#rashes

MOST RECENT

Slather on some moisturizing care on your little ones before they begin their adventure filled day. 🐘@childsfarm_middle_east moisturiser is ideal for sensitive skin and suitable for eczema-prone skin. With over 98% naturally derived ingredients, this one is totally safe for newborns, babies and kids alike. The citrusy-smell of grapefruit lingers on all day on your baby’s skin, while the goodness of tea-tree oil and organic essential oil leaves skin hydrated and moisturised.
Don’t worry about the nasties mums! Child’s Farm products have no artificial colours, and are free from SLS, mineral oil and parabens. Available at @bootsmiddleeast, @childsfarm_middle_east and online on @mumzworld.
See more of the wonderful kids range from @childsfarm_middle_east on our Insta Stories today!
.
.
.
.
.
.
.
#organicskincare #organicbaby #childsfarm #babycare #dryskin #grapefruit #organicteatreeoil #naturalskincare #rashes #eczema #soothing #teatree #organic #sensitiveskin #eczemarelief #moisturiser #kidsproducts #organicessentialoils #babysoftskin #newbornskin #nappyrash #healthyskin #dubaimoms #dubaimums #sulfatefree #parabenfree #organicdubai #healthydubai @tishtashtalks

Kalau ade anak2,saudara mara,ibu bapa atau adik beradik yg ade masalah kulit seperti eczema,rashes,kulit sensitive boleh give a try sbb kita dah byk sgt testimoni org berkesan dgn product kita..Alhamdulillah..promosi RAMADHAN KINI BERLANGSUNG!!
#obabybymroganik
#eczema #rashes #skinproblem #psorisis #100%naturalingredients #babyskinproduct #organicproductmalaysia

Pure natural organic cooling and soothing moisturizing gel made from 99% condensed Aloe Vera.🌿
.
👉 Provides relief from sun burns and heat rashes.
👉 Gel is easily absorbed for a light comforting feeling to keep skin moist and young looking.
👉 Best moisturiser for body, face and hair.
👉 Has no scent or added perfume. 🌿
👉 Suited for Sensitive to Dry Skin.
👉 Non-Sticky, Non-greasy, Easily absorbed into the skin.
💫 Aloe Vera Face Mask Free with Aloe Vera Drops 💫
.
.
✨Free from Alcohol, Silicone. Parabens, Mineral Oils, Fragrance or any chemicals.✨
.
.
.
.
🌿Made in Thailand 🇹🇭🌿
.
.
Price ₹575
.

#organic #natural #haircare #skincare #phutawanindia #chemicalfree #aloevera #facecare #aloe #aloeveragel #skincare #skincareroutine #instagram #buy1get1 #india #sensitiveskin #sunburn #rashes #skincareproducts #facemask #aloeveramask #alcoholfree #parabensfree #nosilicone #amazonindia

Today, I continue with another Traveling with Eczema Vlog! Here, I talk about my experience visiting Nadi, Fiji and how the climate there affected my skin. Let's just say, be careful what you wish for because too much of what you might think is a "good thing" maybe turn out to be bad one indulged in excess. Click the link in my bio to watch the full video and get all of my insights and tips to surviving this truly tropical island in all its beauty and brutal humidity! 🏖🌅🌴 #eczemaphoenix #riseaboveeczema #travelingwitheczema #solotravel #nadifiji #fiji #travel #pricklyheatrash #heatrash #intertrigo

Ekzema pada baby bila kulit baby jadi kering, gatal dan selalu dikesan buat pertama kali sebelum baby berusia dua tahun.
.
Mommies jangan risau kebanyakan yang menghidap ekzema akan beransur baik menjelang umur belasan tahun. Ekzema tak dapat dipulihkan, tapi boleh dikawal dengan rawatan yang sesuai.
.
Sapu je #MagicJellyBaby kerana mj baby dapat meredakan ketidakselesaan pada kulit, mengurangkan gatal dan kekeringan akibat ekzema.
.
.
Harga :
Magic Jelly Baby = RM 70 // SGD 29 (Without postage)
.
.
📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬
MY: +6011 4070 6016 /
SG: +65 93848226.

#magicjellybaby #mjbaby #babies #babycare #babyskincare #skincare #igshop #sayajual #magicjellylovera #loveramagicjelly #eczema #dryskin #nappyrash #milkrash #rashes #insectbites #ruam #ruamlampin #ruamsusu #ekzema #kulitkering #kulitsensitif #produkbaby

Another great Healer salve review from a customer :-) “This was a wort my daughter had on her hand for quite sometime. Nothing else worked so I tried Healer Salve and look at the results 😍”
Thankyou for sharing the before and after photos Megan :-) This customer used our amazing Healer salve on her daughters wort 2-3 times a day without covering it and within 2 weeks the wort disappeared.
This Healer salve has so many benefits and a MUST in every household..The main purpose of the Healer is to help cuts, wounds, burns, etc. However, this cream contains many powerful natural ingredients so this balm has extended uses!

www.plumeriabath.com/plumchic

Ingredients: Coconut oil, Apricot Kernel oil, Calendula, Myrrh, Frankincense, Tamanu Oil, Carnauba Wax, Shea Butter, Lemon, Vitamin E, Neem Oil and Chamomile Oil.

#Plumeriabath #Plumchic #Healer #salve #cream #wounds #burns #natural #coconutoil #organic #worts #review #ApricotKernelOil #Frankincense #SheaButter #VitaminE #sunburn #bedsores #rashes #Chamomileoil #handmade #body #beauty #beautycare #minerals #oils #noharshchemicals #organic #pure #htla #Greatresult

"Kalau baby I kembung, I sapu minyak Yu Yee atau minyak telon je kat perut anak I. Semua anak I pakai minyak tu, ok je I tengok"

Yela... memang lah ok. Masih sihat, masih hidup Alhamdulillah. Tapi ada bahaya nya.

Minyak Yu Yee ni ada Liquid Paraffin. (Liquid Paraffin adalah sejenis mineral oil yang terhasil dari sisa penyulingan Petroleum) Tujuan dia untuk memerangkap lembapan sebab minyak ni guna essential oil jugak. Jadi essential oil ni semua tak meruap dan masuk ke dalam kulit baby you yang nipis and extra sensitif tu. Tapi essential oil murah la. Low grade punya. Tu sebab dia murah. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lapisan lembapan inilah menyebabkan pores tersumbat. Tu yang boleh naik rashes atau jerawat kecik-kecik. Baby yang ada eczema baik avoid minyak ni.

Jadi kalau ada mak-mak nak gunakan sapuan yang lebih selamat, yang ada 100% grade essential oil dan juga coconut oil skali, jomlah beralih kepada Tummy Comfort Time by Johannaturelle ni.

Kegunaan dia, untuk perut tak sedap atau kembung. Urut-urut manja perut baby. Habis sapu je confirm baby kentut-kentut. Kalau tak sakit perut, nak sapu lepas mandi pun boleh. Bau dia pun sedap.

Apa best guna Tummy Comfort Time ni? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡Legakan baby bila kembung perut
➡Baby senang kentut
➡Baby yang ada masalah sembelit, sapu sapu terus poop
➡Bila baby tak sakit perut, baby tak meragam
➡Minyak yang kita sapu, bukan minyak tiruan
➡Bau sedap
➡Oil that is for everything and anything about digestion
➡Pores tak tersumbat/no clogs pores
➡Bila pores tak tersumbat, takde rashes
➡Hati mummy ada senang 😄

Let me tell you mommies, this ONE oil you may not want. But u NEED it!

#babykembungperut #minyakbayi #minyakbaby
#minyaktelon #minyakkembung #minyaktelonbaby #bayitidurlena #babybalm #babyoil #babycare
#organik #ruam #homemadebalm #produkbebaskimia #susahtidur #ruam #kembungperut #babyproduct #babyrashes #rashes #naturalingredients #naturalmedicine #naturalhealing #homemaderub

DEFINING GEL!
Who wants 1 for free? 🙋‍♀️🙋‍♀️ I have 9 spots left to offer one for free! 🆓🆓🆓. Do you wanna get rid of that cellulite & spider veins🚫, brighten faded tattoos💖, all while hydrating your skin💧? 🙋

Defining Gel is your best friend! ! 👭This "Liquid gold" 💛 is a game changer, And leaves your skin hydrated 💧, silky and smooth!
YUPPERS... I SAID FREE!! Must be willing to share photos.
#acne #tattoo #eczema #sunburn #bugsbites #diaperrash #dimples #tightenandtone #dryskin #varicoseveins #brighten #tighten #tone #rashes #somuchmore #beautifulskin #askmehow #beforeandafter #saynotocellulite #beautiful #Free

Hey friends!! 🙋‍♀️🙋‍♂️ Im looking for 5️⃣ people who want to get rid of cellulite, brighten tattoos, TIGHTEN & FIRM, and more!! 😲🙌 ▪
I have just a few spots for Buy 1 Get 1 FREE!! Comment below & I’ll send ya info!👇👇👇

#defininggel #byebyecellulite #brightentattoos #tightenandfirmskin #dryskin #acne #eczema #sunburn #diaperrash #varicoseveins #burns #bites #rashes #softensandhydratesskin #itworks

Baby mommies kerap terkena ruam panas? Mommies tengah cari krim yang sesuai untuk ruam baby?
.
Baby akan berpeluh untuk menyejukkan badan. Jika dia berpeluh terlalu banyak pori kulit menjadi tersumbat dan peluh tak dapat keluar, ruam panas akan timbul. Baby senang mendapat ruam panas sebab kelenjar peluh baby belum matang sepenuhnya.
.
Bila badan baby dah mula beruam sapu je #MagicJellyBaby untuk merawat dan melegakan ruam panas tu.
.
.
PRICE:
RM 70 (tak termasuk postage)
.
Whatsapp ⤵️
+6011 1318 5625 (Zaty)
atau klik link di profile

http://LoveraBabyMalaysia.wasap.my
.
#magicjellybaby #mjbaby #babies #babycare #babyskincare #skincare #igshop #sayajual #magicjellylovera #loveramagicjelly #eczema #dryskin #nappyrash #milkrash #rashes #insectbites #ruam #ruamlampin #ruamsusu #ekzema #kulitkering #kulitsensitif #produkbaby

😍😍😍😍 One of my favourite products is BOGO .... 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 #skincare #rashes #psoriasis #bugbites #cellulite #defininggel #liquidgold #smoothskin #byebyelooseskin #tattoorefresh

Who loves a good deal?! I know I do!!! 🙋🏼‍♀️ Through Thursday only I’m offering the first 4 people to message me.... 40% off retail and BOGO (buy one get one 🆓!!!) of our Defining Gel.... aka LIQUID GOLD!!! 💚

Look at just some of this things it can help you with!!!! It’s definitely multipurpose! And worth having in your cupboard!!! ⭐️ These spots will go quickly!!! ⏰

#dealoftheday #dontmissout #defininggel #liquidgold #acne #dryskin #sunburn #eczema #diaperrash #varicoseveins #burns #bugbites #rashes #multipurpose #multiuse #bogo #limitedtime

The more the merrier. Beli banyak, diskaun banyak.
Ini no saya untuk kalian hubungi. Wassap wassap ya www.wasap.my/60168495982

#tasneemnaturel #tasneemnaturelkotakinabalu #balmbaby #sleeptime #coughflutime #calmtime #tummyrub #skeenz #eczema #rashes

Tidurkan baby memang satu cabaran untuk mommies terutama bila baby mommies susah untuk tidur lena.
.
Apa kata mommies cuba tips mudah ni supaya baby boleh tidur dengan lena.
.
- Pastikan tempat tidur anak tidak terlalu bising untuknya. Ketika waktu malam pula, pastinya cahaya lampu yang malap sahaja supaya anak boleh tidur dengan lebih lena.
- Pastikan suhu ketika anak tidur tidak terlalu panas atau sejuk. Pastikan juga pakaian yang dipakai oleh baby adalah baju yang sesuai.
.
Selamat mencuba!
.
.
Harga :
Magic Jelly Baby = RM 70 // SGD 29 (Without postage)
.
.
📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬
MY: +6011 4070 6016 /
SG: +65 93848226.

