[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rahimkembang

8909 posts

TOP POSTS

bismillah
.

assalamualaikum dearies 😊,
.

tidaklah namanya manusia jika hidup tanpa ujian.
adakalanya ujian yang diterima menyebabkan kita jatuh tersungkur.
.

apa yang penting kita redha dan berusaha untuk mengatasi ujian tersebut hingga kita sampai ke destinasi yang diidamkan.
.

psst... O.F.F.E.R 2 botol Feminine Wash cuma RM100 siap free membership & gift masih berjalan ya 😘.
.
.
#pencuciwanita #pencuciintimwanita #stokisjsd #femininewashjsd #offermalaysia #jsdmurah #bakalpengantin #rahsiawanita #hantaranmurah #akademiinsta #ajimaura #niqabmurah #wanitahariini #keputihan #bebaskeputihan #rahimkembang #kencingkotor #suamiisteri #hubungansuamiisteri #jamususukdara #cikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgucikgu #cikgumalaysia #surirumah #kualalumpur

.
🌼1 botol JDK RM25 .
🌴PROMO RAYA🌴
🌼3 botol JDK RM60
.
Jimat giler!

💓
Selamat Pagi💓

Awak..
.
Awak dah cuba Jamu Jalinan Cinta nie?
.
Banyak khasiatnya tau, Awak... Terutamanya utk ibu-ibu yang dalam pantang bersalin. Namun begitu, Jamu Jalinan Cinta ini bukan sahaja sangat baik utk ibu-ibu yg sedang menjalani tempoh berpantang, tetapi juga sangat baik untuk yang bukan dalam tempoh berpantang, yang masih belum mempunyai anak dan anak-anak dara yang masih belum berkahwin.
Khasiat Jamu Jalinan Cinta:-
– mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas,
– membuang angin dari dalam badan
– bersifat melancarkan peredaran darah,
– membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
– mencepatkan luka2 kering dan sembuh
– mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
– menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah
– memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru
– membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon
– menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Stokis2 atau Agen2 kami ye...
Yg ada badge Cinta Hati Hijau💚 dan Pink❤ tu !😍
.
Rm129
.
Jum Whsap kak ann 💓
📲017 9032210
Agen sah Jamususukdara
.
.

#rahimkembang #rahimjatuh #JamuIndahKeluarga #jamususukdara
#jamujalinancinta

KEMBALI GHAIRAA
================
.
Alhamdulillah rugosa nickmat memang membantu untuk masalah
isteri2 yang sangat menjagakan miss v .
=========================
APA KELEBIHAN N1CKM4T NI?
=========================
.
✔ Dah berjaya menyelesaikan masalah ramai orang dalam hubungan s3k_sual
✔ Testimoni bertubi-tubi. Tak perlu kami minta, pelanggan sendiri ikhlas beri testimoni
✔ Bertindak sepantas 3 hari. Ada yang 2 hari jer
✔ Repeat order setiap masa. Serius Ramai gilerrr
✔ 99% berkesan. Cuba dulu baru tahu!
.
TERUJA? NAK JUGA MACAM NI? .
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.

EEERRRRHHHH APA YANG BAU BUSUK DAN BERKETUL KETUL NI

PN.IDA seorg suri rumah ,dan mempunyai masaalah darah haid (period) tidak normal, berpanjagan dan keluar sedikit sedikit, selepas pn.ida mencuba buat tangas sendiri di rumah menggunakan serbuk HERBA TANGAS SAUNA, 3X seminggu,
Nak tau tak Kesan dan kehebatan herba tangas sauna ni yang pn ida, dapat pinggang ,badan rasa ringgan dan yg paling Terkejut darah haid (period) keluar BERKETUL-KETUL ,BERBAU BUSUK dan banyak, rasa macam dah tak tersumbat lg hehe, pn ida berpuas hati sangat sangat,
:
:
Kelebihan bertanggas 🌷 Mengatasi masalah #keputihan 🌷 Mengeluarkan #sisa darah #haid. 🌷Mengencangkan #ototvagina. 🌷Mengecutkan #rahim selepas #melahirkan anak. 🌷Mewangikan badan. 🌷Membantu wanita yg bermasalah #lantaipelvis #ototpelvis #rahimjatuh #rahimkembang . 🌷Proses penyembuhan #lukajahitan bersalin lebih cepat dan cantik . 🌷Ber #tangasbasah membantu masalah #kurangnafsu #kekeringan #pramonopouse

