[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#quotessunda

251 posts

TOP POSTS

Kumaha deui atuhlah
#snoweds
#quotes #quotessunda #hereuy

Cikaracak ninggang batu, laun-laun jadi legok. Aya cakcak ninggang huntu laun-laun nya di lebok.
.
.
.
.
#quotessunda #instasunda #explorebandung #adventure

Nu ngarana hirup mah loba cobaan, Mun loba saweran eta ngarana dangdutan~ #sabodoteuing #kehed #quotessunda

Tinggikeun mah impian lain omongan .. Wujudkeun kudu optimis ulah waka pesimis.Sabab Jelema pesimis mah ibarat ngubur sukuna sabeulah saacan ngalengkah . #quotessunda #adhotarius #like4like #instalike #noneedwingstofly

Jerona laut mash bisa diukur, tapi jerona hate jlma moal bisa kaukur #quotessunda

#quotessunda #quotesunda 😁😁

Ulah taluk pedah jauh tong hoream pedah anggang jauh kudu dijugjug anggang kudu diteang

#quotessunda #kebunteh #puncakbogor #puncak #likeforlike

Anu gaduh kbgoh tong nepak dada tong asa pangaingna bsi raheut dina akhirna! Anu jomblo tong ngeluh malahan mah kdu lapang dada sanajan sorangan ge da ttep we anjeun teh di dampingi ku gusti nu maha kawasa! πŸ’¦πŸ’‹ #QuotesSunda.

MOST RECENT

Ulah taluk pedah jauh tong hoream pedah anggang jauh kudu dijugjug anggang kudu diteang

#quotessunda #kebunteh #puncakbogor #puncak #likeforlike

JAMAN KIWARI LOBA JALMA NU PINTER NGAJI KITAB,, TAPI SAEUTIK NU BISA NGAJI DIRI.. ( Jaman sekarang banyak orang pintar NGAJI KITAB, tapi sedikit orang yang bisa NGAJI DIRI ).. #papatahsunda#urangsunda#ayoberubah#maringaji#kita#kitabisa#quotessunda#paribasasunda#persibbandung#persibday#sunda#sukabumi#bandungjuara#jawabarat#mariberubah#jampangkulon#

Most Popular Instagram Hashtags