[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rambutlebat

42315 posts

TOP POSTS

Joielle Baby oil dengan multipurpose use!
Diperkaya dengan Vitamin E dan aloe vera.
RM32 sahaja dan bersize 250ml
.
.
Malam ni kita share tips lagi okay mommies 😘
#rambutlebat
#rambutbersinar
#cradlecap
#kerakkepala

Gambar rajah team rambut lebat di gunung Bieh, serta pernampakkan entiti idola gunung malaya di kiri belakang( @zulkifli.ms ). Kekeke

#kucinggarong #ketumians #scusgbb #rambutlebat #beliabencidadah

Ow ? Apa ini yang dinamakan budak comel 😍 rambut nggak boleh tahan tengok bah , bola mata hitam sangat 😅😅 Habisla ? 😘😘
#budakcomel#Boy#rambutlebat#rambuthitam#matasipit#

Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
Harga kita2x je tau : Rm89 FREE POS , 50ml utk penggunaan 2 bulan . .
.
Official Account : @princesshairmist_hq

Everything has changed after I saw you with him
.
.
.
.
📷 @fshadiq
#ngelamun#letoy#lemes#sikurus#rambutlebat

MOST RECENT

REVIEW CUSTOMER PUAS HATI ❤️:
-------------
#SYAMPUSANTANBIDARA mempunyai ekstrak SANTAN, MINYAK KELAPA DARA, ALOE VERA dan LINAU PURUT yang mampu mengurangkan MASALAH KELUMUMUR. Selain itu, ia juga boleh mengurangkan rambut gugur, rambut berminyak serta menyihatkan kulit kepala. ------------- #syampusantanbidara
#syampusantan
#syampu
#shampoosantan
#shampoo
#shampoosantanbidara
#kelumumur
#rambutgugur
#rambutkering
#rambut
#rambutberminyak
#rambutgatal
#rambutlebat
#rambutkuat
#nafieya
#nafieyasyampu
#nafieyashampoo
#beautyhair
#hairmask
#naturalhair
#naturalhairmask
#beautifulhair
#maskrambut
#rambuthitam
#reviewsyampusantan

Salah satu beza Shampoo santan dengan Shampoo2 lain Adalah bebas SLS
SLS FREE? Apa tu?

Shampoo santan memang SLS free. Sls tu membawa maksud Sodium Lauryl/Laureth Sulfate. Sejenis 'surfactant' (ejen pembuih) yang kuat.
Jenis 'Sulfate' yang lain seperti SLES (Sodium Lauryl/Laureth Ether Sulfate) atau Ammonium Lauryl Sulfate (ALS) adalah adik beradik kepada SLS juga.

Kenapa pentingnya shampoo kita bebas SLS:
Sebab dia adalah pembersih yang kuat dan menyebabkan kehilangan sebum natural kulit kita.

#shampoomurah
#organik
#santan
#minyakkelapa
#trustedsellermalaysia
#rambutrontok
#rambutlebat
#rambutcantik
#rambutsehat
#rambutsambungan
#rambutkering
#rambutkusut
#rambutbaru
#rambutkelemumur
#rambutkusam

Alhamdulillah, #shampoosantan sangat membantu ibu-ibu yang mengalami keguguran rambut serius selepas bersalin. ..
Dah cuba sekali, memang takkan cari shampoo lain dah 👍🏻😆
..
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #minyakrambutlembut #rambutlembut #minyakrambut #shampoosantansungaipetani

PAKAI SHAMPOO SANTAN RAMBUT BANYAK GUGUR! 😓

Ye lerr dah tu takkan nak simpan rambut yg rosak tu? Produk organik macam ni akan cuci dulu kimia2 merbahaya hasil dari tuaian shampoo komersil yg lama dulu

Bila kimia dah bersih, tu yang rupa asal rambut kita akan keluar dari tempat persembunyian. Jgn terkejut beruk pulak. Kalau yg amek masa lama tu, mohon bertabah dan konsisten. Slow2 insyaAllah dapat rawat

Pakai shampoo ada sls dah 20 tahun, tukar pakai 20 jenama. Nak rawat balik pun makan 20 tahun la!
Eh tak tak. Gurau je. Hehe.
Pokok pangkal ikut tips & panduan seller. Selalu la consult dengan seller klu ada apa2 masalah
Elakkan makanan segera, ber-MSG & banyakkan minum air masak untuk detoks badan.

Ingat nak kulit cantik, nak kurus je kena detoks? No no no
Untuk pengguna2 bijak & konsisten, i salute uolssss. Jom flip hair together-getherr 😘

#MillionHavocTeam
#DropshipAgentLeaderWanted

Woww fungsi baru tonik rambut bayam!

Harga asal RM109.
Discount RM20 = RM89. Harga tonik rambut memang RM80 ke atas ye nak nak natural based. Murah lagi bahaya. Nak masuk kulit kepala kot.
Postage + RM7 SEMENANJUNG. +RM11 SS.
SEBOTOL 100ML. 3-5 bulan baru abes ikut lah bape orang pakai. Pakai sekeluarga 3 bulan. Pakai sorang 5 bulan. Baby pakai 7 bulan pun tak abes-abes 😂
.
0136170091
Jom sihat dengan #nurulgoldvegeoilhair
.
# #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #zirathegreat #serumrambut
#rawatanrambutgugur #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #vegeoil #kelemumur #rambutbercabang #rambuthalus #rambutjarang #hairserum #masalahkulitkepala #hairtonic #sayajualmurah #rambutmenggerbang #moodrepublik #minyakrambut #haircare
#sayajual #bazarpaknil #botak
#halal

Promosi Shampoo Santan datang lagi📢

Sempena Awal Muharam, Hq Shampoo Santan berbesar hati untuk menawarkan Promosi Awal Muharam khas buat customer tersayang bermula 21 Sept - 30 Sept.

Berminat nak dapatkan Shampoo Santan dengan harga promosi?

Boleh tekan link ni jk berminat ye👇👇 www.wasap.my/+601133832848 🎁 Free sabun lebah kelulut🐝 utk masalah jerawat,jeragat,kulit sensitif,gatal2 badan,ekzema ,& ruam lampin bayi
#leadersahmyhomelab
#mhl2668
#agendropshipdiperlukan
#shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #masalahrambut #rambutkuat #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #kulitkepalaberkudis #psoriasis
#kulitkepalaberkuping #ekzema #rambutberminyak #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis

Shampoo santan ni memang sangat sesuai untuk jenis masalah rambut dan kulit kepala. InshaAllah.

Tak percaya? Kena la cuba.
Takcuba taktahu. Takkenal macam mana nak cinta.
Ye dakk?

1 botol Shampoo Santan
RM35

2 botol Shampoo Santan
RM65

1 botol Hair Oil 100ml
RM69

Set Combo
RM89

Harga tidak termasuk postage tau.

Berminat? 📲 Whatsapp +601335333491 atau klik link di bio

CARA MENGGUNAKAN SHAMPOO SANTAN
__________________________________________________

1. PERAP SHAMPOO 2-3 MINIT (ATAU LEBIH) SUPAYA KHASIAT MERESAP KE DALAM KEPALA .
✔ Perap cara biasa dengan menggunakan shower cap
✔ Perap cara stim dengan menggunakan tuala panas .
.

2. BILAS SEBERSIH-BERSIHNYA 🚿🚿 .
.
Dalam shampoo santan terdapat xantham dan guar gum yg berfungsi sebagai pemekat. Sekiranya rambut dgn kulit kepala tidak dibilas bersih, rambut akan jadi kesat dan kulit kepala akan menjadi tidak selesa dan gatal-gatal.

3. KERINGKAN RAMBUT SEKERING-KERINGNYA

Dilarang memakai tudung dengan rambut basah atau tidur sebelum rambut betul-betul kering. Kelemumur akan membiak dengan cepat dalam keadaan lembab.

4. DILARANG CAMPUR PAKAI PRODUK LAIN YANG ADA BAHAN KIMIA MERBAHAYA

Shampoo santan adalah dari sumber semulajadi, jika dicampur dengan conditioner komersil dan memakai minyak rambut atau serum yang mengandungi SLS serta silikon, khasiat santan tidak dapat diserap sepenuhnya oleh kulit kepala.

5. IKUT CARA PEMAKAIAN DAN TIPS YANG DIBERI OLEH SELLER

Sekiranya ada masalah selama pemakaian, berhubung terus dengan seller anda. Jangan berhenti pakai dan bertukar kepada produk komersil serta meneruskan penggunaan bahan kimia. Untuk maklumat dan tips tambahan, boleh dapatkan di profile Facebook seller.

6. HEALING CRISIS 🤒🤒 .
.

Sekiranya semua panduan di atas sudah diikuti tetapi masih belum nampak perubahan positif, anda masih berada di dalam tempoh healing crisis. Ini berkait rapat dengan penggunaan produk-produk sebelum ini yang mengandungi bahan kimia merbahaya. Seeloknya teruskan pemakaian sehingga dua botol atau lebih.

