#raya2017

MOST RECENT

Delivering our limited collection straight to your door with NO CHARGE! Yes you heard me, it's free. Pick your favorite and drop your order now!
.
.
#NildaRaya #Nilda #malaysia #kualalumpur #bajuraya #bajukurung #bajuraya2018 #bajukurung2018 #raya2018 #raya2018collection #clothing #clothes #ootd #rayaootd2018 #raya2018 #raya2017 #Lebaran2018 #eidcollection #eid2018 #eidcollection2018

Pick your favorite color, bring more joy and colors to this upcoming Lebaran! Tag a friend who would love these colors. 🌈
.
#NildaRaya #Nilda #malaysia #kualalumpur #bajuraya #bajukurung #bajuraya2018 #bajukurung2018 #raya2018 #raya2018collection #clothing #clothes #ootd #rayaootd2018 #raya2018 #raya2017 #Lebaran2018 #eidcollection #eid2018 #eidcollection2018

Dah gaji ke ? Cepat meh grab HAURA LACEY TOP BLOUSE ni sebab stock dah makin kurang tau

_
Haura Lacey Top Blouse - White
Price : RM 65
_ πŸ“²Kindly whatsapp us to purchase 018 216 2711
_
#laceblouse #chocolatecake
#chocojarsmurah #laksa #laksam #kuihmurah #kuihrayamurah #sendayutinggi #alhaalfa #dropship #dressmurah #blousepleated #raya2017 #blousemurah #blousemuslimah #muslimahwear #highwaistpalazomurah #hijabistamalaysia #muslimahdress # #ootd #fashionshow

Tb gambar raya tahun lepas takpe kan 😊 rindunya dekat atuk πŸ˜” harap tahun ni dapat balik raya πŸ˜” insyallah kalau dapat balik atuk tunggu ika balik πŸ’œπŸ’™β€πŸ’˜.. Bestnya kalau raya semua orang yang kita sayang ada ☺ tapi tak semua orang kita sayang akan selalu ada dengan kita πŸ˜”. Rindu dekat arwah wan & arwah mak yang pergi pada tahun yang sama (2016)πŸ˜” makin lama rasa macam makin tiada makna raya lagiπŸ˜”. #tb2017 #raya2017 #missu #myhappyplace

Apabila besarnya Allah dalam jiwa kita, maka besarlah juga diri kita di hati makhluknya....
#lovingcouple #husbandandwife #raya2017 #flashbacks #repost #rayadatanglagi #2018 #

NAK EYELINER FEVER GLAM PADA HARGA JIMAT?
-
Ok, baca kat bawah ni!
-
Fever Glam Peel Off Eyeliner & 2 in 1 Marker Eyeliner ni sangaddd yang di gemari sebab memang senang gila nak guna dan senang bersihkan tanpa hitamkan bawah mata!
-
Untuk niubies pun konpomm senang nak apply walau tangan terketar!
-
Sooooo untuk raikan Ramadhan Al Mubarak kakak nak bagi awak dua dua eyeliner best ni dengan hanya bayar pada SATU harga!
-
Harga asal untuk kedua dua eyeliner adalah RM72.00. Untuk promo limited ni, uolls hanya perlu spend RM46 sahaja! -
Maksudnya..uolls jimat sehingga RM26.00! 😱😱
-
Promo ni selagi stok masih ada dan limited time taw! Cepattt klik link on our bio! Uolls boleh ajak kengkawan atau bff share! πŸ˜πŸ¦„
-
#feverglam
#motifviral
#awekcendol
#raya2018
#mua
#muabellaz
#thinkers
#muamalaysia
#lipmatte
#liquideyeliner
#lipstikmurah
#foundationliquid
#lipmattemalaysia
#raya2017
#maybellinefitmefoundation
#beautyblendermurah
#sephora
#mascaramalaysia
#foundationmurah
#dropshipdiperlukan
#dropshipagentwanted
#peeloffeyeliner
#eyelinerliquid
#eyelinermurah
#tutorialmakeup
#perlaking
#intanliyana
#belofa
#babyctdk
#izreenazminda

NAK EYELINER FEVER GLAM PADA HARGA JIMAT?
-
Ok, baca kat bawah ni!
-
Fever Glam Peel Off Eyeliner & 2 in 1 Marker Eyeliner ni sangaddd yang di gemari sebab memang senang gila nak guna dan senang bersihkan tanpa hitamkan bawah mata!
-
Untuk niubies pun konpomm senang nak apply walau tangan terketar!
-
Sooooo untuk raikan Ramadhan Al Mubarak kakak nak bagi awak dua dua eyeliner best ni dengan hanya bayar pada SATU harga!
-
Harga asal untuk kedua dua eyeliner adalah RM72.00. Untuk promo limited ni, uolls hanya perlu spend RM46 sahaja! -
Maksudnya..uolls jimat sehingga RM26.00! 😱😱
-
Promo ni selagi stok masih ada dan limited time taw! Cepattt klik link on our bio! Uolls boleh ajak kengkawan atau bff share! πŸ˜πŸ¦„
-
#feverglam
#motifviral
#awekcendol
#raya2018
#mua
#muabellaz
#thinkers
#muamalaysia
#lipmatte
#liquideyeliner
#lipstikmurah
#foundationliquid
#lipmattemalaysia
#raya2017
#maybellinefitmefoundation
#beautyblendermurah
#sephora
#mascaramalaysia
#foundationmurah
#dropshipdiperlukan
#dropshipagentwanted
#peeloffeyeliner
#eyelinerliquid
#eyelinermurah
#tutorialmakeup
#perlaking
#intanliyana
#belofa
#babyctdk
#izreenazminda

