#raya2017

479887 posts

TOP POSTS

-membership free.
-freegift (@fooding_slurp_official & cosmetics)
-wholesales price for ramadan/raya
-discount up to 70%
-buy rm300 any purchase will get a coupon for iphone7 (open to 50slots) 't&c'.
-1-100 earliest customers will get free kylie lipstick. but to the customer who came in number 50 will get cash back rm 200.00 voucher.
-to anyone born in the month of May will get a discount by date of birth.

Follow us @naidarbyhf @naidartv
#raya2017 #naidartv #naidarbyhf
#pamoga #susumaez #kcolly #jubahmurah #moedermilk #malaysia #melawati #bazaar #vasia #dnarsskincare #daraanggun #dherbsterlajaklaris #dataranwangsamelawati

We sincerly invite all of beauty lover's out there to come to our store.
Grand Opening : 29 may 2017.
Time : 11am-12am.
-membership free.
-freegift (@fooding_slurp_official & cosmetics)
-wholesales price for ramadan/raya
-discount up to 70%
-buy rm300 any purchase will get a coupon for iphone7 (open to 50slots) 't&c'.
-1-100 earliest customers will get free kylie lipstick. but to the customer who came in number 50 will get cash back rm 200.00 voucher.
-to anyone born in the month of May will get a discount by date of birth.

Follow us @naidarbyhf @naidartv
#raya2017 #naidartv #naidarbyhf
#pamoga #susumaez #kcolly #jubahmurah #moedermilk #malaysia #melawati #bazaar #vasia #dnarsskincare #daraanggun #dherbsterlajaklaris #dataranwangsamelawati

DIARI RAYA SARA 🌸
.
Selamat berpuasa esok! ✨ Eh, jangan lupa nantikan 1st episode pada 30/5 ini tau 😍😘 (Collection dari @jelitasara 🍂)
.
#diarirayasara
#comingsoon
#videoraya2017
#raya
#raya2017
#drama
#jelitasara
#jelitasararaya2017

Alhamdulillah esok secara rasminya kita diwajibkan berpuasa bagi seluruh umat Islam di muka bumi ni.so jangan lupa bangun Sahur k hee 😉👌 Apa macam solat tarawikh first malam harini. Ada pancit tak? Takpe esok malam masih Ada masa untuk revenge jika X mampu untuk buat lebih dari 8 rakaat malam ni. Apa2 pun selamat menyambut bulan ramadhan buat semua saudara seislamku semoga mendapat keberkatan yang lebih berbanding sebelumnya.Sambil2 tu Jgn lupa usha jugak koleksi @luluandken . Terasa Jambu skejap bila pakai pink2. Takpe la janji bini Ada teman sebelah. Untuk lebih detailing whatsapp je number berikut 😘👌0182648878 / 0164450538 / 0193730357. @luluandken
#luluandkenraya X #klweddingministry #rtw #rayacollection #rayaootd #aidilfitri2017collection #ramadan #raya2017 #rayaaidilfitri #rayareadytowear
#bajusedondon #bajukurung #bajuraya #rtwraya

Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya dan mendapat keredhoan Allah di dunia dan di akhirat
.
Custom Made Baju Melayu Suit Abam Viral Hari Raya Aidilfitri 2017 @taufikidroscreation collection
.
Untuk tempahan boleh whatapps +6012-960 9443 sebelum tempahan di tutup
.
Concept & MUA : @chikathedivas the vas
.
Photographer : @noornippon .
#handsome #cuteness #stylo #stylish #cute #malaysiandesigner #bajumelayu #hipster #trending #bajuraya2017 #raya #raya2017 #koleksiraya2017 #bajuraya #aidilfitri #aidilfitri2017 #aidiladha #ootd #viral #transformers #terlajakkacak #fashiondesign #powerrangers

Datang beli barang dapur di Giant sambil diperhatikan keluarga berjubah ungu 😁
.
.
#commercialmodel #commercialtalent #commercialphotography #model #photoshoot #Malaysia #fatherdaughter #family #raya2017 #giant

