#putihgebu

MOST RECENT

Syukur Alhamdulillah.. tumpang bahagia bila customer dapat byk manfaat dgn #LentikDara.. bukan utk kurus je uols.. bagus jgk utk pesakit darah tinggi.. 😍

Tp kalau uols naik darah, elok bawak mengucap bawak solat lah yer.. tu byk dosa sgt letew! Ekekeke! Larikkkk! 😜
.
.
.
#LentikDara
#TestimoniLentikDara
#LupakanJenamaLain
#LentikDaraMiza
#TeamLDLadyR
#LentikDaraPutrajaya
#LentikDaraCyberjaya
#LentikDaraBangi
#LentikDaraKajang
#LentikDaraPuchong
#LentikDaraSerdang
#LentikDaraSeriKembangan
#LentikDaraGemencheh
#masalahberatbadan #jomdetox #jomsihat #kencingmanis #darahtinggi #nakkurus #sihatdalaman #cantikluaran #masalahjeragat #masalahjerawat #periodtakteratur #keputihan #obesiti #putihgebu #flawlessskin #sayaminum #sayajual

PERBEZAAN OCTAVIA VS CREAM DI MARKET SEKARANG
___________
Boleh dengar pengalaman aida sendiri terangkan apa favourite dia tentang Octavia vs cream yang di pakai sebelum ni
.
Sebelum ni cream yang aida pakai: Tekstur dan effect
🚫 Berminyak
🚫 Berbiji-biji
🚫 Melekit
🚫 Berwarna warni
🚫 Krim malam,siang, toner etc bermacam lah
.
Effect dia if stop pakai
🚫 Naik jerawat dan breakout
🚫 Muka mula gatal dan naik radang
🚫 Kusam teruk
🚫 Kulit jadi berpasir
.
ELAKKAN MEMAKAI PRODUK CHEMICAL TINGGI! Kesian lah kat kulit tu
____________
Perbezaan dengan Octavia? Hah dengar Aida cerita lah senang, admin taknk cerita korang dengar dari mulut aida sendiri kenapa Octavia ni lain dari lain dan yang terbaik untuk aida!
___
Nak dapatkan Octavia?
JUST TAP LINK IN BIO
.
atau whatsapp πŸ“²kami di 01116072374 sekarang 😊 .
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #whiteningcream #premiumskincare #octaviafeedback #octaviatestimony
#collagen #vitaminc #glutathione #naturalskincare #putihdalam3hari #cantik #putih #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #jerawathilang #dropshipdiperlukan #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral

Losyen putih Wear white dgn ekstrak sitrus dan shea butter. . Memutihkan dlm masa 5 saat sahaja sbg instant whitening. Sambil mencerahkan kulit dengan setiap penggunaan. .
.
.
❀️Melindungi kulit drp uv ❀️Mencerahkan kulit ❀️selamat dan 100% natural ❀️tidak melekit dan cepat serap
.
.
.
http://www.wasap.my/0172940383
.
.
#bodylotionmurah #bodylotion #cerahgebu #cerahsekata #spf #sunscreen #putihgebu #putihgebugebas #wearwhite #freshopbeauty #sheabutter #naturalingredients #chemicalsfree

KESIHATAN KULIT WAJAH TERPELIHARA
.
Kesihatan kulit wajah sangat penting untuk di jaga dengan baik
.
tapi berapa ramai di antara kita pandai dalam bab penjagaan kulit tanpa di bantu oleh produk
.
Kecantikan wajah bukan kekal lama jika tidak di bantu dengan produk yang bersesuaian
.
Produk feelta beauty mengeluarakan herraz glow serum dalam membantu merawat segala jenis masalah kulit wajah .
Bagi uols yang sedang mencari2 produk yang bersesuai dengan kulit wajah, uols boleh la cuba herraz glow serum ni
.
Pastikan kesihatan kulit wajah uols terpelira dengan baik
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Nampak macam serbuk pink biasa kan?.
.
Tapi punya banyak kuasa sakti. 1001 kebaikan. Siapa yang dah cuba, awak SANGAT BERUNTUNG.

Bukan semua orang sudah mencuba Resipi kecantikan menyeluruh untuk lelaki & perempuan dari rambut sampai lah hujung kaki. Untuk dalaman dan juga luaran.

