#putiktelagadara

MOST RECENT

THE BEST COMBINATION..‼️
.
Antara produk Jamu Ratu Malaya yang sangat laris.
.
🔷ROYAL V : Supplement dalaman yang sangat bagus untuk menstabilkan hormon di dalam badan. Boleh diambil 1 sudu pagi dan 1 sudu malam. Penggambilan yang konsisten akan merasakan perubahan dari segi tenaga, kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.
.
🔷PUTIK TELAGA DARA : Pencuci wanita yang mengandungi kandungan herba disamping kandungan nano untuk merapatkan otot faraj. .
.
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
.
Or click link whatshp di bio untuk fast reply dari siti..😉😉
.
🛵COD : Kedah ( Sekitar Jitra & Alor Setar ( Anak Bukit & Menara Alor Setar ) dan kawasan berhampiran
.
🏘️Pick Up Point : Yawata Jitra & Taman Setia Jaya
.
.
#royalv#putiktelagadara#hotoilmelon#mustanir#rduse#chocfiberlife#kopiratu#jamuratumalayamalaysia#jrmofficial#bondarozita#dealersahjrm#sayajual#bazarpaknil#jrmkedah#jamuratumalayakedah#jamuratumalayautara#jrmjitra#jrmkedah#jrmalorsetar#jrmutara#jrmofficial#teamhanihaizan

Royal V bukanlah produk untuk slimming sebenarnya. Namun ramai customer Kak Liza yg mengamalkan Royal V menjadi ter"slim" dengan bantuan khasiat herba alami yg sangat bermutu tu.

Nak ter"slim" juga dengan Royal V❔ ajomm mula dengan Royal V sekarang. WhatsApp 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #wujapinkish #angelicaherbs #kopiratu #iceteapeach #royalv #mushtanir #pinkyroses #zinniamagenta  #putiktelagadara #marjaneoil #rduse #jamu #kurmadhuha  #chocolatefibrelife #jamuipoh

Magnesium Chloride Flakes (Ratu Jamu Malaya) (Rendaman dan Mandian untuk kesihatan)

Kebaikan Garam Flakes
// Melegakan Masalah Alergik,Ekzema,Proriasis,Dermatitis.. Cepat menyembuhkan luka
// Sesuai utk kanak2 2 tahun ke atas sehingga warga emas
// Melegakan sakit kepala, tekanan,sembelit dan otot/sendi akibat letih
// Mengeluarkan toksin serta membantu tidur yang lena(insomnia)

Sawan ialah satu gejala yg mudah di hadapi kanak2 dan mengikut
kata2 bonda rozita ibrahim(pengasas)...produk ini sesuai juga utk kanak2 yg diserang sawan .....InsyaAllah... Harga rm45 (Tidak termasuk pos)

Nak oder....
wasap/sms 0134209281
#afifabeautycentre#royalv#mustanir#Magnesiumchlorideflakes#putiktelagadara#marjaneoil#hotoilmelong#chocfibrelife#zinniamagentasoap

ROYAL V
1botol Rm60 (tidak termasuk pos)

Minuman ini ialah jus kesihatan dari Jus Manggis dan buah delima serta di perkaya dgn royal jelly..Membantu meningkatkan kekuatan daya tahan melawan penyakit..Sangat bagus utk kesihatan wanita.

Khasiatnya
1. Mengetatkan dan menegangkan otot faraj
2. Menguatkan keinginan hubungan seksual.
3. Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan
4. Membesar dan menegangkan payudara.
5. Menurunkan kadar kolestrol
6. Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita monopause
7. Menguat rahim untuk hamil.
8. Menyuburkan rahim wanita utk hamil
9. Melancarkan perjalanan haid
10. Menguatkan ingatan
11. Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi.
12. Amat berkhasiat utk membuang asid 30: urik (gout)
13. Merawat masalah sakit sendi dan lutut.
14. Tinggi vitamin c utk rawatan kulit
15. Meningkatkan rasa ghairah wanita..
16. Memperbanyakan air susu ibu..
17. Menghalang jangkitan kulat dan virus.
18. Merangsangkan pengeluaran hormon
19. Mempercepatkan proses kurus
20. Mengurangkan risiko kanser,
21. Menegangkan dan mencantikkan
Simpan dlm peti sejuk · Anak dara 1 sudu kecil 2x sehari
. 30 tahun ke atas 1 sudu besar 2x sehari
· 31 - 45 tahun 2 sudu besar 2x sehari
· 50 tahun ke atas 3 sudu besar 2x sehari

Sebotol Royal V boleh bertahan dalam 10 - 14 hari bergantong dgn cara penggunaan.. Minum secara berterusan utk kekal muda,cantik,sihat.. PERHATIAN

Masa datang haid teruskan minum Royal V adalah lebih baik kerana ia dpt membersihkan darah yg tersumbat dan membersihkan rahim.. Menghilangkan bau darah dan bau kemaluan yg tidak enak.

Bagaimana nak oder... Whatsapp/sms 0134209281
#afifabeautycentre#jamuratumalaya#rozitaibrahim#sendayutinggi#royalv#putiktelagadara

.
🔴PUTIK TELAGA DARA🔴
Putik Telaga Dara merupakan pencuci wanita yang dihasilkan daripada adunan herba terpilih seperti Kacip Fatimah, sirih dan daun pudina bersama kebaikan gamat yang ternyata mampu mengatasi masalah keputihan, kegatalan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim sekaligus memberikan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda.
.
KEBAIKAN PUTIK TELAGA DARA
* Membersihkan bahagian intim kaum wanita
* Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim
* Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
* Memelihara kelembapan kulit
* Meningkatkan keanjalan kulit
* Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
* Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
* Membantu mengetatkan otot faraj
* Mengekalkan kehalusan dan kelembutan kulit
* Menyejukkan dan menyamankan bahagian intim anda
* Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.
.
RM22(SM)
RM25(SS)
EXC POSTAGE
WASAP CIK PEA 0129304970
.
.
#PUTIKTELAGADARA
#JAMURATUMALAYA
#BONDAROZITAIBRAHIM
#JRMOFFICIAL
#JRMNETWORK
#JRMPENGEDARSAH

.
🔴PUTIK TELAGA DARA🔴
Putik Telaga Dara merupakan pencuci wanita yang dihasilkan daripada adunan herba terpilih seperti Kacip Fatimah, sirih dan daun pudina bersama kebaikan gamat yang ternyata mampu mengatasi masalah keputihan, kegatalan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim sekaligus memberikan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda.
.
KEBAIKAN PUTIK TELAGA DARA
* Membersihkan bahagian intim kaum wanita
* Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim
* Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
* Memelihara kelembapan kulit
* Meningkatkan keanjalan kulit
* Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
* Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
* Membantu mengetatkan otot faraj
* Mengekalkan kehalusan dan kelembutan kulit
* Menyejukkan dan menyamankan bahagian intim anda
* Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.
.
RM22(SM)
RM25(SS)
EXC POSTAGE
WASAP CIK PEA 0129304970
.
.
#PUTIKTELAGADARA
#JAMURATUMALAYA
#BONDAROZITAIBRAHIM
#JRMOFFICIAL
#JRMNETWORK
#JRMPENGEDARSAH

.
🔴PUTIK TELAGA DARA🔴
Putik Telaga Dara merupakan pencuci wanita yang dihasilkan daripada adunan herba terpilih seperti Kacip Fatimah, sirih dan daun pudina bersama kebaikan gamat yang ternyata mampu mengatasi masalah keputihan, kegatalan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim sekaligus memberikan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda.
.
KEBAIKAN PUTIK TELAGA DARA
* Membersihkan bahagian intim kaum wanita
* Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim
* Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
* Memelihara kelembapan kulit
* Meningkatkan keanjalan kulit
* Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
* Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
* Membantu mengetatkan otot faraj
* Mengekalkan kehalusan dan kelembutan kulit
* Menyejukkan dan menyamankan bahagian intim anda
* Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.
.
RM22(SM)
RM25(SS)
EXC POSTAGE
WASAP CIK PEA 0129304970
.
.
#PUTIKTELAGADARA
#JAMURATUMALAYA
#BONDAROZITAIBRAHIM
#JRMOFFICIAL
#JRMNETWORK
#JRMPENGEDARSAH

Keistimewaan #putiktelagadara:
🌸Mudah diserap dan menjaga lapisan kulit Miss V
🌸Lembut dengan P.h 5.5 melindungi Miss V
🌸Herba dan Nano membantu menegangkan & merapatkan
🌸Menghalang bau dan bacteria
🌸Melegakan kegatalan
🌸Selesa harum dingin sepanjang 8 jam
🌸Selamat digunakan oleh wanita hamil
🌸Mengelakan keputihan dan kegatalan Miss semasa hamil
🌸Sangat baik digunakan semasa datang haid
🌸Bahan antiseptic semulajadi herba
🌸Merawat luka dengan cepat sesuai untuk wanita lepas bersalin
🌸Bantuan kolagen mencantikan bentuk Miss V wanita
.
Wa suraya 0186643861😘
.
#jrm #bellahumairashop #bondarozitaibrahim

Minumlah sekurang-kurang 2 litre air kosong sehari bagi memaksimumkan kesan kebaikan pengambilan Royal V pada badan.

Nak cuba ❔ WhatsApp 0194288917.

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #wujapinkish #angelicaherbs #kopiratu #iceteapeach #royalv #mushtanir #pinkyroses #zinniamagenta  #putiktelagadara #marjaneoil #rduse #jamu #kurmadhuha  #chocolatefibrelife #jamuipoh

Dibuat dari asas utamanya ialah herba. Kandungan bahan aktifnya + nano mengandungi bahan anti-septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria, meresap dalam kulit
.
Bau semulajadi herbanya menyegarkan untuk tempoh masa yg lama. Pakai sikit je dah mencukupi. Tahan lama dengan harga yang berpatutan
.
🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊
.
#putiktelagadara
#jamuratumalaya - #regrann

Pinky Roses Lipbalm ... RM29... melembabkan bibir, merawat masalah bibir hitam/gelap... merawat bibir kering... Kredit video to @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi

WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualjrm #syjualjamuratumalaya #jamuratumalaya #jrm #sypakaisyjual #bestseller #hotitem #royalv #rv #putiktelagadara #ptd #dariwanitauntukwanita #dalaman #dalamdanluar #kecantikan #teamsuriaramay #pinkyroseslipbalm

Simple daily makeup tutorial dari Ajah, hanya gunakan Marjane Oil, Vinifera CC Cover dan Pinky Roses Lipstick je
.
Mudah sangat! Cuma ambil masa paling lama 10 minit untuk bersiap
.
Kulit muka dan bibir Ajah ni sebenarnya sentiasa kering. Nasib baik ketiga-tiga produk makeup ni jadi penyelamat, memang Ajah tak pakai produk lain sebab leceh buat berat beg je
.
Vinifera mampu menutup cela dan membetulkan tona kulit wajah secara menyeluruh hanya dengan sapuan yang sikit. Ianya sejenis foundation 3-dalam-1, mengandungi herba yang bukan sahaja bertindak sebagai alat solek, tetapi juga bantu lindungi kulit dari sinar UV dan menguatkan struktur kulit jauh dari dalam
.
Hasil solekan akan nampak lagi glowy dengan penggunaan Marjane Oil. Teksturnya yang tidak berminyak dan bersifat meresap ke dalam kulit sangat bagus memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit wajah
.
Kalau yang jenis malas bawa beg makeup macam Ajah ni, Pinky Roses memang sesuai sebab boleh dijadikan sebagai lipstick dan blusher sekali. Warna nya ikut darah dan beri efek natural. .
Marjane Oil RM50.00
Vinifera CC Cover RM55.00
Pinky Roses Lipstick RM29.00
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualjrm #syjualjamuratumalaya #jamuratumalaya #jrm #sypakaisyjual #bestseller #hotitem #royalv #rv #putiktelagadara #ptd #dariwanitauntukwanita #dalaman #dalamdanluar #kecantikan #tutorialmakeup #pinkyroses #marjaneoil #viniferacccover

❤Pinky Roses Lipbalm❤
Terbaik gincu dari pati herba ~ Lilin lebah~ habatus sauda~ minyak zaitun~minyak rose geranium~shea butter~castor bean~palma brazil.. . .

Bibir lembap berkilat dan merah jambu semulajadi😗😗 Sangat bagus utk merawat bibir kering, bibir hitam dan bibir merekah.. Boleh dipakai ketika tidur utk proses rawatan bibir yg lebih baik😉
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualjrm #syjualjamuratumalaya #jamuratumalaya #jrm #sypakaisyjual #bestseller #hotitem #royalv #rv #putiktelagadara #ptd #dariwanitauntukwanita #dalaman #dalamdanluar #kecantikan #pinkyroses #pinkyroseslipbalm #readystock

RepostBy @rumah.terapi.alam: "Sebelum sy ada rumah hutan sy akan mengurut bdn sy sebuln 2 kali.. dlm teori perubatan holistik sebenarnya sebaik2 nya bdn kita ni diurut 3 bulan sekali..
.
Bnyak kebaikn berurut ni sebenarnya kalau kita tahu.. apa yg sy dapati dn amalan yg sy buat ini mengurut bdn sy sejak muda dgn kekerapan itu.. dgn minyak yg sy gunakan dpt membantu menengangkn kulit..mencantikkan kulit.. mengurangkan selulit dn ia juga dpt melancarkan peredaran darah dn urat saraf tidak bergumpal..
.
Sbb itu bila org dtg berurut di rumah hutan bonda.. pertama sekali sy akn menggunakan satu gel minyak pati halia dibawah tapak kaki utk merangsang darah dn memanaskannya..
.
Selepas itu tukang urut sy akan menggunakan flora aroma terapi iaitu sejenis minyak yg sgt lembut halus disertai dgn bauan bunga2an tuk membuang sel kulit mati dn memberi terapi kepada diri.. membuatkn kita rasa tenang dn lebih gembira..
.
Sbb itu sy xbenarkan mandi selepas berurut.. tetapi bg org yg ada masalah sendi.. strok.. sakit pinggang.. atau lumpuh.. minyak khelin myra seeloknya diurut pd tempat yg sukar bergerak..
.
Bagi wanita yg ingin mencantikkan bdnnya seeloknya menggunakan naria romasty utk disapu pd payudaranya..
.
Bagi kaum adam nk menguatkn tenaga kelakian biasanya mereka akan menggunakan naria romasty..
.
Minyak2 ni blh di beli di kaunter pendaftaran di @rumah.terapi.alam semasa nak bayar atau nak berurut.." (via #RepostIG+ @AppsKottage) #floraloiltaiping#khellinoil#nariaromastyoiltaiping#jamuratumalaya #putiktelagadara#putiktelagadarataiping#jamuratumalayataiping #jrmtaiping #kakna#01156769976

Dapatkan Jamu Ratu Malaya di rumah mak K. Reen di Felda Palong 4 😊

Alhamdulillah.. Jamu Ratu Malaya makin dikenali di sini .. Hot selling item #mustanir #royalV #putiktelagadara
Tapi semua item available ya di sini
Tadi hantar barang sekali mak cakap - tak cukup niiiii.... Acik tu Nak choc fiber ... Nak colonis.... Nak PTD... 🤗🤗 Ok2 balik dari kelantan I top up lagi... #trustedseller
#JamuRatuMalaya

Hari ni last promo mustanir dengan harga RM 105 tau esok dah back to normal RM120 atau ahli RM110... Sape2 ada area Palong boleh cari mak K. Reen keh... 😆

👍#mustanir diperbuat dari 71 jenis herba..Bahan aktifnya membantu meninggikan sistem ketahanan badan.sape2 yg mempunyai masalah slip disc,sakit sendi, sakit urat saraf memang elok sangat ikhtiar dengan mengamalkan #mustanir...bukan calang2 produk..keberkesanan produk yg berasaskan herba tak perlu disangkal lagi😎..bebas dari bahan kimia yg merbahaya..
.
👏👏PROMO!!🎊🎉
Mustanir RM105 (400ml)
PERCUMA BUKU DOA.
.
Wa suraya 0186643861😘
.
#jamuratumalaya #bellahumairashop #mustanir #kopiratu #putiktelagadara #promo #hotoilmelong #viniferacccover #ColonisDmestica #chocolatefiberlife #zinniamagenta #angelicaplusherbs #wujapinkish #royalv #rduse

Kulit licin bak sutera, seindah itu yang Bonda berikan nama produk!

