#ramadhanmacamvip

MOST RECENT

Repost from @redzarosli @TopRankRepost #TopRankRepost Ohhhh ada hati nak cuci mata eyh tadi? πŸ€” Sebelum awak nak cuci meh saya cuci mata awak dulu 😑 Tapi sebenarnya saya dah cuci mata dulu dekat airport tadi kihkih πŸ™Š
.

Okay guys we're here already in Singapore! Jom datang ramai-ramai ke Suntec Convention & Exhibition Centre Singapore. 😘
.

#AydaJebat #RedzaRosli #Tonton #Tontonmacamvip #SingtelCast #Fuyohh #Ramadhanmacamvip #RedzAyda #RR

Repost from @redzarosli @TopRankRepost #TopRankRepost Korang saje lah yang buat kan caption untuk gambar ni okay? πŸ˜‚πŸ˜˜ @aydajebat ❀️
.

#KuKirimCinta sekarang guys! @tv3malaysia πŸ˜‰
.

#AydaJebat #Nisha #RedzaRosli #Farhan #KuKirimCinta #TerimaKasih #Tontonmacamvip #Ramadhanmacamvip #RR #RedzAyda

Repost from @aydajebat @TopRankRepost #TopRankRepost πŸ€”πŸ˜πŸ˜Ž
Dekat Australia tak berhenti gaduh. Apa nak jadi.. Hmm Farhan cakap apa tu? Kenapa Nisha macam tu? Okay! Time to play! Siapa dapat buat dialog yang paling best akan dapat hadiah dari baby girl! 🀑
.
Example :
.
Farhan : Mana awak sorok double chin awak hah?!
Nisha : Tengah puasa ni, cakap jauh sikit boleh tak. πŸ˜‘
.
Contoh! Haha! Korang mesti lagi creative, innovative dan segala tive tive la! Tulis dialog kat bawah ni ok. Nanti baby girl pilih mana yang paling best. Kejap lagi kita belanja gambar & teaser dekat Australia. Petang ni kita dating lagi! 6.55 petang di TV3. 😘
.
@tv3malaysia @redzarosli @ajscreamer @dramasangat
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AJscreamer #TerimaKasih #DramaSangat #RamadhanMacamVIP #Aydasuruhawakbuatdialog 🌻

Repost from @aydajebat @TopRankRepost #TopRankRepost 🏝πŸ›₯
Episod 5, 6.55 petang kejap lagi di TV3. Ramai yang comment jawapan 'D' kat post tadi so baby girl upload gambar Nisha & Farhan berbaik. Ngam ke tak? Macam kopi susu tak? Eleh! Kalau berani Farhan bukak la spec tu.. Takut saya cari mana mata awak kan? @redzarosli πŸ€”πŸ˜
.
Baby girl upload jugak gambar ni walaupun rambut baby girl macam chucky. Chucky pon chucky lah.. 😭
.
@tv3malaysia @ajscreamer @dramasangat
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #TerimaKasih #AJscreamer #RamadhanMacamVIP #DramaSangat #Aydalovedoublechin #MataManaMata

Repost from @aydajebat @TopRankRepost #TopRankRepost 🌀🌻
Taknak tengok Nisha nangis kan? Saya harap awak dapat beri sikit keceriaan dan kebahagiaan untuk saya. Sikit je! Tapi kalau nak lebih sikit boleh? Boleh je kan? Nisha tengah takuad ni.. Nisha belanja Farhan doublechin burger dengan milo ais. Okay tak? @redzarosli πŸ˜­πŸ˜‚πŸ˜
.
🌻Ku Kirim Cinta
🌻6.55 petang, Episod 8 harini di @tv3malaysia
.
#KuKirimCinta trending pukul 3 tadi until now. Thank you and keep tweeting! Love you lah. ❀️😘
.
πŸŽ’ @hashtagsrihartamas
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #TerimaKasih #AJscreamer #RamadhanMacamVIP #Aydatakuad

Repost from @aydajebat @TopRankRepost #TopRankRepost πŸ€΅πŸ»πŸ‘°πŸ»
Kalau Nisha buat muka manja macam tu, Farhan cair tak? Takkan tak cair. Heh! Esok Ku Kirim Cinta episod 9! Jangan lupa tengok, 6.55 petang di @tv3malaysia okay? Siapa tak sabar nak tengok esok? 🌹
.
Macam James Bond la awak. James Bond versi berbulu. Tengok apa tu? Tengok doublechin saya eh? Suka eh.. @redzarosli πŸ˜πŸ˜‰
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AJscreamer #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #DramaSangat #MataManaMata #YouLoveMyDoubleChin 😏

