[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rayahot

28 posts

TOP POSTS

Sayang raya bila dah cuti panjang beraya di kampung terasa sayang je nak balik kl mula bekerja balik ๐Ÿ˜‚

#SayangRaya #RayaHot

#tb raya pertama..
Caption: "Kakak maafkan maktok utk sepanjang 19 tahun yg lepas. Maktok siram kakak dengan jirusan air yg kuat, letak kakak dlm kolah air sbb nangis non stop, ligan kakak dgn penyapu lidi, dan lain2 (when I was kid). Ha duit raya tu lepas la takyah tarik balik, nak bagi, bagi ja jgn tarik2.." #cucubertuah๐Ÿ˜‚
#SayangRaya #RayaHot @hotfm976 #syukurselalu๐Ÿ˜Š

Done raya pertamaa...satu syawal.......esok hari keputeraan beta, 2 syawal.....meh beli beli, iklan ubat gigi nii
. #rayahot #rayahot #duitrayahot

Raya is always meaningful when you spend it with your family and loved ones, sharing the joy and happiness with each other.

#rayahot #duitrayahot @hotfm976

Salam aidil fitri // Di penghujung Ramadhan, sibuk sesama sendiri tanya bila big boss nak bagi sampul + gaji diawalkan tak? Kebetulan raya pertama 25hb kan, masing2 dah gatal tangan, gatal kaki tunggu boss panggil menghadap dalam bilik nak dapat duit. Tapi yang specialnya tahun ni, kenapa rasa #sayangraya kali ni, sebab jadi tuan rumah. Mak abah & adik beradik daripada Perak datang beraya di rumah, jenuh beli periuk, kuali besar dan pinggan mangkuk. Jenuh laki bini me-rendang, buat kuah kacang, cucuk sate lepas balik kerja & berbuka. Sedap ke tak, belakang cerita, janji kita semua happy. Open house dekat pondok kecil kami pun happening ๐Ÿค— Yedok @hotfm976 ? ๐Ÿ˜ฌ#duitrayahot #rayahot #syukurselalu

Indahnya beraya didesa. Bertukar juadah tanda gembira. ๐Ÿ˜‚
#sayangramadhan #ramadhan #almondlondon #rayahot #duitrayahotfm #iftar #advanceraya @hotfm976 #rayhotfm #syukurselalu

Enough for add-on fats๐Ÿฆ„
.
Road to Young Officer (y/o) trainee and hiking trip just around the corner.//So get ready!!
.
View my ig story to watch Gerua versi Perak! Available on 24 hours๐Ÿ˜‰
.
#raya8 #selamathariraya #shrmzb #iger #igers #igersworldwide #igersmalaysia #igersmalaya #igersperak #igermy #keepfit #healthylifestyle #dontcheat #model #kurta #photoshoot #photography #photographer #ootd #keepitreal #ikutcarakita #rayahot #rayahotfm #duitrayahot

MOST RECENT

#tb raya pertama..
Caption: "Kakak maafkan maktok utk sepanjang 19 tahun yg lepas. Maktok siram kakak dengan jirusan air yg kuat, letak kakak dlm kolah air sbb nangis non stop, ligan kakak dgn penyapu lidi, dan lain2 (when I was kid). Ha duit raya tu lepas la takyah tarik balik, nak bagi, bagi ja jgn tarik2.." #cucubertuah๐Ÿ˜‚
#SayangRaya #RayaHot @hotfm976 #syukurselalu๐Ÿ˜Š

Salam aidil fitri // Di penghujung Ramadhan, sibuk sesama sendiri tanya bila big boss nak bagi sampul + gaji diawalkan tak? Kebetulan raya pertama 25hb kan, masing2 dah gatal tangan, gatal kaki tunggu boss panggil menghadap dalam bilik nak dapat duit. Tapi yang specialnya tahun ni, kenapa rasa #sayangraya kali ni, sebab jadi tuan rumah. Mak abah & adik beradik daripada Perak datang beraya di rumah, jenuh beli periuk, kuali besar dan pinggan mangkuk. Jenuh laki bini me-rendang, buat kuah kacang, cucuk sate lepas balik kerja & berbuka. Sedap ke tak, belakang cerita, janji kita semua happy. Open house dekat pondok kecil kami pun happening ๐Ÿค— Yedok @hotfm976 ? ๐Ÿ˜ฌ#duitrayahot #rayahot #syukurselalu

Enough for add-on fats๐Ÿฆ„
.
Road to Young Officer (y/o) trainee and hiking trip just around the corner.//So get ready!!
.
View my ig story to watch Gerua versi Perak! Available on 24 hours๐Ÿ˜‰
.
#raya8 #selamathariraya #shrmzb #iger #igers #igersworldwide #igersmalaysia #igersmalaya #igersperak #igermy #keepfit #healthylifestyle #dontcheat #model #kurta #photoshoot #photography #photographer #ootd #keepitreal #ikutcarakita #rayahot #rayahotfm #duitrayahot

The Bridemaids ๐Ÿšถ๐Ÿป๐Ÿšถ๐Ÿป๐Ÿšถ๐Ÿป
.
Raya is when you get to gather with people and have a good talk apart go around town with baju melayu. .
@hotfm976
#iger #igers #igersmy #igersraya #igersperak #igersmalaysia #igersworldwide #ikutcarakita #inikanraya #sayangrayahotfm #sayangraya #duitrayahot #hotfm976 #photography #photographer #model #shrmzb #rayahot #rayamood #sky #eid #eidmubarak

Maaf, saya amat sukar untuk move on walaupun hari ni dah keje. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Syawal ke 4, Mohon ampun dan maaf sekiranya ada yg x suka saya update. X kira, nak update gak kisah semalam. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
#sayangraya #sayangkupadamu #rayahot #raya2017 #ootd #warnawarniaidilfitri #colorsoflife #livelifelove #livelifetothefullest #duitrayahot

Xboleh move on..
Throwback semalam di kampung. Wajah seorang CEO bila 1st time dpt tgk ayam Peru. Omaigad..๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ @lilydianamatsaad
#sayangraya #rayahot #raya2017 #whoosakids #livelifelove #livelifetothefullnest #rayadikampung #duitrayahot

Raya is always meaningful when you spend it with your family and loved ones, sharing the joy and happiness with each other.

#rayahot #duitrayahot @hotfm976

Nah habuan kudap2 ngadap jammed td. Part nyanyi xpayah dgaq. Hujan stg. ๐Ÿ˜
#trioletiupsraya
#rayahot
#3syawal1438h๐ŸŒ™

270617 | 1234Hrs | Walaupun raya, sayangnya ada jugak adik abang yang kena kerja dipagi syawal..ni laa kali pertama dia tak dapat beraya sekali..jadi abang xnak menghambarkan raya yang pertama..so bergambar raya adik beradik je laa di pagi raya sebelum nak masuk kerja..So complete laa kitorang 5 beradik anak Haji Abu Zarim & Hjh Puan dipagi raya walaupun superimpose je gambar ni.. #teamrayanesmilan #anakpakabu #selamathariraya #hariraya #salamlebaran #salamaidilfitri #sayangraya #hotraya #ootd #ootw #igers #igermalaysia #vsco #vscocam #instaraya #instafamous #bersabarlahsayang #jangankecamsaya #janganmengata #letscantik #jangancakapabangtakpayung #letscantikjanganmengata #duitrayahot #rayahot @hotfm976

Raya Kedua. Ku bahagia bersama keluarga kecilku, alhamdulillah. Ops! Mana duit raya? Adus.. sat naaa...
#sayangraya #rayahot #raya2017 #happyselalu #livelifelove #positivevibes #livelifetothefullnest #sayangkeluarga #duitrayahot

Most Popular Instagram Hashtags