NAK EYELINER FEVER GLAM PADA HARGA JIMAT?
-
Ok, baca kat bawah ni!
-
Fever Glam Peel Off Eyeliner & 2 in 1 Marker Eyeliner ni sangaddd yang di gemari sebab memang senang gila nak guna dan senang bersihkan tanpa hitamkan bawah mata!
-
Untuk niubies pun konpomm senang nak apply walau tangan terketar!
-
Sooooo untuk raikan Ramadhan Al Mubarak kakak nak bagi awak dua dua eyeliner best ni dengan hanya bayar pada SATU harga!
-
Harga asal untuk kedua dua eyeliner adalah RM72.00. Untuk promo limited ni, uolls hanya perlu spend RM46 sahaja! -
Maksudnya..uolls jimat sehingga RM26.00! 😱😱
-
Promo ni selagi stok masih ada dan limited time taw! Cepattt klik link on our bio! Uolls boleh ajak kengkawan atau bff share! πŸ˜πŸ¦„
-
#feverglam
#motifviral
#awekcendol
#raya2018
#mua
#muabellaz
#thinkers
#muamalaysia
#lipmatte
#liquideyeliner
#lipstikmurah
#foundationliquid
#lipmattemalaysia
#raya2017
#maybellinefitmefoundation
#beautyblendermurah
#sephora
#mascaramalaysia
#foundationmurah
#dropshipdiperlukan
#dropshipagentwanted
#peeloffeyeliner
#eyelinerliquid
#eyelinermurah
#tutorialmakeup
#perlaking
#intanliyana
#belofa
#babyctdk
#izreenazminda

Open order for this weekend πŸ¦‹ βœ… COD (depends)
βœ… Delivery (charge depends on distance )
βœ…self-pickup (somewhere in simpang pulai)
What you waiting for ? Give us your order now 😘😘
.
.
☎️ 0111-0137606 (Slow reply for DM)
#suprisedelivery #ipohcityawesome_food #like4follow #fooddeliveryipoh #ipohfooddelivery #malaysia #ipoh #perak #manjung #marsbar #ipohhomemade #brownies #marsbarsedap #chocolate #kakimakan #like4like #kuihraya #choccheeseberhantu #kuihraya2017 #eidfitri2017 #nutellabrownies #ipohcityawesome #browniesipoh #ipoh #perak #gengrayaperak #suprisedelivery
#raya2017 #browniesraya #amanjaya #meru

NAK EYELINER FEVER GLAM PADA HARGA JIMAT?
-
Ok, baca kat bawah ni!
-
Fever Glam Peel Off Eyeliner & 2 in 1 Marker Eyeliner ni sangaddd yang di gemari sebab memang senang gila nak guna dan senang bersihkan tanpa hitamkan bawah mata!
-
Untuk niubies pun konpomm senang nak apply walau tangan terketar!
-
Sooooo untuk raikan Ramadhan Al Mubarak kakak nak bagi awak dua dua eyeliner best ni dengan hanya bayar pada SATU harga!
-
Harga asal untuk kedua dua eyeliner adalah RM72.00. Untuk promo limited ni, uolls hanya perlu spend RM46 sahaja! -
Maksudnya..uolls jimat sehingga RM26.00! 😱😱
-
Promo ni selagi stok masih ada dan limited time taw! Cepattt klik link on our bio! Uolls boleh ajak kengkawan atau bff share! πŸ˜πŸ¦„
-
#feverglam
#motifviral
#awekcendol
#raya2018
#mua
#muabellaz
#thinkers
#muamalaysia
#lipmatte
#liquideyeliner
#lipstikmurah
#foundationliquid
#lipmattemalaysia
#raya2017
#maybellinefitmefoundation
#beautyblendermurah
#sephora
#mascaramalaysia
#foundationmurah
#dropshipdiperlukan
#dropshipagentwanted
#peeloffeyeliner
#eyelinerliquid
#eyelinermurah
#tutorialmakeup
#perlaking
#intanliyana
#belofa
#babyctdk
#izreenazminda