INGIN MENCUBA HERBA TANGAS SAUNA
WASAP NOLY SEKARANG .
Www.wasap.my/60146151168
Www.wasap.my/60146151168

Noly buat mobaile spa jugk
#urutanbadantradisional
#urutanSelepasbersalin
#urutanbayi
#bertangas
#Putrajaya
#kualaLumpur

[Giler tak bangga habis pantang masuk kerja ofismate puji muka berseri, body slim, fit n curvy. Tak mcm orang bersalin operate.
En. suami?? Opkoslah happy dgn "outcome" ehem..ehemm
Alhamdulilah.. dah buat pilihan yg tepat dgn Set Bersalin SDM. ]

Meh nak dapatkan Set Bersalin SDM. Nak beli loose sy ajar mana yg penting.
019 2397691

#jamu
#SeriDewiMalam #senggugutguling2
#periodtidakteratur
#legakansenggugut #keputihan #setbajetpantang #setbersalin #ketatkanmissv #ikhtiarhamil #ibumengandung #rahimkembang#terapiinstagram #wanita

.
4 PRODUK BEST SELLER DAN MESTI ANDA KENA DAPATKAN .
🍭JAMU SWEETDARA
🍭JUS SWEETDARA PLUS COLLAGEN
🍭KCK SKINCARE
🍭SABUN BADAN PUTIH MELEPAK
.
Sebarang Pembelian atau pertanyaan 📲0129131297
.
#jamusweetdara
#jussweetdarapluscollagen #kckskincare #sweetheartbodyputihmelepak #sweetdarashahalam
#stokissweetdara #keputihan #senggugut #lancarkanhaid #inginhamil #rahimkembang #buangangin #tenaga #tahanlama #wanita #masalahmissv #longgar #berbau #jamu #maajun #setmuka #sabunbadan #hilangkanjerawat #hipangkanjeragat#suamiisteri #sabah #sarawak

bismillah
.

apa khabar? lama cik reen beraya kan? 😂😂😂
.

okaylah, hari ni cik reen nak share tentang tombong atau prolapse.
.

tombong ni satu keadaan di mana rahim tidak lagi berada di kedudukan asal dan terkeluar (berada dalam atau luar fa.raj)
.

ada beberapa keadaan yg boleh menyebabkan tombong terjadi seperti:
• jatuh terduduk/terhempas kuat
• kerap angkat barang berat
• tak berpantang dgn betul • rahim kembang
.

kalau dah terkeluar macam contoh dalam gambar ni... nak bergerak pun susah, nak duduk pun susah.
.

walaupun ada kaedah perubatan moden menggunakan alat tertentu agar rahim berada di tempat asal ia nergantung pada keadaan pesakit.
.

walaubagaimanapun, bila tombong berada pada peringkat serius biasanya rahim perlu dibuang....
melainkan ada rezeki berubat dengan bidan yang handal.
.

okay, nanti cik reen sbung lagi tentang tombong ni ya.
.
.
#tombong #prolapse #rahimkembang #rahimwanita #kesihatanwanita #ukhwahti #wanitahariini #suamiisteri #kisahrumahangga

DULU ABANG . . . . . . . . . .
.
Dulu abang tak noty macam nie pun .
Dulu abang asyik tido awal jerrr .
Dulu abang endah tak endah jer .
Ayang seksi dalam bilik pun abang wat tak tahu 😢😢😢 .
Menciikkkk mencikkkkk !!! 😢😢😢
.
Ayang tahu ....😓😓😓
DULU ayang tak jaga EHEM2
DULU X K37A7
DULU X MANT8P .
Sekarang nie .. 😍😍😍
Nahhhh Rasakan !!! .
Manja betul abang dengan saya,
ke mana aja pergi pasti berkepit ,
dan hari hari mau,
keseronokan yang dimiliki bersama sama. 💑💑💑
.
Seronoknya ..... 😝😝😝
.
Dapat kembalikan N1ckm47 setiap malam !!
6H41RAH Sepanjang Masa !!!
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.

