #raybanmalaysia #araiban #vintagerayban #raybanusa #bauschandlomb #forsale #vintagecollection #bL #raybanbl #raybancollection #raybanmurah #sayajual #originalrayban #raybanoriginal #raybanindonesia #raybanthailand #oldisgold #rare #thegeneral #chromax #NOS #rare #Diamondhard #wayfarer #olympic #AraiBanavailableitem

RARE COLLECTION..
RAYBAN B&L USA..
Wayfarer Ebony Black I..
Lens G-15 size 50mm..
Condition used tiptop,9/10..
For detail pliz inbox direct..
Or call/sms 0193658584..
Wasap http://www.wasap.my/60132504479..
Terima kasih kawan-kawan..
#vintage #rayban #raybanmalaysia #araiban #vintagerayban #raybanusa #bauschandlomb #forsale #vintagecollection #bL #raybanbl #raybancollection #raybanmurah #sayajual #originalrayban #raybanoriginal #raybanindonesia #raybanthailand #oldisgold #rare #thegeneral #chromax #NOS #rare #Diamondhard #wayfarer #olympic #AraiBanavailableitem

APRENDA Importa Óculos e relógios de Marca dos 🇱🇷Estados Unidos para o Brasil🇧🇷.. isso mesmo Tudo da Marca #RayBanOriginal !
#invictaoriginal
🛒🛒 Digite no seu navegador os links abaixo ou Visite a BIOS desse perfil no link azul ⤵⤵, 😉👍🏾 Vídeo explicativo >> http://bit.ly/Ver-Curso-Agora
Link de Inscrição >> http://bit.ly/Escreva-se-agora 🤗 #Compartilhe,Curta nossa fanpage➡ https://www.facebook.com/AprenderImportarTudo/

❗️5999 руб❗️Очки Ray Ban Erika RB 4171 ✅100% оригинальные очки✔️
✅‼️Бесплатная‼️быстрая и качественная доставка по России! ✅По всем вопросам📲: ➡️в директ, 89117064087 (WhatsApp, Viber) #raybanclubmaster#raybanoriginal#raybansunglasses#sunglasses#raybanсанктпетербург#raybanмосква#raybanкупить#raybanround#raybanclubround#raybanrussia#очкиспб#очкимосква#солнцезащитныеочки#рэйбэн#купитьочки#raybanaviator#raybanerika#raybanhighstreet#raybanwayfarer#rayban#raybans#raybanjustin#raybancaravan#raybanchris

❗️5999 руб❗️Очки Ray Ban Erika RB 4171🔥 ✅100% оригинальные очки✔️
✅‼️Бесплатная‼️быстрая и качественная доставка по России! ✅По всем вопросам📲: ➡️в директ, 89117064087 (WhatsApp, Viber) #raybanclubmaster#raybanoriginal#raybansunglasses#sunglasses#raybanсанктпетербург#raybanмосква#raybanкупить#raybanround#raybanclubround#raybanrussia#очкиспб#очкимосква#солнцезащитныеочки#рэйбэн#купитьочки#raybanaviator#raybanerika#raybanhighstreet#raybanwayfarer#rayban#raybans#raybanjustin#raybancaravan#raybanchris

❗️5999 руб❗️Очки Ray Ban Erika RB 4171 6079/55
Технология оптики: Зеркальная
Степень затемнения: 3N
Материал линз: Поликарбонат
Цвет линз: Синий, зеркальный
Материал оправы: Металл / пластик
Цвет оправы: Синий, бархатный
Пол - Унисекс
Защита от ультрафиолета - UV400
Упаковка: Армированный фирменный чехол Ray Ban, книжечка, салфетка
Производство: Италия (Luxottica)
✅100% оригинальные очки🔥
✅‼️Бесплатная‼️быстрая и качественная доставка по России! ✅По всем вопросам📲: ➡️в директ, 89117064087 (WhatsApp, Viber) #raybanclubmaster#raybanoriginal#raybansunglasses#sunglasses#raybanсанктпетербург#raybanмосква#raybanкупить#raybanround#raybanclubround#raybanrussia#очкиспб#очкимосква#солнцезащитныеочки#рэйбэн#купитьочки#raybanaviator#raybanerika#raybanhighstreet#raybanwayfarer#rayban#raybans#raybanjustin#raybancaravan#raybanchris

KALI KETIGA dah En Ray beli shades dari @dsrayban 😁 haritu dah beli Wayfarer lepastu beli Aviator dan kalini En Ray beli Wayfarer Ferrari Liteforce pulak 😎
.
Nak raya ni kan so apa salah nya beli shades untuk pkai nak balik kampung nanti alang-alang tu boleh lah bergaya sekali time raya nanti 😉
.
Nak harga discount? Boleh je admin bagi special untuk korang confirm berbaloi punya 👌🏼
.
Whatsapp : +6017-210-7215
.
#sayajual #raybanoriginal #cerminmatarayban #bazaarpaknil #wayfarer #dsraybancustomer #dsraybanbuyer #rayban #raybanclubmaster #cerminmatarayban #bazaarpaknil #raybanmurah #poslaju #ramadhan #promotionraya

Очки Ray Ban Aviator
✅100% защита от У/Ф лучей
✅Стиль и классика с многолетней историей
🌟Выбор звёзд!
🏃🏻Доставка по Москве 24 часа.
💲Скидка 20% на вторую пару!
🇮🇹 Производство - Италия
🔥Цена: от 2990-3990₽!
Можно заказать 3 пары на примерку! —————————————////
Писать на телефон: 89165831700 (WhatsApp, Viber,Telegram)
.
Наши другие страницы:
Сумки @rainbow_sumki
Мужские товары @rainbow_for_man
Обувь @fusion_style
Спортивная обувь @rainbow_sportstyle
.

#raybanaviator #reybenaviator #raybanclubmaster #reyben #raybanwayfarer #wayfarer #raybanoriginal #raybanочки #очкиrayban #очкирейбен #очкирейбан #очкирайбан #очкирейбенмосква #очкирейбеноригинал #рейбенмосква #рейбеночки #рейбеноригинал #райбан #рейбан #рейбенавиатор #рейбенкапли #рейбеноригинал #рейбенвайфарер #рейбэн #очкирейбэн #очкиреибан #рейбенклабмастер #рейбенклубмастер #рейбанклабмастер #рейбанавиатор

Очки Ray Ban Aviator
✅100% защита от У/Ф лучей
✅Стиль и классика с многолетней историей
🌟Выбор звёзд!
🏃🏻Доставка по Москве 24 часа.
💲Скидка 20% на вторую пару!
🇮🇹 Производство - Италия
🔥Цена: от 2990-3990₽!
Можно заказать 3 пары на примерку! —————————————////
Писать на телефон: 89165831700 (WhatsApp, Viber,Telegram)
.
Наши другие страницы:
Сумки @rainbow_sumki
Мужские товары @rainbow_for_man
Обувь @fusion_style
Спортивная обувь @rainbow_sportstyle
.

#raybanaviator #reybenaviator #raybanclubmaster #reyben #raybanwayfarer #wayfarer #raybanoriginal #raybanочки #очкиrayban #очкирейбен #очкирейбан #очкирайбан #очкирейбенмосква #очкирейбеноригинал #рейбенмосква #рейбеночки #рейбеноригинал #райбан #рейбан #рейбенавиатор #рейбенкапли #рейбеноригинал #рейбенвайфарер #рейбэн #очкирейбэн #очкиреибан #рейбенклабмастер #рейбенклубмастер #рейбанклабмастер #рейбанавиатор

Most Popular Instagram Hashtags