[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#queenofmutiara

71585 posts

TOP POSTS

๐Ÿ”ฅ NAK TAHU RAHSIA PUTIH DIN 5 TAHUN AKAN DATANG๐Ÿ”ฅ
:
:
TERIMA KASIH @jueaziz22_official & @bayudaniels kerana menjemput insan kerdil ini untuk mengimarahkan majlis gilang gemilang ini. Harapan dan doa saya mengiringi anda sekeluarga dimurahkan rezeki dan sentiasa sihat dengan #queenofmutiara.
:
:
Bersama sahabat @khalidnadzri & @jaja_zainal85.. ok boleh sambung kemas rumah ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

Assalamualaikum.. Suri rumah yang nak cari pendapatan sampaingan,
Nak cari duit beli sawi kobis,henbeg dan mekap๐Ÿ˜‰
Jom kita cari extra INCOME :)
.
Saya mencari agent QM #QueenOfMutiara
.
Modal serendah rm250 sahaja
Iklan disediakan
Xperlu pegang stok
Xperlu packing n pos barang
Iklan dan marketing di ajar
Untung bersih 20%-25%
Ada rewards top sales .
Kelayakan :
Wanita sahaja
Suri rumah tangga sepenuh masa
Yg kekurangan belanja duit
Yg nk cari duit tepi
Student di alu-alukan
Yg rajin
Yg tak mudah give up!
.
Pengambilan Julai 2017
BERMINAT???whatsapp 0146132302

.
Hai awak !๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Bulu mata kontot malu !๐Ÿ˜ฅ
Sampai sanggup pakai bulu mata palsu !๐Ÿ˜–
Lagi malulah kalau bulu mata palsu tercabut ๐Ÿ˜ฌ
.
Aduihlah !!!๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Mana nak letak muka ini ..segan weii..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Xpa ehh..qm ada mascara long lentik ni.
.
RM29 tahan 4 bulan..panjang melintik2.. Yg best mesra wudhuk senang di cuci.
.
Wasap.my/60164978515/bella
#Empayarqaisara #MascaraQm #QMDihatiku #Queenofmutiara
Follow @princes_chocolatey

Dia blng c kawan Gigi rabbit ๐Ÿ‡๐Ÿ‡. Syaa kasi eyaaa sajalaa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #queenofmutiara #momonlovemyself
#slmtmlm๐Ÿ˜˜

Nie baru betul BOOSTER ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป Minum kopi perut kenyang..dengar macam tak logik kan๐Ÿค”๐Ÿค”
Biasa kalau minum coffee time perut kosong mesti rasa nak muntah!! betul x?
Tapi dengan Coffee Booster perut rasa tak LAPAR langsung..
Pagi2 pun xder la macam ayam berak kapur ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
Rasa segar jer biji mata๐Ÿ‘๐Ÿ‘ lps perkena Coffee Booster.. Pendek kata minum Coffee Booster sakit2 pun hilang..
Nak tahu sakit apa yg sesuai
Mai pakat wassap sy.. Tak beli untuk diri sendiri boleh la beli untuk mak pak.. #CoffeeBooster
#QueenOfMutiara
#KeranaMuAkuJelita
#coffeelover

Nak Kulit cantik+ Gebu gedebasss+ putih 1 badan :
๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซKapsul Queen mutiara

#queenmutiara
#queenofmutiara
#qmoriginal
#qmterbaik
#kapsulmutiara

.
Ibu tegur...bulu mata palsu ke?๐Ÿ˜‚
Tak lah..mascara qm je๐Ÿ˜
.
#mascaraqm
#queenofmutiara

Nak Extraaaaa glowinggggg??? Serum foundation

Foundation yang Mengikut darah anda... Dan Satu2 nye Foundation yang Merawat Wajah anda !

Tak payah Pkai Serum Dah Dengan SERUM FOUNDATION... 3 IN 1 JIMAT Weiiii !!! Sembur kan Face Mist Queen Terus Apply Foundation !

Salah satu bahan yg ada juga adalah serbuk mutiara yg baik utk hilangkan jerawat/jeragat/parut, cerahkan dan tegangkan kulit wajah, spf 50 lindungi kulit dr cahaya matahari, wajah lebh putih, tegang dan mulus.

Sesuai semua jenis kulit... #queenofmutiara
#jutawanaurarich

MOST RECENT

Perut makin kempis...
Ni yang syok dengan DETOX QM ni.... Minum malam....
Esok bangun pagi semua toksin buang... X yah susah2 nak rendam lemon bagai.... Jom la pakat try...
#DetoxQm
#QueenOfMutiara

Belum abis lg sekotak dh turun 5kg.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Korang wajib cuba tau ๐Ÿ˜‰

.
Promosi beli 1 box 30 capsule RM120 (harga asal RM140) jimat RM20 dan dapat Percuma sabun mutiara bernilai RM40 kepada yang betul2 berminat, dapatkan sekarang awak untuk yang nak cantik dan jelita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Untuk Trial Pack 10 caps harga RM55 (NP:RM70) โ€ผ .
.
.
COD Bangi, Kajang, Serdang, Putrajaya & Cyberjaya dengan kos delivery RM3-RM10.
.
Self Pickup FREE CHARGE Seksyen 7 Bangi
.
Postage fee:
SM-RM8
SS-RM12
.
Whatsapp cepat โ€ผ๏ธ
atau click link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
+60122665743
+60122665743
+60122665743
.
.
#perlashinehq #perlashinemurah #perlashineoriginal #perlaking
#perlashine #kapsulmutiara #Perlashine2017 #perlashinekapsulmutiara #perlashinereview #ibumenyusu #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitkusam #ibumengandung #putihcepat #nakputih #nakputihcepat #putihgebu #ubatputih #boosterwhitening #queenofmutiara #kuantan #melaka #uitmshahalam #pahang #terengganu #kedah #johor #nakcantik

GABUNGAN LETOPSSS QUEEN SERUM FOUNDATION DAN MAGIC BEAUTY SPRAY๐Ÿ’ฆ
.
Spray spray dan dap dap dap foundation dengan sponge di muka terus nampak auwmm comei lotei!! Cover semua cela yang ada chuolsss๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ’šQueen serum foundation
๐Ÿ’šQueen magic beauty spray

Is ready stock sayang sayang semua. Apa tunggu lagi ? .
Berminat ?
Klik link www.wasap.my/601139929241

#queenofmutiara #kosmetikviralMalaysia #sayajual #originalqm

Nak Kulit cantik+ Gebu gedebasss+ putih 1 badan :
๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซKapsul Queen mutiara

#queenmutiara
#queenofmutiara
#qmoriginal
#qmterbaik
#kapsulmutiara

BEAUTY IN THE BOTTLE !!! SERUM extraaaa glowingggggg dan yg bestt nye bole pkai di breastttt uolsss !!! Lately ni ramai tnyaaaa mummy pkaii ape.. Saje lambat bagii tauuuu sebab nak btl2 yakin BEAUTY IN THE BOTTLE baru leh bg uolss .. Dan SERUM ni la yg buat ๐Ÿ’ฃ JERAWAT TAKNK HINGGAP KT MUKA
๐Ÿ’ฃPUDARKAN SEGALA PARUT
๐Ÿ’ฃGLOWINGKN MUKA UOLS
๐Ÿ’ฃTEGANG KAN BREAST

Lepas mandi picit kn 1 pump ratakan kt muka...baru pkai fondesen dan bedakk.. IMPAK NYE LEPAS MAKE UP MUKA GLOWING GILERRRR!!! Tak pyh tepek mosturiuerz dahhhh ... Moga beri manfaat !!
HARGA RM59.90
Wasap laju ..wajib try

#queenmutiara
#queenofMutiara
#queenmutiaraofficial
#queenmutiaraoriginal
#queenmutiaraproduct
#qmoriginal
#queenmutiarasarawak
#queenmutiarabintulu
#sayajual
#trustedseller
#beautyproduct
#Malaysiaseller
#Malaysiaselleronline
#Malaysiabeauty
#Malaysiabeautyproduct
#Malaysiabeautyshop
#keranamuakujelita

SABUN BLACK QUEEN (QB)

HARGA RN39.90 (50gm)

Boleh menghilangkan * Jerawat * Parut * Kulit berminyak * Muka bernasi * Kulit Berminyak * Celah kangkang hitam * Ketiak Hitam * Jeragat * Kulit Kusan

Sekali guna JERAWAT kecut serta merta

Muka bersih dan Kulit Persis Kulit bayi

Lembut dan Gebu

#queenblacksoap
#blacksoapqueenmutiara
#blacksoapqm
#queenofmutiara
#queenmutiaraoriginal
#keranamuakujelita

