[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#qibtiyyahexclusiveklang

2731 posts

TOP POSTS

Niqab Qibtiyyah kids 2 Layers Available Ready Stock 😍😍 MasyaALLAH comel sangat❀
.

BERBAHAGIALAH WAHAI WANITA KAMU BERHARGA🌹
. Setiap muslimah yang redha Allah sebagai Rabbnya, Islam sebagai agamanya dan Muhammad sebagai Rasulnya. .

Kepada setiap pendidik yang berjihad di jalan Allah dengan untaian kalimahnya, menjaga kehormatannya dan menyucikan jiwanya._ .

Kepada wanita yang bimbang dan bersedih, berbahagialah dengan dekatnya kemudahan, datangnya pertolongan Allah serta janji pahala yang besar dan terhapus segala dosa
. .Tidak ada kecantikan bagi seorang wanita, tiada pula keindahan, harga diri dan kedudukan kecual beriman kepada Allah._ .

Apabila dirinya tegak di atas jalan ini, maka dia lah wanita yang mendapat petunjuk, diterima amalnya dan menjadi wanita pilihan disisi RabbNya ❀.
.

#sharedbyiedaAMIDA
#QibtiyyahExclusiveShahalam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#AgentQE
#ParyparyQEKlang

Ladyboss @zunurainsalleh dengan Founder @qibtiyyahexclusive Kak Migha @cyruszulaikha sambil melawat husband Kak Migha sambil tue dapat ELMU bru.. Ain doakan semoga Abg Ady cepat sembuh yaa ☺️☺️#QibtiyyahExclusive #stokisqibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusiveklang #qibtiyyahexclusiveselangor

[ NIQAB SEDIA ADA TIDAK SELESA? ]
.
"Salamalaik..... Kak ni nak bagitau ni.
Niqab qibtiyah 2 layers πŸ‘πŸ‘πŸ‘. First time pakai yg layer xperlu banyak pakai jarum senang cerita xperlu pakai jarum pon xpe. Terletak elok. Bahagian hidung tak berbekas mcm kebanyakkan niqab dipasaran. 😊" - Ainun Al Maziah, Shah Alam
.
KENAPA AWAK PERLU DAPATKAN NIQAB QIBTIYYAH NI?
(√) πŸ’― BREATHABLE
(√) πŸ’― Selesa di bahagian hidung dan mata
(√) Bukaan mata yang sangat sesuai untuk si kaca mata
(√) Tidak perlu iron dengan kerap & kurang kedut
(√) Labuh menutupi dada
.
πŸ“Œ Niqab ni macam mana? Sekali tudung ke?
Tidak. Hanya sehelai niqab 2 layers sahaja. Tudung kena beli lain occay πŸ˜‰πŸ˜Š Bahagian layer depan berbentuk empat segi dan bahagian layer belakang labuh menutup punggung serta berbentuk oval
. πŸ“Œ Kenapa ada layer kat tepi model tu?
Sebab kita tarikkan ke sisi bahagian layer belakang. Kalau taknak tarik ke sisi boleh biarkan sahaja ke belakang.πŸ˜‰
.

#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveshahalam #qibtiyyahexclusive #niqabviral #bilaengineermenjualniqab #teamnurainlegacy #ParyParyQEKlang #niqabqibtiyyah #niqabraya #niqabraya2017 #QibtiyyahRaya2017 #qibtiyyahexclusiveklang #niqabqibtiyyah #purdah #niqabhitam #niqab2layer

Jangan lupa dapatkan Qibtiyyah Chiffon Veil QE dan cuba bergaya dengan style yang fresh πŸ˜‰
.
Veil ini boleh dipakai dengan pelbagai cara, tidak pakai niqab pun boleh mengayakan veil ini. Veil ini juga sesuai dipakai bersama Purdah Rayna, Niqab Ajwa dan Niqab Haura V Curve 😘.
.
Bagaimana nak beli?
Klik link Whatsapp kami di bio @qibtiyyahexclusive.klang
.
Follow link dibawah untuk update info QE terkini πŸ‘‡
.
Feed Back QE πŸ‘‰ @qibtiyyahklang.feedback
Katalog QE πŸ‘‰ @qibtiyyahklang.catalogue
Tutorial QEπŸ‘‰ @qibtiyyahklang.tutorial
.

#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveselangor #qibtiyyahexclusiveshahalam #qibtiyyahexclusive #niqabviral #bilaengineermenjualniqab #ParyParyQE #niqabqibtiyyah #qibtiyyahexclusiveklang #purdah #niqabhitam #niqabninja #zunurainsalleh #stokisqibtiyyahexclusiveklang #qibtiyyahwarriors #ZSLegacy #veil #veilwalimah

MOST RECENT

Seperti yang anda melihat, kami kolabasikan nya menggabungkan Niqab Qayla V-Curve dengan Tudung Eisyah 2XL best kan
.

Tidak perlu cari tudung lain, kerana kami juga menyediakan tudung yang selesa dan tidak jarang, menggunakan material Heavy Lycra 😍
.

MATERIAL : ARITACHI NOMBOR 1 + CHIFFON
PRICE : RM79.00
POSTAGE : RM7 (SM) / RM11 (SS)
.

Bagaimana nak beli?
Klik link WhatsApp ieda di bio @qibtiyyahexclusivee.shahalam
.

#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusiveShahAlam
#QibtiyyahExclusiveKlang
#AgentQE
#ZSlegacy
#teamQueenQEshahAlam
#teamiedaAMIDA
#ParyParyQE
#NiqabQayla #NiqabViral #NiqabMalaysia #QibtiyyahWarriors
#iedaAMDA

Most Popular Instagram Hashtags