[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#quotejowo

1130 posts

TOP POSTS

Nek bungah ojo terlalu bungah ngelingono nek susah
Nek susah ojo terlalu susah ngelingono nek bungah
#quotejowo #mbahdijowo

Tresna ku neng sampean simpel wae . .
Transparan nanging profesional . .
#malioborostreet #malioboro #jogjahits #quotejowo #dewewani

Aku gelem mancing, asal hadiah e kamu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฐ #quotejowo

Ora tak ngoyo anggon ku golek duit,
Mergo rejeki iku gk anung tentang duit,
Sehat lahir batin,
Wektu longgar kanggo keluarga,
Konco seng apik,lan sak piturute...
Kui mau sebagian seko rejeki kang diparingi Gusti dateng kito sedoyo.
.
Seng penting dudu akehing jumlah,namung seng penting kepiye anggonmu syukur marang kang wes cemepak ono nek ngarepanmu.
#quotes
#quotejowo
#quotesoftheday

Aku pamit ๐Ÿ˜Œ
#timelinebaper
#yowessory
#yowesben
#quotejowo .
. Ojo lali tag kancamu cah.. Ora bayar kok.. ๐Ÿ˜‚

Sabar iku angel, mergo hadiahe surgo.
Nek gampang hadiahe duek rong juta rupiah iku ae isek di potong pajak. ๐Ÿ‘ป
_____________________________
#quotejowo #wongsolo

Stel kendo ben ora konslet #quote #quotejowo #quoteofthenight

MOST RECENT

Nek bungah ojo terlalu bungah ngelingono nek susah
Nek susah ojo terlalu susah ngelingono nek bungah
#quotejowo #mbahdijowo

Urip iku sawang sinawang..
Aku nyawang kowe, kowe nyawang liyanรฉ~
Dhuh, pait rek..!! ๐Ÿ˜…
.
(Yang gak paham artinya gimana, bisa minta tolong temennya yang orang Jawa ๐Ÿ˜‚)
.
#bijakjawa #quotejowo #tulisanjowo #jowokerasboss #wongjowo #javanesse

Pacaran terus duitmu ntek sambat ? La salahmu dewe golek pacar ng mall, yo pinter shopping,
Golekmu ng pasar yo pinter ngenyang,
Lek aku sih mending golek ng kali, nek ra pinter umbah2 yo pinter mancing...
.
.
. .
.
.
Taken by @meet_melani

Ojo nyampe salah sek ke sekian kaline
#quotes
#quotejowo
#quotesoftheday

Quote of the day "ALL GLORY COMES FROM DARING TO BEGIN"

Camkan itu anak muda!!!
#qotd
#qoutes
#quote
#quotejowo

Urip iku kudu semeleh..
.
.
Wong sing sabar rikala susahe, bisa ukur rikala senenge, semendhe marang Gustine apa wae kahanane, bakal mulya uripe..
.
.
#quote #quotejowo #bijakjowo #sumeh #sareh #semeleh #ikiedisisingsemeleh

Most Popular Instagram Hashtags