MOST RECENT

MMm Tanjat kakak, ngah releks2 ada air keluar mcm air ketuban pecah. Peliklah pulak, tengok2 darah hitam pekat keluar.. banyak lak tu.. lupa nak snap gambar. Patutlaa sakit pinggang semacam jer.. dah seminggu darah mcm dah nak kering. Kakak baru teringat dah 2malam kakak telan jamu indah keluarga. Ya Allah.. sangat bagus jamu ni. Masa bersalin anak 1st n 2nd jsd x der lg.. Ni testimoni diri kakak sendiri tau. Selalu dengar org ckp jer jik ni bagus mkn waktu dlm pantang. Haaa baru lani kakak rasa penangannya. Patutlaa jsd ni walaupun mahal tetap org cari. Kenapa ? Sebab berbaloi pada KUALITI nya.
#jik
#jsd
Credit kak Jue Lenni Rich

Reaady stock utk Jamu Indah Keluarga
.
Pengeposan setiap hari kecuali Sabtu dan Ahad💓
.
Wasap Rara 📲0138114483
Stokist Sah JSD Anda
.
#jamususukdaraputrajaya
#jamuindahkeluarga #rahimkembang #rahimjatuh #senggugut #haidtaklawas #jsd

Awak dah cuba Jamu Jalinan Cinta nie?
.
Banyak khasiatnya tau, Awak... Terutamanya utk ibu-ibu yang dalam pantang bersalin. Namun begitu, Jamu Jalinan Cinta ini bukan sahaja sangat baik utk ibu-ibu yg sedang menjalani tempoh berpantang, tetapi juga sangat baik untuk yang bukan dalam tempoh berpantang, yang masih belum mempunyai anak dan anak-anak dara yang masih belum berkahwin.
Khasiat Jamu Jalinan Cinta:-
– mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas,
– membuang angin dari dalam badan
– bersifat melancarkan peredaran darah,
– membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
– mencepatkan luka2 kering dan sembuh
– mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
– menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah
– memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru
– membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon
– menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari

Untuk keterangan lanjut, sila Whsap Rara, 0138114483❤

Rm129
.
.

#rahimkembang #rahimjatuh #JamuIndahKeluarga #jamususukdara
#jamujalinancinta

MMm Tanjat kakak, ngah releks2 ada air keluar mcm air ketuban pecah. Peliklah pulak, tengok2 darah hitam pekat keluar.. banyak lak tu.. lupa nak snap gambar. Patutlaa sakit pinggang semacam jer.. dah seminggu darah mcm dah nak kering. Kakak baru teringat dah 2malam kakak telan jamu indah keluarga. Ya Allah.. sangat bagus jamu ni. Masa bersalin anak 1st n 2nd jsd x der lg.. Ni testimoni diri kakak sendiri tau. Selalu dengar org ckp jer jik ni bagus mkn waktu dlm pantang. Haaa baru lani kakak rasa penangannya. Patutlaa jsd ni walaupun mahal tetap org cari. Kenapa ? Sebab berbaloi pada KUALITI nya.
#jik
#jsd
Credit kak Jue Lenni Rich

Reaady stock utk Jamu Indah Keluarga
.
Pengeposan setiap hari kecuali Sabtu dan Ahad💓
.
Wasap kak ann 📲017 9032210
Stokist Sah JSD Anda
.
#jamususukdaraputrajaya
#jamuindahkeluarga #rahimkembang #rahimjatuh #senggugut #haidtaklawas #jsd

