#quqishoppe

MOST RECENT

Banana Green Leaf Samsung Galaxy S9 Custom Hard Case
IDR: Rp109.000

SPECIALIZED CUSTOMIZABLE SMARTPHONE CASE

Pusat pembuatan dan penjualan aneka cover casing smartphone. Bisa pasang gambar apa aja, foto, gambar design sendiri, gambar favorite kamu dll. Proses cepat gak pakai sistem PO 1-2 hari jadi / siap kirim.

AVAILABLE PRODUCT
HARDCASE
*iPHONE_3-4-4s-5-5s-SE-5c-6-6s-6Plus-6sPlus-7-7s-7Plus-7sPlus-8-8Plus-X
*iPAD_2-3 -4-5(Air)-Air2
*iPAD_Mini-Mini2(Air)-Mini3
*iPOD_TOUCH_4-5
*ASUS_ZENFONE2-2Laser-3_3Laser-3Max-4Max-4MaxPro-4Selfie-5-SELFIE-GO-ZOOM
*BLACKBERRY_Dakota-Q10
*HTC_ONE_X-M7-M8-M9
*HUAWEI_P8Lite-P9-P10-P10Plus
*LG_G2-G3-G3Stylus-G4-G4Stylus-G6
*OPPO_A39(2D)-A59-F1-F1s(2D)-F1Plus-F3-F3Plus-F5-R11-R9s
*SAMSUNG_S3-S4-S5-S5Mini-S6-S6Edge(2D)-S6EdgePlus-S7-S7Edge-S8-S8Plus-S9-S9Plus
*SAMSUNG_NOTE1-2-3-4-5-8-NoteEdge(2D)
*SAMSUNG_A3-A3_2016(2DHitam)-A3_2017-A5-A52016(2DHitam)-A5_2017-A7-A7_2016-A7_2017-A8
*SAMSUNG_C5Pro-C7Pro-C9Pro-E5-J1Ace-J2(2D Hitam)-J2_2016-J3_2017-J5-J52016-J5Prime-J72016(2DHitam)-J7_2017-J7Prime-J7Pro
*SAMSUNG_CORE2(2D)-Grand2-GrandPrime
*SAMSUNG_Tab2P3100
*SONY_M4(2DHitam)-M5-T3-Z2-Z3-Z4-Z5-Z5Compact-Z5Premium
*XIAOMI_Redmi_Pro-2-2s-3-3s-3sPrime-4a-4x
*XIAOMI_RedmiNote2-3-3Pro-4-4x
*XIAOMI_Mi1s-Mi4i-Mi5-5s-5sPlus-5c-Mi6-MiMax
*VIVO_Y55-V3-V5-V5Plus-V7Plus

TPU HYBRID CASE
*iPHONE_4-4s-5-5s-SE-5c-6-6s-6Plus-6sPlus
*SAMSUNG_S4-S5-S6

FLIP CASE
*iPHONE_4-4s-5-5s-SE-5c-6-6s-6Plus-6sPlus
*SAMSUNG_S4-5-6-6Edge
*SAMSUNG_Note3-4

CLEAR CASE
*iPHONE_4-4s-5-5s-SE-5c-6-6s-6Plus-6sPlus-7-7s-7Plus-7sPlus
*SAMSUNG_S3-S4-S5-S6-S6Edge-S7-S7Edge-Note4

Contact Service:
*SMS/WA: 081331949191
*Pin BBM: DDD044CF
*Line: hardcustomcase
*Instagram: @hardcustomcase

Pengiriman: JNE, POS

#hardcustomcase #q #qq #qqwatch #qeqertarsuaq #qequeens #ququ #ququbaby #quqishoppe #quqon #qiqi #qiqicouture #qiqicouture #qiqihar #qiqishoppe #qiqong #qoq #pisang #daunpisang #bananaleaf #s9case #s9 #cases9 #casings9 #samsung #samsunggalaxy #samsungsmartphone

