#quotessunda

239 posts

TOP POSTS

#quotessunda #quotesunda 😁😁

Tong ngeluh keur ripuh,
Tong ngaraja keur bagja.
Omat ieu mah aslina 😁
.
.
.

#slowwehslow #quotessunda
#happy

Nu ngarana hirup mah loba cobaan, Mun loba saweran eta ngarana dangdutan~ #sabodoteuing #kehed #quotessunda

Jalma nu goblog teh nyaeta jalma nu sok iri ka kahirupan batur,Neleu batur bahagia sok asa hayang ngagagalkeun.
-
Diajar jiga aa mfiq yeuh batur keur susah nya lamun bisa nulungan nya tulungan nya mun t bisa mah kmha deui:v
-
#quotessunda #quotesmfiq

Cikaracak ninggang batu, laun-laun jadi legok. Aya cakcak ninggang huntu laun-laun nya di lebok.
.
.
.
.
#quotessunda #instasunda #explorebandung #adventure

Aya basa ti kolot ayena, "geura ngumbara ambeh jadi jalma". Jalma sabenerna anu bisa ngangkat harkat darajat nu jadi manusa. .
.
.
@irman_novi23 @yansundara #nyunda #paribasasunda #sundabagja #rebonyunda #quotessunda

Kumaha deui atuhlah
#snoweds
#quotes #quotessunda #hereuy

Jerona laut mash bisa diukur, tapi jerona hate jlma moal bisa kaukur #quotessunda

MOST RECENT

.
Hidup itu bagaikan parahu,
Smuanya tgantung kita,
.
Apa mau icing aja dan palid kabawa arus..
.
Apa mau ngadayung maju satakerkebeuk atau lalaunan..
.
Apa mau ngadayung mundur maju mundur maju cantik, eh..maju mundur eta mah nyak..
.
Iyah pokonya mah balik deui weh ka diri kita olangan masing2..
Mau mnjadi lbih baik,
atawa mau mnjadi lbih goreng patut siga beungeut maneh nu maca ieu, eh.. Hampura heureuy πŸ˜‚πŸ˜πŸ™
.
Pokona mah yg penting mamah nyangu..
Hidup mamah!!.. πŸ˜™πŸ˜™
.
.
.
.
.
#rebonyunda #rabu #sunda #bandung #quotessunda #quotes #goodquotes #goodvibes #nicequotes #beautifulplaces #beach #beautifulbeach #pangandaran #pantai #pantaipangandaran #traveling #visitpangandaran #visitpangandaran #greencanyon #cukangtaneuh #indonesia #landscape #view #niceview #beautifulview #photography

Ai ngomong dulur wae...
Ai dulur ngomong wae...
Hayati lelah bro!! πŸ˜’πŸ˜’
.
.
.
#quotes #jahat #enjoy #bitch #santun #sunda #quotessunda #sundaday #lelah #frontal #legeg #atah #tuman

Aya basa ti kolot ayena, "geura ngumbara ambeh jadi jalma". Jalma sabenerna anu bisa ngangkat harkat darajat nu jadi manusa. .
.
.
@irman_novi23 @yansundara #nyunda #paribasasunda #sundabagja #rebonyunda #quotessunda

Jalma nu goblog teh nyaeta jalma nu sok iri ka kahirupan batur,Neleu batur bahagia sok asa hayang ngagagalkeun.
-
Diajar jiga aa mfiq yeuh batur keur susah nya lamun bisa nulungan nya tulungan nya mun t bisa mah kmha deui:v
-
#quotessunda #quotesmfiq

Lamun indit sakola kabeurangan terus ditanya ku guru,"kunaon ai maneh kabeurangan?"Bejakeun weh, "lalakon mah datangna paneuri"
.
. . . . Tapi guruna ulah nu killer)); #explorenagreg #explorebandung #instagood #instasunda #quotessunda #streetphotography #photoshoot #shoottokill #tonekill #tonekiller #lightroom #lightroom_ind #lightroomid

Kerja itu cari uang.
Bukan caringogo jeung carileupeung.

Buat yg kurang faham dan roaming, mangga buka kamus bahasa Sunda πŸ˜†πŸ˜‚ cc : @a_nugrha

#quotes #quotessunda #bobodoran

"Terkadang di dalam perjalanan mulus kita sering tijalikeuh,tapi kita tetap harus maju dan berlari sanajan bari ingked-ingkedan."
#quotessunda πŸ˜‚
Eh gimana?πŸ˜‚
β€’
β€’
Ps;bahasanya dihijiin gapapa kali ya?πŸ˜‚ #latepost #orangsunda ❀

Mudik mah kembali ka kampung halaman. Lain kembali ka pelukan mantanπŸ˜†
#followme #tasikbergaya #babandungan #quotessunda #keluargahits #kompak

Kumaha deui atuhlah
#snoweds
#quotes #quotessunda #hereuy

Teman seperjuangan,teman tongkrongan,bersatu dalam satu ikatan pertemanan. Bermimpi bersama,namun pada akhirnya berjuang di Medan perangnya masing masing, silaturahmi harus tetap terjaga. Okeh barudak.
.
.okeh senahπŸ˜„
.
Nya kitu Weh pokok na mah kudu tetap solidπŸ™

#insta #cool #temanseperjuangan
#tongkrongan #fff
#likeforlike #quotesteman
#bandung #bandung
#baleendah #followforfollow
#instagram #regran #terbaik #ff1 #asia #indohits
#sunda #orangsunda #hits
#sundahits #quotessunda
#fff #jonasphotostudio #jonasbuahbatu #likeforfollow

Nangtung bari ngacung jeung babaung, perasaan ini terasa gak tangtu, ketika menenjo kau pulang anting di depan mataku, hati jadi curinghak nafaspun terasa sesaak...kau begitu mempesona hingga batin ini kokosehan pingin skali bekenalan, namun apadaya kokod tak sampai bahkan teu walakaya ... aku hanya bisa menyampaikan salam sono ku pada gunung dan pohon yang ting pelenod, agar kau nyaho bahwa aku sangat ingin ngagabrugmu ... .
.
.
..
.
.
. .
.
#quotesoftheday #quotessunda #indonesia #jawabarat #bandung #bandungbarat #jumatberkah #ngecot #loveyourlife #tangkubanparahu #enjoy #lake #mountain #instagram #instagood #folk #like4like #likeforlike #livefolk #iniindonesia #bestofthebest #puasa #ramadhan #lebaran #sebentarlagi #coffee #indomie #enak

Most Popular Instagram Hashtags