#rahsiaawetmuda

MOST RECENT

Dalam 5 hari saja kulit sensitif dan berjerawat reda. Inilah hasil dari gabungan pati kemenyan arab + rumpai laut + timun + biji aprikot + minyak zaitun + chamomile
.
100% natural - bebas Kimia Merbahaya
ada KKM dan Halal
.
follow insta πŸ‘‡πŸ»
@angelwhitehq
@angelwhitehq
@angelwhitehq .
http://www.wasap.my/601128509986/angelwhite
.
Angel White ~ Set Kecantikan pertama menggunakan kemenyan ( #eofrankincense )
.
Fuh Fuh Naik Seri Dia ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➑️ open for dropship & agents
☎ 01128509986 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #puazman #minyakpatitumbuhan #angelwhiteskincare #jeragat #khairulyoi
#essentialoilsmalaysia
#cikguseo #ajimaura #angelwhite4in1 #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #fuhfuhnaikseridia #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #jerawat #drirmaskincare #drirma

Gluta frozen sebaris dengan nama2 gluta yang top jugak. Sejenis cecair yang berteknologi nano canggih dari japan untuk penyerapan kolagen lebih pantas ke dalam badan. Cara nak amik pun yeszaa senang sangat. Just telan satu kapsul pagi dan satu kapsul malam. Atau, kalau lah kata awak takut nak telan sebiji gitu, boleh jur bukak kapsul tu dan tuang cecair tadi dalam segelas air suam..suku je tau air tu.
.

Nak cantik tak rumit pun. Kalau takut telan, boleh bukak kapsulnya..walaupun cara pengambilan berbeza, masih jugak mendapat kebaikan yg sama.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM65 (SM) | RM70 (SS)
.

Whatsapp laju-laju πŸ“² 017-7009858

_________________

#sayajualcollagen #collagenthailand #bestseller #topselling #igbizmurah #onlineshopmalaysia #malaysiabeautyshop #like4like #likeforlike #trustedseller #jomcantik #happyshopping #perlacapsule #satinskinz #beautybooster #bazaarpaknil #teratakglam #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #rahsiaawetmuda #dollyskin #moodrepublik #manjakaseh

Seronoknya sis ni. Dia bukan grab 1 tapi 2 Angel White limited Edition. Cantik sangat boleh dijadikan #hantarantunang atau #hantaranperkahwinan. .
Nak cerah tanpa jeragat & jerawat. Hilang kusam & Kedut secara semulajadi... hanya dgn Angel White ~ Set Kecantikan pertama menggunakan kemenyan ( #eofrankincense )
.
Fuh Fuh Naik Seri Dia ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➑️ open for dropship & agents
follow insta
@angelwhite_hq @angelwhite_hq
☎ 01128509986 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #puazman #minyakpatitumbuhan #angelwhiteskincare #jeragat #khairulyoi
#essentialoilsmalaysia
#cikguseo #ajimaura #angelwhite4in1 #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #fuhfuhnaikseridia #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #jerawat

repost @dr.irma_hq Nak kulit cerah segera, anjal dan menghilangkan jeragat tanpa pengelupasan? Yang tiada kesan sampingan dek merkuri/hidrokuinon? MIRACLE WHITE BEAUTY BALM jawapannya.

Harga sangat berbaloi, memadai utk kulit yg cantik dan bermaya

Nak cerah tanpa jeragat secara semulajadi... hanya dgn Dr Irma. Beauty balm Dr. Irma krim pertama menggunakan kemenyan ( #eofrankincense )
.
3 years in the market with miraculous results.β€œKeyakinan anda, kebanggaan DR. IRMA" ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➑️ follow insta @dr.irma_hq @chewies_drIrma
nak jadi ejen/dropship? dm @alimi_othman
☎ 01128509986 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #comelpipimerah #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema

Dalam 5 hari. saja kedutan berkurang, pigmentasi pudar kemenyan arab + rumpai laut + timun + biji aprikot + minyak zaitun + chamomile
.
100% natural - bebas Kimia Merbahaya
ada KKM dan Halal
.
follow insta πŸ‘‡πŸ»
@angelwhitehq
@angelwhitehq
@angelwhitehq .
http://www.wasap.my/601128509986/angelwhite
.
Angel White ~ Set Kecantikan pertama menggunakan kemenyan ( #eofrankincense )
.
Fuh Fuh Naik Seri Dia ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➑️ open for dropship & agents
☎ 01128509986 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #puazman #minyakpatitumbuhan #angelwhiteskincare #jeragat #khairulyoi
#essentialoilsmalaysia
#cikguseo #ajimaura #angelwhite4in1 #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #fuhfuhnaikseridia #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #jerawat #drirmaskincare #drirmai

.
Orang kata pagi pagi kena cakap benda yang baik². Kena tengok benda yang cantik². Haaa meh kakjoona belanja korang pagi ni. Terlajak syantikkk zisss kita ni. Daripada muka kusam bertukar glowing lain macam weyy 😱
.
Kalau dah cuba macam-macam produk tapi masih tak berkesan apa kata cuba krim wd ni pulak? Sebab dengan wd, kita merawat dari dalaman dulu. Dan yang paling penting dengan wd, kita tak perlu apply di muka. Apa yang wd buat?
.
.
πŸ“ŒSegala toksin yang dah lama berkerak dalam badan awak tu akan disingkirkan oleh cik Tree Peony yang mana digunakan dengan meluas oleh masyarakat Cina untuk membuang toksin terkumpul dalam badan
.
.
πŸ“ŒBila toksin yang selama ini buat road block dalam salur darah awak dah berjaya disingkirkan, barulah darah dapat diangkut dengan lebih lancar ke sekuruh badan. Sel - sel kulit pun dapat regrowth dengan cepat dan sempurna dengan adanya blood supply yang powerful
.
.
πŸ“ŒTak cukup dengan itu, dalam wd jugak ada arbutin yang bertindak sebagai shield untuk kulit awak. Sebabnya arbutin ni adalah antioxidant yang sangat hebat. Kalau perasan, produk daripada korea & jepun memang banyak pakai arbutin. So no wonder lah kulit dorang pakat glowing flawless. Sampai jerawat kecut dan takut nak tumbuh!
.
.
Okay kakjoona harap dah clear lah kenapa calit calit dekat nadi tapi effect dia macam buat treatment mahal beriban. Sebab kita calit bukan sebarang calit. Tapi setiap calitan penuh kasih saiyang penuh magissss

Happy sangat if kakjoona dapat bantu rawat korang yang tengah struggle untuk dapatkan skin yang cantik bebas kusam. Kakjoona tau bukan mudah tapi tak mustahil kan. Yang penting korang masih concern dengan diri korang. Siapa lagi nak jaga kalau bukan diri sendiri kan? 😘
.
#wdta #womendesiree #wdec #wdecmurah #wdtasale #wdtadiskaun #wdecpromo #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtajb #wdtakulai #wdtasingapore #wdtatampoi #wdtasenai #wdtaskudai #wdtakempas

Seronoknya dapat sambar 1 Angel White limited Edition. Cantik sangat boleh dijadikan #hantarantunang atau #hantaranperkahwinan . .
Nak cerah tanpa jeragat & jerawat. Hilang kusam & Kedut secara semulajadi... hanya dgn Angel White ~ Set Kecantikan pertama menggunakan kemenyan ( #eofrankincense )
.
Fuh Fuh Naik Seri Dia ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
☎ 011156669766 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #puazman #minyakpatitumbuhan #angelwhiteskincare #jeragat #khairulyoi
#essentialoilsmalaysia
#cikguseo #ajimaura #angelwhite4in1 #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #fuhfuhnaikseridia #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #jerawat

Assalamualaikum & Selamat Pagi
.
Nak gi Majlis tapi segan muka ade jeragat,
Leceh nak solat bila guna make up tebal
.
Tona tak sekata,
Berminyak,
Susah nak cuci foundation,
.
Aarghh banyak la pulak masalah.
BB serum kan ade, calit rata.. setel dah. Bukan sekadar mencantikkan bahkan memperbaiki kulit!
.
Jom wassap 01128509986 untuk info lanjut
.
Nak cerah tanpa jeragat secara semulajadi... hanya dgn Dr Irma. Beauty balm Dr. Irma krim pertama menggunakan kemenyan ( #eofrankincense )
.
3 years in the market with miraculous results.β€œKeyakinan anda, kebanggaan DR. IRMA" ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
☎ 011156669766 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #momochallenge #lgbt #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #angelwhitebydrirma