Beli fitea kami dan kami janji pada awak semua bahawa awak akan dapat capai apa yang awak idamkan selama ini ✋🏻
.
.
✅Awak akan dapat turunkan berat badan sehingga 2-5kg!
✅Makanan yang membuatkan awak berselera akan makin berkurang!
✅Pencapaian awak nak turunkan berat badan akhirnya berjaya!
✅Awak tidak akan membazirkan duit lagi untuk beli produk lain
✅Awak akan beli baju baru untuk size badan awak yang makin kurus berbanding baju yang selama awak pakai!
✅Awak akan dapat banyak tenaga setelah consume fitea ✅Keyakinan dalam diri awak semakin bertambah
✅Awak tak perlu lagi rasa susah nak bangun dan sebagainya
✅Awak akan rasa selesa dengan penampilan diri awak yang sekarang!
✅Kesihatan awak akan terjamin!
✅Awak akan berasa selesa apabila didampingi bersama rakan rakan awak
✅Awak tidak akan lagi rasa sedih, murung kerana awak telah dapat body shape yang awak idamkan! .
.
Dalam fitea ada 3 jenis tea iaitu 🍇8 teabags tummy tea
🍇8 teabags arms & legs tea .
🍇4 teabags cleanse tea
.
Totally : 20 teabags in 1 pack! 💯 qualitification and satisfaction !
.
Sebarang pertanyaan & order boleh
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Dalam fitea ada 20 teabags tau tetapi ada beberapa teabags yang berlainan dalam 1 pack ini iaitu ada .
.
🍇8 teabags for tummy tea 🍇8 teabags for arms & legs tea 🍇4 teabags for cleanse tea
.
.
👉🏻Kelebihan fitea 💗Menurunkan berat badan berlebihan
💗Meningkatkan metabolism badan
💗Mengempiskan perut buncit / boroi
💗Mengawal selera makan
💗Mengecilkan kaki, peha, lengan, betis
💗Menghilangkan dagu berlapis
💗Melawaskan kencing manis
💗Menyahkan toksin dalam badan
💗Mencuci usus sebersih bersihnya
💗Obesiti
.
.
Setiap 3 jenis tea dalam fitea ni ada banyak kelebihannya tersendiri tau. Rugi kalau tak consume fitea ni. Dah lah murah, berkualiti, by homemade! And ofcourselah halal 💯
.
.
Nak tanya apa2 atau order boleh
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #jomkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #sayajualsayapakai #trustersellermalaysia #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #cantiksebelumraya #skinnyteamalaysia
#legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Beli fitea kami dan kami janji pada awak semua bahawa awak akan dapat capai apa yang awak idamkan selama ini ✋🏻
.
.
✅Awak akan dapat turunkan berat badan sehingga 2-5kg!
✅Makanan yang membuatkan awak berselera akan makin berkurang!
✅Pencapaian awak nak turunkan berat badan akhirnya berjaya!
✅Awak tidak akan membazirkan duit lagi untuk beli produk lain
✅Awak akan beli baju baru untuk size badan awak yang makin kurus berbanding baju yang selama awak pakai!
✅Awak akan dapat banyak tenaga setelah consume fitea ✅Keyakinan dalam diri awak semakin bertambah
✅Awak tak perlu lagi rasa susah nak bangun dan sebagainya
✅Awak akan rasa selesa dengan penampilan diri awak yang sekarang!
✅Kesihatan awak akan terjamin!
✅Awak akan berasa selesa apabila didampingi bersama rakan rakan awak
✅Awak tidak akan lagi rasa sedih, murung kerana awak telah dapat body shape yang awak idamkan! .
.
Dalam fitea ada 3 jenis tea iaitu 🍇8 teabags tummy tea
🍇8 teabags arms & legs tea .
🍇4 teabags cleanse tea
.
Totally : 20 teabags in 1 pack! 💯 qualitification and satisfaction !
.
Sebarang pertanyaan & order boleh
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Dalam fitea ada 20 teabags tau tetapi ada beberapa teabags yang berlainan dalam 1 pack ini iaitu ada .
.
🍇8 teabags for tummy tea 🍇8 teabags for arms & legs tea 🍇4 teabags for cleanse tea
.
.
👉🏻Kelebihan fitea 💗Menurunkan berat badan berlebihan
💗Meningkatkan metabolism badan
💗Mengempiskan perut buncit / boroi
💗Mengawal selera makan
💗Mengecilkan kaki, peha, lengan, betis
💗Menghilangkan dagu berlapis
💗Melawaskan kencing manis
💗Menyahkan toksin dalam badan
💗Mencuci usus sebersih bersihnya
💗Obesiti
.
.
Setiap 3 jenis tea dalam fitea ni ada banyak kelebihannya tersendiri tau. Rugi kalau tak consume fitea ni. Dah lah murah, berkualiti, by homemade! And ofcourselah halal 💯
.
.
Nak tanya apa2 atau order boleh
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #jomkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #sayajualsayapakai #trustersellermalaysia #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #cantiksebelumraya #skinnyteamalaysia
#legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Beli fitea kami dan kami janji pada awak semua bahawa awak akan dapat capai apa yang awak idamkan selama ini ✋🏻
.
.
✅Awak akan dapat turunkan berat badan sehingga 2-5kg!
✅Makanan yang membuatkan awak berselera akan makin berkurang!
✅Pencapaian awak nak turunkan berat badan akhirnya berjaya!
✅Awak tidak akan membazirkan duit lagi untuk beli produk lain
✅Awak akan beli baju baru untuk size badan awak yang makin kurus berbanding baju yang selama awak pakai!
✅Awak akan dapat banyak tenaga setelah consume fitea ✅Keyakinan dalam diri awak semakin bertambah
✅Awak tak perlu lagi rasa susah nak bangun dan sebagainya
✅Awak akan rasa selesa dengan penampilan diri awak yang sekarang!
✅Kesihatan awak akan terjamin!
✅Awak akan berasa selesa apabila didampingi bersama rakan rakan awak
✅Awak tidak akan lagi rasa sedih, murung kerana awak telah dapat body shape yang awak idamkan! .
.
Dalam fitea ada 3 jenis tea iaitu 🍇8 teabags tummy tea
🍇8 teabags arms & legs tea .
🍇4 teabags cleanse tea
.
Totally : 20 teabags in 1 pack! 💯 qualitification and satisfaction !
.
Sebarang pertanyaan & order boleh
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Kenapa perlu consume tea lain sedangkan fitea ada? Jom tukar tea lain untuk dapatkan kesan seawal 24 jam 😍 Serious tak tipu tau!
.
.
Bukan setakat perempuan je yang boleh consume tetapi lelaki juga boleh maa 💯 yang ada masalah berat badan, perut buncit / boroi, peha besar dan pelbagai masalah badan jom consume fitea ni 💪🏼
.
.
Harga dia pun murah dan sangat berpatutan tau! If nak dapat discount RM5 untuk pembelian yang seterusnya anda dikehendaki selfie bersama fitea and kalau tak nak, harga seperti biasa la ye 😁
.
.
Fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎ 0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Girls or boys yang suka sangat workout dekat gym tu fitea ni memang sesuai untuk uolls tau. Lagi banyak uolls exercise dan consume fitea ni, makin banyaklah lemak tu terbakar tau💯
.
.
Jom kita kenali dulu apa fungsi fitea ini. Sebelum uolls tahu apa itu fungsi fitea, uolls kena tahu dulu dalam fitea ni ada berapa uncang. For your information, fitea ni tak macam dari tea yang uolls pernah minum dan jumpa. Memang lain dari yang lain sgt2
.
.
Dalam 1 pack fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu 8 teabags tummy tea, 8 teabags fit arms & legs tea dan 4 cleanse tea 💞 nak tahu tak apa fungsi setiap 3 jenis tea ni? Teruskan baca ya hihihi
.
👉🏻FUNGSI TUMMY TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA.
.
✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
Menarik ke menarik lepas baca fungsi dia tadi? Ha
To order / sebarang pertanyaan just
☎WHATSAPP : 0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Kenapa kami sarankan anda supaya beli fitea? .
Disebabkan inilah kami sarankan anda untuk beli fitea kami👇🏻👇🏻👇🏻 ✅ADA 3 JENIS TEA DALAM 1 PACK
✅UNTUK LELAKI & PEREMPUAN YANG MENGALAMI MASALAH OBESITI ✅TIADA SEBARANG BAHAN KIMIA
✅TIADA BAHAN BAHAYA
✅TIADA PEWARNA TIRUAN
✅TIDAK PROSES MELALUI KILANG
✅JIMAT DUIT
✅MUDAH DIGUNAKAN
✅BERKUALITI TINGGI
✅TAHAN LAMA
✅SEDAP
✅TIDAK RASA MUAL
✅BOLEH MINUM TIME PERIOD BAGI PEREMPUAN
✅KURUS SECARA SIHAT!
✅MENGAWAL NAFSU MAKAN YANG MEMBUAK-BUAK
✅TIDAK MEROSAKKAN BUAH PINGGANG SAMA SEKALI!
✅TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN
.
.
Fitea ini selamat diminum oleh lelaki & perempuan seawal usia 13 tahun ke atas. Bagi yang mengalami masalah berikut antaranya : ➡MASALAH MEMBUANG
➡PERUT BUNCIT / BOROI
➡LENGAN,PEHA,BETIS BESAR
➡GEMUK AIR
➡NAFSU MAKAN YANG MEMBUAK BUAK ➡BERAT BADAN NAIK MENDADAK
.
Akhir kata, fitea adalah jalan penyelesaian masalah anda! Fitea is more focus to your body! .
.
Jadi, kalau anda rasa anda masih nak pakai baju size XXXL sila lah pakai. Jika anda nak berubah ke size S anda perlu rasa FITEA ini dahulu dan
.
.
"YEAYYY SAYA BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN SEHINGGA 10KG 👏🏻👏🏻👏🏻"
.
.
Sebab itulah kami sarankan anda pilih fitea 😉 sebarang order atau pertanyaan boleh
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
☎WHATSAPP : 0176542585
.

