#ragbi

MOST RECENT

NS Royal Sevens 2018
#rugby #ragbi

GÖRKEM YAZICI HATIRASINA
ULUSLARARASI DOSTLUK MÜSABAKASI

Korumalı Futbol Milli Takımımız Yasin Görkem Yazıcı anısına Rusya ile 22 Eylül 2018 tarihinde ATATÜRK OLİMPİYAT STADI (Olimpiyat Hazırlık Merkezi Atletizm Sahası)'nda karşılaşacak.

Müsabaka izleyiciler için ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir. Ayrıca Maç Resmi Facebook Hesabımızdan canlı olarak yayınlanacaktır.

Türkiye Ragbi Federasyonu
www.trf.gov.tr
#Ragbi #KorumaliFutbol #AmerikanFutbolu #RagbiFederasyonu
#TurkishRugby #Rugby #Softbol #Beyzbol #Baseball #Softball #AmericanFootball

Last 3. Soon to be 2.. ACME THUNDERER WHISTLE 58.5

DM or whatsapp 0169093316 for you to obtain yours.. #acme #thunderer #whistle #acmethunderer #acmewhistle #referee #rugbyreferees #persatuanpengadil #pengadilragbi #pengadil #sports #sukan #allsports #rugby #ragbi #swimming #coaches

CHIMERA rugby touch footie kit, for PSKPP tournament this weekend, at PPD Petaling Utama goodluck guru-guru Gombak tomorrow💪
.
.
#fitech #fitwear #fitlife #fitness #fitmalaysia #ragbi #rugby #ragbipadu #ragbimalaysia #malaysiarugby #tempatanfest #lokalah #lokal #sapotlokal #madeinmalaysia

Kuala Langat OB 10s 2018
Pray for our victory.. 1..2..3..Lions!!! 0940 vs Johannians
1050 vs KrassNoob
1220 Tiger Ria

#qubyxlions #qubyx #lions #rugby #ragbi #malaysiarugby #ragbipadu #rugbymatch #rugbylover #keeprugbyclean #putrajaya #prp #putrajayarugby #klob10s #kualalangat #klobrc10s

.
Admin tau korang semua tertunggu-tunggu jersi ni kan😏... Nah, admin dah bawak masuk dah jersi ni untuk korang
.
🔥🔥🔥🔥🔥
AL HILAL HOME
COPY ORI
S M L XL
RM 48
.
*Harga tidak termasuk postage*
💥💥💥💥💥
.
.
Berminat nak order??? Tekan sahaja link di bio👆😊
.
#sayajualjersi #jersimurah #jersiworldcup #jersiboekkk #jersiepl #jersilaliga #jersinegara #jersicun #jersey #jersimantap #jersiterbaik #jersicantik #jersiberkualiti #jersiragbi #jersipadu
#bolasepak #ragbi

.
Admin tau korang semua tertunggu-tunggu jersi ni kan😏... Nah, admin dah bawak masuk dah jersi ni untuk korang
.
🔥🔥🔥🔥🔥
JUVENTUS AWAY
COPY ORI
S M L XL
RM 45
.
*Harga tidak termasuk postage*
💥💥💥💥💥
.
.
Berminat nak order??? Tekan sahaja link di bio👆😊
.
#sayajualjersi #jersimurah #jersiworldcup #jersiboekkk #jersiepl #jersilaliga #jersinegara #jersicun #jersey #jersimantap #jersiterbaik #jersicantik #jersiberkualiti #jersiragbi #jersipadu
#bolasepak #ragbi

JOHOR RUGBY

Ayuh peminat setia ragbi johor..
Leh pakai masa piala agong nanti dan terbuka kepada semua yang berminat.. Versi 1 (ada logo di lengan) RM35
Versi 2 (tiada logo di lengan) RM33

Call@wasap 017-7787254 (soul)

#wirarugbysport #soulprintingdesigner #ragbipialaagong #ragbipadu #ragbi #ragbipialaagong2018 #johorrugby #demilencanadidada #malaysiarugby #baju #maksak #johorrugbyunion #kitapunya #ragbirimau #sukma2018 #printingbajupasirgudang #bajumurah #printingbajujohorbahru #ragbikita

JOHOR RUGBY

Ayuh peminat setia ragbi johor..
Leh pakai masa piala agong nanti dan terbuka kepada semua yang berminat.. Versi 1 (ada logo di lengan) RM35
Versi 2 (tiada logo di lengan) RM33

Call@wasap 017-7787254 (soul)

#wirarugbysport #soulprintingdesigner #ragbipialaagong #ragbipadu #ragbi #ragbipialaagong2018 #johorrugby #demilencanadidada #malaysiarugby #baju #maksak #johorrugbyunion #kitapunya #ragbirimau #sukma2018 #printingbajupasirgudang #bajumurah #printingbajujohorbahru #ragbikita

🔥PROMO BOOTS JUMAAT DATANG LAGI🔥
.
Bro, boot dah rabak sangat tu. Nak bawak training pun tak sedap. Performance terganggu nanti kalau gerak tournament😨. Meh try boot Gilbert latest design ni. Konpem meletop letop lepas ni🔥
.
‼️STOK LAKU KERAS‼️
.
GILBERT BOOT 2018
.
👕Original Gilbert Gred
✅ FREE 2 Stud Besi
🎫Harga Jumaat RM 250 (Asal RM 300)
🏷Available size: 9 to 11
📦Postage RM 7 (Hari Jumaat dpt FREE)
📲Whatsapp admin Shah di nombor ‭010.883.8979
.
.
P/s: Kalau malas save nombor, tekan je link kat bio tu hehe
.
#ragbi #ragbipadu #ragbimalaysia #ragbionline #jersiragbi #ragbikita #ragbimurah #kasutragbi #sukma #sukmaperak2018 #sukma2018 #sukmaxixperak2018

Kementerian sukan di Jepun mengarahkan pemain-pemain yang bakal menyertai Piala Dunia Ragbi tahun depan agar menutup atau melindungi tatu di badan mereka supaya menghormati budaya tempatan.
-
Tatu merupakan satu taboo di Jepun memandangkan kebanyakan kumpulan penjenayah Yakuza atau kongsi gelap mempunyainya.
-
Tahun depan kita boleh tengok pemain All Blacks masuk gim atau kolam renang pakai baju khas.
-
#Ragbi
#PialaDunia
#PialaDuniaJepun2019

Most Popular Instagram Hashtags