#putrajaya

1508186 posts

TOP POSTS

Bismillah.. ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ buat warga Putrajaya,Nilai,Serdang,Bangi dan kawasan sekitarnya .
.
Cepat2 order..Segala pertanyaan terus Whatsapp ke 0127879949 Kak Sumi..(nak tulis pjg2 kat caption ...uolls mesti malas bca).😊
.
Akak xde buat COD..pickup point di bwh ni shj.πŸ‘‡
.
Order utk 18/8/17 JUMAAT.
Pickup point:
1-Dataran Gemilang Putrajaya
2-Bukit Mahkota
3-Tesco Nilai
4-Tmn Semarak Nilai
.
Order utk 20/8/17 AHAD
Pickup point:
1-RnR Serdang ke Selatan
2-Masjid Upm
3-Bangi Gateway
4-Bukit Mahkota Bangi
5-Tmn Semarak 2 Nilai
.
Juga Kawasan Sekitarnya yg boleh dtg ke pickup point di ☝
#Putrajaya #Cyberjaya #Nilai #TescoNilai #GiantNilai #Sepang #dengkil #salaktinggi #Kotawarisan #Pajam #Mantin #Labu #Serdang #TheMines #serikembangan #SgBesi #bandarbarubangi #BangiGateway #Usim #Ukm #Upm #Inticollage #Kuis #BukitMahkota #bandarsriputra #perbadananputrajaya #datarangemilangputrajaya #uniten #bangisentral

Majlis formal kerhormat mcm ni mmg kertas x lekang dr tgn lah . Nampak je relax mcm tu , tgh ingat nama & cara sebutan yg betul tu ! 😁
P/s : Belakang tadbir sementara menunggu turn , kite enjoyyy dulu dgn lagu elegi sepi @azharina_a nie . Pengsan dgr suara , lunakkk !
#emcee #lemeridian #putrajaya #ppj #yahijau .

Anyway i had a great time emceeing today !
Baju i yg cantik ni boleh dapatkan di @hashtagsrihartamas . Takperlu tgu raya ! Ke majlis2 & event semua boleyyy ! ❀️

Remember the night Anjung Floria in #Putrajaya came alive with #neonlights and #electrifyingmusic?

We co-sponsored AmMetLife #ElectricRunRechargedβ€”a 5km night run that stretched across brightly-decorated neon course lands.

#Limkokwing #Architecture #Design #Creativity #FunRun #Adventure

Diberi tugas untuk menyerahkan buku kepada YAB DATO' SERI DR. AHMAD ZAHID HAMIDI, TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA sempena pelancaran buku POCA,"Nafas Baharu Banteras Jenayah" .
#mansurtropin #poca #pdrm #tpm #nafasbaharubanterasjenayah #marriotthotel #putrajaya #superior14

130817 - Majlis Makan Malam Rejimental Pegawai Muda PALAPES UPNM 🍽🍷
#palapes #upnm #rotu8 #messnight #messdinner #pullman #putrajaya #potd

Sunrise at Putrajaya 🌀Taken with Huawei Mate9. #putrajaya #photography #landscape #lakeside

#Repost @jamutunteja_southern (@get_repost)
・・・
#Repost @jamutunteja_hq with @repostapp
・・・
1st Life-Style Jamu in Malaysia! @sharifah_fauzi
apa yang boleh bahagia kan seorang wanita kalau bukan rupa paras yang cantik dan meletop!! JAMU TUN TEJA produk yang sangat tepat untuk semua golongan wanita cuba untuk dapatkan wajah yang berseri,badan yang cantik,bebas segala masalah dalaman,dapat turunkan berat badan dan sebagainya,kalau nak cantik mesti lah kena dari luar dan dalaman tau,tak perlu habiskan duit untuk cuba banyak produk...JTT kan ada!! JTT boleh merawat masalah dalaman dan luaran tauuuuu! so all in one product! berkesan cepat tak?? alhamdulilah so far pengguna JTT 99% sangat berpuas hati!! eh korang tunggu apa lagi?? cepat lah order,jangan sampai ketagih tau minum JAMU TUN TEJA sebab sedap sangat2 tau!! selamat mencuba πŸ˜˜πŸŒΉπŸ’πŸ’•πŸ’‹
#jamutunteja #supportlocalproduk #produkwajibbeli
.
#lifestylejamu#jamu#jamutunteja#beauty#healthy#skincare #happy #stokisjamu##jamutuntejamelaka
#flawless#melaka#jb#johor#n9#kl#putrajaya#ikhtiarzuriat#ikhtiarhamil #kulitputih#kulitkusam#kulitsehat #gebugebas#detox#senggugutkeputihanteruk#kulitcantik#sayajual

MOST RECENT

Enak & rangup πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Terima Kasih customer atas review 😘😘 Nanti repeat order katanya βœ”οΈπŸ‘πŸ˜˜β€οΈ Anda nak order ? WASAP or Dm Kami ye πŸ“±πŸ“±πŸ“±πŸ›’πŸ›’πŸ›’ #crispytempe #tempe #foodie #makanan #sayajualmakanan #food #snek #snacks #onthegosnack #jajan #kudap #sedap #bazaarpaknil #malaysia #brunei #singapore #china #johor #klang #shahalam #putrajaya #bangi #penang #pahang #perlis #selangor

Perdana Putra,Putrajaya,Malaysia
#putrajaya #malaysia #perdanaputra
#travel #traveller #travellers

Untuk makluman 17-19 Ogos 2017 takde pengeposan dan cod...InsyaAllah postage dan cod start balik hari Ahad (20hb Ogos 2017) tapi kek eyu tetap terima order macam biasa...Terima Kasih semua 😘😘😘
➑untuk pembelian boleh wassap 0124456309 atau insta dm....
#halagel_supplement #halagel_supplementcustomer #habbatussauda #minyakzaitun #minyakikanomega3 #minyakkelapadara #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #kedah #sungaipetani #daura #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #perlis #penang #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Cuti sekolah hampir tiba...cetuskan fenomena majlis anda dengan kelazatan biri-biri sebenar.😎
.
Apa jua keramaian di tempat anda bisikan kepada kami dan kami akan 'menambat' setiap selera tetamu dengan penuh kasih sayang...😍😍
.
Percayalah anda pasti teruja dengan setiap pujian...😊
.
KAMBING GOLEK 'THE SHEPHERDβ„’'
===========================
.
🌸Tidak berbau
❄️Tekstur daging lembut
πŸ‘Biri-biri terpilih
πŸ—Aneka masakan berkuah
.
#TAG , #SHARE & #LIKE kawan kawan dan keluarga yang berminat untuk buat OPEN HOUSE, AKIKAH DAN MAJLIS KORPORAT SERTA PERSENDIRIAN.
.
"Komited Mengubah Persepsi Anda"
"KEJUTAN PERTAMA SEMINIT RASA"
.
Pertanyaan dan info lanjut sila
KLIK LINK DIBAWAH
.
www.wasap.my/60108873494
www.wasap.my/60108873494
.
#theshepherd88 #akikah #korban #majlis #jamuan #lamb #meat #bbq #grill #biri #kambing #food #panggang #kualalumpur #selangor #negerisembilan #bakar #segar #putrajaya #cheras #kajang #bangi #jjcm #kambinggolek #makansedap #kambingperap #bakar

Most Popular Instagram Hashtags