[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ramadhanmacamvip

1222 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum semua. Okay saya nak ucap terima kasih kepada semua yang datang semalam ke Celebfest! Tapi hari ni jugak saya akan berada di tempat yang sama dan jam yang sama jugak tau di Suntec Convention & Exhibition Centre Singapore! So jom ramai-ramai jumpa saya dan @aydajebat malam ni! 😘
.

Semalam saya dah kena buli kaw kaw depan orang ramai suruh menari hindustan ya??😑 Hari ni tak tahu lah apa nasib malang saya kena pulak dengan budak kecik ni πŸ˜”πŸ€”πŸ˜‚ Siap ko budak kecik! 😑
.

Thank you @tontonmy & @singtel ❀️😘
.

#AydaJebat #RedzaRosli #Tonton #Tontonmacamvip #Ramadhanmacamvip #SingtelCast #Fuyohh #RR #RedzAyda

Korang saje lah yang buat kan caption untuk gambar ni okay? πŸ˜‚πŸ˜˜ @aydajebat ❀️
.

#KuKirimCinta sekarang guys! @tv3malaysia πŸ˜‰
.

#AydaJebat #Nisha #RedzaRosli #Farhan #KuKirimCinta #TerimaKasih #Tontonmacamvip #Ramadhanmacamvip #RR #RedzAyda

πŸ™
Bila lagi dapat tengok awak senyum macam ni Farhan? Rindu awak yang dulu. Kaki buli! Kuat gelakkan saya. Walau saya marah kadang geram tapi saya happy dan saya pun tau awak pun suka kan?
.
Kalau sekarang awak nak tanya saya 'kat mana ada restoran melayu' macam kita kt Australia, saya sanggup bawak awak pergi makan! Tak larat dah nak tengok muka moody awak dengan kening macam mee nak masuk perut tu. Kerut kerut cepat tua tau! πŸ™πŸ˜‚
.
Jumpa semua jam 6.55 petang, Drama Ku Kirim Cinta di @tv3malaysia . Wolverine tahan panas. Mata hilang. 😝
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #AJscreamer #MataTakde

Ohhhh ada hati nak cuci mata eyh tadi? πŸ€” Sebelum awak nak cuci meh saya cuci mata awak dulu 😑 Tapi sebenarnya saya dah cuci mata dulu dekat airport tadi kihkih πŸ™Š
.

Okay guys we're here already in Singapore! Jom datang ramai-ramai ke Suntec Convention & Exhibition Centre Singapore. 😘
.

#AydaJebat #RedzaRosli #Tonton #Tontonmacamvip #SingtelCast #Fuyohh #Ramadhanmacamvip #RedzAyda #RR

😭
Episod 9 harini banjir.. Kenapa awak masih tak boleh nak terus terang dekat saya yang Zarul dah takde. Susah sangat ke Farhan. Kena tipu tu satu benda yang menyakitkan.. Kenapa buat saya macamni. ☹️
.
Korang rasa patut ke tak Farhan masih lagi menyamar jadi Zarul dan tipu Nisha? Awak buat saya jadi gila. I kennot.. 😭
.
@tv3malaysia @redzarosli @dramasangat @tontonmy
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #KKC #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #AJscreamer

🀑🀑🀑🀑
Terima kasih semua yang buat dialog kat post tadi! Haha! Pecah perut baca. Memang bijak! Pening nak pilih siapa menang ni. Malam nanti baby girl bagitau siapa yang baby girl pilih okay?
.
Nah! Episod 5 harini best! Ni dialog sebenar!
Ingat tak mamat saiko yang suruh Nisha panggil dia 'Abang' tu? Dia ikut je mana baby girl pergi! Dari rumah, ke campus jangan sampai toilet dia ikut gak sudah! Omgeeeeee.. Baby girl terpaksa mintak tolong kat mamat sepet ni la nampaknya. Help me please! @redzarosli 😭
.
Awak rasa Farhan nak ke tolong berlakon jadi boyfriend Nisha?
Pilih jawapan di bawah.
.
A. Farhan tak nak πŸ˜‘
B. Farhan nak sangat πŸ€—
C. Farhan was-was πŸ€”
D. Farhan nak jadi boyfriend betul-betul 😝
.
@tv3malaysia @ajscreamer @dramasangat
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #TerimaKasih #AJscreamer #RamadhanMacamVIP #DramaSangat #Aydamintaktolongni

