#putrajaya

1329217 posts

TOP POSTS

Cc @mohd_amad
・・・
Dah ready belum geng ?? Jumpa disana yaa ..abang dari event SAU tahun lepas lagi dah ready . Hihihiihi saje tanya :D jangan lupa follow my IG .
#motomania #31march2017 #putrajaya #comingsoon #supporter #belalangtempur #ownerxhensem😂😍😘 #ownerpemalu😅 #jgnkecamsaya

kalau nak pakai baju fun2 matching ngn anak gegirl kan sesuai lah dgn blouse hat kita guna tu 🙈
.
Serba pink hari tu
.
#putrajaya #selangor

Where there is nothing left to say..
Lift ur head up high, Smile , and Walk away (👦🏼😄🚶🏻)
......
......
#igers #instagood #ikutcarakita #igersmalaysia #instalikes #bajumelayu #malaywedding #malaytraditionalclothes #vscocammalaysia #vscocam #putrajaya #brocuba
#projektempatan .....
....
Saje buat #hashtag panjang2x....dah lama tak buat...nak rasa kena carut sket 🙄 💁🏼‍♂️

tq for today #ekspresinegaraku #putrajaya ✌🏻
@hafizsuip eksited 🙄

Nowadays, everyone is busy (or claiming to be busy). At least, we often hear this answer from their statement when asked, "how are you doing?" No one will happily reply that he isn't busy and has a lot of free time.
Being busy may mean that you're doing a lot of things. But it doesn't mean you're doing the right things. Time in islam, it is respectfully submitted, is about using the time for something which is most beneficial to life.
.
.
.
#throwback #tbt #perspective #islam #time #reminder #travelling #cityscape #putrajaya

Apa pon yang kita lalui.. kuatkan semangat dan terus jalan.. kekuatan untuk teruskan hidup adalah semangat.. tanpa semangat mungkin apa yang kita mahukan susah untuk capai.. semoga kita menjadi orang yang terbaik dikalangan yang terbaik..💪🏻
.
.
Muhammad afiq|
0184054507 call | Whatsaap
Personal business advisor |
and Motivator |
It's not over untill i win |
.
.
#businessacademy360
#furious360
#fightsampaijadijutawan
#mudauntukberjaya
#likeforlike #dreamchaser
#binamasahadapan
#ba360family #ba360granite
#puchong #bangi #ukm #usim #uitm #putrajaya #gammanetwork #usim #ptpl #unikl #gmi #msu #limkokwing #lifeisrisk #afiqrich360 #projek5tahun #bantuoranguntukberjaya
#projekkeretaimpian #bangi #Afiqnextmillionaire

Ni bukan parti liar kelab malam, ni muka kawan-kawan yang ceria dan girang bila dapat mask white head removal 😂.🌹Bu'Dududu Dew Beauty 🌹 🎃Dexandra Perfume : RM 10 (3ml) & RM 60 (35ml) 🎃Minyak Angin Safe Care Aromatherapy : RM 12 🎃Mask White Head Remover : RM 5 🎃Wondercheese : RM 25 ( 600g )

Jom buat temujanji kita untuk jadi lebih cantik & kacak dan bahagia ☺️ 014-5175543 - Asyraf
Cod : upm serdang/bangi/cyberjaya

#dexandraperfume #dexandra #perfumemurah #minyakanginaromatherapy #minyakangin #mask #whiteheadremover #masker #maskvietnam #bangi #upm #cyberjaya #putrajaya #sayajual #beauty #wondercheese

MOST RECENT

PROMOSI RM2000

Kambing Golek 2 ekor
* Potato Salad
* Coleslaw
* Garlic Bread - FREE
* Mushroom Soup
* Black pepper 📱 0177505070 📩 0177505070 📞 0177505070
#Aqiqah #akikah #majlis #kenduri #cheras #balakong #putrajaya #semenyih #Kualalumpur #nilai #seremban #kambinggolek
#kendurikahwin #majliskahwin #katering #kendurikahwin
#kambinggolekmurah
https://www.facebook.com/cateringwangsamerah/

[LACTE ELECTRIC & RECHARGEABLE BREAST PUMP]

Terkenal dengan suction yg lembut sebab fully silicon,suck like baby sucking.. Ibu-ibu yang nipple sensitive boleh cuba pump nie. Terkini Lacte breastpump direka dengan built in battery (RECHARGEABLE) :-)
.
.
👉Add on PACKAGE COMBO RM50
1 Vcool Cooler Bag
6 Storage Bottles
1 Ice Brick /1box plastic storage 7oz
👉Add on PACKAGE COMBO RM70
1 Posh Cooler Bag
6 Storage Bottles
1 Ice Brick/1box plastic storage 7oz
.
Walk in ke outlet kami :- .
No 17A, Jalan 8G/1, (tingkat 1, bersebelahan Restoran Shahnaz Maju/ klinik mutiara) , [email protected], Presint 8, 62100, Putrajaya
.
Tel : 03-88936884

Type PumpOnTheGo Putrajaya in Google Maps

#pumponthego_putrajaya #yourbreastfeedingpartner
#breastpump
#breastpumpmurah
#pamsusu
#pamsusumurah
#breastfeeding
#susuibu
#presint8
#ayer8
#putrajaya
#pumpsusumurah
#menyusu
#tipspenyusuan
#pigeonputrajaya
#pigeon
#summertz
#milkplanet
#lacte
#autumnz
#malish
#spectra

SPECTRA ELECTRIC BREASTPUMP
.
Spectra family's in da house. Semua HOT ITEM tau nie..
Ada DOUBLE pum.
MEDIUM-DUTY 👍👍
.
TERBAIKKKKK la breastpump Spectra nie,sebab apa tertbaik..??? TAHAN LASAK,SUCTION STRONG ada , SUCTION LEMBUT pun ada - kejap je dah boleh kosongkan breast 😱😱
.
Sekarang nie,siap ada RECHARGEABLE pump lagi tue. Sangat awesome :)
.
👉Add on PACKAGE COMBO RM50
1 Vcool Cooler Bag
6 Storage Bottles
1 Ice Brick /1box plastic storage 7oz
👉Add on PACKAGE COMBO RM70
1 Posh Cooler Bag
6 Storage Bottles
1 Ice Brick/1box plastic storage 7oz
.
Walk in ke outlet kami :- .
No 17A, Jalan 8G/1, (tingkat 1, bersebelahan Restoran Shahnaz Maju/ klinik mutiara) , [email protected], Presint 8, 62100, Putrajaya
.
Tel : 03-88936884

Type PumpOnTheGo Putrajaya in Google Maps

#pumponthego_putrajaya #yourbreastfeedingpartner
#breastpump
#breastpumpmurah
#pamsusu
#pamsusumurah
#breastfeeding
#susuibu
#presint8
#ayer8
#putrajaya
#pumpsusumurah
#menyusu
#tipspenyusuan
#pigeonputrajaya
#pigeon
#summertz
#milkplanet
#lacte
#autumnz
#malish
#spectra

AUTUMNZ ELECTRIC BREASTPUMP
.
Autumnz family's in da house. Semua HOT ITEM tau nie..
Ada SINGLE pump ada DOUBLE pum.
Ada HEAVY-DUTY ada MEDIUM-DUTY 👍👍
.
TERBAIKKKKK la breastpump Autumnz nie,sebab apa tertbaik..??? TAHAN LASAK,SUCTION STRONG - kejap je dah boleh kosongkan breast 😱😱
.
Sekarang nie,siap ada yg RECHARGEABLE pump lagi tue. Sangat awesome :)
.
👉Add on PACKAGE COMBO RM50
1 Vcool Cooler Bag
6 Storage Bottles
1 Ice Brick /1box plastic storage 7oz
👉Add on PACKAGE COMBO RM70
1 Posh Cooler Bag
6 Storage Bottles
1 Ice Brick/1box plastic storage 7oz
.
Walk in ke outlet kami :- .
No 17A, Jalan 8G/1, (tingkat 1, bersebelahan Restoran Shahnaz Maju/ klinik mutiara) , [email protected], Presint 8, 62100, Putrajaya
.
Tel : 03-88936884

