[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rahsiasihat

635 posts

TOP POSTS

Susah nak diet? Nak kurus tanpa senaman? Siapa yang masih mencari produk yang terbukti berkesan untuk mendapatkan berat ideal dengan segera kena cuba Royal Pro! Tahukah anda Royal Pro diperbuat dari bahan-bahan campuran botanical. Bahan-bahan ini mahal harganya dan susah nak cari. Ia dah diadun sempurna di dalam Royal Pro. So, yang ada masalah perut buncit lepas bersalin, perut buncit lepas kahwin, semakin umur meningkat perut semakin membuncit dan yang dari kecil gemuk susah nak kurus wajib try Royal Pro. Jangan biarkan masalah perut buncit berpanjangan! Takut nanti bermacam penyakit yang akan datang. Cegah lebih baik daripada mengubati. #rahsiakurus #rahsiasihat #rahsiacantik #rahsiahensem #rahsiaawetmuda

Assalamualaikum sahabat.. ni nak share Resepi minuman sihat dan menyegarkan. Pelihara usus kerana 95% penyakit berpunca daripada usus.. So nak share la resepi ni...boleh menyahkan toksik dan racun dalam badan... ✔️satu biji epal hijau(dua lagi better)
✔️segenggam pegaga...(kutip tepi rumah je) banyak stok😂
✔️susu pekat secukup rasa dan citarasa anda
✔️Air masak ikut kehendak
✔️Blend semua bahan diatas.... Then boleh minum jgn tapis hampas tersebut sebab good utk usus sebagai proses melawas.. *tambah tiga biji kurma lagi better

#TipsSihat
#tipscantik
#tipsawetmuda
#RahsiaSihat
🤔😍💔🎀🎀💐🎀💐🎀✌🏻️✌🏻✌🏻✌🏻⏰

Tersekat selera sebabkan penyakit? Alahai siannya.. Amalkan #enerfiber untuk buang toksin dalam badan dulu. Lepas tu insyaAllah banyak penyakit boleh diatasi. Barulah syok makan apa jer!
PM Nisa; 0195354740
#minifiber #detoks #rahsiasihat

Assalamualaikum & Selamat Pagi, Untuk kekal sihat & cantik jom try Jamu Sihat Ramping Tok Gede!! #jamuterbaik #jamusihat #jamumurah #jamuhebat #rahsiacantik #rahsiasihat

HAPPY MONDAY UOLS!!🎶
.
Dua tiga hari ni, Cik Mar tak dapat Log In Instagram , log in pun disuh lagi log out balik2,. tak mau buat kerja mengLike dan Menghantar salam sayang pada semua..alololo hati sat jadi kayu sebab enggagement kta terputus dua hari ni huhu
.
.
Maaf pada yang hantar DIRECT MESSAGES ya , kita baru mau reply.
Sayang Cik Mar sentiasa bergetar tau, jangan marah nah . Lebiu sentiasa😘😘
.
.
Hidup kena STAY STRONG diabilang,jangan mudah melatah kio💪!
_
#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingsabah #foreverlivingmalaysia #iamforever #flpbymarnyta #sayajual #instagood #rahsiasihat #kotakinabalu #jomsinggah #bazaronline #bazarpaknil #igshop #poslaju #terapiinstagram #igsokongan #ajimaura #malaysiaday #sandakan #kotakinabalu #kualalumpur #sarawak #johorbahru #nilai #janganmelatah #janapendapatan #parttime #jutawan #eusahawan

Agen DETOKS keperluan semua... .
.
Dah membuang ke harini??? Apa!! Seminggu tak membuang 💩💩💩😱😱😱...
.
.
Atasi dengan pengambilan herblax seminggu 2x..insya Allah dapat membantu 👍
.
.

