#putihglow

573 posts

TOP POSTS

🍃SABUN PEMUTIH HONEY GLOW🍃 MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan.
.
PASTI PUAS HATI!!!
.
Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni?
1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
2. Anak-anak yang aktif.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.

whatsapp 01112968906
whatsapp 01112968906
whatsapp 01112968906

#sabunhoneyglow
#honeyglow
#sabunpemutihhoneyglow
#putihglow
#sabunhoney

SERUM PEKAT PUTIH GLOW
.
KEBAIKAN :
-mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-mengekalkan kelembapan kulit
-merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-menambahkan glowing
-makeup lebih tahan lama
.
*pakai mlm bfore nite krim. Utk siang pakai after toner (bfore makeup)
.
kandungan terbaik utk kulit :
-peptide -pitera
-vit c
-hyluronic acid
-flower extract
-lactic acid
-glycerin -arbutin
.
HARGA : RM20 💸 EXC POS
.
#serumpekatputihglow #serumpekat #putihglow #ninaskincare #ninaskincareoriginal

Kapsul ungu glow enhanz...pemutih mana be bpom.
Hasil minum 10kpsl sdh keliatan hasil nya... 10kpsl @85rb.

#pemutihkulitaman#kapsulpemutihplkulit#putihglow#

Hi, sygs2 semuaa  
.
Jom putih gebu gabas dengan PUTIHGLOW(PG) ni gerenti berpuas hati 100% ye . 100% organic  ⇨Kandungan putihGLOW;-
Pati Anggur,
Hyaluronic Acid
, Vit A, C,E
Pearl powder ..apa yg best pasai #putihglow ni? -menghilangkan parut,kesan2 luka,eczeme -memutikan seluruh badan -melembutkan kulit badan -memutihkan kawasan pelipat -mencerahkan kulit sekata -melembabkan kulit kering -membaiki struktur kulit -menghilangkan jerawat dan jeragat -sekatakan tona kulit -sesuai untuk kulit gelap atau sunburn -aesuai utk wanita dan lelaki..  haaaa BESTKAN? bole gune muke dan badan skali... Rm59 inc pos to sm & ss
Nak cuba? .
.
Wassup 0175675963
Wassup 0175675963
Wassup 0175675963
#100%organic #putihglow #bynurulmuslimahazar

Paket super kinclong hemat putih berseri

Hanya dengan 💯 ribu uda dapat Krim pagi, malam dan glowing gel serum by. Dr. Zwaine

Wa 08119485566

#kinclong #glowingskin #putihglow #nirmala

RM45 FREE POST SM!!!! WHATSAPP 01136151288🍃

SABUN PEMUTIH HONEY GLOW🍃 MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan.
.
PASTI PUAS HATI!!!
.
Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni?
1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
2. Anak-anak yang aktif.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.

#sabunhoneyglow
#honeyglow
#sabunpemutihhoneyglow
#putihglow
#sabunhoney #sabunpemutihhoneyglowmurah #sabunhoneyglowmurah #dms360 #sabunhoneydew #honeybeemultisolution #honeybeevenom #nafura #tatiskincare #glowglowing #Regrann #Regrann #Regrann

Anda nak wajah dan kulit anda lebih sihat dan cantik dari dalam. Bebas dari wajah kusam, jerawat, jeragat, garis2 halus dan sebagainya...?? Chew n Glow Formulasi Terhebat dengan kesan seawal 7 hari !!! ▶️Mengurangkan dan membantu merawat masalah jerawat yang teruk. Kini anda boleh tersenyum dengan lebih yakin.
▶️Membantu memulihkan wajah dan kulit yang bermasalah. Hampir semua masalah wajah dapat diatasi.
▶️Mengurangkan kedutan dan garis2 halus. Anda akan nampak lebih muda dari usia sebenar.
▶️Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar. Rambut yang sihat juga kulit yang berseri menjadikan anda nampak lebih hebat!

Chew n glow boleh diamalkan tidak kira untuk kaum wanita atau lelaki... Kanak2 juga boleh. Dijamin selamat 😊

Chew n glow the best supplement for fairer, glowing and anti aging.

Tunggu ape lg ..kalau berminat nak mencuba #chewnglow dan rasai kehebatannya?✌ boleh ⓦⓗⓐⓣⓢⓐⓟⓟ / ⓢⓜⓢ 📱 011-11885990 untuk maklumat lanjut. 📮 Free postage seluruh malaysia 🚵 🆓 FREE COD KL area only 😄

Berminat nak jd #stokis atau #agent? Boleh je whatsapp saya 📞 011-11885990 ...😘 Jangan malu2, stock cepat je abes, so paham2 sendiri la yea 😜... .

#freepostageseluruhmsia #igshop #igmalaysia #sayajual #sayajualgaia #agentdiperlukansegera #dropship #KL #selangor #Sarawak #kuching #Sabah #kotakinabalu
#produkkecantikan #jerawattaktumbuh #eczemateruk #putihglow #putihgebu #kulitcantik #chewnglow

Malu muka penuh parut? .ada jerawat dan jeragat? Cuaca panas kat malaysia boleh menyebabkan kulit gelap.? Teringin nk putih secara semulajadi?. Dah beli macam2 produk tapi tak berkesan?. Uolllllsssss jangan sedih... mehhh try pakai PUTIHGLOW NI... SEKALI CUBA PASTI TERJATUH CINTA TANPA SENGAJA.. .... ⇨Kandungan putihGLOW;-
Pati Anggur,
Hyaluronic Acid
, Vit A, C,E
Pearl powder ..apa yg best pasai #putihglow ni? -menghilangkan parut,kesan2 luka,eczeme -memutikan seluruh badan -melembutkan kulit badan -memutihkan kawasan pelipat -mencerahkan kulit sekata -melembabkan kulit kering -membaiki struktur kulit -menghilangkan jerawat dan jeragat -sekatakan tona kulit -sesuai untuk kulit gelap atau sunburn -aesuai utk wanita dan lelaki..  haaaa BESTKAN? bole gune muke dan badan skali... Rm59 inc pos to sm & ss
Nak cuba? Meyh whatsapp; 0122480922
#100%organic #putihglow #bynurulmuslimahazar

Masalah pori terbuka? Kulit kusam? Kering? Parut sukar nk hilang? Jerawat?
Try putihglow masalah dapat diselesaikan...
#putihglow#bodycream#obs

Kindly whatsapp 0179424830

MOST RECENT

SERUM PEKAT PUTIH GLOW
.
KEBAIKAN :
-mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-mengekalkan kelembapan kulit
-merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-menambahkan glowing
-makeup lebih tahan lama
.
*pakai mlm bfore nite krim. Utk siang pakai after toner (bfore makeup)
.
kandungan terbaik utk kulit :
-peptide -pitera
-vit c
-hyluronic acid
-flower extract
-lactic acid
-glycerin -arbutin
.
HARGA : RM20 💸 EXC POS
.
#serumpekatputihglow #serumpekat #putihglow #ninaskincare #ninaskincareoriginal

Paket super kinclong hemat putih berseri

Hanya dengan 💯 ribu uda dapat Krim pagi, malam dan glowing gel serum by. Dr. Zwaine

Wa 08119485566

#kinclong #glowingskin #putihglow #nirmala

PROMOSI 3 HARI SEMPENA HARI RAYA!!!🎆🎆🎆
7/7/17 (Jumaat) hingga 9/7/17(Ahad)

CEPAT 📣CEPAT 📣CEPAT📣

UNTUK 3 HARI SAHAJA!!! JOM DAPATKAN SEGERA!!!
TERLAJAK MURAH NI UOLSSS!!!!
LEPAS NI X TAU LAH DAPAT KE IDOK HARGA NI!!! SUPER DUPER JIMAT!!!
KITA AKAN POS PADA HARI JUMAAT & ISNIN YEEE...... Sila klik link dibawah 👇👇👇 utk order :
http://www.wasap.my/60176743770 (Norli)
#agenninaskincare #awekspinkfoundation #awekspink #awekspinkfd #foundation #foundationninaskincare #foundationnina #awekspinkserumpekatputihglow #serum #serumputihglow #serumpekatputihglow #serumpekat #putih #putihglowing #putihglow #Ninaempire #Ninaskincare

#0133788207 Ohh no! Jerawat !! Jeragat !!
.
Haish geram btol bila dilanda Masalah Jerawat & Meragat nie.. 2 perkara yang paling ditakuti terutamanya kaum wanita
.
Jerawat & Jeragat yang sukar hilang menyebabkan ramai wanita hilang keyakinan diri dan susah utk tampil bebas solekan

Chopp!!! Kini ANDA tak perlu risau lagi. Dengan "advance formula" yg terdapat di dalam Chew n Glow anda bole say "GOOD BYE" kepada masalah jerawat & jeragat ANDA

Terbukti keberkesananny tau uolls.. Lebih 1000 testimoni dah bjaya dicollect kurang dari 8 bulan di pasaran

Chew n glow bole diamalkan tak kira utk kaum lelaki atau wanita tau.. Kanak2 pun bole..Dijamin selamat .
Jom contact pengedar2 kami sekarang #Chewnglow #bantumasalahjerawat #bantumasalahjeragat
#putihglow
#kesanseawal3hari #Regrann

