#qanta

MOST RECENT

Zbritje 20% në BOTTEGA LEATHER.

Kuletë për meshkuj nga Tony Perroti
Modeli : Italico 2963

Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax

#Bottega #TonnyPerroti #Qanta #Kuleta #NgjyraTeNdryshme #AlbiMall #Minimax #Prishtina

Zbirtje në Bottega Leather.

Modelet e fundit të kuletave Tony Perroti mund ti gjeni vetëm në Bottega Leather.

Modeli : Cortina 5078
Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax

#Bottega #TonnyPerroti #Qanta #Kuleta #NgjyraTeNdryshme #AlbiMall #Minimax #Prishtina

Kueltë për kartela nga Tony Perroti.

Modeli : Cortina 5043

Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax

#Bottega #TonnyPerroti #Qanta #Kuleta #NgjyraTeNdryshme #AlbiMall #Minimax #Prishtina

Bottega Leather është përfaqësuesi i vetëm në Kosovë për linjen e markës së njohur Italiane, Tony Perroti.

Modeli : Timone 11043
Ngjyra : E Zezë

Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax

#Bottega #TonnyPerroti #Qanta #Kuleta #NgjyraTeNdryshme #AlbiMall #Minimax #Prishtina

Vetëm në Bottega Leather mund ti gjeni modelet e fundit të kuletave për kartela - Tony Perroti
Modeli : Cortina
Ngjyra : Kafe , Zezë , Kuqe

Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax

#Bottega #TonnyPerroti #Qanta #Kuleta #NgjyraTeNdryshme #AlbiMall #Minimax #Prishtina

Bottega Leather ju sjell modele të reja të kuletave Tony Perroti.
Modeli : Italico 1165
Ngjyra : Kafe

Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax

#Bottega #TonnyPerroti #Qanta #Kuleta #NgjyraTeNdryshme #AlbiMall #Minimax #Prishtina

Katalogu C8 #oriflam
Qanta dhe Aksesuar te ndryshme
Shum artikuj me Zbritje #qanta #aksesuar
Per gjdo info shtes me shkruani privat...

Porosit prej shpis!
Transporti falas kudo ne Kosove.
Pagesa behet pasi ti pranoni artikujt !
—————————————————————————
#porosittaani #blejprejshpis #transportifalas #porosittani📣 #porosittani📥 #porositonline #bags #blackbags #4piecebags #qanta

Ofertat Vazhdojne -20% - BOTTEGA LEATHER

Modelet e fundit të çantave Tony Perroti.

Contatto 8381 - Cmimi 199 Euro
Contatto 9217 - Cmimi 149 Euro

Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax

#Bottega #TonnyPerroti #Qanta #Kuleta #NgjyraTeNdryshme #AlbiMall #Minimax #Prishtina

Perfitoni nga zbritja 20%

Vetëm në BOTTEGA LEATHER mund t'i gjeni modelet e fundit të çantave Tony Perroti.

Modeli : Cortina 6000 - Cmimi 89 Euro Contatto 9145 - Cmimi 70 Euro

Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax

#Bottega #TonnyPerroti #Qanta #Kuleta #NgjyraTeNdryshme #AlbiMall #Minimax

Bottega Leather vjen me modele të reja nga marka e njohur Italiane, Tonny Perroti.

Modeli : New Contato 9134

Mund të na gjeni në pikat tona në AlbiMall & Minimax

#BottegaLeather #TonyPerroti #Qanta #Kuleta #Prishtina

Modele të reja ju sjell Bottega Leather.

Kuletë për femna - Tony Perroti
Pikat tona mund ti gjeni në Albi Mall & Minimax
#BottegaLeather #Qanta #Kuleta #TonyPerroti #AlbiMall #Minimax #Prishtina

Modele të reja ju sjell Bottega Leather.

Kuletë për femna - Tony Perroti
Pikat tona mund ti gjeni në Albi Mall & Minimax
#BottegaLeather #Qanta #Kuleta #TonyPerroti #AlbiMall #Minimax #Prishtina

Can Büyükberber @cbuyukberber is a visual artist and director creating immersive audiovisual experiences in physical spaces.
Learn more about his work involving human perception, synergetics, virtual/augmented reality, projection mapping and more at #CAMPFEST18

#visualart #projectionmapping #3dprinting #augmentedreality #virtualreality #dolbyart #qanta #adoberesidency #immersiveart #art #design #technology #experiential #autodeskpier9 #installationart #calgary #yycart #yycevents

Qantë për Femra, vetem per 22€
Kete produkt e gjeni vetem tek ne, porosit e para per te mos humbur mundesini, sepse sasia eshte e limituar,
Transporti eshte Falas ne te gjithe Kosoven, Pagesa e produktit behet pas pranimit te produktit.
#porosit #porositonline #porosittani📥 #qanta #aksesore #femra #femrat #girlfriend #gift

BOTTEGA LEATHER ju sjell modelet më të fundit të markës Italiane, Tony Perroti.

Nevada 3768 - Cmimi 59.00
Nevada 3778 - Cmimi 45.00
Nevada 3771 - Cmimi 30.00
Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax.

#BottegaLeather #TonyPerroti #Kuleta #Qanta #ModeleTëReja #Prishtina #AlbiMall #Minimax

BOTTEGA LEATHER ju sjell modelet më të fundit të markës Italiane, Tony Perroti.

Nevada 3768 - Cmimi 59.00
Nevada 3778 - Cmimi 45.00
Nevada 3771 - Cmimi 30.00
Porosit tani dhe ju a sjellim në derë të shtëpisë.
Na vizitoni në pikat tona në Albi Mall & Minimax.

#BottegaLeather #TonyPerroti #Kuleta #Qanta #ModeleTëReja #Prishtina #AlbiMall #Minimax

Most Popular Instagram Hashtags