Type PumpOnTheGo Putrajaya in Google Maps

#pumponthego_putrajaya #yourbreastfeedingpartner
#breastpump
#breastpumpmurah
#pamsusu
#pamsusumurah
#breastfeeding
#susuibu
#presint8
#ayer8
#putrajaya
#pumpsusumurah
#menyusu
#tipspenyusuan
#pigeonputrajaya
#pigeon
#summertz
#milkplanet
#lacte
#autumnz
#malish
#spectra

Selamat pagi cookies lovers! Jom order #alynyscookies cepat. Sebab apa tau, korang memang takkan menyesal beli. Dahla sedap, sekali makan confirm taknak share dengan org sebelah! 😂 🍪 Cookies chipchips more
🍪 Cookies rangup dan sedap
🍪 RM20 sebalang
🍪 Cod : Bandar Melaka, Putrajaya & Shah Alam (untuk pembelian 2 balang ke atas sahaja)

Jadi apa tunggu lagi?? Dapatkan #alynyscookies sekarang dengan harga promosi!! WA 0111-5639863 (Anis)

#cookies #cookiesmurah #cookiesmurahshahalam #cookiesmurahmelaka #cookieschipchipsmore #cookiesmalaysia #cookiesshahalam #cookiesmelaka #cookieslazat #shahalam #klang #kotakemuning #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #putrajaya

😘[NURSING WAY]😘
Mommies
skrg tk perlu risau untuk bergaya..sebab boleh pakai BLOUSE NURSING WAY dan juga nursing cover
( 2 in 1 )😱😱😱
.
So nmpk bergaya bila nk keluar sambil breastfeed baby nanti. ✔Sangat ringkas
✔selesa
✔menutupi aurat mommies
✔tidak panas
✔material heavy bubble
✔ 5 colours available
[ black, dusty purple, blue, fuschia, green army, grey ]
.
HARGA PENGENALAN : RM 69
HARGA ASAL : RM79.90
.
Walk in ke outlet kami :- .
No 17A, Jalan 8G/1, (tingkat 1, bersebelahan Restoran Shahnaz Maju/ klinik mutiara) , [email protected], Presint 8, 62100, Putrajaya
.
Tel : 03-88936884

Type PumpOnTheGo Putrajaya in Google Maps

#pumponthego_putrajaya #yourbreastfeedingpartner
#breastpump
#breastpumpmurah
#pamsusu
#pamsusumurah
#breastfeeding
#susuibu
#presint8
#ayer8
#putrajaya
#pumpsusumurah
#menyusu
#tipspenyusuan
#pigeonputrajaya
#pigeon
#autumnz
#nursingcover

Nourscha Exclusive 1.0
By Shafiqah Izzati

Code : Nifaa Batik
Colour : Red • Pink
Material : Soft Cotton
Size : M - L
Measurements :
-shoulder ; 17"
-Chest ; 43"
-sleeve length ; 22"
-blouse length ; 31"
-sleeve width; 15 1/2"

Price : RM 69 (Limited edition)
One pieces only

Interested??? DM for any enquiries

#batik #batikblouse #bajubatik #bajumurah #blousemurah #batikmurah #blouse #blousebatikmurah #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #batikmalaysia #batikterlajakmurah #custommade #custommadeblouse #blouseexclusive #pasarkarat #pasarkaratshahalam #pasarstadiumshahalam #pasarstadium
#putrajaya #blouseputrajaya
#putrajayaclothing #shahalam #shahalamresident #shahalamclothing #blouseshahalam #batikdishahalam

😘[NURSING WAY]😘
Mommies
skrg tk perlu risau untuk bergaya..sebab boleh pakai BLOUSE NURSING WAY dan juga nursing cover
( 2 in 1 )😱😱😱
.
So nmpk bergaya bila nk keluar sambil breastfeed baby nanti. ✔Sangat ringkas
✔selesa
✔menutupi aurat mommies
✔tidak panas
✔material heavy bubble
✔ 5 colours available
[ black, dusty purple, blue, fuschia, green army, grey ]
.
HARGA PENGENALAN : RM 69
HARGA ASAL : RM79.90
.
Walk in ke outlet kami :- .
No 17A, Jalan 8G/1, (tingkat 1, bersebelahan Restoran Shahnaz Maju/ klinik mutiara) , [email protected], Presint 8, 62100, Putrajaya
.
Tel : 03-88936884

Type PumpOnTheGo Putrajaya in Google Maps

#pumponthego_putrajaya #yourbreastfeedingpartner
#breastpump
#breastpumpmurah
#pamsusu
#pamsusumurah
#breastfeeding
#susuibu
#presint8
#ayer8
#putrajaya
#pumpsusumurah
#menyusu
#tipspenyusuan
#pigeonputrajaya
#pigeon
#autumnz
#nursingcover

😘[NURSING WAY]😘
Mommies
skrg tk perlu risau untuk bergaya..sebab boleh pakai BLOUSE NURSING WAY dan juga nursing cover
( 2 in 1 )😱😱😱
.
So nmpk bergaya bila nk keluar sambil breastfeed baby nanti. ✔Sangat ringkas
✔selesa
✔menutupi aurat mommies
✔tidak panas
✔material heavy bubble
✔ 5 colours available
[ black, dusty purple, blue, fuschia, green army, grey ]
.
HARGA PENGENALAN : RM 69
HARGA ASAL : RM79.90
.
Walk in ke outlet kami :- .
No 17A, Jalan 8G/1, (tingkat 1, bersebelahan Restoran Shahnaz Maju/ klinik mutiara) , [email protected], Presint 8, 62100, Putrajaya
.
Tel : 03-88936884

Type PumpOnTheGo Putrajaya in Google Maps

#pumponthego_putrajaya #yourbreastfeedingpartner
#breastpump
#breastpumpmurah
#pamsusu
#pamsusumurah
#breastfeeding
#susuibu
#presint8
#ayer8
#putrajaya
#pumpsusumurah
#menyusu
#tipspenyusuan
#pigeonputrajaya
#pigeon
#autumnz
#nursingcover

😘[CARDILATCH]😘
Mommies
skrg tk perlu risau untuk bergaya..sebab boleh dipakai sebagai cardigan dan juga nursing cover
.
So nmpk bergaya bila nk keluar sambil breastfeed baby nanti.
Sangat ringkas, selesa dan mudah digayakan dengan pelbagai jenis baju.😊
.
Harga : RM 69
Walk in ke outlet kami :- .
No 17A, Jalan 8G/1, (tingkat 1, bersebelahan Restoran Shahnaz Maju/ klinik mutiara) , [email protected], Presint 8, 62100, Putrajaya
.
Tel : 03-88936884

Type PumpOnTheGo Putrajaya in Google Maps

#pumponthego_putrajaya #yourbreastfeedingpartner
#breastpump
#breastpumpmurah
#pamsusu
#pamsusumurah
#breastfeeding
#susuibu
#presint8
#ayer8
#putrajaya
#pumpsusumurah
#menyusu
#tipspenyusuan
#pigeonputrajaya
#pigeon
#autumnz
#nursingcover

#NH Nutri Grains 紫穀糧@Watsons Kids Fair! Happening now at IOI City Mall Putrajaya, East Wing, Ground Floor! Please come and visit us and grab the best deal in town! See you there~
*The promotion ends on this Sunday or while stocks last!
#ioicitymall #putrajaya #roadshow #dontmissout #watsons #malaysia

Tahniah Pn Chandra‼️ customer saya yang berjaya turun 3.1kg setakat ni dan turun 1.4% lemak badan‼️ WOW‼️SIAPA BUAT, DIA DAPAT!! Jom bertindak sekarang‼️ Saya bantu anda menjadi SIHAT, FIT, LANGSING‼️‼️‼️ Jom sertai #MISIKURUS2017 . Anda mendapat bimbingan "PREMIUM COACHING" daripada jurulatih berpengalaman serta pelan pemakanan peribadi.
Hubungi Coach Zaid di 019-2099242. Jurulatih dipercayai sejak 2009.
#MISIKURUS2017 #MISIKURUS21HARI
#PremiumCoaching
#Herbalife #ChangingPeoplesLives #TurunBerat #NaikBerat #SIHAT #FIT #LANGSING #ReshapeBadan #SaujanaUtama #SungaiBuloh #ShahAlam #PuncakAlam #DesaCoalfields #Klang #PortKlang #KualaLumpur #Putrajaya
#herbalifesaujanautama #herbalifesungaibuloh #herbalifeklang #herbalifepuncakalam
#herbalifedesacoalfields #herbalifeshahalam #herbalifeportklang #HerbalifeKualaLumpur #HerbalifePutrajaya

