#rambutbotak

MOST RECENT

RepostBy @hgmensgrooming: "Selamat hari Kartini untuk seluruh wanita Indonesia...
β€’
β€’
β€’
#HGmensgrooming #Hidupgue #tampilberani #Bersihdansegar
#rambuttebal #rambutlebat #rambutbotak" (via #InstaRepost @AppsKottage)

1 botol Shampoo Santan = RM 35 (exc. postage)
.
2 botol Shampoo Santan = RM 68 (exc. postage)
.
Combo Shampoo Santan + Wonder Hair Oil = RM 94 (inc. postage)
.
Klik link di bio untuk tempahan. πŸ‘Œ

#shampoo #shampoosantan #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanlanchang #shampoosantankuantan #shampoosantankualaterengganu #rambutrosak #rambutrapuh #rambutlembut #rambutbotak #rambutberbau #rambutmengerbang #rambutgugur #kelemumur #kulitkepalagatal

Hi assalamualaikum dan salam sejahtera.
.
Masih ada lagi sehari tau kalau awak nak dapat tiket cabutan bertuah dengan mana mana pembelian:
.
1. Dua botol Shampoo Santan
2. Combo Shampoo Santan + Wonder Hair Oil
.
Awak berpeluang memenangi sejumlah wang dan sebuah beg tangan.
.
Suka ke suka? Boleh beraya dengan handbag baru tau. πŸ˜‰

#shampoo #shampoosantan #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanlanchang #shampoosantankuantan #shampoosantankualaterengganu #rambutrapuh #rambutlembut #rambutgugur #rambutrosak #rambutbotak #rambutmengerbang #rambutberbau #kelemumur #kulitkepalagatal

KENAPA WANITA BERHIJAB SUKA SANGAT DENGAN PRINCESS HAIR MIST NI?
.
πŸ’Ž Rambut dah tak bau kepam
πŸ’Ž Bau peluh tak lekat dekat rambut
πŸ’Ž Rambut dah tak penuh atas lantai
πŸ’Ž Kelemumur hilang
πŸ’Ž Rambut segar
πŸ’Ž Kulit kepala tetap bersih
πŸ’Ž Bau melekat sampai ke tudung
πŸ’Ž Uban pramatang dah tak keluar lagi
πŸ’Ž Rambut sentiasa wangi selagi tak shampoo
.
Sebotol PRINCESS ni berharga Rm 49 (30ml) untuk penggunaan dua bulan

KENAPA WANITA BERHIJAB SUKA SANGAT DENGAN PRINCESS HAIR MIST NI?
.
πŸ’Ž Rambut dah tak bau kepam
πŸ’Ž Bau peluh tak lekat dekat rambut
πŸ’Ž Rambut dah tak penuh atas lantai
πŸ’Ž Kelemumur hilang
πŸ’Ž Rambut segar
πŸ’Ž Kulit kepala tetap bersih
πŸ’Ž Bau melekat sampai ke tudung
πŸ’Ž Uban pramatang dah tak keluar lagi
πŸ’Ž Rambut sentiasa wangi selagi tak shampoo
.
Sebotol PRINCESS ni berharga Rm 49 (30ml) untuk penggunaan dua bulan

KENAPA WANITA BERHIJAB SUKA SANGAT DENGAN PRINCESS HAIR MIST NI?
.
πŸ’Ž Rambut dah tak bau kepam
πŸ’Ž Bau peluh tak lekat dekat rambut
πŸ’Ž Rambut dah tak penuh atas lantai
πŸ’Ž Kelemumur hilang
πŸ’Ž Rambut segar
πŸ’Ž Kulit kepala tetap bersih
πŸ’Ž Bau melekat sampai ke tudung
πŸ’Ž Uban pramatang dah tak keluar lagi
πŸ’Ž Rambut sentiasa wangi selagi tak shampoo
.
Sebotol PRINCESS ni berharga Rm 49 (30ml) untuk penggunaan dua bulan

"Success isn't just about what you accomplish in your life;Β it's about what you inspire others to do." -- Unknown

#quotes #positivequotes #nurulgold #hairtonic #tonikrambut #tonikbayam #rambutgugur #rambutbotak #vegeoil #hairstyles #nochemical #NG #serum #motivationalquotes #motivated #like #katamotivasi

Alhamdulillah, [JANGAN PERCAYA APA YANG #SHAMPOOSANTAN BAGITAHU!!] .
.
Haaa... meh sini rapat2 baca testimoni dari pengguna shampoosantan ni. Kami boleh bagi tahu 1001 kebaikan shampoosanatn & wonderhair oil. Tapi TETAP tak dapat menandingi feeback ikhlas dari pelanggan #shampoosantan ni. .
.
.
Cuba #shampoosantan dan rasai sendiri perubahan pada rambut & kulit kepala anda. Kami JAMIN anda puas hati!
.
.
πŸ“±0182047993
πŸ“±0182047993

Alhamdulillah, [JANGAN PERCAYA APA YANG #SHAMPOOSANTAN BAGITAHU!!] .
.
Haaa... meh sini rapat2 baca testimoni dari pengguna shampoosantan ni. Kami boleh bagi tahu 1001 kebaikan shampoosanatn & wonderhair oil. Tapi TETAP tak dapat menandingi feeback ikhlas dari pelanggan #shampoosantan ni. .
.
.
Cuba #shampoosantan dan rasai sendiri perubahan pada rambut & kulit kepala anda. Kami JAMIN anda puas hati!
.
.
πŸ“±0182047993
πŸ“±0182047993

Alhamdulillah, [JANGAN PERCAYA APA YANG #SHAMPOOSANTAN BAGITAHU!!] .
.
Haaa... meh sini rapat2 baca testimoni dari pengguna shampoosantan ni. Kami boleh bagi tahu 1001 kebaikan shampoosanatn & wonderhair oil. Tapi TETAP tak dapat menandingi feeback ikhlas dari pelanggan #shampoosantan ni. .
.
.
Cuba #shampoosantan dan rasai sendiri perubahan pada rambut & kulit kepala anda. Kami JAMIN anda puas hati!
.
.
πŸ“±0182047993
πŸ“±0182047993

Feedback @princesshairmist_hq 🌹

Feedback @princesshairmist_hq 🌹

Feedback @princesshairmist_hq 🌹

Dayu kemiri aman buat balita lhoo...
Karna terbuat dari 100% kemir asli tanpa campuran apapaun
Dan juga sudah bersertifikat halal LPPOM MUI.. Kepoin @dayukemiri yukk,, nanti mimin kasih sesuatu... βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Pemesanan :
WA : 085728066338 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #minyakkemiri #minyakkemiriasli #minyakkemiribayi #ikea #bajumuslim #penumbuhrambut #penumbuhjambang #penumbuhrambutbayi #rambutketombe #rambutrontok #rambutbotak #rambutbayi #jambang # #brewok #bayi #bayilucu #singapore #malaysia #bayijakarta #endorse #kosmetik #hijabfashion #hijabanak #hairmask #endorsement #baby #anakpintar #anaksoleh #hijabstyle

BETUL KE MINYAK KELAPA NI?
.
πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
.
Betul laa ni minyak kelapa. Biasa dengar tak, minyak kelapa adalah pelembap semula jadi untuk rambut?
.
Tak pernah?
.
Masih ramai yang tak tahu rupanya. Minyak kelapa sebenarnya ada khasiat yang bagus untuk rambut dan kulit kepala kita.
.
Mana taknya, selain terkandung vitamin, dan mineral serta lauric acid seperti santan? Dia jugaa...
.
Bertindak sebagai pelembap semula jadi ‡
.
πŸ’¦ Mampu masuk ke dalam akar rambut bagi merawat kulit kepala berminyak.
.
πŸ’¦ Melembapkan, melicinkan dan melembutkan kawasan sekitar kulit kepala dan jugaa rambut.
.
Antara manfaatnya yang lain ‡
.
πŸ’¦ Menggalakkan pertumbuhan penuh rambut.
.
πŸ’¦ Menjaga kulit kepala bebas dari kelemumur.
.
πŸ’¦ Menguatkan rambut.
.
πŸ’¦ Merawat rambut yang bercabang.
.
Percaya ke percaya? Tak sangka kan? Ini laa kebaikan guna minyak kelapa ☝
.
Sebab tu dalam shampoo santan, kita gabungkan sekali minyak kelapa. Biar kita dapat khasiatnya sama rata.
.
Nak dapatkan shampoo santan? Jangan lupa klik link .
#shampoosantanuitm #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak

TAHU TAK SANTAN SEBENARNYA...
.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
.
1. Terkandung vitamin dan mineral terdiri daripada ‡
.
🌴 Iron, kalsium, potassium, magnesium, zinc, vitamin C dan E yang tinggi

2. Lemak tepu (Lauric Acid) yang bertindak sebagai ‡
.
🌴 Anti bakteria, anti kulat dan anti virus.

3. Terdapat sebatian anti oksidan yang mampu ‡
.
🌴 Beri perlindungan terhadap radikal bebas berbahaya dan kerosakan pada sel - sel serta tisu dalam badan.

4. Tugas protein santan ‡
.
🌴 Menembusi ke teras rambut untuk membaiki dan mengukuhkan serta melindungi ia dari dalam.

5. MANFAAT santan dalam shampoo santan ‡
.
🌴 Menyuburkan kulit kepala dan rambut
.
🌴 Mengawal minyak berlebihan
.
🌴 Mengelakkan botak dan rambut beruban
.
Bagus rupanya santan ni kan? Ingatkan bagusnya dalam masakan sahaja, rupanya bagus jugaa untuk anggota badan kita. Terutamanya, rambut.
.
Jadi, macam mana? Masih buntu atau dah jumpa cara nak selesaikan masalah rambut anda?
.
Kalau dah, jangan lupa tekan link dekat bio 😘
.
#shampoosantan #shampoosantanuitm #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak

For men & women
100% water based!
Non Alcohol - Halal

1) promote healthy hair growth
2) Prevent hair fall
3) control oily & itchy scalp
4) increase oxygen & improve blood circulation for a healthier scalp
5) Longer & Stronger hair
6)Scalp Rescue - No more itchy scalp
7) Cure Dandruff
8) Reduce Premature Graying of Hair
9) add moisture to dry hair, and lubricate a dry scalp
10) safe for kids
11) Mint Fragrance, Super Fresh
12) WATER Based
13) Thicker & fuller hair
14) Healthy & shinier hair
15) Baby hair growth faster
11) No more oily / dry scalp
.
.

HOW TO USE : .
β€’ Apply gently to wet or dry scalp in sections. .
β€’ Gently massage onto scalp with fingertips
β€’ Do not rinse. .
β€’ Use twice daily for best result.
.
.
πŸ›’50ml | 1 month
πŸ’° RM90 (sm), RM95 (ss)
πŸ“­ inclusive postage . .
#hairkissofficial #hairkissreview #rambutgugur #rambutberbau #rambutnipis #rambutbotak #rambutrosak #kulitkepalagatal #kulitkepalaberminyak #kulitkepalakering #tonikrambutterbaik #tonikrambutwangi #tonikrambut #testimoni - #regrann

Alhamdulillah a positive effect on her hair 😍Thanks darling for sharing your feedback and repeated order with us πŸ’‹
.
.
πŸ›’ 50ml | 1 month
πŸ’° RM90 (sm), RM95 (ss)
πŸ“­ inclusive postage .
.
.

#hairkissofficial #hairkissreview #rambutgugur #rambutberbau #rambutnipis #rambutbotak #rambutrosak #kulitkepalagatal #kulitkepalaberminyak #kulitkepalakering #tonikrambutterbaik #tonikrambutwangi #tonikrambut #testimoni

Most Popular Instagram Hashtags