Manfaat Utama HerbLax Shaklee 🔥 Pembersihan najis yang tersekat. .
.
🔥 Membantu usus mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. .
.
🔥Membantu masalah sembelit. Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit. .
.
🔥Mengempiskan perut. .
.
🔥Memejalkan perut. .
.
Nak tahu lebih lagi pasal herblax?! Jom hubungi saya sekarang! Sesuatu yang menarik pasti menanti anda! ✌
.
Shaklee user since 2015
HIDAYAH
0193627388
#shakleebatupahat #rahsiaperutkempis #rahsiabadansihat #rahsiasihat #nakkurus

MOST RECENT

APA YANG KELUAR SEMASA MENJALANI RAWATAN BEKAM?
.
Darah kotor akan keluar dari proses rawatan bekam,darah kotor tersebut terdiri daripada :- .
🔥Toksid 🔥Toksin 🔥Urea 🔥Uric acid 🔥Gula berlebihan dalam darah 🔥Angin bisa
.
Nabi Muhammad SAW pernah bersabda: .
"Barangsiapa berbekam pasti mendapat rahmat dari Allah SWT" (Riwayat Ahmad dan Tabrani dari Samurah R.A)
.
Untuk temujanji boleh hubungi 0123350180

TIPS PILIH #VITAMIN C & TANDA KEKURANGAN VITAMIN C
.
.
Ramai perempuan suka sangat makan vitamin C kan??.. .
Tapi gula² yang kita makan tu... betul²kah ada Vit C ??
.
Ha... hari ni kita belajar sikit macamana mau check!..
.
Penting sangat ke Vit C ni?
Uiiiii nah penting giler tau... kalau inda cukup Vitamin C boleh jadi:
😣 Cepat tua (Yang ni seram!)
💉 Gusi berdarah.
💉 Liang roma berdarah.
🌾 Bulu roma jadi kerinting.
.
.
Ha kena ingat sifir ni , 👸🏼 Wanita perlukan 75mg Vitamin C sehari (2 biji lemon)🍋🍋
👨🏻 Lelaki perlukan 90mg Vitamin C sehari (3 biji lemon) 🍋🍋🍋
Nak senang... just makan #Forever Absorbentc sahaja....
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
.
.
1 tablet ada 60mg vitamin c, oat bran & madu.🐝🐝
👉 Oat bran ni memudahkan penyerapan vit c... & jugak baik untuk jantung kita..
.
.
👉 Madu pulak untk bagi tenaga.. jadik tak le lapar sangat..
.
.
Kesimpulannya.. #ABSORBENTC = Awet muda + kulit licin + kurus + Sihat..👸🏼💪🏾
.
.
Ha... complete package gituuuu bah kan...
BERMINAT UNTUK MENCUBA??
Cepat PM / WHATSAPP saya sekarang! 📲📲 Cik Mar 011 -1871 8343 📱📱
.
.
_
#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingsabah #foreverlivingmalaysia #sayajualforeverlivingproducts #flpbymarnyta #sayajual #naksihat #rahsiasihat #kotakinabalu #jomsinggah #bazaronline #bazarpaknil #igshop #poslaju #terapiinstagram #igsokongan #ajimaura #absorbentc #supplements #vitaminc #foreverabsorbentc #kotakinabalu #papar

🎊Happy Malaysia Day ,Negara ku 🎊
Aloe-Ha! .
Malaysia ku Negara ku.!! Pastinya setiap kita ada Cinta pada Negara kan😘😘.
.
.
May our nation's harmony and unity sparkle like fireworks always.
Wishing you a happy Malaysia Day!
.
.
Sincerely,
Marny Ta
Sabah.
@marnyta_flp
_
#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingsabah #foreverlivingmalaysia #sayajualforeverlivingproducts #flpbymarnyta #sayajual #naksihat #rahsiasihat #kotakinabalu #jomsinggah #bazaronline #bazarpaknil #igshop #poslaju #terapiinstagram #igsokongan #ajimaura #malaysiaday #sandakan #kotakinabalu #kualalumpur #sarawak #johorbahru #negerisembilan #janapendapatan #parttime #jutawan #eusahawan

Semenjak Cik Mar kenal dengan Forever, macam2 jenis penyakit yang Mar kenali.
Cthnya yang ini, gejala VERTIGO. First time ku dengar, serious uols.
Cik Mar tahu sakit kepala itu , is migrain . Oh No!
.