#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #jomkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #trustersellermalaysia #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #skinnylegstea
#legsteamurah #teatoxmalaysia #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Ye sis tahu fitea ini still baru di online tapi tak semestinya tak berkesan tau! Bahan bahan di dalam fitea ini bukan sekadar biasa biasa tau. Memang superb punya laa!
.
Nak tahu tak apa yang menarik tentang fitea ni? Teruskan membaca ya! .
🍓Ada 3 jenis teh dalam 1 pack
🍓Setiap teh mempunyai fungsi yang berlainan
🍓Kesan seawal 24 jam 🍓Tiada pantang larang
🍓Lelaki dan perempuan seawal usia 13 tahun dah boleh consume
🍓Rasa fitea ini seperti green tea tapi tak pahit tau
🍓1 pack tahan sehingga 20 hari penggunaan. Jika direused, 40 hari penggunaan. Memang jimat tau kalau consume fitea ni
.
.
Nak tahu tak apa yang paling special buat customer disana yang baru first time mencuba fitea ini? .
😍If awak nak dapat discount RM5 untuk purchase fitea yang seterusnya awak kena selfie dengan fitea. If awak tak nak, harga seperti biasa okay? 😊
.
.
Fitea ini terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Adik-adik yang baru sahaja masuk ke sekolah menengah yang ada rasa nak ubah gaya penampilan diri ke nak kuruskan kaki ke nak kempiskan perut ke eh meh la try #fitea ni. Confirm adik-adik berpuas hati tau!
.
Buktinya, fitea ini dihasilkan daripada bahan bahan yang natural seperti bunga-bungaan, daun-daun yang mempunyai 1001 khasiatnya yg tersendiri.. ❌Tiada bahan bahaya
❌Tiada bahan pengawet

