[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#qibtiyyahexclusiveklang

2663 posts

TOP POSTS

{ SUPER BEAUTIFUL MARIA }
.
Niqab Maria 1 Layer Hidden Eyes dah AVAILABLE sekarang omooooo! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kenapa mesti pilih Niqab Maria????
.
- Fabrik of course sangat sangat sangat BEST cenggini haa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
- Boleh pakai 2 in 1. Visor direka khas untuk cover mata dan via versa ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ž
- Embroidery daripada 'BENANG EMAS'! (Upgraded benang) ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
- Diproses melalui TAILOR ok, bukan hantar kilang. So KUALITI NIQAB masya Allah macam ni haa lagi Aqis bagi ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
- Sangat sesuai dijadikan hantaran perkahwinan/tunang/hadiah ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
- Sesuai dipakai untuk pelbagai cuaca dan aktiviti (termasuk aktiviti lasak)
.
nak tanya ni,
SUKA KE SUKAAAA? Omooooo! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
DAN DAN DAN!
Setiap pembelian, anda akan menerima BOX QE EXCLUSIVELY MADE WITH LOVE! ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
Purchase & enquiries : .
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
.
.
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveshahalam #qibtiyyahexclusive #niqabviral #bilaengineermenjualniqab #teamnurainlegacy #ParyParyQEKlang #niqabqibtiyyah #niqabraya #niqabraya2017 #QibtiyyahRaya2017 #qibtiyyahexclusiveklang #niqabninja #niqabajwa #niqab1layer #niqabmaria #niqabhiddeneyes

Ladyboss @zunurainsalleh dengan Founder @qibtiyyahexclusive Kak Migha @cyruszulaikha sambil melawat husband Kak Migha sambil tue dapat ELMU bru.. Ain doakan semoga Abg Ady cepat sembuh yaa โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ#QibtiyyahExclusive #stokisqibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusiveklang #qibtiyyahexclusiveselangor

Niqab Qayla for Speeky Person! ๐ŸŽ€CLICK TO PLAY๐ŸŽ€
.
.
Purchase & enquiries : .
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
.
We are shipping worldwide too!
Payment can be made via PayPal, Western Union, Moneygram
.
Should you be interested in purchasing our niqabs via offline .
.

We also provide CASH ON DELIVERY (COD) to your doorstep with affordable delivery charge
.
๐Ÿš—Yan/Gurun/ S.Petani ๐Ÿ‘‰ +60 10-504 6019
๐Ÿš—Alor Setar/Jitra/Pendang๐Ÿ‘‰+60 17-877 1015
๐Ÿš—Kulim kedah๐Ÿ‘‰+601133084186
๐Ÿš—Georgetown,Penang๐Ÿ‘‰+60182494307
๐Ÿš—Ipoh, Perak ๐Ÿ‘‰+60 16-981 1204
๐Ÿš—Sabah ๐Ÿ‘‰ +60 13-868 8194
๐Ÿš— Kuching (Sarawak) ๐Ÿ‘‰ +60142067360
๐Ÿš—Skudai, Johor๐Ÿ‘‰+60137743713
๐Ÿš—Melaka๐Ÿ‘‰+60177458384
๐Ÿš—Melaka Tengah ๐Ÿ‘‰+601120682792
๐Ÿš—Marang, Kuala Terengganu๐Ÿ‘‰+601117972037
๐Ÿš—Setiu /Terengganu ๐Ÿ‘‰+60 14-841 2327
๐Ÿš—Puchong / Petaling Jaya๐Ÿ‘‰+60132442274
๐Ÿš—KUIS,BANGI๐Ÿ‘‰+601117998985
๐Ÿš—Bangi๐Ÿ‘‰+60136454358
๐Ÿš—MESIR / Machang, Kelantan๐Ÿ‘‰+6014520859
๐Ÿš—Jengka, Pahang๐Ÿ‘‰+601129443467
๐Ÿš—Kuantan / Gambang๐Ÿ‘‰+60194727190
๐Ÿš—Klang - Banting ๐Ÿ‘‰ +60187073218
๐Ÿš—Seksyen 7 Shah Alam/ Bandar Klang ๐Ÿ‘‰+60 11 3399 0361
๐Ÿš—Shah Alam Seksyen 13 ๐Ÿ‘‰ +60122697706
๐Ÿš—Shah Alam 24/ Pinggiran Subang๐Ÿ‘‰+60189074108
๐Ÿš—Port Dickson, Negeri Sembilan๐Ÿ‘‰+60136447822
.
.
.
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveshahalam #qibtiyyahexclusive #niqabviral #bilaengineermenjualniqab #teamnurainlegacy #ParyParyQEKlang #niqabqibtiyyah #niqabraya #niqabraya2017 #QibtiyyahRaya2017 #qibtiyyahexclusiveklang

bismillah ,
for everything that you lose, there is a replacement. but if you lose ุงู„ู„ู‡ (swt) , there is no replacement .
ุญุณุจูŠูŽ ุงู„ู„ู‡ ู„ุง ุฅู„ู‡ ุงู„ุง ู‡ูˆูŽ . ๐Ÿ‚

