#rahsiasihat

MOST RECENT

PROMORAYA!! PROMORAYA!! Pakej Bekam
.
1) BEKAM BADAN 11 CUP HANYA RM70
2) BEKAM BADAN & KAKI 15 CUP HANYA RM100
3) BEKAM FULL BODY 21 CUP HANYA RM150
4) BEKAM KEPALA / MUKA RM30
5) RAWATAN GURAH SUARA & RESDUNG RM50
6) BEKAM MUKA + GURAH RM70
7) AKUPUNTUR WAJAH HANYA RM30
8) AKUPUNTUR SLIMMING HANYA RM50
.
.
==============
*Waktu Operasi*
10pg - 5ptg
★Setiap Hari★
==============
.
Sila buat temujanji awal

LOKASI KAMI
G-00-07 BLOK G PPR DESA REJANG SETAPAK JAYA, KUALA LUMPUR.

Untuk bekam ke rumah
🚗 OUTCALL CHARGE RM30 🚗

.
.
💉Bekam ke rumah untuk suami isteri.💑
.
🙌Banyangkan keselesaan berbekam d rumah sendiri.
.
💯Tak perlu risau tentang aurat.
.
👼Tak perlu risau anak-anak yang takde sape nak jaga.
.
.
👍Pakej terbaik kami;
.
✔Bekam Sunnah 11 poin RM100
✔Transport cas ikut kawasan.
.
.
🌸Appoinment boleh wasap no ni ye 0198222195

Mesti ualls tertanya tanya kan produk ni selmat ke tak,halal ke tak?
JANGAN RISAU ..
produk ni telah mendapat kelulusan kementerian kesihatan malaysia.dan dijamin halal... #CCsuperbeauty #CCsuperhealthy
#rahsiakekalcantikbersamacc
#kekalcantik #kekalsihat #malaysia
#kekalawetmudabersamacc #rahsiacantik
#rahsiasihat #cantikbersama #sihattogether

Assalamualaikum.. Jangan lupaa ambil vco lepas berbuka nanti. Pengambilan suplemen lepas makan membantu penyerapan yang lebih baik.
VCO bukan saja untuk kecantikan malah untuk kesihatan. Hasil yang bagus dan lebih efektif dgn penggunaan yg berterusan.

Sharing testimoni vco. Bagi sesiapa yg masih mencari suplemen terbaik dan murah utk kulit dan kesihatan dan utamakan keselamatan dlm pemilihan suplemen. Boleh cuba produk2 Catalyst. Memang tak rugi.
Untuk masalah kulit, masalah penghadaman, masalah haid yang tidak teratur.
KEBAIKAN VCO 🌹Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil. 🌹Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering. 🌹Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik. 🌹Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari. 🌹Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental. 🌹Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin 🌹Melindungi tubuh daripada kanser. 🌹Jerawat cepat susut 🌹Regular semula PMS anda 🌹Sistem penghadaman lebih baik 🌹Kesuburan 🌹Kurangkan rasa senggugut 🌹Batuk dan Selsema cepat hilang 🌹Mengurangkan tidur berdengkur 🌹Juga baik untuk ibu hamil

Ws 0111 989 4182

#virgincoconutoil
#virgincoconutoilcatalyst
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaracatalyst
#vcocatalyst
#tipssihat
#rahsiasihat
#tipscantik
#rahsiacantik
#kebaikanvco
#kulitsihatcantik
#kulitsihat
#kulitcantik
#tenagaseharian
#minyakkelapadaramurah
#khasiatminyakkelapadara
#vcomossmayra
#virgincoconutoilmossmayra
#minyakkelapadaramossmayra
#kulitsensitif
#organicskincare
#naturalskincare
#testimonivco
#testimonivirgincoconutoil
#feedbackvco
#feedbackvirgincoconutoil
#testimonivcomossmayra
#feedbackvcomossmayra

Assalamualaikum.. Jangan lupaa ambil vco lepas berbuka nanti. Pengambilan suplemen lepas makan membantu penyerapan yang lebih baik.
VCO bukan saja untuk kecantikan malah untuk kesihatan. Hasil yang bagus dan lebih efektif dgn penggunaan yg berterusan.

Sharing testimoni vco. Bagi sesiapa yg masih mencari suplemen terbaik dan murah utk kulit dan kesihatan dan utamakan keselamatan dlm pemilihan suplemen. Boleh cuba produk2 Catalyst. Memang tak rugi.
Untuk masalah kulit, masalah penghadaman, masalah haid yang tidak teratur.
KEBAIKAN VCO 🌹Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil. 🌹Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering. 🌹Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik. 🌹Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari. 🌹Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental. 🌹Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin 🌹Melindungi tubuh daripada kanser. 🌹Jerawat cepat susut 🌹Regular semula PMS anda 🌹Sistem penghadaman lebih baik 🌹Kesuburan 🌹Kurangkan rasa senggugut 🌹Batuk dan Selsema cepat hilang 🌹Mengurangkan tidur berdengkur 🌹Juga baik untuk ibu hamil