💓
Selamat Pagi💓

Awak..
.
Awak dah cuba Jamu Jalinan Cinta nie?
.
Banyak khasiatnya tau, Awak... Terutamanya utk ibu-ibu yang dalam pantang bersalin. Namun begitu, Jamu Jalinan Cinta ini bukan sahaja sangat baik utk ibu-ibu yg sedang menjalani tempoh berpantang, tetapi juga sangat baik untuk yang bukan dalam tempoh berpantang, yang masih belum mempunyai anak dan anak-anak dara yang masih belum berkahwin.
Khasiat Jamu Jalinan Cinta:-
– mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas,
– membuang angin dari dalam badan
– bersifat melancarkan peredaran darah,
– membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
– mencepatkan luka2 kering dan sembuh
– mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
– menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah
– memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru
– membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon
– menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Stokis2 atau Agen2 kami ye...
Yg ada badge Cinta Hati Hijau💚 dan Pink❤ tu !😍
.
Rm129
.
Jum Whsap kak ann 💓
📲017 9032210
Agen sah Jamususukdara
.
.

#rahimkembang #rahimjatuh #JamuIndahKeluarga #jamususukdara
#jamujalinancinta

MMm Tanjat kakak, ngah releks2 ada air keluar mcm air ketuban pecah. Peliklah pulak, tengok2 darah hitam pekat keluar.. banyak lak tu.. lupa nak snap gambar. Patutlaa sakit pinggang semacam jer.. dah seminggu darah mcm dah nak kering. Kakak baru teringat dah 2malam kakak telan jamu indah keluarga. Ya Allah.. sangat bagus jamu ni. Masa bersalin anak 1st n 2nd jsd x der lg.. Ni testimoni diri kakak sendiri tau. Selalu dengar org ckp jer jik ni bagus mkn waktu dlm pantang. Haaa baru lani kakak rasa penangannya. Patutlaa jsd ni walaupun mahal tetap org cari. Kenapa ? Sebab berbaloi pada KUALITI nya.
#jik
#jsd
Credit kak Jue Lenni Rich

Reaady stock utk Jamu Indah Keluarga
.
Pengeposan setiap hari kecuali Sabtu dan Ahad💓
.
Wasap kak ann 📲017 9032210
Stokist Sah JSD Anda
.
#jamususukdaraputrajaya
#jamuindahkeluarga #rahimkembang #rahimjatuh #senggugut #haidtaklawas #jsd

💓
Selamat Pagi💓

Awak..
.
Awak dah cuba Jamu Jalinan Cinta nie?
.
Banyak khasiatnya tau, Awak... Terutamanya utk ibu-ibu yang dalam pantang bersalin. Namun begitu, Jamu Jalinan Cinta ini bukan sahaja sangat baik utk ibu-ibu yg sedang menjalani tempoh berpantang, tetapi juga sangat baik untuk yang bukan dalam tempoh berpantang, yang masih belum mempunyai anak dan anak-anak dara yang masih belum berkahwin.
Khasiat Jamu Jalinan Cinta:-
– mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas,
– membuang angin dari dalam badan
– bersifat melancarkan peredaran darah,
– membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
– mencepatkan luka2 kering dan sembuh
– mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
– menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah
– memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru
– membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon
– menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Stokis2 atau Agen2 kami ye...
Yg ada badge Cinta Hati Hijau💚 dan Pink❤ tu !😍
.
Rm129
.
Jum Whsap kak ann 💓
📲017 9032210
Agen sah Jamususukdara
.
.

#rahimkembang #rahimjatuh #JamuIndahKeluarga #jamususukdara
#jamujalinancinta

EEERRRRHHHH APA YANG BAU BUSUK DAN BERKETUL KETUL NI

PN.IDA seorg suri rumah ,dan mempunyai masaalah darah haid (period) tidak normal, berpanjagan dan keluar sedikit sedikit, selepas pn.ida mencuba buat tangas sendiri di rumah menggunakan serbuk HERBA TANGAS SAUNA, 3X seminggu,
Nak tau tak Kesan dan kehebatan herba tangas sauna ni yang pn ida, dapat pinggang ,badan rasa ringgan dan yg paling Terkejut darah haid (period) keluar BERKETUL-KETUL ,BERBAU BUSUK dan banyak, rasa macam dah tak tersumbat lg hehe, pn ida berpuas hati sangat sangat,
:
:
Kelebihan bertanggas 🌷 Mengatasi masalah #keputihan 🌷 Mengeluarkan #sisa darah #haid. 🌷Mengencangkan #ototvagina. 🌷Mengecutkan #rahim selepas #melahirkan anak. 🌷Mewangikan badan. 🌷Membantu wanita yg bermasalah #lantaipelvis #ototpelvis #rahimjatuh #rahimkembang . 🌷Proses penyembuhan #lukajahitan bersalin lebih cepat dan cantik . 🌷Ber #tangasbasah membantu masalah #kurangnafsu #kekeringan #pramonopouse

INGIN MENCUBA HERBA TANGAS SAUNA
WASAP NOLY SEKARANG .
Www.wasap.my/60146151168
Www.wasap.my/60146151168

Noly buat mobaile spa jugk
#urutanbadantradisional
#urutanSelepasbersalin
#urutanbayi
#bertangas
#Putrajaya
#kualaLumpur

NICKMAT & GHAIRAA: HUBBY ASYIK NAK BERTENGGEK JERR
.
Testimoni terkini
“Husband cakap tiap-tiap malam pun malam pertama, nak tidur pun tak boleh. Dia cakap ada perubahan tak longgar, syukur sangat tq kak, bau pun wangi.. Asyik nak bertenggek jerr”
.
Wowwww meletopp testimoni kali ini, hubby asyik bertenggek jerrr hamboiii betul-betul kaww penangan rugosa! Syukur alhamdulillah kami happy betul dengan pengguna ini, yelaa sape tak happy kan hubby puji memuji!!!
.
Rahsia dia dah terbongkar, hanya dengan menggunakan rugosa jer!!! Jom lah cuba baru tahu penangan nye..
.
TERUJA NAK DAPATKAN?
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 .

GHAIRAA : SUAMI PUN SUKA
.
“Sebelum memang tak cantik. Sekarang dah cantik. Suami pun suka. Nak bagi suami try nikmat pulak."
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022

TIADA LAGI WAS-WAS, REPEAT ORDER
.
Selamat malam, testimoni terkini pengguna rugosa nickmat dan ghairaa nak repeat order lagi!!! .
“Assalamualaikum Fizza, akan nak repeat order, selepas guna rugosa banyak perubahan yang beliau dapat:
.
• Takde lagi masalah keputihan
• Takde gatal-gatal
• Angin dari MsV dah tak keluar selalu,kalua tak nak solat asyik was-was
.
Yang paling berkesan ialah angin tu sebab masa solat rasa macam tak selesa sangat, asyik-asyik was-was kena pi amik wuduk”
.
Syukur alhamdulillah dah beratus testimoni nak repeat order, kami happy sangat bila semua pengguna kami dapat perubahan yang best, paling best bila masalah nak solat dah selesai kalua dulu tak selesa sekarang tiada masalah lagi!!! Syukur syukur
.
Anda mengalami masalah yang sama? teruja?? .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

MMm Tanjat kakak, ngah releks2 ada air keluar mcm air ketuban pecah. Peliklah pulak, tengok2 darah hitam pekat keluar.. banyak lak tu.. lupa nak snap gambar. Patutlaa sakit pinggang semacam jer.. dah seminggu darah mcm dah nak kering. Kakak baru teringat dah 2malam kakak telan jamu indah keluarga. Ya Allah.. sangat bagus jamu ni. Masa bersalin anak 1st n 2nd jsd x der lg.. Ni testimoni diri kakak sendiri tau. Selalu dengar org ckp jer jik ni bagus mkn waktu dlm pantang. Haaa baru lani kakak rasa penangannya. Patutlaa jsd ni walaupun mahal tetap org cari. Kenapa ? Sebab berbaloi pada KUALITI nya.
#jik
#jsd
Credit kak Jue Lenni Rich

