#rambutkusam

MOST RECENT

Testimoni lagiii📢📢📢 Alhamdulillah customer suka sgt2 dgn CabelloHC nie. Alhamdulillah cik Thimah pun suka sgt2 bila produk yg cik Thimah jual dipercayai ramai. Alhamdulillah thnk you sis sbb smpai mcm tu skali bgi feedback yg ikhlas smpai nk HQ bwak keluar shower gel ngn scrub pulak hahahaha. In shaa Allah one day nnti kay😘😘 haa so sapa2 yg ada rambut bermasalah bole wsp cik Thimah naaa. Xkisahla rambut lambat pjg ke, gugur ke, gatal2 ke, bercabang ke, kasar ke, apa2 je laa, bole wsp cik Thimah naa In shaa Allah cik Thimah bole bantu masalah anda 😘😘just wsp me 0194434470 k☺️☺️😊 .
.
.
Skrg ada Sales!!! Sales sampai hari nie ja taw. Cpt2 wsp cik Thimah. COMBO SET RM100 ONLY!!!!! 😱😱😱😱😱 Muqah gilaaa mana nk dpt nie. Haaaa kalau xnak melepas cpt2 wsp cik Thimah skrg ☺️😘
.
.
#testimonicabelloobsessed #rambutgugurteruk #rambutgugur #rambutkusut #rambutkusam #rambutkering #rambutbercabang #rambutkasar #rambutuban #rambutrontok #rambutpanjangcantik #rambutpanjanglebat #rambutsihat #rambutlebat #rambutshining #rambuthitam #rambuthitampekat #nakcantik #naksihat #shampoo #conditioner #serum #hairserum #hairmask #mask #rambutlembut #rambuttebal #kekasihpaksarela

Testimoniii lagii📢📢📢 Alhamdulillah testimoni our new CONDITIONER TEATREE OIL dapat sambutan customer suka sgt2 dgn CabelloHc nie bila pakai pun rasa ringan je, dh la ringan lembut plak tu, gatal2 pun xde dh taw haaa. Nie baru sikit taw, Makcik2 bawang bole baca previous post cik Thimah naaa haaa mcm2 lagi khasiat Cabello nie utk rambut tawww. So sapa2 nk rambut yg sihat, cantik lembut dan menawan bole wsp cik Thimah naa 0194434470. Mmg laju cik Thimah reply wsp hampa taw dak . Haaaa☺️ .
.
.
Skrg ada Sales!!! Sales sampai hari nie ja taw. Cpt2 wsp cik Thimah. COMBO SET RM100 ONLY!!!!! 😱😱😱😱😱 Muqah gilaaa mana nk dpt nie. Haaaa kalau xnak melepas cpt2 wsp cik Thimah skrg ☺️😘
.
.
#testimonicabelloobsessed #rambutgugurteruk #rambutgugur #rambutkusut #rambutkusam #rambutkering #rambutbercabang #rambutkasar #rambutuban #rambutrontok #rambutpanjangcantik #rambutpanjanglebat #rambutsihat #rambutlebat #rambutshining #rambuthitam #rambuthitampekat #nakcantik #naksihat #shampoo #conditioner #serum #hairserum #hairmask #mask #rambutlembut #rambuttebal #kekasihpaksarela

Testimoniii lagiii📢📢📢 Alhamdulillah rambut dh kurang gugur lepas 4 hari try Cabello. And yg paling best rambut dh makin sihat taw hitam berkilat dh skrg☺️☺️haa x rugi kn invest utk diri sndiri, sbb diri sndiri jugak nk sihat dan cntik bukan hny muka ja kna cntik bersih, rambut pun penting sgt2. To order bole klik link di bio ya dh bole order ngn cik Thimah ☺️☺️☺️ .
.
.
.
Skrg ada Sales!!! Sales sampai hari nie ja taw. Cpt2 wsp cik Thimah. COMBO SET RM100 ONLY!!!!! 😱😱😱😱😱 Muqah gilaaa mana nk dpt nie. Haaaa kalau xnak melepas cpt2 wsp cik Thimah skrg ☺️😘
.
.
.
#testimonicabelloobsessed #rambutgugurteruk #rambutgugur #rambutkusut #rambutkusam #rambutkering #rambutbercabang #rambutkasar #rambutuban #rambutrontok #rambutpanjangcantik #rambutpanjanglebat #rambutsihat #rambutlebat #rambutshining #rambuthitam #rambuthitampekat #nakcantik #naksihat #shampoo #conditioner #serum #hairserum #hairmask #mask #rambutlembut #rambuttebal