Silky sunscreen sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit wajah. Solekan asas dan pelindung dari kerosakan muka dari rosak dan cepat tua, semuanya dari gabungan herba-herba terbaik dari Eropah dan Brazil
.
Ia mengandungi SPF 15 yang mampu melindungi kulit daripada sinaran UVA dan UVB. Teksturnya sangat lembut, tidak melekit dan mudah disapu pada kulit. Pakai sikit sahaja pun dah mampu menutup parut dan mengatasi masalah kulit kusam dan tona kulit tidak sekata
.
Antara bahan utamanya ialah Beeswax dan Palma Brazil sangat membantu mencegah kekeringan dan kemerahan kulit. Ia juga membekalkan kelembapan serta menyingkirkan lebihan minyak pada muka
.
Silky Sunscreen sangat selamat dan sesuai diamalkan oleh anak muda yang baru nak berjinak menggunakan produk kecantikan muka. Untuk orang kurang berkemampuan, ini adalah produk herba yang sangat bagus untuk menjaga kecantikan kulit daripada cepat dimakan usia.
.
Silky Sunscreen (5gm) RM27

WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualjrm #syjualjamuratumalaya #jamuratumalaya #jrm #sypakaisyjual #bestseller #hotitem #royalv #rv #putiktelagadara #ptd #dariwanitauntukwanita #dalaman #dalamdanluar #kecantikan #silkysunscreen

Sinaran matahari dikenali sebagai pembekal utama vitamin D pada kulit. Tapi ia juga boleh mendatangkan keburukan terutamanya bila kulit kita terdedah secara terus tanpa sebarang perlindungan
.
Jika terdedah terlalu lama dengan sinaran UV, kulit kita lagi cepat mengalami kedutan, garisan halus, pigmentasi, kusam dan tak bermaya
.
Jika tidak diambil peduli, kulit muka kita akan mengalami penuaan awal dan kemungkinan juga berisiko tinggi untuk mendapat kanser kulit
.
Cahaya matahari mengaktifkan melasma dan sekiranya seseorang itu kerap berjemur, ia akan mempercepatkan kemunculan pigmen pada kulit wajah
.
Dalam jangka panjang, pembentukan dan pengumpulan pigmen melanin yang rosak di bawah lapisan kulit ini menyebabkan wujudnya tompok-tompok gelap pada kulit wajah. Ia bermula secara perlahan-lahan atau berperingkat dan makin jelas apabila kita melepasi usia 30-an
.
Jadi ketika inilah kita perlu memulakan amalan memakai sunscreen yang mengandungi kandungan Vitamin E yang tinggi. Kandungan Vitamin E adalah penting untuk membentuk lapisan pelindung di dalam sel membran kulit untuk mengekalkan keanjalan kulit dan melambatkan proses penuaan kulit
.
Silky Sunscreen merupakan gabungan herba-herba terbaik dari Eropah dan Brazil sebagai solekan asas dan pelindung insentif dari kerosakan dan penuaan muka. Ia mengandungi SPF 15 yang mampu melindungi kulit daripada sinaran UVA dan B selama 4 jam, sekaligus mengurangkan pelbagai risiko masalah kulit dan kerosakan kolagen pada kulit yang menyebabkan kulit kendur, jeragat, pigmentasi, kurang keanjalan, penuaan pra-matang serta kulit kering .
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualjrm #syjualjamuratumalaya #jamuratumalaya #jrm #sypakaisyjual #bestseller #hotitem #royalv #rv #putiktelagadara #ptd #dariwanitauntukwanita #dalaman #dalamdanluar #kecantikan #silkysunscreen

Most Popular Instagram Hashtags