#qibtiyyahexclusivebukitrambai

63 posts

TOP POSTS

😍😍😍😍😍😍😍
Bertukar senyuman dan salam. Ziarah menziarahi.
Tutur dan kata yang sopan
Saling memaafi πŸ™ˆ

Eh, alamak belum raya lagi
Feeling pula tengok baju MEREKA ini.
Haa ni nak habaq mai.
Aliana ada projek MEGA RAYA 2017
haa nampak tak baju yang depa pakai ini??? Haaa kita kasi sikit dulu πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Ada 5000 pcs 😱😱😱😱 Zassss berdesupppp yang komen dan whastapp tak sabar nak tunggu 😘😘😘 #alianastylecollection
#projekraya2017
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qeteamamieramelaka

Alhamdulillah hari ini merasmikan Niqab Maria 😍😍 Lawa ke lawa 😍😍
Betul lah orang cakap QIBTIYYAH EXCLUSIVE memang selesa dipakai dimana sahaja.
Baik cuaca sejuk, cuaca panas.
Tetap selesa memakainya.
Sekarang pakai Hidden Eyes
Bagi sorok sikit mata ni
Hehe.. Ada ke yang bekenan
niqab ni ada 3 cara pemakaian .
Nanti mira share macam mana ya 😍😍 Whatsapp : +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusive2017
#niqabraya

Wanita dah kecantikkan yang amat berharga dan perlu dipelihara .

Begitu juga dengan ada nya sifat MALU.
jika tiada rasa Malu maka rosak lah perilakunya.
@asysyifa_hq
#hitamituindah
#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusive2017

Yang di nanti nanti
Kini telah tiba 😍😍😍 Lawakan?? Niqab ELMA SPECIAL RAYA 😍😍😍 ALHAMDULILLAH
JOM PAKAT ORDER πŸ˜ŠπŸ˜‰β€ Untuk adik, kakak, mak, ibu mertua, saudara, kawan kawan, isteri, anak.
Semualah 😍😍😍
Mesti menarik dan cantik di pagi raya nanti πŸ™ˆπŸ™ˆ
MashaAllah sungguh
Dengan kualiti dan kuantiti yang terhad pasti anda tak rugi memilikinya 😍 πŸ™ˆ

Whatsapp "ELMA RAYA" +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#bidadarimelaka
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusivemelaka

Yang di nanti nanti
Kini telah tiba 😍😍😍 Lawakan?? Niqab ELMA SPECIAL RAYA 😍😍😍 ALHAMDULILLAH
JOM PAKAT ORDER πŸ˜ŠπŸ˜‰β€ Untuk adik, kakak, mak, ibu mertua, saudara, kawan kawan, isteri, anak.
Semualah 😍😍😍
Mesti menarik dan cantik di pagi raya nanti πŸ™ˆπŸ™ˆ
MashaAllah sungguh
Dengan kualiti dan kuantiti yang terhad pasti anda tak rugi memilikinya 😍 πŸ™ˆ

Whatsapp "ELMA RAYA" +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#bidadarimelaka
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusivemelaka

Indah nya sungguh di hari raya
Ramainya orang bersuka ria
Adik ku manis cantik bergaya
Boleh kah saya ikut bersama 😍😍😍 Haaa bakar line sikit πŸ™ˆ
Nampak tak tu??? Dah posing posing nampaknya Mereka
Tak sabarnyaa tggu ELMA COLOUR πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ˜πŸ˜πŸ˜ JANGAN TUNGGU LAMA LAMA
NANTI LAMA LAMA STOCK
NIQAB HABIS DIBELI ORANG πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#ahliacollection
#niqabqibtiyyah
#niqabelmaraya

Alhamdulillah
Alhamdulillah

Lama dah admin mengidam nak tambah 1 lagi collection dan akhirnya berjaya kejar impian dan cita cita.
Haha nampak tak excited nya disitu.
Yelah saya jual tapi saya pun Guna dan Pakai juga product ini 😍🌹 Nak juga order?? Mehh whatsapp +60149415063

