#ratuskincare

716 posts

TOP POSTS

Kenali punca jerawat mengikut bahagian atau kawasan muka uolss... Dibahagian mana wajah korang atau punca jerawat korang..RATU skincare dapat merawat.. Cuba lah

#jerawat
#ratuskincare
#teamratu
#breakout
#acne

Memiliki wajah cantik tanpa noda, serta putih merona tanpa ada secuilpun jerawat, adalah dambaan semua wanita khususnya para istri yang mendambakan kasih sayang dari Suami.

Bahkan tak jarang untuk merawat kecantikan, para kaum hawa juga rela merogoh kocek yang tidak sedikit.

Nah ternyata, merawat kulit, wajah dan kecantikan tidaklah harus selalu mahal. Namun yang pastinya anda hanya butuh perawatan dan peralatan cosmetik yang pas, cocok dan tidak mahal.

Produk RATU SKINCARE bisa digunakan oleh pria dan wanita, mulai dari umur 15 tahun sampai lanjut usia.

Cream RATU SKINCARE hadir dengan TIGA paket, yaitu :

Paket Whitening NORMAL
Paket Whitening FLEK
Paket Whitening ACNE

Adapun hasilnya, dapat bervariasi pada tiap individu tergantung kondisi tubuh dan kesehatan pribadi. Biasanya 2-3 minggu sudah terlihat lebih cerah berseri ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hubungi:

RATU SKINCARE

Pin BB : 59B08B8E

What'sapp : 08568148040 (NO CALL, NO SMS)

LINE ID : avrilavigneshop

#ratuskincare#creamcantik#creamwhitening#obatjerawat#jerawat#komedo#jakarta#bandung#semarang#sukabumi#bogor#yogyakarta#jogja#borobudur#prambanan#kuta#legian#bali#denpasar#aceh#padang#kediri#palu#gorontalo#balikpapan#batam#palembang#pontianak#medan#solo

Dulu dayang senandung....sekarang cinderella ๐Ÿ˜

Penat weh...dulu zaman skola...hitam belemuih....jerawat penuh muka...muka berbelang..hitam legam terbakar..sebab hari2 aktif sukan...ulang alik sekolah pun kene panas... Sekarang anis dah lega...kene panas pun tak ada masalah... Dengan Ratu skincare..rawatan pencerahan secara selamat dan semulajadi anis yang dulu hitam pekat pun dan cerah gebu gebas.

Uolls macam.ni tak dulu? Sampai sekarang ke? Kesian

Meh cuba ratu skincare wassap.my/60193012586

#teamratu
#ratuskincare
#budakskolah

Eh hari tu keluar lipstik..
Sekarang Ratu melangkah setapak lagi dengan mengeluarkan set skincare.
Takkan setiap masa nak kene pakai foundation untuk tutup cela kan?
So Ratu decide membantu akak-akak dan adik-adik yang mempunyai masalah kulit.
.
.
Jom wassup akak di 0192703475

#Ratuskincare
#birdnestcream
#tumericcream
#jerawat

Kulit sehat dan wajah cantik merupakan dambaan setiap kaum Hawa. Namun, kulit sehat baru bisa dimiliki dengan perawatan. Untuk mendapatkan kulit yang sempurna, perempuan perlu melakukan usaha ekstra.
Asupan nutrisi yang baik, tidak cukup untuk melawan polusi, stres, hingga sinar matahari yang berpotensi merusak kulit. Kulit tetap memerlukan perawatan dari luar. Salah satu perawatan wajah yang bisa membuat kulit wajah bersih dan cerah adalah dengen menggunakan CREAM WHITENING RATU SKINCARE.

Setiap jenis kulit beda-beda Cream, Sabun & Toner,. So, ga usah kuatir.. Hubungi :
RATU SkinCare
Pin bb: 59B08B8E
What's App : 08568148040
LINE ID : avrilavigneshop

#ootd#creamcantik#creampemutih#jualcreampemutih#pemutihalami##bandung#bali#garut#medan#lampung#skII#sk2#endorse#pramugari#pramugariindonesia#pramugara#model#modelindonesia#photoshoot#jerawat#obatjerawat#jualobatjerawat#kusam#matapanda#jakarta#bali#sulawesi#puteriindonesia#bank#kerja#ratuskincare#jakarta

Testi real bb cream ashanty ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Thankyou sista .
.
Biar yg mw order bisa lgsng hub
Wa 0814194405
Bbm 5e602ef5 .
.

#ashantybeautycream
#ashantybeautycream.jakarta
#ratuskincare1agenresmi
#ratuskincare1trusted
#ratuskincare

Dalam waktu 2 minggu WAJAH BERSIH, Lembut Kencang, Putih Merona, dan Kinclong!!! Cream RATU Skincare teksturnya Ringan, dan kandungan2 Cream RATU Skincare sangat Aman. Baik buat Kulit Bermasalah Seperti :
* Berjerawat
* Bekas Jerawat
* Mengecilkan Pori- pori
* Menghilangkan Komedo
* Wajah Kusam
* Menghilangkan Flek Hitam
* Mengencangkan Wajah
* Menghilangkan Kerutan Wajah

Dapatkan wajah Kinclong hanya dalam 2 Minggu.. NOTED : Konsultasikan terlebih dahulu masalah kulitmu untuk hasil yg maksimal ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜—
Untuk tanya" dan konsultasi langsung add aja ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘„ RATU Skincare ๐Ÿ‘„
Pin BB : D641B97B
IG : rahasia_kulit_putih_kinclong_
Line Id: gisell_skincare
WA / SMS: 081284911373 #ratuskincare#dropship#jualcream#creampemutih#perawatanmuka#creampemutihalami#putihmerona#putihmulus#testi#wajah#cantikalami#pemutihwajah#pemutihalami#jerawat#flekhitam#cantik

MOST RECENT

Dulu dayang senandung....sekarang cinderella ๐Ÿ˜

Penat weh...dulu zaman skola...hitam belemuih....jerawat penuh muka...muka berbelang..hitam legam terbakar..sebab hari2 aktif sukan...ulang alik sekolah pun kene panas... Sekarang anis dah lega...kene panas pun tak ada masalah... Dengan Ratu skincare..rawatan pencerahan secara selamat dan semulajadi anis yang dulu hitam pekat pun dan cerah gebu gebas.

