#putihgebu

MOST RECENT

RAYA SALES.🌈🙆🎈 Kalau berkenan boleh dm/ws sis cepat-cepat
.
1 beg RM30 Free pos SM
2 beg RM40 Free pos SM
.
Stock kat tangan admin. Pos setiap hari kecuali cuti.Whatsapp +6011112843848 to order. 😊
.
#begmurah #begcantik #begrayamurah #putihgebu #bazaarpaknil #begraya #bajurayamurah #koreanbeg #begkoreamalaysia #sayajualmurah #cpg #duckcosmetic #promosiraya #muamalaysia #giveawaymalaysia

RAYA SALES.🌈🙆🎈 Kalau berkenan boleh dm/ws sis cepat-cepat
.
1 beg RM30 Free pos SM
2 beg RM40 Free pos SM
.
Stock kat tangan admin. Pos setiap hari kecuali cuti.Whatsapp +6011112843848 to order. 😊
.
#begmurah #begcantik #begrayamurah #putihgebu #bazaarpaknil #begraya #bajurayamurah #koreanbeg #begkoreamalaysia #sayajualmurah #cpg #duckcosmetic #promosiraya #muamalaysia #giveawaymalaysia

・・・
Takde side efek ke kalau pakai/berhenti mengejut/tiba2?
👉 TAKDE LANGSUNG syg2 ku! Nak stop ke nak pakai tibe2 ke, boleh aje. Takde bt skin uols breakout ke naik jerawat ke takde. Yg ada nya kalo uols stop pakai, SKIN UOLS TETAP KEKAL PUTIH! 😍

Dah ada skincare lain, boleh ke campur2 pakai?
👉 EH OFKOS BOLEH. Mmg di ninaskincare semua produk2 nya khas utk di campur pakai dgn produk2 yg uols tgh pakai skrg ni.. lagi2 ibu dgn laser ni..💖
. ✨✨Set Ibu35g ➕laser rm85 ✨✨ .
#kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #putih #putihkekal #putihgebu

RAYA SALES.🌈🙆🎈 Kalau berkenan boleh dm/ws sis cepat-cepat
.
1 beg RM30 Free pos SM
2 beg RM40 Free pos SM
.
Stock kat tangan admin. Pos setiap hari kecuali cuti.Whatsapp +6011112843848 to order. 😊
.
#begmurah #begcantik #begrayamurah #putihgebu #bazaarpaknil #begraya #bajurayamurah #koreanbeg #begkoreamalaysia #sayajualmurah #cpg #duckcosmetic #promosiraya #muamalaysia #giveawaymalaysia

2 MINGGU JE. TAPI TU PUN JARANG MAKAN. LUPA -linda
.
Aiyoo kalau sis linda makan hari2???
.
Anda nak rasa penangan pil gluta japan ni tak?? Combo dgn pil tren mmg beshh!!!
.
#miraclewhitejapan
#trenpills
#whiteningpillsmalaysia
#glutajapan
.
We took your skin seriously.
📷MEI RAYA
📌AMC SLIMMING RM380
📌FILLERS RM260
📌LIPOLAB RM350
📌TREN PILLS 100 BIJI RM280
=======================
📲http://www.wasap.my/601124167318
💄MARY KAY BEAUTY CONSULTANT
💉 LIST OF DRIPPERS PROVIDED
🌍WORLDWIDE SHIPPING
👍 TRUSTED SELLER
💯ALL ORIGINAL

#cindellainjection #snowwhiteinjection #complexion6 #neuramisfiller #transamine #slc2 #mixingwhite #produkkecantikan #injectionmurah #japanamcslimming #cindella1200mg #nanguang #goldenwhiteinjection #nangkuang #complexion6plus #japanplatinuminjection #29nexentury #putihgebu #suntikanputih #rexslimming #injectionkurus #slc3loose #slc3 #slc24a5nexentury #xenoplacenta #suntikankurus

RAYA SALES.🌈🙆🎈 Kalau berkenan boleh dm/ws sis cepat-cepat
.
1 beg RM30 Free pos SM
2 beg RM40 Free pos SM
.
Stock kat tangan admin. Pos setiap hari kecuali cuti.Whatsapp +6011112843848 to order. 😊
.
#begmurah #begcantik #begrayamurah #putihgebu #bazaarpaknil #begraya #bajurayamurah #koreanbeg #begkoreamalaysia #sayajualmurah #cpg #duckcosmetic #promosiraya #muamalaysia #giveawaymalaysia

RAYA SALES.🌈🙆🎈 Kalau berkenan boleh dm/ws sis cepat-cepat
.
1 beg RM30 Free pos SM
2 beg RM40 Free pos SM
.
Stock kat tangan admin. Pos setiap hari kecuali cuti.Whatsapp +6011112843848 to order. 😊
.
#begmurah #begcantik #begrayamurah #putihgebu #bazaarpaknil #begraya #bajurayamurah #koreanbeg #begkoreamalaysia #sayajualmurah #cpg #duckcosmetic #promosiraya #muamalaysia #giveawaymalaysia

