[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#qurosetestimoni

MOST RECENT

HI-CAL1 AND ZINC MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.PERTAMA DI MALAYSIA !!! DIJAMIN BERKESAN !!! โœ” KESAN SEAWAL 1 BULAN MINIMA KENAIKAN 2CM-5CM
( BERGANTUNG PADA METABOLISMA MASING MASING)

###โœฆ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 12TAHUN-35TAHUN. 35 TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN HI-CAL1 AND ZINC, CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT" Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu dgn kitorang
๐Ÿ  ๐Ÿ“ฑWhatsap :+60 104671194
๐Ÿ“ฑwechat id:ahliherbal5
#kasutperempuan #kasutonline #kasutwanita #kasutraya #kasutsukan #kasutbudak #kasutlawa #kasutvans #kasutmurahmalaysia #qurose #qurosetestimoni #perlaking #heightup #kasut #shirt #putihgebu #shakleemalaysia #shakleejohor #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #seluarsukamalaysia #longsleevemalaysia #seluarslackmalaysia #ubat #ubattinggi #tinggi #kejap #comel

.
QUROSE (KURUS DALAM 2 MINGGU)!
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
.
FUNGSI QUROSE :
โœ… Membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
โœ… Tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul.
โœ… Mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu.
โœ… Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
โœ… Kesan positif cepat, kehilangan berat badan.
.
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet. ๐Ÿ˜˜
NAK KURUS JUGA?
.
.
Jom WhatsApp +6016โ€“5744634
untuk dapatkan โ€˜Qurose Limited Editionโ€™ ni.
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE LIMITED EDITIONโ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
SIAPA CAKAP LELAKI TAK BOLEH KURUS?
Nak kurus kan? Tak salah invest untuk kesihatan diri kita juga. Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan. Lelaki pun sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita. ๐Ÿ˜‡
.
Tengok feedback ikhlas customer Qurose ni. Sebelum consume Qurose, lemak pada lengan & perut berleluasa. ๐Ÿ˜…
Habis je sekotak, terus body dah macam model.
.
.
Nak cuba Qurose?
Jom WhatsApp +6016โ€“5744634 now!
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE LIMITED EDITION โ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
Hello uolss. ๐Ÿ˜Š
Alangkah gembiranya hati ni, baru 15 hari consume Qurose, dah lose 5KG. Makin hari, makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami.
.
Ada lagi nak cuba Qurose? Mungkin lepas ni uols pula berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2! ๐Ÿ˜
.
.
To order :
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +6016โ€“5744634 now!
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda?
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
MINGGU PERTAMA :
โœ… Selera makan mula berkurangan.
โœ… Terasa cepat kenyang.
โœ… Kerap membuang air kecil. Merupakan effect biasa, kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
.
MINGGU KEDUA :
โœ… Perubahan dari segi โ€˜inch lossโ€™ di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaianโ€“pakaian anda mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan.
.
MINGGU KETIGA :
โœ… Berat badan mula turun 1โ€“3 kg.
โœ… Terasa cepat haus & kerap minum air.
.
MINGGU KEEMPAT :
โœ… Berat mula turun dalam 1โ€“3 kg sekali lagi.
โœ… Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam Qurose.
.
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume Qurose. Selamat Mencuba! โค
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual pemakanan yang betul?
.
.
๐Ÿ“ฒ WhatsApp "QUROSE" ke +6016โ€“5744634
๐Ÿ“ฒ WhatsApp "QUROSE" ke +6016โ€“5744634
๐Ÿ“ฒ WhatsApp "QUROSE" ke +6016โ€“5744634
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE LIMITED EDITION โ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
Hai uolss, tengok perubahan sis ni especially bahagian DAGU & PIPI. Even exercise kadang2, tapi berat tetap turun uols!๐Ÿ’ƒ
Sebelum ni dah consume macam2 produk,
tapi tak berkesan kata sis ni.
Thank you so much sudi share feedback. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
Haaa takkan korang nak tengok je, orang lain yang kurus? Uols tak nak merasa jugak ke?
.
.
Jom WhatsApp sis sekarang ke +6016โ€“5744634!
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE LIMITED EDITIONโ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
Fenomena Qurose di Malaysia semakin menjadiโ€“jadi. Akibat pengambilan produk Qurose, adik ni berjaya hilangkan 2KG hanya dalam masa 1minggu sahaja. Lemak tepu kat paha & lengan pun dah berkurang. Alhamdulillah semakin hari ramai telah berjaya untuk kurus.
Korang tak kan nak tengok je orang lain kurus?
Jom kita kurus sama2! ๐Ÿ˜˜
.
.
To order :
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +6016โ€“5744634
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
APA ITU QUROSE?
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
๐Ÿท Qurose adalah sejenis serbuk yang boleh dikemam dan dibancuh.
๐Ÿท Sesuai untuk lelaki dan wanita.
๐Ÿท Sesuai untuk ibu menyusu.
๐Ÿท Fungsi Qurose, membuang lemak dengan cepat tanpa senaman dan diet.
๐Ÿท Bukan fat burner dan bukan pelawas.
๐Ÿท Selamat dan halal.
.
Tak kan korang nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi?
Sis janji akan bantu korang sampai kurus.
.
โŒ Bukan fat burner.
โŒ Bukan pelawas.
โœ… Free tips.
โœ… Sis akan guide sampai korang kurus!
.
.
Untuk pertanyaan lanjut sila
๐Ÿ“ฒ WhatsApp ke +6016โ€“5744634
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE REGULAR PACKโ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
DALAM MASA SEMINGGU, 3KG LOST!
Wowww bestnyeee sekarang senang sangat berat nak turun lepas consume Qurose. ๐Ÿ˜
Alhamdulillah, Qurose memang betul2 berkesan la uolsss. Rugi sangat2 uolss tak cuba. Tahniah dik sbb ikut tips sis bagi & bagi komitmen sepenuhnya untuk diet. ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Uols yang nak cuba Qurose, jom cepat2
๐Ÿ“ฒ WhatsApp sis +6016โ€“5744634.
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE REGULAR PACKโ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
LOST 3KG!
Wowww bestnyeee sekarang senang sangat berat nak turun lepas consume Qurose. ๐Ÿ˜
Alhamdulillah, Qurose memang betul2 berkesan la uolsss. Rugi sangat2 uolss tak cuba. Tahniah dik sbb ikut tips sis bagi & bagi komitmen sepenuhnya untuk diet. ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Uols yang nak cuba Qurose, jom cepat2
๐Ÿ“ฒ WhatsApp sis +6016โ€“5744634.
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
FUNGSI QUROSE.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
๓พ ฎ Qurose adalah produk kurus bagi mengurangkan berat badan. Ia telah membantu ramai orang yang mempunyai masalah berat badan.
๓พ ฏ Qurose membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
๓พ ฐ Qurose tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul.
๓พ ฑ Qurose juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu.
๓พ ฒ Qurose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
๓พ ณ Kesan positif cepat kehilangan berat badan.
.
.
Jom WhatsApp +6016โ€“5744634 untuk dapatkan Qurose.
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE REGULAR PACKโ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
BARU SEMINGGU, HIP LOSS 0.5 INCH!
Wowww bestnyeee sekarang senang sangat berat nak turun lepas consume Qurose. ๐Ÿ˜
Alhamdulillah, Qurose memang betul2 berkesan la uolsss. Rugi sangat2 uolss tak cuba. Tahniah dik sbb ikut tips sis bagi & bagi komitmen sepenuhnya untuk diet. ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Uols yang nak cuba Qurose, jom cepat2
๐Ÿ“ฒ WhatsApp sis +6016โ€“5744634.
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE REGULAR PACKโ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
TAK SAMPAI SEKOTAK TURUN 2KG!
Wowww bestnyeee sekarang senang sangat berat nak turun lepas consume Qurose. ๐Ÿ˜
Alhamdulillah, Qurose memang betul2 berkesan la uolsss. Rugi sangat2 uolss tak cuba. Tahniah dik sbb ikut tips sis bagi & bagi komitmen sepenuhnya untuk diet. ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Uols yang nak cuba Qurose, jom cepat2
๐Ÿ“ฒ WhatsApp sis +6016โ€“5744634.
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
Trial Pack VS Regular Pack
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
Hai uols... Mungkin ada yang masih belum tahu Qurose sekarang dah ada โ€˜Trial Packโ€™ kan?
Haaaa Syahmimibeauty buatkan special untuk uols yang teringin sangat nak kurus dengan Qurose, tapi tak yakin nak beli yang โ€˜Regular Packโ€™ terus.
Sekarang takde alasan dah untuk kurus dengan Qurose, sebab harganya mampu milik! ๐Ÿ˜๐ŸŒน
.
.
Apa lagi jom larh WhatsApp sis laju2 di +6016โ€“5744634.
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE TRIAL PACKโ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
1 BOX TURUN 7KG!
Hai uolss, tengok perubahan adik ni. Even kadang2 je consume Qurose, tapi berat tetap turun uols!๐Ÿ’ƒ Sebelum ni dah consume macam2 produk tapi tak berkesan kata adik ni. Thank you so much sudi share feedback. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
Haaa tak kan nak tengok je org lain yang kurus?? Uols tak nak merasa jugak ke? Hehe.
.
.
Jom WhatsApp sis sekarang di
+6016โ€“5744634
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

.
TESTIMONY โ€˜QUROSE TRIAL PACKโ€™.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
15 SACHET TURUN 13KG!
Wowww bestnyaaa... Adik ni cakap baru consume yang Trial Pack Qurose, tengok2 berat
turun 13KG!! ๐Ÿ˜
Dulu size XL sekarang size M uolsss.๐Ÿ’ƒ
Alhamdulillah makin semangat la lepas ni nak repeat order & teruskan dengan plan diet bersama Qurose kan?? Tahniah dik. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Sebarang pertanyaan boleh direct
๐Ÿ“ฒ WhatsApp admin +6016โ€“5744634
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeautyofficial #DS0111

Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC.
3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm.
3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm.
Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. .
Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM .

Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? .
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : trustedpeninggi
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +601151534676
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.#kasutperempuan #kasutonline #kasutwanita #kasutraya #kasutsukan #kasutbudak #kasutlawa #kasutvans #kasutmurahmalaysia #qurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #qurosemurah #projekkurus #jomsihat #nakkuruscepat #setkurusbajet #setkempisperut #taknakgemuk #bajumurahmalaysia #setkurusshaklee #diabetis #seluarslackmalaysia #seluarmurahmalaysia #longsleevemalaysia
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

KAKICANTIQ TEA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒžSlimming & Detox Tea. โœ… Melangsingkan Badan.
โœ… Mengempiskan Perut.
โœ… Obesiti.
โœ… Sembelit.
โœ… Menurunkan Gula Dalam Darah.
โœ… Gout/Uric Asid Tinggi.
โœ… Kolestrol Tinggi.
โœ… Darah Tinggi.
โœ… Angin Dalam Badan.
โœ… Pelbagai Lagi Masalah Kesihatan Luaran & Dalaman.
.
๐ŸŒžKakicantiq Tea (Legstea)
โœ… Kakicantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia.
โœ… untuk mengecilkan peha dan lengan.
โœ… Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing
(HARGA)
๐ŸŒธSLIMMING DETOX TEA :RM15
๐ŸŒธKAKI CANTIQ TEA :RM25
๐ŸŒธLOSYEN MARYAM:RM35
๐ŸฅSET COMBO :RM40
๐ŸฅSET SUPER COMBO:RM75
POSTAGE
๐ŸŒทSM RM8
๐ŸŒทSS RM12
๐ŸŽFREEGIFT BOTOL AIR
WHATSAPP SAYA: 01131321047
#sayajual#sayajualteadetox#sayajualdetox#detoxtea#teadetox#teakurus#slimmingtea#slimtea#slimteatox#kempiskanperut#buanglemak#perutbuncit#buangselulit#kuruscepat#kurussihat#qurosetestimoni#kurusselamat#jomkurus#tipskurus#lotionkurus

KAKICANTIQ TEA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒžSlimming & Detox Tea. โœ… Melangsingkan Badan.
โœ… Mengempiskan Perut.
โœ… Obesiti.
โœ… Sembelit.
โœ… Menurunkan Gula Dalam Darah.
โœ… Gout/Uric Asid Tinggi.
โœ… Kolestrol Tinggi.
โœ… Darah Tinggi.
โœ… Angin Dalam Badan.
โœ… Pelbagai Lagi Masalah Kesihatan Luaran & Dalaman.
.
๐ŸŒžKakicantiq Tea (Legstea)
โœ… Kakicantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia.
โœ… untuk mengecilkan peha dan lengan.
โœ… Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing
(HARGA)
๐ŸŒธSLIMMING DETOX TEA :RM15
๐ŸŒธKAKI CANTIQ TEA :RM25
๐ŸŒธLOSYEN MARYAM:RM35
๐ŸฅSET COMBO :RM40
๐ŸฅSET SUPER COMBO:RM75
POSTAGE
๐ŸŒทSM RM8
๐ŸŒทSS RM12
๐ŸŽFREEGIFT BOTOL AIR
WHATSAPP SAYA: 01131321047
#sayajual#sayajualteadetox#sayajualdetox#detoxtea#teadetox#teakurus#slimmingtea#slimtea#slimteatox#kempiskanperut#buanglemak#perutbuncit#buangselulit#kuruscepat#kurussihat#qurosetestimoni#kurusselamat#jomkurus#tipskurus#lotionkurus

Most Popular Instagram Hashtags