Cuti time..selamat menyambut ramadhan..tahun ni try berniaga sambilan sikit..beli jgn tak beli sbb insyaAllah sye jamin baju ni berkualiti tinggi.. 💥💥 Good News 💥💥
❗Assalamualaikum. Dah ada baju raya ke belum? Alhamdulillah. Kurta Muslim Ahamad 24 by Zaharulnizam sudah boleh membuat tempahan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀❗Dapatkan kurta dengan design yang sangat memuaskan. Sudah tentu pilihan warna yang teliti dan pilihan fabrik yang sangat berkualiti untuk anda😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🎈Kurta Muslim Ahmad 24 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💎Material: Cotton hakone
💎Size: S, M, L, XL
💎Harga: RM240.00⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💎Free butang MA24 + free postage

Kindly contact:
☎ 019 312 1017 (Call only)
📱 013 216 4050 (Whatsapp only)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #z8nexclusive #kurtafit #bajumelayuslimfit #kurtamoden #bawal #bawalraya #bawalscarf #tudungbawal #scarf #hijab #raya2017 #tudungraya #eid2017 #kurta #bajuraya #bajumelayumoden #bajumelayoden2017

Wah, meriah masing masing bersahur sakan, kite minum minum manja je wak., ☕️ selamat bersahur semua!
Semoga kita berjaya menempuhi hari ini dengan perbanyakkan amal kebaikan !
.
.
Baju ni bernama cik Helen, emerald green with embellishment di bahagian tangan dan sedikit jatuhan jatuhan flairs manja di lengan baju. ☕️🌟✨
.
.
Hari ni LIVE all collection di website, harga, cara pembelian dan semua detail yang anda perlukan. Keep update! @hattadolmatofficial #hattadolmat #embloomeidluxe2017 #embloom #bajuraya #rayacollection #rayaexclusive #rayaluxe #raya2017 #eid #eid17 #eidcollection #ramadan #ramadhankareem #bajuraya #campaign #embloomeidluxe2017byhattadolmat

MOST RECENT

MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kaliny kami keluarkan set combo ibu dan anak syari modern yg sangat exclusive .
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
.
Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream
.
WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
.
EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
SIZING. Standard size dari S hingga XL
.
MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja.
.
- Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
WAJIB : NOTA PRE ORDER:
.
SEMOA BOOKING YG TELAH DI BUAT TIDAK DI BENARKAN BUAT PERTUKARAN SIZE & COLOUR LAST MINIT.
.
FULL PAYMENT SAHAJA .
MARYAM MAK SYARI MODERN
.
Normal price RM229✖️
Promo price RM199
post:RM10sm/12ss
.
MARYAM KIDS
.
Normal price RM139✖️
Promo price RM119
post:RM10sm/12ss

#bajukurungmurah #bajukurungcantik #kurungcantik #kurungmoden #kurungelegant #peplumkurung #peplummoden #bajukurungkids #setibudananak #koleksibajuraya #raya2017

.
AUDELA PROMO RAMADHAN 🎉🎉
.
JOM GRAB SEBELUM HABIS PROMO UTK BULAN RAMADHAN NI 😍😍
.
Alhamdulillah.. dah sampaii 🙆 yayy ! .
.
Kita pos audela setiap hari ! 🎉

Nak order audela ? . .
📲Whatsapp " AUDELA PR " ke 0173875700
📲Whatsapp " AUDELA PR" ke 0173875700
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔sepang ✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat ✔klang ✔bangi ✔nilai ✔seremban
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .

#audelaselangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #AudelaKlang #AudelaShahAlam
#igreviewmalaysia #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #audelawithmira #bazarmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #nakcantikcarisaya #raya2017 #hariraya

MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kaliny kami keluarkan set combo ibu dan anak syari modern yg sangat exclusive .
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
.
Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream
.
WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
.
EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
SIZING. Standard size dari S hingga XL
.
MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja.
.
- Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
WAJIB : NOTA PRE ORDER:
.
SEMOA BOOKING YG TELAH DI BUAT TIDAK DI BENARKAN BUAT PERTUKARAN SIZE & COLOUR LAST MINIT.
.
FULL PAYMENT SAHAJA .
MARYAM MAK SYARI MODERN
.
Normal price RM229✖️
Promo price RM199
post:RM10sm/12ss
.
MARYAM KIDS
.
Normal price RM139✖️
Promo price RM119
post:RM10sm/12ss