Angel White set kemenyan (frankincense) berkesan dalam 3-5 hari. 100% bebas Kimia Merbahaya.
Produk tempatan berasaskan bahan alami (natural) menggunakan inovasi teknologi tinggi setanding produk antarabangsa.
promosi sempena pelancaran produk ~ RM97 termasuk pos akan berakhir tak lama lagi

FUH FUH NAIK SERI DIA ➑️ follow insta @angelwhitehq
️ @angelwhitehq
️ @angelwhitehq
☎ 0132088406 open for resellers #saynotolgbt #puazman #puman #minyakpatitumbuhan #angelwhiteskincare
#essentialoilsmalaysia
#cikguseo #ajimaura #angelwhite #angelwhite4in1 #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #princemateen #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #fattahamin #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #jerawat #jeragat #bestfm
#naikseridia #fuhfuhnaikseridia

Haaa. ekslusif nau nauuu. Limited tau, habis 1000boxes dah tak keluaq lagi special macam ni. Ampa menangis air mata berdarah mengadu kat Mak Puteri Bunian,merayu kat Mak Limah,please please kat Pak Jib, buat muka kesian Mak Esah. Bo layan. Habis ni habis lah. No replenish

Kotak Ekslusif. Bahan Semulajadi & berkualiti. Inovasi teknologi tinggi setaraf produk antarabangsa. Harga cuma RM97.00 hanya dengan team #dreamcatcher. Takkan jumpa di tempat lain
FUH FUH NAIK SERI DIA ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➑️ follow insta @angelwhitehq
☎ 0132088406 open for resellers ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #puazman #minyakpatitumbuhan #angelwhiteskincare
#essentialoilsmalaysia
#cikguseo #ajimaura #angelwhite #angelwhite4in1 #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #jeragat #bestfm
#naikseridia #fuhfuhnaikseridia

Fuhhhhh ! apa tunggu lagi si cantik?? Grab cepat sebelum menyesal ... Angel White 4 in 1
FUH FUH NAIK SERI DIA ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➑️ follow insta @angelwhite_klang
️ follow insta @angelwhite_klang. follow insta @angelwhite_klang
☎ 0108050320 open for order NOW ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #saynotolgbt #puazman #minyakpatitumbuhan #angelwhiteskincare
#essentialoilsmalaysia
#cikguseo #ajimaura #angelwhite #angelwhite4in1 #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #jeragat #bestfm
#naikseridia #fuhfuhnaikseridia

Angel White ~ satu inovasi skincare bakal menggegarkan pasaran

Bukan sahaja mengandungi kemenyan, tetapi juga seaweed/rumpai laut

Seaweed terkenal sebagai salah satu β€œsuperfood orang timur” kerana sifat alkalinenya yang kuat, juga mengandungi kandungan protein yang tinggi disamping beberapa mikronutrien penting, ciri-ciri yang mana mirip seperti bayam

Anti-inflamasi pada seaweed dapat mengurangi pembengkakan jerawat, mengecilkan pori-pori, dan mengangkat sel kulit mati.

Selain itu,seaweed juga mampu meremajakan kulit, regenerasi sel kulit mati,melancarkan peredaran darah, mengurangi penggumpalan darah di bawah kulit dan menghaluskan kulit wajah

Ia juga mampu menghapus parut yang diakibatkan oleh selulit serta mengatasi masalah selulit dan stretchmark. Seaweed merupakan salah satu tumbuhan yang baik untuk membantu mengeluarkan racun dan kotoran dalam kulit.
Nak cerah tanpa jeragat dan jerawat secara semulajadi? hanya dgn Dr Irma. Skincare & Cosmetic

Angel White skincare. Set skincare yang pertama di Malaysia menggunakan kemenyan ( #eofrankincense )
.
3 years in the market with miraculous results.β€œKeyakinan anda, kebanggaan DR. IRMA" ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➑️ follow insta
@angelwhitehq
@angelwhitehq
@angelwhitehq
nak jadi ejen/dropship
☎ 01128509986 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #hantumaklimah #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema

Fuhhhhh ! apa tunggu lagi si cantik?? Grab cepat sebelum menyesal ... Angel White 4 in 1
FUH FUH NAIK SERI DIA ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➑️ follow insta @skincaredrirma_klang
️ follow insta @skincaredrirma_klang. follow insta @skincaredrirma_klang
☎ 0108050320 open for order NOW ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #saynotolgbt #puazman #minyakpatitumbuhan #angelwhiteskincare
#essentialoilsmalaysia
#cikguseo #ajimaura #angelwhite #angelwhite4in1 #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #jeragat #bestfm
#naikseridia #fuhfuhnaikseridia

Sebelum tidur nanti, Jangan lupa guna Serum Susuk Beradu supaya kulit wajah kelihatan awet muda.. Kelebihan Serum Susuk Beradu:
❀Meransang kolagen pada kulit
❀ Menegangkan muka
❀Menggantikan sel-sel kulit rosak
❀Melancarkan peredaran darah di muka
❀Menghilangkan jeragat
❀Melembapkan kulit
❀Anti penuaan menjadikan wajah awet muda
❀Mencegah jerawat
❀Menjadikan kulit glowing
❀Merawat lingkaran hitam bawah mata
❀Menjadikan kulit bersih dan sehat
Boleh didapati di @imaan.suci.world.hq

#serumsusukberadu
#imaanworld
#rahsiaawetmuda

KHAS UNTUK BAKAL USAHAWAN MOBILE SPA!

Dah lama usha bisnes mobile spa tapi tak tahu macam mana nak join?

FREE PREVIEW UNTUK MEREKA YANG BETUL-BETUL BERMINAT.

FREE! ONLINE!

You have nothing to lose!

Whatsapp MAWADDAH,
0105751869.

#shakleemalaysia
#shakleekuantan
#kuantan
#shahalam
#klcc
#puchong
#beautiful
#terengganu
#shakleemurah
#spashaklee
#spapengantin
#spasemulajadi
#spanatural
#rawatanmuka
#setcantikshaklee
#mobilespa
#rawatanresdung
#spatanpakedai
#rawatanjeragat
#kuching
#rahsiaawetmuda
#travel
#cikguseo
#love
#travel
#sabah
#unimas
#uia
#ump
#kajang

KHAS UNTUK BAKAL USAHAWAN MOBILE SPA!

Dah lama usha bisnes mobile spa tapi tak tahu macam mana nak join?

FREE PREVIEW UNTUK MEREKA YANG BETUL-BETUL BERMINAT.

FREE! ONLINE!

You have nothing to lose!

Whatsapp MAWADDAH,
0105751869.

#shakleemalaysia
#shakleekuantan
#kuantan
#shahalam
#klcc
#puchong
#beautiful
#terengganu
#shakleemurah
#spashaklee
#spapengantin
#spasemulajadi
#spanatural
#rawatanmuka
#setcantikshaklee
#mobilespa
#rawatanresdung
#spatanpakedai
#rawatanjeragat
#kuching
#rahsiaawetmuda
#travel
#cikguseo
#love
#travel
#sabah
#unimas
#uia
#ump
#kajang

KHAS UNTUK BAKAL USAHAWAN MOBILE SPA!

Dah lama usha bisnes mobile spa tapi tak tahu macam mana nak join?

FREE PREVIEW UNTUK MEREKA YANG BETUL-BETUL BERMINAT.

FREE! ONLINE!

You have nothing to lose!

Whatsapp MAWADDAH,
0105751869.

#shakleemalaysia
#shakleekuantan
#kuantan
#shahalam
#klcc
#puchong
#beautiful
#terengganu
#shakleemurah
#spashaklee
#spapengantin
#spasemulajadi
#spanatural
#rawatanmuka
#setcantikshaklee
#mobilespa
#rawatanresdung
#spatanpakedai
#rawatanjeragat
#kuching
#rahsiaawetmuda
#travel
#cikguseo
#love
#travel
#sabah
#unimas
#uia
#ump
#kajang

Most Popular Instagram Hashtags