#quotejowo

MOST RECENT

opo lur?
#quotejowo

jodoh bakal tekan, ora bakal kijolan yo mblo..
#quotejowo

Nek gk mudeng artine takon mbokmu wae...😂😂😂
-
-
-
#dagelanjowo #quotejowo

cc : #quotejowo

cc : #quotejowo

cc : #quotejowo

tag calon imammu.
#quotejowo

kelakuanmu jum..
#quotejowo

mungkin..
#quotejowo

catet!
#quotejowo

yosorry.
#quotejowo

Bar upacara agustusan, terus sholat idul adha. Ibarate kui bar diperjuangno, terus dikorbanke 🍂

#quotejowo #guyonankekinian #guyonanjowo #lfl #likeforlike #like4like #janganbaper #cumastatus

mantan djancuk!
#quotejowo

randuwe wektu ngagas mantan..
#quotejowo

ojo muluk-muluk.
#quotejowo

aku kudu piye?
#quotejowo

anake sopo iki?
#quotejowo

Most Popular Instagram Hashtags