#bajukurungmurah #bajukurungcantik #kurungcantik #kurungmoden #kurungelegant #peplumkurung #peplummoden #bajukurungkids #setibudananak #koleksibajuraya #raya2017

.
.
KEBAYA PEPLUM ERIKA 2.0 .
💘material como crepe yang less iron dan selesa dipakai
💘labuh depan dan belakang baju sama dan kali ini lebih labuh😍
💘zip 10inci di depan utk nursing
💘tangan yang mudah sinsing
💘kain potongan duyung yg selesa dan mudah untuk melangkah. ada zip ke atas. getah separuh.
💘 harga masih kekal rm119 percuma postage
.
.
http://www.wasap.my/+60193948087
http://www.wasap.my/+60193948087
http://www.wasap.my/+60193948087
.
. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
#sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkebaya #kebaya #kebayapeplum #raya #raya2017 #rayacollection #ootd #ootd💗 #sedondon #sedondonraya #sedondonfamily #bazaar #bazaarniaga #bazaarraya #bazaarpaknil #ootd #ootd💗 #modeling #moodrepublik #moodrepubliktour #visitmyig #visitmyigshop #visitmyigmalaysia #fashion #fashionvalet #fashiondiaries #fashionblogger

MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kaliny kami keluarkan set combo ibu dan anak syari modern yg sangat exclusive .
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
.
Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream
.
WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
.
EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
SIZING. Standard size dari S hingga XL
.
MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja.
.
- Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
WAJIB : NOTA PRE ORDER:
.
SEMOA BOOKING YG TELAH DI BUAT TIDAK DI BENARKAN BUAT PERTUKARAN SIZE & COLOUR LAST MINIT.
.
FULL PAYMENT SAHAJA .
MARYAM MAK SYARI MODERN
.
Normal price RM229✖️
Promo price RM199
post:RM10sm/12ss
.
MARYAM KIDS
.
Normal price RM139✖️
Promo price RM119
post:RM10sm/12ss

#bajukurungmurah #bajukurungcantik #kurungcantik #kurungmoden #kurungelegant #peplumkurung #peplummoden #bajukurungkids #setibudananak #koleksibajuraya #raya2017

🌸FASHION BAG🌸
Large Square Pattern Purse Wallet
.
Price🔸RM30 SM🔸RM35 SS
.
Product Code : BLSE 15531
Weight:0.15KG
Stocks Available:Ready Stock
.
📲Whatsapp : 0104213199
#bagmalaysia #brandedmalaysia #raya2017 #bazaarpaknil

Meyrina Plain Blouse
Code: 3361
rm45
add pos rm8 sm| rm10 srwk| rm11sbh
Material: Ariana Silk Cotton
(Lembut, Tak Panas, Senang Iron, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
🌟Tangan Zip Sorok
whatsapp/ telegram 011 1027 7848
#bajubesarmurah #blousebesar #blouse #raya2017

.
AUDELA PROMO RAMADHAN 🎉🎉
.
JOM GRAB SEBELUM HABIS PROMO UTK BULAN RAMADHAN NI 😍😍
.
Alhamdulillah.. dah sampaii 🙆 yayy ! .
.
Kita pos audela setiap hari ! 🎉

Nak order audela ? . .
📲Whatsapp " AUDELA PR " ke 0173875700
📲Whatsapp " AUDELA PR" ke 0173875700
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔sepang ✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat ✔klang ✔bangi ✔nilai ✔seremban
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .

#audelaselangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #AudelaKlang #AudelaShahAlam
#igreviewmalaysia #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #audelawithmira #bazarmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #nakcantikcarisaya #raya2017 #hariraya

MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kaliny kami keluarkan set combo ibu dan anak syari modern yg sangat exclusive .
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
.
Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream
.
WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
.
EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
SIZING. Standard size dari S hingga XL
.
MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja.
.
- Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
WAJIB : NOTA PRE ORDER:
.
SEMOA BOOKING YG TELAH DI BUAT TIDAK DI BENARKAN BUAT PERTUKARAN SIZE & COLOUR LAST MINIT.
.
FULL PAYMENT SAHAJA .
MARYAM MAK SYARI MODERN
.
Normal price RM229✖️
Promo price RM199
post:RM10sm/12ss
.
MARYAM KIDS
.
Normal price RM139✖️
Promo price RM119
post:RM10sm/12ss

#bajukurungmurah #bajukurungcantik #kurungcantik #kurungmoden #kurungelegant #peplumkurung #peplummoden #bajukurungkids #setibudananak #koleksibajuraya #raya2017

HI SAYA MELYNA! ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
Friendly .
#bsraya2017 #busanasignature #raya2017 #sedondonraya #rayasedondon #bajurayasedondon #bajuraya2017 #bajurayaanak #kurungmodenmurah #kurungmoden #aydaredza #kukirimcinta #cintasipematahhati #aydaradin #fattzura #heroseorangcinderella

MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kaliny kami keluarkan set combo ibu dan anak syari modern yg sangat exclusive .
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
.
Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream
.
WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
.
EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
SIZING. Standard size dari S hingga XL
.
MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja.
.
- Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
WAJIB : NOTA PRE ORDER:
.
SEMOA BOOKING YG TELAH DI BUAT TIDAK DI BENARKAN BUAT PERTUKARAN SIZE & COLOUR LAST MINIT.
.
FULL PAYMENT SAHAJA .
MARYAM MAK SYARI MODERN
.
Normal price RM229✖️
Promo price RM199
post:RM10sm/12ss
.
MARYAM KIDS
.
Normal price RM139✖️
Promo price RM119
post:RM10sm/12ss

#bajukurungmurah #bajukurungcantik #kurungcantik #kurungmoden #kurungelegant #peplumkurung #peplummoden #bajukurungkids #setibudananak #koleksibajuraya #raya2017

.
.
KEBAYA PEPLUM ERIKA 2.0 .
💘material como crepe yang less iron dan selesa dipakai
💘labuh depan dan belakang baju sama dan kali ini lebih labuh😍
💘zip 10inci di depan utk nursing
💘tangan yang mudah sinsing
💘kain potongan duyung yg selesa dan mudah untuk melangkah. ada zip ke atas. getah separuh.
💘 harga masih kekal rm119 percuma postage
.
.
http://www.wasap.my/+60193948087
http://www.wasap.my/+60193948087
http://www.wasap.my/+60193948087
.
. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
#sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkebaya #kebaya #kebayapeplum #raya #raya2017 #rayacollection #ootd #ootd💗 #sedondon #sedondonraya #sedondonfamily #bazaar #bazaarniaga #bazaarraya #bazaarpaknil #ootd #ootd💗 #modeling #moodrepublik #moodrepubliktour #visitmyig #visitmyigshop #visitmyigmalaysia #fashion #fashionvalet #fashiondiaries #fashionblogger

MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kaliny kami keluarkan set combo ibu dan anak syari modern yg sangat exclusive .
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
.
Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream
.
WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
.
EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
SIZING. Standard size dari S hingga XL
.
MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja.
.
- Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
WAJIB : NOTA PRE ORDER:
.
SEMOA BOOKING YG TELAH DI BUAT TIDAK DI BENARKAN BUAT PERTUKARAN SIZE & COLOUR LAST MINIT.
.
FULL PAYMENT SAHAJA .
MARYAM MAK SYARI MODERN
.
Normal price RM229✖️
Promo price RM199
post:RM10sm/12ss
.
MARYAM KIDS
.
Normal price RM139✖️
Promo price RM119
post:RM10sm/12ss

#bajukurungmurah #bajukurungcantik #kurungcantik #kurungmoden #kurungelegant #peplumkurung #peplummoden #bajukurungkids #setibudananak #koleksibajuraya #raya2017

Kalau sis jalan-jalan di Komtar JBCC, jangan lupa singgah di @qaffandqaff booth raya 😉😉 Banyak koleksi jubah baru, baju kurung dan blouse.
#qaffandqaff #komtarjbcc #citysquare #jubahplussize #jubahcantik #bajukurung #Raya2017

Most Popular Instagram Hashtags