#qibtiyyahexclusiveklang
@nuurqibtiyyahexclusive

Niqab Maria Hidden Eyes boleh di gayakan dengan LIMA cara
.
1) Boleh tutup penuh keseluruhan mata
2) Boleh di naikkan sedikit menampakkan mata
3) Boleh di naikkan terus ke atas kepala (jadi macam niqab Ajwa basic)
4) Boleh di silangkan
5) Pinkan ditepi (NEW)! .
.
Satu niqab, LIMA gaya. Bestt
.
Purchase & enquiries : .
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
.
We are shipping worldwide too!
Payment can be made via PayPal, Western Union, Moneygram
.
Should you be interested in purchasing our niqabs via offline .
.

We also provide CASH ON DELIVERY (COD) to your doorstep with affordable delivery charge
.
๐Ÿš—Klang - Banting ๐Ÿ‘‰ +60187073218
๐Ÿš—Seksyen 7 Shah Alam/ Bandar Klang ๐Ÿ‘‰+60 11 3399 0361
๐Ÿš—Shah Alam Sek 13 & Sek 24/ Pinggiran Subang๐Ÿ‘‰+60189074108
๐Ÿš—Port Dickson, Negeri Sembilan ๐Ÿ‘‰+60136447822
๐Ÿš—Yan/Gurun/ S.Petani ๐Ÿ‘‰ +60 10-504 6019
๐Ÿš—Alor Setar/Jitra/Pendang๐Ÿ‘‰+60 17-877 1015
๐Ÿš—Kulim kedah๐Ÿ‘‰+601133084186
๐Ÿš—Georgetown,Penang๐Ÿ‘‰+60182494307
๐Ÿš—Ipoh, Perak ๐Ÿ‘‰+60 16-981 1204
๐Ÿš—Sabah ๐Ÿ‘‰ +60 13-868 8194
๐Ÿš— Kuching (Sarawak) ๐Ÿ‘‰ +60142067360
๐Ÿš—Skudai, Johor๐Ÿ‘‰+60137743713
๐Ÿš—Melaka๐Ÿ‘‰+60177458384
๐Ÿš—Melaka Tengah ๐Ÿ‘‰+601120682792
๐Ÿš—Marang, Kuala Terengganu๐Ÿ‘‰+601117972037
๐Ÿš—Setiu /Terengganu ๐Ÿ‘‰+60 14-841 2327
๐Ÿš—KUIS,BANGI๐Ÿ‘‰+601117998985
๐Ÿš—Machang/ P.Putih/Tanah Merah ๐Ÿ‘‰+60 17 429 7990
๐Ÿš—Jengka, Pahang๐Ÿ‘‰+601129443467
๐Ÿš—Kuantan / Gambang๐Ÿ‘‰+60 11-2609 4769
๐Ÿš—MESIR ๐Ÿ‘‰+60 14-520 8595
.
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveshahalam #qibtiyyahexclusive #niqabviral #bilaengineermenjualniqab #teamnurainlegacy #ParyParyQEKlang #niqabqibtiyyah #niqabraya #niqabraya2017 #QibtiyyahRaya2017 #qibtiyyahexclusiveklang #niqabmaria #niqabhiddeneyes #purdah #niqabhitam #niqabninja

Veil QE unik! Masih cantik walapun tertutup semua, boleh digayakan dengan pelbagai jenis Niqab 1Layer .
.
Purchase & enquiries : .
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
.
.
We are shipping worldwide too!
Payment can be made via PayPal, Western Union, Moneygram
.
Should you be interested in purchasing our niqabs via offline .
.

We also provide CASH ON DELIVERY (COD) to your doorstep with affordable delivery charge
.
๐Ÿš—Klang - Banting ๐Ÿ‘‰ +60187073218
๐Ÿš—Seksyen 7 Shah Alam/ Bandar Klang ๐Ÿ‘‰+60 11 3399 0361
๐Ÿš—Shah Alam Sek 13 & Sek 24/ Pinggiran Subang๐Ÿ‘‰+60189074108
๐Ÿš—Port Dickson, Negeri Sembilan ๐Ÿ‘‰+60136447822
๐Ÿš—Yan/Gurun/ S.Petani ๐Ÿ‘‰ +60 10-504 6019
๐Ÿš—Alor Setar/Jitra/Pendang๐Ÿ‘‰+60 17-877 1015
๐Ÿš—Kulim kedah๐Ÿ‘‰+601133084186
๐Ÿš—Georgetown,Penang๐Ÿ‘‰+60182494307
๐Ÿš—Ipoh, Perak ๐Ÿ‘‰+60 16-981 1204
๐Ÿš—Sabah ๐Ÿ‘‰ +60 13-868 8194
๐Ÿš— Kuching (Sarawak) ๐Ÿ‘‰ +60142067360
๐Ÿš—Skudai, Johor๐Ÿ‘‰+60137743713
๐Ÿš—Melaka๐Ÿ‘‰+60177458384
๐Ÿš—Melaka Tengah ๐Ÿ‘‰+601120682792
๐Ÿš—Marang, Kuala Terengganu๐Ÿ‘‰+601117972037
๐Ÿš—Setiu /Terengganu ๐Ÿ‘‰+60 14-841 2327
๐Ÿš—KUIS,BANGI๐Ÿ‘‰+601117998985
๐Ÿš—Machang/ P.Putih/Tanah Merah ๐Ÿ‘‰+60 17 429 7990
๐Ÿš—Jengka, Pahang๐Ÿ‘‰+601129443467
๐Ÿš—Kuantan / Gambang๐Ÿ‘‰+60194727190
๐Ÿš—MESIR ๐Ÿ‘‰+60 14-520 8595
.
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveshahalam #qibtiyyahexclusive #niqabviral #bilaengineermenjualniqab #teamnurainlegacy #ParyParyQEKlang #niqabqibtiyyah #niqabraya #niqabraya2017 #QibtiyyahRaya2017 #qibtiyyahexclusiveklang

