#ratuskincare

936 posts

TOP POSTS

Siapa lagi yg mau mukanya jadi putih bebas jrwat, flek dan komedo. yuuuk pake ratu goldnya.. #ratuskincare #ratugold #drratuscgold

Dulu dayang senandung....sekarang cinderella ๐Ÿ˜

Penat weh...dulu zaman skola...hitam belemuih....jerawat penuh muka...muka berbelang..hitam legam terbakar..sebab hari2 aktif sukan...ulang alik sekolah pun kene panas... Sekarang anis dah lega...kene panas pun tak ada masalah... Dengan Ratu skincare..rawatan pencerahan secara selamat dan semulajadi anis yang dulu hitam pekat pun dan cerah gebu gebas.

Uolls macam.ni tak dulu? Sampai sekarang ke? Kesian

Meh cuba ratu skincare wassap.my/60193012586

#teamratu
#ratuskincare
#budakskolah

Testimony Ajwa Hair
Sis ada yg tak try lagi ke Ajwa Hair ni? Mesti menyesal tau. Jom order sekarang . Ajwa Hair ni boleh hilangkan semua masalah berkaitan rambut & kulit kepala.

#ibuanak3
#founderajwahair
#ajwahair
#royalajwa
#ratuskincare

I โค U My Husband ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Follow instagram owner RATU SKINCARE yaaa @riskagandhani ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— NB :
Buat kamu kamu yang Mau kulit muka & badannya putih bersih, kamu bisa gunakan Cream Whitening RATU Skincare sebagai cream harian kamu setiap pagi & malam hari sebelum tidur.
Very recommended deh!! Yuk di order
#ratuskincare#creamratuskincare#jakarta#bandung#garut#sukabumi#bogor#yogyakarta#jogja#semarang#solo#endorse#creamcantik#creampemutih#cantikalami#kulitputih#denpasar#bali#legian#kediri#solok#pontianak#balikpapan#banjarmasin#bengkulu#aceh#jambi#gorontalo#padang#palembang

Lets good effect do talking

#teamratu
#ratuskincare
#skincare

Alhamdulillah happy nya bila customer bagi feedback macam ni , siap nak repeat order lagi !
Bahan utama dalam Royal Ajwa Kurma & Temu kunci memang boleh membantu untuk kecutkan urat kembang , ringankan badan & buang angin. Sapa yang boleh try lagi jom order cepat stock HQ makin sikit ni !

WHAT'SAAP
60 19-301 2586

#ibuanak3
#founderajwahair
#ajwahair
#royalajwa
#ratuskincare

KORBAN CREAM WHITENING RATU SKINCARE!!!!!!!!!!! Mau punya wajah putih bersih cerah merona?? Pake cream ratu skincare yuk,
TANPA PENGELUPASAN dan muka merah2 parah. Dalam waktu 2minggu akan terlihat hasilnya.. Flek hitam hilang, bebas dari jerawat dan wajah kusam ๐Ÿ‘‘ RATU SkinCare ๐Ÿ˜‡
#Pin bb : 59B08B8E
#Line ID : avrilavigneshop
#ratuskincare#girl#indonesia#instagram#jepara#kudus#boyolali#jakarta#monas#bandung#pvj#garut#kamojang#tahura#borobudur#prambanan#bali#denpasar#kuta#legian#lombok#tmii#instaskincare#bca#surabaya#creamwhitening#jualcreamwhitening#creampemutih

"anis pun tak percaya kulit boleh pulih cantik semula sampai macam ni"

Sebenarnye anis dah bosan guna macam macam produk nak rawat masalah kulit muka anis yang teruk ni โ˜€jerawat naik mencanak canak
โ˜€tak sempat pun hilang parut jerawat lama..timbul pulak parut baru
โ˜€tekstur kulit pulak kusam ada part kasar ada part telebih minyak
โ˜€kulit gelap tak beseri