Musim musim ni makin banyak order dok masuk🙆😍 semua pakat dok nak cantik dengan mylara before rayaaaa!!! .
.
Hi semua😊 NAK MIRA TOLONG CONSULT SAMPAI CANTIK?
.
.
Boleh ws mira 0172664124
.
.
Awaken Your Best Skin💗
.
.
#mylara #mylaraskincare #feedbackmylara #feedbackmylaraskincare #mylarafeedback #mylaraskincarefeedback #mylarakajang #mylaraskincarekajang #mylarashahalam #mylaraskincareshahalam #codmylara #codmylaraskincare #putih #putihmontok #collara #collarakajang #collarabangi #putihgebu #lararians #putihcantik #gebucantik #badanmontok

Musim musim ni makin banyak order dok masuk🙆😍 semua pakat dok nak cantik dengan mylara before rayaaaa!!! .
.
Hi semua😊 NAK MIRA TOLONG CONSULT SAMPAI CANTIK?
.
.
Boleh ws mira 0172664124
.
.
Awaken Your Best Skin💗
.
.
#mylara #mylaraskincare #feedbackmylara #feedbackmylaraskincare #mylarafeedback #mylaraskincarefeedback #mylarakajang #mylaraskincarekajang #mylarashahalam #mylaraskincareshahalam #codmylara #codmylaraskincare #putih #putihmontok #collara #collarakajang #collarabangi #putihgebu #lararians #putihcantik #gebucantik #badanmontok

#TAHNIAH!!
Pengguna yg konsisten berjaya #lost #25kg 😱😱😱😱😱😱
Jangan cemburu lihat orang lain pakai kebaya di hari lebaran nanti!
masih belum terlambat jom dapatkan Jus Sedap Perut 😘!
.
.
Jom dapatkan Jus Sedap Perut!!!
Whatsapp 016-777 3972
Whatsapp 016-777 3972
Whatsapp 016-777 3972.
.
#jsp#jussedapperut#jspserikembangan#detoxs#jomkurus#bazarpaknil#bazaronlin#perutbuncit #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted

Musim musim ni makin banyak order dok masuk🙆😍 semua pakat dok nak cantik dengan mylara before rayaaaa!!! .
.
Hi semua😊 NAK MIRA TOLONG CONSULT SAMPAI CANTIK?
.
.
Boleh ws mira 0172664124
.
.
Awaken Your Best Skin💗
.
.
#mylara #mylaraskincare #feedbackmylara #feedbackmylaraskincare #mylarafeedback #mylaraskincarefeedback #mylarakajang #mylaraskincarekajang #mylarashahalam #mylaraskincareshahalam #codmylara #codmylaraskincare #putih #putihmontok #collara #collarakajang #collarabangi #putihgebu #lararians #putihcantik #gebucantik #badanmontok

TWC ni 100% berasaskan buah buahan. Even kolagen dalam TWC pun ialah Plant Collagen. Bukannya Marine Collagen, so for those yang allergic dengan seafood boleh je nak consume TWC okay😉.
.

Satu sachet TWC ni kaya dengan pelbagai jenis buah buahan yang boleh mencerahkan, merawat kulit dan detoks dalaman badan awak tau.

Strawberri
🌻Membantu mengatasi masalah jerawat
🌻Menguatkan sistem imunisasi badan
🌻Mencerahkan kulit
🌻Memerahkan bibir
🌻Mencegah kulit kendur
🌻 Menguatkan kuku agar tidak patah

Acai beri
🥀Melancarkan proses pencernaan
🥀Dapat meningkatkan tenaga & stamina
🥀Mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
🥀Menstabilkan hormon
🥀Membantu masalah haid

Aprikot
🌸Merawat masalah kulit jerawat
🌸Mencegah masalah sembelit
🌸Menyihatkan struktur kulit
🌸Meransang pergerakan usus
🌸Melindungi tubuh dari radikal bebas & kerosakan sel

Biji Anggur
🍇Melembabkan kulit wajah
🍇Menjadikan kulit awet muda
🍇Melembut & menghaluskan kulit
🍇Mencegah penuaan kulit(awet muda)

Tomato
🍅Melindungi kulit dari sinaran UV
🍅Mengurangkan kerosakan kulit akibat sinaran radiasi matahari
🍅Menjaga kelembapan wajah
🍅Menguatkan akar rambut

Oren
🍊Mengecilkan liang pori
🍊Mencerahkan kulit
🍊Meningkatkan sel kolagen untuk kulit & tubuh badan
🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan
🍊Mengandungi asid folik untuk ibu mengandung

Banyak kan manfaat TWC ni? Padanlah ramai panggil TWC ni serbuk magik! Tak payah susah susah nak makan berbiji biji buah buahan tu. Makan #ThesuriarosesWhiteningCollagen je dah lebih dari cukup😉