Ws 0111 989 4182

#virgincoconutoil
#virgincoconutoilcatalyst
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaracatalyst
#vcocatalyst
#tipssihat
#rahsiasihat
#tipscantik
#rahsiacantik
#kebaikanvco
#kulitsihatcantik
#kulitsihat
#kulitcantik
#tenagaseharian
#minyakkelapadaramurah
#khasiatminyakkelapadara
#vcomossmayra
#virgincoconutoilmossmayra
#minyakkelapadaramossmayra
#kulitsensitif
#organicskincare
#naturalskincare
#testimonivco
#testimonivirgincoconutoil
#feedbackvco
#feedbackvirgincoconutoil
#testimonivcomossmayra
#feedbackvcomossmayra

Testimoni daripada pengguna setia VCO yang memang mempercayai dan yakin dengan Catalyst.
Virgin coconut oil sangat bagus diamalkan wanita hamil, berpantang dan yang sedang menyusukan.. Sesiapa yg masih mencari suplemen terbaik dan murah utk kulit dan kesihatan dan utamakan keselamatan dlm pemilihan suplemen, boleh mencuba produk2 Catalyst..memang tak rugi. murah dan berbaloi whatsapp 011-19894182.

Ws 0111 989 4182

#virgincoconutoil
#virgincoconutoilcatalyst
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaracatalyst
#vcocatalyst
#tipssihat
#rahsiasihat
#tipscantik
#rahsiacantik
#kebaikanvco
#kulitsihatcantik
#kulitsihat
#kulitcantik
#tenagaseharian
#minyakkelapadaramurah
#khasiatminyakkelapadara
#vcomossmayra
#virgincoconutoilmossmayra
#minyakkelapadaramossmayra
#kulitsensitif
#organicskincare
#naturalskincare
#testimonivco
#testimonivirgincoconutoil
#feedbackvco
#feedbackvirgincoconutoil
#testimonivcomossmayra
#feedbackvcomossmayra

.
.
Pernah try Berbekam?
.
Tak pernah? Kenapa ya?
.
Bekam ni satu jenis terapi yang dah di amalkan sejak zaman nenek moyang kita dulu.
.
Bahkan zaman Rasulullah juga terapi Bekam ni dah di amalkan.
.
Biasanya bila sebut bekam kebanyakan kita takut rasa sakit.
.
InshaAllah, berbekam ni tak la sakit macam yang di gambarkan tu.
.
Bersempena Ramadhan kami menawarkan harga promosi untuk bekam hanya RM5 1 cup.
.
Macam mana nak booking appoinment?
.
DM je kat IG atauuuuu
.
Wasap saya di 0198222195

Testimoni daripada pengguna setia VCO yang memang mempercayai dan yakin dengan Catalyst.
Virgin coconut oil sangat bagus diamalkan wanita hamil, berpantang dan yang sedang menyusukan.. Sesiapa yg masih mencari suplemen terbaik dan murah utk kulit dan kesihatan dan utamakan keselamatan dlm pemilihan suplemen, boleh mencuba produk2 Catalyst..memang tak rugi. murah dan berbaloi whatsapp 011-19894182.

Ws 0111 989 4182

#virgincoconutoil
#virgincoconutoilcatalyst
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaracatalyst
#vcocatalyst
#tipssihat
#rahsiasihat
#tipscantik
#rahsiacantik
#kebaikanvco
#kulitsihatcantik
#kulitsihat
#kulitcantik
#tenagaseharian
#minyakkelapadaramurah
#khasiatminyakkelapadara
#vcomossmayra
#virgincoconutoilmossmayra
#minyakkelapadaramossmayra
#kulitsensitif
#organicskincare
#naturalskincare
#testimonivco
#testimonivirgincoconutoil
#feedbackvco
#feedbackvirgincoconutoil
#testimonivcomossmayra
#feedbackvcomossmayra

Testimoni daripada pengguna setia VCO yang memang mempercayai dan yakin dengan Catalyst.
Virgin coconut oil sangat bagus diamalkan wanita hamil, berpantang dan yang sedang menyusukan.. Sesiapa yg masih mencari suplemen terbaik dan murah utk kulit dan kesihatan dan utamakan keselamatan dlm pemilihan suplemen, boleh mencuba produk2 Catalyst..memang tak rugi. murah dan berbaloi whatsapp 011-19894182.

Ws 0111 989 4182

#virgincoconutoil
#virgincoconutoilcatalyst
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaracatalyst
#vcocatalyst
#tipssihat
#rahsiasihat
#tipscantik
#rahsiacantik
#kebaikanvco
#kulitsihatcantik
#kulitsihat
#kulitcantik
#tenagaseharian
#minyakkelapadaramurah
#khasiatminyakkelapadara
#vcomossmayra
#virgincoconutoilmossmayra
#minyakkelapadaramossmayra
#kulitsensitif
#organicskincare
#naturalskincare
#testimonivco
#testimonivirgincoconutoil
#feedbackvco
#feedbackvirgincoconutoil
#testimonivcomossmayra
#feedbackvcomossmayra

Testimoni daripada pengguna setia VCO yang memang mempercayai dan yakin dengan Catalyst.
Virgin coconut oil sangat bagus diamalkan wanita hamil, berpantang dan yang sedang menyusukan.. Sesiapa yg masih mencari suplemen terbaik dan murah utk kulit dan kesihatan dan utamakan keselamatan dlm pemilihan suplemen, boleh mencuba produk2 Catalyst..memang tak rugi. murah dan berbaloi whatsapp 011-19894182.