Reaady stock utk Jamu Indah Keluarga
.
Pengeposan setiap hari kecuali Sabtu dan Ahad💓
.
Wasap kak ann 📲017 9032210
Stokist Sah JSD Anda
.
#jamususukdaraputrajaya
#jamuindahkeluarga #rahimkembang #rahimjatuh #senggugut #haidtaklawas #jsd

NEW PACKAGING FURMON KRIM 😍✨✨✨
.
❄️JENIS BOTOL: Airless pump
Bila ditekan krim akan naik semua ke atas dan tak kan tertinggal sikit pun .
❄️Quantiti: 50ml (sama mcm Kandungan botol lama) .
❄️Kelebihan botol baru: Tak mudah terdedah kepala debu/habuk, kualiti terjamin sgt bersih.
.
❄️Pemakaian: 30-45 hari .
❄️Texture: Krim sangat lembut .
.
4 langkah Furmon nano Krim Bertindak:
.
Tahukah Anda? Bagaimana Furmon bole Bantu untuk Hamil???
.
FURMON KRIM adalah NANO KRIM. (Nano Krim ada Molekül paling kecil dan Bole tembusi terus kulit utk cipta tindakan segera) SAPUAN bawah pusat adalah TITIK meridian rahim.
Furmon membantu dalam 4 langkah,
.
1⃣ Pencucian / Pembersihan
Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.
.
2⃣ Meningkatkan Kesuburan
Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.
.
3⃣ Menguatkan Rahim
Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.
.
4⃣ Membantu Nyahtoksin
Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
.
.
Jom grab skrg ‼️
Whatsapp terus link dibawah 👇🏻👇🏻
http://orderfurmon.wasap.my/

💓
Selamat Pagi💓

Awak..
.
Awak dah cuba Jamu Jalinan Cinta nie?
.
Banyak khasiatnya tau, Awak... Terutamanya utk ibu-ibu yang dalam pantang bersalin. Namun begitu, Jamu Jalinan Cinta ini bukan sahaja sangat baik utk ibu-ibu yg sedang menjalani tempoh berpantang, tetapi juga sangat baik untuk yang bukan dalam tempoh berpantang, yang masih belum mempunyai anak dan anak-anak dara yang masih belum berkahwin.
Khasiat Jamu Jalinan Cinta:-
– mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas,
– membuang angin dari dalam badan
– bersifat melancarkan peredaran darah,
– membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
– mencepatkan luka2 kering dan sembuh
– mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
– menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah
– memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru
– membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon
– menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Stokis2 atau Agen2 kami ye...
Yg ada badge Cinta Hati Hijau💚 dan Pink❤ tu !😍
.
Rm129
.
Jum Whsap kak ann 💓
📲017 9032210
Agen sah Jamususukdara
.
.

#rahimkembang #rahimjatuh #JamuIndahKeluarga #jamususukdara
#jamujalinancinta

Kapsul #herbapulihdara

1 botol 60 biji

SM RM47 SS RM50

PROMOSI 3 BOTOL RM 120.00 SAHAJA SM & SS

#keputihan
#periodtakteratur
#rahimkembang
#peranakanturun
#missvlonggar
#kentutvigina
#nafsudingin
#pakarmerawatmasalahwanita
#keputihan