Nantikan testimony πŸ™ˆπŸ’žπŸ’ž #qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusive2017
#qeteamamieramelaka
#bidadarimelaka

Haa sesiapa yang risau pakai niqab bila dah ada baby tuu.. Sekarang dah boleh buat rasa risau tu JAUH JAUH.. hehe tengok tu
Ibu migha kita relaxx lagi bawa baby thor ke IKEA.. bukan sikit sikit shopping .. Elok je baby thor dalam dakapan πŸ˜‰πŸ˜‰πŸŒΉπŸŒΉ InshaAllah niqab selesa untuk ibu ibu di luar sana 🌹🌹😍😍😍 Oh yaa niqab QAYRA dah restock 😘😘 Whatsapp segera +60149415063 πŸ“² (ahlia/ mira)

#Repost @amierabaharudin with @repostapp
・・・
Thor macam biasa behave dalam carrier. Senang ibu nak shopping 😍

#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qeteamamieramelaka
#ahliacollection

Yang di nanti nanti
Kini telah tiba 😍😍😍 Lawakan?? Niqab ELMA SPECIAL RAYA 😍😍😍 ALHAMDULILLAH
JOM PAKAT ORDER πŸ˜ŠπŸ˜‰β€ Untuk adik, kakak, mak, ibu mertua, saudara, kawan kawan, isteri, anak.
Semualah 😍😍😍
Mesti menarik dan cantik di pagi raya nanti πŸ™ˆπŸ™ˆ
MashaAllah sungguh
Dengan kualiti dan kuantiti yang terhad pasti anda tak rugi memilikinya 😍 πŸ™ˆ

Whatsapp "ELMA RAYA" +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#bidadarimelaka
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusivemelaka

MOST RECENT

.
Niqab elma dark blue & Niqab elma blue turquoise 😘❀️
-
Selamat MALAM & salam tahajjud 🌹
.
#qibtiyyahexclusive #QETeam #qibtiyyahexclusive2017 #teamqemiera #bidadarimelaka

.
Dunia ini ujian untuk akhirat, selamat membuat pilihan❀️
.
Selamat MALAM 😘
.
#qibtiyyahexclusive2017

.
Qibtiyyah Lacey is now available for purchase 😍
.
β€”

Details:
βœ”οΈ 2 layers niqab
βœ”οΈ Material aritachi for front layer and chiffon at back layer
βœ”οΈ Less ironing
βœ”οΈ Gold Embroidery - Qibtiyyah Exclusive
βœ”οΈ Black Lace (NEW)
βœ”οΈ Available in Black colour only
βœ”οΈ Dimension:-
Face Area: 21" (L) x 15" (W)
Back Layer: 43" (L) x 38.5" (W)
.
β€”
How to order? πŸ–₯ Just DM ❀️
β€”
OR
πŸ“± Whatsapp +60136602402
πŸ“± Whatsapp +60136602402
πŸ“± Whatsapp +60136602402
(Office hour from 10am to 6pm only)
β€”
You can also C.O.D to Bukit Rambai, kelebang & KUIM...another place will be charge 😘❀️
.
#qibtiyyahexclusive

.
PANGGILAN BUAT WARGA SHAH ALAM DAN SEKITARNYA! Qibtiyyah Exclusive akan berkampung selama dua hari di Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7, Shah Alam pada 10-11 Jun 2017.
–
Berita baik khas buat #QEQueens yang akan datang ke booth kami esok!! Dengan setiap pembelian DUA SET COMBO ELMA, korang layak dapat FREE PURDAH RAYNA dan juga sampul raya. Haaaaa?? Free purdah Rayna? Yaaa, ini cerita benar. Memang tak pernah lagi Qibtiyyah Exclusive buat gila macam ni.
–
So bolehlah korang ajak kawan-kawan beli secara berjemaah dan dapat jimat sehingga RM30 tau. Promo ni hanya valid di booth sahaja. Tidak terpakai untuk pembelian secara online.
–
So, jumpa esok di Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7, Shah Alam. Puan boss @amierabaharudin & @cyruszulaikha pon ada sama. Boleh selfie okay πŸ˜‰
.
#qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusive2017 #qibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivekelebang #qibtiyyahexclusivebukitrambai #QETeam #teamqemiera #bidadarimelaka #niqab #niqabqibtiyyah #aurainsta #kitagunani #terapiinstagram #purdah #niqabraya #niqabmurah #goodevening #malaysia

