#racunlebah

150 posts

TOP POSTS

Stock Honey Bee Venom dah makin susut!! Cepat2 order. Esok last postage tau uolls. Lepas tu kne tgu after raya pulak.

DM/whatsapp yana cepat tau +6 012.799.66.53
+6 012.799.66.53
+6 012.799.66.53

#sayajualmurah #honeybeevenom #honeybeevenommultisolutioncream #honeybeevenommurah #makeupkorea #borongmakeup #borongjubah #visitmyigmalaysia #swapreviewfree #dropshipmalaysia #kelabbloggerbenashaari #racunlebah #madulebah

Sapa dah cuba #HoneyBeeVenom ni? Kulit muka jadi lembuttt dan fresh weh. Hihi. Kulit muka jadi lembap dan takde dah masalah kulit muka kering sebab terdedah dengan sinaran matahari atau aircond. Touch up je Honey Bee Venom ni ehh terus segar bermaya kulit ni tauu.

Ada setengah MUA pun pakai Honey Bee Venom ni. Sebelum nak make up, mereka akan sapu #HoneyBeeVenom ni dulu. Confirm lepas tu make up jadi cantik, tahan lama dan glowing uolss.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐ŸŽˆ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐ŸŽˆ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

RM78 SEM/RM82 SS
FREE POST

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 011-24111427

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah -

NAFURA :-
H/B VENOM MOISTURISER - RM59
H/B ROYAL PROPOLIS SERUM - RM75
H/B CLEANSING FOAM - RM48
H/B TRUE ISLAND - RM77
.
๐Ÿ“ #USHOPPE66HARGAPRODUK #ushoppe66
๐Ÿ“ฒ ORDER/WHATSAPP +6011-21900864
๐Ÿ“Œ OPEN BORONG
.
POSTAGE :
๐Ÿ“ฎRM8 SM / RM12 SS [500GM]
๐Ÿ“ฎRM11 SM / RM17 SS [500GM++]
๐ŸŒŸ Bergantung pada saiz/kuantiti dan berat produk
.
#sayajualnafurabeevenom #bazaarpaknilmurah #sayajualmurah #sayajualborong #malaysiaonlineshopping #nafuraproduct #sapotlokal #igshopmalaysia #jomcantik #femesinsta #terlajaklaris #jualanonline #onlinemalaysia #kedaionlinemurah2 #produkoriginalmurah #likeforlike #bazaarigshopmalaysia #shoppingrollmalaysia #onlinestoremalaysia #instaonlinemalaysia #honeybeevenomserum #honeybeevenom #trueislandalaskaglacierwatercream #honeybeecleansingfoammurah #krimpatidebunga #pelembapmuka #racunlebah

#honeybeevenomcream ni sesuai utk semua jenis kulit tau...
.
Mai sis nk gtau pakai dia kulit rasa lembut licin...rasa lembab jaaa...and paling best kulit kita akn rasa fresh ja..best sgttt๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
Cream ni ada abstrak dr rancuh lebah...sgt2 terbaik utk rawat mslh2 kulit & kulit sentiasa segar glowing2 lg... .
Pakai cream ni sapu2 zuppp dia meresap je dlm kulit...xdan pun nk melekit ke rasa xselesa ke ape...lps tu nk mix dgn day cream blh..dgn foundation blh...and klw nk makeup pun xda gangguan sbb mmg2 xrasa mcm kita pkai cream...๐Ÿ‘๐Ÿ˜
.
Bg wanita2 yg berkerjaya dlm aircond tu sesuai uuu...elkkn kulit kering2 tueee..lmbt la kedut...๐Ÿ˜‰
.
Nk cube??? Nk order??? Nk tyaaa jerk??? Blh ajerk klik je link sis d profile i.g sis โ˜โ˜โ˜๐Ÿ˜˜
.
#sayajual #honeybeevenomcream #honeycream #racunlebah #glowingskin #beauty #beautycare #skincare #kulitlembut #kulitlembut #kulitbebasjerawat #lokalah #kakiviralig #igmalaysia #igbiz #igshop #igsell #igbiz #melaka #tangkak #langkawi #kulitsihatcantik

