#ramadhankareem

MOST RECENT

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Which one is your favorite?
.
Ramadhan Planner 2018 READY STOCK
.
RM22/each (exclude postage)
โœ… SLIDING BOX
โœ… FREE GIFTS! ๐Ÿ˜‰
โœ… EXTRA FREE GIFT! *entitled for any purchase with us only*
.
Plan well your Ramadhan with this Ramadhan Plannerโค๏ธ Swipe left for further details! The video was sent by one of our customers from Brunei ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ๐Ÿ’•
.
STOCK TERHAD!!!
.
Nak join postage batch ni?
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6544581
Atau click link kat bio for fast response โ˜บ๏ธ
.
#ramadhanplanner #ramadhanplanner2018 #planner2018 #plannercantik #ramadanplanner #ramadanplanner2018 #bazaarpaknil #lokalah #ramadhan2018 #ramadhan #ramadhankareem

Ramadhanโ€™s Happy Box
(SET A)
.
Apa yang best dalam SET A ni?
.
1) Ramadhan Journal
2) Ramadhanโ€™s Happy Box .
Malah akan dapat FREEGIFT
.
1) 30 Cards Zikir Asmaulhusna
2) Cute Pouch Beg Sadaqa
3) Special Pen .
Hanya dengan RM35, sahabat dapat miliki semua item di atas๐Ÿ˜
.
Bole rancang setiap hari Ramadhan dengan bantuan Journal Ramdhan yang comel ni๐Ÿ˜
.
.
Kuota yang tinggal 100 ++ unit saja lagi
Selebihnya sudah berpunyer๐Ÿค—
.
Cepat hubungi TEAM ENUUR
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +6019-7543419
.
Atau
.
2. Comment "SAYA NAK SET A" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#TEAMeNuur
#eNuur
#RamadhanJournaleNuur
#RamadhanJournal
#CreateARamadhanYouLove
#HappyBox
#RamadhansHappyBox
#Ramadhan
#RamadhanKareem #bookrackstore

Awk sebuk... Ye , sye tahu !
Bgi lah skit ruang utk iman bernafas utk ramadhan kali nie

#getready #ramadhankareem #sampaikan #taklamalagi #tetamuAllah #PRU14 #macammanapon #sokongISLAM #akupendosa #taubatnasuha #azam #menjadilebihbaik #darisemalam

ONLY 48k
Restock edisi Ramadhan !!!
LIMITED
Pict 1 size XL (3th)
Pict 2 size XL (3th)
Pict 3 size XL (3th)
Bahan : 100% cotton, lembut, menyerap keringat, nyaman deh untuk si kecil bunda. ๐Ÿ˜Š

#ramadhan #ramadhankareem #ramadan2018 #ramadan #bajuanakmurah #bajuanakcowok #taqwaanak #taqwahijab #muslimanak #muslimanakmurah #muslimanakcowok #muslimanakcowok #muslimanakbagus

ONLY 48k
Restock edisi Ramadhan !!!
LIMITED
Pict 1 size L (2th)
Pict 2 size L (2th)
Pict 3 size XL (3th)
Bahan : 100% cotton, lembut, menyerap keringat, nyaman deh untuk si kecil bunda. ๐Ÿ˜Š

#ramadhan #ramadhankareem #ramadan2018 #ramadan #bajuanakmurah #bajuanakcowok #taqwaanak #taqwahijab #muslimanak #muslimanakmurah #muslimanakcowok #muslimanakcowok #muslimanakbagus

ONLY 48k
Restock edisi Ramadhan !!!
LIMITED
Pict 1 size M (1th)
Pict 2 size M(1th)
Pict 3 size L (2th)
Bahan : 100% cotton, lembut, menyerap keringat, nyaman deh untuk si kecil bunda. ๐Ÿ˜Š

#ramadhan #ramadhankareem #ramadan2018 #ramadan #bajuanakmurah #bajuanakcowok #taqwaanak #taqwahijab #muslimanak #muslimanakmurah #muslimanakcowok #muslimanakcowok #muslimanakbagus

๐ŸŒธ BATCH 7 โœ… READY STOCK ๐ŸŒธ
.
Last day to place your order for Batch 7 is on 25/4/2018 (9pm)
.
Whatsapp for deets ๐Ÿ“ฒ 014-6544581 or click link on bio โฌ†๏ธ
.
#ramadhanplanner #ramadhanplanner2018 #ramadanplanner #ramadanplanner2018 #bazaarpaknil #lokalah #fattzura #fattzurafairytale #ramadhan2018 #ramadhan #ramadhankareem

RUGI!!! Rugi yang tak grab harga clearance stock ni. FYI, warna-warna semua tak restock dah tau. Memang nak bagi clear gudang.
Beli tudung harga ratus-ratus boleh cover kepala sampai dada je. Promosi telekung ni harga RM75 je boleh cover dari kepala hingga kaki.
Berpusu-pusu customer buat bayaran hari ni. Ramai pulak yang berkenan warna soft purple ni. Ada yang nak buat hantaran. Kalau lambat memang tak lama lagi habis ni ๐Ÿ˜…

Mai mai licinkan gudang kami ๐Ÿ˜Š๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ฌ #telekungmurah
#telekungsolat
#ramadhankareem

ONLY 48k
Restock edisi Ramadhan !!!
LIMITED
Pict 1 size M (1th)
Pict 2 size L (2th)
Pict 3 size M (1th)
Bahan : 100% cotton, lembut, menyerap keringat, nyaman deh untuk si kecil bunda. ๐Ÿ˜Š

#ramadhan #ramadhankareem #ramadan2018 #ramadan #bajuanakmurah #bajuanakcowok #taqwaanak #taqwahijab #muslimanak #muslimanakmurah #muslimanakcowok #muslimanakcowok #muslimanakbagus

Insyaallah 27 hari lagi menuju Ramadhan! ๐Ÿ˜‡
.
.
Sudahkah biskita semua bersedia?
Moga Allah sudi sampaikan umur kitani sampai Ramadhan kali ani ุขู…ููŠู’ู† ูŠูŽุง ุฑูŽุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽุงู„ูŽู…ููŠู’ู†ูŽ ๐Ÿ˜๐Ÿ’›
.
.
#IndasabarkanRamadhan
#RamadhanKareem
#Aurarich
#ummuimanboutique
#butikmuslimah
#tudunglabuhbrunei
#bruneidarussalam

Insyaallah 27 hari lagi menuju Ramadhan! ๐Ÿ˜‡
.
.
Sudahkah biskita semua bersedia?
Moga Allah sudi sampaikan umur kitani sampai Ramadhan kali ani ุขู…ููŠู’ู† ูŠูŽุง ุฑูŽุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽุงู„ูŽู…ููŠู’ู†ูŽ ๐Ÿ˜๐Ÿ’›
.
.
#IndasabarkanRamadhan
#RamadhanKareem
#Aurarich
#ummuimanboutique
#butikmuslimah
#tudunglabuhbrunei
#bruneidarussalam

New Arrival to welcome the Holy month of Ramadhan - Womenโ€™s Abaya, long tunic with front opening. Dark blue colour with pretty floral Silver embroidery in 100% cotton fabric. Available in size L, XL, XXL. #womensfashion #womenstyle #abaya #abayacantik #abayamodern #tunic #tunik #longdress #gamis #embroidery #bordir #instafashion #marhabanyaramadhan #ramadhankareem #stylish

Alhamdulillah ..alhamdulillahilladzi bini'matihi tatimmush-shรดlihฤt.
Tak terasa sudah berada di bulan Sya'ban.
Kurang dari sebulan lagi kita akan sambut Ramadhan.
Bulan yang dipenuhi kebaikan dan keberkahan didalamnya.
Bulan yang didalamnya ada moment istimewa diturunkannya Alqur'an, pentunjuk bagi manusia yang bertaqwa.
Dan tanggal 14 di bulan ini pula 20 tahun sekian yang lalu seorang Annisa lahir dan sekarang tumbuh dan terus berusaha menjadi sebenar-benar hamba.
Semoga masih diperkenankan umur yang panjang untuk lebih khusyuk memaknai dalam ibadah dan taqwa dalam Ramadhan nanti, aamiin.
Dan semoga ini menjadi Ramadhan dan Syawal terakhir tanpa Junnah pelindung kami.
Semoga ini menjadi Ramadhan yang dipenuhi derita saudara-saudari kami yang rumah-masjid-sekolahnya dihujani bom dan dihancurkan.
Semoga ini menjadi Ramadhan terakhir dimana masih ada saudara-saudari kami yang dipaksa makan dan dilarang puasa serta diminta melepas hijabnya.
Semoga ini menjadi Ramadhan terakhir tanpa kehidupan Islam yang memuliakan ummat dan memanusiakan manusia lainnya.
Robbana bariklana fii Rojaba wa Sya'bana wa ballighna Romadhon.
Aamiin yaa mujฤซbassฤiliin.
.
.
.
#RamadhanKareem #RamadhanBulanPerjuangan #Ramadhan #KhilafahAjaranIslam #UlamaBelaHTI #TolakRezimAntiIslam #ReturnTheKhilafah

New Arrival to welcome the Holy month of Ramadhan - Womenโ€™s Abaya, long tunic with front opening. Dark blue colour with pretty floral gold embroidery in 100% cotton fabric. Available in size XL, XXL. #womensfashion #womenstyle #abaya #abayacantik #abayamodern #tunic #tunik #longdress #gamis #embroidery #instafashion #marhabanyaramadhan #ramadhankareem #stylish

Most Popular Instagram Hashtags