Hi dear, nmpk x product shampoo kita dh mula dipercayai org ramai😍😍😍🤩🤩🤩 Berpusu2 wsp cik Thimah nk try Cabello nie sbb ramai ckp best pakai dia, berbaloi beli! And yg paling penting mmg berkesan!!!☺️ .
.
Hari nie LAST PROMO COMBO SET RM100!!! Sapa cepat dia dpt. Promo sampai pukul 12 malam shj ya selagi stok masih ada🤩 .
.
Cepat wsp cik Thimah 0194434470 (click link in profile bio) or DM me.
.
.
testimonicabelloobsessed #rambutgugurteruk #rambutgugur #rambutkusut #rambutkusam #rambutkering #rambutbercabang #rambutkasar #rambutuban #rambutrontok #rambutpanjangcantik #rambutpanjanglebat #rambutsihat #rambutlebat #rambutshining #rambuthitam #rambuthitampekat #nakcantik #naksihat #shampoo #conditioner #serum #hairserum #hairmask #mask #rambutlembut #rambuttebal #zahirtakterucap #selamathariraya #selamatpagi

RAMBUT RUSAK DAN BERCABANG ?

Atau
Suka gonta ganti warna rambut ?? Saya jamin deh pastinya rambut anda akan menjadi kering bercabang serta kasar karna efek dari kimia pewarna rambut tsb.. Trus gimana cara merawat rambut supaya menjadi sehat, halus dan tidak rusak ?? JAFRA BOTANICAL EXPERTISE SPLIT-END REPAIR CAPSULES

Di formulasikan dari minyak biji buah anggur yang sangat kaya dengan antioksidan, dan pastinya akan menjadikan rambut anda menjadi lebih berkilau dan halus.

KANDUNGAN : - kandunganvitamin,
- protein,
- ekstrak botani.

CARA PEMAKAIAN :
- Gunakanlah 1 kapsul pada rambut kering anda
- Aplikasikan pada ujung rambut anda
- Tidak usah di bilas.

more info
Wa 089630446947

#jafrahairtreatment #jafrahaircare #jafrabotanicalexpertisesplitendrepaircapsules #jafrabotanicalexpertise #rambutrusak #rambutbercabang #rambutkusam #jafratangerang

RAMBUT RUSAK DAN BERCABANG ?

Atau
Suka gonta ganti warna rambut ?? Saya jamin deh pastinya rambut anda akan menjadi kering bercabang serta kasar karna efek dari kimia pewarna rambut tsb.. Trus gimana cara merawat rambut supaya menjadi sehat, halus dan tidak rusak ?? JAFRA BOTANICAL EXPERTISE SPLIT-END REPAIR CAPSULES

Di formulasikan dari minyak biji buah anggur yang sangat kaya dengan antioksidan, dan pastinya akan menjadikan rambut anda menjadi lebih berkilau dan halus.

KANDUNGAN : - kandunganvitamin,
- protein,
- ekstrak botani.

CARA PEMAKAIAN :
- Gunakanlah 1 kapsul pada rambut kering anda
- Aplikasikan pada ujung rambut anda
- Tidak usah di bilas.

more info
Wa 089630446947

#jafrahairtreatment #jafrahaircare #jafrabotanicalexpertisesplitendrepaircapsules #jafrabotanicalexpertise #rambutrusak #rambutbercabang #rambutkusam #jafratangerang

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔Rambut Gugur
⛔Rambut Gatal
⛔Kelemumur
⛔Uban
⛔Rambut Nipis
⛔Rambut Botak Tengah
⛔Rambut Bercabang
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔Rambut Gugur
⛔Rambut Gatal
⛔Kelemumur
⛔Uban
⛔Rambut Nipis
⛔Rambut Botak Tengah
⛔Rambut Bercabang
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔Rambut Gugur
⛔Rambut Gatal
⛔Kelemumur
⛔Uban
⛔Rambut Nipis
⛔Rambut Botak Tengah
⛔Rambut Bercabang
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hi..
.
Rambut Bermasalah ⁉️
.
⛔️Rambut Gugur
⛔️Rambut Gatal
⛔️Kelemumur
⛔️Uban
⛔️Rambut Nipis
⛔️Rambut Botak Tengah
.
Dont Worry Be Happy 💕
.
Mampu merawat segala masalah rambut anda.

65mls
.
Rm10 (exc postage)
.
PM/Whatsapp
.
📲018-7704091 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Most Popular Instagram Hashtags