[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rahsiasihat

881 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum sahabat.. ni nak share Resepi minuman sihat dan menyegarkan. Pelihara usus kerana 95% penyakit berpunca daripada usus.. So nak share la resepi ni...boleh menyahkan toksik dan racun dalam badan... ✔️satu biji epal hijau(dua lagi better)
✔️segenggam pegaga...(kutip tepi rumah je) banyak stok😂
✔️susu pekat secukup rasa dan citarasa anda
✔️Air masak ikut kehendak
✔️Blend semua bahan diatas.... Then boleh minum jgn tapis hampas tersebut sebab good utk usus sebagai proses melawas.. *tambah tiga biji kurma lagi better

#TipsSihat
#tipscantik
#tipsawetmuda
#RahsiaSihat
🤔😍💔🎀🎀💐🎀💐🎀✌🏻️✌🏻✌🏻✌🏻⏰

Stock Susu kambing humaira...botol hbis katanya,so depa bg dlm botol mcm ni....k.ann ok ja sbb botol ni 220ml....yg botol biasa tu 200ml.... harga depa bg sama ja...mudah2an murah rezeki tokey QHQ Susu kambing ya....ampa yg biasa dok beli,jom angkut byk2 time mcm ni la oiiii....p order cepat... #QHQsaudagarkambing
#rahsiasihat

Ramai yg tak perasan postur badan jadi bongkok bila duduk atau berjalan. Kebiasaannya terjadi pada mereka yg berbadan kurus & tinggi. Sayangkan bila ada bad posture ni, akan menjejaskan penampilan kita. Confident level pun boleh down bila bongkok. Salah 1 ikhtiar untuk anda pakai Premium Beautiful. PB bantu beri sokongan pada belakang & pinggang anda. Bila masalah ni dapat dikurangkan secara automatik masalah postur badan pun dapat diatasi. Barulah rasa lebih yakin dengan bentuk badan yg kemas & menarik! .
DM/WA Siti 010-6668069 untuk ukur saiz & fitting PERCUMA!
.
#premiumbeautifulexpert #yourpremiumbeautifulexpert #pakarpb #topagent #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulmalaysia #premiumbeautifulindonesia #premiumbeautifulspecialist #sakitbelakang #sakitpinggang #slipdisc #lenguhbadan #lenguhpinggang #perutboroi #perutbuncit #perutgendut #jomslim #jompakaipb #healthlifestyle #sitinorizamishakdotcom #tdcpremiumbeautifultransformation #rahsiasihat #pinggangcantik #pinggangkerengge #pinggangramping #titiancinta

Hai... Ada sesiapa yg nak sihat💪,slim & putih Gebu gebassss mcm ni tak?
Nak tahu ape rahsia yg mereka amalkan hari2 AAK pun ada amalkan juga.... Jika nak tahu rahsia AAK ni boleh wassap AAK
0173628018 Azura Agent Klang
#Rahsiasihat
#RahsiaSlim
#RahsiaGebuGebass
#PengamalLvcbb
#PenjualLvcbb

Bersediakah anda mendapat KANSER??? Sudah tentu tidak bukan??? Apakah langkah pencegahan yang anda ambil sekarang??? Tolong check ye...
#kanser
#sakitkronik
#rahsiasihat
#primadona

Testimoni Sembuh Tulang Retak / Patah
------------------
》 Customer ni amalkan ESP, Vitamin C, Oste dan Omega. - ESP dan vitamin berfungsi untuk menyembuhkan luka dengan lebih cepat.
- ESP untuk mempercepatkan pertumbuhan tulang baru yang sihat
- Ostematrix menguatkan tulang
- Omegaguard mengurangkan radang / sakit dan bantu surut bengkak.