βœˆοΈπŸ‡ΈπŸ‡¬
Im here! Jumpa semua di Celebfest, Suntec Hall jam 8 malam ni di booth Tonton. Eleh.. Hero saya cakap dia nak cuci mata kat sini sebab Nisha reject reject dia? Haha! Mata pun sepet ada hati nak cuci mata konon.. Podaaah. 😜
.
Well Nisha pun nak cuci mata sebab Zarul dah takde and Farhan a bit slow bin lembabs. Dia tengah takde ni sebab tertinggal flight! Time to cuci mata! Wohoo! Kenyit mata lebih sikit kat baby girl okay. πŸ€—πŸ˜‰
.
*Mesti dia marah caption macamni. Jeles. Jangan dia hempuk pakai dumbbell sudah. Penyek babygirl! Ampun.. πŸ˜πŸ™πŸ»
.
#AydaJebat #Tonton #TontonMacamVIP #RamadhanMacamVIP #SingtelCast #Fuyohh #RedzAyda #Aydagurau #ImShortAndCute πŸ˜‚

πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜…πŸ˜‡πŸ™ƒ
Hello! Fans yang berada di Singapore ada peluang jumpa baby girl & jambang as Duta Tonton dan Queen Of Tonton di sana. Yay! Gerek! Di mana? Info di bawah!
.
⭐️Date : 16th & 17th June 2017
⭐️ Venue : Celebfest Ramadhan 2017, Suntec City
⭐️ Time : 8pm
.
@tontonmy @singtel @celebfest.co
.
Subscribers of Tonton on Singtel Cast get a chance to get up close & selfie with us! Mention kawan yang berada di Singapore! See you & love you. Hehe.. Siapa nak belanja baby girl Sup Tulang Merah kat sana? Tulang rusuk? Tu i.. πŸ˜πŸ€”
.
#AydaJebat #Tonton #TontonMacamVIP #RamadhanMacamVIP #Singtelcast #Fuyohh #RedzAyda #AydataksabarnakpergiSG

😑
Kenapa awak nak sakitkan hati saya Farhan? Nak buat saya lupakan Zarul? Memang patut saya tampar awak! Kiri kanan semua tipu saya.. Ayah Zarul cakap Zarul dah takde, mak dia pulak cakap anak dia tak mati. Awak sakitkan hati saya lepas tu mengaku cintakan saya? Apa ni? Tak kesian dekat Nisha ke.. 😒
.
Teaser Episod harini! Sedang trending sekarang di twitter. Terima kasih semua yang tweet and tengok cerita ni. Ramai cakap buat korang tak senang duduk sebab geram dan amik tisu nangis. Tengok harini okay? Baby girl dah tak kuad.. ☹️
.
@tv3malaysia @dramasangat @tontonmy @redzarosli @ajscreamer @redzayda.official
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #Aydasedihkenatipu

MOST RECENT

I miss this girl so muchhh 😘😘😘 .
.
#Rensta #Repost: @aydajebat via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ ❄️
'Good things come to those who believe, better things come to those who are patient, and the best things come to those who don't give up.'
.
Thanks for watching Ku Kirim Cinta. See you tomorrow!
Nisha love you. Always. Gitcheww.. β˜ƒοΈ
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #RedzAyda #AJscreamer #RamadhanMacamVIP #TerimaKasih #Aydakuad ”

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
☹️😭
I never gave up on you. I always think of you before I fall asleep. The words you said. The things we laughed about, and the silent moments we shared. I miss you Zarul. Tenanglah awak di sana.. ☹️
.
Pesan.
.
Disaat ku tiada nanti, tiada lagi disisimu
Jangan kau bersedih dan menangis
Engkau insan yang ku sayang
Yang paling ku kasih dirimu
Amat bererti dihidupku
.
Nanti diakhir nafasku
Lihatlah ku buat kali yang terakhir
Doa doakan la aku
Disaat aku menghadap-Nya
.