Mula ragu2 jer anis nak cuba Ratu skincare..bukan sebab harga..kalau ikutkan harga..Ratu skincare la paling berbaloi...harga bawah RM100 tapi kesan lagi hebat dari produk mahal.. Anis start dengam Ratu skincare trial set.mudah dan ringkas..tak payah tepek banyak benda..semua rawatan di waktu mal kecuali sabun boleh pakai siang dan malam ๐Ÿ‘Lemon glowing soap- guna setiap kali cuci muka..memang rasa bersih dan segar muka lepas guna sabun ni.. ๐Ÿ‘Tumeric night cream- sapu ke seluruh wajah dan leher selepas cuci muka di waktu malam..habis segala.jerawat kecut dan tak naik dah jerawat baru ๐Ÿ‘Bird nest serum- sapu ke seluruh wajah sebelum mengenakan tumeric night cream.kalau tengah ada jerawat jangan guna serum ni..tunggu jerawat kecut..best serum ni sebab hilangkan segala parut dan buat kulit muka jadi glowing pinkish pinkish gituew.. Sekarang anis memang guna Ratu skincare je sebagai set penjagaan wajah.. โœ…segala jerawat semua hilang
โœ…tiada jerawat baru tumbuh
โœ…kulit cerah dan halus dah tak.payah pakai mekap.tebal.untuk.tutup.cela wajah
โœ…memudarkan parut dan jeragat muka
โœ…menganjalkan kulit muka
โœ…menghilangkan kotoran punca masalah kulit
Dan banyak lagi kebaikan Ratu skincare

Kalau korang alami masalah kulit wajah macam anis dulu boleh la cuba Ratu skincare..confirm puas hati

#ratuskincare
#teamratu
#gebugebas
#jerawat
#jeragat

MOST RECENT

Mau punya wajah putih bersih cerah merona tanpa Camera Editan??? Yuk..pake Cream Whitening Ratu Skincare, TANPA PENGELUPASAN & muka merah2 parah loh. Dalam waktu 2minggu akan terlihat hasilnya. Flek hitam hilang, bebas dari jerawat & wajah kusam.

Setiap jenis kulit creamnya beda2. But, jangan takut ya ladies. Cream ini aman, karna dibuat oleh ahli kecantikan yg sudah berpengalaman.
So.. jangan ragu lagi, Pesan & konsultasikan jenis kulitmu sekarang juga. Hubungi Ratu Skincare ๐Ÿ‘„
Pin bb ๐Ÿ‘‰ D641B97B
LINE ID ๐Ÿ‘‰ tiara_gisella
WA : 0812-849-11373

#dropship#jualcream#creampemutih#ratuskincare#pemutihalami#putihmerona#putihmulus#testi#wajah#cantikalami#pemutihwajah#kecebadai#jerawat#flekhitam#kerutan#pemutihbadan#pemutihwajah#terlaris#creamcantik#jakarta#bali#yogyakarta#bogor#samarinda#lombok#bandung#artiscantik#artisindonesia#selebrity#selebgram#artistsoninstagram

RAHASIA SEDERHANA DIBALIK KEINDAHAN KULIT
Kulit adalah dasar dari kecantikan.
Kesehatan kulit akan terpancar dari bagaimana kita merawatnya.
Dimulai dengan perawatan rutin setiap hari dapat membuat kulit terasa kencang, sehat dan tampak lebih muda.
Rahasia itu terdiri dari 3 langkah yaitu membersihkan, menyegarkan, dan melindungi.
Langkah 1 : Membersihkan.
Elemen utama dari kulit sehat adalah kebersihan, sehingga tetap terasa lembut, serta bebas dari kulit mati. Selain itu, kulit juga terhindar dari minyak yang dapat menimbulkan noda dan problematika kulit.
Langkah 2 : Menyegarkan.
Tipe kulit apapun yang Kamu miliki, Kamu harus tetap menjaganya untuk tetap segar. Perbanyaklah asupan cairan, seperti air mineral dan minyak-minyak alami.
Langkah 3 : Melindungi.
Kulit membutuhkan perlindungan dari hal-hal negatif seperti Sinar Ultraviolet, polusi dan perubahan cuaca. Lindungi kulit Kamu dengan Cream Whitening RATU Skincare untuk menjaganya tetap lembut dan sehat.
Selalu ingat ya untuk melakukan 3 langkah pintar untuk kulit sehat dan cantik : - Membersihkan - Menyegarkan - Melindungi
Ketiga langkah tersebut akan menjaga kesehatan dan memancarkan kecantikan alami kulit kamu.
#jualcream#creampemutih#ratuskincare#pemutihalami#putihmerona#putihmulus#testi#wajah#cantikalami#pemutihwajah#kecebadai#jerawat#flekhitam#kerutan#pemutihbadan#pemutihwajah#terlaris#creamcantik#ratuskincare#jakarta#bali#yogyakarta#bogor#samarinda#lombok#bandung#putericantik#puteriindonesia#kalimantantimur