#rahsiasihat
#tulangretak
#vitaminshaklee
#shakleemalaysia
#shakleepahang

#Repost @jamu_jetak (@get_repost)
・・・
✨ KHASIAT JAMU JETAK ✨ 🌿 Mencegah bau badan
🌿 Mengetatkan kembali otot rahim yang longgar
🌿 Mencantik dan mencerahkan kulit
🌿 Mengecutkan peranakan
🌿 Kitaran haid teratur dan mengecutkan cyst
🌿 Menyuburkan rahim
🌿 Menguatkan sistem peranakan
🌿 Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh
🌿 Mengempiskan perut sekaligus menurunkan berat badan
🌿 Mengatasi masalah darah tinggi, kencing manis
🌿 Mengatasi masalah angin dalam badan
🌿 Mengatasi keputihan
🌿 Meningkatkan metabolisme badan
🌿 Melancarkan pembuangan sembelit
🌿 Menambahkan susu badan
🌿 Mencantikkan tumit kaki yang merekah.
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

MOST RECENT

SUSU SEMAKIN MERIAH.
.
"Memancut susu saya kak lepas amal VJamu, baby pun kenyang dan lena tido sampai ke pagi." .
Kakak dah cakap dah VJamu ni multifungsi. Tak percaya cubalah dulu. 😘
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090 .

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

VJAMU MILKBOOSTER IBU.
.
Ibu mana yang tidak mahu memenuhi keperluan susu si manja dengan ekslusif. VJamu mengandungi ramuan herba semulajadi yang berfungsi sebagai penggalak pengeluaran susu ibu. Si manja kenyang ibu bahagia😘
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090 .

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

BAJU LONGGAR. BADAN ADA SHAPE. TIADA LAGI BAU PELIK.
.
Kakak tak gebang tau!! Sejak amalkan set kombo VJManja ni kakak perasan bentuk badan ideal, baju pun dah longgar dan yang paling kakak suke tiada lagi bau pelik dik uiiii. 😍😍😍
.
Jangan tunggu lagi, cepat dapatkan dan rasai sendiri kesannya.
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090 .

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

KEMBAR TIDAK SEIRAS. BERGABUNG MELETOP!
.
Amalkan set kombo VJManja dan rasai sendiri kemujarabannya. Nak sihat luar dalam, mantap segala sudut. Si kembar ini mampu membantu.
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090 .

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

RINGAN BADAN KEPUTIHAN KELUAR.
.
VJamu membantu meringankan badan anda. Hanya 2 biji setiap hari tauuu✌
.
Bukan setakat ringan badan, keputihan pun mencicit keluar dek bahana VJamu kite ni😍😍😍
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090 .

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

TIADA KEPUTIHAN TIADA GATAL.
.
Tiada lagi masalah keputihan yang menyebabkan kegatalan. Bukan tu je, cik bunga pon makin tegang dan tembam uollss😘😘😘
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090 .

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

Wah 😱 siapa sangka penangan Vjamu.

Umur dah masuk angka 40 tapi nampak seperti 20an.

Penangan Vjamu tiada yang mustahil. Vjamu bukan sahaja untuk tampak sihat bertenaga tetapi Vjamu juga mengekalkan awet muda wanita.
Jangan percaya cuba sahaja. 😊 .
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090 .

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

Nak badan sentiasa segar?

Nak kurus tanpa bersenam asalkan peluh keluar?

Nak hilangkan bau kurang enak?

Jangan risau.
#VJManja boleh bantu anda.

Tak percaya?

Jangan percaya cuba sahaja. 😊 .
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090 .

