#qasha

1168 posts

TOP POSTS

😂😂Mnish Krdm 😊
"
.
#__aga__ 10.3k

Barakallahu fik dan all the best 5th year exam to both of you. Moga terus ke syurgaNya bersama2. 😘😘😘❤ #QaSha
#QaniahxShahrin

Alhamdulillah semuanya selamat..
Rindu nak jumpa isteri..😊
#qasha

Sannah Helwah untuk anak perempuan sulung Mummy & Daddy 👩🏻👨🏻
Rafaleyna Qaseh Rudaina yg ke 5 tahun🎊🎉🎊🎉🎊 Semoga kakak membesar dengan sihat, mendengar kata Mummy & Daddy dan menjadi anak yg berjaya di dunia dan akhirat.Terima kasih sebab lahirnya kakak Qaseh di dunia ni banyak mengajar Mummy dan Daddy erti kehidupan,kesabaran dan erti kekuatan dalam menempuh segala ujian yg datang dari Allah,kerana Qaseh Mummy semakin matang dan dewasa dalam membuat segala keputusan dalam hidup Mummy. Tiada yg lebih indah dalam hidup Mummy dan Daddy selain melihat Kakak Qaseh dan Adik Qasha membesar dengan sihat dan bahagia.Qaseh cinta pertama Mummy dan Daddy selamanya..I'm proud to be your mom.👩🏻 #qasehturn5
#kesayangan
#mommy
#daddy
#qasha

Friendship never die and continue until jannah. In shaa allah😘🌷#QAISHAA

Eii sibuk la budak #qasha ni!
Dah la Istagram dia kena hacked!
Sian dia.... follow @dayanaroza #akupilihkamu 10 mlm ini di #tv3

Kakak #QASEH
baby #QASHA

Hihihihi,, ciri2 kakak mithali kan,,

MOST RECENT

🌸BABIES BLINK 2016 🌸 SET BABIES BLINKS MENGANDUNGI :

1. Glutacoll soap - 60gm
2. Antibiotic day cream - 20gm
3. Magic night cream - 20gm
4. Whitening repair serum - 10ml
5. Toner whitening perfect - 40ml #qasha #qashalove #qashacosmetic #qashaempire #Lyanasbeautycare #babiesblink #5in1 #cosmeticori #localproduct

DAH CONSUME BELLEZA COLLAGEN?
Jangan lupa utk consume #bellezacollagen sekurang-kurangnya 1 sachet sehari. Koyak sachet terus kemam-kemam!

Nak bancuh pun boleh tapi JANGAN dgn air panas!
Pastu masa period tak perlu consume tau sebab masa period kita mungkin akan mengalami perubahan hormon dan berkemungkinan bahan aktif dalam Belleza Collagen tidak akan berkesan kepada kita
Tips: Sebelum consume please ambik gambar BEFORE dulu, lepas 7 hari consume ambik gambar AFTER pulak. Ditempat dan waktu yg sama utk tengok perubahan Belleza Collagen pada diri anda. InsyaAllah akan nampak kesan.
#bellezacollagen #qasha #qashacosmetic #qashaempire #kedaikosmetik #nakcantik #naksihat #nakputih #nakputih #pmme #tanahmerahkelantan

AZ KOSMETIK Skincare. Kegemaran wanita hari ini. =================================================
Suami bertambah sayang. gitu! ***************************************
PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.
TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…
[KELEBIHAN AZ COSMETIC]
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set Az Cosmetic #qasha #qashacosmetic #qashaempire #tanahmerah #kelantan #kedaikosmetik #kedaikosmetikmurah

Hah kan sis ckp sis xtipuu byk feedback cust sis...sume ckp ok lembut xpedih xsakit xkabur.... Sis jual murah2 jew jgn risau... Harge sis mampu milik... Sis bg free bekas lg taw...yg jaoh2 bole pos jgk... Mai beli kt sis yew...
Wassap sis
http://www.wasap.my/+60183189395

#shasha#penjuallens #mencarirezeki #cariduit #lens #contactlens #beauty #family #rezekihalal #qasha #umairah #anaksyurga #lensdihatiku #cosmetics #penjualbarangkecantikan #nakcantik #nakcantikcarisaya

Boss kenangan itu kita cipta , bukan datang sendiri ✌🏻i choose ride w bross 🏍💨
#port95bujang #qasha

Hye awq semua..😊😊
#adiksedara
#Qasha

.
کـــــوڕانــــیــــش بــــەهــــەمــــان شــــێوە 😊✌
.
.
#Nazz__

Barakallahu fik dan all the best 5th year exam to both of you. Moga terus ke syurgaNya bersama2. 😘😘😘❤ #QaSha
#QaniahxShahrin

Sannah Helwah untuk anak perempuan sulung Mummy & Daddy 👩🏻👨🏻
Rafaleyna Qaseh Rudaina yg ke 5 tahun🎊🎉🎊🎉🎊 Semoga kakak membesar dengan sihat, mendengar kata Mummy & Daddy dan menjadi anak yg berjaya di dunia dan akhirat.Terima kasih sebab lahirnya kakak Qaseh di dunia ni banyak mengajar Mummy dan Daddy erti kehidupan,kesabaran dan erti kekuatan dalam menempuh segala ujian yg datang dari Allah,kerana Qaseh Mummy semakin matang dan dewasa dalam membuat segala keputusan dalam hidup Mummy. Tiada yg lebih indah dalam hidup Mummy dan Daddy selain melihat Kakak Qaseh dan Adik Qasha membesar dengan sihat dan bahagia.Qaseh cinta pertama Mummy dan Daddy selamanya..I'm proud to be your mom.👩🏻 #qasehturn5
#kesayangan
#mommy
#daddy
#qasha

Most Popular Instagram Hashtags