.
Selamat pagi 😘
.
🌹Niqab Elma purple
.
🌹Material aritachi (sangat Lembut DAN selesa)
.
🌹 Mudah bernafas
.
🌹 Ada 9 warna pilihan
.
🌹 Bukaan mata yang selesa (Mesra speck)
.
🌹free box exclusive
.
🌹 Pembelian 3 helai ke atas dapat harga combo
.
🌹 Pembelian 5 helai akan dapat free post (semenanjung 😘)
.
Sebarang oder atau pertanyaan boleh direct whatsapps miera😘
+60136602402πŸ’•
.
#qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusive2017 #qibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #studentberjaya #kitagunani #terapiinstagram #jilbab #ootd #aurainsta #igmasters #purdah #niqab #niqabraya #niqabmurah #purdahmurah #limitededition #QETeam #stokisqibtiyyahexclusive #bazarpaknil #malaysia #terapiinstagram #teamqemiera #goodmorning #shoppingonline

Indah nya sungguh di hari raya
Ramainya orang bersuka ria
Adik ku manis cantik bergaya
Boleh kah saya ikut bersama 😍😍😍 Haaa bakar line sikit πŸ™ˆ
Nampak tak tu??? Dah posing posing nampaknya Mereka
Tak sabarnyaa tggu ELMA COLOUR πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ˜πŸ˜πŸ˜ JANGAN TUNGGU LAMA LAMA
NANTI LAMA LAMA STOCK
NIQAB HABIS DIBELI ORANG πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#ahliacollection
#niqabqibtiyyah
#niqabelmaraya

Alhamdulillah
Semalam dah close sale untuk TUDUNG EISYAH HODDIE 😍😍 tudung yang sangat labuh 4xl 😱
Jazakillah adik manis
Sudi berbelanja dengan saya πŸ˜πŸ˜‰ Dalam banyak banyak warna
Hitam juga pilihan kita πŸ’žπŸ’ž #tudungeisyahqe
#instanthoddie
#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahmelaka
#tudungraya
#niqabraya

Assalamualaikum wbt 🌹
Selamat pagi semua 😍
Tak tersadari bahwa tinggal sehari lagi untuk ramadan πŸ™ˆπŸ™ˆ Anda semua dah ready ke?? Semoga ramadan kali ini membawa erti untuk saya dan kita semua amin.
Niqab Elma Edisi raya
Limited colour 😍😍 #qibtiyyahexclusivebukitrambai
#bidadarimelaka
#qeteamamieramelaka
#niqabelmaraya
#niqabwarna
#niqabkanakkanak

Bidadari Kecil πŸŒΉπŸ’ž
Mashaallah syg
Sungguh molek pakaian mu 😍Membuatkan Aku terasa malu dengan kamu.
Kerana dari kecil kamu diberikan penampilan seperti ini
Subhanaallah
Hebat orang tua mu 😍🌹 InshaAllah
Anakanda juga bakal seperti ini nanti.
Amin.
One days i wish 😒

#subhanaallah
#mencariredhaAllah
#qeteamamieramelaka
#niqabkanakkanak
#qibtiyyahexclusivebukitrambai #bidadarimelaka

Saya pakai saya jual πŸ’žπŸ’žπŸ’ž Assalamualaikum
Alhamdulillah
Sikit sikit lama lama jadi bukit
Tak gitu kawan kawan
Alhamdulillah
Hari demi hari
Bulan demi bulan
Tibalah ramadan yang dirindukan
Salam ramadan al mubarak
Untuk sahabat2 semua
Semoga ramadan kali ini penuh makna.
#qeteamamieramelaka
#bidadarimelaka
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#niqabraya
#niqabmariahiddeneyes
#qibtiyyahexclusive2017

