#rahsiakulitsihat

MOST RECENT

Bidadari airishe💗
.
Hanya dengan memakai serum #airisheskincare korang akan dapat kulit yang cantik dan sihat.tak ada lagi edit gambar time selfie. Please say no to filter🤣🤣
.
Harga: Rm 50
Postage:Rm8(sm)11(ss)
.

Meh la grab dengan cik sya serum airishe
.
Just dm/whatsapp 0196926593 for fast respon
.
Nak cantik berbelanja lebih la sikit. .
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup #cantiksebelumraya

Feedback serum airishe ni ade lagi!!.
.
Mana tak nye barang helok memang orang selalu repeat order kannn??😁
.
Customer cakap pakai serum ni muka dia kurang berminyak, pastu bila apply tak rase macam pakai ape²
.
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup #cantiksebelumraya

Happy saturday beautiful people💗
.
Today am going tu share with uolls 5 simple steps to use airishe skin repair serum😉
.
[Swipe left]
.
🌺firstly,Cuci muke bersih² sebelum pakai serum arishe dan lap dengan tisu/towel yang bersih.
🌺picit satu pam serum airishe.
🌺Sapu serum airishe pada kulit muka.
🌺Urut rata pada kulit muka sehingga serum airishe ni meresap masuk ke dalam lapisan kulit muka kita.
🌺Selepas itu,biarkan serum tu kering dengan sepenuh nye,uolls semua boleh guna ur favorite mosturizer,(tunggu result skin uolls dalam masa 2-3 minggu)
.
Nak kulit cantik konsisten,rajin dan sabar ye😉
#tipscantiknatasya
.
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup #cantiksebelumraya

"Kulit lembap & jeragat berkurangan" - #testimonigbs
.
.
Kebaikan Gentle Butter Soap (GBS)
.
➡️Memudarkan parut ➡️Mengecilkan pori-pori
➡️Anti-penuaan semulajadi
➡️Melembabkan kulit
➡️Melindungi kulit dari bakteria
.
📲019-4523881
📲019-4523881
📲019-4523881
.
.
#kulitlicin #jerawat #parut #sabunmuka #gentlebuttersoap #gbs #natural #organik #kulitsihat #facesoap #kecantikan #wajah #perawatanwajah #kulit #myhomelab #sabunbutter #wajahglowing #wajahcantik #wajahsihat #kulitberminyak #kulitkering #wajahkusam #produk #solusikulit #kesihatan #rahsiakulitsihat

Gentle Butter Soap (GBS) @ Sabun Coklat
.
.
Antara bahan yg digunakan ialah:
.
.
🍫 SHEA BUTTER
🍫 COCOA BUTTER
🍫 COCOA POWDER
🍫 ALOE VERA
🍫 CALENDULA OIL
.
.
Yang pasti 100% natural & SLS FREE. Sah dan nyata memang sesuai untuk kulit muka & badan especially sensitive skin.
.
.
Harga? Cuma RM 29 (tak termasuk postage) 100gm. Jom dapatkan Sabun Coklat @ GBS! Boleh whatsapp 019-4523881 atau klik link di bio😚
.
Credit: shampoo santan HQ
#kulitlicin #jerawat #parut #sabunmuka #gentlebuttersoap #gbs #natural #organik #kulitsihat #facesoap #kecantikan #wajah #perawatanwajah #kulit #myhomelab #sabunbutter #wajahglowing #wajahcantik #wajahsihat #kulitberminyak #kulitkering #wajahkusam #produk #solusikulit #kesihatan #rahsiakulitsihat

Assalamualaikum morning semua....Jangan lupa minum secawan susu maaez yer sebelum sarapan bagi kesan yg hebat....
. .
Gambar diatas ni perisa asli...kalau awak jenis tak minum susu asli...awak boleh pilih perisa coklat atau strawberry ye...
.
.
Rasa yang sedap, kesan yang hebat....
.
#susumaaez #alhamduliah #syukur #rahsiakulitsihat #jomdmreen

Assalammualaikum & Selamat Pagi. Harini Admin belanja tutorial dan sedikit info tentang Airishe Serum ❤️
.
Banyak sebenarnya kebaikan dan satu botol kecil Airishe Serum ni. Rata-rata ramai customers yang telah memberikan feedback yang positive! Jadi bila lagi anda nak cuba?
.
Harga Sebotol : RM 50 (exclude postage)
Quantity : 30 ML
Postage : Isnin- Jumaat (Hari Bekerja)
📦 Semenanjung Malaysia (SM) : RM8
📦 Sabah & Sarawak (SS) : RM 12
————————————————————————
COD : Shah Alam , Setia Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Kemuning, Glenmarie , Subang Jaya , Sunway , Klang , Bukit Raja , Damansara, Ara Damansara , Petaling Jaya, Klang Lama, Lembah Pantai, Puchong , Mid Valley, Pantai Dalam, Taman Desa————————————————————————-
Nak barang cepat? Boleh Self-pick up kat Seksyen 13,Shah Alam . 😊
————————————————————————-
.
#serumjerawat #serumairishe #serumjeragat #flawlessskin #dropshipwanted #selangor #kualalumpur #shahalamresident #shahalamresidents #shahalamcity #shahalamdelivery #viral #agents #hijabnista #airishe #masalahliangpori #produkkecantikan #halal #tiadabahankimia
#rahsiakulitsihat #pelembabsolekan
#rahsiakulitcantik #kulitberminyak
#kedutan #tonakulitsekata #flawless #skin #setiaalam #klang #puchong

