[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#quotessunda

225 posts

TOP POSTS

Milarian caroge mah tong tina kasepna hungkul. Da percuma ai kasep tapi teu bertanggung jawab sareng kasar ka istri mah.

Da ai nu namina pameget mah ditinggal tinu tanggung jawabna sareng perilakunna ka istri. Leres teu??? #QuotesSunda

Cikaracak ninggang batu, laun-laun jadi legok. Aya cakcak ninggang huntu laun-laun nya di lebok.
.
.
.
.
#quotessunda #instasunda #explorebandung #adventure

#quotessunda #quotesunda 😁😁

Tong ngeluh keur ripuh,
Tong ngaraja keur bagja.
Omat ieu mah aslina 😁
.
.
.

#slowwehslow #quotessunda
#happy

Nu ngarana hirup mah loba cobaan, Mun loba saweran eta ngarana dangdutan~ #sabodoteuing #kehed #quotessunda

Jalan kahirupan teu panjangna datar aya mudun jeung tanjakan kudu sabar dina kurang ulah nepak dada dina beunghar salawasna kudu syukur eling kanu maha agung kade hidep bisi kufur #quotessunda

Jerona laut mash bisa diukur, tapi jerona hate jlma moal bisa kaukur #quotessunda

Caketan nu ridho, tebihan nu ogo. Pilari nu nampi, sanes nu gengsi...
#kangibing #kangibingquotes #quotes #quotessunda #kabayan

MOST RECENT

Nangtung bari ngacung jeung babaung, perasaan ini terasa gak tangtu, ketika menenjo kau pulang anting di depan mataku, hati jadi curinghak nafaspun terasa sesaak...kau begitu mempesona hingga batin ini kokosehan pingin skali bekenalan, namun apadaya kokod tak sampai bahkan teu walakaya ... aku hanya bisa menyampaikan salam sono ku pada gunung dan pohon yang ting pelenod, agar kau nyaho bahwa aku sangat ingin ngagabrugmu ... .
.
.
..
.
.
. .
.
#quotesoftheday #quotessunda #indonesia #jawabarat #bandung #bandungbarat #jumatberkah #ngecot #loveyourlife #tangkubanparahu #enjoy #lake #mountain #instagram #instagood #folk #like4like #likeforlike #livefolk #iniindonesia #bestofthebest #puasa #ramadhan #lebaran #sebentarlagi #coffee #indomie #enak

Aku your beybeh apa sayur lodeh? bang B 😚🍲
Biar kan semua ingin taucinta kita tidak perlu di umbar umbar πŸ‘…
#9 #big #boss #celotehan #sunda #seuri #bahagia #quotessunda #canda #tawa #women #perempuan #sedep #i #ngakak #yeay #masbro #brosis #followme

Mun hayang boga peurah kudu ngarasaan peurih tapi mun geus meunang peurah ulah jadi parah paur ditinggal kabur ah πŸ˜‚πŸ˜
.
.
.
.
.
#fff #lfl #angin_anginan #instagram #quotessunda

Komo mun dijajahna antar jemput kukurilingan kaditu kadieu tanpa bayaran meni geus jiga jaman walanda istilah kerja paksa :(((
.
.
.
.
Curhatan ti @caprukankumahaaing sok geura di polow karunya anyiss polowerna karek 2 . 2 ge aing jeung akun manehna (admin) ..
.
.
.
.
.
#caprukmjl #bsco #besokcapruk #xianyingdaily #infosebel #padulianjing #majalengka #path #quotessunda #instasunda #sundaaing #jabar

Ucap, laku, lampah.
Ulah nepi ka ngaraheutkeun HATE jeng PARASAAN batur..
sabab sangetna leuweng leuwih sanget ucapan jalma.. seuketna pedang leuwih seuket letah jalma nu raheut HATE...
Ulah rasa maneh asa pang aingna..
#homeboy #blackhat #paribasasunda #susundaan #quotessunda

Indung anu ngandung bapa nu ngayuga, indung ngandung salapan bulan melendung, tapi indung henteu pundung sabab taqdir tinu maha AgungπŸ˜‡ #quotessunda #sundanese #h #herey #hitamputih #kaleum

#Repost @jang_shall96 (@get_repost)
・・・
Ahhh salahkan saja hati ini yang merindukan dia

Jhahahahahahja
#typogrpahyandquotes
#quotessunda #capruk
#picsayproindonesia #picsay
#androidonly
#karyaeditor

Ahhh salahkan saja hati ini yang merindukan dia

Jhahahahahahja
#typogrpahyandquotes
#quotessunda #capruk
#picsayproindonesia #picsay
#androidonly
#karyaeditor

Eta dina hate maneh leungitkeun sifat sirik, pidik, jail, kaniaya, iren, pangasten, dudupak, rurumpat, ngumpat, simuat, ujub, takabur, nyaci,Β  maki, jeung pedit πŸ˜‡πŸ™ŠπŸ™ˆ #putih #bersih #angklung #bambukuning #panonpoe #hiruppikuk #quotessunda #sundanese #sunda

Most Popular Instagram Hashtags