Ws 0111 989 4182

#virgincoconutoil
#virgincoconutoilcatalyst
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaracatalyst
#vcocatalyst
#tipssihat
#rahsiasihat
#tipscantik
#rahsiacantik
#kebaikanvco
#kulitsihatcantik
#kulitsihat
#kulitcantik
#tenagaseharian
#minyakkelapadaramurah
#khasiatminyakkelapadara
#vcomossmayra
#virgincoconutoilmossmayra
#minyakkelapadaramossmayra
#kulitsensitif
#organicskincare
#naturalskincare
#testimonivco
#testimonivirgincoconutoil
#feedbackvco
#feedbackvirgincoconutoil
#testimonivcomossmayra
#feedbackvcomossmayra

Testimoni daripada pengguna setia VCO yang memang mempercayai dan yakin dengan Catalyst.
Virgin coconut oil sangat bagus diamalkan wanita hamil, berpantang dan yang sedang menyusukan.. Sesiapa yg masih mencari suplemen terbaik dan murah utk kulit dan kesihatan dan utamakan keselamatan dlm pemilihan suplemen, boleh mencuba produk2 Catalyst..memang tak rugi. murah dan berbaloi whatsapp 011-19894182.

Ws 0111 989 4182

#virgincoconutoil
#virgincoconutoilcatalyst
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaracatalyst
#vcocatalyst
#tipssihat
#rahsiasihat
#tipscantik
#rahsiacantik
#kebaikanvco
#kulitsihatcantik
#kulitsihat
#kulitcantik
#tenagaseharian
#minyakkelapadaramurah
#khasiatminyakkelapadara
#vcomossmayra
#virgincoconutoilmossmayra
#minyakkelapadaramossmayra
#kulitsensitif
#organicskincare
#naturalskincare
#testimonivco
#testimonivirgincoconutoil
#feedbackvco
#feedbackvirgincoconutoil
#testimonivcomossmayra
#feedbackvcomossmayra

Testimoni daripada pengguna setia VCO yang memang mempercayai dan yakin dengan Catalyst.
Virgin coconut oil sangat bagus diamalkan wanita hamil, berpantang dan yang sedang menyusukan.. Sesiapa yg masih mencari suplemen terbaik dan murah utk kulit dan kesihatan dan utamakan keselamatan dlm pemilihan suplemen, boleh mencuba produk2 Catalyst..memang tak rugi. murah dan berbaloi whatsapp 011-19894182.

Ws 0111 989 4182

#virgincoconutoil
#virgincoconutoilcatalyst
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaracatalyst
#vcocatalyst
#tipssihat
#rahsiasihat
#tipscantik
#rahsiacantik
#kebaikanvco
#kulitsihatcantik
#kulitsihat
#kulitcantik
#tenagaseharian
#minyakkelapadaramurah
#khasiatminyakkelapadara
#vcomossmayra
#virgincoconutoilmossmayra
#minyakkelapadaramossmayra
#kulitsensitif
#organicskincare
#naturalskincare
#testimonivco
#testimonivirgincoconutoil
#feedbackvco
#feedbackvirgincoconutoil
#testimonivcomossmayra
#feedbackvcomossmayra

Testimoni daripada pengguna setia VCO yang memang mempercayai dan yakin dengan Catalyst.
Virgin coconut oil sangat bagus diamalkan wanita hamil, berpantang dan yang sedang menyusukan.. Sesiapa yg masih mencari suplemen terbaik dan murah utk kulit dan kesihatan dan utamakan keselamatan dlm pemilihan suplemen, boleh mencuba produk2 Catalyst..memang tak rugi. murah dan berbaloi whatsapp 011-19894182.

Ws 0111 989 4182

#virgincoconutoil
#virgincoconutoilcatalyst
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaracatalyst
#vcocatalyst
#tipssihat
#rahsiasihat
#tipscantik
#rahsiacantik
#kebaikanvco
#kulitsihatcantik
#kulitsihat
#kulitcantik
#tenagaseharian
#minyakkelapadaramurah
#khasiatminyakkelapadara
#vcomossmayra
#virgincoconutoilmossmayra
#minyakkelapadaramossmayra
#kulitsensitif
#organicskincare
#naturalskincare
#testimonivco
#testimonivirgincoconutoil
#feedbackvco
#feedbackvirgincoconutoil
#testimonivcomossmayra
#feedbackvcomossmayra

Most Popular Instagram Hashtags