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

Kak senah, kak liza, kak misa, makcik gayah, makcik timah, kak sue, kak siti.. Maihh tengok sini. Ada jamu untuk wanita macam akak semua. Sesuai dari anak dara sampai la ke mak-mak dara 😘😘 Jamu manjakani 100% saja. Boleh saja nak ambil bersama ubat-ubat lain (selang la 3 jam ye, supaya ubatan tu hadam dulu)

Yang darah tinggi/darah rendah ka, ada diabetis ka..semua boleh makan.
Toksah duk risau lah. Ini jamu tak dak steriod pun. Fresh asli tau 🌿🌿🍃🍃🍃🌿🌿 #RahsiaSihat
#RawatDalaman
#SihatLuaran
#awetmuda

LENGKAPKAN KEPERLUAN NUTRISI HARIAN ANDA..
.
.
CADANGAN
*************
NUTRISI lengkap boleh diperolehi dengan pengambilan 1 sachet Cellmaxx setiap hari. Cellmaxx membekalkan sehingga 64 nutrisi.
.
Untuk dapatkan Cellmaxx & info lanjut;
.
DM/sms/wassap ke

013 4331453
.
Tq

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat bio ye☺)

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat bio ye☺)

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat bio ye☺)

@sofieya.beauty_selangor - .
Good morning!!! Breakfast pagi yang melazatkan dan penuh dengan pelbagai khasiat. .
Untuk sihat jangan skip breakfast tau. Ia sangat penting untuk kita memulakan rutin harian kita. Dan mesin2 dalam badan kita pun memerlukan tenaga. .
.
Dalam susu maaez dah mempunyai pelbagai makanan sunnah yang kaya dengan pelbagai khasiat. Sebab itu dia bukan sahaja baik untuk kulit tetapi minda kita,tenaga dan kesihatan kita. .
Rugi tau kalau tak cuba..
.
Apa yang ada dalam susu maaez?? Selain ada susu kambing dan sarang burung walid yang menjadikan susu maaez tak hamis langsung,tak macam minum susu dia ada juga bahan pemanis seperti kismiss,kurma,delima,zaitun,buah tin,madu,habatusauda,tomato dan aprikot. .
.
Haa banyakkan?? Sebab tu dia sedap😘
.
Dah meleleh air liur ke tu??
.
Haa cepat lap, terus .
📲Whatsap Farah 0192803115
📲Whatsap Farah 0192803115
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumagic #susucantik #sususedap #ekzemamalaysia #ekzema #panau #gatal #kulitkering #kulitputih #rahsiasihat #breakfastmeal #thr #pagiera #bazarpaknil #malaysiaonline #shop #instashop

NOVEMBER PROMO - KEAHLIAN PERCUMA
.
Dengan pembelian 2 botol vivix (Twin Pack), anda layak dapat
.
1. Keahlian Percuma (Jimat RM68.90)
2. Penghantaran Percuma (Jimat RM10.60 SM | RM21.20 SS)
3. Diskaun 5% (Jimat RM40.28)
4. Rebat Tunai (Bonus RM36.10)
.
Whatsapp Miza untuk jadi Ahli Percuma 019-9363759
.
#pengedarshaklee
#agenshaklee
#pengedarshakleemalaysia
#pengedarshakleedungun
#pengedarshakleekerteh
#pengedarshakleekemasik
#agenshakleedungun
#agenshakleekerteh
#agenshakleekemasik
#vivixmurah
#vivixpromo
#promosivivix
#vivixshakleemurah
#antioksidantinggi
#rahsiaawetmuda
#rahsiasihat
#rahsiacantikjelita
#rahsiacheta
#shakleedungun
#rawatankulitmuka

.
.
BEKAM KE RUMAH untuk suami isteri.
.
Area KL dan Selangor.
.
Pakej Bekam 11 cup RM100
Bekam Kepala 1 cup RM30
Bekam Muka RM30
.
Transport cas ikut tempat ye.
.
Nak booking appoinment boleh DM
.
Atau wasap 0198222195
.

.
.
BEKAM KE RUMAH untuk suami isteri.
.
Area KL dan Selangor.
.
Pakej Bekam 11 cup RM100
Bekam Kepala 1 cup RM30
Bekam Muka RM30
.
Transport cas ikut tempat ye.
.
Nak booking appoinment boleh DM
.
Atau wasap 0198222195
.