BEE VENOM 7G
.
Antara kehebatan krim bee venom adalah :
.
๐ŸSebagai ejen penegang kulit
.
๐Ÿmembuatkan kulit lebih
lembap dan bersinar
.
๐ŸPerangsang utk sel kulit baru.
.
๐ŸAntioksida tinggi
.
๐Ÿmemutihkan kulit tanpa sakit
.
๐Ÿmembuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
.
๐Ÿmempunyai spf utk atasi kulit gelap.
.
๐ŸMenyejukkan kulit yang pedih.
.
๐ŸMengurangkan kemerahan kulit.
.
.
WHATSAPP 013 - 630 9652
.
.
#beevenom7g
#racunlebah
#asli
#beevenom
#KedaiImpianCantik

Mengenal Produk Dari Lebah

SENGAT LEBAH

Sengat lebah atau racun lebah juga dikenal dengan nama bee venom. Sengatan lebah dapat mengobati berbagai macam penyakit.
#edupedia
#produklebah
#sengatlebah
#racunlebah
#beevenom
#maduannahlah
#istanamadu

TAHUKAH KORANG?

MAKEUP YANG NICE DAN TAHAN LAMA TERHASIL DARI KULIT YANG CANTIK DAN MAKEUP BASE YANG BERKUALITI ๐Ÿ’–

Dan semua tu korang boleh dapat dengan HONEY BEE VENOM ni tau! So kaki2 makeup tu jom baca lebih lanjut apa kelebihan lain HBV nie ๐Ÿ˜‰

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐ŸŽˆ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐ŸŽˆ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturizer
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah
#SayaJualProdukKecantikan
#JomCantik
#InstaBeauty
#BestMoisturizer
#HoneyBeeVenomMalaysia

HONEY BEE VENOM โค
MULTI SOLUTION CREAM

ORIGINAL MADE IN KOREA ๐Ÿ’ฏ

This gel-based cream mengandungi :
๐ŸŒธ Bee Venom & Propolis - Untuk kulit yang lembut
๐Ÿ’Ž Honey & Royal Jelly - Memberikan nutrisi untuk kulit
๐ŸŒธ Vitamin C - Skin Brilliance
๐Ÿ’Ž Collagen - Untuk kulit yang anjal
๐ŸŒธ Hyaluronic Acid - Melembapkan kulit

So sesape yang kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai dan InsyaAllah boleh treat skali minor skin problems.

KEBAIKAN HONEY BEE VENOM :
๐Ÿ Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam.
๐Ÿ’ž Mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Asid Hyaluronic. Semua kandungannye macam magic coktail untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai.
๐Ÿ Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar.
๐Ÿ’ž 5% Bee Venom kandungannye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal seperti emas di pasaran.
๐Ÿ Kenapa ianya sangat baik untuk kulit? Sebab racun lebah MUJARAB untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba. Cuba baru tahu ๐Ÿ˜˜

Wasap/ 0173887419
.
#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah
#SayaJualProdukKecantikan
#ProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik -

Nak skincare natural boleh gunakan BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 hanya RM55 โ— BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER (5ml)
โ— BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING (7g)
โ— BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION (7g)
โ— BEE VENOM SERUM (5ml) : Anti penuaan
: Menghilangkan jeragat
: Menghilangkan kekusaman kulit
: Menghilangkan jeragat
: Menghilangkan parut
: Meredakan kemerahan kulit
: Meremajakan kulit kendur

Cara Pakai :
1.Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser
2.Lap kering menggunakan tuala bersih
3.Ambil 1 kapas muka dan titiskan 3 titis serum kemudian disapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah,sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap
4.Sapu rata Bee Venom Moisturizer *Boleh dipakai siang atau malam
5.Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah ATAU
6.Sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai mekap. *Dipakai pada waktu siang SAHAJA*

#beevenom4in1 #beevenommoisturiser #beevenomsunblock #beevenom #racunlebah #skincare

MOST RECENT

Mengenal Produk Dari Lebah

SENGAT LEBAH

Sengat lebah atau racun lebah juga dikenal dengan nama bee venom. Sengatan lebah dapat mengobati berbagai macam penyakit.
#edupedia
#produklebah
#sengatlebah
#racunlebah
#beevenom
#maduannahlah
#istanamadu

NAFURA :-
H/B VENOM MOISTURISER - RM59
H/B ROYAL PROPOLIS SERUM - RM75
H/B CLEANSING FOAM - RM48
H/B TRUE ISLAND - RM77
.
๐Ÿ“ #USHOPPE66HARGAPRODUK #ushoppe66
๐Ÿ“ฒ ORDER/WHATSAPP +6011-21900864
๐Ÿ“Œ OPEN BORONG
.
POSTAGE :
๐Ÿ“ฎRM8 SM / RM12 SS [500GM]
๐Ÿ“ฎRM11 SM / RM17 SS [500GM++]
๐ŸŒŸ Bergantung pada saiz/kuantiti dan berat produk
.
#sayajualnafurabeevenom #bazaarpaknilmurah #sayajualmurah #sayajualborong #malaysiaonlineshopping #nafuraproduct #sapotlokal #igshopmalaysia #jomcantik #femesinsta #terlajaklaris #jualanonline #onlinemalaysia #kedaionlinemurah2 #produkoriginalmurah #likeforlike #bazaarigshopmalaysia #shoppingrollmalaysia #onlinestoremalaysia #instaonlinemalaysia #honeybeevenomserum #honeybeevenom #trueislandalaskaglacierwatercream #honeybeecleansingfoammurah #krimpatidebunga #pelembapmuka #racunlebah

Nak skincare natural boleh gunakan BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 hanya RM55 โ— BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER (5ml)
โ— BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING (7g)
โ— BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION (7g)
โ— BEE VENOM SERUM (5ml) : Anti penuaan
: Menghilangkan jeragat
: Menghilangkan kekusaman kulit
: Menghilangkan jeragat
: Menghilangkan parut
: Meredakan kemerahan kulit
: Meremajakan kulit kendur

Cara Pakai :
1.Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser
2.Lap kering menggunakan tuala bersih
3.Ambil 1 kapas muka dan titiskan 3 titis serum kemudian disapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah,sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap
4.Sapu rata Bee Venom Moisturizer *Boleh dipakai siang atau malam
5.Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah ATAU
6.Sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai mekap. *Dipakai pada waktu siang SAHAJA*

#beevenom4in1 #beevenommoisturiser #beevenomsunblock #beevenom #racunlebah #skincare

Ni customer hakak yg bg feedback. Hakak sendiri pakai pun ramai yg tegur... pakai apa..kulit mulus... dah ramai yg dpt hasil positif.. kulit muka flawless secara semulajadi... takdelah nmpk muka tu bercapuk2.. muka putih mcm mayat.. tgn hitam.. Honeybee venom multi cream rm78
Honeybee cleanser rm58

Contact utk detail pembelian.
Cod bangi kajang ppukm ๐Ÿ“ฑ013 236 9135 (kak liza)

#nafuraskincare #bazarpaknil #honeybeevenomcream #honeybeevenomskincare #sayapakaisayajual #dropshipagentwanted #hbv #readystock #racunlebah #madulebah #codbangikajang #honeybeecleanser

Sapa dah cuba #HoneyBeeVenom ni? Kulit muka jadi lembuttt dan fresh weh. Hihi. Kulit muka jadi lembap dan takde dah masalah kulit muka kering sebab terdedah dengan sinaran matahari atau aircond. Touch up je Honey Bee Venom ni ehh terus segar bermaya kulit ni tauu.

Banyak MUA pakai Honey Bee Venom ni. Sebelum nak make up, mereka akan sapu #HoneyBeeVenom ni dulu. Confirm lepas tu make up jadi cantik, tahan lama dan glowing uolss.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐Ÿ’Ÿ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐Ÿ’Ÿ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah

HONEY BEE VENOM โค
MULTI SOLUTION CREAM

ORIGINAL MADE IN KOREA ๐Ÿ’ฏ

This gel-based cream mengandungi :
๐ŸŒธ Bee Venom & Propolis - Untuk kulit yang lembut
๐Ÿ’Ž Honey & Royal Jelly - Memberikan nutrisi untuk kulit
๐ŸŒธ Vitamin C - Skin Brilliance
๐Ÿ’Ž Collagen - Untuk kulit yang anjal
๐ŸŒธ Hyaluronic Acid - Melembapkan kulit

So sesape yang kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai dan InsyaAllah boleh treat skali minor skin problems.

KEBAIKAN HONEY BEE VENOM :
๐Ÿ Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam.
๐Ÿ’ž Mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Asid Hyaluronic. Semua kandungannye macam magic coktail untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai.
๐Ÿ Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar.
๐Ÿ’ž 5% Bee Venom kandungannye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal seperti emas di pasaran.
๐Ÿ Kenapa ianya sangat baik untuk kulit? Sebab racun lebah MUJARAB untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba. Cuba baru tahu ๐Ÿ˜˜
.
#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah
#SayaJualProdukKecantikan
#ProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik

TAHUKAH KORANG?