#magicjellybaby #mjbaby #babies #babycare #babyskincare #skincare #igshop #sayajual #magicjellylovera #loveramagicjelly #eczema #dryskin #nappyrash #milkrash #rashes #insectbites #ruam #ruamlampin #ruamsusu #ekzema #kulitkering #kulitsensitif #produkbaby

Toxicodendron •• A linocut print I made last Spring in California, during the first unfurling of red tinged Poison Oak leaves, originally for Henbane magazine. Since I was born and raised on the East coast of the U.S. in Occaneechee, Meherrian and Saponi territory, Poison Ivy has been my familiar Toxicodendron. These plants are cousins and serve similar purposes: keep out of here human with no fur. Seemingly adapted to cause rashes in animals with bare skin, this sneaky coyote plant keeps us thinking twice about where to place our bodies on the land. This print, along with other items are included in May’s land capsules, of which there are just two left for this month. Also! If you are supporting Ground Shots at the ‘creative mail’ tier, I am printing enough in this round to send you one too!
#toxicodendron #poisonoak #poisonivy #rashes #linocut #linocuts #printmaking #handcrafted #printmakers #getoutandgather #herbalmedicine #plantfocus #herbalism #plantwitch #plantlovers #flora #botanicals #botany

🌹 🌹 Rose🌹🌹
I’m obsessed with this roller! I love the smell, but this 👑 Queen also has magical powers!!!! 🌹Rose is great for skin & mood! I love to put it under my eyes, on my lips, on my neck & chest! It’s great for wrinkles, dry skin, eczema patches, rashes, and really any skin ailments (including bacterial infections). You can pop the top off the roller and add it to your face cream, boo boo spray or face spray!👌🏻
🌹Rose is also great for mood support, I love to put it on my wrists, neck and over my ♥️ where I can smell it!
⭐️Such a precious oil!!! How do you use it!?





#rose #thequeen #magical #plantmedicine #skin #antiaging #wrinkles #eczema #rashes #mood #aphrodesiac #mysecretweapon #naturalskincare #plantbasedskincare #toxicfreeliving #safebeauty

" Liquid Gold"
Bogo! Now until Thursday the 24th you can Buy one Defining Gel and get another for FREE! *It Improves skin texture
*Softens and hydrates skin
Not only does the Defining Gel work amazingly by itself but it also goes hand in hand with our Body Wraps.
This product can be used in so many ways ex:
Acne, Eczema, Sun Burn, Scars, Rejuvenating Tattoos, Cellulite, Varicose Veins, Bug bites, Psoriasis etc...the list goes on.

#happyskin #models #liquidgold #discount #heal #rashes #acne #bogo #limitedtime #cellulite #hydrates #skin #bodylove #selfcare #moisturizing
Comment 👇 for smooth sexy skin!

Apa Khabar Kulit Mukamu disana?

Cuba pegang muka anda sekarang. Rasai belaian jari lembut anda. Kulit muka masih lagi licin atau jerawat makin bersepah? Masih lagi cerah gebu atau kusam sendu? Masih lembap atau makin berminyak?
.
Boleh bayangkan muka anda yang cantik tidak lagi cantik akibat tersalah pilih produk bahan bermekruri tinggi. Mana nak letak muka bila makin ramai yang pandang sinis seolah muka anda terpalit satu dosa.
.
Anda wajib mencari yang terbaik untuk kulit muka anda kerana muka anda itu adalah anugerah Tuhan kepada anda yang anda harus jaga. Bahkan, anda juga berhak memiliki kulit cantik kerana untuk anda tampil berkeyakinan.
.
Ternyata dengan rangkaian Produk Skincare The Beauty Hacks mampu mengembalikan keyakinan anda jika anda berani mencuba. Jangan risau dah ramai yang mencuba dan berpuas hati. Antara produk yang menambat hati peminat ialah
Face Scrub Milk. .
Apakah kebaikan Face Scrub Milk ini?
.
• Sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif
• Berupaya untuk menghapuskan kotoran jauh ke dalam liang roma dan menanggalkan sel-sel mati
• Mencerahkan dan melembapkan kulit
• Mencegah penuaan (agen anti aging) dan melindungi kulit dari sinaran UV
.
ANTARA FEEDBACK FACE SCRUB MILK
.
"Lepas cuci muka dengan sabun,terus gosok dengan facescrub milk tu. Kulit lagi lembut. Rasa licin jer"- Pengguna Setia Face scrub Milk
.
"Facescrub milk buat saya nak makan.Bau manis sangat "-Pengguna Face scrub Milk TBH
.
"Facescrub milk pun best,licin je muka ni walaupun parut tak hilang sepenuhnya lagi. Rasa licin je macam takda parut langsung. Jerawat pun susah nak naik"-Ifa,Pengguna Face Scrub Milk

