[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ramepisan

601 posts

TOP POSTS

Walaupun kalah tpi kami bangga bisa berdiri dan berteriak untuk mendukungmu!
#nuhuntribunselatan
#ramepisan

Jadi ceritana mah gini sikami teh udah ngerencanainnya udah lama bgt nah pas hari H nyaa pertamanya nyantai da bawa enjoy aja mreun yaa;( trs udah gtu kita teh siapยฒriweuh pisan lah pokona mah disitu teh jaba aya anu can didandan ongkoh can make samping ongkoh paciweuh jng nlpon grab;( teu mangrupa pisan tungtungna mah dandan dimobil๐Ÿ˜‚nah pas disana teh mampir dulu ka tempat naon nyaa eta teh?ah eta we pokona mah poho deui๐Ÿ˜‚trs anggap aja we ya udaberes,-trs kita teh menuju ke tempat foto nya kitu we foto cekrekยฒmati gaya nu intina mah nya parebut hyg itu ieu aduh dasar;( trs pas ganti kostum nu kadua caritana mah nya biasa we t kapikiran rek jadi ibuยฒhamil jng boga budak,-ah pokona mah kitu welah nyaa jaba pas plg na teh t ganti baju hlaa da ribet pas kaluar ti tempat fto loba nu ningalikeun da stelan daster puguh atu etamah era disengserikeun ongkoh;( trs pas dimobil patudingยฒwadah mekup disaha nyangkana disumputkeun mreun nyaa padahal mah tinggaleun ddtu da rusuh t puguh tea jaba lapar๐Ÿ˜‚kituwe nu intina mah masipanjang ah cape ngetik๐Ÿ˜“
#storydikit #ramepisan #kalianterbaokss #sygkalian

jiwa yang kesepian tidak pernah lihat ke belakang #rameteuing #ramepisan #guyon

Reuni Akbar SMA 19 Garut , ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Rame pisanan , haha
#halalbihalal #reuniakbar #sma19Garut #ramepisan #bahagia , haha ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Jepretan kondisi bis lagi ngageuleuyeung #kuningan hayu ah ka kuningan deui #ramepisan deudeuieun ๐Ÿ‘

Waktu imtihan pas malem๐Ÿ˜„๐Ÿ‘โœŒ๐Ÿ™ˆ #imtihan #masjidalmusyawarah #bandung #jawabarat #ramepisan ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Katampi capenaa๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ž #asepbalonasli#Aoi#officialsoljerceria#eungapisan#Ramepisan#taunisuk cingkieu deui

MOST RECENT

Pawai obor menyambut tahun baru islam 1439 H,, #ramepisan#apiunggun#pawaiobor#menyambut1439H๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‡

Ziarah kubur makam syeh maulana hasanudin banten #semoga berkah#sejubel delima#ramepisan

Setelah dinner romantic part 2 mampir lah kesini #gatelmaunyajajanmuluk
#carihalbaru
#ngehitsbgtdisini
#kuducobak
#ramepisan
#cozyplace
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Katampi capenaa๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ž #asepbalonasli#Aoi#officialsoljerceria#eungapisan#Ramepisan#taunisuk cingkieu deui

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—
.
.
. So happy... Kapan kapan main lagi yah.. โค
.
. #seru #funny #ampedindo #23pascal #seneng #loncatloncatan #trampoline #rame #ramepisan

Bade ngiringan teu lurd? ๐Ÿ˜‚ di Gapleh'an hla yeuh ๐Ÿ˜€
#bobotoh #persib #gapleh #budakleutik #ramepisan #danlainlain

Alhamdulillah Selama Pelatihan Menjadi Murid Baru Pagar Nusa Akhirnya Mendapatkan PengalamanYangLuarBiasa๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠPagarNusa "LaGolibailaBillah"
Pancasila"Jaya"๐Ÿ˜„ #PadepokanMekarPutra#PagarNusa#Ramepisan#Pengalaman

kualat tak akan terjadi bila tak ada sebab๐Ÿ˜#ramepisan

Most Popular Instagram Hashtags