NAK EYELINER FEVER GLAM PADA HARGA JIMAT?
-
Ok, baca kat bawah ni!
-
Fever Glam Peel Off Eyeliner & 2 in 1 Marker Eyeliner ni sangaddd yang di gemari sebab memang senang gila nak guna dan senang bersihkan tanpa hitamkan bawah mata!
-
Untuk niubies pun konpomm senang nak apply walau tangan terketar!
-
Sooooo untuk raikan Ramadhan Al Mubarak kakak nak bagi awak dua dua eyeliner best ni dengan hanya bayar pada SATU harga!
-
Harga asal untuk kedua dua eyeliner adalah RM72.00. Untuk promo limited ni, uolls hanya perlu spend RM46 sahaja! -
Maksudnya..uolls jimat sehingga RM26.00! 😱😱
-
Promo ni selagi stok masih ada dan limited time taw! Cepattt klik link on our bio! Uolls boleh ajak kengkawan atau bff share! πŸ˜πŸ¦„
-
#feverglam
#motifviral
#awekcendol
#raya2018
#mua
#muabellaz
#thinkers
#muamalaysia
#lipmatte
#liquideyeliner
#lipstikmurah
#foundationliquid
#lipmattemalaysia
#raya2017
#maybellinefitmefoundation
#beautyblendermurah
#sephora
#mascaramalaysia
#foundationmurah
#dropshipdiperlukan
#dropshipagentwanted
#peeloffeyeliner
#eyelinerliquid
#eyelinermurah
#tutorialmakeup
#perlaking
#intanliyana
#belofa
#babyctdk
#izreenazminda

NAK EYELINER FEVER GLAM PADA HARGA JIMAT?
-
Ok, baca kat bawah ni!
-
Fever Glam Peel Off Eyeliner & 2 in 1 Marker Eyeliner ni sangaddd yang di gemari sebab memang senang gila nak guna dan senang bersihkan tanpa hitamkan bawah mata!
-
Untuk niubies pun konpomm senang nak apply walau tangan terketar!
-
Sooooo untuk raikan Ramadhan Al Mubarak kakak nak bagi awak dua dua eyeliner best ni dengan hanya bayar pada SATU harga!
-
Harga asal untuk kedua dua eyeliner adalah RM72.00. Untuk promo limited ni, uolls hanya perlu spend RM46 sahaja! -
Maksudnya..uolls jimat sehingga RM26.00! 😱😱
-
Promo ni selagi stok masih ada dan limited time taw! Cepattt klik link on our bio! Uolls boleh ajak kengkawan atau bff share! πŸ˜πŸ¦„
-
#feverglam
#motifviral
#awekcendol
#raya2018
#mua
#muabellaz
#thinkers
#muamalaysia
#lipmatte
#liquideyeliner
#lipstikmurah
#foundationliquid
#lipmattemalaysia
#raya2017
#maybellinefitmefoundation
#beautyblendermurah
#sephora
#mascaramalaysia
#foundationmurah
#dropshipdiperlukan
#dropshipagentwanted
#peeloffeyeliner
#eyelinerliquid
#eyelinermurah
#tutorialmakeup
#perlaking
#intanliyana
#belofa
#babyctdk
#izreenazminda

#LeDarlByNur
✨ Semi instant
πŸŽ€ Material: High quality chiffon
🎈 Bawal awning
2⃣ 2 in 1 (cape attached with bawal)
😎 Opaque
πŸ‘πŸ» Syariah compliance
😘 Fully cover front and back
😍 Solat ready
πŸ˜— Very flowy and soft material thus starch is required
5⃣ Can style more than 5 styles
πŸ‘› 1 pc RM79
πŸ‘› 2 pcs RM150

#khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarmalaysiamurah #khimarberzip #khimarpastel #khimarraya #raya2017 #fashionaddict #instastyle #madewell #wiw #whatiweartoday #ootd #ootn #outfitoftheday #fashion #fashionista #fashioninsta #fashiondaily #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instafashion #instastyle

#LeDarlByNur
✨ Semi instant
πŸŽ€ Material: High quality chiffon
🎈 Bawal awning
2⃣ 2 in 1 (cape attached with bawal)
😎 Opaque
πŸ‘πŸ» Syariah compliance
😘 Fully cover front and back
😍 Solat ready
πŸ˜— Very flowy and soft material thus starch is required
5⃣ Can style more than 5 styles
πŸ‘› 1 pc RM79
πŸ‘› 2 pcs RM150

#khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarmalaysiamurah #khimarberzip #khimarpastel #khimarraya #raya2017 #fashionaddict #instastyle #madewell #wiw #whatiweartoday #ootd #ootn #outfitoftheday #fashion #fashionista #fashioninsta #fashiondaily #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instafashion #instastyle

#LeDarlByNur
✨ Semi instant
πŸŽ€ Material: High quality chiffon
🎈 Bawal awning
2⃣ 2 in 1 (cape attached with bawal)
😎 Opaque
πŸ‘πŸ» Syariah compliance
😘 Fully cover front and back
😍 Solat ready
πŸ˜— Very flowy and soft material thus starch is required
5⃣ Can style more than 5 styles
πŸ‘› 1 pc RM79
πŸ‘› 2 pcs RM150

#khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarmalaysiamurah #khimarberzip #khimarpastel #khimarraya #raya2017 #fashionaddict #instastyle #madewell #wiw #whatiweartoday #ootd #ootn #outfitoftheday #fashion #fashionista #fashioninsta #fashiondaily #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instafashion #instastyle

Most Popular Instagram Hashtags