SERUM PEKAT PUTIH GLOW & GEL POLISH POWER
.
Eh eh korang konpius ke? Hehehe.. jangan jangan.. simple je mende ni
.
2 brg yg berbeza.. #GelPolishPower
GEL POWER ADALAH GEL NITE KRIM.. utk pkai mlm shj ... utk bg kulit putih cpt. dan hilangkn parut2 ... .
#SerumPekatPutihGlow adalah utk pkai siang dan mlm.. pkai sblm gel polish @ sblm makeup ..
.
Bg mengekalkn kelembapan dan glowing kulit wajah.. .
OK CLEAR TAK? FAHAM KAN? PESANAN!!! JGN PKAI GEL TU BUAT BASE MAKEUP PLAKKSS!! 😛😛😛
.
HARGA : RM20 💸 EXC POS
.
#serumpekatputihglow #serumpekat #putihglow #ninaskincare #ninaskincareoriginal

SERUM PEKAT PUTIH GLOW
.
KEBAIKAN :
-mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-mengekalkan kelembapan kulit
-merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-menambahkan glowing
-makeup lebih tahan lama
.
*pakai mlm bfore nite krim. Utk siang pakai after toner (bfore makeup)
.
kandungan terbaik utk kulit :
-peptide -pitera
-vit c
-hyluronic acid
-flower extract
-lactic acid
-glycerin -arbutin
.
HARGA : RM20 💸 EXC POS
.
#serumpekatputihglow #serumpekat #putihglow #ninaskincare #ninaskincareoriginal

Ohh no! Jerawat !! Jeragat !!
.
Haish geram btol bila dilanda Masalah Jerawat & Meragat nie.. 2 perkara yang paling ditakuti terutamanya kaum wanita
.
Jerawat & Jeragat yang sukar hilang menyebabkan ramai wanita hilang keyakinan diri dan susah utk tampil bebas solekan

Chopp!!! Kini ANDA tak perlu risau lagi. Dengan "advance formula" yg terdapat di dalam Chew n Glow anda bole say "GOOD BYE" kepada masalah jerawat & jeragat ANDA

Terbukti keberkesananny tau uolls.. Lebih 1000 testimoni dah bjaya dicollect kurang dari 8 bulan di pasaran

Chew n glow bole diamalkan tak kira utk kaum lelaki atau wanita tau.. Kanak2 pun bole..Dijamin selamat .

Jom contact pengedar2 kami sekarang
follow IG saya
@chewnglow_byneelofa @chewnglowbyneelofa_putrajaya
@chewnglow_byneelofa @chewnglowbyneelofa_putrajaya
@chewnglow_byneelofa @chewnglowbyneelofa_putrajaya

#0178485120 #teamRAFADEAILA
#freecodklselangorputrajaya
#freepostageseluruhmalayasia
#nakcantik #nakputih #kulitsensetif
#exzcema #gatal2 #jerawat #jeragat
#lukaterbakar #parut #chickenpox #Chewnglow #bantumasalahjerawat #bantumasalahjeragat
#putihglow
#kesanseawal3hari #Regrann

RM45 FREE POST SM!!!! WHATSAPP 01136151288🍃

SABUN PEMUTIH HONEY GLOW🍃 MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan.
.
PASTI PUAS HATI!!!
.
Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni?
1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
2. Anak-anak yang aktif.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.

#sabunhoneyglow
#honeyglow
#sabunpemutihhoneyglow
#putihglow
#sabunhoney #sabunpemutihhoneyglowmurah #sabunhoneyglowmurah #dms360 #sabunhoneydew #honeybeemultisolution #honeybeevenom #nafura #tatiskincare #glowglowing #Regrann #Regrann #Regrann

RM45 FREE POST SM!!!! WHATSAPP 01136151288🍃

SABUN PEMUTIH HONEY GLOW🍃 MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan.
.
PASTI PUAS HATI!!!
.
Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni?
1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
2. Anak-anak yang aktif.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.

#sabunhoneyglow
#honeyglow
#sabunpemutihhoneyglow
#putihglow
#sabunhoney #sabunpemutihhoneyglowmurah #sabunhoneyglowmurah #dms360 #sabunhoneydew #honeybeemultisolution #honeybeevenom #nafura #tatiskincare #glowglowing #Regrann #Regrann #Regrann

RM45 FREE POST SM!!!! WHATSAPP 0132652089 🍃SABUN PEMUTIH HONEY GLOW🍃 MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan.
.
PASTI PUAS HATI!!!
.
Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni?
1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
2. Anak-anak yang aktif.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.

#sabunhoneyglow
#honeyglow
#sabunpemutihhoneyglow
#putihglow
#sabunhoney #sabunpemutihhoneyglowmurah #sabunhoneyglowmurah #dms360 #sabunhoneydew #honeybeemultisolution #honeybeevenom #nafura #tatiskincare #glowglowing #Regrann #Regrann #Regrann

Most Popular Instagram Hashtags