ANOTHER TESTIMONIAL & FEEDBACK ' VERTIGO "
.
VERTIGO ini , suatu gejala penyakit dimana sakitnya kepala kita terjadi atau perasaan seperti berputar-putar , terhuyung hayang.
Akibatnya, terganggulah sistem saraf keseimbangan tubuh kita.😱😱
.
.
Semoga kita semua sihat2 disamping keluarga saat ini ya.
Cik Mar doakan yang baik2 buat semua yang membaca posting kanda. .
#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingsabah #foreverlivingmalaysia #sayajualforeverlivingproducts #flpbymarnyta #sayajual #naksihat #rahsiasihat #kotakinabalu #jomsinggah #bazaronline #bazarpaknil #igshop #poslaju #terapiinstagram #igsokongan #ajimaura #absorbentc #supplements #vitaminc #foreverabsorbentc #sihatitukaya #sihatitujihad #vertigo #testimoni #feedback

Ada masalah muka👇
.
😯Berjerawat?
😑Tak berseri?
😢Berjeragat?
😬Berminyak?
😠Jerawat batu?
😧Jerawat pasir?
😤Resdung?
.
Cubalah 🌸berbekam🌸, InshaaAllah lepas tu kulit wajah beransur licin dan bersih😙.
.
Nak booking appoinment boleh terus whatsapp saya ya 0123350180.

Alhamdulillah. Kita wanita je yg boleh faham kan? Sebab tu mula2 nak cuba org rase mahal RM95 tapi bila dah rasai sendiri manfaat kebaikannya, tak rase mahal pn RM95 tu berbanding dgn manfaat yg diperolehi.
.
.
Masa sihat mmg xde apa2. Tapi kalau dah sakit, lagi mahal kos rawatannya. Jadi sebelum jd lagi teruk, cepat2 bertindak cari penawar. Ikhtiar dan tawakal. Inshaa Allah.
.
Xmahal pn nak menten. RM95 utk dua bulan atau lebih. So sebulan perlukan maintenance dalam RM45 sahaja utk kesihatan dan kecantikan diri utk sekarang dan jangka masa panjang. Kalau nak dibandingkan dgn kos rawatan ribu2 bila dah sakit. Period tak stabil membawa kepada macam2 masalah lebih serius kalau xdirawat awal2.
.
WD fokus utama utk mencantikkan kulit dgn rawatan dari dalam. Tp bahan2 didalamnya seperti pueraria mirifica byk membantu utk masalah berkaitan rahim wanita serta ekstrak tree peony membantu melancarkan aliran darah.
.
.
Kalau WD RM95 awak kata mahal(sgt murah berbanding 1001 manfaat didalamnya), sekarang kami bagi peluang awk grab harga lebih murah iaitu RM75 sahaja. Promo jarangg sgt berlaku. Jangan minta promo dilanjutkan bila dah tamat tau. Maaf kekju tak dapat nk tolong mase tu syg 😊
.
Whatsapp kekju lekaihh 018 3749962
Jangan menyesal kalau promo dh tamat ye
#bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #wd #rahsiacantik #rahsiasihat

Esok hari sunat berbekam untuk bulan Zulhijjah.😉 Yang selalu di serang migrain tu boleh lah cuba terapi bekam ni ye.😊 Lebih-lebih lagi berbekam pada hari sunat berbekam.😘 Mudah-mudahan penyakit yang sering mengganggu kehidupan seharian sekian lama itu dapat di pulihkan, InshaAllah.☺

Agen DETOKS keperluan semua... .
.
Dah membuang ke harini??? Apa!! Seminggu tak membuang 💩💩💩😱😱😱...
.
.
Atasi dengan pengambilan herblax seminggu 2x..insya Allah dapat membantu 👍
.
.

Manfaat Utama HerbLax Shaklee 🔥 Pembersihan najis yang tersekat. .
.
🔥 Membantu usus mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. .
.
🔥Membantu masalah sembelit. Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit. .
.
🔥Mengempiskan perut. .
.
🔥Memejalkan perut. .
.
Nak tahu lebih lagi pasal herblax?! Jom hubungi saya sekarang! Sesuatu yang menarik pasti menanti anda! ✌
.
Shaklee user since 2015
HIDAYAH
0193627388
#shakleebatupahat #rahsiaperutkempis #rahsiabadansihat #rahsiasihat #nakkurus

Aktiviti santai tengah hari niii memotong dan melipat tisu.

Kena buat banyak2 esok ramai yang nak berbekam malumlah hari sunat berbekam yang jatuh pada hujung minggu mestilah ramai yang tak nak lepaskan peluang.

Ada slot kosong petang esok kalau ada yang nak booking appoinment.

Terus wasap je 0123350180.

Biasa tak tasa kebas dan lenguh pada tangan?

Sesekali bila rasa kebas dan lenguh tu datang memang tak boleh tidur di buatnya.

Kalau lah boleh tangan tu di cabut sekejap memang dah lama buat gitu.

Masalah kebas dan lenguh yang melampau tu InshaAllah boleh di sembuhkan dengan berbekam.

Cukup sekali sahaja rasa tersebut akan hilang.

Ape yang keluar masa berbekam tu?

Kalau dah berbekam tentulah darah yang keluar.

Tetapi, bersama-sama darah tu kita boleh nampak wap air (kadangkala terlalu banyak hingga boleh nampak lapisan air yang jernih) dan ada kalanya buih-buih halus.

Sakit tak?

Tangan adalah otot yang tidak sakit bila di bekam, InshaAllah. Jangan risau ya.

Nak berbekam? boleh hubungi saya melalui whatsapp ya.

www.wasap.my/60123350180/BekamKeRumah

Alhamdulillah. Kita wanita je yg boleh faham kan? Sebab tu mula2 nak cuba org rase mahal RM95 tapi bila dah rasai sendiri manfaat kebaikannya, tak rase mahal pn RM95 tu berbanding dgn manfaat yg diperolehi.
.
.
Masa sihat mmg xde apa2. Tapi kalau dah sakit, lagi mahal kos rawatannya. Jadi sebelum jd lagi teruk, cepat2 bertindak cari penawar. Ikhtiar dan tawakal. Inshaa Allah.
.
Xmahal pn nak menten. RM95 utk dua bulan atau lebih. So sebulan perlukan maintenance dalam RM45 sahaja utk kesihatan dan kecantikan diri utk sekarang dan jangka masa panjang. Kalau nak dibandingkan dgn kos rawatan ribu2 bila dah sakit. Period tak stabil membawa kepada macam2 masalah lebih serius kalau xdirawat awal2.
.
WD fokus utama utk mencantikkan kulit dgn rawatan dari dalam. Tp bahan2 didalamnya seperti pueraria mirifica byk membantu utk masalah berkaitan rahim wanita serta ekstrak tree peony membantu melancarkan aliran darah.
.
.
Kalau WD RM95 awak kata mahal(sgt murah berbanding 1001 manfaat didalamnya), sekarang kami bagi peluang awk grab harga lebih murah iaitu RM75 sahaja. Promo jarangg sgt berlaku. Jangan minta promo dilanjutkan bila dah tamat tau hihi 😊
.
Whatsapp kekju lekaihh 018 3749962

#bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #wd #rahsiacantik #rahsiasihat #malaysia

.
.
Bekam Lutut merawat masalah sakit lutut dan sendi.
.
Harga Bekam 1 cup RM10 sahaja.
.
Cas Transport mengikut jarak, nak jimat boleh datang ke rumah saya ya.
.

Alhamdulilah😍 barang untuk customer abah dah sampai,semoga detox membantu mengurangkan kencing manis abah nya😍 ikhtiar selagi mampu😘
#diabetes
#teammiragojes #kencingmanis #dapatmembantu #inshaallah #detox #apple #fiber #Qm #carasihat #carasihatsemulajadi #original #100orinigal #rahsiakurus #rahsiasihat #

[12 TANDA TANDA BADAN ANDA PENUH TOKSIK] 😨 . 🔵MULUT BERBAU
Usus kotor menyebabkan mulut berbau
.
🔵PERUT BUNCIT
Najis terkumpul lama dalam usus akan mengeras. Perut akan kelihatan boroi walaupun berat badan normal.
.
🔵 KULIT KUSAM
Ambil langkah detox jika kulit kusam dan berjerawat berpanjangan .
🔵SAKIT KEPALA
Sakit kepala berulang-ulang setiap hari .
🔵 LETIH DAN LESU
Toksin dalam badan mencuri tenaga
.
🔵 CEPAT MARAH .
🔵 SELALU LAPAR
Badan bertoksin menyukarkan anda kawal makan dengan baik dan sering rasa lapar
.
Anda dah ada salah satu tanda di atas?😱
.

WHATSAPP +6013 630 0188 (Pn Maryna)
WHATSAPP +6013 630 0188 (Pn Maryna)
WHATSAPP +6013 630 0188 (Pn Maryna)
#cellmaxx #maxxima #rahsiasihat #malaysia #naksihat #nakcantik #cellmaxxterbaik #onemaxxima

Most Popular Instagram Hashtags