#qibtiyyahexclusivebukitrambai

MOST RECENT

Salam Ramadhan ke-5 untuk semua umat Islam💞

Berita gembira untuk keluaran terbaru sempena bulan syawal nanti, stock limited tau ,first come first surve! Niqab Elma Color memang jarang2 ada so bila dah ada ni jom grab cepat2😉slide for color niqab elma❤

Cara order direct click on my bio okay atau boleh terus whatsapp 01137710798(Dalila)😊
.
.
.
#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodnight #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusiveCodMelaka #promosisyawal #syawal2018 #promosiniqab #promosiniqabelma #niqabelmacolor #niqablimitededition

.
Salam ramadhan al-Mubarak 🌹
.
Nah Miera Belanja tutorial Niqab Maria 2 layer😘
.
Setiap Pembelian Niqab Maria 2 layer Nî akan dapat Kotak yang super duper exclusive ❤️
.
Jadi Apa tunggu Lagi meh lah Lamar satu🙈
Oder: boleh Whatsapp Miera atau admin oder 😘
.
#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodnight #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusivecodmelaka #sunnah #igshopmalaysia #niqabmarialayer

.
Officials release Niqab Maria 2 layer😍
.
Ukuran sama Seperti Niqab Qibtiyyah 2 layer😘
Cuma yang bezanya, Niqab ni hidden eyes ☺️
.
Hana rm69.00 sahaja dan Anda Semua akan dapat free kotak yang Sangat exclusive😍 siap ada ribbon Lagi tau😍
.
Jadi apa tunggu lagi.. Meh cepat whatsaap Miera Atau assistant Miera 😘
.
Siapa lambat Dia yang rugi 🙈
.
#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodafternoon #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusivecodmelaka #sunnah #igshopmalaysia

The happiest people don't necessarily have the best of everything but they make the most of everything.

Goodnight everyone❤sebelum tido tu meh lah singgah cuci mata dgn koleksi qe, direct pm 01137710798(Dalila) boleh direct click di bio utk lg mudah😉
.
.
.
.
.

#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodnight #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusiveCodMelaka

.
Selamat petang🌹
.
Purdah rayna here😘
Alhamdulillah semua Colour di atas ni available. Tapi..... (Haa ada tapi🙈) tapi stock dah tak Banyak lah😘
.
So, siapa yang naK Cepat oder Pada admin oder😘
Caranya: tekan sahaja di bio @qibtiyyahexclusive.melaka 🌹
.
Hanya MYR20.00 Je uolsss.. Free Boxs lagi tauuu 😘
.
#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodevening #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusivecodmelaka #sunnah #igshopmalaysia

.
.
Selamat malam semua♥♥♥
.
Malam ni miera belanja gambar purdah Rayna Grey 1 kali♡
Kalau korang nak tau.. colour ni diantara colour yang dikejari #qequeens ...dan colour ni hanya tinggal beberapa helai sahaja pada miera♥
.
Kalau nak oder boleh terus tekan link di bio @qibtiyyahexclusive.melaka
Hanya MYR20.00 Sahaja uolss♥
.
#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodnight #qibtiyyahexclusive #codmelakatengah #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusivecodmelaka #sunnah #igshopmalaysia

Alhamdullilah rezeki kami semalam di booth qibtiyyah exclusive di kuim🙈syukran gadis-gadis kuim yang sudi singgah dan bermuamalat dengan kami😘semoga Allah merahmati kamu semua❤

Awak semua nak order secara online pun boleh, cepat dapatkan QE Collection milik anda, cara order mudah saja klik pada bio ig saya ya atau pm 📲01137710798(Dalila)

#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodnight #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusiveCodMelaka

Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out.

Goodmorning everyone😊let's grab one of the collection from qibtiyyah exclusive today, stock limited pm 📲01137710798(Dalila)

#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodnight #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusiveCodMelaka

Allah can make us from zero to hero . From nothing to something . From nobody to somebody . So keep praying . Allah is always with us .

Morninggg everyone❤

Cuba teka niqab apa tu mereka pakai sambil berbasikal🙈comilkannn, mesti akan lebih comil bila awak semua pakai, siapa yang masih belum dapatkan niqab daripada qibtiyyah exclusive, cepat pm 📲01137710798(Dalila)

#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodnight #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusiveCodMelaka

Indahnya bersahabat kerana Lillahi Taala😍moga dalam setiap persahabatan yang terjalin antara kita semua, mendapat naungan disisi Allah serta redha Allah S.W.T❤aamiin

Niqab elma basic vs niqab ajwa🌹

Stock limited awak semua, pm 📲01137710798(Dalila)

#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodnight #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusiveCodMelaka

Mata dah kuyu sangat ni, hangpa semua dah tido kah,meh lah cuci mata dulu😊

Jangan lupa qibtiyyah exclusive sentiasa di hati😘moga malam ni awak semua mimpi niqab maria hidden eyes😍

Stock limited teramat sangat, siapa kejar dulu dia dapat, cepat whatsapp 📲01137710798(Dalila)

#QibtiyyahExclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #bazarpaknil #QeVengersMelaka #teamqemiera #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #codmelaka #codchengmelaka #ajimaura #terapiinstagram #malaysia #indonesia #niqab #niqabqibtiyyah #goodnight #qibtiyyahexclusive #codmelaka #codklebang #melaka #malaysia #aurainsta #qibtiyyahexclusiveCodMelaka

Most Popular Instagram Hashtags