#putrajaya

18 posts

TOP POSTS

Bersedih, jangan lama-lama. Yakinlah di setiap sesuatu ujian itu ada hikmahnya. Memanglah mula-mula kita akan rasa down sangat-sangat. Kadang rasa macam hidup ni tak adil, kan? Kita persoalkan macam-macam. Kita kata kita redha tapi hati kita masih belum melepaskan. Kita cakap kita cuma nak berharap pada DIA yang satu tapi dalam masa yang sama kita masih berharap pada manusia itu. Letak sebentar ke tepi semua perasaan yang tak bawa makna apa apa pun kat kita. Pejamkan mata dan mula berfikir. Fikirkan untuk diri sendiri buat kali ini sebab tanpa sedar kita dah lama abaikan perasaan diri sendiri . Kalau tak nak belajar untuk tidak sakit hati, sampai bila kita baru nak jadi matang ?
.
.
Ukhty : @qayfa 📝📝📝
.
.
Follow💕@tausiyahukhty
Follow💕@tausiyahukhty
Follow💕@tausiyahukhty
.
.
Ayo Tag Sahabat Muslimah Mu💌💌💌
.
.
#tausiyahukhty #muslimah #hijab #malaysia #miri #kuching #taiping #ipoh #putrajaya #johor #johordarultakzim #johorbahru #johorean #kedah #perlis #negerisembilan #pulaupinang #pahang #terengganu #shahalam #perak #sabah #kelantan #sarawak #melaka #selangor #hijabmalaysia #malaysian #instamalaysia

🤓
Good Morning
Attending Site Visit ✌

#menatwork #meeting #putrajaya #dry #site #menswear #green #morning

پل ارزوها 🙏🙏 #putrajaya #pontalexandreiii

Sengaja dikaburkan , lets bowl guys 🎳
Nak lawan pm 😂🙈✌ takda la gurau je .. .
.
Nak belajar buat side income RM100-RM500 sehari sambil main bowling pm saya meh 😋 Ada offer untuk 2 terawal malam ni 😍💕
.
Fauzi Lukman Lee , 👔⌚💼💳💰 .
#BusinessSchoolClub #Prorich769 #FLAcademy #bowling #jom #ioi
#BakalMenantuMakAwak #igersmalaya #instadaily #dailypost #happy #seronok #Akuygmainkauygpanas #ikutcarakita #entrepreneur #usahawan #jalan #putrajaya

Andddddd I got attitude for no reason 😅😅 #moroccopavilion #putrajaya

Tungguin apa bg ?? 😂😂
#jalanjalanmen
#putrajaya
#kualalumpur
#malaysia

#Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Alhamdulillah .. testimoni dari customer admin untuk Jus Goyang Rapat.. memang berkhasiat dan menambahkan tenaga.
Jom dapatkan segera dgn whatsapp ke :
🌹011.33620424
🌹011.33620424
🌹011.33620424
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #byrcwtestimoni #life #love #ladies #beauty #lofattah #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #rcwampang #awesome #myruang_byscr #tudung #halal #sayajualonline #putrajaya #kualalumpur #instagram #instagood

MOST RECENT

.
| assalamualaikum !! |
.
hai awaa..
hee~
.
dah ready untuk #semuabolehcantik ?
.
haa..
ada 2 bulan lagi nak raya ni..
cantik - cun - ngam kita start sekarang..
.
ala..
buat untuk diri sendiri..
bukan untuk orang lain pun..
.
kan ?
.
#promosishaklee #shaklee #um #upm #uitm #onlinebazaar #bazaarpaknil #sayajual #shakleebukitjalil #shakleekotadamansara #kelanajaya #balakong #ampang #karak #bentong #puchong #putrajaya #bukitjalil #puncakjalil #tamanequine #kotadamansara #serikembangan #ampang #cyberjaya #tamanltat boleh tanya kakak #byatiehilmi #atiehilmi2u kat 0173091865

MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT !!! Jangkitan #VIRUS adalah bukan sesuatu yang biasa..dan penyakit #virusinfluenza sedang merebak dan boleh mengundang bahaya.. #kenenteriankesihatanmalaysia menyeru kita supaya mengambil langkah berjaga-jaga .. Bertindak segera untuk kebersihan dan keselamatan di kediaman anda demi keluarga yang tersayang.. #coway
#oneteam
#malaysia
#airpurifier
#lombokii
#rbdplasma
#kementeriankesihatanmalaysia
#keluargabahagia
#kelabibumengandungmalaysia
#kualalumpur
#selangor
#pahang
#putrajaya

Syahmi Mazlan
012-3525281
012-3525281
0123525281
COWAY HEALTH PLANNER

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154317771996237&id=373560576236

Exclusive💟Elegance
Ted baker
1:1
RM180

Negotiate for serius buyer

Whatsapp 0133664143

#sayajualbeg #sayajualjam #handbagcantik #handbagmurah #seremban #senawang #cyberjaya #putrajaya

Tasneem Naturel 👉 Sleep Time
.
. 🌸Bantu anak tidur lena
🌸Bantu anak supaya mudah tidur
🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria
🌸Memberi tidur berkualiti

Cara guna:
👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Cedarwood
🍄Vetiver
🍄Orange
🍄Marjoram
🍄Bergamot
🍄Frankincense 🍄Ylang Ylang

Berat: 18 gram

Order :: 011.1433.8718

#tasneemnaturel
#babyzaraworld
#sleepbalm
#anaksusahtidur
#balmmagic
#manjaku
#majalahpama
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkbaby
#putrajaya

Tasneem Naturel 👉 Sleep Time
.
. 🌸Bantu anak tidur lena
🌸Bantu anak supaya mudah tidur
🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria
🌸Memberi tidur berkualiti

Cara guna:
👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Cedarwood
🍄Vetiver
🍄Orange
🍄Marjoram
🍄Bergamot
🍄Frankincense 🍄Ylang Ylang

Berat: 18 gram

Order :: 011.1433.8718

#tasneemnaturel
#babyzaraworld
#sleepbalm
#anaksusahtidur
#balmmagic
#manjaku
#majalahpama
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkbaby
#putrajaya

Tasneem Naturel 👉 Sleep Time
.
. 🌸Bantu anak tidur lena
🌸Bantu anak supaya mudah tidur
🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria
🌸Memberi tidur berkualiti

Cara guna:
👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Cedarwood
🍄Vetiver
🍄Orange
🍄Marjoram
🍄Bergamot
🍄Frankincense 🍄Ylang Ylang

Berat: 18 gram

Order :: 011.1433.8718

#tasneemnaturel
#babyzaraworld
#sleepbalm
#anaksusahtidur
#balmmagic
#manjaku
#majalahpama
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkbaby
#putrajaya

Tasneem Naturel 👉 Sleep Time
.
. 🌸Bantu anak tidur lena
🌸Bantu anak supaya mudah tidur
🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria
🌸Memberi tidur berkualiti

Cara guna:
👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Cedarwood
🍄Vetiver
🍄Orange
🍄Marjoram
🍄Bergamot
🍄Frankincense 🍄Ylang Ylang

Berat: 18 gram

Order :: 011.1433.8718

#tasneemnaturel
#babyzaraworld
#sleepbalm
#anaksusahtidur
#balmmagic
#manjaku
#majalahpama
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkbaby
#putrajaya

Tasneem Naturel 👉 Sleep Time
.
. 🌸Bantu anak tidur lena
🌸Bantu anak supaya mudah tidur
🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria
🌸Memberi tidur berkualiti

Cara guna:
👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Cedarwood
🍄Vetiver
🍄Orange
🍄Marjoram
🍄Bergamot
🍄Frankincense 🍄Ylang Ylang

Berat: 18 gram

Order :: 011.1433.8718

#tasneemnaturel
#babyzaraworld
#sleepbalm
#anaksusahtidur
#balmmagic
#manjaku
#majalahpama
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkbaby
#putrajaya

Tasneem Naturel 👉 Sleep Time
.
. 🌸Bantu anak tidur lena
🌸Bantu anak supaya mudah tidur
🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria
🌸Memberi tidur berkualiti

Cara guna:
👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Cedarwood
🍄Vetiver
🍄Orange
🍄Marjoram
🍄Bergamot
🍄Frankincense 🍄Ylang Ylang

Berat: 18 gram

Order :: 011.1433.8718

#tasneemnaturel
#babyzaraworld
#sleepbalm
#anaksusahtidur
#balmmagic
#manjaku
#majalahpama
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkbaby
#putrajaya

Tasneem Naturel 👉 Sleep Time
.
. 🌸Bantu anak tidur lena
🌸Bantu anak supaya mudah tidur
🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria
🌸Memberi tidur berkualiti

Cara guna:
👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Cedarwood
🍄Vetiver
🍄Orange
🍄Marjoram
🍄Bergamot
🍄Frankincense 🍄Ylang Ylang

Berat: 18 gram

Order :: 011.1433.8718

#tasneemnaturel
#babyzaraworld
#sleepbalm
#anaksusahtidur
#balmmagic
#manjaku
#majalahpama
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkbaby
#putrajaya

Главная мечеть Путра - новой столицы Малазиии Путраджайя (Putrajaya) переводится как «Славный принц» (это вам не «Грязное устье» Куала-Лумпур) Город был основан в 1995 году на пустыре специально для правительства Малайзии, которое сюда переехало в 1999г. Такую идею подал первый премьер-министр принц Абдул Рахман. В принципе, в честь него столица и названа #putrajaya #malasia #like #amazing #friends #holiday #asia #travel #abroad #april #friends #мирбезграниц #путешествую

Furla handbag
1:1
RM 150

Negotiate for serius buyer

Whatsapp 0133664143

#handbagmurah #handbagcantik #sayajualbeg #seremban #cyberjaya #putrajaya

Tungguin apa bg ?? 😂😂
#jalanjalanmen
#putrajaya
#kualalumpur
#malaysia

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags