[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ratuparodi

506 posts

TOP POSTS

Disebabkan aku ketawa berguling2 tgk parodi @jihanmuse semalam, aku nak bgtahu ko pelawak pompuan paling vazz kolah nok skang ni.. bg aku , parodi ayam mee tu lawak gilaa!! Hahahahahaha... keep it up jihan.. ko memang talented... hidup sekolah 24... eh!! #love
#jihanmuse
#ratuparodi

@Regrann from @azamifelt - Renda kerut organdi polka
3500/m
15000/paket isi 5m 5warna masing2 1m

Cara order lihat BIO
wa 085695845764
line id azami.felt

#jualbahankerajinan #jualbahanbros #dagelan #ratuparodi #invia #jualbahanaksesoris #bahanaksesoris #muslimhijab #hijabers #muslimah #flanel #bahansovenir #renda #azami_renda - #regrann

[Parodi Meletop Raya] Cinta Hanya Sandaran By @jihanmuse #ratuparodi

Terbaik ah!! Nak sama dah wei dgn music klip video yang original kak nanaπŸ˜‚ Dengan lilin, baju putih, kain selendang putih! Cenggini laa πŸ‘πŸ‘πŸ‘ kak @jihanmuse
Kan kak nana kan?? @sitinordiana πŸ˜‚πŸ˜€

Selamat malam korang! Dah sedia nak tengok #9soalan malam ini? Bersama gadis siam celup korea @zulinaziz dengan topik 'Ratu Parodi Antarabangsa'. Menarik kan? Nantikan soalan-soalan dan jawapan dari kesayangan kita ni pukul 11malam hanya di @tv9malaysia ya. Siapa setuju kakak kesayangan kita ni digelar #RatuParodi? Jom share kenapa. Admin setuju 100% tau 😘 Jangan lupa tengok sebab tak tengok korang yang rugi. #zulinaziz #zulisherr #ZulinSherryFans #zsfc #loveidols

On progress ball gown with this awesome batik 😍😍 i'm dyinggg , so obsessed with this batik πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Terima jahitan segala jenis dress ,gaun , rok ,dll bisa order disini !
Just contact at my bioπŸ˜ŠπŸ˜‰
.
#customdressmakassar #customdress #selfmanufactured #customgown #customgownmakassar
#fashion #trend #dress #designer #fashiondesigner #minidress #partydress #Sewagaunpestamakassar #sewagaunpesta #sewagaunbridesmaid #designermakassar #fashiondesigner #rahasiagadis #dagelan #customdress #dressparty #dresspesta #sweetseventeendress #ootd #ootdindo #ootdfashion #rajaparodi #rodi #ratuparodi #gaunbatik #dressbatik #jahitbatik

Diesel Ra. E 16
Diamter 4,5 cm
Tanggal aktif
Include box diesel 135.000

Hrg. Rp. 135.000

Sms/wa 081387664294
Id line : ratujam ==== BAGI YG MINAT SAJA LSG INVITE BBM KAMI==== #JAMMURAH#JAMDIESEL#RATUPARODI#dubsmashindo#iklan#promosi#promosionlineshop#jamkeren

Miris πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ pardon yaa πŸ˜‚βœŒ
Buat cowo yang suka bilang kek gitu #memeinajah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #biarkekinian gaes πŸ˜‚
-
-
-
#tyasrara #sorrybecanda #lunmei #dagelan #parodi #rajaparodi #ratuparodi #ngakakkocak #disaatcowokbilangsemuacewesamaaja #kawai #lol

MOST RECENT

Disebabkan aku ketawa berguling2 tgk parodi @jihanmuse semalam, aku nak bgtahu ko pelawak pompuan paling vazz kolah nok skang ni.. bg aku , parodi ayam mee tu lawak gilaa!! Hahahahahaha... keep it up jihan.. ko memang talented... hidup sekolah 24... eh!! #love
#jihanmuse
#ratuparodi

Hahahaha win lah parodi @jihanmuse ni buat sis tgelak2 malam td
#ayammee #iwanchu #ratuparodi

[Parodi Meletop Raya] Cinta Hanya Sandaran By @jihanmuse #ratuparodi

Terbaik ah!! Nak sama dah wei dgn music klip video yang original kak nanaπŸ˜‚ Dengan lilin, baju putih, kain selendang putih! Cenggini laa πŸ‘πŸ‘πŸ‘ kak @jihanmuse
Kan kak nana kan?? @sitinordiana πŸ˜‚πŸ˜€

@Regrann from @azamifelt - Renda kerut organdi polka
3500/m
15000/paket isi 5m 5warna masing2 1m

Cara order lihat BIO
wa 085695845764
line id azami.felt

#jualbahankerajinan #jualbahanbros #dagelan #ratuparodi #invia #jualbahanaksesoris #bahanaksesoris #muslimhijab #hijabers #muslimah #flanel #bahansovenir #renda #azami_renda - #regrann

Jihanizers!! @jihanmuse akan bersama @shuksyj pada ahad 8 mei 2016 show jam 3 ptg di #istanabudaya dengan segmen #parodi. Jom saksikan #ratuparodi kita pertama kali di pentas #lawakkeder #hansisaac @hansisaac
#jihanmuse #jihanizers #selebritikomedi #apo2016 #ratulawak #kuji

Jihanizers!!! Jom follow & repost ig mak @jihanmuse yang tulen ni.. Tak ada yg lain hanya ini setelah jihan berjaya mendapatkan kembali username @jihanmuse . Jom promo ig
@jihanmuse
@jihanmuse
@jihanmuse
#jihanmuse #jihanizer #artiskomediwanita #selebritikomedi #apo2016 #kuji #ratuparodi #ratulawak

Most Popular Instagram Hashtags