Uolls macam.ni tak dulu? Sampai sekarang ke? Kesian

Meh cuba ratu skincare wassap.my/60193012586

#teamratu
#ratuskincare
#budakskolah

Selain dari penggunaan skincare yang terbaik seperti Ratu Skincare....gaya pemakanan juga amat mempengaruhi kecantikan dan kesihatan kulit wajah... Berikut sedikit tips pemakanan.sihat bagi mengelak jerawat dari bermaharajalela.. #ratuskincare
#teamratu
#jerawat
#jeragat

Selamat malam ๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค Sebelum tidur jangan lupa ๐Ÿ’œCuci muka dengan lemon glowing soap ๐Ÿ’œsapu seluruh wajah dengan bird nest serum ๐Ÿ’œsapu seluruh wajah dan leher tumeric night cream

#ratuskincare
#teamratu
#cantik
#putihgebu
#kulitcantik
#jerawat
#jeragat

Kenali punca jerawat mengikut bahagian atau kawasan muka uolss... Dibahagian mana wajah korang atau punca jerawat korang..RATU skincare dapat merawat.. Cuba lah

#jerawat
#ratuskincare
#teamratu
#breakout
#acne

"anis pun tak percaya kulit boleh pulih cantik semula sampai macam ni"

Sebenarnye anis dah bosan guna macam macam produk nak rawat masalah kulit muka anis yang teruk ni โ˜€jerawat naik mencanak canak
โ˜€tak sempat pun hilang parut jerawat lama..timbul pulak parut baru
โ˜€tekstur kulit pulak kusam ada part kasar ada part telebih minyak
โ˜€kulit gelap tak beseri

Mula ragu2 jer anis nak cuba Ratu skincare..bukan sebab harga..kalau ikutkan harga..Ratu skincare la paling berbaloi...harga bawah RM100 tapi kesan lagi hebat dari produk mahal.. Anis start dengam Ratu skincare trial set.mudah dan ringkas..tak payah tepek banyak benda..semua rawatan di waktu mal kecuali sabun boleh pakai siang dan malam ๐Ÿ‘Lemon glowing soap- guna setiap kali cuci muka..memang rasa bersih dan segar muka lepas guna sabun ni.. ๐Ÿ‘Tumeric night cream- sapu ke seluruh wajah dan leher selepas cuci muka di waktu malam..habis segala.jerawat kecut dan tak naik dah jerawat baru ๐Ÿ‘Bird nest serum- sapu ke seluruh wajah sebelum mengenakan tumeric night cream.kalau tengah ada jerawat jangan guna serum ni..tunggu jerawat kecut..best serum ni sebab hilangkan segala parut dan buat kulit muka jadi glowing pinkish pinkish gituew.. Sekarang anis memang guna Ratu skincare je sebagai set penjagaan wajah.. โœ…segala jerawat semua hilang
โœ…tiada jerawat baru tumbuh
โœ…kulit cerah dan halus dah tak.payah pakai mekap.tebal.untuk.tutup.cela wajah
โœ…memudarkan parut dan jeragat muka
โœ…menganjalkan kulit muka
โœ…menghilangkan kotoran punca masalah kulit
Dan banyak lagi kebaikan Ratu skincare

Kalau korang alami masalah kulit wajah macam anis dulu boleh la cuba Ratu skincare..confirm puas hati

#ratuskincare
#teamratu
#gebugebas
#jerawat
#jeragat

Testi real bb cream ashanty ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Thankyou sista .
.
Biar yg mw order bisa lgsng hub
Wa 0814194405
Bbm 5e602ef5 .
.

#ashantybeautycream
#ashantybeautycream.jakarta
#ratuskincare1agenresmi
#ratuskincare1trusted
#ratuskincare

Kulit sehat dan wajah cantik merupakan dambaan setiap kaum Hawa. Namun, kulit sehat baru bisa dimiliki dengan perawatan. Untuk mendapatkan kulit yang sempurna, perempuan perlu melakukan usaha ekstra.

Asupan nutrisi yang baik, tidak cukup untuk melawan polusi, stres, hingga sinar matahari yang berpotensi merusak kulit. Kulit tetap memerlukan perawatan dari luar. Salah satu perawatan wajah yang bisa membuat kulit wajah bersih dan cerah adalah dengen menggunakan CREAM WHITENING RATU SKINCARE.
Setiap jenis kulit beda-beda Cream, Sabun & Toner,. So, ga usah kuatir.. Hubungi :
RATU SkinCare

Pin bb: 59B08B8E
What's App : 08568148040
LINE ID : avrilavigneshop
#ayutingting#juliaperez#pagi#creamwhitening#pemutihwajah#pemutihaman#model#jakarta#surabaya#medan#pekanbaru#semarang#surabaya#solo#palembang#bengkulu#riau#kalimantan#sulawesi#bandaaceh#padang#manado#bandung#ambon#nastusha#nastushaoliviaalinskie#nastushaolivia#ratuskincare

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags