#putrajaya

1413969 posts

TOP POSTS

" You get the best of both world, chill it out take it slow, then you rock out the show " 🐣
.
.
Sis skrg kat area2 #putrajaya, hampa kat mana? Share sikit mana tau boleh lepak sambil buat duit sama2 ka hoho
.
.
Pm for details. (Boleh click link di bio❤)

💕 Kasih sayang yang tak berbelah bagi.. thanks to @MalaysianCat Followers..👍😻 .
➖➖
👇👇TAG your friends yg suka kucing !
👍 Setiap LIKES sgt kami hargai..:) Meoww...
➖➖
Thanks @linlin_ai434 for the video 👍
Follow @_motivasi utk Motivasi Diri
.
.
#motivasi #inspirasi #semangat #sukses #doa #katamutiara #renungan #nasihat #sahabat #alhamdulillah #muslimah #kehidupan #muhasabahdiri #muhasabah #pepatah #selamatpagi #assalamualaikum #bahagia #ilmu #luarbiasa #dakwah #katakata #miri #sayang #cinta #rindu #kasih #malaysiaku #kesayangan #keluarga

Walaupun 5 org je muncul... Workout still dijalankan.. Thanks rakyat yg datang... Sempat kitaorg buat pose ala "Bollywood" ... Sporting!
See u guys this Thursday.. InshaAllah... And since Bulan Ramadhan yg mulia akan menemukan kita tak lama lagi.. It will be our last workout before the puasa/raya break... Come and join us k!
#rakyatpartypeluh #partypeluhofficial #teamwork #freeworkout #putrajaya #fitmalaysia #wekeepgoing

esok bila aku dah hilang
orang ingat aku dah karam
padahal masa itu
aku dah ada kapal selam
#kayak #kayaking #putrajaya #vsco #vsco📷 #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #picsart #snapseed

I'm looking forward to the future and feeling grateful for the past.
-Mike Rowe
.
.
.
.
.
.
#putrajaya #kualalumpur #malaysia

MOST RECENT

Alhamdulillah terima kasih pada cust akak ni
.
.
Feedback yg memuaskan
.
Alhamdulillah tuding dh sampai
.
Mai mai whatsapp 01139478297
.
Yg berkenan dihati
.
Berminat utk cuba tudung lycra
.
.
.
.
.
.
.
#tudunglabuhinstant
#tudunglabuhmurah
#tudungsarunglabuh
#tudungsarung
#tudungsarungmudah
#tudunglabuh
#tudungsoftawning
#tudungumrah
#tudunghaji
#tudungsarunglycra
#ipta
#uum
#usm
#kualalumpur
#melaka
#pahang
#uiagombak
#putrajaya
#uia
#sarawak
#sabah
#kuis
#kuim
#madrasah

TOTALLY CLEAN FAQ 🔎Adakah sesuai utk semua jenis kulit?

YA, SGT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT WALAUPUN KULIT SENSETAP. Eh sensetif. 🔎 Kulit saya jerawat batu dan besar2 so saya masih boleh guna Totally Clean tak?

Tak boleh sebab awak kena rawat dulu kulit dengan doktor pakar. 🔎Apakah perbezaan baby wipes dgn TOTALLY CLEAN WIPES, nampak mcm sama jer?

Confirm la xsama syg oii..Baby wipes punya tekstur tisu pun dah lain dan bahan-bahan yg digunakan pun apatah lg lain dan baby wipes bukan bertindak utk bersihkan kekotoran dari dalam kulit jer so xsesuai langsung utk bersihkan makeup and confirm kalau awak guna mesti masih ada lg makeup dlm kulit! Kita jgn la asal boleh jer, nanti padah pada kulit wajah! Baby wipes utk tenyeh yak yak baby so dia terlalu-lalu lembut jer dekat bontot baby.. awak pula guna waterproof lagi adoiiiii takkan la nak lap-lap selembut suteraaaa. Setahun pun tak habis mengelappp. Oppsss! 🔎Apakah perbezaan TOTALLY CLEAN WIPES dgn makeup remover lain?

1)HARGA LEBIH BERBALOI dengan kualiti JANNA NICK.
2)SAIZ TISU PALING BESAR GEDABAK
3)BAHAN-BAHAN SEMULAJADI
4)LANGSUNG TAK PEDIHKAN KULIT
5)TAK MENGERINGKAN KULIT
6)TAK BERMINYAK
7)SEHELAI TISU SAHAJA utk bersihkan seluruh makeup degil, kurang daripada 8 saat!
.
#Totallycleanwipes
#Onthegomakeupremoverwipes
#Yourdailymakeupremoverwipes
#Kualalumpur
#klang
#shahalam
#puncakalam
#bangi
#bangisentral
#kajang
#putrajaya
#ioi
#ioicitymall
#ampang
#cheras
#jb
#johor
#seremban
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualmakeup
#sayajualmekap
#sayajualmakeupmurah
#sayajualberusmakeup
#sayajualskincare
#sayajualskincaremurah
#sephoramalaysia
.
www.wasap.my/60129029708

It's time for Audelaaaa~~~~
.
.
💖AUDELA LIMITED OFFER !! 💖 ✔FREE DELIVERY
✔FREE CALENDAR XCLUSIVE
✔FREE MY BOTTLE 🎉worth RM50 !!
.
*limited time only
.
NAK ORDER?? JOMMM...
. .📲Whatsapp " AUDELA " ke 0193455102
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0193455102
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari

Promotion rm60 instead of rm79. Grab now at www.tupo.my | #midvalley #serikembangan #kepong #klang #klcc #pavillionkl #petalingjaya #putrajaya

Frozen Food | Pepes Ayam

Good news for Pepes Ayam Lover! Pepes Ayam akan berada di #AnumzLicious house

Pepes Ayam adalah produk yang berasaskan isi ayam segar, diadun bersama rempah ratus yang asli dan masih mengekalkan keaslian rasa ayan yang sebenar serta mempunyai tarikan citarasa yang menjadi pilihan pelanggan

Dijamin Halal
Dijamin 💯 sedap
Dijamin 💯 dari Johor Bahru
Dijamin 💯 tak cukup makan satu 😜😜 Bagaimana cara memasak?
Panggang, Kukus atau mana cara yg plg senang.

Harga?
Frozen RM0.90/pc
Sedia utk makan RM1.00/pc
** Minimum order 15pcs

Cara order
Nak order? Call or whatsapp Anumz di 019-275 2979 @ 019-308 8664
Syarat2:
-Self pickup tiada caj. (Anumz : Giant Cheras, Klinik Kesihatan Batu 9, Tesco Ampang)
(Anis : Port Klang > Bdr Sultan Suleiman, Rantau Panjang - Caj penghantaran terus depan pintu juga boleh tapi akan dikenakan RM10 tertakluk kepada kawasan.. 😄

#anumzlicious #sayajual #sedap #pepesayam #pepesayamsedap #otakotak #otakotaksedap #jb #dimsum #dimsumhalal #dimsumlover #frozen #frozendimsum #frozenfood #frozenfoodhalal #frozenfoodmurah #fooddelivery #bazaarpaknil #bazaarkl
#cheras #kl #kajang #bangi #putrajaya #Ampang #shahalam #klang #portklang

Bila ada yang tanya "brownies pon tutup order ke bulan puasa ni"
alamaakkk 😀😀 ni yang tergugat ni..tengok lah mcm mana..tapi kek memang tak ada tau 😉
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan whatsapp sini ye: 0142223254
Maaf kalau lambat reply
.
.
#sayajual #cheesetart #brownies #doublechocolatecheesebrownies #nutellagunungberapi #redtruffleoreobrownies #kekkahwin #kekhantaran #chocolateindulgence #desserts #forsale #melaka #seremban #bangi #nilai #kajang #sepang #putrajaya #cyberjaya #kl #usj #selangor #agentraya #agentraya2017 #agentlaziz

CAKE DAN STRUDLE SEMPENA RAMADHAN.
WHATSAPP 019-3800490
#nilaiimpian #nilaicollege #inticollegenilai #bbst #kotawarisan #putrajaya #cyberjaya #bangi #enstek #