Repost from @aydajebat @TopRankRepost #TopRankRepost πŸ€–πŸ€–πŸ€–πŸ€–πŸ€–
Episod 12 harini hero sudah berani jumpa kita la wak.. Apa lama sangat. Nak cakap pun takut. Nisha makan tom yam laa bukan makan orang! Ish. Harap badan je ketak ketak sado tapi penakut. Buang masa je pergi gym. Will see berapa lama lagi dia nak cakap pasal Zarul!
.
Tak kezzah la dabelchin. Asal boleh ejek dia. Berani hempuk saya? Saya ada Spiderman la. Tengok! Baby girl comel kan? πŸ˜‚πŸ•·πŸ•Έ
.
@tv3malaysia @redzarosli @tontonmy @dramasangat @ajscreamer @redzayda.official
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #Aydamemangnakal

Repost from @aydajebat @TopRankRepost #TopRankRepost πŸ’πŸΌπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ
'Not everything that is faced can be changed, but nothing can be changed until it is faced.'
.
Harini ada Ku Kirim Cinta. Jangan lupa stay depan tv, 6.55 petang ni di @tv3malaysia atau tengok live kat @tontonmy tau! Hmm..
Bila la Farhan nak berterus terang. Hidup jadi huru hara kalau menipu. Kan lebih senang kalau jujur. Cepat la bro. Guys tolong saya nasihatkan dia ni! Lembabs kalahkan kura-kura. 🐒
.
*Fefeeling Redza Malik & Ayda Hadid keteww.. 😝
.
@dramasangat @redzarosli @tontonmy @ajscreamer @redzayda.official
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Redza #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #AJscreamer #DramaSangat #Aydafeelinglebih #TakdeDabelChin #ImShortAndSweet

Repost from @aydajebat @TopRankRepost #TopRankRepost πŸ™
Bila lagi dapat tengok awak senyum macam ni Farhan? Rindu awak yang dulu. Kaki buli! Kuat gelakkan saya. Walau saya marah kadang geram tapi saya happy dan saya pun tau awak pun suka kan?
.
Kalau sekarang awak nak tanya saya 'kat mana ada restoran melayu' macam kita kt Australia, saya sanggup bawak awak pergi makan! Tak larat dah nak tengok muka moody awak dengan kening macam mee nak masuk perut tu. Kerut kerut cepat tua tau! πŸ™πŸ˜‚
.
Jumpa semua jam 6.55 petang, Drama Ku Kirim Cinta di @tv3malaysia . Wolverine tahan panas. Mata hilang. 😝
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #AJscreamer #MataTakde

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
☹️😭
I never gave up on you. I always think of you before I fall asleep. The words you said. The things we laughed about, and the silent moments we shared. I miss you Zarul. Tenanglah awak di sana.. ☹️
.
Pesan.
.
Disaat ku tiada nanti, tiada lagi disisimu
Jangan kau bersedih dan menangis
Engkau insan yang ku sayang
Yang paling ku kasih dirimu
Amat bererti dihidupku
.
Nanti diakhir nafasku
Lihatlah ku buat kali yang terakhir
Doa doakan la aku
Disaat aku menghadap-Nya
.

Macam mana episod harini? Sedih? Duka.. Saya terluka.. ☹️
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #Zarul #RedzAyda #RamadhanMacamVIP #TerimaKasih #AJscreamer #Aydasedih

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ™
Bila lagi dapat tengok awak senyum macam ni Farhan? Rindu awak yang dulu. Kaki buli! Kuat gelakkan saya. Walau saya marah kadang geram tapi saya happy dan saya pun tau awak pun suka kan?
.
Kalau sekarang awak nak tanya saya 'kat mana ada restoran melayu' macam kita kt Australia, saya sanggup bawak awak pergi makan! Tak larat dah nak tengok muka moody awak dengan kening macam mee nak masuk perut tu. Kerut kerut cepat tua tau! πŸ™πŸ˜‚
.
Jumpa semua jam 6.55 petang, Drama Ku Kirim Cinta di @tv3malaysia . Wolverine tahan panas. Mata hilang. 😝
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #AJscreamer #MataTakde

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
🏝🐒
'The prettiest smiles hide the deepest secrets. The prettiest eyes have cried the most tears. And the kindest hearts have felt the most pain.'
.
Ku Kirim Cinta, 6.55 pm @tv3malaysia today! Dah tau macam mana saya bole dapat raut wajah yang manis tu kan? I got it from my mommaaa! 😘
.
🌸 Shawls @galeriariani
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #Dramasangat #RedzAyda #RamadhanMacamVIP #TerimaKasih #Aydamacammama

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ’πŸΌπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ
'Not everything that is faced can be changed, but nothing can be changed until it is faced.'
.
Harini ada Ku Kirim Cinta. Jangan lupa stay depan tv, 6.55 petang ni di @tv3malaysia atau tengok live kat @tontonmy tau! Hmm..
Bila la Farhan nak berterus terang. Hidup jadi huru hara kalau menipu. Kan lebih senang kalau jujur. Cepat la bro. Guys tolong saya nasihatkan dia ni! Lembabs kalahkan kura-kura. 🐒
.
*Fefeeling Redza Malik & Ayda Hadid keteww.. 😝
.
@dramasangat @redzarosli @tontonmy @ajscreamer @redzayda.official
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Redza #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #AJscreamer #DramaSangat #Aydafeelinglebih #TakdeDabelChin #ImShortAndSweet

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ€—πŸ˜‰
Terima Kasih semua yang datang ke Celebfest untuk Tonton & Singtel semalam. Ramai gila! Baby girl happy even tak berapa sihat ni. Suara rock sikit. Hehe! Harini last day kami kat sana. See you di Suntec City jam 8 malam nanti!
.
Teruk jugak si handsome kena buli semalam. Nasib awak ler jambang. Baby girl kaki buli. Terimalah saya seadanya ya. Eh! Hahah! Okay! Terima kasih semua yang menderma dan yang subscribe Tonton di Singtel Cast. Jumpa lagi harini! See you. 😊❀️
.
@redzarosli @tontonmy @ajscreamer @redzayda.official @singtel
.
πŸ‘— #AydaJebatXJakel @jakeltextile
.
#AydaJebat #RedzaRosli #Tonton #TontonMacamVIP #AJscreamer #RamadhanMacamVIP #AJscreamerSingapura #SingtelCast #Fuyohh #RedzAyda #Aydasukabulidia #ImShortAndCute

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
βœˆοΈπŸ‡ΈπŸ‡¬
Im here! Jumpa semua di Celebfest, Suntec Hall jam 8 malam ni di booth Tonton. Eleh.. Hero saya cakap dia nak cuci mata kat sini sebab Nisha reject reject dia? Haha! Mata pun sepet ada hati nak cuci mata konon.. Podaaah. 😜
.
Well Nisha pun nak cuci mata sebab Zarul dah takde and Farhan a bit slow bin lembabs. Dia tengah takde ni sebab tertinggal flight! Time to cuci mata! Wohoo! Kenyit mata lebih sikit kat baby girl okay. πŸ€—πŸ˜‰
.
*Mesti dia marah caption macamni. Jeles. Jangan dia hempuk pakai dumbbell sudah. Penyek babygirl! Ampun.. πŸ˜πŸ™πŸ»
.
#AydaJebat #Tonton #TontonMacamVIP #RamadhanMacamVIP #SingtelCast #Fuyohh #RedzAyda #Aydagurau #ImShortAndCute πŸ˜‚

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
🌸🌸🌸🌸
Selamat Berbuka Semua! Jangan lupa tengok drama Ku Kirim Cinta harini. Ayu kan baby girl? Sebab tu si jambang cair bair. Bae sangat. Ayahji jangan cair pulak ya! Mau kena tumbuk dengan Farhan nanti. Maklumlah Farhan ni kuat jeles sikit. Eh bukan sikit. Banyaaak. Hihi! Aan angat. Jeles tu tanda sayang kan? 😝
.
@tv3malaysia @dramasangat @redzarosli @tontonmy @ajscreamer @redzayda.official
.
πŸ‘— Kurung @arianirtw | Shawl @galeriariani
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AJscreamer #TerimaKasih #TontonMacamVIP #ArianiRTW #RamadhanMacamVIP #Aydabuatawakcair #MataManaMata

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜…πŸ˜‡πŸ™ƒ
Hello! Fans yang berada di Singapore ada peluang jumpa baby girl & jambang as Duta Tonton dan Queen Of Tonton di sana. Yay! Gerek! Di mana? Info di bawah!
.
⭐️Date : 16th & 17th June 2017
⭐️ Venue : Celebfest Ramadhan 2017, Suntec City
⭐️ Time : 8pm
.
@tontonmy @singtel @celebfest.co
.
Subscribers of Tonton on Singtel Cast get a chance to get up close & selfie with us! Mention kawan yang berada di Singapore! See you & love you. Hehe.. Siapa nak belanja baby girl Sup Tulang Merah kat sana? Tulang rusuk? Tu i.. πŸ˜πŸ€”
.
#AydaJebat #Tonton #TontonMacamVIP #RamadhanMacamVIP #Singtelcast #Fuyohh #RedzAyda #AydataksabarnakpergiSG

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
🌸 Shawl @galeriariani
Mak saya kirim salam dekat bakal menantu dia. Hiks! Mak awak pulak nak kirim apa kat saya? Kirim wang hantaran lerr.. Hihi! Nakal pulak Nisha ni.. Wkwkwk.. 😝
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #Maisara #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #Aydamemangsomel 😏

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ˜πŸ€”
Buat muka cute pulak Paan ni. Sorry! Nisha tak mudah cair! Haha! Konon tak cair. Episod 12 semalam. Monday tengok episod 13 guys! Hm. Kalau Paan takde bulu-bulu kat muka agaknya cute ke tak? 😎
.
@tv3malaysia @tontonmy @redzarosli @dramasangat @ajscreamer @redzayda.official
.
🌸 Tudung @arianirtw @galeriariani
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AJscreamer #TerimaKasih #DramaSangat #RamadhanMacamVIP #ArianiRTW #Aydatakmudahcairkonon πŸ˜‚πŸ˜

Most Popular Instagram Hashtags