[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rambutlebat

53446 posts

TOP POSTS

Uda ngga pede banget sama rambut tipis, serba salah mau di apain juga, apalagi udah mulai rontok. aduh ....ni rambut apa musim gugur, tapi entah kapan berseminya.
Nyoba iseng2 pake hair growth sos beautycare, di kala pupus harapan untuk bikin rambut ini bersemi lagi. Keceeeeeewa berat tau ga, kenapa baru tau hair growth sos beautycare baru skrg, coba tau dari dulu ,ngga kan ada tuh hari-hari suram rambut rontok tipis lepek bikin ga pede .

Jangan sampe kecewa ikut nyesel baru kenal skrg, sebelum terlambat, kembalikan rambut sehat tebal mu dari akarnya dgn SOS Hair growth tonic

#hairgrowth
#penumbuhrambut
#tonicrambut
#rambutsehat
#healthyhair
#hairgoals
#rambutlebat
#tipsrambut
#hairstyles
#rambutrontok
#sosbeautycareoriginal
#sosbeauty
#sosbeautycare
#selebgramindonesia

CREAM MINYAK KEMIRI Al KHODRY
Cream minyak kemiri di formulasikan khusus untuk menghitamkan dan menyuburkan rambut, mengatasi rambut rontok, melebatkan jambang, merapikan jambang dan jenggot, menumbuhkan jenggot, memelihara kesehatan jenggot, mencegah jenggot rontok, melebatkan bulu alis, merangsang tumbuhnya bulu halus dan bulu-bulu lainnya tampak memikat.

Komposisi :
- Minyak Kemiri
- Dan bahan lainnya

PERHATIAN :
- Obat luar
- Untuk umur diatas 5 tahun
- Jangan ditelan

Diproduksi oleh : Al Khodry
SIUP : 510/0078-Kc.Jta/mikro/VI/2013
Pemesanan langsung klik aja link di bio

#creamminyakkemiri #creamminyakkemiriasli #minyakkemiribayi #creamminyakkemiriori #creamminyakkemirialkhodry #creamminyakkemiribrewok #creamminyakkemirijenggot #creamminyakkemirirambut #creamminyakkemirialami
#penumbuhrambut
#penumbuhbrewok #penyuburrambut #penumbuhjenggot #penumbuhjambang #penumbuhkumis #obatpenumbuhjambang
#rambuthitam
#rambutberkilau
#rambutlebat
#rambutlebatmenawan
#rambutsehat
#herbalolshop
#trustedseller
#osherbalqu #yuyunherba #yuyunbirnia

Syiok tau pakai princess hairmist ni. 😍

Siapa nampak apa baby pegang tuuu👀???. Dari rmbut takdak duk kena makan bantal skarang alhamdulillah. Ramai kata lebat yang best nya bila orang dukung dia, orang pakat duk puji baby wangiiii lah. padahal bau super8 hair tonic 😆😆 ❤️ .

p/s : 2 pic last tu gambar sebelum🤓
.
.

Whatsapp 0182563009 now!
.
.
#super8hairtonichq #tonikbayam #rambutlebat #onlineshop #instashop #serumrambut #tonikrambut #superserum #vegeoil #minyakrambut #feryalarganoil #serumrambut #rambutgugur #rambutkelumumur #rambutnipis #rambutberminyak #pelebatrambut #rambutrosak #vitaminrambut #produkpenjagaanrambut #haircare #shampoosantan #rambutcantik #hairserummalaysia #assalamuaikum #super8hairtonicfeedback #super8hairtonickl #super8hairtonicjb

Caboki BUKAN penumbuh atau penyubur rambut!! " Caboki adalah Inovasi baru kosmetik HAIR FIBER. Secara instan dapat menutupi kebotakan dan membuat rambut TEBAL. " Memberikan PENAMPILAN SEMPURNA & ALAMI. " Tampil percaya diri maksimal setiap hari!! " Tidak akan ada yang tahu anda memakai Caboki, kecuali anda memberi tahu mereka. Meskipun dilihat CLOSE UP, OUTDOOR, dibawah sinar lampu, ataupun matahari terik. " BERTAHAN SEPANJANG HARI, melalui malam, angin, hujan, dan keringat karena panas atau olahraga. Tetap bertahan meskipun memakai topi atau helm. " TIDAK BERBAU, Tidak luntur, ataupun rontok mengotori badan dan baju anda. " Dapat dipakai oleh Pria & Wanita " Terbuat dari SERAT FIBER ALAMI, 100% NATURAL, sangat aman bahkan untuk kulit kepala yang sensitif sekalipun. " Melekat kuat sempurna di rambut halus anda. " DAPAT DIPAKAI SETIAP HARI, Bebas dari bahan binatang, pewarna buatan, bahan kimia, dan bahan pengawet. " DERMATOLOGIST TESTED, made from nature

CARA KERJA CABOKI:

Ketika anda menaburkan Caboki ke area kebotakan atau rambut tipis anda, serat2 fiber akan secara otomatis menempel ke rambut anda seperti jutaan magnet kecil.

Setiap helai rambut akan menjadi lebih tebal dan penuh, dan seketika menutupi area yang memalukan.

Tidak akan adalagi area kilap kulit kepala yang botak / tipis!! Bisa untuk 50 kali pemakaian, bisa lebih tergantung kondisi rambutnya

CABOKI = SMART SOLUTION FOR YOUR THINNING HAIR!! Original USA

Hati-hati produk palsu yang dijual dengan harga jauh lebih murah dan menimbulkan efek samping yang merugikan anda. Belilah produk yang asli dijamin aman untuk anda.

Order : >> ID Line: @organichouse (simbol @ ikut diketik)
>> WA : 081802157700 >> BBM : DD253D9D
.
#obatrambutrontok #obatketombe #obatrambutbotak #penghitamrambut #tipsrambutrontok #tipsketombe #tipsrambuthitam #tipsrambutbotak #rambuttipis #rambuttebal #rambutlebat #rambuthitam #rambutrontok #rambutbotak #rambutketombe  #penumbuhrambutalami #jualhaircare #penumbuhrambut #caboki #jualcaboki #cabokiasli #jualcabokiasli #suppliercaboki #distributorcaboki #jualpenumbuhrambut #hairsolution #perawatanrambut #jualansis #trustedolshop #jualperawatanrambut

BMKS Shampoo Rp. 35.000
BMKS Conditioner Rp. 35.000
Paket BMKS Shampoo dan Conditioner
Rp. 65.000

BMKS Natural Shampoo
BMKS Natural Shampoo adalah Shampo untuk pemanjang rambut, penumbuh rambut dan penghalus rambut berbahan alamiah dan herbal dari buah kemiri dan tanaman lain, baunya wangi dan lembuttt banget dipake.

Khasiat dan Manfaat Black Magic Kemiri Shampoo (BMKS) BPOM :
Membersihkan rambut secara lembut dari minyak dan kotoran-kotoran yang menempelMengontrol produksi minyak berlebih di kulit kepalaMengurangi rasa gatal akibat ketombeMenghilangkan ketombeMempercepat pertumbuhan rambutMenghaluskan rambutMembuat rambut tampak lebih berkilauMemproduksi lapisan pelindung bagi rambutdapatkan rambut panjang, lebat, berkilau, dan halus hanya dalam waktu 4 minggu* (hasil bervariatif)AMAN sudah berbpom.

BMKS Natural Shampoo berbahan KEMIRI asli dan tanaman lain, aman buat pria, wanita, anak2 juga aman.

Ingredients BMKS Natural Shampoo : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamido-propyl Betaine, Sodium Chlorida, Cetrimonium Chloride, Aloe Barbandesis Extract, Cocos Nucifera Oil, Fragrance, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Cl 77499.

Cara Pemakaian New BMKS Natural Shampoo BPOM : Tuangkan Shampoo ditelapak tangan, lalu usapkan pada rambut yang sudah dibasahkan dahulu sambil dipijat lalu bilas dengan air sampai bersih.

Pemakaian jangka panjang akan menghasilkan rambut panjang, sehat, tidak mudah patah/rontok, tidak berketombe, dan tidak mudah berminyak.

Jangan lupa setelah Shampo'an pakai Conditioner BMKS dan Minyak Kemiri BMKS

BMKS Natural Conditioner

Tuntutan untuk terus berada di luar ruangan membuat rambut menjadi mudah tercemar polusi, belum lagi sinar UV dari matahari.

Kondisioner rambut BMKS Natural diciptakan untuk merawat rambut agar menjadi lebih halus, rapih dan mudah diatur.

Karena BMKS Natural Conditioner original mengandung Olive oil, Coconut oil & Moluccana Oil, jadi mempunyai kelebihan tersendiri yaitu dapat memanjangkan rambut lebih cepat dengan menumbuhkan rambut baru

#bmks #paketbmksmurah #shampobmks #rambuttebal #rambutlebat #rambutsehat

MOST RECENT

ROSEMARY, ALOE VERA, TEA MERAH DAN EXTRA MENTOL. .
💠Rambut bau wangi.
💠Kesegaran sepanjang hari selama 48jam.
💠Melembutkan rambut.
💠Merawat semula rambut dan kulit kepala yang bermasalah.
💠Anti Kelemumur.
💠 Melindungi rambut dari sinaran UV.
💠Diperbuat dari bahan organik.
💠Rasa COOL dengan estrak aloe vera dan EXTRA MENTHOL.
💠Mesra wudhuk dan solat
.
.
.
.

#hair #hairserum #hairtonic #hairbeauty #hairtreatment #haircare #hairscalp #longhair #shorthair #treatment #beauty #antidandruff #dandruff #antihairfall #hairfall #rosemary #redtea #aloevera #mint #arganoil #hairstrenght #softhair #organic #rambutlebat #rambutcantik #rambutwangi #organik #instashop


#guzelrashabeauty #guzelrashabeauty #guzelrashabeauty #guzelrashabeauty ☎️0️⃣1️⃣7️⃣8️⃣7️⃣5️⃣8️⃣5️⃣0️⃣8️⃣

Shampo aromaterapy untuk mencegah rambut rontok dan botak dan cocok untuk wanita berhijab.

Kandungan Aloe Vera nya yang efektif untuk menebalkan rambut dan menghitamkan warna rambut👍👍 NASA memang mengerti kemauan wanita muslimah😍😍 #shampo
#orlyn
#wanita
#hijab
#rambutsehat
#rambutlebat
#rambutrontok
#sampo
#nasaherbal

Salam senja. Berjalan seharian ni mesti rambut berpeluh kan? Takkan nak biar sampai bau kepam? Jangan! Malu nanti tau.
So sis cadangkan korang pakai serum ni, wangi seharian 😘

#Feedback

Serum rambut untuk kanak-kanak.. Start baby umur 3 bln dah boleh pkai. Jomla oder utk kesayangan anda..