MAKEUP YANG NICE DAN TAHAN LAMA TERHASIL DARI KULIT YANG CANTIK DAN MAKEUP BASE YANG BERKUALITI ๐Ÿ’–

Dan semua tu korang boleh dapat dengan HONEY BEE VENOM ni tau! So kaki2 makeup tu jom baca lebih lanjut apa kelebihan lain HBV nie ๐Ÿ˜‰

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐ŸŽˆ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐ŸŽˆ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturizer
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah
#SayaJualProdukKecantikan
#JomCantik
#InstaBeauty
#BestMoisturizer
#HoneyBeeVenomMalaysia

Sapa dah cuba #HoneyBeeVenom ni? Kulit muka jadi lembuttt dan fresh weh. Hihi. Kulit muka jadi lembap dan takde dah masalah kulit muka kering sebab terdedah dengan sinaran matahari atau aircond. Touch up je Honey Bee Venom ni ehh terus segar bermaya kulit ni tauu.

Banyak MUA pakai Honey Bee Venom ni. Sebelum nak make up, mereka akan sapu #HoneyBeeVenom ni dulu. Confirm lepas tu make up jadi cantik, tahan lama dan glowing uolss.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐Ÿ’Ÿ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐Ÿ’Ÿ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah

TAHUKAH KORANG?

MAKEUP YANG NICE DAN TAHAN LAMA TERHASIL DARI KULIT YANG CANTIK DAN MAKEUP BASE YANG BERKUALITI ๐Ÿ’–

Dan semua tu korang boleh dapat dengan HONEY BEE VENOM ni tau! So kaki2 makeup tu jom baca lebih lanjut apa kelebihan lain HBV nie ๐Ÿ˜‰

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐ŸŽˆ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐ŸŽˆ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturizer
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah
#SayaJualProdukKecantikan
#JomCantik
#InstaBeauty
#BestMoisturizer
#HoneyBeeVenomMalaysia

Sapa dah cuba #HoneyBeeVenom ni? Kulit muka jadi lembuttt dan fresh weh. Hihi. Kulit muka jadi lembap dan takde dah masalah kulit muka kering sebab terdedah dengan sinaran matahari atau aircond. Touch up je Honey Bee Venom ni ehh terus segar bermaya kulit ni tauu.

Banyak MUA pakai Honey Bee Venom ni. Sebelum nak make up, mereka akan sapu #HoneyBeeVenom ni dulu. Confirm lepas tu make up jadi cantik, tahan lama dan glowing uolss.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐Ÿ’Ÿ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐Ÿ’Ÿ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah

TAHUKAH KORANG?

MAKEUP YANG NICE DAN TAHAN LAMA TERHASIL DARI KULIT YANG CANTIK DAN MAKEUP BASE YANG BERKUALITI ๐Ÿ’–

Dan semua tu korang boleh dapat dengan HONEY BEE VENOM ni tau! So kaki2 makeup tu jom baca lebih lanjut apa kelebihan lain HBV nie ๐Ÿ˜‰

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐ŸŽˆ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐ŸŽˆ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturizer
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah
#SayaJualProdukKecantikan
#JomCantik
#InstaBeauty
#BestMoisturizer
#HoneyBeeVenomMalaysia

Sapa dah cuba #HoneyBeeVenom ni? Kulit muka jadi lembuttt dan fresh weh. Hihi. Kulit muka jadi lembap dan takde dah masalah kulit muka kering sebab terdedah dengan sinaran matahari atau aircond. Touch up je Honey Bee Venom ni ehh terus segar bermaya kulit ni tauu.

Ada setengah MUA pun pakai Honey Bee Venom ni. Sebelum nak make up, mereka akan sapu #HoneyBeeVenom ni dulu. Confirm lepas tu make up jadi cantik, tahan lama dan glowing uolss.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐ŸŽˆ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐ŸŽˆ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah

HONEY BEE VENOM โค
MULTI SOLUTION CREAM

ORIGINAL MADE IN KOREA ๐Ÿ’ฏ

This gel-based cream mengandungi :
๐ŸŒธ Bee Venom & Propolis - Untuk kulit yang lembut
๐Ÿ’Ž Honey & Royal Jelly - Memberikan nutrisi untuk kulit
๐ŸŒธ Vitamin C - Skin Brilliance
๐Ÿ’Ž Collagen - Untuk kulit yang anjal
๐ŸŒธ Hyaluronic Acid - Melembapkan kulit

So sesape yang kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai dan InsyaAllah boleh treat skali minor skin problems.

KEBAIKAN HONEY BEE VENOM :
๐Ÿ Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam.
๐Ÿ’ž Mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Asid Hyaluronic. Semua kandungannye macam magic coktail untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai.
๐Ÿ Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar.
๐Ÿ’ž 5% Bee Venom kandungannye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal seperti emas di pasaran.
๐Ÿ Kenapa ianya sangat baik untuk kulit? Sebab racun lebah MUJARAB untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba. Cuba baru tahu ๐Ÿ˜˜
.
#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah
#SayaJualProdukKecantikan
#ProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik

IZREEN AZMINDA PUN GUNA HONEY BEE VENOM UNTUK KULIT DIA UOLSSSS ๐Ÿ˜

Honey bee venom ni seratosperatos guna bahan semulajadi jaa. Ada formula racun lebah, royal jelly, propolis yang memang best untuk kulit dan secara tak langsung memberi rawatan kesegaran untuk kulit muka yang kering dan kusam. Sangat sangat baik untuk korang yang ada masalah kulit kering, mengelupas tu.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐ŸŽˆ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐ŸŽˆ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturizer
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah
#SayaJualProdukKecantikan
#JomCantik
#InstaBeauty
#BestMoisturizer
#HoneyBeeVenomMalaysia

#honeybeevenomcream ni sesuai utk semua jenis kulit tau...
.
Mai sis nk gtau pakai dia kulit rasa lembut licin...rasa lembab jaaa...and paling best kulit kita akn rasa fresh ja..best sgttt๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
Cream ni ada abstrak dr rancuh lebah...sgt2 terbaik utk rawat mslh2 kulit & kulit sentiasa segar glowing2 lg... .
Pakai cream ni sapu2 zuppp dia meresap je dlm kulit...xdan pun nk melekit ke rasa xselesa ke ape...lps tu nk mix dgn day cream blh..dgn foundation blh...and klw nk makeup pun xda gangguan sbb mmg2 xrasa mcm kita pkai cream...๐Ÿ‘๐Ÿ˜
.
Bg wanita2 yg berkerjaya dlm aircond tu sesuai uuu...elkkn kulit kering2 tueee..lmbt la kedut...๐Ÿ˜‰
.
Nk cube??? Nk order??? Nk tyaaa jerk??? Blh ajerk klik je link sis d profile i.g sis โ˜โ˜โ˜๐Ÿ˜˜
.
#sayajual #honeybeevenomcream #honeycream #racunlebah #glowingskin #beauty #beautycare #skincare #kulitlembut #kulitlembut #kulitbebasjerawat #lokalah #kakiviralig #igmalaysia #igbiz #igshop #igsell #igbiz #melaka #tangkak #langkawi #kulitsihatcantik

Krim Honey Bee Venom ๐Ÿ’– โœ”Sapuan Krim Khas mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit .
โœ”Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya .
โœ”Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks dan bermasalah jerawat dan kekeringan .
โœ”Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada rangsangan udara kotor, kekurangan air dan perbagai masalah jerawat. .
โœ”Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat. .
โœ”โœ”Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi paraben , minyak mineral atau benzophenone - 4.
.
Jum cuba!!!confirm kulit makin glowing... segar & makin2 muda remaja gituuu ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜
.
Klik link d profile sis je klw nk tahu lebih lanjut atau nk order yaaa โ˜๐Ÿ˜˜
.
#sayajual #honeybeevenomcream #racunlebah #honeycream #lokalah #glowingskin #beautycare #skincare #kulitlembut #kulitlembab #baazarpaknil #bazaronline #igmalaysia #igseller #igshop #igbiz #tangkak #ledang #langkawi #melaka #tanpaparaben #kakiviralig

Sapa dah cuba #HoneyBeeVenom ni? Kulit muka jadi lembuttt dan fresh weh. Hihi. Kulit muka jadi lembap dan takde dah masalah kulit muka kering sebab terdedah dengan sinaran matahari atau aircond. Touch up je Honey Bee Venom ni ehh terus segar bermaya kulit ni tauu.

Ada setengah MUA pun pakai Honey Bee Venom ni. Sebelum nak make up, mereka akan sapu #HoneyBeeVenom ni dulu. Confirm lepas tu make up jadi cantik, tahan lama dan glowing uolss.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
๐ŸŽˆ Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
๐Ÿฏ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
๐Ÿฏ Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
๐ŸŽˆ Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah

Most Popular Instagram Hashtags