#raredanklasik

MOST RECENT

Assalamualaikum, selamat bersahur🌸 anak-anak dirumah dari besar sampai lah yang kecik memang gemar makan @pudingraja.gombak sampai berebut🤤😟 hahhh! Siapa anak-anak nya belum dapat mencuba lagi haa ni lah masanyaa bagi mereka merasa! InshaAllah akan repeat order lagi nanti😉 ibu bapaaaaa apa tunggu lagi? Takyah jenguk lagi dahh meh ws kami di nombor 0175805067
#royalpudding #gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Assalamualaikum, alhamdulillah, selamat berbuka pada customer yang tak jemu jemu order @pudingraja.gombak . Bukan customer je nak berbuka dengan @pudingraja.gombak, kami pun juga😉 tinggal tunggu azan dannnnn tuangkan kuahnya sejuk-sejuk🤤 hmph memang layan.
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Assalamualaikum dan selamat berpuasa! Ada yang nak selit order harini?😋sangat nikmat dimakan ketika berbuka puasa, lagi lagi puding raja dalam keadaan sejuk keluar dari peti ais anda!apa tunggu lagi!😱segera ws kami 0175805067
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Assalamualaikum dan selamat berpuasa! Ada yang nak selit order harini?😋sangat nikmat dimakan ketika berbuka puasa, lagi lagi puding raja dalam keadaan sejuk keluar dari peti ais anda!apa tunggu lagi!😱segera ws kami 0175805067
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Asalamualaikum
Customer-customer sis berbilang bangsa
Auntie ini pun nak merasa pudingraja.gombak
Katanya "so tempting this dessert"
So inilah endingnye...terus auntie order.
Puashati..lain dari yang lain.
So korang...tak nak ke manjakan diri tu sblom puasa ni.
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Most Popular Instagram Hashtags