MOST RECENT

{ SUPER BEAUTIFUL MARIA }
.
Niqab Maria 1 Layer Hidden Eyes dah AVAILABLE sekarang omooooo! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kenapa mesti pilih Niqab Maria????
.
- Fabrik of course sangat sangat sangat BEST cenggini haa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
- Boleh pakai 2 in 1. Visor direka khas untuk cover mata dan via versa ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ž
- Embroidery daripada 'BENANG EMAS'! (Upgraded benang) ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
- Diproses melalui TAILOR ok, bukan hantar kilang. So KUALITI NIQAB masya Allah macam ni haa lagi Aqis bagi ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
- Sangat sesuai dijadikan hantaran perkahwinan/tunang/hadiah ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
- Sesuai dipakai untuk pelbagai cuaca dan aktiviti (termasuk aktiviti lasak)
.
nak tanya ni,
SUKA KE SUKAAAA? Omooooo! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
DAN DAN DAN!
Setiap pembelian, anda akan menerima BOX QE EXCLUSIVELY MADE WITH LOVE! ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
Purchase & enquiries : .
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
.
.
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveshahalam #qibtiyyahexclusive #niqabviral #bilaengineermenjualniqab #teamnurainlegacy #ParyParyQEKlang #niqabqibtiyyah #niqabraya #niqabraya2017 #QibtiyyahRaya2017 #qibtiyyahexclusiveklang #niqabninja #niqabajwa #niqab1layer #niqabmaria #niqabhiddeneyes

Assamulaikum Good morning#QElovers ๐Ÿ˜
.

Nampak tak tu model niqab QE mengayakan niqab maria hidden eyes tersangat simple dan mudah digaya berbagai 5 style ,boleh di adjust tang mata kelihatan seperti niqab ninja 1 layer โ˜บ
. .
#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahalam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#QEAgentklang
#ParyParyQEklang
#Dropshipwantend
#iedaAMIDA

7 SEBAB KENAPA PERLU PILIH QIBTIYYAH TERSANGATT EXCLUSIVE NII๐Ÿ˜š๐Ÿ˜™๐Ÿ˜ .

ANTARAAA NYA SEBAB Kami memahami masalah niqabis, kami menitik beratkan keselesaan dan quality niqab kami mengatasi permasalah niqabis memakai niqab dengan SELESANYA tiadaa niqab tercucuk tang MATAA mahuu pon TERLODEHH๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜™๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ .

7 sebab kenapa uolls perlu pilih Qibtiyyah Exclusive ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘๐Ÿป1) Exclusive gold embroidery dari jauh dah tahu itu ialah qibtiyyah exclusive gituu rare bukan hihi.โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป2) Material bahagian muka dari aritachi nombor 1 dan dijahit 2 lapis supaya tidak jarang EXCUSIVE KAN SGT KANN๐Ÿ˜
. ๐Ÿ‘๐Ÿป3) Saiz ukuran dibahagian depan ialah lebar 15" dan labuh 21" cukup untuk menutup dada tahaapp sangat selesaa.โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป4) Material dibahagian belakang dari chiffon berkualiti tinggi, dengan saiz ukuran lebar 38.5" dan labuh 43" cukup menarik dipandang ewahh macamโ˜€โ˜€๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘๐Ÿป5) Bahagian dibawah mata tidak berjahit untuk pastikan tiada kesan diatas hidung dan dibawah mata walaupun seharian berniqab RASAA MACAM TAK BERNIQAB Selesa nya ya AMAAT serius ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ‘๐Ÿป6) Bukaan mata 24" memberi keselesaan kepada mata dan sesuai walaupun uolls seorang yang memakai cermin mata mahuu pon tidak bercerminn MATAA โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป7) Material yang sangat lembut setanding niqab yaman untuk keselesaan dan senang bernafas ditambah lagi ia terbang2 bila ditiup angin cantik sangat SANGAT FLOWY lembutt dan Beralun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kepuasan pelanggan adalah keperluan kami.... apa lagi niqabis dan uolls yang baru berjinak2 dengan niqab.. masalah anda kami selesaikan Mahu iedaaa bantuu kalian.

