[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#racunlebah

193 posts

TOP POSTS

Stock Honey Bee Venom dah makin susut!! Cepat2 order. Esok last postage tau uolls. Lepas tu kne tgu after raya pulak.

DM/whatsapp yana cepat tau +6 012.799.66.53
+6 012.799.66.53
+6 012.799.66.53

#sayajualmurah #honeybeevenom #honeybeevenommultisolutioncream #honeybeevenommurah #makeupkorea #borongmakeup #borongjubah #visitmyigmalaysia #swapreviewfree #dropshipmalaysia #kelabbloggerbenashaari #racunlebah #madulebah

Sapa dah cuba #HoneyBeeVenom ni? Kulit muka jadi lembuttt dan fresh weh. Hihi. Kulit muka jadi lembap dan takde dah masalah kulit muka kering sebab terdedah dengan sinaran matahari atau aircond. Touch up je Honey Bee Venom ni ehh terus segar bermaya kulit ni tauu.

Ada setengah MUA pun pakai Honey Bee Venom ni. Sebelum nak make up, mereka akan sapu #HoneyBeeVenom ni dulu. Confirm lepas tu make up jadi cantik, tahan lama dan glowing uolss.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
🎈 Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
🍯 Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
🎈 Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
🍯 Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
🎈 Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

RM78 SEM/RM82 SS
FREE POST

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP 011-24111427

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturiser
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah -

#honeybeevenomcream ni sesuai utk semua jenis kulit tau...
.
Mai sis nk gtau pakai dia kulit rasa lembut licin...rasa lembab jaaa...and paling best kulit kita akn rasa fresh ja..best sgtttπŸ˜πŸ‘
.
Cream ni ada abstrak dr rancuh lebah...sgt2 terbaik utk rawat mslh2 kulit & kulit sentiasa segar glowing2 lg... .
Pakai cream ni sapu2 zuppp dia meresap je dlm kulit...xdan pun nk melekit ke rasa xselesa ke ape...lps tu nk mix dgn day cream blh..dgn foundation blh...and klw nk makeup pun xda gangguan sbb mmg2 xrasa mcm kita pkai cream...πŸ‘πŸ˜
.
Bg wanita2 yg berkerjaya dlm aircond tu sesuai uuu...elkkn kulit kering2 tueee..lmbt la kedut...πŸ˜‰
.
Nk cube??? Nk order??? Nk tyaaa jerk??? Blh ajerk klik je link sis d profile i.g sis ☝☝☝😘
.
#sayajual #honeybeevenomcream #honeycream #racunlebah #glowingskin #beauty #beautycare #skincare #kulitlembut #kulitlembut #kulitbebasjerawat #lokalah #kakiviralig #igmalaysia #igbiz #igshop #igsell #igbiz #melaka #tangkak #langkawi #kulitsihatcantik

BEE VENOM 7G
.
Antara kehebatan krim bee venom adalah :
.
🐝Sebagai ejen penegang kulit
.
🐝membuatkan kulit lebih
lembap dan bersinar
.
🐝Perangsang utk sel kulit baru.
.
🐝Antioksida tinggi
.
🐝memutihkan kulit tanpa sakit
.
🐝membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
.
🐝mempunyai spf utk atasi kulit gelap.
.
🐝Menyejukkan kulit yang pedih.
.
🐝Mengurangkan kemerahan kulit.
.
.
WHATSAPP 013 - 630 9652
.
.
#beevenom7g
#racunlebah
#asli
#beevenom
#KedaiImpianCantik

TAHUKAH KORANG?

MAKEUP YANG NICE DAN TAHAN LAMA TERHASIL DARI KULIT YANG CANTIK DAN MAKEUP BASE YANG BERKUALITI πŸ’–

Dan semua tu korang boleh dapat dengan HONEY BEE VENOM ni tau! So kaki2 makeup tu jom baca lebih lanjut apa kelebihan lain HBV nie πŸ˜‰

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM :
🎈 Meremajakan dan melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
🍯 Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
🎈 Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri dan lembap sepanjang hari
🍯 Boleh digunakan sebagai pelembap atau make up base untuk senang blending
🎈 Kulit yang kedut boleh jadi anjal kembali. Yeayyy!

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#HoneyBeeVenom
#HoneyBeeVenomMurah
#HoneyBeeVenomOriginal
#HBV
#MultiSolutionCream
#MadeInKorea
#SayaJual
#KrimKecantikan
#BeautyCream
#MakeupBase
#KrimPelembab
#Moisturizer
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#MoistCream
#MoistSkin
#NappyRash
#VitaminC
#RacunLebah
#SayaJualProdukKecantikan
#JomCantik
#InstaBeauty
#BestMoisturizer
#HoneyBeeVenomMalaysia

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags