[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#putrajayalakeside

906 posts

TOP POSTS

3 years ago. quiet location w/ beautiful views. Attending bestie wed. Miss yaa πŸƒ
.
.

#putrajayalakeside
#turnback
#nature

Singing at the Oscars. Terima kasih Aerodarat. Wonderful night. Stand by me. #malaysia #malaysiaairlines #aerodarat #putrajayalakeside

Subdued colours, long shadows, splashes of water shining in the sun all create this morning charm. #putrajaya #istanadarulehsan #putrajayalake #putrajayalakeside

Last trip.. Malaysia truly asia 😘😘
#malaysia
#kualalumpur
#twintowers
#putrajayalakeside

Life is a journey that must be travelled no matter how bad or how fucked up the bumpy roads or the shitty transport. But I'm gonna take the journey even if it means alone. Sometimes, I need to fall before I can fly. Well, its a good thing to fall, because the only way to deal with this is, up. #putrajayalakeside #putrajaya #sunset

7:10a.m. Happy 5th years dear. 🎈🎈🎈🎈🎈. "No surprise this year. Semuanya dah tau dah πŸ˜ͺ". Ada ke patut dia cakap macam tu, dia tak tau aku ni banyak backup plan. Cuma plan nak ksana je tak ksampaian. Hahaha. Naseb baik ada bantuan dari kawan2 UKM dia. So surprise tak mok?? Haha. Tk kan la tk surprise, sampai nangis kot. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Ume yana tak bagi post video ni, dia kata nampak gedik. Aah la wak, pagi ni baru nmpk gedik nya. Hahaha "Aaaa aaaa. Bila dia buat" . Tapi peduli apa. Saya nak post jugak. Ikut hati nak post yg full je.
Apa2 pon, nak ucap t/kasih sekali lagi utk kwn2 dia yg byk mnolong terutama nya Amal, wlaupon asyik gelabah je. T/kasih jugak untuk runner #kekbinironaldo , sampai ontime. Kek pon sedap katanya. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ. Okay dah. Tu je. Assalamualaikum. #5years #since2011 #kekbinironaldo #pullman #putrajayalakeside

MOST RECENT

Pink & blue sky is just gorgeous #putrajayalakeside #peaceful #calm #beautiful #fireinthesky

Jom bagi ikan mkn..🐠🐟🐳
#putrajayalakeside
#putrajayamosque
#putrajayalakeclub

apa buat maghrib kt sini ni
#bubbles&;beans
#putrajayalakeside
#kisah3bersaudara

Most Popular Instagram Hashtags