[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rayadenganmukaglowingdanflawless

39 posts

TOP POSTS

Siapa ada masalah muka berjerawat yang bernanah?
Mesti seksa kan 😞
Nak cover pakai makeup pun takut sebab pedih sangat, takda keyakinan langsung nak berjumpa dengan orang ramai. Jangan tunggu lagi, ambil peluang untuk pakai The Junni. InsyaAllah kulit uols akan kembali cantik, bersih & glowing. Whatsapp beauty consultant kami untuk minta nasihat okay? Jangan risau, kami akan membantu anda sedaya upaya kami 🌹 -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari

NORMAL SET PINKISH WHITE berasaskan buah strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish.
Tekstur jenis creamy & sangat melembabkan kulit. Terutama bagi mereka yang ada masalah kulit kering, mengelupas & nipis.
Juga sesuai untuk kulit yang sensitif, jerawat , jeragat / kulit breakout.
Pinkish cream boleh dijadikan sebagai Acne Killer untuk jerawat hormon / period -
-

Bagi uolss yang belum dapatkan lagi skincare The Junni, whatsapp tiyah sekarang! -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat ❀
-

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless

Sekarang ni susah kan nak cari skincare yang betul betul berkesan? Dah lah mahal, tak menjadi pulak tu 😩 apa kata uols try The Junni MAYLA? MAYLA set ni boleh putihkan kulit uols 5 kali ganda efektif tau! Bukan tu je, jerawat jeragat semua boleh shuh shuh dekat muka uols lepas pakai The Junni MAYLA! 😍 Cuba satu kali, mesti nak lagi ❀️ yang paling penting, zero merkuri & sangat selamat untuk digunakan πŸ˜™ -
-

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless

Masalah kecantikkan ni bukan masalah kecil kecil tau. Ini masalah yang SERIOUSSSS! 😱 Kecantikkan tu kan mahkota bagi perempuan. Kalau tak cantik nanti kena mereput lah sampai kerepot sebab takda orang yang nak 😰 Orang lelaki ni memang dimulut kata tak nak perempuan cantik cantik sangat tapi hakikatnya yang cantik tu juga lah yang dia minat. Betul tak? πŸ€”πŸ˜ Uols cantik tak sekarang ni? Pergi tengok dekat cermin cepat!
-
-
Jom kita sama sama mencantikkan diri kita dengan Mayla Advance. Berkesan sehingga 5 KALI GANDA! TIADA BAHAN TERLARANG! -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless

NO MERCURY ‼️ NO PARABEN ‼️ NO HYDROQUINONE ‼️ -

The Junni Skincare adalah 100% SELAMAT digunakan. Semuanya telah berdaftar di KKM, beribu orang sudah berjaya dengan The Junni Skincare ni tau uollllsss! Tiada kesan sampingan pun bila stop 😱 Gila thorbaikkkkk lah The Junni ni. Memang perfect skincare ever bak kata orang πŸ™ˆ -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless

Bila miss J datang, memang boleh spoil sepanjang hari Tiyah. Tepek compact powder tebal tebal pun still tak dapat nak cover. Stress! 😭 Tapi semenjak ada Mayla Skincare ni Tiyah dah tak risau dah. Compact Powder pun dah tak pakai tau πŸ˜› Cuma pakai Day Cream jeeeee pun dah glowing giler! -

Uols taknak ke kulit glowing? Sayangnyeeee kalau awaa taknak! 😱 Rugi tau! Baik beli cecepat, boleh cantik before Raya! -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless

Pari pari cantik bersama Mayla Advance πŸ’™
Siapa yang belum cuba Mayla memang rugi! Sebab awaaa tertinggal di belakang, ramai kawan kawan awaa yang dah berjaya dibantu oleh Mayla Set ni. Sampai ada yang beli dua tiga kotak untuk share dengan family tau! Tiyah bukan buat cerita, ini memang realiti! Kita punya skincare adalah skincare yang sangat berkualiti tinggi ❀ -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat 😘 -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless

Hidup tak bermakna lagi bila dikelilingi orang yang cantik, tengok di cermin muka sendiri jauh panggang dari api berbanding kawan kawan yang lain 😒 Keyakinan diri jatuh sejauh dari langit ke bumi, ishhh stress lah macam ni! Macam mana nak buat ni 😫 -

The Junni kan ada? πŸ˜‰ Satu satu nya penyelamat hidup awaaa ❀️ Kalau tak percaya, cubalah! πŸ˜™ -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat πŸ’•
-

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless

Cantikkan Face of The Junni ni? Awaa nak kulit macam dia tak? Kalau nak kena lah cuba The Junni Skincare, skincare yang paling terbaik dari ladang πŸ‘
Sebelum beli, whatsapp Tiyah dahulu untuk ceritakan masalah kulit yang awaa tengah hadapi ya! Tiyah akan suggestkan set yang sesuai untuk kulit awaa ❀️ -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat πŸ’• -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless

MOST RECENT

Paling laris abad ini πŸŽ‰
Yang belum grab #TheJunniPinkishWhite dan #TheJunniWhiteningLotion ni rugi tau! Baik korang whatsapp tiyah cepat sementara stok ada lagi ni. Siapa cepat dia dapat πŸ™Œ -

Self-pickup UiTM Puncak Perdana dan Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat. -

#TheJunniBeraya #TheJunniTiyah #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #CantikDiHariRayaDenganTheJunni #tjcodselangor #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless

Selamat petang #TheJunniLovers πŸ’‹ -

Ada masalah kulit kering? #TheJunniPinkishWhite sedia membantu πŸ™†
Modal serendah Rm60 sahaja dan korang boleh dapat kulit flawless dan glowing ❀ -

Whatsapp tiyah sekarang untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri dan UiTM Puncak Perdana. Available COD area Shah Alam dan Rawang ☺
Raya nanti boleh #tjcodperlis tau! Tiyah #teamrayaperlis πŸ™† -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #tjcodperlis #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni #thejunnitiyah

Satur-yeayy 🌹 -

Apa plan #TheJunniLovers hari ni? Shopping raya ke? Haaa cuaca sekarang tak menentu kan. Sekejap panas, sekejap mendung. So make sure korang kena lindung kulit korang tau!! Nak raya dah ni 😘 -

Jangan lupa apply The Junni Whitening Lotion tau! Apply dekat seluruh badan. Untuk muka pulak korang boleh apply Day Cream πŸ’• -

Self-pickup UiTM Puncak Perdana dan Bandar Tasik Puteri, Rawang. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat. -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni #thejunnitiyah

[PERCUMA SAMPUL RAYA THE JUNNI] -

#TheJunniLovers tak nak ke Sampul Raya The Junni yang comel ni?? Tiyah nak bagi free je siapa yang beli The Junni Skincare dengan tiyah tau πŸ’‹ -

Whatsapp tiyah sekarang! Stok semakin berkurang. Semakin ramai yang percaya dengan The Junni πŸ’• Alhamdulillah -

Self-pickup UiTM Puncak Perdana. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni

[PERCUMA SAMPUL RAYA THE JUNNI] -

#TheJunniLovers tak nak ke Sampul Raya The Junni yang comel ni?? Tiyah nak bagi free je siapa yang beli The Junni Skincare dengan tiyah tau πŸ’‹ -

Whatsapp tiyah sekarang! Stok semakin berkurang. Semakin ramai yang percaya dengan The Junni πŸ’• Alhamdulillah -

Self-pickup UiTM Puncak Perdana. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni

#TheJunniLovers pertama yang dah dapat sampul raya The Junni dari tiyah πŸ’• -

Korang nak tak sampul raya ni?? Beli mana2 produk The Junni and tiyah akan bagi korang sampul ni tau 😘
Haaa suka ke suka? -

Cepat whatsapp tiyah ❀ Klik link di bio untuk order ye. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni

Penangan #MisiCantikSebelumRaya πŸ’•
Korang yang nak flawless & glowing masa raya nanti, whatsapp tiyah cepat. Masih belum terlambat untuk dapatkan Mayla Skincare ni 😘 -

Paling best, setiap pembelian The Junni Skincare, korang akan dapat sampul raya The Junni yang comel 😍
Cepat whatsapp!! Klik link di bio untuk order. Self-pickup Kolej Jasmine, UiTM Puncak Perdana. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni

Lega bila #TheJunniLovers dah terima parcel. Kalau tak tiyah tak senang duduk tau takut customer dapat parcel lambat.
Sebab tiyah tau semua tak sabar nak pakai The Junni. Excited kan 😍 -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri & UiTM Puncak Perdana. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat. -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni

Haaaa ni lagi satu kotak pink super duper comel 😍
Dalam dia ofcourse lagi comel sebab semua warna pink uollss. Sabun warna pink, krim siang dan krim 2in1 pon warna pink tau. Bau strawberry yang wangiii sangat. Confirm korang jatuh hati. -

Normal Set Pinkish White ni RM60 je tau. Murah ke murah? Haa cepat whatsapp tiyah sebab stok normal set cepat habis.
Nak raya ni tak nak ke kulit flawless dan glowing? Lambat bertindak, korang rugiiii! -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup UiTM Puncak Perdana. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni

Jom usha sikit ada apa dalam kotak pink comel ni pulak?
Eh macam sama je dengan kotak biru? Apa beza dia? -

Haa meh sini tiyah nak cerita perbezaan dia. Kotak pink ni Mayla Skincare. Beza dengan Mayla Advance cuma kuantiti sahaja dan Mayla Skincare ni hanya RM70 dan TAHAN SEBULAN
-

Best tau The Junni Mayla ni sebab ada collagen, berasaskan aqua dan buah delima 😘 -

Nak kulit flawless dan glowing? Whatsapp tiyah sekarang!! Klik link di bio untuk order ye ❀ Self-pickup UiTM Puncak Perdana. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat ☺ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni

[THE JUNNI MAYLA ADVANCE] -

Nahh ni lah yang ada disebalik kotak comel berwarna biru ni.
Mayla Advance ni kalau korang nak tahu boleh TAHAN 2 BULAN tau!! Dan korang boleh JIMAT RM40. -