Buat kamu yang punya masalah dengan kebotakan dan kerontokan rambut yang mengerikan, boleh coba produk yang satu ini NUTRIOL.
.

Manfaat Nutriol Hair Fitness & Nutriol Shampoo:
-Menumbuhkan rambut yang sehat dan lebat
- Revitalisasi dan memperkuat rambut.
- Meningkatkan ketersediaan nutrisi penting dan vitamin untuk folikel rambut.
- Remineralisasi dan hidrasi rambut, meningkatkan volume dan membuat rambut berkilau. .
.
==NUTRIOL ENERGIZING SHAMPOO==
@125ml.
Bisa digunakan sehari2 karena mengembalikan siklus hidup rambut anda, *sudah teruji aman dari alergi oleh ahli dermatologis *

Selalu ready stok terbaru 👌
New members are welcome 🙏
.
Langsung order yuuk...
WA : 0812.197.5551
Line : @vuy6371i (NuSkinPP)

💕care your hair💕Nu Skin
.
.
#nuskin#nushampoo#nutritolshampoo#jualnuskin#distributornuakin#hargapromo#diskon#diskonnuskin#perawatanrambutrontok#perawatanrambut#rambutindah#rambutlebat#bebasrontok#byebyerontok#salon#hairspa

Buat kamu yang punya masalah dengan kebotakan dan kerontokan rambut yang mengerikan, boleh coba produk yang satu ini NUTRIOL.
.

Manfaat Nutriol Hair Fitness & Nutriol Shampoo:
-Menumbuhkan rambut yang sehat dan lebat
- Revitalisasi dan memperkuat rambut.
- Meningkatkan ketersediaan nutrisi penting dan vitamin untuk folikel rambut.
- Remineralisasi dan hidrasi rambut, meningkatkan volume dan membuat rambut berkilau. .
.
==NUTRIOL ENERGIZING SHAMPOO==
@125ml.
Bisa digunakan sehari2 karena mengembalikan siklus hidup rambut anda, *sudah teruji aman dari alergi oleh ahli dermatologis *

Selalu ready stok terbaru 👌
New members are welcome 🙏
.
Langsung order yuuk...
WA : 0812.197.5551
Line : @vuy6371i (NuSkinPP)

💕care your hair💕Nu Skin
.
.
#nuskin#nushampoo#nutritolshampoo#jualnuskin#distributornuakin#hargapromo#diskon#diskonnuskin#perawatanrambutrontok#perawatanrambut#rambutindah#rambutlebat#bebasrontok#byebyerontok#salon#hairspa

Buat kamu yang punya masalah dengan kebotakan dan kerontokan rambut yang mengerikan, boleh coba produk yang satu ini NUTRIOL.
.

Manfaat Nutriol Hair Fitness & Nutriol Shampoo:
-Menumbuhkan rambut yang sehat dan lebat
- Revitalisasi dan memperkuat rambut.
- Meningkatkan ketersediaan nutrisi penting dan vitamin untuk folikel rambut.
- Remineralisasi dan hidrasi rambut, meningkatkan volume dan membuat rambut berkilau. .
.
==NUTRIOL ENERGIZING SHAMPOO==
@125ml.
Bisa digunakan sehari2 karena mengembalikan siklus hidup rambut anda, *sudah teruji aman dari alergi oleh ahli dermatologis *

Selalu ready stok terbaru 👌
New members are welcome 🙏
.
Langsung order yuuk...
WA : 0812.197.5551
Line : @vuy6371i (NuSkinPP)

💕care your hair💕Nu Skin
.
.
#nuskin#nushampoo#nutritolshampoo#jualnuskin#distributornuakin#hargapromo#diskon#diskonnuskin#perawatanrambutrontok#perawatanrambut#rambutindah#rambutlebat#bebasrontok#byebyerontok#salon#hairspa

YES BABE, IT’S READY STOCK!.
POSTAGE EVERYDAY! • Wait no more! and OFCOURSE ORIGINAL FROM USA! 😘.
.
RAMBUT GUGUR? JARANG? BOTAK? LAMBAT PANJANG?!.
.
Semua masalah rambut dan kulit kepala boleh di baiki dengan SUGARBEARHAIR VITAMINS!.
.
🐻 READY STOCK!
🐻 TIDAK PERLU MENUNGGU!
🐻 POS SETIAP HARI!
🐻 (Isnin hingga Jumaat)
🐻 Special Gift utk setiap pembelian 3 & 6 botol.

🌸 SUGARBEARHAIR VITAMINS.
🌸 Merawat Masalah:-
• Rambut gugur
• Rambut kering & tidak bermaya
• Rambut lambat panjang
• Rambut bercabang
• Kulit Kepala berkelimumur & Gatal
• Menerangkan Mata
• Merawat Jerawat
.
💰SPECIAL YES PRICE :
🌸1 bottle (60 gummies/1 month)
RM175.oo including postage (WM)
RM185.oo including postage (EM)
.
📲 CARA NAK ORDER?.
1. Click link di bio (instagram) ini!
2. Click “ Shop Now “ button di FB!

#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #vitaminrambut #supplementrambut #hairsupplement #hairvitamin #sugarbearhairmurah #sugarbearhairvitamins #sayajual #isell #akujual #ubatrambut #hairproduct #hair #beautyhair #sugarbearhairmy #endyearsale #healthygorgeoushair #rambutlebat #rambutcepatpanjang #firstpayfirstserve

#testimonihairoil .
.
Coconut Oil (Minyak Kelapa) bahan utama dalam Wonder Hair Oil. Fungsinya pula:
.
+menguatkan serta melembutkan rambut
+melawan kelemumur dan rambut bercabang
.
Kenapa minyak kelapa?
Minyak kelapa ni molekul dia halus so mudah serap hingga ke akar rambut. secara tak langusung dapat menghilangkn kelemumur n gatal gatal kat kepala tu.

Nak cuba Wonder Hair Oil kami?
Rm 58 (exc postage).
.
Contact admin di 0182206339
.
.
#jomtukarshampoo #formulasidengancinta
#freshNnatural #shampoosantan #shampoohomemade #shampooorganik #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat

Pemesanan di
www.tokopedia.com/osham
Di shopee gerai kami g_2005 gratis ongkir

Watson hair booster Shampooo
product of watson australia

Stres punya kepala Botak / Rambut rontok / rambut kusam ga sehat?? jangan kuatir, kita kasi solusi aman, herball deh jadi gak ada efek samping!! sudah tau fungsi khasiat kemiri?yang dipadu dengan almond oil
ajaib yah bahan herbal berguna buat kesehatan rambut !! shampo yang mengandung almond oil kemiri olive oil dan calery wheat

Watson hair booster Shampo
herbal collectin
----------------------
watson hair booster Shampo adalah Shampo untuk pemanjang rambut, penumbuh rambut dan penghalus rambut berbahan alamiah dan herbal dari sari kemiri almond oil olive oil dan calery wheat baunya wangi dan lembuttt banget dipake.

Fungsi Watson hair booster Shampoo :
1.merangsang bibit rambut
2.memanjangkan rambut
3. menumbuhkan rambut
4. membuat rambut berkilau
5. menghaluskan rambut
6. mengatasi rambut bercabang dan pecah-pecah
7. memproduksi lapisan pelindung bagi rambut
8. dapatkan rambut panjang, lebat, berkilau, dan halus hanya dalam waktu 4 minggu

Watson hair booster Shampoo

berbahan
extrract candlenut
almond oil
Olive oil
Celery wheat
aman buat pria, wanita, anak2 juga aman..
Product of watson australia
Sudah terdaftar di TGA

pemakaian jangka panjang akan menghasilkan rambut panjang, sehat, tidak mudah patah/rontok, tidak berketombe, dan tidak mudah berminyak.

yuk dicoba, kalau ada produk herbal, kenapa harus beli yang berbahan kimia?? Netto : 500ml
#rambutsehat #rambutlebat #rambutpanjang #rambutbaru #penumbuhrambut #shampopenumbuhrambut #antibotak

Panas cuaca hari ni. Shampoo dengan #shampoosantan petang nanti. Kepala bersih rambut pon sihat😙.

Weekend ni dorang pergi mandi pantai pun bawak faith fleur. Amboi, mandi air masin takut nanti rambut kejung kan? Takpe, faith fleur still boleh melembutkan.

SHAMPO ODEGREE ALOE VERA with SILICONE FREE (New Formula)

Odegree menghadirkan shampo rambut dengan kebaikan alam dari ekstrak lidah buaya (aloevera) asli yang langsung diambil dari kebun lidah buaya terbesar di Indonesia yakni Pontianak.

Kegunaan :
✔mencegah rambut rontok dan botak
✔menghitamkan rambut
✔memberi kilau pada rambut
✔mengatasi ketombe
✔mengatasi rambut berminyak
✔mengatasi seborrhea (kerak) pd kulit kepala
✔merangsang pertumbuhan rambut
✔kondisioner alami rambut

Keunggulan:
✅Kadar lidah buaya yang lebih tinggi daripada produk di pasaran. Lebih dari 50% adalah ekstrak aloevera murni. Plus conditioner yang membantu menjaga kelembaban rambut lebih lama.
✅Formula Sulfate-Free, bebas surfaktan SLS/SLES, sehingga shampo relatif tidak banyak busa seperti shampo komersil lainnya.
✅Formula Paraben-Free, bebas pengawet paraben sehingga pengguanaannya relatif aman bagi tubuh dan ramah lingkungan.
✅Formula Silicone Free, bebas kandungan silicone sehingga rambut bebas minyak dan tidak cepat lepek.

Petunjuk Penggunaan:
Usapkan shampo pada rambut basah kemudian bilas hingga bersih. Ulangi bila diperlukan.

Perhatian:
Hanya untuk penggunaan luar. Jika terkena mata, segera bilas dengan air.

Netto: 250 ml
BPOM: NA18171002101
.
HARGA : Rp 100.000
BERAT : 300 gr
ORDER WA : 082233444889
🚚 BOGOR
.
#evihealthykatalog
#sampolidahbuaya
#ketombe
#rambutberminyak
#konditioner
#rambutsehat
#sampoalami
#rambutlebat

SHAMPOO SANTAN
================
.
.

