[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rahsiaawetmuda

MOST RECENT

Hanya calit2 sedikit Umairah Uzma Glowing Foundation jer kulit muka dh putih...glowing...flawless gituu..kulit muka tak kering & sentiasa lembap..😍😍
Makeup tahan lebih 12 jam,lngsung tak bercapuk.
.
DENGAN U&U GLOWING FOUNDATION
❌tiada lagi kulit kusam
❌tiada lagi jeragat dan jerawat
❌tiada lagi parut
❌tiada lagi sunburn
✔bersiap cepat sepantas 1 minit
(++)
✔Makin berpeluh makin glowing
✔Jimat dah takyah bedak compact atau sunblock
✔Cantik dan glowing sepanjang hari
✔Mudah dicuci
✔Sesuai utk semua jenis .
.
Foundation ni kalau pakai mengalahkan mekap artis..xcaye try cuba..konfem puas hati..sape yg nak pm lajuuuuu2... yg PASTI freegift kita bagi ye dgn setiap pembelian😍
.
Untuk BELI dan Tahu lebih lanjut. 📲010.3695852
📲010.3695842
.

#umairahuzmaglowingfoundation
#umairahuzmaoriginal
#flawless
#umairahuzmafoundation
#umairahuzmamurah
#kkmapproved
#berkesan
#makeupsimple
#muakl#muamalaysia
#naturallook#naturalbeauty
#makeupartist#tutorialmakeup
#like4like#glowingskin
#gorgeous#nakcantik
#rahsiaawetmuda
#glowingfoundation
#sayagunasayajual

Khusus buat wanita ibu ibu selepas bersalin ...
Memgembalikan semula tenaga para ibu :-) #kapsulmakbeedan ....
Jamu asli turun temurun :-) Bhn utama dlm makbeedan
Bunga saffron
Kulit kayu manis
Bawang putih
Nk order
📲 013-984 7783 masmyraz
📲 013-984 7783 masmyraz
📲 013-984 7783 masmyraz #terbaik #sayajualmurah
#promosihebat #kapsulmakbeedan #mamagojess
#rahsiawanita #rahsiaawetmuda
#mantap

#cutetobeautyhouse
#ibuhamil #ferwhitecollagen #ferwhiteapplestemcell #ferwhite
#ferwhitemurah #collagen #kekalmuda
#putih #cerah #glutab #glutathione

#fereenabeauty #fereenabeautycare
#fereenabeautycareofficial #pinkyrose #parutpudar #jerawathilang
#glowing #cerahberseri #pinkyroseskincare

Promosi bulan JANUARY!! Dapatkan COMBO SET JAMU CHOCO YENG YENG & PUTEH CANDY YENG YENG dgn harga yg sgt murah dan berbaloi Rm130 SAHAJA!! Beli 4BOTOL RM240 SAHAJA!! Wow!! Sgt2 MURAH!! DM or WHATSAPP 0143654945 NOW!!! #perfectcombo #perfectcombination #jamumoden #jamukurus #sesuaiuntukanakdarajuga #putehflawless #cantiksihatbertenaga #mantapluardalam #rahsiaawetmuda #highlyrecommended #eirasyazira #ambassador 💚❤️

#WD NI SELAMAT KE ? .

In shaa allah selamat. Ada pengguna dah pakai WD sejak hujung tahun 2014 lagi dan wd sendiri pun ada dekat pasaran masuk tahun ke 4 dah. .

Sepanjang tempoh ni masih blum lagi dengar memana aduan yang mengatakan ada bahan kimia terlarang dalam kandungan bahan KRIM WD ni dari mana mana pihak.
.

Produk WD ni juga di formulasi oleh seorang Profesor lulusan Universiti Oxford London yang mana warga negara Malaysia. Beliau telah berpengalaman memformulasikan produk import export produk kecantikan dan kesihatan melebihi 13 tahun.
.

Bukan sebarang individu yang memformulasi produk WD ni tau. .

Formula yang ada pada WD adalah bertaraf antarabangsa walaupon produk di kilangkan dalam Malaysia.
.

Jangan risau,
.

10,000 Pengguna setia bersama WD setiap bulan. Malah ada pengguna yang dah bersama WD melebihi tempoh 1tahun,2 tahun dan yang paling lama 3Tahun pon ada dah bersama WD.
.

Ini kerana WD memberi manfaat yang baik pada mereka dan di yakini SELAMAT di gunakan walau dalam jangka masa panjang.Secara tak langsung,membuatkan #WD_Tetap_DiHati.
.

WD tidak merosakkan kulit wajah malah membuatkan kulit wajah lebih berseri dan awetmuda dari usia sebenar pengguna.
.

WD HIGH RECOMMENDED PRODUCT
.

Boleh whatsapp 010-9138434

#rahsiaawetmuda
#womendesiree
#awetmudadenganwd
#teammokyampower

RAHSIA AWET MUDA .
.
Cara 1
.