The Junni Mayla ni sesuai untuk yang berumur 20 tahun ke atas yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat. -

Nak order? Whatsapp tiyah ye. Jangan malu malu. -

Self-pickup UiTM Puncak Perdana. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni

Happy weekend #TheJunniLovers ❀ -

Confirm ramai yang keluar shopping raya hari ni kan. Haaa before keluar tu jangan lupa apply Day Cream Mayla tau! Baru lah glowing and flawless gituu πŸ’‹ -

Day Cream Mayla boleh dibeli secara loose jugak tau. Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang & UiTM Puncak Perdana. Available COD dan postage setiap Isnin - Jumaat 😘 -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga #agentthejunni

Hai #TheJunniLovers
Before tidur jangan lupa cuci muka dengan Gel Soap Mayla tau!
Baru lah Mr. Jerawat tak berani singgah πŸ˜‰ -

Gel Soap Mayla boleh beli secara loose or nak jimat korang beli je satu set. Boleh pilih nak Mayla Skincare or Mayla Advance πŸ’‹ -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri and UiTM Puncak Perdana. Postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga

Awakkk awakk, awak nak cantik tak? πŸ˜‹
Mesti lah nak kan? Gilaaa la siapa yang tak nak cantik tu 😝
The Junni Tiyah nak bantu semua orang dalam followers The Junni ni untuk menjadi cantik pololes macam kulit baby! Wah! Boleh ke tu? Kalau nak tahu, kena lah pakai Normal Set Pinkish White okay! Beribu testimoni telah dikumpulkan daripada pengguna pengguna The Junni! Mereka sudah, anda bila lagi? πŸ˜‰ -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga

Hi uols! Hari ni ada pakai Whitening Cream The Junni ni tak? 😍 Ada? Mesti best kan? Dah tak perlu risau kulit teruk akibat sunburn, kulit jadi bertambah lembut, ton warna kulit berubah menjadi lebih cerah. Eeee bestnya bestnya! 🌹
Tiyah suka gila dengan Whitening Cream The Junni ni 😍

Haaa? Belum ada Whitening Cream The Junni lagi? Whatsapp tiyah untuk order ya 😘
Jooomm gebu gebas ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga

Mayla Skincare, Mai la beli! 😍 Siapa pernah dengar iklan ni berlegar legar dekat radio Best FM? Mesti pernah dengar kan? Hehe Kepakaran Mayla Skincare ni boleh mencantikkan kulit muka uoolllss sebanyak 5 kali ganda tau uols! Kalau uols yang berkulit KUSAM, GELAP, BERJERAWAT, JERAGAT, BINTIK HITAM, BERMINYAK, TONA TAK SEKATA, SUNBURN tu memang Mayla Skincare ni untuk uolllsss! Bila dengan The Junni Skincare, tiada lagi masalah tidak cantik πŸ˜™πŸ˜‰ -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga

Selfie guna Camera 360 nampak flawless gila. Bila pakai camera biasa, haaa blackhead whitehead semuanya nampak ketara. Tengok cermin pun tak sanggup tengok muka sendiri 😩 Whitehead & Blackhead ni lah paling susah nak pupus. -

Tapi sejak pakai The Junni Mayla, takda lagi dah masalah ni. Selfie tanpa filter pun dah memang flawless. Siapa je yang tak suka kan kan? 😘 Kalau uols nak flawless tanpa filter, guna lah The Junni Mayla okay. 5x kesan lebih efektif! πŸ’•πŸ’—β€οΈ -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat πŸ˜‰ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga

[ MALU BILA KULIT BERMINYAK ] -

Siapa ada masalah kulit berminyak dekat sini? Mesti adaaa kan? 😊 Kulit berminyak ni dah dikira masalah kulit yang famous juga di Malaysia. Biasa lah, cuaca di negara kita ni "panas lit lit" bak kata org Kedah πŸ˜› -

Bila ada masalah kulit berminyak mesti malu kan? Make up pun takmau lekat 😒 Berkilau kilau dari jauh, lagi lagi dekat dahi tuuu ha. Tapi sekarang tak perlu risau lagi awaaa! Kalau awaa nak kulit yang cantik, kena lah pakai The Junni Skincare secara konsisten okay? Budak sekolah rendah pun boleh pakai tau Normal Set ni! 😍 Yang paling penting jangan lupa minum air kosong 8 gelas sehari yaa πŸ˜‰ -

Klik link di bio untuk order! Self-pickup Bandar Tasik Puteri, Rawang. Postage setiap Isnin - Jumaat ❀ -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #tjcodshahalam #tjcodrawang #tjcodbandartasikputeri #tjcodbandarcountryhomes #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka #organicskincare #roadtocantik #misicantiksebelumraya #rayadenganmukaglowingdanflawless #jerawattakutsinggah #jerawatlarikekasihmari #sayajualskincare #KeranaDirimuBegituBerharga

Most Popular Instagram Hashtags