#ramepisan

574 posts

TOP POSTS

Walaupun kalah tpi kami bangga bisa berdiri dan berteriak untuk mendukungmu!
#nuhuntribunselatan
#ramepisan

Aku sembara, kamu farida dan dia grandong 😼😼 #aktorlaga #film2000an #dinamikafilmindonesia #ramepisan #serem #savealaqsa #israelenemy

Keseruaannn ituu gak usahh mulukk mulukkk...
#smansan
#osismansan
#ramepisan
#kamu
Hahahahha kumaha wehhh

jiwa yang kesepian tidak pernah lihat ke belakang #rameteuing #ramepisan #guyon

Sore hari di victoria peak menikmati sore hari dipenuhi dengan orang rada pusing sih mending dilangkawi lebih sepi dan seruu #myHK #thepeakHK #fullorang #ramepisan

😘😘😘
#ramepisan #lagigamood

itssss danur timeee uwowwwwwwwwww #serem #cairanmayat #ramepisan

Waktu imtihan pas malem😄👐✌🙈 #imtihan #masjidalmusyawarah #bandung #jawabarat #ramepisan 😄👏👐

Jadi ceritana mah gini sikami teh udah ngerencanainnya udah lama bgt nah pas hari H nyaa pertamanya nyantai da bawa enjoy aja mreun yaa;( trs udah gtu kita teh siap²riweuh pisan lah pokona mah disitu teh jaba aya anu can didandan ongkoh can make samping ongkoh paciweuh jng nlpon grab;( teu mangrupa pisan tungtungna mah dandan dimobil😂nah pas disana teh mampir dulu ka tempat naon nyaa eta teh?ah eta we pokona mah poho deui😂trs anggap aja we ya udaberes,-trs kita teh menuju ke tempat foto nya kitu we foto cekrek²mati gaya nu intina mah nya parebut hyg itu ieu aduh dasar;( trs pas ganti kostum nu kadua caritana mah nya biasa we t kapikiran rek jadi ibu²hamil jng boga budak,-ah pokona mah kitu welah nyaa jaba pas plg na teh t ganti baju hlaa da ribet pas kaluar ti tempat fto loba nu ningalikeun da stelan daster puguh atu etamah era disengserikeun ongkoh;( trs pas dimobil patuding²wadah mekup disaha nyangkana disumputkeun mreun nyaa padahal mah tinggaleun ddtu da rusuh t puguh tea jaba lapar😂kituwe nu intina mah masipanjang ah cape ngetik😓
#storydikit #ramepisan #kalianterbaokss #sygkalian

MOST RECENT

Aku sembara, kamu farida dan dia grandong 😼😼 #aktorlaga #film2000an #dinamikafilmindonesia #ramepisan #serem #savealaqsa #israelenemy

Yeee buper telah tiba
#buper #ramepisan

temprang,pahabek² 😂😁😄😅✈🛳🎾🏒🏌🏸#ludo #ramepisan

Jadi ceritana mah gini sikami teh udah ngerencanainnya udah lama bgt nah pas hari H nyaa pertamanya nyantai da bawa enjoy aja mreun yaa;( trs udah gtu kita teh siap²riweuh pisan lah pokona mah disitu teh jaba aya anu can didandan ongkoh can make samping ongkoh paciweuh jng nlpon grab;( teu mangrupa pisan tungtungna mah dandan dimobil😂nah pas disana teh mampir dulu ka tempat naon nyaa eta teh?ah eta we pokona mah poho deui😂trs anggap aja we ya udaberes,-trs kita teh menuju ke tempat foto nya kitu we foto cekrek²mati gaya nu intina mah nya parebut hyg itu ieu aduh dasar;( trs pas ganti kostum nu kadua caritana mah nya biasa we t kapikiran rek jadi ibu²hamil jng boga budak,-ah pokona mah kitu welah nyaa jaba pas plg na teh t ganti baju hlaa da ribet pas kaluar ti tempat fto loba nu ningalikeun da stelan daster puguh atu etamah era disengserikeun ongkoh;( trs pas dimobil patuding²wadah mekup disaha nyangkana disumputkeun mreun nyaa padahal mah tinggaleun ddtu da rusuh t puguh tea jaba lapar😂kituwe nu intina mah masipanjang ah cape ngetik😓
#storydikit #ramepisan #kalianterbaokss #sygkalian

Gini nih kalau karyawan harus jadi foto model ....#pahibut #ramepisan #heboh #sttbandung #sttbforindonesia #sekolahtinggiteologibandung

Mantai kuy 😶
#mantay #ramepisan #justdoit

Arisan+halBil...momi2 expolsat 2015
.
.
.
.
.
#gabungan
#ramepisan
#seru
#silaturrahmi
#alhamdulillah

halalbihalal kel. besar R. Enoch Sastradiwiria 🙏🙏#ramepisan#sabtunyunda#abdisundaasli#reresepan

Most Popular Instagram Hashtags