Yang di nanti nanti
Kini telah tiba 😍😍😍 Lawakan?? Niqab ELMA SPECIAL RAYA 😍😍😍 ALHAMDULILLAH
JOM PAKAT ORDER πŸ˜ŠπŸ˜‰β€ Untuk adik, kakak, mak, ibu mertua, saudara, kawan kawan, isteri, anak.
Semualah 😍😍😍
Mesti menarik dan cantik di pagi raya nanti πŸ™ˆπŸ™ˆ
MashaAllah sungguh
Dengan kualiti dan kuantiti yang terhad pasti anda tak rugi memilikinya 😍 πŸ™ˆ

Whatsapp "ELMA RAYA" +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#bidadarimelaka
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusivemelaka

Yang di nanti nanti
Kini telah tiba 😍😍😍 Lawakan?? Niqab ELMA SPECIAL RAYA 😍😍😍 ALHAMDULILLAH
JOM PAKAT ORDER πŸ˜ŠπŸ˜‰β€ Untuk adik, kakak, mak, ibu mertua, saudara, kawan kawan, isteri, anak.
Semualah 😍😍😍
Mesti menarik dan cantik di pagi raya nanti πŸ™ˆπŸ™ˆ
MashaAllah sungguh
Dengan kualiti dan kuantiti yang terhad pasti anda tak rugi memilikinya 😍 πŸ™ˆ

Whatsapp "ELMA RAYA" +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#bidadarimelaka
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusivemelaka

Yang di nanti nanti
Kini telah tiba 😍😍😍 Lawakan?? Niqab ELMA SPECIAL RAYA 😍😍😍 ALHAMDULILLAH
JOM PAKAT ORDER πŸ˜ŠπŸ˜‰β€ Untuk adik, kakak, mak, ibu mertua, saudara, kawan kawan, isteri, anak.
Semualah 😍😍😍
Mesti menarik dan cantik di pagi raya nanti πŸ™ˆπŸ™ˆ
MashaAllah sungguh
Dengan kualiti dan kuantiti yang terhad pasti anda tak rugi memilikinya 😍 πŸ™ˆ

Whatsapp "ELMA RAYA" +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#bidadarimelaka
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusivemelaka

Alhamdulillah hari ini merasmikan Niqab Maria 😍😍 Lawa ke lawa 😍😍
Betul lah orang cakap QIBTIYYAH EXCLUSIVE memang selesa dipakai dimana sahaja.
Baik cuaca sejuk, cuaca panas.
Tetap selesa memakainya.
Sekarang pakai Hidden Eyes
Bagi sorok sikit mata ni
Hehe.. Ada ke yang bekenan
niqab ni ada 3 cara pemakaian .
Nanti mira share macam mana ya 😍😍 Whatsapp : +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusive2017
#niqabraya

Assalamualaikum

Surprise 😱😱😱
MashaAllah cantiknyaa NIQAB ELMA RAYA COLOUR 😍😍😍 ALHAMDULILLAH
dah READY dah NIQAB RAYA HAMPA SEMUA 😍😍 Terdiam sekejap tengok warna warna ni πŸ˜‘
Kenapa menggoda sangat. 😭😭😭 Whatsapp "ELMA RAYA" - +60149415063
#NIQABRAYA
#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusive2017
#alianastylecollectionraya

Alhamdulillah
Sekarang dah fall in love dengan MARIA πŸ˜πŸ˜πŸ™ˆπŸ™ˆ Kakak @airinnorhazrinnorhisham pun penggemar Hidden eyes
Katanya lembut macam Niqab Arab 😍😍 MashaAllah terbaik betul Kualiti Qibtiyyah Exclusive 😊😊😊 Kami dah cuba , anda bila lagi πŸ™‹

Whatsapp +60149415063 πŸ“²

#ahliacollection
#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusive2017
#qeraya

Most Popular Instagram Hashtags