Dilakukan selepas Solat Isyak
.
Ambil air segelas
Baca al-Fatihah 1 x
Baca Ayatul Qursi 1 x
Baca Surah Al-Waqiah ayat 35-38 sebanyak 7 x
.
Tiup dalam air dan minum. Niat dlm hati untuk menjaga kecantikan diri dan untuk kebahagiaan rumahtangga.
.
.
Cara 2
.
Zikir di bawah dibaca untuk kita sentiasa kelihatan berseri, awet muda luaran dan dalaman, amalkan membaca zikir dengan cara seperti berikut :
.
Baca ” Ya Badiyah ” 1 x
Baca ” Ya Nur ” 1 x
Baca ” Ya Hadi ” 1 x
Baca ” Ya Allah ” 3 x
.
Baca zikir di atas dan tiup ke tapak tangan, kemudian sapu ke muka kita. Lakukan setiap hari.
.
.
Cara 3
.
Amalkan membaca ayat2 seperti berikut ;
.
Baca ayat ke 35, 36, 37 dan 38 dari surah al-Waqiah pada tiap selepas solat subuh.
Selepas baca ayat2 ini, hembuskan pada air dan kemudian minum air tersebut.
.
.
Kaedah ini diamalkan supaya kelihatan cantik, muda dan bertenaga luar dan dalam.
.
.
Perlu istiqamah mengamalkannya agar mendapat hasil yg lumayan.
Insya Allah
.
Selamat beramal 😍
.
.
#mamadilbyairis
#mamadilnilai
#mamadillovers
#tipsawetmuda
#rahsiaawetmuda

Azam 2018 nak maintainkan kulit satu badan putih gebu vass laaa hehe. Jom siapa lagi ada masalah kulit kusam, takde seri dan rasa lesu yang buat korang asyik takde mood je..haaa trylah amalkan vitamin c rosehip mimy beauty ni. Gerenti orang sekeliling akan mencemburui kegebuan kulit korang 😜
.

Dari pagi tadi tak henti-henti yang whatsapp sis tanya tentang produk mimy beauty. Ada yg nampak ig sis terus terbekenan nak order vitamin c rosehip hehe.
.

Feedback dah ribu-ribu..semua dah janji takmo curang 👻 Korang bila lagi nak cuba? Dah amalkan mesti sukerrrr

____________

#bestseller #whiteningbooster #freshlook #rosehipvitamin #vitamincrosehip #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #vitamincmurah #onlineshopmurah #rahsiaawetmuda #titiancinta

[ AMAL 1 SET SUAMI ISTERI ]
.
Alhamdulillah, berjaya hamil selepas amalkan 1 set suami isteri. Dah hamil 5 bulan.
Lepas kahwin, period tak normal. Try jsp alhamdulillah period dah okey.
Rezeki dengan sebotol #jspgold #arjunagold 💋

Nak tahu info lanjut ?
📲 0139847783 masmyraz
📲 0139847783 masmyraz
📲 0139847783 masmyraz #jsp #jspgold #jamuseripengantinmurah #jamu
#jamumurah #jamuseripengantinoriginal
#jspgoldoriginal #jspmurah #promosihebat

#senggugut #keputihan #ASETmantap #periodtakteratur
#inginhamil #kesuburan #suburdgnJSP
#babycute #rahsiaawetmuda

#jamuarjuna #arjunagold #jamulelaki #rahsiasuamiisteri #hamildenganmudah #kemamkemamsubur #open4dropship

8 Langkah Untuk Gaya Hidup Sihat

Minum Air Secukupnya

1. Minum banyak air suam atau air mineral untuk membantu membuang toksin dalam badan, menjaga kesihatan kulit dan juga membantu membakar kalori dalam badan

Diet yang Sihat

2.Makan yang cukup tetapi bukan berlebihan. Cara terbaik, makan ketika lapar dan berhenti sebelum kenyang.

Berurut
3. Rajin berurut bole lancarkan perjalanan darah

Bersenam

4. Bersenam baik untuk kesihatan dan rohani. Lakukan walaupun hanya 10 minit sehari.

Tangani Stress

5. Elakkan tekanan. Tekanan mempercapatkan proses penuaan.
Amalan zikir ,memberikan ketenangan

Tidur Berkualiti
6. Pastikan tidur ampa benar benar berkualiti.

Terapi Aromaterapi
7. Luangkan masa untuk memanjakan diri walaupun dirumah. Cari pelbagai jenis bunga yang wangi untuk ramuan mandian.

Penjagaan Kulit
8. Benarkan kulit berehat dari memakai sebarang solekan (terutama malam). Kulit juga perlu bernafas.

#momyloly
#tukangurutbatinwanita
#rahsiaawetmuda

TANDA2 RAHIM TIDAK SIHAT
.
→ KENTUT FARAJ
😲Bila bersama seringkali keluar angin kus-kus di situ..jangan gelak!jangan ketawa!Ini serius ok ramai yang mengadu tentang masalah ni !!!
.
→ PERIOD TIDAK TERATUR,sampai berbulan-bulan tidak datang HAID(tapi tidak mengandung).Kena berjaga-jaga.Jangan ambil mudah.
.
→ KELUAR LENDIRAN ,KEPUTIHAN,LELEHAN BERLEBIHAN sehingga hadir bau yang kurang menyenangkan !Aduhai, selesa ke tu? 😓😫
.
→ Datang HAID tapi darah keluar sikit-sikit ON OFF!ON OFF!Tak puas je rasa period ciput gitu.
.
→Bila PERIOD, perut menggelodak bagai nak pecah!Sakitnya yang teramat.Sampai terpaksa telan panadol/ubat tahan sakit,ingat ya jangan terlalu kerap mengambil ubat tahan sakit,nanti akan menjadi masalah pada buah pinggang anda!!Bukan sekarang efek tu tapi masa akan datang! .
→Eh, kalau dah tahu,tak nak cari PENAWAR ker ??? Tak nak IKTIAR ?? Nak biarkan sampai bila masalah tu?
.
.
.

Jom rawat masalah awak sekarang.Jangan malu, jangan segan.Roger je Kak Anne.😉 Whatsapp-019.7348458
.
#pakarintimasiwanita
#RahsiaAwetmuda
#cantikdalamancantikluaran
#pcos
#fibroid
#Cysts
#periodproblems
#melancarkanhaid
#melancarkandarah
#kesuburan
#rawatkeputihan
#keputihanGatalBerbau
#stokismelaka
#SERIDEWIMALAM

Most Popular Instagram Hashtags