[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#quotessunda

370 posts

TOP POSTS

Lamun hujan turun cing kaluar jeung itung lobana cai anu netes tilangit, sabab saloba kitu kuring ngarasa sukur boga babaturan jiga maraneh.
#quotessunda

Bagja Nu matak bisa nyieun Cilaka..
kasusah nu matak Urang jadi Tabah, Jeung istiqomah,.lekeut kanu ibadah !!! #simerah #kotakembang #kumahaaing @quotes_sunda #quotessunda

Satungtung can bisa manfaat jang batur, minimal tong ngarugikeun batur! #quotessunda #pinuspengger #yogyakarta

Nu ngarana hirup mah loba cobaan, Mun loba saweran eta ngarana dangdutan~ #sabodoteuing #kehed #quotessunda

#quotessunda #quotesunda ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Nyatana nyaah sabanding lurus jeung kecewa๐Ÿ˜š

@salmablah
#quotessunda

Memang,... Kita sering berbuat sesuatu yg menurut kita itu terbaik untuk hubungan kita, tatapi pasangan kita sok salah narimana. Ujug-ujug urang nu disalahkeun (emang sih da awewe mah selalu benar) geus kitu urang ngontek manehna tara diwaro, tara dibales ngadon dibaca wungkul:((
Disaat itulah kita bagaikan BATU. DICICINGKEUN!!!
.
.
.
#SABTU #SekarangAkuBagaikanbaTU #lainpuisi #puisisunda #quotessunda

MOST RECENT

Lamun hujan turun cing kaluar jeung itung lobana cai anu netes tilangit, sabab saloba kitu kuring ngarasa sukur boga babaturan jiga maraneh.
#quotessunda

Ceuk basa ๐Ÿ˜

#quotessunda #weekend

"Nu temen tinemenan"
Hanya bagi yang bersungguh-sungguh berusaha dan bekerja keras, maka akan berhasil meraih cita-cita.
.
Karena modal utama 'menangkap' kesuksesan adalah usaha sebaik yang kita mampu, tidak lupa berdoa, dan serahkan semuanya pada Allah yang akan memberikan hasil terbaik ๐Ÿ˜Š
.
.
.
.
.
.
.
#FaktaKerenJabar #SalasaNyunda #JabarKita
๐Ÿ“ธ Lani Pusparani
(Juara 1 Lomba Foto HUT Jabar 2017)
.
#banggajadiwargajabar #jabar #jawabarat #humasjabar #gedungsate #jabarngahiji #jabarkahiji #jabarbestari #jabarberprestasi #jabarinspiratif #jabarkreatif #jabarsejahtera #infoevent #humas #publicrelations #pns #asn #kinerjapositifย #DesainKomunikasiVisual #nelayan #citacita #quotessunda #paribasasunda #instasunda

"Eureun naroskeun, kumaha carana meunangkeun anu anjeun pikahoyong? Margi jawaban anu anjeun panggihan nyaeta ngan saukur iwal ti "USAHA"
.
.
.
.
.
.
.
#quotessunda #quotes #picture #picoftheday #picturetoday #instagram #canon #slowspeed #taillight #image #photograhy #fotografi #jembatanpelangi #bandung #antapani #instapic #snapseed #vsco #infobdgcom #indonesia #bandungbanget #canon_photos

Hirup mah lain jang dinilai ku batur, tapi kumaha carana urang kudu bisa menikamati hirup urang tanpa ngarugikeun kana kahirupan batur๐Ÿ‘ผ
#quotessunda #ngalem
#lfllflflflflflfllflflflfflflflflfllflflflflflflflflflflfllflflflflflfllflflflfllflflflflflflflflflfllflflflfllflflflfllflflflflflflflfllflflflflfllflf

Memang,... Kita sering berbuat sesuatu yg menurut kita itu terbaik untuk hubungan kita, tatapi pasangan kita sok salah narimana. Ujug-ujug urang nu disalahkeun (emang sih da awewe mah selalu benar) geus kitu urang ngontek manehna tara diwaro, tara dibales ngadon dibaca wungkul:((
Disaat itulah kita bagaikan BATU. DICICINGKEUN!!!
.
.
.
#SABTU #SekarangAkuBagaikanbaTU #lainpuisi #puisisunda #quotessunda

Hirup mah lain jang di nilai ku batur,tapi kumha carana urng bisa menikmati hirup urng tanpa ngarugikeun ka batur ๐Ÿ˜Š
Ingat waspadalah-waspadalah ๐Ÿ˜

#quotes #sunda #quotessunda #typografhy #mentahan #katakata #katakatasunda #sundalucu #sundaunik

Coba Lagi Dan Pantang Menyerah!!
-
-
-
#quotesngawur_ #quotessunda #IniQuotes#MyQuotes

Moal Mundur Sanajan Di Lembur Batur!!
-
-
#quotessunda #quotes #IniQuotes#PerfectFriend#quotesngawur_

"Sakali anjeun ngomongkeun henteu tiasa. Mangka, didinya oge anjeun kaleungitan kasempetan kanggo tiasa."
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#quotessunda #quotestoday #quotes #quotesformyself #redhour #sky #people #instagram #photograhy #picturetoday #picture #image #picofthedays #bluesky #afternoon #bandung #vsco #instapic #instagrampicture #inimahbandung

TONG POHO SYUKURAN.
Nikmati nu aya ulah di aya-aya.
SABAB rizki ti gusti alloh nu geus di bere ka arurang yakin eta teh anu pangalus-alusna nikmat....
Jg Rizki moal mungkin patukeur jg batur
KEEP CALM AND SYUKURI ANU AYA

#tongpohosyukuran

@dagelan.jabar
#typographyandquotes #Quotessunda #Quotesoftheday #latteringart #customlattering #latteringdaily #Phonemade #picsaypro #picsaypro_Indonesia #androidonly

NIKMAT SEHAT.
Kalolobaan jelema can sadar bahwa eta sehat teh REZEKI ti GUSTI anu pang Gedena jg mahalna tapi naha beut masih can saradar atuh aisiaa kehed.... Kade REZEKI lain sekedar HARTA anu ngalimpah, lain mobil anu mewah, lain imah anu gede sigrong, lain oge barang anu mahal. Tapi REZKI anu gede mah tahh SEHAT
Matak salagi ururang sehat getol keun ibadah,berbuat baik, pokona mah salagi ururang sehat sok prakkeun pagawean anu mangfaat boh jg diri sorangan atau jg batur.
Da geus geuring mah boro2 hayang kitu kan rek indit ka wc wudhu oge kan mangrebu-rebu alasan.
Percuma kan beunghar sagala aya , sagala kahayang kacumponan, tapi ari TEU SEHAT mah angger MOAL BAHAGIA.

#sakitu ๐Ÿ˜Š
#typographyandquotes
#typographyandquotesindonesia
#quotessunda #Quotes #Quotesjanari #latteringart #customlattering #noHandMade #butAndroid #picsaypro #picsaypro_Indonesia
#androidonly

"Kahayang loba. Ari gawe gan sare wae.
Ngabodor maneh mah....
Kitu duit lagrag tilangit.
.
.
Artina >>> mangga milarian di google ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ #latepost #hijabers #ootdfashion #like4like #likeforfollow #hijabindonesia #mahasiswifah #adabdanhumaniora #quotessunda #asli #sunda #jakarta

ูˆู„ูŠุณ ุงูƒุชุณุงุจ ุงู„ู…ุงู„ ุฏูˆู† ู…ุดู‚ุฉ#ุชุญู…ู„ู‡ุง ูˆุงู„ุนู„ู… ูƒูŠู ูŠูƒูˆู†.
Moal hasil nyiar harta banda mun teu jerih perih#kitu deui nyiar elmu malah kedah leuwih-leuwih
(Kitab ta'lim muta'lim)
.
@ais.jawabarat
@ais.jawabarat
@ais.jawabarat
.

tag @hu.online
Tong hilap nganggo #huonline
#huonline
#santritasik_
#aisjawabarat
#aisjawabaratwanian
#aisnusantara
#suasanasantri
#mangsantri
#cahpondok
#pesantrenstory
#alasantri
#ayomondok
#santriwan
#santriwati
#pesantrenkukeren
#kalamulamaku
#nurjamancorp
#catatan
#catatansantri
#quotessantri
#rebonyunda
#quotessunda

Nyatana nyaah sabanding lurus jeung kecewa๐Ÿ˜š

@salmablah
#quotessunda

Most Popular Instagram Hashtags