.
.
BEKAM KE RUMAH untuk suami isteri.
.
Area KL dan Selangor.
.
Pakej Bekam 11 cup RM100
Bekam Kepala 1 cup RM30
Bekam Muka RM30
.
Transport cas ikut tempat ye.
.
Nak booking appoinment boleh DM
.
Atau wasap 0198222195
.

.
.
[ INFO KESIHATAN ]
.
CELLMAX membantu penghasilan Stem Sel dari tulang sum sum manusia secara semulajadi sekaligus membantu merawat pelbagai penyakit kronik seperti Diabetes, Kanser, Parkinson, OsteoArthiritis, Jantung, Penyakit Buah Pinggang dan sebagainya. Mulakan CELLMAX hari ini dan bantu diri anda untuk menyembuhkan dan menghidupkan semula sel sel yang telah mati didalam tubuh anda secara semulajadi.
.
.
Nak Cellmaxx...
.
DM @ SMS @ wassap 0134331453
.
Tq

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat IG page ye☺)

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat IG page ye☺)

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat IG page ye☺)

.
.
3 BAHAN INILAH YG TERDAPAT DLM CELLMAXX
.
.
3 bahan je???serius?? YA 3 BAHAN JERRR...
walaupun 3 jerr tapi keberkesanannya luar biasa kerana BAHAN UTAMA yg terdpt di dalam Cellmaxx ini yg sgt ajaib iaitu AFA & di proses bersama teknologi imumax yg menjadi rahsia di sebalik kehebatan CellMaxx ini😊
.
So nk taw macam hebat luar biasa nye???cube skrg,
.
whatsapp 0134331453 @ DM
.
Tq.

"KENTUT MELALUI CIK BUNGA"... TAKE NOTED OK👇

Urat urat rahim yg sudah dimasuki angin dan tidak dijaga ini akan menyebabkan faraj tidak sihat. Apabila wanita kentut faraj, maksudnya farajnya longgar. Bila bersama suami, dah tak grip.
Masa baru kahwin macam lubang kunci. Lepas bersalin macam lubang jamban. Longgar dan berair.
Masa baru kawin pun sanggup tahan kentut. Baru anak pertama, siap kentut depan lagi bila bersama suami. Ttp masalahnya...kentut ni jenis tak leh tahan. So tahan je lah malu tu ye.

Bagi wanita (biasanya yang sudah berkahwin dan melahirkan anak), masalah ini pastinya pernah menimpa banyak orang.

Apakah Punca Kentut Vagina atau Angin Faraj ?
Namun begitu, keluar masuk angin di vagina berkemungkinan berlaku kepada wanita yang mengalami:

1) kelemahan pada otot-otot kemut seperti wanita yang telah melahirkan ramai anak atau selepas bersalin
2) mengalami masalah jatuh peranakan
3) tidak dapat mengawal kencing (kencing dedas)
4) Mengamalkan hubungan seks yang melampau

So Please ladies jangan pandang enteng pada masalah yang nampak kecik ni sebab sebenarnya ianya besar

Jom Rawat dan dirawat dengan Produk dari rangkaian #JJSQLegacy

Jangan Percaya Buat dan amalkan saja..
.
Jom Rawat Sebelum Terlewat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat IG page ye☺)

3 SEBAB KENAPA VJMANJA ADALAH PENGGANTI SUSUK PADA MASA INI 💋 Kerana rahim wanita hanya ada 1 dan berVjManja boleh membantu untuk menjaga dan merawat rahim anda 💋 Wanita ini unik sentiasa melakukan banyak kerja harian ianya akan memberikan kesegaran dan tenaga pada badan anda untuk melakukan aktiviti harian 💋Untuk kekal mantop bergaya dan awet muda

Jadi apa tunggu lagi Ajommm lah para jelitawan semua kita kekalkan kejelitaan dengan selamat mudah dan murah😘😘 Jangan Percaya Buat dan amalkan saja..
.
Jom Rawat Sebelum Terlewat

Klik link di bawah untuk Penyelesaian masalah anda
👇👇👇👇👇👇👇👇
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

.
.
BEKAM KE RUMAH untuk suami isteri.
.
Area KL dan Selangor.
.
Pakej Bekam 11 cuo RM100
Bekam Kepala 1 cup RM30
Bekam Muka RM30
.
Transport cas ikut tempat ye.
.
Nak booking appoinment boleh DM
.
Atau wasap 0198222195
.

