#ratuparodi

MOST RECENT

salam sempak by bojo ra roh โœŒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
By mba @angelalee87
. . . . .. #justshare # #dagelan #guyonan #teamsupporter #memecomicindonesia #memeinajah #ngacapruk #ngakakkocak #rajangakak #ratuparodi mba @angelalee87

PLease. . .
.
.
Jangan Bohongi Diriku dan Dirimu Sendiri. . .
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #jum'at #barokah #aLyamessiLia #sidoarjohits #like4like #hijabhits #muslimah #missmeme #ratuparodi #like #followme

Disebabkan aku ketawa berguling2 tgk parodi @jihanmuse semalam, aku nak bgtahu ko pelawak pompuan paling vazz kolah nok skang ni.. bg aku , parodi ayam mee tu lawak gilaa!! Hahahahahaha... keep it up jihan.. ko memang talented... hidup sekolah 24... eh!! #love
#jihanmuse
#ratuparodi

[Parodi Meletop Raya] Cinta Hanya Sandaran By @jihanmuse #ratuparodi

Terbaik ah!! Nak sama dah wei dgn music klip video yang original kak nana๐Ÿ˜‚ Dengan lilin, baju putih, kain selendang putih! Cenggini laa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ kak @jihanmuse
Kan kak nana kan?? @sitinordiana ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜€

@Regrann from @azamifelt - Renda kerut organdi polka
3500/m
15000/paket isi 5m 5warna masing2 1m

Cara order lihat BIO
wa 085695845764
line id azami.felt

#jualbahankerajinan #jualbahanbros #dagelan #ratuparodi #invia #jualbahanaksesoris #bahanaksesoris #muslimhijab #hijabers #muslimah #flanel #bahansovenir #renda #azami_renda - #regrann

Selamat malam korang! Dah sedia nak tengok #9soalan malam ini? Bersama gadis siam celup korea @zulinaziz dengan topik 'Ratu Parodi Antarabangsa'. Menarik kan? Nantikan soalan-soalan dan jawapan dari kesayangan kita ni pukul 11malam hanya di @tv9malaysia ya. Siapa setuju kakak kesayangan kita ni digelar #RatuParodi? Jom share kenapa. Admin setuju 100% tau ๐Ÿ˜˜ Jangan lupa tengok sebab tak tengok korang yang rugi. #zulinaziz #zulisherr #ZulinSherryFans #zsfc #loveidols

Jihanizers!! @jihanmuse akan bersama @shuksyj pada ahad 8 mei 2016 show jam 3 ptg di #istanabudaya dengan segmen #parodi. Jom saksikan #ratuparodi kita pertama kali di pentas #lawakkeder #hansisaac @hansisaac
#jihanmuse #jihanizers #selebritikomedi #apo2016 #ratulawak #kuji

Jihanizers!!! Jom follow & repost ig mak @jihanmuse yang tulen ni.. Tak ada yg lain hanya ini setelah jihan berjaya mendapatkan kembali username @jihanmuse . Jom promo ig
@jihanmuse
@jihanmuse
@jihanmuse
#jihanmuse #jihanizer #artiskomediwanita #selebritikomedi #apo2016 #kuji #ratuparodi #ratulawak

Most Popular Instagram Hashtags