#putingbotol

308 posts

TOP POSTS

Bila mommies click #share dan repost, ia sgt2 membantu kwn2 yg nak berjimat tu. .
Sian kwn yg X tau kewujudan #EKOTEAT yg
. 👍 paling best 👍 paling lembut 👍 paling murah dipasaran
👍 paling bf baby friendly
👍 paling byk stock
👍 paling byk membantu baby yg reject bottle
.
Puting botol selalu koyak? Baby suka gigit puting botol? Asek nak beli Teat, dah ler mahal. Atau masalah paling "trauma" Baby reject botol? 😥😰 sanggup tak menyusu. 💥 Lega mak2 bila baby mau hisap botol. . [✔] Teat EKO RM 19.90 sepasang dan fit mostly semua WIDE NECK SIZE Bottle di pasaran seperti :
Avent (all types), MAM, Chicco, Pigeon, NUK, Basilic, Spectra, Fiffy, Anakku, Autumnz, Pureen, Baby Kiko, OKBB, Disney Baby, Nuby, Suavinex, Tupperware dan etc. .
Dengan 4 size pilihan dan dgn size XL adalah x-cut. dan punya anti colic features, jadi baby akan kurang colic atau kembung semasa menyusu botol.

Saiz S : 0-3 months
Saiz M : 3-6 months
Saiz L : 6-12 months
Saiz XL (x-cut) : 12++ months

What apps 019-2603909 atau save je no E-MumShop di profile ya.
#susuibu #bottleteat #Pigeonbottle #aventbottle #nipplesbottle #botolbaby #babybottles #feedingbottle #nipplemurah #teatbottle #EKOTEAT #teatmurah #teatbottle murah #putingbotol #puting #putingbotolsusu #putingbaby #putingbabymurah #putingbayi #putingbayimurah #breastpumpmurah #breastpump #pamsusumurah #pamsusumurah

.
🍼[L1M1TED STOCK]❣️#Putingpigeon #Putingwideneck #Putingbotol #Putingbotolbaby PALINGGG LEMBUT paling MURAH dari harga pasaran
.
💙1 pcs RM8 shj❗️
💙Beli 10 pcs RM70 sahaja. Harga pasaran RM15 1 pcs tau😨nk dapatkan kt pasaran 1pcs pun susah😥
.
✅sesuai sgt utk baby yg REJECT BOTTLE.. pasti baby suka put!ng n!😊
✅Ngam juga untuk botol wideneck lain ❌ kecuali botol tommee tippee shj❌
✅anticolic (susu akan menitik hnya bila baby hisap je) so your baby takkan tersedak bila hisap.
✅Rmai yg dah try mmg kata SUPERBEST sangat2 puting ni
✅Mommy2 xpayah pening kepala beli puting tiap bulan dah. siap blh wat stock byk2 simpan kalau ilang😊
.

Berminat boleh WA 011.354.91509 (NURUL)

Klik klik order #dishwash yg hot sale utk mencuci #putingbotol Yang Ada #keraksusu

Hi mommies.....Skrg bermulanyaTommee Tippee March Promo di Habsyibabycute!! Hanya 7 hari dr 9/3/16-15/3/16!! Postage flatrate RM8.00. Pembelian RM250.00 dan ke atas, free postage.

Telegram/whatsapp yan 012-7184196

#jomfollowhabsyibabycute
#aksesoriibudanbayi
#babyoil #botolbaru #tommeetippeemurah
#setdalampantang #nonaroguy #nr
#setbersalin #setnewbornmurah #setbotol #setnewborntommeetippee #botolsusumurah #botolsusu #tommeetippee #teatstommeetippee #teatsmurah #putingbotol
#botoltommeetippee #botolsusumurah #barangbabymurah
#barangbayimurah #original

AVENT Classic Teats (Semua Size)
- 2 pcs dalam satu pack
.
SEKARANG RM28.00
Harga Biasa RM30.90
.
Whatsapp 0189046851
Whatsapp 0189046851
Whatsapp 0189046851
.
Postage Excluded .
#putingsusu #putingavent #aventstore #putingbotol #avent #philipsaventmalaysia #aventmalaysia

1set (2pcs) Avent Spout Replacement RM33
Postage Semenanjung RM7
Postage Sabah/Sarawak RM10

Watsapp 0129795944 to order. Tq 👌🏼😊 #aventspout #aventspoutspareparts #aventspoutreplacement #aventmalaysia #aventmalaysiamurah #putingbotol #putingbotolair #putingbotolairavent

Puting ajaib wauu
Jgn kata akak X 📣 bg tau yer. #teatbottlemurah 💥💥💥 mmg meletops 👍 paling best 👍 paling lembut 👍 paling murah dipasaran
👍 paling bf baby friendly
👍 paling byk stock
👍 paling byk membantu baby yg reject bottle
. . 💥 Lega mak2 bila baby mau hisap botol. . . . [✔] Teat EKO RM 19.90 sepasang dan fit mostly semua WIDE NECK SIZE Bottle di pasaran seperti :
Avent (all types), MAM, Chicco, Pigeon, NUK, Basilic, Spectra, Fiffy, Anakku, Autumnz, Pureen, Baby Kiko, OKBB, Disney Baby, Nuby, Suavinex, Tupperware dan etc. . . . .
Dengan 4 size pilihan dan dgn size XL adalah x-cut. dan punya anti colic features, jadi baby akan kurang colic atau kembung semasa menyusu botol.

Saiz S : 0-3 months
Saiz M : 3-6 months
Saiz L : 6-12 months
Saiz XL (x-cut) : 12++ months

What apps 013-7786347 atau save je no E-MumShop di profile ya.
#susuibu #bottleteat #Pigeonbottle #aventbottle #nipplesbottle #botolbaby #babybottles #feedingbottle #nipplemurah #teatbottle #EKOTEAT #teatmurah #teatbottle murah #putingbotol #puting #putingbotolsusu #putingbaby #putingbabymurah #putingbayi #putingbayimurah #breastpumpmurah #breastpump #pamsusumurah #pamsusumurah

Puting yang paling digemari oleh si Fatih... ???? yeesssssssss puting kaler kunin. Baru try bg kelmarin, so far bile dy sedut tros xnk lepas. Klw yg lain tu. Meludah dlu la gamak nye. Syabass ank mommy, xyh beli puting tommee2 ape bagai. Yg murah jgk pilihan anda..... #fatihanakmommy #putingbotol #dokterbaby🏥

MOST RECENT

.
🍼[L1M1TED STOCK]❣️#Putingpigeon #Putingwideneck #Putingbotol #Putingbotolbaby PALINGGG LEMBUT paling MURAH dari harga pasaran
.
💙sales sampy hbis stock bathc 04 ⭕️1 pcs RM7 shj❗️
💙Beli 10 pcs RM70 sahaja. Harga pasaran RM20++ utk 2 pcs tau😨nk dapatkan kt pasaran 1pcs pun susah😥
.
✅sesuai sgt utk baby yg REJECT BOTTLE.. pasti baby suka put!ng n!😊
✅Ngam juga untuk botol wideneck lain ❌ kecuali botol tommee tippee shj❌
✅anticolic (susu akan menitik hnya bila baby hisap je) so your baby takkan tersedak bila hisap.
✅Rmai yg dah try mmg kata SUPERBEST sangat2 puting ni
✅Mommy2 xpayah pening kepala beli puting tiap bulan dah. siap blh wat stock byk2 simpan kalau ilang😊
.

Berminat boleh WA 011.354.91509 (NURUL)

.
🍼[L1M1TED STOCK]❣️#Putingpigeon #Putingwideneck #Putingbotol #Putingbotolbaby PALINGGG LEMBUT paling MURAH dari harga pasaran
.
💙sales sampy hbis stock bathc 04 ⭕️1 pcs RM7 shj❗️
💙Beli 10 pcs RM70 sahaja. Harga pasaran RM20++ utk 2 pcs tau😨nk dapatkan kt pasaran 1pcs pun susah😥
.
✅sesuai sgt utk baby yg REJECT BOTTLE.. pasti baby suka put!ng n!😊
✅Ngam juga untuk botol wideneck lain ❌ kecuali botol tommee tippee shj❌
✅anticolic (susu akan menitik hnya bila baby hisap je) so your baby takkan tersedak bila hisap.
✅Rmai yg dah try mmg kata SUPERBEST sangat2 puting ni
✅Mommy2 xpayah pening kepala beli puting tiap bulan dah. siap blh wat stock byk2 simpan kalau ilang😊
.

Berminat boleh WA 011.354.91509 (NURUL)

.
🍼[L1M1TED STOCK]❣️#Putingpigeon #Putingwideneck #Putingbotol #Putingbotolbaby PALINGGG LEMBUT paling MURAH dari harga pasaran
.
💙1 pcs RM8 shj❗️
💙Beli 10 pcs RM70 sahaja. Harga pasaran RM15 1 pcs tau😨nk dapatkan kt pasaran 1pcs pun susah😥
.
✅sesuai sgt utk baby yg REJECT BOTTLE.. pasti baby suka put!ng n!😊
✅Ngam juga untuk botol wideneck lain ❌ kecuali botol tommee tippee shj❌
✅anticolic (susu akan menitik hnya bila baby hisap je) so your baby takkan tersedak bila hisap.
✅Rmai yg dah try mmg kata SUPERBEST sangat2 puting ni
✅Mommy2 xpayah pening kepala beli puting tiap bulan dah. siap blh wat stock byk2 simpan kalau ilang😊
.

Berminat boleh WA 011.354.91509 (NURUL)

.
🍼[L1M1TED STOCK]❣️#Putingpigeon #Putingwideneck #Putingbotol #Putingbotolbaby PALINGGG LEMBUT paling MURAH dari harga pasaran
.
💙1 pcs RM8 shj❗️
💙Beli 10 pcs RM70 sahaja. Harga pasaran RM15 1 pcs tau😨nk dapatkan kt pasaran 1pcs pun susah😥
.
✅sesuai sgt utk baby yg REJECT BOTTLE.. pasti baby suka put!ng n!😊
✅Ngam juga untuk botol wideneck lain ❌ kecuali botol tommee tippee shj❌
✅anticolic (susu akan menitik hnya bila baby hisap je) so your baby takkan tersedak bila hisap.
✅Rmai yg dah try mmg kata SUPERBEST sangat2 puting ni
✅Mommy2 xpayah pening kepala beli puting tiap bulan dah. siap blh wat stock byk2 simpan kalau ilang😊
.

Berminat boleh WA 011.354.91509 (NURUL)

AVENT Classic Teats (Semua Size)
- 2 pcs dalam satu pack
.
SEKARANG RM28.00
Harga Biasa RM30.90
.
Whatsapp 0189046851
Whatsapp 0189046851
Whatsapp 0189046851
.
Postage Excluded .
#putingsusu #putingavent #aventstore #putingbotol #avent #philipsaventmalaysia #aventmalaysia

AVENT Natural Teats (Semua Size)
- 2 pcs dalam satu pack .
SEKARANG RM29.00 (Normal Price RM34.90)
.
Whatsapp 0189046851
Whatsapp 0189046851 .
Postage Excluded
.
#putingsusu #putingavent #aventstore #putingbotol #avent #philipsaventmalaysia #aventmalaysia

TOMMEE TIPPIEE (2x-milk storage lid)
.
RM 19 ‼️‼️ HARGA PROMO (tak termasuk postage RM7sm/RM10ss)
.
Untuk info mommies2, "storage lid" ni sebenarnya penutup SAHAJA utk mana2 botol susu tommee tippiee 5oz & 9oz. Cth kalau ade lebihan susu (leftover) yang nak disimpan bolehlah guna penutup ni. Nampak lebih KEMAS dan HYGIENE 👍🏻 .
Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp 0177990463 🌸
.
.

#botolsusumurah #botolsusumurahmalaysia #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippeemurah #botolsusutommeetippeeoriginal #botolsusuanticolic #botolsusuanticolicmurah #botolsusuanticolicmalaysia #putingtommeetippee #putingbotol #putingbotoltommeetippiee #putingbotoltommeetippieemurah #newbornset #setnewbornmurah #setnewborntommeetippiee #sippeecuptommeetippiee #mealtimetrainer #mealtimetrainermurah #mealtimetrainerTommeeTippiee #strawcup #strawcuptommeetippee #strawcuptommeetippieemurah
#tommeetippieeinsulatedbag #insulatedbagmurah #bagsusumurah #yeppeoTT

TOMMEE TIPPIEE (breast pump-manual)
.
.
RM 180 (tak termasuk postage RM9sm/RM11ss)
.
Kepada bakal ibu2 yang masih mencari breastpump yang sesuai, Bolehlah try brand TT ☺️ even tho manual, tapi suction dia bagus 👍🏻
.
Breastpump ni penting lagi2 bila lepas bersalin (dalam pantang) breast akan cepat engorged. Those yg 1st time, confirm panic tak tahu nak buat apa. Sebab tak boleh harapkan nursing baby je utk kurangkan bengkak susu tu. so, solution nya kena la pump keluar
.
Sebaiknya setiap mommies perlu standby breastpump tak kisah la manual atau sebaliknya 😉
.
Utk set ni, hakak cakap JUJUR... Sangatlah berbaloi 😍😍 .
Dalam set ni selain drpd 1xmanual pump terdapat juga 1xbekas storage, 1xbotol susu + teat, breast pad & 2x milk storage cup
.
Sebarang pertanyaan lanjut boleh direct whatsapp hakak 0177990463 🌸
.
.

#botolsusumurah #botolsusumurahmalaysia #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippeemurah #botolsusutommeetippeeoriginal #botolsusuanticolic #botolsusuanticolicmurah #botolsusuanticolicmalaysia #putingtommeetippee #putingbotol #putingbotoltommeetippiee #putingbotoltommeetippieemurah #newbornset #setnewbornmurah #setnewborntommeetippiee #sippeecuptommeetippiee #mealtimetrainer #mealtimetrainermurah #mealtimetrainerTommeeTippiee #strawcup #strawcuptommeetippee #strawcuptommeetippieemurah
#tommeetippieeinsulatedbag #insulatedbagmurah #bagsusumurah #yeppeoTT #milkdispensermurah #milkdispensertommeetippiee #milkdispensermurahmalaysia

TOMMEE TIPPIEE (mealtime trainer 7m+)
.
RM 35 SHJ ‼️ HARGA PROMO (tak termasuk postage RM6sm/RM9ss)
.
Apa yang istimewa dengan meal trainer ni? Mesti ramai nak tahu kan. Ok sebenarnya cup ni utk parents training toddler mereka sebelum bagi real cawan
.
Mealtime trainer ni direka tanpa straw atau penyedut. Keliling dia mmg kosong. Cuma ade valve utk elak daripada air tumpah jika terjatuh. So tak perlu risau baju ank basah or lantai kotor. 👍🏻 Dan yang penting ianya BPA FREE
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0177990463 🌸
.
#botolsusumurah #botolsusumurahmalaysia #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippeemurah #botolsusutommeetippeeoriginal #botolsusuanticolic #botolsusuanticolicmurah #botolsusuanticolicmalaysia #putingtommeetippee #putingbotol #putingbotoltommeetippiee #putingbotoltommeetippieemurah #newbornset #setnewbornmurah #setnewborntommeetippiee #sippeecuptommeetippiee #mealtimetrainer #mealtimetrainermurah #mealtimetrainerTommeeTippiee #yeppeoTT

TOMMEE TIPPIEE (straw cup 12m+)
.
RM 37 SHJ ‼️‼️ (tak termasuk postage RM6sm/RM9ss)
.
Warna Green & orange masih available 😉
.
Bagi parents yang anak dah start boleh sedut air guna straw, boleh lah try tt straw cup ni 😍 comel je kan kalau nak bawak jalan2.. Anak nak pegang pun senang 😊
.
Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp 0177990463 🌸
.
.
#botolsusumurah #botolsusumurahmalaysia #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippeemurah #botolsusutommeetippeeoriginal #botolsusuanticolic #botolsusuanticolicmurah #botolsusuanticolicmalaysia #putingtommeetippee #putingbotol #putingbotoltommeetippiee #putingbotoltommeetippieemurah #newbornset #setnewbornmurah #setnewborntommeetippiee #sippeecuptommeetippiee #mealtimetrainer #mealtimetrainermurah #mealtimetrainerTommeeTippiee #strawcup #strawcuptommeetippee #strawcuptommeetippieemurah #yeppeoTT

TOMMEE TIPPIEE (straw cup 12m+)
.
RM 37 SHJ ‼️‼️ (tak termasuk postage RM6sm/RM9ss)
.
Warna Green & orange masih available 😉
.
Bagi parents yang anak dah start boleh sedut air guna straw, boleh lah try tt straw cup ni 😍 comel je kan kalau nak bawak jalan2.. Anak nak pegang pun senang 😊
.
Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp 0177990463 🌸
.
.
#botolsusumurah #botolsusumurahmalaysia #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippeemurah #botolsusutommeetippeeoriginal #botolsusuanticolic #botolsusuanticolicmurah #botolsusuanticolicmalaysia #putingtommeetippee #putingbotol #putingbotoltommeetippiee #putingbotoltommeetippieemurah #newbornset #setnewbornmurah #setnewborntommeetippiee #sippeecuptommeetippiee #mealtimetrainer #mealtimetrainermurah #mealtimetrainerTommeeTippiee #strawcup #strawcuptommeetippee #strawcuptommeetippieemurah #yeppeoTT

TOMMEE TIPPIEE TEATS
.
.
RM 25 SHJ ‼️(tak termasuk postage RM6sm/RM9ss)
.
Selain botol susu, puting tt pun ada dijual. 5 saiz available. 😊 semua ready stock 👍🏻
.
Jika berminat boleh direct whatsapp 0177990463 🌸
.
.
#botolsusumurah #botolsusumurahmalaysia #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippeemurah #botolsusutommeetippeeoriginal #botolsusuanticolic #botolsusuanticolicmurah #botolsusuanticolicmalaysia #putingtommeetippee #putingbotol #putingbotoltommeetippiee #putingbotoltommeetippieemurah #yeppeoTT

TOMMEE TIPPIEE (newborn set)
.
RM 145 ‼️‼️ harga PROMO (tak termasuk postage RM10sm/RM15ss)
.
Kepada bakal ibu dan ayah, hakak nak bagitau set newborn ni mmg memudahkan hidup korang sebab dapat byk benda dalam 1 set. Tak payah nak pening2. Sangat berbaloi dengan harga pulak tu. 😍 .
Sebarang pertanyaan atau jika berminat boleh direct whatsapp 0177990463 🌸
.
#botolsusumurah #botolsusumurahmalaysia #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippeemurah #botolsusutommeetippeeoriginal #botolsusuanticolic #botolsusuanticolicmurah #botolsusuanticolicmalaysia #putingtommeetippee #putingbotol #putingbotoltommeetippiee #putingbotoltommeetippieemurah #yeppeoTT

TOMMEE TIPPIEE (newborn set) PINK
.
RM 175 ‼️‼️ harga PROMO (tak termasuk postage RM10sm/RM15ss)
.
Kepada bakal parents yang sedang menanti cahaya mata boboy.. Cube tgk set newborn ni. Comel kannn.... Colour dia soft je. Tambah plak dengan harga promo sekarang, boleh dapat bukan 2 tapi 6 botol ‼️ ‼️ include skali brush utk cuci botol dan pacifier. 😱😱😱😱 .
Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp 0177990463 🌸
.
#botolsusumurah #botolsusumurahmalaysia #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippeemurah #botolsusutommeetippeeoriginal #botolsusuanticolic #botolsusuanticolicmurah #botolsusuanticolicmalaysia #putingtommeetippee #putingbotol #putingbotoltommeetippiee #putingbotoltommeetippieemurah #newbornset #setnewbornmurah #setnewborntommeetippiee #yeppeoTT

TOMMEE TIPPIEE (newborn set) BLUE
.
RM 175 ‼️‼️ harga PROMO (tak termasuk postage RM10sm/RM15ss)
.
Kepada bakal parents yang sedang menanti cahaya mata boboy.. Cube tgk set newborn ni. Comel kannn.... Colour dia soft je. Tambah plak dengan harga promo sekarang, boleh dapat bukan 2 tapi 6 botol ‼️ ‼️ include skali brush utk cuci botol dan pacifier. 😱😱😱😱 .
Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp 0177990463 🌸
.
#botolsusumurah #botolsusumurahmalaysia #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippeemurah #botolsusutommeetippeeoriginal #botolsusuanticolic #botolsusuanticolicmurah #botolsusuanticolicmalaysia #putingtommeetippee #putingbotol #putingbotoltommeetippiee #putingbotoltommeetippieemurah #newbornset #setnewbornmurah #setnewborntommeetippiee #yeppeoTT

.
🍼[L1M1TED STOCK]❣️#Putingpigeon #Putingwideneck #Putingbotol #Putingbotolbaby PALINGGG LEMBUT paling MURAH dari harga pasaran
.
💙1 pcs RM8 shj❗️
💙Beli 10 pcs RM70 sahaja. Harga pasaran RM15 1 pcs tau😨nk dapatkan kt pasaran 1pcs pun susah😥
.
✅sesuai sgt utk baby yg REJECT BOTTLE.. pasti baby suka put!ng n!😊
✅Ngam juga untuk botol wideneck lain ❌ kecuali botol tommee tippee shj❌
✅anticolic (susu akan menitik hnya bila baby hisap je) so your baby takkan tersedak bila hisap.
✅Rmai yg dah try mmg kata SUPERBEST sangat2 puting ni
✅Mommy2 xpayah pening kepala beli puting tiap bulan dah. siap blh wat stock byk2 simpan kalau ilang😊
.

Berminat boleh WA 011.354.91509 (NURUL)

Ada yang mencari baby feeder ni? Mommy nak jual 3pcs RM20 RM20 RM20 ‼️
ETA 1-2weeks 📦
Warna ada blue and pink sahaja (Boleh Mix)
Berminat? Whatsaap 0177862503 or klik je link kt bio okeyyy. Much Love 💋
#bajubabymurah #bajukanak2 #baby #bajubabymalaysia #bajuraya #babyfeeder #putingbayi #putingbotol

Puting ajaib wauu
Jgn kata akak X 📣 bg tau yer. #teatbottlemurah 💥💥💥 mmg meletops 👍 paling best 👍 paling lembut 👍 paling murah dipasaran
👍 paling bf baby friendly
👍 paling byk stock
👍 paling byk membantu baby yg reject bottle
. . 💥 Lega mak2 bila baby mau hisap botol. . . . [✔] Teat EKO RM 19.90 sepasang dan fit mostly semua WIDE NECK SIZE Bottle di pasaran seperti :
Avent (all types), MAM, Chicco, Pigeon, NUK, Basilic, Spectra, Fiffy, Anakku, Autumnz, Pureen, Baby Kiko, OKBB, Disney Baby, Nuby, Suavinex, Tupperware dan etc. . . . .
Dengan 4 size pilihan dan dgn size XL adalah x-cut. dan punya anti colic features, jadi baby akan kurang colic atau kembung semasa menyusu botol.

Saiz S : 0-3 months
Saiz M : 3-6 months
Saiz L : 6-12 months
Saiz XL (x-cut) : 12++ months

What apps 013-7786347 atau save je no E-MumShop di profile ya.
#susuibu #bottleteat #Pigeonbottle #aventbottle #nipplesbottle #botolbaby #babybottles #feedingbottle #nipplemurah #teatbottle #EKOTEAT #teatmurah #teatbottle murah #putingbotol #puting #putingbotolsusu #putingbaby #putingbabymurah #putingbayi #putingbayimurah #breastpumpmurah #breastpump #pamsusumurah #pamsusumurah

Most Popular Instagram Hashtags