Prepare for today postage. Postage EVERY DAY dan Kami bg FREE POS lg 😍. Bukan tu jer dpt FREE 1 sachet #toujouradvanced + guide pamplet 😱
.
Knp yg tak th lg apa kebaikan #toujoursadvanced ni blh baca kat bwh ni k ⬇️:
.
Transformasi Kecantikan :
💐Seawal 3 hari penggunaan
💐wajah berseri-seri
💐Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu
💐Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
💐Memudarkan parut jerawat dan jeragat
💐Lingkaran lebam bawah mata semakin berkurangan dengan penggunaan
berterusan. 💐Mengecilkan pori- pori di wajah.
💐Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
💐Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
💐Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
💐perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
💐Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
.
KANDUNGAN:
🌷Collagen - Grade AAA berkualiti tinggi
🌷Vitamin C ekstrak buah-buahan
Makanan sunnah - madu kurma delima
🌷Purasweet - pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
🌷Air osmosis berbalik
.
Stokis sah #toujoursadvanced +60165516471
.
📦 FREE POSTAGE/ FREE DELIVERY
🎁 freegift TOUJOURS advance
💐 FREE GUIDE PAMPLET
🌸FREE PAPERBEG
.
🚘 COD area :
#KL (seluruh)
#gombak
#batucaves #selayang #bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#damansara
#shahalam

#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #toujoursadvancedagensah #flewless #product #like4like #naturalskin #malaysia #onlineshop #suppliments #stokist

Me hearties Dahlia Ombres in Pink...
The all new 2017 version of Semprit Dahlia Ombre .
✔️ Crunchier ✔️ Bite Size ✔️ Improved taste
.
RM16 sebalang.
RM45 for 3 balang.
WhatsApp 019.2256.400 to order.
.
****************
Pickup area FOC sebab anda ambil sendiri:
Putrajaya - our place in Presint 16 Putrajaya ketika ada orang di rumah.
Bangi Sentral area - in front of Bake with Yen pada masa-masa tertentu.
.
Delivery (by car) area with charges:
Serdang/Seri Kembangan/Ekuin Park - RM5
Kajang - RM9
Cheras - RM12
Hulu Langat - RM15
KLCC or nearby area - RM15
Ampang - RM18
Shah Alam - RM18
Damansara - RM18
Seremban - RM25
Port Dickson - RM35
.
Delivery boleh combine dengan semua product kami yg lain.
.
#zkhayraputrajaya
#HoneyCrunchCornflakes
#SempritDahliaOmbre
#SempritCrunchyKlasik #SempritCrunchyChoc
#cornflakes #semprit #cornflakesmadu #cornflakesmadurangup #putrajayavendor #putrajaya #dessertmalaysia #kuihraya2017 #biskutraya #sayajualkuihraya #bazaarramadhan #kuihrayaputrajaya

Me hearties Dahlia Ombres in Pink...
The all new 2017 version of Semprit Dahlia Ombre .
✔️ Crunchier ✔️ Bite Size ✔️ Improved taste
.
RM16 sebalang.
RM45 for 3 balang.
WhatsApp 019.2256.400 to order.
.
****************
Pickup area FOC sebab anda ambil sendiri:
Putrajaya - our place in Presint 16 Putrajaya ketika ada orang di rumah.
Bangi Sentral area - in front of Bake with Yen pada masa-masa tertentu.
.
Delivery (by car) area with charges:
Serdang/Seri Kembangan/Ekuin Park - RM5
Kajang - RM9
Cheras - RM12
Hulu Langat - RM15
KLCC or nearby area - RM15
Ampang - RM18
Shah Alam - RM18
Damansara - RM18
Seremban - RM25
Port Dickson - RM35
.
Delivery boleh combine dengan semua product kami yg lain.
.
#zkhayraputrajaya
#HoneyCrunchCornflakes
#SempritDahliaOmbre
#SempritCrunchyKlasik #SempritCrunchyChoc
#cornflakes #semprit #cornflakesmadu #cornflakesmadurangup #putrajayavendor #putrajaya #dessertmalaysia #kuihraya2017 #biskutraya #sayajualkuihraya #bazaarramadhan #kuihrayaputrajaya

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags