[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ratuparodi

641 posts

TOP POSTS

@Regrann from @azamifelt - Renda kerut organdi polka
3500/m
15000/paket isi 5m 5warna masing2 1m

Cara order lihat BIO
wa 085695845764
line id azami.felt

#jualbahankerajinan #jualbahanbros #dagelan #ratuparodi #invia #jualbahanaksesoris #bahanaksesoris #muslimhijab #hijabers #muslimah #flanel #bahansovenir #renda #azami_renda - #regrann

Selamat malam korang! Dah sedia nak tengok #9soalan malam ini? Bersama gadis siam celup korea @zulinaziz dengan topik 'Ratu Parodi Antarabangsa'. Menarik kan? Nantikan soalan-soalan dan jawapan dari kesayangan kita ni pukul 11malam hanya di @tv9malaysia ya. Siapa setuju kakak kesayangan kita ni digelar #RatuParodi? Jom share kenapa. Admin setuju 100% tau 😘 Jangan lupa tengok sebab tak tengok korang yang rugi. #zulinaziz #zulisherr #ZulinSherryFans #zsfc #loveidols

Diesel Ra. E 16
Diamter 4,5 cm
Tanggal aktif
Include box diesel 135.000

Hrg. Rp. 135.000

Sms/wa 081387664294
Id line : ratujam ==== BAGI YG MINAT SAJA LSG INVITE BBM KAMI==== #JAMMURAH#JAMDIESEL#RATUPARODI#dubsmashindo#iklan#promosi#promosionlineshop#jamkeren

Miris πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ pardon yaa πŸ˜‚βœŒ
Buat cowo yang suka bilang kek gitu #memeinajah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #biarkekinian gaes πŸ˜‚
-
-
-
#tyasrara #sorrybecanda #lunmei #dagelan #parodi #rajaparodi #ratuparodi #ngakakkocak #disaatcowokbilangsemuacewesamaaja #kawai #lol

Jihanizers!! @jihanmuse akan bersama @shuksyj pada ahad 8 mei 2016 show jam 3 ptg di #istanabudaya dengan segmen #parodi. Jom saksikan #ratuparodi kita pertama kali di pentas #lawakkeder #hansisaac @hansisaac
#jihanmuse #jihanizers #selebritikomedi #apo2016 #ratulawak #kuji

MOST RECENT

@Regrann from @azamifelt - Renda kerut organdi polka
3500/m
15000/paket isi 5m 5warna masing2 1m

Cara order lihat BIO
wa 085695845764
line id azami.felt

#jualbahankerajinan #jualbahanbros #dagelan #ratuparodi #invia #jualbahanaksesoris #bahanaksesoris #muslimhijab #hijabers #muslimah #flanel #bahansovenir #renda #azami_renda - #regrann

Jihanizers!! @jihanmuse akan bersama @shuksyj pada ahad 8 mei 2016 show jam 3 ptg di #istanabudaya dengan segmen #parodi. Jom saksikan #ratuparodi kita pertama kali di pentas #lawakkeder #hansisaac @hansisaac
#jihanmuse #jihanizers #selebritikomedi #apo2016 #ratulawak #kuji

Jihanizers!!! Jom follow & repost ig mak @jihanmuse yang tulen ni.. Tak ada yg lain hanya ini setelah jihan berjaya mendapatkan kembali username @jihanmuse . Jom promo ig
@jihanmuse
@jihanmuse
@jihanmuse
#jihanmuse #jihanizer #artiskomediwanita #selebritikomedi #apo2016 #kuji #ratuparodi #ratulawak

Most Popular Instagram Hashtags