JIKA ANDA INGIN JADI SEPERTI MEREKA YANG TELAH MEMILIKI KULIT YANG LICIN, BEBAS JERAWAT, BEBAS BLACKHEAD ATAUPUN WHITEHEAD, BEBAS PARUT SILQ AMBIL TINDAKAN SEGERA DENGAN WASSAP.

0176254520 **klik link wasap di bio

#thebeautyhacks #skincare #tbh #thebeautyhacksbangi #organics #products #viral #syantik #isteriuntukdiiktiraf #instashop #bazaarpaknil #instaseleb #mua #artist #topmodel #selfie #ootd #sahur #positivevibes #kl#selangor #ukm #putrajaya #usm #uitm #upm #perak #kedah #rashes #jerawat

This weekend has been so heartbreaking and was very unexpected💔 our little cabbage woke up very poorly and was diagnosed with #meningitis & #sepsis we have learnt so much and I will never look at a rash the same!!! PLEASE PLEASE PLEASE if you see a rash on your babies do not shrug it off and do not let people tell you it is viral because instead it could be fatal, we were fortunate enough to trust our instincts and we caught it early for it to be treated!! #meningitis #meningitassucks #rashes #parentinstinct #babygirl #princess #dontwait #believeinyourself 💖😘💖😘

KEBAIKAN Face Mask Turmeric
.
1. Mengubati dan mengatasi masalah Jerawat
2. Mengatasi kulit berminyak
3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
4. Mengatasi Pigmentasi
5. Menghaluskan kulit wajah
6. Mengangkat Sel Kulit Mati
7. Mengurangi lingkaran hitam pada mata
8. Meratakan warna kulit
9. Membantu membersihkan jerawat dan bekas noda jerawat
10. Bukan muka saja boleh pakai tau, tumit siku pun boleh guna.
.
Banyak cara yang kita boleh buat. Antaranya
.
1) Masker Untuk kulit kering:
Campurkan kunyit, susu tepung dan air.. buatkan campuran seperti pasta atau bersesuaian untuk ditempek di muka. Biarkan selama 10-15 minit dan kemudian cuci
.
2) Masker Untuk Kulit berjerawat:
Tambahkan 2 senduk makan dadih dengan Masker Kunyit TBH, buatkan campuran seperti pasta atau bersesuaian untuk ditempek di muka. Biarkan selama 10-15 minit dan kemudian cuci. Dadih sangat baik untuk kulit, melembutkan, dan membuatnya cerah
.
3) Masker Untuk kulit berminyak:
Masker Kunyit TBH dicampur dengan minyak kelapa, buatkan campuran seperti pasta atau bersesuaian untuk ditempek di muka. Biarkan selama 10-15 minit dan kemudian cuci. Minyak kelapa sangat bermanfaat bagi kulit. Minyak kelapa adalah salah satu pelembab terbaik, yang juga melindungi kulit dari mikroba. Menggunakan minyak kelapa juga akan membantu menghilangkan bekas luka jerawat dan bintik-bintik lain pada kulit
.
4) Masker kunyit Untuk perawatan umum:
2 sdm yoghurt tanpa rasa bersama ½ sdt Masker Kunyit TBH, buatkan campuran seperti pasta atau bersesuaian untuk ditempek di muka. Biarkan selama 10-15 minit dan kemudian cuci. Manfaat: masker ini yang banyak mengandung vitamin dan mineral, dan juga memiliki sifat anti-bakteri.
.
#tbh #thebeautyhackskotabharu #thebeautyhacksmachang #syantik #fattzura #thebeautyhacksbangi #thebeautyhackskajang #thebeautyhacksputrajaya #jerawat #jeragat #skincareroutine #skincare #organic #rashes #beautycare #bodycare #klikpengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa #halalkanhatiyangkucuri #nur #pelangicinta #pelangicinta100plus #cantik #ukm #upm #usm #uitm #um #kl

Most Popular Instagram Hashtags