Siapa yang belum cuba,awak termasuk dalam golongan yang rugi/kesian. Kesian sebab masih teragak agak untuk memulakan langkah ke arah kecantikan idaman setiap manusia.

Kesian kerana belum menemui cara untuk jimatkan duit. Serbuk ini bukan sahaja dapat mencantikkan luaran, malah mampu merawat dari dalam.
Luar cantik, dalam buruk buat apa kan?

Dahlah satu badan boleh cerah, kulit pula makin lembut. Kesan dari Serbuk Mutiara & Vitamin C bahan paling mahal dalam TWC ni. Paling berkualiti.

Produk TWC sangat dijaga kualitinya. Tak naklah bila dapat kat awak, kesan tidak seperti yang diwar warkan.

Nak bercerita tentang kebaikan #SeebukMagikTWC sampai esok tak habis. Kalau rajin, boleh scroll. Kalau tak rajin, klik link dibio.
.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Siapa ada masalah breakout teruk tu, mai lah tukar skin care korang,dengan octavia white cream.
Bukan setakat boleh repair kulit tu, jerawat ke, jeragat,pores, pimple,pigmentation,dan lain2.
Tapi,boleh putihkan kulit ualls juga tau. Insyaallah.
Belum try,manalah boleh tau.
Nanti dah try mestilah jatuh hati.
.
.
Octavia is πŸ’―natural skin care without harm chemical. Boleh cek KKM Octavia kat BIO:)
we use premium ingredient + japan technology, that will repair your skin,with faster result .
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #whiteningcream #premiumskincare #octaviafeedback #octaviatestimony
#collagen #vitaminc #glutathione #naturalskincare #putihdalam3hari #cantik #putih #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #jerawathilang #dropshipdiperlukan #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral

#evgenisregenerationpack
#evgenis
RM740

EVGENIS REGENERATION PACK
PILIHAN ARTIS MALAYSIA !!
.
emma maembong
dato rafiena
hatta dolmat
nad zainal
ainan tasneem
izreen azminda
ifa raziah

nak putih pinkish tu olss.. ramai artis drip produk dr swiss ni..
Kenapa evgenis antara yang terbaik..? Sbb evgenis ni mengandungi stemcell tau.. Kelebihan evgenis boleh mencerahkan kulit, meremajakan dan meregenerasikan kulit, firm kan body, kulit lebih gebu dan licin.. 😍😍😍
.
DIJAMIN MURAH
LIST DRIPPER - PROVIDED
ORIGINAL .
.
Whatsapp +60175005707

#whiteninginjection
#kulitcantik
#cepatputih
#injectputih
#selebriti
#injectionartis
#nakputih
#evgenisoriginal
#evgenisregenerationoriginal
#evgenisregenerationpackoriginal
#evgenisregenerationmalaysia
#evgenisregeneration
#beautyinjection
#cucukputih
#putihgebu
#topinjection
#injectionwhitening
#malaysia
#singapore
#kuwait
#bahrain
#oman
#dubai
#france

Good morning people, enjoy your weekendπŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— SEXYBOOBS 😍😍😍
======================= .
Dm @vee_sexyboobs atau ws +60172263310 untuk order/ guide! .
Mmuuaaahhh sikit πŸ’‹
.
Jadi, jangan tunggu lagi sayang2 mai la risik2 kami agent @sexyboobshq
.
#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan
#cinderellacastle#makeup
#cantik#syantik#syintagila
#hotmuscle#couplegoal#healthybody #fitbody#beconfident
#sexyboobs#sexybooty
#hot#breastfeeding #bikini #bikinicompetitor