Hari ini PumpOnTheGo Putrajaya dibuka seperti biasa dari 10am hingga 7pm !

Jemput datang ke outlet kami :- .
No 17A, Jalan 8G/1, (tingkat 1, bersebelahan Restoran Shahnaz Maju/ klinik mutiara) , [email protected], Presint 8, 62100, Putrajaya
.
Tel : 03-88936884

Type PumpOnTheGo Putrajaya in Google Maps

#pumponthego_putrajaya #yourbreastfeedingpartner
#breastpump
#breastpumpmurah
#pamsusu
#pamsusumurah
#breastfeeding
#susuibu
#presint8
#ayer8
#putrajaya
#pumpsusumurah
#menyusu
#tipspenyusuan

Clutch beg sunnaputra
Leather
Dalam yang luas
Tahan lasak

Rm129.00
Termasuk pos

#clutchbeg
#bajetkahwin
#kawin
#onlineshopping
#putrajaya
0147016051

⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
PROGRAM GILA!
Baik jangan baca kalau lemah semangat. .
.
Apa yang gila tu??
Program ni gila murah,
mana ada program "weight loss" semurah ni.
.
Kenapa murah sangat??
Sebab tujuan kami untuk open mind komuniti Ampang khususnya tentang pentingnya melakukan aktiviti fizikal dengan betul.
.
Coach dia pun GILA!
"dah kenapa wei coach dia gila"?
.
Team COACH SYAFIQUE ni terkenal dengan "Coach 1 week 1kg".
Gila tak gila la 1 minggu 1kg.
.
Macam mana nak join program ni?
.
Mudah jerrrrrr.......
.
Komen "AKU NAK KURUS" di post ini
.
Komen "AKU NAK KURUS" di post ini
.
Komen "AKU NAK KURUS" di post ini
.
Untuk fast respond!!!!!
.
Whatsapp AKU NAK KURUS ke 013.743.0769
.
Whatsapp AKU NAK KURUS ke 013.743.0769
.
Whatsapp AKU NAK KURUS ke 013.743.0769
.
#jk1m #nakkurus #nakfit #nakcantik #jomfit #fitstation #personaltrainer #gym #trainermuslimah #coach #bangi #kajang #putrajaya #obesity #kaminaktolong #jom #seriuskurus #mestikurus #trainermelayu #sport #sportsscience #sainssukan #nutritionist #sayanakkurus #akunakkurus

🙆👀💖💓Tak perlu pening2 kepala nak pilih vitamin apa utk kulit. CSKINZ kan ada! TERBUKTI BERKESAN! .‍❤️‍❤️‍❤️😱
.
Cskinz Plus adalah vit C menggunakan nano tech dari Swiss sangat baik utk:
.
💕Mencerahkan kulit dgn lebih efektif secara WHITE BOOSTER 6x lebih cerah dari biasa
😌Menghilangkan jerawat & kesan jerawat
👩Menyembuhkan jeragat, kedutan & tanda2 penuaan
🙇Merawat blackheads/whitehead & minyak berlebihan dimuka
😁Meningkatkan sistem daya tahan tubuh
💁Menyembuhkan luka dgn berkesan
😄Membakar kalori berlebihan
.
RM79 (termasuk poslaju)
Wasup laju-laju to akak di OI4*5369647 utk detail..😘 #ubatjerawat #johara #dfkl2017 #kilangbateri #utmskudai #maharajalawakmega2017 #ums #igmalaysia #ubatparut #uum #cikgusekolah #lofattah #upm #tudunglabuh #miri #sayajualinstantshawl #putrajaya

Most Popular Instagram Hashtags