[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#qibtiyyahexclusivebukitrambai

74 posts

TOP POSTS

😍😍😍😍😍😍😍
Bertukar senyuman dan salam. Ziarah menziarahi.
Tutur dan kata yang sopan
Saling memaafi πŸ™ˆ

Eh, alamak belum raya lagi
Feeling pula tengok baju MEREKA ini.
Haa ni nak habaq mai.
Aliana ada projek MEGA RAYA 2017
haa nampak tak baju yang depa pakai ini??? Haaa kita kasi sikit dulu πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Ada 5000 pcs 😱😱😱😱 Zassss berdesupppp yang komen dan whastapp tak sabar nak tunggu 😘😘😘 #alianastylecollection
#projekraya2017
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qeteamamieramelaka

Alhamdulillah hari ini merasmikan Niqab Maria 😍😍 Lawa ke lawa 😍😍
Betul lah orang cakap QIBTIYYAH EXCLUSIVE memang selesa dipakai dimana sahaja.
Baik cuaca sejuk, cuaca panas.
Tetap selesa memakainya.
Sekarang pakai Hidden Eyes
Bagi sorok sikit mata ni
Hehe.. Ada ke yang bekenan
niqab ni ada 3 cara pemakaian .
Nanti mira share macam mana ya 😍😍 Whatsapp : +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusive2017
#niqabraya

Yang di tunggu tunggu telah tiba πŸ’ž
Alhamdulillah
Nampak macam banyak,, haa jangan pelik kalau h
CEPAT Habis sebab ramai dah booking ni πŸ˜πŸ˜πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ Kalau nak order,, boleh Dm Atau komen sahaja.. InshaAllah kita akan check stok yang ada
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#ahliacollection
#bidadarimelaka
#qibtiyyahmelaka

Assalamualaikum wbt 🌹😍 Apa khabar sahabat positif saya
Alhamdulillah bertemu lagi kita ❀

Syukur ke hadrat Illahi kita diberi panjang umur untuk melaksakan ibadah pada hari ini.
Alhamdulillah ===========================
Niqab Maria by @qibtiyyahexclusive.melaka @qibtiyyahexclusive
#qibtiyyahexclusive
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusivemelaka
#ahliacollection

ILMU DAN ZIKIR (ILMU)
Dari Abu Hurairah r.hu meriwayatkan bahawasanya ia mendengar Rasulullah saw bersabda : Ingatlah! Sesungguhnya dunia ini telah terlaknat dan telah terlaknat apa yang ada didalamnya. (jauh dari Rahmat Allah swt) kexuali zikrullah dan apa apa yang hampir kepadaNya. (yakni amal amal kebajikan) seorang alim dan seorang penuntut ilmu agama. (Hadith Riwayat Tirmizi)
Dari Abu Bakar R.hu meriwayatkan bahawasanya ia mendengar Rasulullah saw bersabda : Jadilah kamu seorang yang alim , atau orang yang belajar ilmu agama, atau seorang yang gemar mendengar pengajian agama dengan teliti, atau menjadi orang yang mencintai ilmu agama dan ahli ilmu . Dan janganlah kamu menjadi orang yang kelima ,yang mana kamu akan binasa. Kelima ialah kamu membenci ilmu dan ahli ilmu. ( Hadith Riwayat Tabrani)

#niqablacey
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#bidadarimelaka

Haa sesiapa yang risau pakai niqab bila dah ada baby tuu.. Sekarang dah boleh buat rasa risau tu JAUH JAUH.. hehe tengok tu
Ibu migha kita relaxx lagi bawa baby thor ke IKEA.. bukan sikit sikit shopping .. Elok je baby thor dalam dakapan πŸ˜‰πŸ˜‰πŸŒΉπŸŒΉ InshaAllah niqab selesa untuk ibu ibu di luar sana 🌹🌹😍😍😍 Oh yaa niqab QAYRA dah restock 😘😘 Whatsapp segera +60149415063 πŸ“² (ahlia/ mira)

#Repost @amierabaharudin with @repostapp
・・・
Thor macam biasa behave dalam carrier. Senang ibu nak shopping 😍

#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qeteamamieramelaka
#ahliacollection

Alhamdulillah
Alhamdulillah

Lama dah admin mengidam nak tambah 1 lagi collection dan akhirnya berjaya kejar impian dan cita cita.
Haha nampak tak excited nya disitu.
Yelah saya jual tapi saya pun Guna dan Pakai juga product ini 😍🌹 Nak juga order?? Mehh whatsapp +60149415063

Nantikan testimony πŸ™ˆπŸ’žπŸ’ž #qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusive2017
#qeteamamieramelaka
#bidadarimelaka

Wanita dah kecantikkan yang amat berharga dan perlu dipelihara .

Begitu juga dengan ada nya sifat MALU.
jika tiada rasa Malu maka rosak lah perilakunya.
@asysyifa_hq
#hitamituindah
#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusive2017

MOST RECENT

.
Siapa Dah Ada Niqab Elma Dark salmon Macam Kak Migha pakai ni?
Seriously lawaaaaa sangat Warna ni tau.
-
Sebelum tu Miera naK bagitau Niqab elma dark salmon ni ada couple diaa tau..
Haa naK tau dak sapA couple Kepada Niqab Elma dark salmon ni?
-
Inshaa Allah esok Miera upload couple Niqab Elma ni.
Tunggu DAN lihat tau😘
-
AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN❗️
.
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusive2017 #qibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusivebukitrambai #qibtiyyahexclusivekelebang #niqabqibtiyyah #teamqemiera #niqabraya #niqabraya2017 #niqabninja #niqab2layer #niqabstyle #niqabwarna #kuim #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram #goodnight #contest #purdah #melaka #malaysia #qelover #hoodie #qeteam

.
Hampa Kenai dak Siapa Ni? Hat pegang Boxs Qibtiyyah exclusive😍
-
Kak Cantik kita nI Dah cuba Qibtiyyah exclusive ANDA bila lagi😘
.
Sebarang pertanyaan @ oder Boleh Terus Whatsapp Miera di +60136602402😊
.

AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN❗️
.
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusive2017 #qibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusivebukitrambai #qibtiyyahexclusivekelebang #niqabqibtiyyah #teamqemiera #niqabraya #niqabraya2017 #niqabninja #niqab2layer #niqabstyle #niqabwarna #kuim #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram #goodnight #contest #purdah #melaka #malaysia #like4like #hoodie #qeteam

.
NIQAB AJWA COLOUR🌹
-
Assalamualaiku ☺️
Selamat malam #qelover , Sebelum Tidur Miera naK cuci mata hampa semua dengan semua designe Niqab Ajwa colour ❀️
.
Kalau hampa semua naK tahu, Niqab Ajwa colour ni still available tau😘
.
Ok Sebelum tu Miera nak senarai kan warna-warna untuk Niqab Ajwa by Qibtiyyah exclusive ini☺️
-

1.AJWA CREAM
.

2.AJWA DARK BLUE
.

3.AJWA DARK SALMON
.

4.AJWA TEAL
.

5.AJWA ELECTRIC BLUE
.

6.AJWA SKY BLUE
.

7.AJWA LILAC
.

8.AJWA PURPLE
.

9.AJWA GREY
.

10.AJWA MULBERRY -
Niqab Ajwa color ada 10 colour, Kalau hampa semua naK tahu Niqab Ajwa colour ni sangat limited edition ☺️
Siapa Cepat dia yang dapat☺️
.
Dan Sebelum terlupa, Miera naK ajak hampa semua join contest yang Miera adakan ☺️
Mana tau rezeki hampa dapat sehelai Niqab Ajwa colour ini😍
-
Sebarang pertanyaan boleh Whatsapp Miera di +60136602402☺️
Atau boleh walk in Di bukit Rambai ☺️
.
AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN❗️
.
#QibtiyyahExclusive #niqab #stokisqibtiyyahexclusive #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusive2017 #qibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusivebukitrambai #qibtiyyahexclusivekelebang #niqabqibtiyyah #teamqemiera #niqabraya #niqabraya2017 #niqabninja #niqab2layer #niqabstyle #niqabwarna #kuim #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram #goodnight #contest #purdah #melaka #malaysia #like4like #hoodie #qeteam

Assalamualaikum
Kembali bersemangat untuk berniaga,, lama dah lemau je rasanya
Jazakillahu khai adinda Jannah untuk pembelian Niqab Elma sampai 3 helai
Semua warna baharu daripada Qibtiyyah Exclusive 😊

#niqabelmawarna
#niqab2017
#ahliacollection
#bidadarimelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahmelaka
#Alhamdulillah

Mula2 tak kenal,lepas tu tiba2 ditakdirkan macam kembar,, lepastu promote niqab, jadi customer dan alhamdulillah sekarang dah jadi sahabat πŸ˜†