๐ŸŒบHappiness in a bottle - Intimore FW ๐ŸŒพ๐ŸŒธKesan menyegarkan selepas penggunaan ๐ŸŒพ
๐ŸŒธHaruman rose yang mengasyikkan untuk keyakinan wanita ๐ŸŒพ
๐ŸŒธEkstrak manjakani yang merawat otot dalaman wanita ๐ŸŒพ
๐ŸŒธButiran scrub yang mencerahkan bahagian hitam di persekitaran vagina ๐ŸŒพ
๐ŸŒธMengecutkan buasir ๐ŸŒพ
๐ŸŒธAmat sesuai untuk wanita bersalin dan berpantang ๐ŸŒพ
๐ŸŒธMembantu mengecutkan vagina akibat bersalin ๐ŸŒพ ๐ŸŒบCara pemakaian. Gunakan sedikit (sebesar 20sen) dan sapu di permukaan kulit yang basah. Kemudia bilas. Untuk kesan maksimum biarkan beberapa ketika sebelum dibilas. Selamat untuk digunakan sekerap mungkin.
#queenmutiara
#queenofMutiara
#queenmutiaraofficial
#queenmutiaraoriginal
#queenmutiaraproduct
#qmoriginal
#queenmutiarasarawak
#queenmutiaramalaysia
#sayajual
#trustedseller
#beautyproduct
#Malaysiaseller
#Malaysiaselleronline
#Malaysiabeauty
#Malaysiabeautyproduct
#Malaysiabeautyshop
#keranamuakujelita
#serbukmutiara
#produkkecantikan
#produkkesihatan
#produkkecantikanmalaysia
#Bintulu
#Sarawak
#produkkecantikan
#produkkecantikanmalaysia
#produkkesihatan
#sayajualserum
#sayajualonline
#sayajualkosmetik
#sayajualskincare
#sayajualproduk
#sayajualoriginal

PRICE: RM53 ๐ŸŒฟ๐ŸŽ‘Kerana Mu Aku Jelita๐ŸŽ‘๐ŸŒฟ

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ *SALAM KEMERDEKAAN* ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Sampai bila kau nak kena jajah dengan ๐Ÿต JERAWAT๐Ÿฅ‡
๐Ÿต JERAGAT ๐Ÿฅ‡
๐Ÿต KEGELAPAN๐Ÿฅ‡
๐Ÿต KEKUSAMAN๐Ÿฅ‡
๐Ÿต KEBOROIAN ๐Ÿฅ‡ Ws ke :0193629513

Send "NAK QM" Kalau ingin saya Bantu Anda
@abglong.iphone @gent_topup

#qmtripleturbo
#qmturbo
#queenmutiara
#queenofmutiara #queenofmutiarahq #queenmutiaraofficial
#putihcepat #qm
#queenofmutiara
#teammissiza
#qmoriginal
#syukurituberkah
#bazarpaknil
#feedbackqm
#QmTeam
#confirmberkesan
#Produkterbaik
#QMmaju
#RICHQM
#PUTIH2LEPAK
#putihsatubadan
.
(70/90)
#gadessmalayareview #paidreviewmurahmurah #teamfantasinakal

Agent rasa happy sangat sebab ank dia sendiri repeat order QMTT... Katanya menjadi... Dahh cantik tp bertambah cantik bila consume QMtt... Rasa tambah semangat nk jual produk ni... #rugixcuba
#jutawanaurarich
#queenofmutiara

"Snow White Malaysia "JUE AZIZ"

Perempuan mane tak suka putihhh kan..Lagi2 putih macam selebriti "JUE AZIZ" .. Putihhh nyeee die sampai nampak urat hijauuu.. Korunk nak tak putih sampai nampk urat hijauuuuu macam Jue Aziz??? 10 bijik kapsul mutiara Untuk 2 minggu SAHAJA...1 biji 1 hari....nanti terlebih putih... Sampai nampak urat hijauuuuu..! Bukan muka je putih 1 Badan Putih
Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? In Sha Allah saya Bantu
Berminat wassup 0173142089 untuk harga promosi
#queenofmutiarahq
#queenofmutiara #queenofmutiaraori #queenofmutiarajueaziz #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraterlajakmurah

Jom mnum Queen Soy Powder.,..best original soya yg diblend,,x de campur bahan2 lain... Putih melepak pas ni uols... #soyaputihh
#stokisqmseberangjayapenang
#QueenOfMutiara

GABUNGAN LETOPSSS QUEEN SERUM FOUNDATION DAN MAGIC BEAUTY SPRAY๐Ÿ’ฆ
.
Spray spray dan dap dap dap foundation dengan sponge di muka terus nampak auwmm comei lotei!! Cover semua cela yang ada chuolsss๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ’šQueen serum foundation
๐Ÿ’šQueen magic beauty spray

Is ready stock sayang sayang semua. Apa tunggu lagi ? .
Berminat ?
Klik link www.wasap.my/601

#queenofmutiara #kosmetikviralMalaysia #sayajual #originalqm

KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA : ๐Ÿ‘‰ Mencegah penuaan kulit
๐Ÿ‘‰ Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
๐Ÿ‘‰ Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
๐Ÿ‘‰ Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
๐Ÿ‘‰ Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
๐Ÿ‘‰ Menyahtoksikkan sistem badan
๐Ÿ‘‰ Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
๐Ÿ‘‰ Menenangkan minda & meringankan tekanan
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga / merangsang Qi badan
๐Ÿ‘‰ Mengatur semula metabolisme badan
๐Ÿ‘‰ Mengurangkan kegelisahan
๐Ÿ‘‰ Menenangkan hati
๐Ÿ‘‰ Merawat sakit kerongkong
๐Ÿ‘‰ Mengurangkan demam
๐Ÿ‘‰ Energize the body / stimulate the bodyโ€™s energy ( Qi )
๐Ÿ‘‰ Membetulkan sistem saraf
๐Ÿ‘‰ Memperbaiki penglihatan
๐Ÿ‘‰ Merawat insomnia
๐Ÿ‘‰ Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
๐Ÿ‘‰ Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
๐Ÿ‘‰ Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
๐Ÿ‘‰ Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi

ISIAN KANDUNGAN : 10 KAPSUL / BOTOLย 
CARA PENGAMBILAN QM KAPSUL
QUEEN OF MUTIARA

Satu biji sehari sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.

#queenofmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiarahq #queenofmutiaraoriginal #perlaking #perlakingmurah #glutapanaceamurahmalaysia #glutapanaceamurah #glutapanaceamurah #glutapanceamalaysia #glutapanceamurah #glutacapsmurah #glutacapsblister #glutacapsspecialedition #boosterwhitening #bvrcprincessmurah #bvrcollagenmurah #bvrcprincessteroriginalmurah #bvrcprincessoriginal

GABUNGAN LETOPSSS QUEEN SERUM FOUNDATION DAN MAGIC BEAUTY SPRAY๐Ÿ’ฆ
.
Spray spray dan dap dap dap foundation dengan sponge di muka terus nampak auwmm comei lotei!! Cover semua cela yang ada chuolsss๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ’šQueen serum foundation
๐Ÿ’šQueen magic beauty spray

Is ready stock sayang sayang semua. Apa tunggu lagi ? .
Berminat ?
0169965062

#queenofmutiara #kosmetikviralMalaysia #sayajual #originalqm

Set combo putih gebuss yang paling meletop sekarang ni uollsss. ๐Ÿ˜‡
RM70 EXC POSTAGE
.
Untuk awak-awak yang malas-malas pakai skincare tu, acerrr try set #comboqueenofmutiara ni. Memang best tau. Ada #queenblacksoap & #queenofmutiarakapsul
.

#queenmutiara #queenmutiaramurah #queenofmutiara #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiaramurah

๐ŸŽ๐ŸŽApa tu Fairy Kisses by Skin Stories? .๐ŸŽ๐ŸŽ
Fairy Kisses adalah produk Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia keluaran terbaharu Skin Stories. . ๐ŸŽApa special Fairy Kisses berbanding produk lain? ๐ŸŽ๐ŸŽ
Fairy Kisses menjanjikan anda kesan turbo whitening dan kulit yang terlebih sihat sekaligus membantu detox dalaman utk kesan extra lagi putih dengan cepat selepas semua toksin dalaman dibuang sampai akar umbi. Bila dalaman bersih dgn Fairy Kisses baru terpancar pada wajah. . ๐ŸŽApa yang best lagi tentang Fairy Kisses adalah bahan-bahan yang mantap dan exclusive dgn gabungan agent pemutih paling kuat berganda-ganda iaitu Astaxanthin. .
Terdapat juga bahan lain yang membantu menyihatkan kulit dan mencantikkan kulit dari dalam seperti ,Bovine Collagen,L-Cysteine,Cerepron-F,Grape Seed,Vitamin C,Strawberry Juice Powder,Aloe Vera,Delima,Avocado,Peach,Mineral & Vitamin Premix,Agaricus Blazei Muril,Dextrose dan pelbagai lagi bahan yang superb dalam sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.
.
Tak perlu fikir panjang. RM 99.00 untuk 60 biji memang tidak masuk akal dgn bahan yang superb dgn kesan 2 in 1 putih + detox dgn sekadar kunyah-kunyah je putih
sampai nampak urat hijau.

pm 019573 6009

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #singapore
#johorbahru

GABUNGAN LETOPSSS QUEEN SERUM FOUNDATION DAN MAGIC BEAUTY SPRAY๐Ÿ’ฆ
.
Spray spray dan dap dap dap foundation dengan sponge di muka terus nampak wow!! Cover semua cela yang ada chuolsss๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
๐Ÿ’šQueen serum foundation
๐Ÿ’šQueen magic beauty spray
.
Is ready stock sayang sayang semua. Apa tunggu lagi ? .
.
Berminat ?
Klik link www.wasap.my/60107801960

#queenofmutiara #kosmetikviralMalaysia #sayajual #originalqm #nomorefake #nabeautysolutions

RM30
X msk pos

http://www.wasap.my/60163525909
#rodnazglobalent
#queenofmutiara

Most Popular Instagram Hashtags