Tetapi akak boleh janji bahawa : ✅Perut adik yang terasa buncit atau boroi sudah makin kempis
✅Pipi adik yang tembam sudah mengecil dan tidak lagi digelar "pipi tembam"
✅Peha makin kecil (mudah nak main kejar kejar eceh merepek kejap hahaha)
✅Kesihatan adik terjamin!
✅Adik tidak mempunyai masalah susah nak bangun!
✅Adik akan muat pakai baju size S
✅Adik akan rasa selesa dengan penampilan diri adik yang sekarang
✅Adik dapat turunkan berat badan sehingga 5 kg!
✅Adik tidak akan membazir duit untuk beli produk lain
.
Got it adik-adik sekalian? Kalau nak test. Meh chit chat akak sekarang! Akak boleh bantu adik menyelesaikan masalah adik
.
.
Adik chit chat akak kata macam ni "hi akak, adik teringin lah nak beli fitea ni" dan adik kena bagitahu apa yang adik nak targetkan. Dari situ, akak akan bantu adik-adik sehingga adik capai body shape yang adik inginkan! .
.
Harganya pun memang padan dengan dalam 1 pack yang mewarnai hidup adik ecewah. Akak cakap betul ni dik. Dalam 1 pack ada 20 uncang tau !!! Boleh tahan 40 hari tu. So jimat laa
.
.
Yang dah melangkah ke alam dewasa tu tak teringin ke nak kurus dengan cepat tanpa rasa berlapar? Meh lah cit chat kita. Rahsia awak kami simpan rapat-rapat tau ✔💯😉
.
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #jomkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #trustedseller #cantiksebelumraya #skinnyteamalaysia #legstea #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Girls or boys yang suka sangat workout dekat gym tu fitea ni memang sesuai untuk uolls tau. Lagi banyak uolls exercise dan consume fitea ni, makin banyaklah lemak tu terbakar tau💯
.
.
Jom kita kenali dulu apa fungsi fitea ini. Sebelum uolls tahu apa itu fungsi fitea, uolls kena tahu dulu dalam fitea ni ada berapa uncang. For your information, fitea ni tak macam dari tea yang uolls pernah minum dan jumpa. Memang lain dari yang lain sgt2
.
.
Dalam 1 pack fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu 8 teabags tummy tea, 8 teabags fit arms & legs tea dan 4 cleanse tea 💞 nak tahu tak apa fungsi setiap 3 jenis tea ni? Teruskan baca ya hihihi
.
👉🏻FUNGSI TUMMY TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA.
.
✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
Menarik ke menarik lepas baca fungsi dia tadi? Ha
To order / sebarang pertanyaan just
☎WHATSAPP :0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Ye sis tahu fitea ini still baru di online tapi tak semestinya tak berkesan tau! Bahan bahan di dalam fitea ini bukan sekadar biasa biasa tau. Memang superb punya laa!
.
Nak tahu tak apa yang menarik tentang fitea ni? Teruskan membaca ya! .
🍓Ada 3 jenis teh dalam 1 pack
🍓Setiap teh mempunyai fungsi yang berlainan
🍓Kesan seawal 24 jam 🍓Tiada pantang larang
🍓Lelaki dan perempuan seawal usia 13 tahun dah boleh consume
🍓Rasa fitea ini seperti green tea tapi tak pahit tau