Macam mana episod harini? Sedih? Duka.. Saya terluka.. ☹️
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #Zarul #RedzAyda #RamadhanMacamVIP #TerimaKasih #AJscreamer #Aydasedih

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
🏝🐒
'The prettiest smiles hide the deepest secrets. The prettiest eyes have cried the most tears. And the kindest hearts have felt the most pain.'
.
Ku Kirim Cinta, 6.55 pm @tv3malaysia today! Dah tau macam mana saya bole dapat raut wajah yang manis tu kan? I got it from my mommaaa! 😘
.
🌸 Shawls @galeriariani
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #Dramasangat #RedzAyda #RamadhanMacamVIP #TerimaKasih #Aydamacammama

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ’πŸΌπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ
'Not everything that is faced can be changed, but nothing can be changed until it is faced.'
.
Harini ada Ku Kirim Cinta. Jangan lupa stay depan tv, 6.55 petang ni di @tv3malaysia atau tengok live kat @tontonmy tau! Hmm..
Bila la Farhan nak berterus terang. Hidup jadi huru hara kalau menipu. Kan lebih senang kalau jujur. Cepat la bro. Guys tolong saya nasihatkan dia ni! Lembabs kalahkan kura-kura. 🐒
.
*Fefeeling Redza Malik & Ayda Hadid keteww.. 😝
.
@dramasangat @redzarosli @tontonmy @ajscreamer @redzayda.official
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Redza #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #AJscreamer #DramaSangat #Aydafeelinglebih #TakdeDabelChin #ImShortAndSweet

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ€—πŸ˜‰
Terima Kasih semua yang datang ke Celebfest untuk Tonton & Singtel semalam. Ramai gila! Baby girl happy even tak berapa sihat ni. Suara rock sikit. Hehe! Harini last day kami kat sana. See you di Suntec City jam 8 malam nanti!
.
Teruk jugak si handsome kena buli semalam. Nasib awak ler jambang. Baby girl kaki buli. Terimalah saya seadanya ya. Eh! Hahah! Okay! Terima kasih semua yang menderma dan yang subscribe Tonton di Singtel Cast. Jumpa lagi harini! See you. 😊❀️
.
@redzarosli @tontonmy @ajscreamer @redzayda.official @singtel
.
πŸ‘— #AydaJebatXJakel @jakeltextile
.
#AydaJebat #RedzaRosli #Tonton #TontonMacamVIP #AJscreamer #RamadhanMacamVIP #AJscreamerSingapura #SingtelCast #Fuyohh #RedzAyda #Aydasukabulidia #ImShortAndCute

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
βœˆοΈπŸ‡ΈπŸ‡¬
Im here! Jumpa semua di Celebfest, Suntec Hall jam 8 malam ni di booth Tonton. Eleh.. Hero saya cakap dia nak cuci mata kat sini sebab Nisha reject reject dia? Haha! Mata pun sepet ada hati nak cuci mata konon.. Podaaah. 😜
.
Well Nisha pun nak cuci mata sebab Zarul dah takde and Farhan a bit slow bin lembabs. Dia tengah takde ni sebab tertinggal flight! Time to cuci mata! Wohoo! Kenyit mata lebih sikit kat baby girl okay. πŸ€—πŸ˜‰
.
*Mesti dia marah caption macamni. Jeles. Jangan dia hempuk pakai dumbbell sudah. Penyek babygirl! Ampun.. πŸ˜πŸ™πŸ»
.
#AydaJebat #Tonton #TontonMacamVIP #RamadhanMacamVIP #SingtelCast #Fuyohh #RedzAyda #Aydagurau #ImShortAndCute πŸ˜‚

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
🌸🌸🌸🌸
Selamat Berbuka Semua! Jangan lupa tengok drama Ku Kirim Cinta harini. Ayu kan baby girl? Sebab tu si jambang cair bair. Bae sangat. Ayahji jangan cair pulak ya! Mau kena tumbuk dengan Farhan nanti. Maklumlah Farhan ni kuat jeles sikit. Eh bukan sikit. Banyaaak. Hihi! Aan angat. Jeles tu tanda sayang kan? 😝
.
@tv3malaysia @dramasangat @redzarosli @tontonmy @ajscreamer @redzayda.official
.
πŸ‘— Kurung @arianirtw | Shawl @galeriariani
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AJscreamer #TerimaKasih #TontonMacamVIP #ArianiRTW #RamadhanMacamVIP #Aydabuatawakcair #MataManaMata

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜…πŸ˜‡πŸ™ƒ
Hello! Fans yang berada di Singapore ada peluang jumpa baby girl & jambang as Duta Tonton dan Queen Of Tonton di sana. Yay! Gerek! Di mana? Info di bawah!
.
⭐️Date : 16th & 17th June 2017
⭐️ Venue : Celebfest Ramadhan 2017, Suntec City
⭐️ Time : 8pm
.
@tontonmy @singtel @celebfest.co
.
Subscribers of Tonton on Singtel Cast get a chance to get up close & selfie with us! Mention kawan yang berada di Singapore! See you & love you. Hehe.. Siapa nak belanja baby girl Sup Tulang Merah kat sana? Tulang rusuk? Tu i.. πŸ˜πŸ€”
.
#AydaJebat #Tonton #TontonMacamVIP #RamadhanMacamVIP #Singtelcast #Fuyohh #RedzAyda #AydataksabarnakpergiSG

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
🌸 Shawl @galeriariani
Mak saya kirim salam dekat bakal menantu dia. Hiks! Mak awak pulak nak kirim apa kat saya? Kirim wang hantaran lerr.. Hihi! Nakal pulak Nisha ni.. Wkwkwk.. 😝
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #Maisara #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #Aydamemangsomel 😏

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ˜πŸ€”
Buat muka cute pulak Paan ni. Sorry! Nisha tak mudah cair! Haha! Konon tak cair. Episod 12 semalam. Monday tengok episod 13 guys! Hm. Kalau Paan takde bulu-bulu kat muka agaknya cute ke tak? 😎
.
@tv3malaysia @tontonmy @redzarosli @dramasangat @ajscreamer @redzayda.official
.
🌸 Tudung @arianirtw @galeriariani
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AJscreamer #TerimaKasih #DramaSangat #RamadhanMacamVIP #ArianiRTW #Aydatakmudahcairkonon πŸ˜‚πŸ˜

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
🌿☘️🌿☘️🌿☘️
Syawal TV3 Press Conference.
πŸ’š Makeup @ezal_ezlizan
πŸ’š Outfits @altelia_amani
πŸ’š Photo @maton
.
Banyak rancangan menarik serta penuh pengajaran dan ilmu akan disajikan sepanjang Syawal nanti. Fuh.. ayat macam baca berita tak? Hehe. Jangan tak tengok okay! Rugi!
.
AJS @ajscreamer yang berada di JB atau berdekatan singgah kat Bazaar Terima Kasih, Angsana Mall esok okay! Baby girl dan ramai lagi artis lain ada. Termasuk Farhan aka Hero Sepet baby girl pun ada.. Jangan risau, kita tak bercekau depan orang ramai. 😏🐯
.
Booth tonton @tontonmy pun ada kat sana kalau siapa yang nak subscribe! Nanti kita buat live kat ig @dramasangat kat sana untuk siapa yang tak datang ek.. Malam ni nak mimpi makanan best kat JB ek.. Haha! Teruk sangat bunyi ek tu. Nak bunyi macam dak dak JB gak. Hihi! Okay boihhh! πŸœπŸ›
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #AlteliaAmani #TerimaKasih #BazaarTerimaKasih #RamadhanMacamVIP #Aydacakapek