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Putih seluruh badan hnya kemam debu buah ! Yup hnya kemam2 shj kulit anda moist dan glowing !!! Wasap sekarang !!! .
.
.
Wasap " vw " ke 011-2620 5757 .
.
.
#JUSKEMPIS #KEMPISTESTIMONI #SAYAJUAL #SAYAJUALJUS #JUSKEMPIS #JUSPUTIH #JUSSIHAT #JUSKURUS #SUPPLEMENTKURUS #KURUSDENGANSELAMAT #KURUSDENGANCEPAT #NAKKURUS #NAKTIPSKURUS #NAKCANTIK #NAKKURUSCEPAT #SKINCARE #COMEL #CANTIK #PUTIH #SOB #ARTISMALAYSIA #PUTIHGEBU

💁TRUSTED SELLER INDONESIA 💁
.
Siapa yang mahu cantik lagi mahu hilang kulit kusam dan jerawat bisa pakai Sheenany Skincare, di Indonesia lagi ready stok. Hubungi contact di bawah ini ya, 😆😎😉
.
Hai semua, untuk order di Indonesia bisa langsung hubungi 👇👇👇
@sheenanyskincare_indonesia
@sheenanyskincare_indonesia
@sheenanyskincare_indonesia
.
.
Mahu Sheenany skincare, SS Foundation, dan Glutacandy?? 📱Whatsapp 081276317764📱
.
#Ssfoundation#sheenanyskincare#glutacandy#sheilanan#jomputih#ubatputih#nakputih#putihgebu#supplementputih#ubatkurus#kurusdalammasa2minggu#kuruscepat#sayajual#loffattah#whiteningbooster#ibuputih#tipsputih#whiteningskincare #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri#sheenanyskincareindonesia

siapa nak putih masa raya ni 🙋🏻‍♀️ boleh pm saye #dropship #pinkladybodyperfection #murah #sesuaiuntuksemua #putihgebu #flawless

#Repost @rumahcanteq with @get_repost
・・・
#ninatesti #testimony #customerfeedback .
Apa itu #ibuputihlaserserumnina ?
👉 Krim & Serum 😍

Apa fungsi utama nya?
👉 Mencerahkan 1 badan & muka 20x ganda lagi cepat dari makan supplement & lagi cepat berbanding krim lain.

Fungsi2 lain nya?
👉 Muka jadi makin berseri2. Kulit yg kering boleh jd makin lembab2. No more kulit kusam. Parut pun boleh pudar! Kulit jadi makin putih bersih 😍
. ✨✨Set Ibu35g ➕laser rm85 🍄🍄.
.
.

#kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihlaserserumnina #putih #putihkekal #putihgebu #produkputihnom1malaysia

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection.
_
.
🔴. Boleh tambahkan berat badan. 🔴. Boleh kurangkan berat badan. 🔴. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. 🔴. Anjal & gebukan payudara & punggung. 🔴. Lentikkan punggung. 🔴. Jadikan badan lbh shape. 🔴. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. 🔴. Kulit jadi lbh lembab. 🔴. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. 🔴. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. 🔴. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. 🔴. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. 🔴. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. 🔴. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. 🔴. Kurangkan nafsu selera makan. 🔴. Tingkatkan libido wanita. 🔴. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. 🔴. Meremajakan kulit. 🔴. Menstabilkan emosi. 🔴. Menggebukan & mencantikkan kulit. .
.
.
Nota :

Kesan berbeza² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu.

Yang penting sekali, pink lady pasti menjadi😁.
_
SO APA TUNGGU LAGI GIRLS! Let's ladypink!!
_
Ws aten : +601133955254

#pinkladybodyperfection #putihgebu #perapat #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #kurusselepasbersalin #kuruslangsing #kurusselamat #bodymantap #buanglemak #payudara #payudarabesar #shakeleemalaysia #dxyx #jamurayumalaysia #jamususukdaramalaysia #sellerpinklady #suamigeram

Wahhh beli produk dah dapat free ss foundation, pastu berpeluang menang duit raya cash RM200 dengan setiap pembelian pula😱😱😍😍 , haa ni berita gumbira untuk siapa yang dah purchase any produk from @sheenanyskincare.official sebab HQ akan choose pemenang ni from tracking number,yang belum beli lagi meh meh whatsapp sis amy sekarang kot2 dpt duit raya cash RM200 😘
.
. .
Jom rembat RAYA SALES YANG berbaloi2 ni sekarang !! pm sis lelaju 019-7412036 😘😳
.
. .
#Ssfoundation#sheenanyskincare#glutacandy#sheilanan#jomputih#ubatputih#nakputih#putihgebu#supplementputih#ubatkurus#kurusdalammasa2minggu#kuruscepat#sayajual#loffattah#whiteningbooster#ibuputih#tipsputih#whiteningskincare #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri#sheenanyskincareindonesia

Most Popular Instagram Hashtags