__________________________________________________

Antara faktor luaran yang mempengaruhi adalah : .
✔ Kurang mengambil makanan berkhasiat.
✔ Kurang minum air masak.
✔ Banyak mengambil makanan segera.
✔ Kurang tidur dan rehat.
✔ Stress dan perubahan hormon.
✔ Ada mengambil ubat-ubatan. .
.

#TeamAzalea #shampoosantan #sayajual #bazarpaknil #bebasbahankimia #trustedseller #luluskkm #produkhalal #sayajualonline #bazaronline #syampu #bebaskelemumur #bebasuban #rambutlebat #sayajualsyampu #naturalshampoo #NoParaben #NoSilicone #NoSLS

Weol masuk paper kosmo tau arini!

Harga asal RM109.
Discount RM20 = RM89. Harga tonik rambut memang RM80 ke atas ye nak nak natural based. Murah lagi bahaya. Nak masuk kulit kepala kot.
Postage + RM7 SEMENANJUNG. +RM11 SS.
SEBOTOL 100ML. 3-5 bulan baru abes ikut lah bape orang pakai. Pakai sekeluarga 3 bulan. Pakai sorang 5 bulan. Baby pakai 7 bulan pun tak abes-abes 😂
.
0136170091
Jom sihat dengan #nurulgoldvegeoilhair
.
# #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #zirathegreat #serumrambut
#syafiqahaina #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #vegeoil #kelemumur #rambutbercabang #rambuthalus #rambutjarang #hairserum #masalahkulitkepala #hairtonic #sayajualmurah #rambutmenggerbang #moodrepublik #minyakrambut #haircare
#sayajual #bazarpaknil #botak
#halal

Daripada rambut tak terurus mengerbang macam kaklimah. Apply faith fluer terus cantik lurus gittew 😍

KELEBIHAN MYFA BELEZA (Hair Serum):- .
.
💋 Merawat rambut rosak dan bercabang/berbuah
💋 Melembutkan rambut yang kasar
💋 Mencegah kegatalan kulit kepala dan kelumumur
💋 Menjadikan rambut mudah terurus
💋 Rambut sihat dan bersinar
💋 Mengurangkan keguguran rambut
💋 Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
💋 Melebatkan rambut .
💋 Melambatkan pertumbuhan uban .
.
🌹BIRU - FRESH
🌷HIJAU - EPAL
🌻PINK - SOFT LILY
.
.
📲 : 0145494937

#myfaserum #serum #myfahq
#serumrambut #rambutgugur
#kulitkepalagatal #kelumumur
#rambutgugur #rawatanrambut
#rambutlebat #hanin_fara #like4like
#follow4follow #instabeauty
#instahealthy #rambutcantik
#serummurah #penjagaanrambut
#pelembutrambut #rambutkusut
#perapirambut #masalahrambut
#rambutbusuk #perfumerambut
#terapirambut
#masalahkulitkepala #myfaserumhq

Tips pilih minyak rambut.

Elakkan base dari Mineral Oil cari base Plant Oil.

Mineral oil adalah hidrokarbon, struktur dia besar dan tidak menyerap masuk ke dalam rambut.

Kakak2 sila baca senarai bahan kat belakang botol ya. Kalau produk ada claim minyak mahal macam argan ke, tapi kalau base dia mineral oil tu tak payah lah.

Baik pakai minyak turun temurun nenek moyang kita lagi bagus. Minyak kelapa. Lagi banyak khasiat.

Shampoo santan dan wonder hair oil keduanya2 guna minyak kelapa. Malah surfactant shampoo santan pun diperbuat dari minyak kelapa.

Dalam santan itu sendiri ada komposisi minyak kelapa.

Nak cuba minyak rambut tapi tak berminyak? Minyak kelapa bau oren? 📲 Whatsapp +60133533491 atau klik link di bio

IVKOOL .
Rawatan khas untuk rambut..
😁segarkan kepala..
😁Hilangkan stress.. 😁Hilangkan migrain 😁Merawat rambut gugur...
😁Bebas drpd kelemumur..
Amat sesuai utk wanita bertudung
.
👏👏👏lelaki pun boleh guna tau😊
Kesegaran berganda2😍😍😍
Jom dapatkan sekarang produk keluaran ivbeauty😍😍😍 .
.
Wasap 0184084639
Wasap 0184084639
Wasap 0184084639
.
#Sembursembursegar
. .
#ivkool
#ejendiperlukan
#stokisdiperlukan
#rambuttebal #rambutlebat

Perawatan Salon Buat Rambutku

#princesshairmist

Most Popular Instagram Hashtags