Khasiat #shampoosantan:
➡ Merawat kelemumur
➡ Mengurangkan rambut gugur .
➡ Merawat masalah kulit kepala
➡ Membantu melebatkan rambut
➡ Menghilangkan kegatalan kulit kepala .
➡ Membantu melambatkan pertumbuhan uban

Harga : RM35 sebotol
Postage: RM8 SM / RM12 SS
.
.
Jom tukar shampoo😙.
.
#jomtukarshampoo #formulasidengancinta
#freshNnatural #shampoosantan #shampoohomemade #shampooorganik #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat

GORES & MENANG ❗❗😱😱
.
Setiap pembelian PINK LADY BODY PERFECTION anda akan berpeluang untuk memenagi EMAS❓❓ Mari sertai LUCKY DRAW untuk setiap pembelian PINK LADY BODY PERFECTION anda layak untuk sertai GORES & MENANG.
Hadiah utama merupakan Loket Emas ✨✨
.
Step:
.
1) PASTIKAN ANDA MEMBELI PINK LADY YANG ORI (Ada hologram, dan bila anda gores, ada nombor misteri)
2) SCAN CODE
3) ISIKAN DETAILS & CODE MISTERI TADI DI KOTAK ANDA
4) SUBMIT
5) CHECK EMAIL ANDA
.
Apa lagi uolls tunggu ❓ Jom dapatkan Pink Lady dan menjadi cantik serta berpeluang untuk memenangi hadiah. Jgn melengah lengah lagi cepat PM saya untuk sebarang pertanyaan mengenai Pink Lady ni.
.
.
WhatsApp ke 011-17563095
. .
#boobsupmalaysia #bodymantap #kurustanpadiet #bazarpaknil #badancantik #kuruslangsing #kurussebelumnikah #pelamin #flawless #fattzura #breastbesar #kapsulajaib #tetekbesar #punggungcantik #sayanakcantik #taktuntuang #tv3 #fitnessmalaysia #missvketat #kembalikandara #kempisperut #payudarategang #jeragat #jerawat #rambutlebat #susuibumeriah #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladykl #pinkladyhq

Pakar Dalam Masalah Rambut
. .
🌸Mengurangkan Rambut Gugur
🌸Membaiki Rambut Rosak
🌸Memberi Nutrien Pada Rambut Rosak
🌸Melembutkan Rambut Kasar
🌸Menghilangkan Kelemumur
🌸Rambut Botak
🌸Menumbuhkan Anak2 Rambut
🌸Melembutkan Rambut
🌸Rambut Wangi Bebas Dari Bau Kepam
. .
💰RM10
🔎65mls
💧WaterBased
👫Lelaki/Perempuan
💦MesraWudhuk
.
📮ISNIN&RABU

WHASSAP KAMI SEKARANG
.
📲01135806554

- Faith Fleur -Serum Rambut Rm10

Serum Viral
. . 💇GUGUR
🤦‍KELEMUMUR
😷BERBAU KEPAM
👴🏻BOTAK
.
💰RM10
🔎65mls
💧WaterBased
👫Lelaki/Perempuan
💦MesraWudhuk
.
📮ISNIN&RABU
. .
WHASSAP KAMI SEKARANG 📲011135806554

Rambut Bermasalah?
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Serum Faith Fleur Dapat Membantu Menyelesaikan Masalah Ini 🎉🎊
.
Serum RM10
.
WHASSAP KAMI SEKARANG
📲01135806554
.
📮SELURUH MALAYSIA
ISNIN-JUMAAT 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 -

Pertumbuhan Semula Rambut Untuk Lelaki
.
Kaum Adam Tentu Tahu Kepentingan Memiliki Rambut Yang Menawan. Rambut Yang Nipis Membuat Anda Kelihatan Lebih Tua. Manakala Rambut Yang Sihat Dan Tebal Melambangkan Kejantanan Anda.
.
Ya. Anda Boleh Memiliki Semula Rambut Semulajadi Anda. Tiada Pemindahan, Tiada Pembedahan. Lupakan Rambut Palsu Dan Simpan Topi Anda.

💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋
.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
.
KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN :
.
- Hilangkan #jerawat = RM40 💸
- Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸
- Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸
- Besar & mantapkan payudara = RM120 💸
- Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸
- Stabilkan hormon = RM150 💸
- Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸
- Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸
- Dan lain² = RM200 💸
.
.
TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. 😱😱😱
.
Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat.
.
Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya ;
.
❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
❤️ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu .
❤️ Membantu memulihkan #keputihan teruk.
❤️ Tidak alami hot flashes.
❤️ Membantu mengawal stress anda.
❤️ Tidak mudah marah.
❤️ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat.
❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat.
❤️ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal.
❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
❤️ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤️ Meremajakan #kulit .
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
❤️ Memantapkan #payudara dan #punggung.
.
100% ORGANIK..
.
TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM280 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #WANITA
.
😍😍😍
.
.
WHATSAPP 📲 < PL > +60134747141
WHATSAPP 📲 < PL > +60134747141

Hair Fiber akan melekat pada rambut anda,
Hair Fiber 'Rambut Ajaib' Membantu Pengguna Untuk Menutup/Menyembunyikan Kawasan Rambut Yang Nipis/Jarang/Botak Hanya Dalam Masa 5 Saat Saja!
Hanya Tabur Serbuk Hair Fiber Di Kawasan Rambut Yang Jarang/Nipis/Botak, Rambut Akan Kelihatan
Tebal & Lebat!
#botak#rawatanrambutgugur#hairfibermalaysia#rambutgugur#rambutnipis#rambutjarang#serumrambut#kepalabotak#hairloss#masalahrambutgugur#botaktengah#rambutlebat#cabokimalaysia#tonikrambut#produkrambutgugur#yunnamhaircare#pelebatrambut#toppik#rambutbotak#tanamrambut#hairfiber#pakarrambut#minyakpelebat#rambutbotaktengah#hairbuildingfiber#ubatrambutgugur#hairtransplant#produkrambut#rambutajaib#mensive

Terima kasih shopping dengan kami.
.
Tahniah yang grab harga promo Disember. Insyaallah 2018 promo lagi dasyat kami bagi. Pada yang dah grab promo ni, nama semua kami dah key in untuk cabutan bertuah.
.
Stay tune 😘
.
.
#jomtukarshampoo #formulasidengancinta
#freshNnatural #shampoosantan #shampoohomemade #shampooorganik #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat

Alhamdulillah Herbal BEE hari ini, mendapatkan testi baru lagi 😍🤰🏻 Nama: bunda irma
Lama pernikahan: 5thn, 6 bulan
Keluhan: saluran tuba tersumbat, keputihan, keguguran, sel telur kecil-kecil
Konsumsi 3bulan

Dari riwayat bunda irma kita seharusnya sadar, bahwa yang terpenting adalah keyakinan yg besar, karena selama apapun pernikahan anda & berapapun usia anda, selama kita yakin akan ikhtiar kita, maka segala sesuatu yg tidak mungkin semuanya akan menjadi mungkin, PERCAYALAH...!!! Lakukan sekarang atau tidak akan pernah terjadi 🤨
Karena Tuhan bersama dg orang2 yg yakin & tidak berputus asa😇

Salam 2 garis merah bunda ✌🏻😘
📲BBM: DCD1C9F2
📲WA: 085853688741🌼💐 #rambut #semirrambut #semirtas #jualsemirrambut #semirtaskulit #rambutlebat #rambutsihat #rambutgugur #taswanita #sepatukulit #tasbranded #sepatukulitasli #pembersihtas #pembersihtaskulitasli #pembersihtaskulit #sepatupapillon #dompetkulit #papillonasli #papillon #dompetpapillon #taspapillonori #jualpapillon #taspapillonasli #sepatuwanita #taspapillon #taskulitpapillon #taskulitori #sepatukerja #jualtaspapillon #taskulitasli

*"BAKI 9 HARI LAGI PROMOSI PRODUK ASWAD"*
.
Utk penggemar minyak & tonik aswad dan x ketinggalan juga yg baru nk cuba produk Aswad, jom cepat2 kejar promosi produk Aswad.. apa beza minyak Aswad dgn tonik Aswad? Jom scroll baca 👇🏻
.
TONIK ASWAD
✅ brbtk water based, x brmnyk
✅ menyejukkan kulit kepala esp bila cuaca panas
✅ bagus digunakan bila kepala rasa panas
✅ bntu kuatkan akar rmbut utk kurangkan rmbt gugur & lebatkn rmbt
.
MINYAK ASWAD
✅ brbtk oil based--> minyak zaitun + minyak buah keras
✅ melembutkan rmbut yg kering
✅ sgt sesuai utk mereka yg mengalami mslh rmbt yg kritikal--> rmbt gugur,rmbt nipis, kelemumur, botak
✅ bagus digunakan bg kepala rasa gatal2 dan dpt kembalikan warna asal rmbt.
.
Berminat nk cuba produk Aswad?
Wassap 0162203205
PS: Stok adalah terhad. Jika uolls lmbt, trpaksa tggu stok seterusnya.. #minyakaswad #rambutlebat #kelemumurhilang #cutisekolah

Princess HairMist on PROMO POTONG HARGA lagi gaiss. .
.
.
Normal Price : RM 89
.
.
🔔PROMO PRICE :: RM 80 FREE POSTAGE.
🔔 PROMO PRICE :: RM 80 FREE POSTAGE.
🔔 PROMO PRICE :: RM 80 FREE POSTAGE.
.
.
.
.
📲 +6019-769-2369

Alhamdulillahh. Rata-rata mak ayah yang cuba MDW memang akan kabo rambut si manja ada perubahan 😊
.
Terbaiklah minyak pelebat rambut MAMA DONT WORRY. .
.
Kesan seawal 3 hari dah boleh nampak tau mommy dengan minyak pelebat rambut #mamadontworry ni.
.
.
Kaya dengan ekstrak BUAH KERAS dan BIJI BETIK. Untuk menyihatkan dan menyuburkan rambut.
.
.
Grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. .
.
Harga asal: Rm79
Harga promosi: Rm66
Postage: RM 8 SM/ RM 11 SS
Set Combo: 🚚FREE POSTAGE
.
To order whatapps 👉🏻
+6012 6010 315
.
Atau ketik link di bio 👆🏻
.
💝Click for more testimonials #mamadontworrybyernishoppe
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #dropshipdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Hari hari mendesah dalam bilik air sebab rambut banyak gugur.
.
.
Nak share sikit dengan awak semua: 📣 SIKAT PUNCA RAMBUT GUGUR 📣
.
.
Sikat bergigi halus boleh buat rambut terlekat pada sikat. So terhasillah masalah rambut gugur. .
Sikat sewaktu rambut masih basah dan kulit kepala masih lembap boleh buat rambut gugur dan kulit kepala jadi BOTAK! Ia disebabkan keadaan kulit kepala masih lembap menyebabkan folikel rambut lemah dan mudah gugur. .
.
.
Nak rambut lebat dan cantik macam dulu dulu?
.
.
.
Princess Hairmist boleh bantu awak semua.
.
.
📲 +6019-769-2369

Masalah wanita bila bertudung 👉 rambut bau masam dan kepam.
.
.
Berpeluh + rambut lembap punca buat rambut berbau masam dan galakkan pertumbuhan fungus dan terus jadi KELEMUMUR berkuping tu.
.
.
Eh, nama jerk PRINCESS HAIRMIST, tapi laki pon boleh guna. Laki pon ada rambut dan kepala kan? 😂
.
. 📣 PROMO POTONG HARGA STILL ON📣
.
👉 Sebotol RM 80 FREE POSTAGE.
👉 2 BOTOL RM 140 FREE POSTAGE.
.
.
.
📲 +6019-769-2369

RESULT PENGGUNA
.
.
DULU KLU SIKAT 30-50 RAMBUT GUGUR.. SEKARANG DAH TAKDE YG GUGUR DAN RAMBUT BLH DITARIK² DENGAN JARI.
- Pn. Azura.
.
.
Kak feena tak janji bulan bintang tau.
Semua dgn izinNya.
.
Tapiiiiiiiiiiii ramai yang dah berjaya rawat rambut dgn tyzara.
Masih ragu-ragu?
.
.
boleh tengok result pengguna di post sebelum ni.😘
.
JANGAN biarkan sampai dah takde rambut.. baru nak rawat
Malu dengan asben nanti bila tengok rambut kakak-kakak botaqqq bertompok
.
.
RAWAT SEKARANG! .
Whassap Kak Feena sekarang, klik saja link bio diatas 😇😇
.
.
#kakfeenashares #tyzara#rambut #syampu #serum #serumrambut #syampurambut #tyzara #rambutcantik #rambutlebat #rambutkuat #antirambutgugur #antikelemumur #rawatanrambut #sayajual #sayajualsyampu #sayajualserum #bazarpaknil #sisjual #sisjualsyampu #sisjualserum #sayajual #sayajualsyampu #sayajualserumrambut #sayajualserum #rawatanrambut #hannahdelisha #izaraaisyah #rambuthannahdelisha #rambutizaraaisyah

Lemah semangat bila tengok rambut gugur tambah tambah bergumpal melekat kat sikat

Jangan abaikan bila nampak rambut gugur makin menjadi jadi tau dah tiba masa korang patut cuba tonik bayam

Tonik bayam memang letops best sangat bahan ada 4 ja
Semestinya sayoq bayam, sunflower oil, olive oil dan ekstrak epal

Empat empat ni bila bergabung meletopsss berkhasiat untuk rawat masalah rambut korang

Ramai yang dah cuba n puas hati
Tak rugi mencuba uolss
Jom whatsapp akak sekarang
0184019789

#tonikbayam #nurulgold #rambutjarangkembalihitam #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut
#rawatanrambutgugur #rambutgugur #rambutbermasalah #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang #rambuthalus #rambutjarang #hairsalon #homesalon #sayajualmurah #rambutmenggerbang #moodrepublik #bodycare #haircare

Diet tp wajah tambah cerah,,
Rambút tambah lebattt,, Nah kok bisaa??? Krn ini niihhh
👇👇👇👇👇👇👇👇
Krn Nutrishake ada omega 3, omega 6, protein dan seratnya
🤗🤗 Senangnya ketemu produk all in one 😍
Sehatnya dapat,
Langsingnya dapat,
Kulit cantiknya dapat,
Rambut cantiknya juga dapat
😍😍😍 .
#minumankesehatan #pelangsing #penggemuk #camilan #ngemil #shake #nutrishake #nutrisi #minumannutrisi #langsing #sehat #gemuk #gendut
#resepsahur #resepbukapuasa #resepsahursehat #resepbukapuasasehat #camilansehat #camilanenak #camilanberbuka #camilanbergizi #minumannutrisi #resep #resepcamilan #resepcamilansehat #kulitcerah #kulitbersih #kulitglowing
#rambuttebal #rambutlebat

#ShampooSantan pilihan wanita moden berhijab
#AgentWanted

A PURE HERBAL HAIR TREATMENT 🌷 Rose Petals Beauty Studio Introduces its herbal centric product 🌷Ayurvedic Henna Hair Color with the goodness of Amla and Shikakai to give you lusturous, strong hair. 🌷The Henna influenced product gives your hair shine & luster, darkens hair colour and promotes hair growth. 🌷 Natural & Herbal Henna is enriched with Natural Proteins, Vitamin C and Musk Root which nourishes the roots and promote hair growth. Margosa fights scalp infections and Indian Gooseberry adds shine & luster.
✔Makes hair stronger
✔Reduces dandruff
✔Fights scalp infection
✔Provides natural conditioning and luster
#hennatreatment #serialam #masaimurahmurah #masai #johorian #hairloss #hairtreatment #produkterbaik #pasirgudang #rosepetals #rosepetals🌷 #henna #hairloss#baldness #bukitdahlia #permas #masai #hotoil #rambutgugur #rambutlebat
www.wasap.my/60127139801

ada ni haaa tengah packing order customer. siap dengan FREE RESEPI RAHSIA tau! nak resepi kulit mulus ke, nak resepi penjagaan rambut ke, nak resepi hilang parut ke, semuanya ada. cuma resepi tu, i bagi random ok! 😘😘
.
#assalamualaikum dan #selamatpagi ! .
dah #sarapanpagi ke? .
.
#faceserumantistress #serummuka #serumwajah #serumrambut #serumkulit #kulitbersih #kulitsihat #serummalam #rambutgugur #rambutsihat #rambutbau #rambutwangi #rawatanrambutgugur #produknatural #lavender #geranium #growthhair #glowingserum #hairserum #rawatanrambut #rambutlebat #lebatkanrambut #babybalm #naturalbalm #terapiselsema #terapibatuk