Semoga kita dipermudahkan segala urusan .
Morning positive people💗
.
Bangun pagi!! walaupun tak mandi lagi benda wajib yang sya lakukan cuci muka lepastu sapu 1 pump serum #airisheskincare pada wajah. Sebelum tangan sya ligat kemas rumah. Pemakaian Serum ni sebenarnye untuk protect kulit dari habuk kerana habuk tak bagus untuk skin kita😉
.
Ingat sebelum mekap je kene pakai serum. Time nak kemas rumah pun kena pakai serum diknon😅
.
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup #cantiksebelumraya

Nah untuk korang...feedback untuk petang ni!!!
.
Panas!!!! Panas!!!!!!macam goreng pisang panas🤣🤣
.
Jerawat makin semakin kecut after apply serum!!haa kan best kan pakai serum ni...kena wajib try dulu..ofkos msti repeat order😉
.
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup

❤TIMEWISE MOITURE RENEWING GEL MASK❤
.
Kecantikan kulit wajah amat penting terutama bagi wanita. Pelbagai petia dan produk penjagaan kulit boleh dipraktikkan untuk memastikan kecantikan dan kesegaran wajah dapat dikekalkan.
.
Seharian bekerja dan kemudian pulang ke rumah serta melayani keluarga pasti letih dan tidak sempat melakukan rawatan kecantikan untuk muka.
.
Pernah dengar tak orang guna ais untuk rawat muka?
.
Tapi tak payahla guna ais sbb ais juga terdedah kepada bakteria yang kita tak nampak...pastu ais lama2 cair abis bantal basah nnt nak tidur...so saya cadangkan jom guna gel mask ni.
.
Faedah menggunakan gel mask ini sebagai masker tidur:
👍membantu kulit kelihatan lebih licin
👍keanjalan kulit dipertingkatkan
👍kulit berasa lebih tegang
👍kulit kelihatan lebih muda
👍membantu mengurangkan garis halus
👍kulit dihidratkan serta merta
👍membantu mengecilkan pori
👍mengimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan
👍mengurangkan bengkak jerawat dan kemerahan
.
Boleh dipakai setiap malam.
.
Jom wasap saya 0192733149..nak try dulu sebelum beli pun bleh...
#marykaygelmask
#marykay #rahsiakulitsihat

[ MAKEUP KADANGKALA MEROSAKKAN MUKA ]
.
.
Perempuan dengan makeup berpisah tiada, kata orang makeup ni memberi keyakinan diri kepada setiap wanita
.
.
Tahukah anda kulit muka perlu dijaga disebabkan makeup ? Kerana makeup boleh juga membuatkan kulit muka kite rosak akibat dari bahan bahan chemical
.
.
Airishe serum dapat membantu protect kulit wajah anda sebelum/selepas makeup

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup

Petang!! Hari ni sya share kebaikan magic serum airishe ni
.
🌼Mengecilkan PORES
🌼Merawat masalah JERAWAT
🌼Merawat masalah JERAWAT PASIR
🌼Mengurangkan BINTIK HITAM & PUTIH
🌼Mengatasi masalah KULIT BERMINYAK
🌼Mengatasi masalah KULIT KERING
🌼Merawat masalah JERAGAT
🌼Menegangkan KULIT MUKA
🌼MENGHALUSKAN kulit muka
.
Serum ni
💗Boleh dijadikan base mekap..untuk prep skin sebelum pakai foundation
💗Boleh dipakai pada waktu malam untuk merawat skin.
.
💗Hanya 1 titis airishe boleh tahan sebulan lebih(mengikut cara pemakaian)
💗Berat 30ml
.
Sape² yang berminat boleh dapatkan serum ni dengan sya
.
Whatsapp/dm 0196926593
..
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup #cantiksebelumraya

• • • • •
1. Makan makanan berkhasiat
Hindari makanan yang mengandungi lemak dan berminyak untuk elak punca jerawat
Banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran
.
2. Bersenam dan minum air putih
Minum air 8 gelas setiap hari untuk kelancaran darah
Lakukan senaman ringkas (janji keluar peluh) selama 15-30 minit secara konsisten
.
3. Cuci muka sebelum tidur
Biasakan diri cuci muka dan pakai krim malam atau serum untuk membaiki tekstur wajah dan melembutkan kulit. Boleh apply cleanser, skin softener, dan serum DERMAGs sebelum tidur ?
Elak tidur dengan makeup masih di wajah.
.
4. Tidur yang cukup
Tidur cukup 8 jam sehari untuk beri sepenuh kerehatan pada sistem dalam tubuh badan
Masalah jerawat dan jeragat serta lingkaran bawah mata juga punca tidur tidak mencukupi
.
5. Lindungi kulit daripada matahari
Pakai krim tabir suria sebelum keluar rumah setiap hari
Boleh apply DerMAGs Refining Cream SPF30 dan/atau DerMAGs BB Cushion yang mengandungi SPF50 PA+++
.
.
.
#dermags #dermagsskincare #dermagsskinsolutions #dermagsmadeinmalaysia #kulitsihat #rahsiakulitsihat #kulitsihatdancantik #awekmuda #bahansemulajadi #cantikberseri
#rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif
#jerawat #pimple #acne

MINYAK ZAITUN
Minyak zaitun ataupun ‘Olive Oil’ adalah minyak yang terkandung di dalam buah zaitun. Minyak ini merupakan kategori minyak sihat. Banyak sekali manfaat minyak zaitun, antaranya adalah untuk tujuan kosmetik, rawatan rambut dan menjadi ubat untuk pelbagai macam penyakit.
• Menghilangkan jerawat
• Mengurangkan minyak di wajah
• Mengecilkan pori-pori wajah
• Mengurangkan bintik hitam
• Meremajakan kulit
• Merawat kulit yang terbakar sinar matahari
• Mengurangi lingkaran hitam pada kawasan sekitar mata .
. 💰 Harga sebotol : RM50 (exclude postage) 🍶 Quantity serum : 30ml
📬 Postage : Isnin - Jumaat (before 12pm) 💙Semenanjung Malaysia (SM) - RM8 💙Sabah Sarawak (SS) - RM12
🚗 COD : KL (Selected Area)
🏃Self Pickup : Ampang .
.

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup

#WDTA tiada SET tau. WDTA hanya 1 krim sahaja tapi pelbagai MANFAAT untuk kita yang bergelar wanita ❤️
.
Bukan krim kecantikan biasa tapi krim yang hanya calit di nadi untuk rawat dari dalam. Kadang2 muka kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. .
Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan korang guna apa2 susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik🙅 ✔️ WDTA bukan skincare, tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit.
.
✔️ WDTA bukan krim pemutih, tapi mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona. .
✔️ WDTA bukan jamu, tapi mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita😍
.
✔️ WDTA bukan ubat kurus/ubat gemuk, tapi mampu memberi berat & bentuk tubuh ideal pada semua yang mencalitnya dengan konsisten.
.
Pastikan konsisten calit 2 kali sehari dan minum air kosong 2-3ltr sehari. Bila semua dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan nak meresap sebab ianya tak melalui sistem tapisan terus melalui pembuluh darah. Jadi jangan pelik kenapa beribu pengguna dah berjaya cantik hanya dengan calitan di nadi 💃

#CikIraWDKelantan
#CodkotaBharu
#rahsiamemikatsuami
#rahsiakulitsihat

SEPTEMBER PROMO!!
.
*SET CLEAR PROOF*
.
.
🎯*Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin*.
- formula jernih ringan yang mampu menghapuskan minyak berlebihan & mempercepatkan kitaran sel-sel pada permukaan kulit.
.
🎯*Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask*.
- formula yang telah dibuktikan secara klinikal dapat menarik minyak lebihan & mengurangkan kilat muka dengan segera. - 79% lelaki & wanita bersetuju bahawa: *Kulit kelihatan lebih jernih* selepas menggunakannya.
.
🎯 *Clear Proof Blemish Control Toner*.
- membantu pori-pori kekal bersih & merupakan suplemen yang baik untuk set ini. - gunakan toner selepas membersih muka atau selepas mengguna Masker.
.
🎯 *Clear Proof Oil Free Moisturizer*.
- formula yang memulihkan kelembapan kulit untuk mengekalkan kelembapan yang seimbang.
.
🎯 *Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin*.
- serum lut cahaya, lembut bak sutera yang membantu mengawal minyak yang menyebabkan jerawat. - Ia cepat meresap & membantu mengecilkan pori serta mengurangkan kilat muka.
- Ia dirumus untuk disapu pada seluruh muka, kecuali di kawasan mata.
.
🎯 *Spot Solution for Acne-Prone Skin*.
- mengatasi kecelaan & membantu mengurangkan bakal letusan kulit.
- Krim yang sangat berkesan ini cepat meresap & tidak meninggalkan sisa.
.
#marykaybeautyconsultant #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykaykotatinggi #marykaypasirgudang #marykaybandarpenawar #marykaykulai #marykaymasai #acne #acnetreatmentset #jerawat #jerawatbatu #jerawatdegil #clearproof #skincareproducts #lescantik #flawless #rahsiakulitsihat

Most Popular Instagram Hashtags