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
πŸ€–πŸ€–πŸ€–πŸ€–πŸ€–
Episod 12 harini hero sudah berani jumpa kita la wak.. Apa lama sangat. Nak cakap pun takut. Nisha makan tom yam laa bukan makan orang! Ish. Harap badan je ketak ketak sado tapi penakut. Buang masa je pergi gym. Will see berapa lama lagi dia nak cakap pasal Zarul!
.
Tak kezzah la dabelchin. Asal boleh ejek dia. Berani hempuk saya? Saya ada Spiderman la. Tengok! Baby girl comel kan? πŸ˜‚πŸ•·πŸ•Έ
.
@tv3malaysia @redzarosli @tontonmy @dramasangat @ajscreamer @redzayda.official
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #Aydamemangnakal

πŸ‘«β€β€πŸ˜ŠπŸ˜Š @regrann @ajscreamer ( part 2) πŸ‘« : meet & greet : #wajahtonton & singtel πŸ“ : suntec city , singapore .
16 jun 2017 ( day 2 ) .
@aydajebat
#aydajebat
@redzarosli
#RedzaRosli
#ajscreamer
#aidilfitrimacamvip
#ramadhanmacamVIP
#Redzayda
#kukirimcinta
#singtel @singtel

πŸ‘«β€β€πŸ˜πŸ˜πŸ˜
@regrann @ajscreamer (part 1) morning korang ! Ni nab velanja Video baby girl kat singapore hari itu buat santapan pepagi .
.
πŸ‘«: meet & greet : #wajahtonton & singtel πŸ“: suntec city ,singapore .
16 jun 2017 ( day 1 ) .
@aydajebat
#aydajebat
@redzarosli
#RedzaRosli
#ajscreamer
#redzayda
#aidilfitrimacamvip
#ramadhanmacamVIP
#kukirimcinta
#singtel @singtel

#Repost @aydajebat (@get_repost)
・・・
☹️
Baby girl buat video ni special untuk team Ku Kirim Cinta. Baby girl miss you guys.. Episod 11 harini, 6.55 petang kita dating. Janji tengok? Terima kasih semua sayang adik. Even adik nakal dekat set! I love you guys. I knw im sweet & cute. ❀️
.
Nanti diakhir nafasku
Lihatlah ku buat kali yang terakhir
Doa doakan la aku
Disaat aku menghadap-Nya
.
Pesan - Irfan Haris
OST Ku Kirim Cinta
.
Sedihnya lagu ni.. Tag orang yang awak sayang.
.
@tv3malaysia @dramasangat @ajscreamer @redzarosli
@tontonmy @fizzfairuzofficial @zarinazainuddin_ @sis_515 @kimihabib @keownkeonn @iqbalrafael09
.
#AydaJebat #RedzaRosli #KuKirimCinta #Nisha #Farhan #RedzAyda #AJscreamer #TerimaKasih #RamadhanMacamVIP #NishaMemangSweet #AydarinduteamKKC ☹️

From @ajscreamer teaser ep 24 #kukirimcinta
Semoga #nisha terima penjelasan #liyana
Udah_udah gaduh dah penat rasa dah tak larat tau πŸ˜‚ nak tengok nisha farhan berbaik_baik
.
@redzarosli
@aydajebat
#ajscreamer
#RedzaRosli
#aydajebat
#redzayda
#dramasangat
@dramasangat
@tv3malaysia
@tontonmy
#TontonmacamVIP
#aidilfitrimacamvip
#ramadhanmacamVIP
#tontonmy
#TV3malaysia

Most Popular Instagram Hashtags