.
.
BEKAM KE RUMAH untuk suami isteri.
.
Area KL dan Selangor.
.
Pakej Bekam 11 cuo RM100
Bekam Kepala 1 cup RM30
Bekam Muka RM30
.
Transport cas ikut tempat ye.
.
Nak booking appoinment boleh DM
.
Atau wasap 0198222195
.

.
.
BEKAM KE RUMAH untuk suami isteri.
.
Area KL dan Selangor.
.
Pakej Bekam 11 cuo RM100
Bekam Kepala 1 cup RM30
Bekam Muka RM30
.
Transport cas ikut tempat ye.
.
Nak booking appoinment boleh DM
.
Atau wasap 0198222195
.

MASALAH PERIOD DAN SENGGUGUT DAPAT DIRAWAT.

Period tidak stabil.😔 Terpaksa makan ubat lawas haid sebab nak paksa haid keluar. Seksa senggugut setiap kali period datang😖😖. Kini, tidak risau lagi. 😀😀Period datang setiap bulan on time👍🏻👍🏻. Masalah sakit perut senggugut juga tiada lagi. Hanya dengan VJManja masalah-masalah ini dapat dirawat. Hanya amalkan combo ni berat badan turut turun tanpa perlu bersenam.👣👣 Jangan percaya cuba sahaja. 😊
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

.
.
Tarikh Sunat Berbekam bulan ini jatuh pada tarikh 6, 8 dan 10 November iaitu 17, 19 dan 21 Safar.
.
Nak booking appoinment pada tarikh Sunnah?
.
DM je kat IG atau
.
Whatsapp ke 0198222195

.
.
Tarikh Sunat Berbekam bulan ini jatuh pada tarikh 6, 8 dan 10 November iaitu 17, 19 dan 21 Safar.
.
Nak booking appoinment pada tarikh Sunnah?
.
DM je kat IG atau
.
Whatsapp ke 0198222195

FEEL FRESH FEEL DIFFERENT FEEL ENERGY

Badan terasa ringan. Badan bertenaga dan tidak penat. Malah keputihan juga tiada lagi. Dengan hanya mengamalkan VJManja masalah sikit demi sedikit terawat. Puas hati dengan kehebatan VJManja.
Jangan percaya cuba sahaja. 😊
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

HARUS STANDBY

Stress susu badan tak cukup? Stress anak menangis tak puas menyusu? Ahaa , baru teringat ada standby si kecil Vjamu dalam bag. Terus buka dan ngapp 3 biji. Tunggu 2jam dada terasa lain dan baju basah sebab susu melimpah.
Vjamu senang dibawa kemana-mana.

Jangan percaya cuba sahaja. 😊
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiacantik #keputihan#rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang #tambahsusubadan #jamuterbaik

Membantu Menambah Susu Badan Anda
=================== Anak Kenyang Ibu Gembira😘

Vj Mampu merangsang proses pengeluaran susu ibu dengan cepat dan selamat dan yang paling utama ianya MAMPU MILIK😊😊 Jom BerVjamu Perubahan ketara pasti anda akan dapat rasakan
.
.
.
Dapatkan Stok anda hari ini...
.
JANGAN PERCAYA, BUAT DAN AMALKAN SAJA☺🤗
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

KEPUTIHAN TIADA JERAWAT PUN IKUT LARI PINDAH

Niat awal makan Vjamu hanya untuk merawat keputihan. Tetapi terasa magik pula kerana jerawat turut dapat dinyahkan dengan hanya makan Vjamu . Kini lebih konfiden kerana jerawat tiada lagi. Keputihan jelas dapat dirawat.