🍓1 pack tahan sehingga 20 hari penggunaan. Jika direused, 40 hari penggunaan. Memang jimat tau kalau consume fitea ni
.
.
Nak tahu tak apa yang paling special buat customer disana yang baru first time mencuba fitea ini? .
😍If awak nak dapat discount RM5 untuk purchase fitea yang seterusnya awak kena selfie dengan fitea. If awak tak nak, harga seperti biasa okay? 😊
.
.
Fitea ini terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Kenapa perlu consume tea lain sedangkan fitea ada? Jom tukar tea lain untuk dapatkan kesan seawal 24 jam 😍 Serious tak tipu tau!
.
.
Bukan setakat perempuan je yang boleh consume tetapi lelaki juga boleh maa 💯 yang ada masalah berat badan, perut buncit / boroi, peha besar dan pelbagai masalah badan jom consume fitea ni 💪🏼
.
.
Harga dia pun murah dan sangat berpatutan tau! If nak dapat discount RM5 untuk pembelian yang seterusnya anda dikehendaki selfie bersama fitea and kalau tak nak, harga seperti biasa la ye 😁
.
.
Fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Ye sis tahu fitea ini still baru di online tapi tak semestinya tak berkesan tau! Bahan bahan di dalam fitea ini bukan sekadar biasa biasa tau. Memang superb punya laa!
.
Nak tahu tak apa yang menarik tentang fitea ni? Teruskan membaca ya! .
🍓Ada 3 jenis teh dalam 1 pack
🍓Setiap teh mempunyai fungsi yang berlainan
🍓Kesan seawal 24 jam 🍓Tiada pantang larang
🍓Lelaki dan perempuan seawal usia 13 tahun dah boleh consume
🍓Rasa fitea ini seperti green tea tapi tak pahit tau
🍓1 pack tahan sehingga 20 hari penggunaan. Jika direused, 40 hari penggunaan. Memang jimat tau kalau consume fitea ni
.
.
Nak tahu tak apa yang paling special buat customer disana yang baru first time mencuba fitea ini? .
😍If awak nak dapat discount RM5 untuk purchase fitea yang seterusnya awak kena selfie dengan fitea. If awak tak nak, harga seperti biasa okay? 😊
.
.
Fitea ini terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Girls or boys yang suka sangat workout dekat gym tu fitea ni memang sesuai untuk uolls tau. Lagi banyak uolls exercise dan consume fitea ni, makin banyaklah lemak tu terbakar tau💯
.
.
Jom kita kenali dulu apa fungsi fitea ini. Sebelum uolls tahu apa itu fungsi fitea, uolls kena tahu dulu dalam fitea ni ada berapa uncang. For your information, fitea ni tak macam dari tea yang uolls pernah minum dan jumpa. Memang lain dari yang lain sgt2
.
.
Dalam 1 pack fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu 8 teabags tummy tea, 8 teabags fit arms & legs tea dan 4 cleanse tea 💞 nak tahu tak apa fungsi setiap 3 jenis tea ni? Teruskan baca ya hihihi
.
👉🏻FUNGSI TUMMY TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA.
.
✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
Menarik ke menarik lepas baca fungsi dia tadi? Ha
To order / sebarang pertanyaan just
☎WHATSAPP : 0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