KHASIAT BUAH DELIMA DALAM MYLEA FRECKLES SERUM 🍑
.
Jom check the out apa yang best pasal buah delima ni :-
.
💜 PENGEMBALIAN SEL BARU
.
Buah delima boleh melindungi epidermis dan dermis kulit dengan membantu pengembalian sel kulit, menolong pembentukkan semula tisu2 badan, penyembuhan luka2 dan memperbanyakkan peredaran darah ke kulit
.
💜 MELINDUNGI DARIPADA CAHAYA MATAHARI
.
Buah delima dapat melindungi kulit daripada sun burn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah cahaya matahari. Tambahan lagi, ia boleh melindungi kulit daripada radikal bebas matahari yang boleh menyebabkan kanser
.
💜 MENGEKALKAN AWET MUDA
.
Buah delima mempunyai kandungan yang boleh melembutkan kulit dan wajah. Pada masa yang sama menghasilkan elastin dan kolagen tambahan yang boleh mengembalikan keanjalan kulit.
.
💜 MEMULIHKAN KULIT YANG KERING
.
Buah delima mengandungi Punicic Acid, satu bentuk Omega 3 yang mengekalkan kelembapan pada kulit wajah.
.
💜 MERAWAT MUKA BERMINYAK DAN BERJERAWAT
.
Buah delima sangat berguna kepada kulit yang berminyak dan berjerawat. Sapukan perahan buah delima pada permukaan kulit yang terjejas boleh mengurangkan pembentukkan sebum dan mengawal pembentukkan jerawat.
.
TERCARI PRODUK YANG MAMPU HILANGKAN JERAGAT TANPA BERABIS BERIBU RINGGIT❓
.
Kenapa mesti bayar lebih❓
MYLEA FRECKLES SERUM setanding dengan produk2 antarabangsa. Kesan penggunaan nya sgt2 memuaskan.
.
MYLEA FRECKLES SERUM juga boleh di campur dengan penggunaan skincare yang lain. Tujuan serum ni satu, mencegah dan membasmi masalah kulit wajah.
.
Alhamdulillah. Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah kulit wajah. Disarankan dengan hanya setitik 2kali sehari. InshaAllah. Akan dapat kulit wajah yg diidamkan.
.
Kenapa mesti ragu-ragu dengan Mylea Freckles Serum. Berminat nak tau lebih lanjut. Jom kita borak2.
.
Miliki wajah BEBAS JERAGAT✔️ BEBAS JERAWAT✔️ BEBAS CELA✔️ WAJAH LEMBUT✔️ WAJAH BERSERI✔️ & WAJAH AWET MUDA✔️ dgn MYLEA✔️
.
📲 Wassap: +6013-2857776
📲 Wassap: +6013-2857776
📲 Wassap: +6013-2857776
.

Dari rambut turun ke hati . Eh ? Hehe . Nak share kenapa Princess Hairmist menjadi buah hati gegadisss dan semua wanita high class ~~ .
.
👸🏻Masalah rambut berbau hilang serta merta . Tak kepam lagi dah tau ! Berpeluh pun no hal . .
.
💁🏻Rambut gugur semakin berkurangan . Takde lah sikat tu penuh dengan rambut . .
.
👸🏻Kulit kepala jadi bersih . Kalau tidak penuh lah kelemumur keping keping . Oh NO !! .
.
💁🏻Kulit kepala rasa segar . Gatal2 hilang dah tau ! Best sgt rasa . .
.
👸🏻Rambut jadi cepat panjang . Rambut subur mudah sgt tebal . .
.
💁🏻Rambut jadi lembut senang sgt nak sikat . Best sgt sentuh2x rambut sekarang ni . .
.
Gabungan 4 bahan terpenting yg menjadi nutrient keperluan rambut iaitu Argan , Rosehip , Sakura dan Vitamin E . Grab cepat sebelum stock semakin SOLD OUT !! .
.
YES Sedang berlansung SEKARANG!
.
Rm 80 @ buy 2 Rm 140 FREE POSTAGE
.
📲WhatsApp Kak Cun +6012 380 4536

Pada ibu-ibu yang takut anak-anak terdedah dengan masalah kutu ni kan boleh spray princess tau sebabnya princess dapat halau kutu-kutu dan membasmi kutu ni dari merebak dengan banyak tau
.
So, tak nak anak kita dapat kutu ni jom kita spray Princess!
.
YES sedang berlansung tau uolls!
.
Rm 80 @ buy 2 Rm 140 FREE POSTAGE
.
📲WhatsApp Kak Cun +6012 380 4536

Most Popular Instagram Hashtags