Jangan percaya cuba sahaja. 😊
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

FEEL FRESH FEEL GOOD
Kalau dahulu jamu-jamu ramuan tradisional turun temurun hanya diamalkan oleh orang melayu. Kini sudah berubah, tak kira bangsa mengamalkan jamu.
Vjamu terbukti mampu menyegarkan badan. Malah derita senggugut dan keputihan juga dapat dirawat dengan Vjamu.
Jangan percaya cuba sahaja. 😊
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

Ingatkan buat rawatan dekat SPA tapi ghupe nya.... CIKGU TEGUR PAKAI PENGILAT KUKU KEWW??Iyalah dah kuku nampak bersinar cantik gitu kulit wajah pun dah semacam 🤗🤗 Rupanya hanya Amalan BerVjamu je kulit dan kuku boleh cantik berseri macam buat rawatan dekat SPA Mahal😍😍 Si Dara ni sudah😘 Anda bila lagi?

Jangan percaya amalkan saje😘
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

✨ KHASIAT JAMU JETAK ✨ 🌿 Mencegah bau badan
🌿 Mengetatkan kembali otot rahim yang longgar
🌿 Mencantik dan mencerahkan kulit
🌿 Mengecutkan peranakan
🌿 Kitaran haid teratur dan mengecutkan cyst
🌿 Menyuburkan rahim
🌿 Menguatkan sistem peranakan
🌿 Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh
🌿 Mengempiskan perut sekaligus menurunkan berat badan
🌿 Mengatasi masalah darah tinggi, kencing manis
🌿 Mengatasi masalah angin dalam badan
🌿 Mengatasi keputihan
🌿 Meningkatkan metabolisme badan
🌿 Melancarkan pembuangan sembelit
🌿 Menambahkan susu badan
🌿 Mencantikkan tumit kaki yang merekah.
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

KECUTKAN DAN RAWAT BENGKAK RAHIM

Sering bangun tengah malam kerana tak tahan asyik nak terkencing. Sampai pening dan mata berpinar terpaksa bangun kerap. Sekarang selepas makan Vjamu tidak risau lagi. Kerana Vjamu dapat rawat rahim bengkak.
Jangan percaya cuba sahaja. 😊
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

RAHSIA ANDA TERPAKSA CANTIK

VjManja Dari JJSQ Legacy Membantu Menyelesaikan Masalah dan Memulihkan serta memberi rawatan untuk wanita terus kekal Cantik Bersih Hebat dan Berseri
.
Harga MAMPU MILIK,kehebatannya setanding Produk² Moden di luar sana😘
.
JANGAN PERCAYA AMALKAN SAJA
.
Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

WASPADA KEPUTIHAN

Jangan sampai anda mempunyai ciri-ciri keputihan yang teruk!! 1. Cairan berwarna putih kekuning-kuningan bahkan sampai kehijauan atau kekuningan
2. Cairan lebih kental dan lengket
3. Memiliki jumlah yang banyak
4. Rasa gatal yang tidak tertahankan
5. Berbau tidak sedap
6. Pada sekitar vagina berwarna kemerahan

Jangan biarkan keputihan ini lama lama ya sayang

Karena salah satu penyebab kenser serviks adalah keputihan yang tidak normal.

Jagalah Mahkota Kewanitaanmu dari awal ~ Rawat sebelum parah

Jangan percaya...AMALKAN SAJA 😊

http://RahsiaBiddanKampungAsli.wasap.my .