WHAT IS #FITEA?
.
#FITEA is a 100% natural detox tea program that promotes good health and weight loss. #FITEA is designed to help you:
Lose weight
Burn calories
Boost metabolism
Cleanse
Detoxify
Suppress appetite
Increase energy levels
.

All the ingredients in #fitea are 100% natural. There are no chemicals or preservatives.
.
Whatsapp ☎️ to purchase 0176542585
#sayanakkurus #jomkurus #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #cantiksebelumraya #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Adik-adik yang baru sahaja masuk ke sekolah menengah yang ada rasa nak ubah gaya penampilan diri ke nak kuruskan kaki ke nak kempiskan perut ke eh meh la try #fitea ni. Confirm adik-adik berpuas hati tau!
.
Buktinya, fitea ini dihasilkan daripada bahan bahan yang natural seperti bunga-bungaan, daun-daun yang mempunyai 1001 khasiatnya yg tersendiri.. ❌Tiada bahan bahaya
❌Tiada bahan pengawet

Tetapi akak boleh janji bahawa : ✅Perut adik yang terasa buncit atau boroi sudah makin kempis
✅Pipi adik yang tembam sudah mengecil dan tidak lagi digelar "pipi tembam"
✅Peha makin kecil (mudah nak main kejar kejar eceh merepek kejap hahaha)
✅Kesihatan adik terjamin!
✅Adik tidak mempunyai masalah susah nak bangun!
✅Adik akan muat pakai baju size S
✅Adik akan rasa selesa dengan penampilan diri adik yang sekarang
✅Adik dapat turunkan berat badan sehingga 5 kg!
✅Adik tidak akan membazir duit untuk beli produk lain
.
Got it adik-adik sekalian? Kalau nak test. Meh chit chat akak sekarang! Akak boleh bantu adik menyelesaikan masalah adik
.
.
Adik chit chat akak kata macam ni "hi akak, adik teringin lah nak beli fitea ni" dan adik kena bagitahu apa yang adik nak targetkan. Dari situ, akak akan bantu adik-adik sehingga adik capai body shape yang adik inginkan! .
.
Harganya pun memang padan dengan dalam 1 pack yang mewarnai hidup adik ecewah. Akak cakap betul ni dik. Dalam 1 pack ada 20 uncang tau !!! Boleh tahan 40 hari tu. So jimat laa
.
.
Yang dah melangkah ke alam dewasa tu tak teringin ke nak kurus dengan cepat tanpa rasa berlapar? Meh lah cit chat kita. Rahsia awak kami simpan rapat-rapat tau ✔💯😉
.
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #jomkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #trustedseller #cantiksebelumraya #skinnyteamalaysia #legstea #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe #skinnylegstea

Ye sis tahu fitea ini still baru di online tapi tak semestinya tak berkesan tau! Bahan bahan di dalam fitea ini bukan sekadar biasa biasa tau. Memang superb punya laa!
.
Nak tahu tak apa yang menarik tentang fitea ni? Teruskan membaca ya! .
🍓Ada 3 jenis teh dalam 1 pack
🍓Setiap teh mempunyai fungsi yang berlainan
🍓Kesan seawal 24 jam 🍓Tiada pantang larang
🍓Lelaki dan perempuan seawal usia 13 tahun dah boleh consume
🍓Rasa fitea ini seperti green tea tapi tak pahit tau
🍓1 pack tahan sehingga 20 hari penggunaan. Jika direused, 40 hari penggunaan. Memang jimat tau kalau consume fitea ni
.
.
Nak tahu tak apa yang paling special buat customer disana yang baru first time mencuba fitea ini? .
😍If awak nak dapat discount RM5 untuk purchase fitea yang seterusnya awak kena selfie dengan fitea. If awak tak nak, harga seperti biasa okay? 😊
.
.
Fitea ini terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #fiteabyarizshoppe

Kenapa perlu consume tea lain sedangkan fitea ada? Jom tukar tea lain untuk dapatkan kesan seawal 24 jam 😍 Serious tak tipu tau!
.
.
Bukan setakat perempuan je yang boleh consume tetapi lelaki juga boleh maa 💯 yang ada masalah berat badan, perut buncit / boroi, peha besar dan pelbagai masalah badan jom consume fitea ni 💪🏼
.
.
Harga dia pun murah dan sangat berpatutan tau! If nak dapat discount RM5 untuk pembelian yang seterusnya anda dikehendaki selfie bersama fitea and kalau tak nak, harga seperti biasa la ye 😁
.
.
Fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎0176542585
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #fiteabyarizshoppe #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

Most Popular Instagram Hashtags