Kakak meto yg gemar mendaki buat testimony pulak,, sayang lebih kakak πŸ˜‰

Tq for support qibtiyyah exclusive
#bidadarimelaka
#ahliacollection
#qibtiyyahmelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#niqabmurah
#melakacod

ILMU DAN ZIKIR (ILMU)
Dari Abu Hurairah r.hu meriwayatkan bahawasanya ia mendengar Rasulullah saw bersabda : Ingatlah! Sesungguhnya dunia ini telah terlaknat dan telah terlaknat apa yang ada didalamnya. (jauh dari Rahmat Allah swt) kexuali zikrullah dan apa apa yang hampir kepadaNya. (yakni amal amal kebajikan) seorang alim dan seorang penuntut ilmu agama. (Hadith Riwayat Tirmizi)
Dari Abu Bakar R.hu meriwayatkan bahawasanya ia mendengar Rasulullah saw bersabda : Jadilah kamu seorang yang alim , atau orang yang belajar ilmu agama, atau seorang yang gemar mendengar pengajian agama dengan teliti, atau menjadi orang yang mencintai ilmu agama dan ahli ilmu . Dan janganlah kamu menjadi orang yang kelima ,yang mana kamu akan binasa. Kelima ialah kamu membenci ilmu dan ahli ilmu. ( Hadith Riwayat Tabrani)

#niqablacey
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#bidadarimelaka

Alhamdulillah
Selamat sampai kemarin
Niqab Ajwa dan Niqab Rayna by @qibtiyyahexclusive.melaka
Ha sesiapa lagi nak cuba niqab Qibtiyyah Exclusive boleh komen atau whatsapp terus +60149415063 πŸ“²

#ahliacollection
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahmelaka
#bidadarimelaka
#purdah
#specialbox

😍😍😍😍😍
Selfie dengan niqab baru nampaknya big bohh πŸ˜†πŸ˜†
Niqab ajwa color 😱

Bukan elma tau
Tapi Ajwa 😍😍
Deabakk ibu @amierabaharudin lagi dan lagi design baharu πŸ˜‹πŸ˜‹ Haa jaga jaga tak lama lagi dah nak keluar.. Kumpul duit dari sekarang 😘

#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahmelaka
#bidadarimelaka
#ajwawarnaqe
#niqabmalaysia
#codmelaka
#ahliacollection

Yang di tunggu tunggu telah tiba πŸ’ž
Alhamdulillah
Nampak macam banyak,, haa jangan pelik kalau h
CEPAT Habis sebab ramai dah booking ni πŸ˜πŸ˜πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ Kalau nak order,, boleh Dm Atau komen sahaja.. InshaAllah kita akan check stok yang ada
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#ahliacollection
#bidadarimelaka
#qibtiyyahmelaka

"Kalau kita rindu kat seseorang mesti kita selalu nak mengadu kat orang tu.

Macam tulah kalau orang yang rindu kat Rasulullah SAW.

Dia akan selalu berselawat kepada Rasulullah SAW tanda dia rindu." بِسۑـــــــــمِ ٱللهِ Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ϋ‘Ω€Ω…ΩŽΩ€Ω°Ω†Ω Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩ€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€ΩŠΩ…Ω

Ψ§ΩŽΩ„Ω„Ω‡ΩΩ…Ω‘ΩŽ Ψ΅ΩŽΩ„ΩΩ‘ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ Ψ³ΩŽΩŠΩΩ‘Ψ―ΩΩ†ΩŽΨ§ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘ΩŽΨ―Ω ΩˆΩŽΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ ؒلِ Ψ³ΩŽΩŠΩΩ‘Ψ―ΩΩ†ΩŽΨ§ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘ΩŽΨ―Ω =========================== Alhamdulillah
Dapat order Rayna dan Ajwa
Dah pos pun pada customer
Lama dah pending Niqab Rayna sebab memang habis selepas ramadan hari tu πŸ˜…πŸ˜…
Alhamdulillah siapa cepat dia dapat 😍😍 #qibtiyyahexclusivebukitrambai
#bidadarimelaka
#ahliacollection
#qibtiyyahexclusive2017
#niqabraynaexclusive
#niqabajwaexclusive

Assalamualaikum wbt 🌹😍 Apa khabar sahabat positif saya
Alhamdulillah bertemu lagi kita ❀

Syukur ke hadrat Illahi kita diberi panjang umur untuk melaksakan ibadah pada hari ini.
Alhamdulillah ===========================
Niqab Maria by @qibtiyyahexclusive.melaka @qibtiyyahexclusive
#qibtiyyahexclusive
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#qibtiyyahexclusivemelaka
#ahliacollection

.
Niqab elma dark blue & Niqab elma blue turquoise 😘❀️
-
Selamat MALAM & salam tahajjud 🌹
.
#qibtiyyahexclusive #QETeam #qibtiyyahexclusive2017 #teamqemiera #bidadarimelaka

.
Dunia ini ujian untuk akhirat, selamat membuat pilihan❀️
.
Selamat MALAM 😘
.
#qibtiyyahexclusive2017

.
Qibtiyyah Lacey is now available for purchase 😍
.
β€”

Details:
βœ”οΈ 2 layers niqab
βœ”οΈ Material aritachi for front layer and chiffon at back layer
βœ”οΈ Less ironing
βœ”οΈ Gold Embroidery - Qibtiyyah Exclusive
βœ”οΈ Black Lace (NEW)
βœ”οΈ Available in Black colour only
βœ”οΈ Dimension:-
Face Area: 21" (L) x 15" (W)
Back Layer: 43" (L) x 38.5" (W)
.
β€”
How to order? πŸ–₯ Just DM ❀️
β€”
OR
πŸ“± Whatsapp +60136602402
πŸ“± Whatsapp +60136602402
πŸ“± Whatsapp +60136602402
(Office hour from 10am to 6pm only)
β€”
You can also C.O.D to Bukit Rambai, kelebang & KUIM...another place will be charge 😘❀️
.
#qibtiyyahexclusive

.
PANGGILAN BUAT WARGA SHAH ALAM DAN SEKITARNYA! Qibtiyyah Exclusive akan berkampung selama dua hari di Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7, Shah Alam pada 10-11 Jun 2017.
–
Berita baik khas buat #QEQueens yang akan datang ke booth kami esok!! Dengan setiap pembelian DUA SET COMBO ELMA, korang layak dapat FREE PURDAH RAYNA dan juga sampul raya. Haaaaa?? Free purdah Rayna? Yaaa, ini cerita benar. Memang tak pernah lagi Qibtiyyah Exclusive buat gila macam ni.
–
So bolehlah korang ajak kawan-kawan beli secara berjemaah dan dapat jimat sehingga RM30 tau. Promo ni hanya valid di booth sahaja. Tidak terpakai untuk pembelian secara online.
–
So, jumpa esok di Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7, Shah Alam. Puan boss @amierabaharudin & @cyruszulaikha pon ada sama. Boleh selfie okay πŸ˜‰
.
#qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusive2017 #qibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivekelebang #qibtiyyahexclusivebukitrambai #QETeam #teamqemiera #bidadarimelaka #niqab #niqabqibtiyyah #aurainsta #kitagunani #terapiinstagram #purdah #niqabraya #niqabmurah #goodevening #malaysia

.
Selamat pagi 😘
.
🌹Niqab Elma purple
.
🌹Material aritachi (sangat Lembut DAN selesa)
.
🌹 Mudah bernafas
.
🌹 Ada 9 warna pilihan
.
🌹 Bukaan mata yang selesa (Mesra speck)
.
🌹free box exclusive
.
🌹 Pembelian 3 helai ke atas dapat harga combo
.
🌹 Pembelian 5 helai akan dapat free post (semenanjung 😘)
.
Sebarang oder atau pertanyaan boleh direct whatsapps miera😘
+60136602402πŸ’•
.
#qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusive2017 #qibtiyyahexclusivemelaka #qibtiyyahexclusivebukitrambai #studentberjaya #kitagunani #terapiinstagram #jilbab #ootd #aurainsta #igmasters #purdah #niqab #niqabraya #niqabmurah #purdahmurah #limitededition #QETeam #stokisqibtiyyahexclusive #bazarpaknil #malaysia #terapiinstagram #teamqemiera #goodmorning #shoppingonline

Indah nya sungguh di hari raya
Ramainya orang bersuka ria
Adik ku manis cantik bergaya
Boleh kah saya ikut bersama 😍😍😍 Haaa bakar line sikit πŸ™ˆ
Nampak tak tu??? Dah posing posing nampaknya Mereka
Tak sabarnyaa tggu ELMA COLOUR πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ˜πŸ˜πŸ˜ JANGAN TUNGGU LAMA LAMA
NANTI LAMA LAMA STOCK
NIQAB HABIS DIBELI ORANG πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ +60149415063 πŸ“²

#qeteamamieramelaka
#qibtiyyahexclusivebukitrambai
#ahliacollection
#niqabqibtiyyah
#niqabelmaraya

Most Popular Instagram Hashtags