Note :
Paket Hemat Hanya 270rb ๐Ÿ˜™

Kegunaan Lotion Beauty Glutathione Vitamin A, C, B (Whitening Body Lotion) -Melindungi kulit tubuh dari sinar UV matahari
-Membantu memutihkan kulit dan meratakan warna kulit
-Mengandung sunblock sehingga mencegah kulit menjadi gelap karena terik sinar matahari
-Mengandung collagen (anti kerut)
-Memutihkan dan melembabkan kulit selama 24 jam
-Dapat digunakan untuk semua jenis kulit
-Mempercepat regenerasi sel kulit mati
-Menghaluskan dan melembabkan serta memutihkan bagian kulit tubuh yg belang
Cara Pemakaian :
Oleskan lotion ke seluruh bagian tubuh secukupnya dan secara merata. Digunakan pagi dan malam hari sesudah mandi terutama sebelum beraktifitas dan sebelum tidur malam. Jika dalam pemakaian rutin dan teratur, dalam 2 minggu pasti sudah akan terlihat perubahannya.
Note:
TIDAK DISARANKAN memakai dibagian yg terdapat luka, karna dapat mengakibatkan perih dan iritasi.

Untuk Info dan Pemesanan dapat menghubungi BIO yaa ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘„ RATU Skincare ๐Ÿ‘„
Pin bb: D641B97B
Line Id: tiara_gisella
WA : 081284911373

#jualcream#creampemutih#ratuskincare#pemutihalami#pemutihbadan#putihmerona#putihmulus#testi#wajah#cantikalami#pemutihwajah#kecebadai#pemutihwajah#terlaris#creamcantik#putihkinclong#jakarta#bali#yogyakarta#bogor#samarinda#lombok#bandung#solo#purwakarta#cikarang#jawabarat#kalimantan

Mau punya wajah putih bersih cerah merona tanpa Camera Editan??? Yuuk..pake Cream Whitening Ratu Skincare, TANPA PENGELUPASAN dan muka merah2 parah loh. Dalam waktu 2minggu akan terlihat hasilnya. Flek hitam hilang, bebas dari jerawat dan wajah kusam.

Setiap jenis kulit creamnya beda2. But, jangan takut ya ladies. Cream ini aman, karna dibuat oleh ahli kecantikan yg sudah berpengalaman.
So, jangan ragu lagi..
Pesan dan konsultasikan jenis kulitmu sekarang juga.

Hubungi Ratu Skincare:
Pin bb ๐Ÿ‘‰ D641B97B
LINE ID ๐Ÿ‘‰ tiara_gisella
WA : 0812-849-11373

#dropship#jualcream#creampemutih#ratuskincare#pemutihalami#putihmerona#putihmulus#testi#wajah#cantikalami#pemutihwajah#kecebadai#jerawat#flekhitam#kerutan#pemutihbadan#pemutihwajah#terlaris#creamcantik#jakarta#bali#yogyakarta#bogor#samarinda#lombok#bandung#artiscantik#artisindonesia#selebritis#selebgram#mayangnaomi

Halloo..
Bagi kalian yg mau kulit putih bersinar bisa ditambah dengan formula baru dari Body Serum Fair n Pink
Banyak Manfaat Fair n Pink body serum ini yaitu:
-Memutihkan & mencerahkan kulit ke seluruh tubuh seperti tangan, kaki, leher, selangkangan, ketiak, dengkul, lipatan yang gelap
-Melembabkan kulit
-Mengencangkan kulit indahmu
-Menyamarkan strechmark dan Bekas luka
-Meregenerasi lapisan kulit
-Melindungi kulit dari sinar UV
-Menghaluskan kulit yang kasar
-Menutrisi lapisan kulit, dan Lain-lain

Ayo..segera rawat kulit cantikmu dari sekarang sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
Untuk Info dan Pemesanan dapat menghubungi BIO yaa ๐Ÿ‘‡
RATU Skincare ๐Ÿ‘‘
Pin bb: D641B97B
Line Id: gisell_skincare

#dropship#jualcream#perawatanmuka#creampemutihalami#putihmerona#putihmulus#cantikalami#fairnpink#bodyserum#pemutihwajah#pemutihalami#jerawat#flekhitam#cantik#maskermata#matapanda#kerutan#pemutihwajah#terlaris#creamcantik#ratuskincare#jakarta#bali#yogyakarta#solo#bogor#selebrity#rahasiakulitputih#pemutihbadan

Mau punya wajah putih bersih cerah merona tanpa Camera Editan??? Yuk..pake Cream Whitening Ratu Skincare, TANPA PENGELUPASAN & muka merah2 parah loh. Dalam waktu 2minggu akan terlihat hasilnya. Flek hitam hilang, bebas dari jerawat & wajah kusam.

Setiap jenis kulit creamnya beda2. But, jangan takut ya ladies. Cream ini aman, karna dibuat oleh ahli kecantikan yg sudah berpengalaman.
So.. jangan ragu lagi, Pesan & konsultasikan jenis kulitmu sekarang juga. Hubungi Ratu Skincare ๐Ÿ‘„
Pin bb ๐Ÿ‘‰ D641B97B
LINE ID ๐Ÿ‘‰ tiara_gisella
WA : 0812-849-11373

#dropship#jualcream#creampemutih#ratuskincare#pemutihalami#putihmerona#putihmulus#testi#wajah#cantikalami#pemutihwajah#kecebadai#jerawat#flekhitam#kerutan#pemutihbadan#pemutihwajah#terlaris#creamcantik#ratuskincare#jakarta#bali#yogyakarta#bogor#samarinda#lombok#bandung#artiscantik#artisindonesia#tyasmirasih#selebrity

Cream Ratu Skincare adalah Cream perawatan kulit yg sudah memiliki surat izin klinik dan aman untuk semua jenis kulit. Semua akan dikasih sesuai jenis dan masalah kulit km ๐Ÿค—๐Ÿ˜ Dalam waktu 2minggu WAJAH BERSIH, Lembut Kencang, Putih Merona dan Kinclong!!! Untuk tanya" langsung add aja ya ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘„ RATU Skincare ๐Ÿ‘„
Pin bb: D641B97B
Line Id: gisell_skincare
#dropship#jualcream#creampemutih#ratuskincare#pemutihalami#putihmerona#putihmulus#testi#wajah#cantikalami#pemutihwajah#kecebadai#jerawat#flekhitam#kerutan#nodahitam#pemutihbadan#pemutihwajah#terlaris#creamcantik#jakarta#bali#yogyakarta#bogor#samarinda#lombok#bandung#solo#purwakarta#cikarang#jawabarat

Mau punya wajah putih bersih cerah merona tanpa Camera Editan??? Yuk..pake Cream Whitening Ratu Skincare, TANPA PENGELUPASAN & muka merah2 parah loh. Dalam waktu 2minggu akan terlihat hasilnya. Flek hitam hilang, bebas dari jerawat & wajah kusam.

Setiap jenis kulit creamnya beda2. But, jangan takut ya ladies. Cream ini aman, karna dibuat oleh ahli kecantikan yg sudah berpengalaman.
So.. jangan ragu lagi, Pesan & konsultasikan jenis kulitmu sekarang juga. Hubungi Ratu Skincare ๐Ÿ‘„
Pin bb ๐Ÿ‘‰ D641B97B
LINE ID ๐Ÿ‘‰ tiara_gisella
WA : 0812-849-11373

#dropship#jualcream#creampemutih#ratuskincare#pemutihalami#putihmerona#putihmulus#testi#wajah#cantikalami#pemutihwajah#kecebadai#jerawat#flekhitam#kerutan#pemutihbadan#pemutihwajah#terlaris#creamcantik#jakarta#bali#yogyakarta#bogor#samarinda#lombok#bandung#selebgram#artisindonesia#

Mau punya wajah putih bersih cerah merona tanpa Camera Editan??? Yuk..pake Cream Whitening Ratu Skincare, TANPA PENGELUPASAN & muka merah2 parah loh. Dalam waktu 2minggu akan terlihat hasilnya. Flek hitam hilang, bebas dari jerawat & wajah kusam.

Setiap jenis kulit creamnya beda2. But, jangan takut ya ladies. Cream ini aman, karna dibuat oleh ahli kecantikan yg sudah berpengalaman.
So.. jangan ragu lagi, Pesan & konsultasikan jenis kulitmu sekarang juga. Hubungi Ratu Skincare ๐Ÿ‘„
Pin bb ๐Ÿ‘‰ D641B97B
LINE ID ๐Ÿ‘‰ tiara_gisella

#dropship#jualcream#creampemutih#ratuskincare#pemutihalami#putihmerona#putihmulus#testi#wajah#cantikalami#pemutihwajah#kecebadai#jerawat#flekhitam#kerutan#pemutihbadan#pemutihwajah#terlaris#creamcantik#jakarta#bali#yogyakarta#bogor#samarinda#lombok#bandung

Most Popular Instagram Hashtags