SEXYBOOBS. (SB)
-------
Suppliment Terbaik No.1 Khas utk WANITA
-------
(SB) Jadikan Payudara
-------
πŸ‰ Lebih Besar & Pejal
πŸ‰ Makin Montok
πŸ‰ Gebu di ramas
πŸ‰ Bulat & Padat
-------
(SB) Jadikan Punggung
-------
πŸ‘ Mantap & Lebar
πŸ‘ J.Lo & Kim.K Punya
πŸ‘ Mcm boleh kepit tiang
πŸ‘ Bergegar2
-------
(SB) Jadikan Kulit
-------
πŸ’πŸ» Makin Putih Berseri
πŸ’πŸ» Makin licin & Halus
πŸ’πŸ» Makin geram nak gigit!
-------
#PALING PENTING
βœ” Suami asyik kepit tak lepas!
βœ” Semakin Menggoda!
βœ” Miss-V makin ketat!
βœ” Miss-V makin rapat!
-------
πŸ™ˆ Mmg suami marah kalau tak dapat!
------- .
WhatsApp sekarang +6594262521 utk pertanyaan lanjut πŸ˜‰

#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan#230918

[OCTAVIA USER NEWS!
AFTER USING OCTAVIA ❀
________
Penggunaan : 10hari
Jeragat semakin Menipis dan pudar!
________________
Bila ada masalah kulit kering dan faktor usia jeragat semakin jelas kt muka akak.Sblm ni dah cuba macam2 produk tapi kulit muka jdi semakin kering,kasar dan jragat semakin jelas.Alhamdulillah,yakin kan diri nak cuba octavia..Sebenarnya dah malas nak cuba skincare.sbb,masalah kulit masih x pulih.Bila guna octavia dalam 7hari memang nampak perubahan yang paling bstt kulit semakin cerah, lembut dan licin!
__________________
Memang terbaik masalah kulit semua dah selesai!
βœ” JERAWAT HILANG!
βœ” Parut Hilang
βœ” Kulit tak kusam dan GLOWING!
βœ” Bintik-bintik hitam hilang
βœ” Kulit tak berpasir lagi!
βœ” Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
βœ” Kulit dah bersih dan PUTIH 10X!
βœ” KKM APPROVED AND DERMATOGICALLY TESTED
.
πŸ† As early as 3-7 Day Results (ALL NATURAL SKINCARE)
πŸ† Memang result happy sangat!! SERIOUS
.
Korang bila lagi? .

Dapatkan sekarang! Whatsapp kami di:
www.wasap.my/+60177861801/jeragatpudar
www.wasap.my/+6012786806/jeragatpudar
www.wasap.my/+60177861801/jeragatpudar
.

#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #whiteningcream #premiumskincare #octaviafeedback #octaviatestimony
#collagen #vitaminc #glutathione #naturalskincare #putihdalam3hari #octaviajohor #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #luckydraw #merdekaluckydraw #dropshipdiperlukan #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral

[OCTAVIA USER NEWS!
AFTER USING OCTAVIA ❀
________
Penggunaan : 10hari
Jeragat semakin Menipis dan pudar!
________________
Bila ada masalah kulit kering dan faktor usia jeragat semakin jelas kt muka akak.Sblm ni dah cuba macam2 produk tapi kulit muka jdi semakin kering,kasar dan jragat semakin jelas.Alhamdulillah,yakin kan diri nak cuba octavia..Sebenarnya dah malas nak cuba skincare.sbb,masalah kulit masih x pulih.Bila guna octavia dalam 7hari memang nampak perubahan yang paling bstt kulit semakin cerah, lembut dan licin!
__________________
Memang terbaik masalah kulit semua dah selesai!
βœ” JERAWAT HILANG!
βœ” Parut Hilang
βœ” Kulit tak kusam dan GLOWING!
βœ” Bintik-bintik hitam hilang
βœ” Kulit tak berpasir lagi!
βœ” Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
βœ” Kulit dah bersih dan PUTIH 10X!
βœ” KKM APPROVED AND DERMATOGICALLY TESTED
.
πŸ† As early as 3-7 Day Results (ALL NATURAL SKINCARE)
πŸ† Memang result happy sangat!! SERIOUS
.
Korang bila lagi? .

Dapatkan sekarang! Whatsapp kami di:
www.wasap.my/+60177861801/jeragatpudar
www.wasap.my/+6012786806/jeragatpudar
www.wasap.my/+60177861801/jeragatpudar
.

#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #whiteningcream #premiumskincare #octaviafeedback #octaviatestimony
#collagen #vitaminc #glutathione #naturalskincare #putihdalam3hari #octaviajohor #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #luckydraw #merdekaluckydraw #dropshipdiperlukan #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral

Octavia white cream😱😍skin care that works.
.
.
Repair all skin problem,with fast result😍dont worry,it safe dear:) we only use premium natural ingredientsπŸƒ. There's no harm chemical.
Especially,muslim friendly 😱😍😘 (no alcohol) .
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #whiteningcream #premiumskincare #octaviafeedback #octaviatestimony
#collagen #vitaminc #glutathione #naturalskincare #putihdalam3hari #cantik #putih #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #jerawathilang #dropshipdiperlukan #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral

Cun ke idok..??? KemamΒ² sw jer
.
.
🌹Khasiat SNOWWHITESECRET🌹
.
πŸ‘‰πŸ» Mencerahkan, melembabkan kulit seluruh badan
πŸ‘‰πŸ» Menurunkan/menaikkan berat badan
πŸ‘‰πŸ» Menghilangkan sembelit
πŸ‘‰πŸ» Menghilangkan senggugut, keputihan
πŸ‘‰πŸ» Meelancarkan peroid yg xteratur
πŸ‘‰πŸ» Merapatkan miss v, memejalkan aset2 perempuan
πŸ‘‰πŸ» Tanpa collagen cyst dan fibroid boleh consume
πŸ‘‰πŸ» Mengeringkan luka opret, kencing manis, luka bersalin, luka xciden
πŸ‘‰πŸ» Menghilangkan parut jerawat, parut xciden, patut opret, parut chikenpop
πŸ‘‰πŸ» Menghilangkan tirod, bisul, kelenjar
πŸ‘‰πŸ» Menghilangkan jeragat, jerawat, resdung
πŸ‘‰πŸ» Menghilangkan gastrik
πŸ‘‰πŸ» Menghilangkan alergik, gatal2
πŸ‘‰πŸ» Menambah susu badan, ibu pantang boleh consume
πŸ‘‰πŸ» Nak zuriat boleh try consume, insya allah dgn izin Nya
πŸ‘‰πŸ»Menghilangkan asma
πŸ‘‰πŸ»Menghilangkan keguguran rambut
πŸ‘‰πŸ» Menaikkan hb darah ibu mengandung
πŸ‘‰πŸ» Menghilangkan biji kolesterol dan menurunkan kolesterol
πŸ‘‰πŸ» Menurunkan darah tinggi
.
Berminat nak order??? Boleh pm/ whatsapp.
πŸ“² 0139560572
.
Atau klik je link di bio
.

#snowwhitesecret #snowwhitetablet #snowwhitevitamin #vitamin #snowwhitebeautysecret #putihgebukekal #putihgebu #supplements #supplementviral #produkkurus #produkviral #viralmalaysia #tiktok #bigstage #cantik #snowwhiteviral #viralmalaysia #meletop #supplement #snowwhitebeautyterengganu

Ramai tanya kan hakak cerah je sekarang kan πŸ˜‚ , tak macam dulu πŸ˜… . Ok selama ni asyik berahsia je kan πŸ™ˆ .. Ok2 , hakak nak bocor rahsia sekarang .
Nak sesama cantik dengan korang 😍 .
_
Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover .
_
Jimatkan uolls?
_
Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘
_
Whatsapp sis 013-5393112
_
#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal
#putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
#lulusanKKM

SET PUTIH MELEPAK !!
FAST RESULT !
SUPER WHITENING !!
RM400 FREE POST SM

4 in 1
PROMO PROMO PROMO
JIMAT DAN BERBALOIIIII !!!!
DAPAT FREEGIFT uolsss...huntonggg sgt ni.. #CINDELLE3000
#CINDELLEBOOSTERINJECTION
#WHITENINGBOOSTER ( FREE )
#LEVEINEMASKSERUM ( FREE ) **bergantung pada stock FREEGIFT yg available πŸ’― ORIGINAL

#combowhitening
#putihmelepak
#cindellecombo
#cindellebooster
#whiteninginjectionvvip
#kulitputihmelepak
#supercombo
#boostskin
#kulitputih
#kulitlicin
#parutjerawat
#kulitkusam
#flawless
#cepatputih
#nakcantik
#nakputih
#putihgebu
#suntikputih
#whiteninginjection
#malaysia
#philippines
#usa
#france
#dubai

Whatsapp +60175005707

#TyreseBlanc II
RM450

Product Name :
Tyrese Blanc II Clarity of White
1box: rm450!! Tyrese Blanc II boleh meningkatkan stamina , memperbaiki sistem #metabolisme tubuh , membuat tidur lebih nyenyak . Wow , baru tau kan product #injection ni banyak manfaatnya..
.
MANFAAT TYRESE BLANC :
⭐ #memutihkan kulit serta #meremajakan kulit
⭐ mempunyai fungsi detox
⭐ mengembalikan keseimbangan kulit dengan cepat
⭐ meregenerasi sel2 kulit yg mati
⭐ #melembabkan kulit
⭐ mencegah timbulnya jerawat
⭐ menghilangkan #bekasjerawat & bekas luka
⭐ meratakan warna kulit yang belang & #bertompok
⭐ mengurangi garis2 wajah
⭐ membantu proses penyembuhan luka
⭐ membuat kulit lebih halus, segar dan bercahaya
⭐ memperbaiki sistem kekebalan tbh
⭐ meningkatkan stamina
⭐ memperbaiki sistem metabolisme tubuh

Recommended Dosage :
Usual adults once or twice a week with mixture of 8 ingredients.
Combination:
8 amps x 4 sets ========
βœ…πŸ’― Original

#injectionmurah
#suntikputih
#injectputih
#nakcepatputih
#kulitcantik
#breakoutskin
#nakputih
#putihgebu
#whiteninginjection
#malaysia
#sabah
#sarawak
#kuwait
#brunei
#singapore
#dubai
#tyreseblancoriginal
#tyreseblancmalaysia
#tyreseblanc2
#tyreseblancii
#tyreseblanc

Whatsapp +60175005707

kawan2 gelakan awk sebab body straight mcm tiang apiβ“πŸ˜£ bf/husband pulak jenis gatal miang suka dok usha perempuan body HOT❓ 🀀

Body awak pulak straight jeβ“πŸ˜Œ Kendur sana sini❓ Husband tak selera tengokβ“πŸ€¨ Anda impikan body goals yg MANTAP❓
body sexy montok bergetah 🀀🀀 Berangan je klau x usaha jangan haraplah boleh dpt diknon oi! Nak body mantap shape boek mcm ni πŸ’ƒπŸ»πŸ’¦πŸ‘ consume je pinklady setiap hari kesanya bole npk dlm mse beberape MINGGU JE!!! Tak percaya❓Meh cepat try sebotol! Confirm nak repeat! 😜 Confirm bergetar habis lah tulang rusuk husband uolls nnti 🀀🀀😍😍 Cepat pm atau wsapp πŸ“² 0108057114

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #badangemuk #beratbadanberlebih #pilhormon #supplementkecantikan #perapatvagina #pemutih #perapatmissv #kurus #pemutihkulit #pinkladybodyperfection #produksuamiisteri #bakalpengantin #ikhtiarzuriat #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #putihgebu #missv

FEEDBACK OCTAVIA USER!
PARUT FADE JERAWAT BERKURANG β€οΈπŸ˜πŸ†
_______________
.
Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!!
.
Kata penguna:
'okay sangat pakai octavia! Parut makin fade, dan jerawat berkurang, memula takut nak pakai soap octavia sebab kulit kering sangat, tapi lepas pakai octavia memang improve , scar dah tak nmpk sgt dan jerawat pun berkurang! TebaikπŸ†πŸ˜β€οΈ'
__________________
Memang terbaik masalah kulit semua dah selesai!
βœ”οΈ JERAWAT HILANG!
βœ”οΈ Parut Hilang
βœ”οΈ Kulit tak kusam dan GLOWING!
βœ”οΈ Bintik-bintik hitam hilang
βœ”οΈ Kulit tak berpasir lagi!
βœ”οΈ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
βœ”οΈ Kulit dah bersih dan clear!
βœ”οΈ 10X Whitening dan Anti-aging
βœ”οΈ Memang result happy sangat!! SERIOUS
.
Korang bila lagi? Boleh dapatkan Octavia di http://www.octaviawhitecream.com
.
Atau whatsapp 0183922795 / LINK DI BIO

Most Popular Instagram Hashtags