To order :

WHATSAPP ๐Ÿ“ž+60105657726 .
WHATSAPP ๐Ÿ“ž+60105657726
. ๐Ÿ“žWHATSAPP +60105657726 .
#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#QeteamFatimahZahrah
#GangstaQEKl
#NiqabQibtiyyah
#QEfeedback
#niqabajwa
#niqabmalaysia
#niqabmaria
#niqab
#niqabstyle
#niqabis
#niqabmurah
#niqabmurahmalaysia
#purdah
#purdahmuslimah

7 SEBAB KENAPA PERLU PILIH QIBTIYYAH TERSANGATT EXCLUSIVE NII๐Ÿ˜š๐Ÿ˜™๐Ÿ˜ .

ANTARAAA NYA SEBAB Kami memahami masalah niqabis, kami menitik beratkan keselesaan dan quality niqab kami mengatasi permasalah niqabis memakai niqab dengan SELESANYA tiadaa niqab tercucuk tang MATAA mahuu pon TERLODEHH๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜™๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ .

7 sebab kenapa uolls perlu pilih Qibtiyyah Exclusive ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘๐Ÿป1) Exclusive gold embroidery dari jauh dah tahu itu ialah qibtiyyah exclusive gituu rare bukan hihi.โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป2) Material bahagian muka dari aritachi nombor 1 dan dijahit 2 lapis supaya tidak jarang EXCUSIVE KAN SGT KANN๐Ÿ˜
. ๐Ÿ‘๐Ÿป3) Saiz ukuran dibahagian depan ialah lebar 15" dan labuh 21" cukup untuk menutup dada tahaapp sangat selesaa.โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป4) Material dibahagian belakang dari chiffon berkualiti tinggi, dengan saiz ukuran lebar 38.5" dan labuh 43" cukup menarik dipandang ewahh macamโ˜€โ˜€๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘๐Ÿป5) Bahagian dibawah mata tidak berjahit untuk pastikan tiada kesan diatas hidung dan dibawah mata walaupun seharian berniqab RASAA MACAM TAK BERNIQAB Selesa nya ya AMAAT serius ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ‘๐Ÿป6) Bukaan mata 24" memberi keselesaan kepada mata dan sesuai walaupun uolls seorang yang memakai cermin mata mahuu pon tidak bercerminn MATAA โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป7) Material yang sangat lembut setanding niqab yaman untuk keselesaan dan senang bernafas ditambah lagi ia terbang2 bila ditiup angin cantik sangat SANGAT FLOWY lembutt dan Beralun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kepuasan pelanggan adalah keperluan kami.... apa lagi niqabis dan uolls yang baru berjinak2 dengan niqab.. masalah anda kami selesaikan Mahu iedaaa bantuu kalian.

To order :

WHATSAPP ๐Ÿ“ž+60105657726
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ž+60105657726
. ๐Ÿ“žWHATSAPP +60105657726 .
#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#QeteamFatimahZahrah
#GangstaQEKl
#NiqabQibtiyyah
#QEfeedback
#niqabajwa
#niqabmalaysia
#niqabmaria
#niqab
#niqabstyle
#niqabis
#niqabmurah
#niqabmurahmalaysia
#purdah
#purdahmuslimah

7 SEBAB KENAPA PERLU PILIH QIBTIYYAH TERSANGATT EXCLUSIVE NII๐Ÿ˜š๐Ÿ˜™๐Ÿ˜ .

ANTARAAA NYA SEBAB Kami memahami masalah niqabis, kami menitik beratkan keselesaan dan quality niqab kami mengatasi permasalah niqabis memakai niqab dengan SELESANYA tiadaa niqab tercucuk tang MATAA mahuu pon TERLODEHH๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜™๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ .

7 sebab kenapa uolls perlu pilih Qibtiyyah Exclusive ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘๐Ÿป1) Exclusive gold embroidery dari jauh dah tahu itu ialah qibtiyyah exclusive gituu rare bukan hihi.โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป2) Material bahagian muka dari aritachi nombor 1 dan dijahit 2 lapis supaya tidak jarang EXCUSIVE KAN SGT KANN๐Ÿ˜
. ๐Ÿ‘๐Ÿป3) Saiz ukuran dibahagian depan ialah lebar 15" dan labuh 21" cukup untuk menutup dada tahaapp sangat selesaa.โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป4) Material dibahagian belakang dari chiffon berkualiti tinggi, dengan saiz ukuran lebar 38.5" dan labuh 43" cukup menarik dipandang ewahh macamโ˜€โ˜€๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘๐Ÿป5) Bahagian dibawah mata tidak berjahit untuk pastikan tiada kesan diatas hidung dan dibawah mata walaupun seharian berniqab RASAA MACAM TAK BERNIQAB Selesa nya ya AMAAT serius ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ‘๐Ÿป6) Bukaan mata 24" memberi keselesaan kepada mata dan sesuai walaupun uolls seorang yang memakai cermin mata mahuu pon tidak bercerminn MATAA โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป7) Material yang sangat lembut setanding niqab yaman untuk keselesaan dan senang bernafas ditambah lagi ia terbang2 bila ditiup angin cantik sangat SANGAT FLOWY lembutt dan Beralun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kepuasan pelanggan adalah keperluan kami.... apa lagi niqabis dan uolls yang baru berjinak2 dengan niqab.. masalah anda kami selesaikan Mahu iedaaa bantuu kalian.

To order :

WHATSAPP ๐Ÿ“ž +6010 5657 726 +6010 5657 726 +6010 5657 726 .
#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#GangstaQeKl
#QeteamFatimahZahrah
#NiqabQibtiyyah
#QEfeedback
#niqabajwa
#niqabmalaysia
#niqabmaria
#niqab
#niqabstyle
#niqabis
#niqabmurah
#niqabmurahmalaysia
#purdah
#purdahmuslimah

7 SEBAB KENAPA PERLU PILIH QIBTIYYAH TERSANGATT EXCLUSIVE NII๐Ÿ˜ .
.

ANTARAAA NYA SEBAB Kami memahami masalah niqabis, kami menitik beratkan keselesaan dan quality niqab kami mengatasi permasalah niqabis memakai niqab dengan SELESANYA tiadaa niqab tercucuk tang MATAA mahuu pon TERLODEHH๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ .
.

7 sebab kenapa uolls perlu pilih Qibtiyyah Exclusive ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘๐Ÿป1) Exclusive gold embroidery dari jauh dah tahu itu ialah qibtiyyah exclusive gituu rare bukan hihi.โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป2) Material bahagian muka dari aritachi nombor 1 dan dijahit 2 lapis supaya tidak jarang EXCUSIVE KAN SGT KANN๐Ÿ˜. . ๐Ÿ‘๐Ÿป3) Saiz ukuran dibahagian depan ialah lebar 15" dan labuh 21" cukup untuk menutup dada tahaapp sangat selesaa.โ˜€โ˜€ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป4) Material dibahagian belakang dari chiffon berkualiti tinggi, dengan saiz ukuran lebar 38.5" dan labuh 43" cukup menarik dipandang ewahh macamโ˜€โ˜€๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป5) Bahagian dibawah mata tidak berjahit untuk pastikan tiada kesan diatas hidung dan dibawah mata walaupun seharian berniqab RASAA MACAM TAK BERNIQAB Selesa nya ya AMAAT serius ๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป6) Bukaan mata 24" memberi keselesaan kepada mata dan sesuai walaupun uolls seorang yang memakai cermin mata mahuu pon tidak bercerminn MATAA โ˜€โ˜€ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป7) Material yang sangat lembut setanding niqab yaman untuk keselesaan dan senang bernafas ditambah lagi ia terbang2 bila ditiup angin cantik sangat SANGAT FLOWY lembutt dan Beralun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kepuasan pelanggan adalah keperluan kami.... apa lagi niqabis dan uolls yang baru berjinak2 dengan niqab.. masalah anda kami selesaikan Mahu iedaaa bantuu kalian.
.

To order :

WHATSAPP ๐Ÿ“ž+01133980361
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ž+01133990361
. ๐Ÿ“žWHATSAPP 01133990361 .
.

#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#QEAgentKlang
#NiqabQibtiyyah
#QEfeedback
#niqabajwa
#niqabmalaysia
#niqabmaria
#niqab
#niqabstyle
#niqabis
#niqabmurah
#niqabmurahmalaysia
#purdah
#purdahmuslimah

7 SEBAB KENAPA PERLU PILIH QIBTIYYAH TERSANGATT EXCLUSIVE NII๐Ÿ˜ .
.

ANTARAAA NYA SEBAB Kami memahami masalah niqabis, kami menitik beratkan keselesaan dan quality niqab kami mengatasi permasalah niqabis memakai niqab dengan SELESANYA tiadaa niqab tercucuk tang MATAA mahuu pon TERLODEHH๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ .
.

7 sebab kenapa uolls perlu pilih Qibtiyyah Exclusive ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡. . ๐Ÿ‘๐Ÿป1) Exclusive gold embroidery dari jauh dah tahu itu ialah qibtiyyah exclusive gituu rare bukan hihi.โ˜€โ˜€ . . .๐Ÿ‘๐Ÿป2) Material bahagian muka dari aritachi nombor 1 dan dijahit 2 lapis supaya tidak jarang EXCUSIVE KAN SGT KANN๐Ÿ˜. . . ๐Ÿ‘๐Ÿป3) Saiz ukuran dibahagian depan ialah lebar 15" dan labuh 21" cukup untuk menutup dada tahaapp sangat selesaa.โ˜€โ˜€ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป4) Material dibahagian belakang dari chiffon berkualiti tinggi, dengan saiz ukuran lebar 38.5" dan labuh 43" cukup menarik dipandang ewahh macamโ˜€โ˜€๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป5) Bahagian dibawah mata tidak berjahit untuk pastikan tiada kesan diatas hidung dan dibawah mata walaupun seharian berniqab RASAA MACAM TAK BERNIQAB Selesa nya ya AMAAT serius ๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป6) Bukaan mata 24" memberi keselesaan kepada mata dan sesuai walaupun uolls seorang yang memakai cermin mata mahuu pon tidak bercerminn MATAA โ˜€โ˜€ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป7) Material yang sangat lembut setanding niqab yaman untuk keselesaan dan senang bernafas ditambah lagi ia terbang2 bila ditiup angin cantik sangat SANGAT FLOWY lembutt dan Beralun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kepuasan pelanggan adalah keperluan kami.... apa lagi niqabis dan uolls yang baru berjinak2 dengan niqab.. masalah anda kami selesaikan Mahu iedaaa bantuu kalian.
.

To order :

WHATSAPP ๐Ÿ“ž+01133980361
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ž+01133990361
. ๐Ÿ“žWHATSAPP 01133990361 . .

#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#QEAgentKlang
#NiqabQibtiyyah
#QEfeedback
#niqabajwa
#niqabmalaysia
#niqabmaria
#niqab
#niqabstyle
#niqabis
#niqabmurah
#niqabmurahmalaysia
#purdah
#purdahmuslimah

7 SEBAB KENAPA PERLU PILIH QIBTIYYAH TERSANGATT EXCLUSIVE NII๐Ÿ˜ .

ANTARAAA NYA SEBAB Kami memahami masalah niqabis, kami menitik beratkan keselesaan dan quality niqab kami mengatasi permasalah niqabis memakai niqab dengan SELESANYA tiadaa niqab tercucuk tang MATAA mahuu pon TERLODEHH๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜
.

7 sebab kenapa uolls perlu pilih Qibtiyyah Exclusive ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
. ๐Ÿ‘๐Ÿป1) Exclusive gold embroidery dari jauh dah tahu itu ialah qibtiyyah exclusive gituu rare bukan hihi.โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป2) Material bahagian muka dari aritachi nombor 1 dan dijahit 2 lapis supaya tidak jarang EXCUSIVE KAN SGT KANN๐Ÿ˜
. ๐Ÿ‘๐Ÿป3) Saiz ukuran dibahagian depan ialah lebar 15" dan labuh 21" cukup untuk menutup dada tahaapp sangat selesaa.โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป4) Material dibahagian belakang dari chiffon berkualiti tinggi, dengan saiz ukuran lebar 38.5" dan labuh 43" cukup menarik dipandang ewahh macamโ˜€โ˜€๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘๐Ÿป5) Bahagian dibawah mata tidak berjahit untuk pastikan tiada kesan diatas hidung dan dibawah mata walaupun seharian berniqab RASAA MACAM TAK BERNIQAB Selesa nya ya AMAAT serius ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ‘๐Ÿป6) Bukaan mata 24" memberi keselesaan kepada mata dan sesuai walaupun uolls seorang yang memakai cermin mata mahuu pon tidak bercerminn MATAA โ˜€โ˜€ . ๐Ÿ‘๐Ÿป7) Material yang sangat lembut setanding niqab yaman untuk keselesaan dan senang bernafas ditambah lagi ia terbang2 bila ditiup angin cantik sangat SANGAT FLOWY lembutt dan Beralun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kepuasan pelanggan adalah keperluan kami.... apa lagi niqabis dan uolls yang baru berjinak2 dengan niqab.. masalah anda kami selesaikan Mahu iedaaa bantuu kalian. .

To order :

WHATSAPP ๐Ÿ“ž+01133980361
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ž+01133990361
. ๐Ÿ“žWHATSAPP 01133990361 .
#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#QEAgentKlang
#NiqabQibtiyyah
#QEfeedback
#niqabajwa
#niqabmalaysia
#niqabmaria
#niqab
#niqabstyle
#niqabis
#niqabmurah
#niqabmurahmalaysia
#purdah
#purdahmuslimah

7 SEBAB KENAPA PERLU PILIH QIBTIYYAH TERSANGATT EXCLUSIVE NII๐Ÿ˜ .
.

ANTARAAA NYA SEBAB Kami memahami masalah niqabis, kami menitik beratkan keselesaan dan quality niqab kami mengatasi permasalah niqabis memakai niqab dengan SELESANYA tiadaa niqab tercucuk tang MATAA mahuu pon TERLODEHH๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ .
.

7 sebab kenapa uolls perlu pilih Qibtiyyah Exclusive ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป1) Exclusive gold embroidery dari jauh dah tahu itu ialah qibtiyyah exclusive gituu rare bukan hihi.โ˜€โ˜€ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป2) Material bahagian muka dari aritachi nombor 1 dan dijahit 2 lapis supaya tidak jarang EXCUSIVE KAN SGT KANN๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป3) Saiz ukuran dibahagian depan ialah lebar 15" dan labuh 21" cukup untuk menutup dada tahaapp sangat selesaa.โ˜€โ˜€ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป4) Material dibahagian belakang dari chiffon berkualiti tinggi, dengan saiz ukuran lebar 38.5" dan labuh 43" cukup menarik dipandang ewahh macamโ˜€โ˜€๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป5) Bahagian dibawah mata tidak berjahit untuk pastikan tiada kesan diatas hidung dan dibawah mata walaupun seharian berniqab RASAA MACAM TAK BERNIQAB Selesa nya ya AMAAT serius ๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป6) Bukaan mata 24" memberi keselesaan kepada mata dan sesuai walaupun uolls seorang yang memakai cermin mata mahuu pon tidak bercerminn MATAA โ˜€โ˜€ . . ๐Ÿ‘๐Ÿป7) Material yang sangat lembut setanding niqab yaman untuk keselesaan dan senang bernafas ditambah lagi ia terbang2 bila ditiup angin cantik sangat SANGAT FLOWY lembutt dan Beralun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kepuasan pelanggan adalah keperluan kami.... apa lagi niqabis dan uolls yang baru berjinak2 dengan niqab.. masalah anda kami selesaikan Mahu iedaaa bantuu kalian. .
.

To order :

WHATSAPP ๐Ÿ“ž+01133980361
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ž+01133990361
. ๐Ÿ“žWHATSAPP 01133990361 . .

#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#QEAgentKlang
#NiqabQibtiyyah
#QEfeedback
#niqabajwa
#niqabmalaysia
#niqabmaria
#niqab
#niqabstyle
#niqabis
#niqabmurah
#niqabmurahmalaysia
#purdah
#purdahmuslimah

NIQAB HAURA
.
โœ…Niqab 1 Layer
โœ…Bukaan mata bentuk v-curve
โœ…Menggunakan material yang berkualiti tinggi hasil gabungan dua jenis fabrik iaitu chiffon di bahagian v-curve dan aritachi di bahagian muka memberikan impak berbeza kepada si pemakai.
โœ…Memberikan keselesaan dan senang bernafas. Boleh digunakan untuk pelbagai aktiviti.
โœ… Tiada jahitan di bawah mata (memberikan keselesaan tahap maksima)
โœ… Labuh menutupi bawah dada
.
.
READY STOCK!!
.
Purchase & enquiries : .
๐Ÿ“ž WhatsApp .
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveshahalam #qibtiyyahexclusivelovers #niqabviral #bilaengineermenjualniqab #teamnurainlegacy #ParyParyQEKlang #niqabqibtiyyah #niqabraya #niqabraya2017 #QibtiyyahRaya2017 #qibtiyyahexclusiveklang #niqabhaura #niqabvshape #niqabvcurve
#terapiinstagram
#ajimaura

{ NIQAB LACEY MENAWAN } ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜˜
. NIQAB QIBTIYYAH (2 layers) -LACEY .

1. โœ”๏ธ Material bahagian muka Aritachi Nombor 1 (di jahit 2 lapis - tidak jarang)
.

2.โœ”๏ธ Material bahagian layer belakang chiffon berkualiti tinggi
.

3.โœ”๏ธ Bahagian bawah mata tidak berjahit (memberikan lebih keselesaan dan tidaklah terkesan hidung dengan jahitan ) .

4.โœ”๏ธ Disulamkan dengan Benang bewarna emas - Qibtiyyah Exclusive .

5.โœ”๏ธ DiHiaskan dengan Lace Berwarna Hitam yang Exclusive .

6.โœ”๏ธ Warna hitam sahaja .

7.โœ”๏ธ Setiap pembelian akan memperolehi Box Exclusive Custom Made yang dibalut khas dengan special wrapping .

Ukuran layer bahagian muka 31"(L) x 15"(W)
Bahagian layer belakang 43"(L) x 38.5"(W) .

To order : ๐Ÿ“žWhatsapp +60105657716
+60105657726
+60105657726

#SitiQibttiyyah
#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusive2017
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#GangstaQEkl
#QETeAMFatimahZahrah

Niqab Ajwa ada warna hitam ye! .
.
Ready Stock | RM39.00
.
Nak order? Boleh terus ke talian hotline whatapps kami ye โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
Purchase & enquiries : .
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
๐Ÿ“ž WhatsApp 011 1128 7169
.
.
We are shipping worldwide too!
Payment can be made via PayPal, Western Union, Moneygram
.
Should you be interested in purchasing our niqabs via offline .
.

We also provide CASH ON DELIVERY (COD) to your doorstep with affordable delivery charge
.
๐Ÿš—Klang - Banting ๐Ÿ‘‰ +60187073218
๐Ÿš—Seksyen 7 Shah Alam/ Bandar Klang ๐Ÿ‘‰+60 11 3399 0361
๐Ÿš—Shah Alam Sek 13 & Sek 24/ Pinggiran Subang๐Ÿ‘‰+60189074108
๐Ÿš—Port Dickson, Negeri Sembilan ๐Ÿ‘‰+60136447822
๐Ÿš—Yan/Gurun/ S.Petani ๐Ÿ‘‰ +60 11-3601 5112
๐Ÿš—Alor Setar/Jitra/Pendang๐Ÿ‘‰+60 17-877 1015
๐Ÿš—Kulim kedah๐Ÿ‘‰+601133084186
๐Ÿš—Georgetown,Penang๐Ÿ‘‰+60182494307
๐Ÿš—Ipoh, Perak ๐Ÿ‘‰+60 16-981 1204
๐Ÿš—Sabah ๐Ÿ‘‰ +60 13-868 8194
๐Ÿš— Kuching (Sarawak) ๐Ÿ‘‰ +60142067360
๐Ÿš—Skudai, Johor๐Ÿ‘‰+60137743713
๐Ÿš—Melaka๐Ÿ‘‰+60177458384
๐Ÿš—Melaka Tengah ๐Ÿ‘‰+601120682792
๐Ÿš—Marang, Kuala Terengganu๐Ÿ‘‰+601117972037
๐Ÿš—Setiu /Terengganu ๐Ÿ‘‰+60 14-841 2327
๐Ÿš—KUIS,BANGI๐Ÿ‘‰+601117998985
๐Ÿš—Machang/ P.Putih/Tanah Merah ๐Ÿ‘‰+60 17 429 7990
๐Ÿš—Jengka, Pahang๐Ÿ‘‰+601129443467
๐Ÿš—Kuantan / Gambang๐Ÿ‘‰+60 11-2609 4769
๐Ÿš—MESIR ๐Ÿ‘‰+60 14-520 8595
.
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveshahalam #qibtiyyahexclusive #niqabviral #bilaengineermenjualniqab #teamnurainlegacy #ParyParyQEKlang #niqabqibtiyyah #niqabraya #niqabraya2017 #QibtiyyahRaya2017 #qibtiyyahexclusiveklang #niqabninja #niqabajwa #niqab1layer #niqabmurah

bismillah ,
for everything that you lose, there is a replacement. but if you lose ุงู„ู„ู‡ (swt) , there is no replacement .
ุญุณุจูŠูŽ ุงู„ู„ู‡ ู„ุง ุฅู„ู‡ ุงู„ุง ู‡ูˆูŽ . ๐Ÿ‚

#qibtiyyahexclusiveklang
@nuurqibtiyyahexclusive

Niqab elma colour gojes๐Ÿ˜
.

Yeah niqab elma colour joges ni keluar kerana atas permintaan gegirl khas utk hari raya aidil adha (sempena raya adil adha)๐ŸŒธ
.

Gegirl stok niqab elma gojes ini limited sangattt aduaduuu๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .

Tak mahu lah gegirl ketinggalan niqab elma colour yang super best power ni hehe๐Ÿ˜ฌ
.

Jangan tunggu lama lama nanti habis tak tau yea๐Ÿ˜› .

Tudung hitam ada sis yang ready solat? Niqab hitam yang labuh ada ? Hmm, niqab kids ada ? Hehe mesti lah ada awak๐Ÿ˜‹
.

Dont worry iedaa akan balas whatsaap dengan penuh kasih sayang๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.. Whatsaap iedaa di talian bebas tol hihi๐Ÿ˜‰
.

To order :
. ๐Ÿ“ž WHATSAPP +01133990361 ๐Ÿ“žWHATSAPP +01133990361 ๐Ÿ“žWHATSAPP +01133990361

#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#QEAgentKlang
#Niqabqibtiyyah
#ParyparyQEklang
#iedaAMIDA

Niqab elma colour gojes๐Ÿ˜
.

Yeah niqab elma colour joges ni keluar kerana atas permintaan gegirl khas utk hari raya aidil adha (sempena raya adil adha)
.

Gegirl stok niqab elma gojes ini limited sangattt aduaduuu๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .

Tak mahu lah gegirl ketinggalan niqab elma colour yang super best power ni hehe๐Ÿ˜ฌ
.

Jangan tunggu lama lama nanti habis tak tau yea๐Ÿ˜›
.

Tudung hitam ada sis yang ready solat? Niqab hitam yang labuh ada ? Hmm, niqab kids ada ? Hehe mesti lah ada awak๐Ÿ˜‹
.

Dont worry iedaa akan balas whatsaap dengan penuh kasih sayang๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.. Whatsaap iedaa di talian bebas tol hihi๐Ÿ˜‰
.

To order :
. ๐Ÿ“ž WHATSAPP +01133990361 ๐Ÿ“žWHATSAPP +01133990361 ๐Ÿ“žWHATSAPP +01133990361

#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#QibtiyyahExclusive2017
#QEAgentKlang
#Niqabqibtiyyah
#ParyparyQEklang
#iedaAMIDA

Most Popular Instagram Hashtags