#quotessunda

218 posts

TOP POSTS

Tong ngeluh keur ripuh,
Tong ngaraja keur bagja.
Omat ieu mah aslina 😁
.
.
.

#slowwehslow #quotessunda
#happy

#quotessunda #quotesunda 😁😁

Plis atuhlah raisa sold out, ariel tatum sold out, tyas mirasih komo deui, kecewalah ka si hamish daud, plis athlah daud maneh teh aku udah ngeceng raisa selama ini tapi sama kamu ditikung dan itu teh gaenak pisan heuheueheu.
.
.
.
#jawaranikung #tumblrsunda #quotessunda #manajemen #akuntansi #picsart #pixlr #mounttrip #overlandandsea

Ucap, laku, lampah.
Ulah nepi ka ngaraheutkeun HATE jeng PARASAAN batur..
sabab sangetna leuweng leuwih sanget ucapan jalma.. seuketna pedang leuwih seuket letah jalma nu raheut HATE...
Ulah rasa maneh asa pang aingna..
#homeboy #blackhat #paribasasunda #susundaan #quotessunda

Jadi mereun intinamah ninggali jalma mah tina hate na heula, rupa namah "bonus".
Tapi angger we ketang ai nu ngarana manusa mah sk ninggali luar na heula, bari jeung sapaliwat.
#quotes #quotessunda #keurngora #bandung #ciamis

Hirup mah ulah ningali kaluhur bisi titajong ... Omat !!!! #persibday
#quotessunda
#like4like

Jalan kahirupan teu panjangna datar aya mudun jeung tanjakan kudu sabar dina kurang ulah nepak dada dina beunghar salawasna kudu syukur eling kanu maha agung kade hidep bisi kufur #quotessunda

Caketan nu ridho, tebihan nu ogo. Pilari nu nampi, sanes nu gengsi...
#kangibing #kangibingquotes #quotes #quotessunda #kabayan

Cikaracak ninggang batu, laun-laun jadi legok. Aya cakcak ninggang huntu laun-laun nya di lebok.
.
.
.
.
#quotessunda #instasunda #explorebandung #adventure

MOST RECENT

Plis atuhlah raisa sold out, ariel tatum sold out, tyas mirasih komo deui, kecewalah ka si hamish daud, plis athlah daud maneh teh aku udah ngeceng raisa selama ini tapi sama kamu ditikung dan itu teh gaenak pisan heuheueheu.
.
.
.
#jawaranikung #tumblrsunda #quotessunda #manajemen #akuntansi #picsart #pixlr #mounttrip #overlandandsea

Ucap, laku, lampah.
Ulah nepi ka ngaraheutkeun HATE jeng PARASAAN batur..
sabab sangetna leuweng leuwih sanget ucapan jalma.. seuketna pedang leuwih seuket letah jalma nu raheut HATE...
Ulah rasa maneh asa pang aingna..
#homeboy #blackhat #paribasasunda #susundaan #quotessunda

#Repost @jang_shall96 (@get_repost)
・・・
Ahhh salahkan saja hati ini yang merindukan dia

Jhahahahahahja
#typogrpahyandquotes
#quotessunda #capruk
#picsayproindonesia #picsay
#androidonly
#karyaeditor

Ahhh salahkan saja hati ini yang merindukan dia

Jhahahahahahja
#typogrpahyandquotes
#quotessunda #capruk
#picsayproindonesia #picsay
#androidonly
#karyaeditor

Poma pisan ulah rek aral subaha kedah rido, kedah pasrah, kedah sabar, tawekal anggoning nampi musibat (Tabah, sabar dan tawakal dalam menghadapi cobaan maupun musibah)
#sunda #margaluyu #margaluyupusat #pps #quotessunda

Paripolah siga begitu membuat hati ini tihoncewang. apadaya ath da aku mah, aku ke tonggoh kamu ke lebak, aku ke lebak kamu ke rumah iqbal koboy junior heuheuheu. da apa ath aku mah, sama kamu juga pakeukeuh2, aku keukeuh hayang sama kamu tapi kamu keukeuh embung, ahh cobian naon deui Gusti nu Izal hungkul.
.
.
.

#quotessunda #memesunda #comicsunda #photograph #pictures #sundayeverything #biographic #mtma #manajemen #makrab

Most Popular Instagram Hashtags