#quotejowo

1071 posts

TOP POSTS

Mbokyo sesekali aku di perhatikke 😞
#yowessory #timelinebaper
#yowesben
#quotejowo

Ora tak ngoyo anggon ku golek duit,
Mergo rejeki iku gk anung tentang duit,
Sehat lahir batin,
Wektu longgar kanggo keluarga,
Konco seng apik,lan sak piturute...
Kui mau sebagian seko rejeki kang diparingi Gusti dateng kito sedoyo.
.
Seng penting dudu akehing jumlah,namung seng penting kepiye anggonmu syukur marang kang wes cemepak ono nek ngarepanmu.
#quotes
#quotejowo
#quotesoftheday

Aku memang ora ayu
tapi aku iso nggawe kowe kesemsem karo aku to 😝 #captionjowo #quotejowo

Cari tahu???
Tempat mencari inspirasi guru sakti.
Memulai #quotejowo

#malang #pakis #pakiskembar

Kapan buyare iki ???
#uttaran #quotejowo #tumblrquotes

MOST RECENT

Ing ngarso sung tulodho
Ing madyo mangun karso
Yen emang koe ndue roso seng podo
Aku siap kok berjuang nganti rekosoπŸ˜‚πŸ˜…
.
.
.
#quotes #quotejowo #aslisemarang #holiday #elingbening #wisatasemarang #exploresemarang #explorejawatengah #exploreindonesia #instapic #instamoment #likeforlike #followforfollow

Cari tahu???
Tempat mencari inspirasi guru sakti.
Memulai #quotejowo

#malang #pakis #pakiskembar

Mung pelampiasan__ πŸ˜”πŸ˜” Jangan lupa follow @yowesterserah

Punya quote masalah hati ? Dm aja nanti aku posting, biar teman-teman sama" merasakannya juga 😊🐀🐀 #yowesterserah #serahmu #katakatajowo #quotejowo #pathdailyjowo #pathbejat #jowoberkarya #fff

Ono sing koyo ngene? πŸ˜πŸ˜‚
-
-
Translate:
Cinta datang, berawal dr pertemanan
chattingmu sering diabaikan, kok ya masih kamu pertahankan.
-
-
πŸ‘‡ πŸ‘‡πŸ‘‡
Follow @pantunjomblo
.
.
_______________________
#parikan #dagelanjowo #semaranghits #lawakjowo #dagelan #guyonan #pantunjomblo
#jomblohits #quotejowo #pathdailyjowo #pathdaily #pathdailyindonesia

Mergo sing nandur kuwi bakalan ngunduh. Dadi sing awale apus-apus bakal diapusi suk mbuh pas waktune ✌
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
#ojodumeh #sakarepmu #quotejowo #instagood #instadaily #greens #like4like #likeforlike

Panggah pedes cocote tonggo:v
#quotejowo
#quotesuroboyo
#suroboyobaperan

Most Popular Instagram Hashtags