Nk order terus wassap sy 0196067456

RUGOSA NICKMAT & GHAIRAA: BIKIN HUBBY LEMASS “hubby nak selalu”
.
“Rugosa Ghairaa memang bikin hubby lemas, Rugosa nickmat berbaloi hubby cakap sedap selalu dok mintak”
.
ALHAMDULILLAH SYUKUR SANGAT-SANGAT TERIMA KASIH KERANA PERCAYAKAN RUGOSA, MEMANG PENGGUNA SETIA NI, BERPUASHATI DENGAN PERUBAHAN KALI PERTAMA TERUS REPEAT ORDER…
.
Ingin Merasai sendiri apa yang Mereka Rasai....Atau sekadar melihat dari Jauh ???
Pilihan Di Tangan Anda , apa yang anda Inginkan
BERMADU atau BERBULAN MADU KEMBALI .
Kami BERSEDIA MEMBANTU ANDA .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.

RUGOSA GHAIRAA: REPEAT ORDER BERPUAS HATI
.
.
Rugosa GHAIRAA utk PA.YU.DA.RA MENEGANGKAN, MEMONTOKKAN dan MENGANJALKAN PA.YU.DA.RA anda SEPANTAS 2 MINGGU .
.
.
Testimoni Terkini: “Dear, I wan one set Nickmat and Ghairaa lagi, memang best result, I love it so much”
.
.
Pengguna Rugosa repet order lagi!! Katanya memang best result selepas guna rugosa! Syukur Alhamdulillah..
Teruja? Nak juga macam ni? .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

NICKMAT: TERBAIK UNTUK MASALAH KEPUTIHAN .
.
⚠ Sila ambil sikap yang lebih serius terhadap gejala kepu.ti.han. Beberapa kajian mendapati kepu.ti.han yang dibiarkan terlalu lama walaupun hanya gejala biasa, lama-kelamaan berupaya menyerang selaput dara dan menyebabkan pelbagai lagi penyakit berbahaya seperti kanser servik dan sebagainya. .
.
⚠ Macam testimoni terkini sebelum ni dia mengalami masalah keputihan, tapi bila dah guna Nickmat apa perubahannya?
.
“NICKMAT TU MEMANG TERBAIK UNTUK KEPU.TI.HAN” .
.
⚠ Syukur Alhamdulillah, Rugosa Nickmat memang sangat membantu untuk masalah kepu.ti.han, beringat ya kaum wanita jangan ambil mudah dengan masalah kepu.ti.han bertindak dengan cepat jangan nanti sensara baru nak merana. .
.
⚠ Kami Cuma ingin membantu, terima kasih untuk pengguna rugosa yang mempercayai produk kami :-) syukur

ADA MASALAH YANG SAMA? TUNGGU APA LAGI?

JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.

Period datang on/off.. kadang datang 1bulan 2,3 kali.. kadang datang period non stop.. Ade masalah period terganggu? Check upt -ve,pergi hospital check ade cyst.. Rekemen #JamuIndahKeluargajsd makan tak sampai 1bulan terus keluar seperti gambar dibawah😓

Scary tak?? Ingin rawat boleh terus pm,saya bantu sehingga period awak normal dan datang setiap bulan☺️ Nak cuba?
Harga rm129

Wasap kak ann 017 9032210

#rahimkembang #rawatcyst #rawatendometriosis #endometriosis #rahimjatuh #masalahrahim #haidtaklawas #senggugut #shahalam #sabah #sarawak #Jamuindahkeluarga #jamususukdara #jamuberpantang #setberpantangjsd

Alhamdulillah, berjaya hamil selepas amalkan makan #Jamuindahkeluarga dari #jamususukdara.. Tak lupa juga penggunaan #FeminineWashJSD utk penjagaan faraj dari keputihan dan kegatalan.
Harga jamu indah keluarga Rm129 (kak ann kasi diskaun best nanti)
Feminine wash jsd rm68
Postage rm7sm/ rm10ss

Wasap kak ann utk order
017 9032210

#ikhtiarhamil #keputihan #senggugut #haidtaklawas ##sabah #sarawak #rahimkembang #rahimjatuh #serikembangan #kualalumpur #aurainstagram #terapiinstagram #jamuberpantang #setberpantangjsd

Most Popular Instagram Hashtags