#Rahsia_Wanita_Kekal Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

HUSBAND TAK TAHAN PENANGAN VJAMU
Dulu husband selalu kondem. Selalu tak puas. Setelah amal Vjamu, husband rasa pelik sampai tahan selalu meminta 😜
Jangan percaya cuba sahaja. 😊
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

INFO PRODUK
~~~~~~~~~~ VJAMU ~ 70 BIJI
VJAMU PIL HERBA ~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN (HANDMADE) 100% ASLI ❤Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu VJAMU PILIHAN TERBAIK❤
👉(sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan pil herba ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth: keputihan,senggugut,period x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Utk ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab.

Fungsi VJAMU :
👉Mengatasi masalah keputihan,mis v berair
Merapatkan,Mengetatkan bahagian intim wanita
Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung
👉Meningkatkan kesuburan wanita
👉Melancarkan haid dan mengatasi senggugut
👉Membuang toksin/ kolestrol dan lemak dalam badan
👉Memulihkan tenaga dan peredaran darah
👉Merawat masalah angin dalam badan
👉Memulihkan tenaga dan peredaran darah
👉Merawat masalah sakit lutut,lenguh-lenguh badan dan sakit urat
👉Mengurangi risiko sembelit dan buasir
👉Mengecutkan peranakkan bagi ibu selepas bersalin
👉Merawat masalah prolapse (ketombong)
👉Mengekalkan keayuan dan menegangkan kulit (awet muda)
👉Membantu mengawal tekanan darah tinggi
👉Melawaskan pembuangan air kecil/air besar
👉Menghilangkan masalah gata-gatal ditempat sulit
Mencuci bahagian sulit jika ada bau yang kurang enak
Menyegarkan bahagian miss v
👉Merawat dan menyembuhkan luka-luka dalaman semasa dalam pantang
👉Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami/isteri
.
# Amat sesuai untuk ibu dalam pantang / keguguran / operation.
supaya luka-luka cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss v). .
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

ENCIK SUAMI ASYIK MINTAK😍
.
Penangan VJamu, encik suami asyik mintak je. Mana taknya, da macam pengantin baru rasa dia. Rugi tak amal dari awal tau. .
Jangan percaya cuba sahaja. 😊
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

MERAWAT SEMBELIT

Masalah sembelit dan buasir dapat diselesaikan hanya dengan si kecil Vjamu. Dulu bergantung kepada ubat setiap kali nak membuang. Sekarang asbab makan Vjamu kini tiada lagi masalah sembelit. Hanya 2 biji setiap hari Vjamu dapat membantu para wanita diluar sana 😘😘 Jangan percaya cuba sahaja. 😊
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

INFO PRODUK
~~~~~~~~~~ VJAMU ~ 70 BIJI
VJAMU PIL HERBA ~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN (HANDMADE) 100% ASLI ❤Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu VJAMU PILIHAN TERBAIK❤
👉(sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan pil herba ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth: keputihan,senggugut,period x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Utk ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab.

Fungsi VJAMU :
👉Mengatasi masalah keputihan,mis v berair
Merapatkan,Mengetatkan bahagian intim wanita
Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung
👉Meningkatkan kesuburan wanita
👉Melancarkan haid dan mengatasi senggugut
👉Membuang toksin/ kolestrol dan lemak dalam badan
👉Memulihkan tenaga dan peredaran darah
👉Merawat masalah angin dalam badan
👉Memulihkan tenaga dan peredaran darah
👉Merawat masalah sakit lutut,lenguh-lenguh badan dan sakit urat
👉Mengurangi risiko sembelit dan buasir
👉Mengecutkan peranakkan bagi ibu selepas bersalin
👉Merawat masalah prolapse (ketombong)
👉Mengekalkan keayuan dan menegangkan kulit (awet muda)
👉Membantu mengawal tekanan darah tinggi
👉Melawaskan pembuangan air kecil/air besar
👉Menghilangkan masalah gata-gatal ditempat sulit
Mencuci bahagian sulit jika ada bau yang kurang enak
Menyegarkan bahagian miss v
👉Merawat dan menyembuhkan luka-luka dalaman semasa dalam pantang
👉Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami/isteri
.
# Amat sesuai untuk ibu dalam pantang / keguguran / operation.
supaya luka-luka cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss v). .
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

