[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#qazemnorwork

MOST RECENT

Kwn aku kata...Ya Allah..aku mohon perlindungan Mu dr segala penyakit dan dr manusia2 yg zalim..kuatkan iman kami dan limpahkan rezki yg barakah buat kami..
...terasa mcm iklan Adabi pulak...heheh
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #holiday #familyday #qualitytime #Alhamdulillah

Kwn aku kata...kerja saya amat merbahaya pakcik...sekali dia ngap...saya pun ngippp!!!..ish ish ishhh
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #qazemnor #Alhamdulillah #abgtakkesahdek

Kwn aku kata...lama tak menembak nii...
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #Alhamdulillah #abgtakkesahdek

Kwn aku kata... siap sudah.. @jamuscrubrempahembun_hq
stokis dan agent masih diperlukan..satu2 nya produk utk kecantikan kulit menggunakan ramuan org zaman dulu2..totally home made..no chemical..100% bahan semulajadi..
#abgtakkesahdek #qazemnorwork #qazemnorbisnes #Alhamdulillah

Kwn aku kata...ada kata muka abg nampak jahat..ada kata nampak baik...ada kata nampak mcm kunyit...loorrr...mana satu nihh!!?hahahha
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #Alhamdulillah #abgtakkesahdek

Kwn aku kata...restock bottle...all my stokis...standby u alls.. #qazemnorwork #qazemnorbisnes #Alhamdulillah #abgtakkesahdek

Syg.. Me akan support syg.. Muahh... .
.
#Repost @qazemnor (@get_repost)
・・・
Kwn aku kata...MELAWAT KAWASAN..#nextproject #coming #soon #new #plan #InsyaAllah #Alhamdulillah #qazemnorwork #qazemnorbisnes

Kwn aku kata..."..APA SALAH SAYA!!!???" tq @megautusanmalaysia @utusanonline @hitsutusan @utusan.karya ♡♡♡tq kak @ijah_ibrahim ... paper utusan msia harini...lama tak kluar paper..hehhee... #qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Kwn aku kata...sabar ye all my stokis...flyers jamu scrub rempah cik embun akan fly ke korang semua...senang skit info nak bagi kat semua org...
♡♡♡
U alls yg nak buat side income...agent masih diperlukan...terutamanya kawasan utara...mmg senang nak jual coz produk dah viral dan harga pasaran mampu milik sgt2 lahh...yg xda pengalaman takpe coz kita work as one team...kita kongsi2 ilmu.
♡♡♡
Nak senang contact..klik link bio kat atas yeee..
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Kwn aku kata...satu2nya aku berlakon yg ada misai..ermmm...helok takk??hahahhaha
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Kwn aku kata...with Owner product kecantikan PUTERI BINARI...bapak n ibu...shtg iklan utk produk beliau 5 tahun yg lepas pernah memberi kata2 semangat dan tak lokek bagi tips utk maju dlm perniagaan... " KAMU FOCUS YG INI YA..SCRUB KAMU INI SANGAT BAGUS SEKALI..JARANG SEKALI ADA SCRUB JENIS KERING DI PASARAN .." begitu bersungguh kata2 dr bapak dan ibu.

Alhamdulillah...kini JSRCE semakin 'HOT' di pasaran sbb produk 100% traditional home made dan bahan semulajadi.

Mai folo ig @jamuscrubrempahembun_hq
Nak lagi roket order ..klik link bio diatas.. #qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Kwn aku kata...the making jamu scrub rempah cik embun utk nona tv3..."selalu jamu kita buat makan..tapi rupanya banyak kebaikannya utk kulit muka dan badan.."
♡♡♡
Totally 100%bahan semulajadi..tanpa pengawet..tanpa bahan kimia...home made...mana nak cari produk mcmni dek...walaupun kami kecik tapi abg tak kesah dek...sbb produk abg ni ramuan asli zaman tok nenek kita dolu2..
♡♡♡
Jom wassap roket 0173196550
Tq to all agent n stokis JSRCE..
@jamuscrubrempahembun_hq #qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Kwn aku kata...Alhamdulillah..masih ngah bertatih dlm mniaga..xda kilang..xda pekerja..semua buat sendri..totally home made..tapi.. Abg Tak Kesah Dek...♡♡♡
Tudiaaaaaa.... Sikit2, pelan2, akhirnye membuahkan hasil yg lumayan... 8000pcs FLYERS akan diedarkan.. Cun melecun STICKER baru kami.. Hari ini last PROMOSI KITA.. SEBOTOL RM 26.. 2 BOTOL RM 50 CPT GRABBBB.. SUNGGUH XNYESAL RASA SCRUB EMBUN.. PASTI JATUH CINTA LUAR BIASA.. HEHEHHE.. PLISSS MUNCUL SEMUA STOKIS, AGENT DAN DROPSHIP KAMI.. LAI LAI LAI.. BARANG BAIKKKKK.. NO LIMIT KECANTIKKAN DGN JAMU SCRUB REMPAH CIK EMBUN 😍😍😍😍😍 http://www.wasap.my/60123009973/jamuscrub
♡♡♡
@jamuscrubrempahembun_hq
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Kwn aku kata...Alhamdulillah...flyers n new stickers dah sampai..Jamu Scrub Rempah Cik Embun akan berwajah baru..terima kasih atas sokongan dan kerjasama semua stokis n agent.
♡♡♡
Tahniah pada semua customer JSRCE krn memilih produk penjagaan kulit muka dan badan 100% BAHAN SEMULAJADI dan BEBAS CHEMICAL..
♡♡♡
Jom korang kita cari duit raya dr skarang...nak join jadi agents or stokis..masih open lagi ualls...
wassap trus 0173196550
♡♡♡
Folo @jamuscrubrempahembun_hq #qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

#Repost @qazemnor (@get_repost)
・・・
Kwn aku kata...tq to my good fren...pelakon dan director @rusdiramliofficial ..repeat order lagi tuu..Alhamdulillah...katanya makin bersih kulit muka dan badan...ilang white head dan sel2 mati...trus nampak makin muda walau baru amalkan tak sampai stengah tahun pun..tq dan tahniah bro pilih produk penjagaan kulit tanpa chemical dan 100% traditional...mmg lelaki pun boleh pakai.
Nak tanya..? Wassap roket 0173196550
@jamuscrubrempahembun_hq
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Kwn aku kata...#tb kenangan liga lawak superstar...banyak belajar ngan abam @afdlinshaukiofficial ..
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Kwn aku kata...tq to my good fren...pelakon dan director @rusdiramliofficial ..repeat order lagi tuu..Alhamdulillah...katanya makin bersih kulit muka dan badan...ilang white head dan sel2 mati...trus nampak makin muda walau baru amalkan tak sampai stengah tahun pun..tq dan tahniah bro pilih produk penjagaan kulit tanpa chemical dan 100% traditional...mmg lelaki pun boleh pakai.
Nak tanya..? Wassap roket 0173196550
@jamuscrubrempahembun_hq
#qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

#Repost @qazemnor (@get_repost)
・・・
Kwn aku kata...ada sape2 yg tak tau lagi kebaikan jamu scrub rempah cik embun ni...korang boleh baca sendri isi kandungannya yg hebat...tak caya..?...ce google...
@jamuscrubrempahembun_hq #qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Kwn aku kata...ada sape2 yg tak tau lagi kebaikan jamu scrub rempah cik embun ni...korang boleh baca sendri isi kandungannya yg hebat...tak caya..?...ce google...
@jamuscrubrempahembun_hq #qazemnorwork #qazemnorbisnes #abgtakkesahdek #alhamdulillah

Most Popular Instagram Hashtags