• INGINKAN YG TERBAIK UNTUK SUAMIMU

Suami kita berubah.. padahal salah kita.. berkira sangat untuk suami! Makan Jamu pun xnak! Penting diri la kita ni. Jangan berkira ngan orang tersayang.. Bila mereke tegur..kita jadi terasa! Tapi kita tahu salah sendiri!! Bila dia kata berbau..kita diam je kan…mungkin malu dengan keadaan kita ni!
.
VJMANJA ~ RAHSIA BIDAN KAMPUNG akan buat anda lebih yakin....TAK PERCAYA?
.
JANGAN PERCAYA TAPI CUBA....
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

PERIOD MAKIN TERATUR.
.
VJamu telah membantu untuk mengstabilkan hormon. Dahulunya period bercelaru sekarang period teratur. Bukan itu sahaja, bila konsisten mengamalkan jamu, berat badan juga hilang dan badan semakin ramping. 😍
.
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

SEMAKIN JELITA. CERAH BERSERI.
.
Terpikat tak tengok adik manis kita ni? 😍
.
Kalau nak tau, VJamu ni bukan setakat merawat sistem dalaman wanita je tau. VJamu juga bantu kita merawat permasalahan luaran juga. Kulit yang dahulunya kusam berubah menjadi cerah, segar dan lembap uii. Ye la, VJamu dah detoxkan dalaman kita buang segala kotoran . Maka luaran pun effect dia memang memukau mata yang memandang la.😍😍😍 .
#Rahsia_Wanita_Kekal_Hebat
.
Whatsapp .
Apa tunggu lagi, jom grab jamu hebat nie 💕
.
📲 0133703090
.

#rahsiabidankampung #jjsqlegacy #maajunkampung #jamu #keputihan #masalahwanita #jamuhomemade #ketat #sendat #rahsiasuamisayang #rahsiapikatsuami #rahsiamalampertama #suamisayang #rahsiakurus #rahsiasihat #jamupantang #jamumenyusu #carasihat #tambahsusu #berpantang #confinement #tahanlama #codshahalamklang

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat IG page ye☺)

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat IG page ye☺)

.
.
Bekam ke rumah untuk Wanita.
.
Atau suami isteri.
.
Untuk adik2 yang tinggal di kolej atau rumah sewa pon boleh.
.
Harga yang sangat berbaloi.
1 cup hanya RM10
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerrr.
.
Nak buat bekam kepala? 1 cup RM30.
.
Ada masalah kulit muka? Bekam Muka cuma RM30.
.
Saya bagi free urutan Guasa sebelum berbekam. .
Cas transport ikut tempat ye. Nak jimat kotang berbekamlah ramai2, cas transport boleh share.
.
Nak booking appoinment? DM je kat IG.
.
Atau paling cepat wasap je 0198222195 (link wasap ada kat IG page ye☺)

.
.
Nak berbekam tapi takde masa nak ke pusat rawatan?
.
Ibu2 pulak risau anak takde sape nak jaga?
.
Sekarang Puan2 dah boleh berbekan tanpa ada kerisauan.
.
Macam mana?
.
Biar saya yang datang ke rumah puan ya.
.
Harga jangan risau, sangat2 murah.
.
1 cup cuma RM10.
.
Nak buat Bekam Sunnah? 11 cup RM100 jerr.
.
Bekam Kepala 1 cup RM30
.
Ada masalah muka? Bekam Muka RM30.
.
Cas transport ikut tempat ye, nak jimat boleh berbekam ramai2. Cas transport ni boleh kongsi2.
.
Macam mana nak booking appoinment?
.
DM je kat IG.
.
Atauuuuu
.
Wasap je 0198222195 (view page IG utk link wasap)

Most Popular Instagram Hashtags