[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#putihberkilau

1067 posts

TOP POSTS

Gigi lebih penting dari pada muka 😁 #putihberkilau

Wowwww!! kapsul mutiara untuk 2 minggu SAHAJA...1 biji 1 hari....nanti terlebih putih...
.
.
Sampai nampak urat hijauuuuu..!
.
.
Bukan putih muka jer tapi satu badan glowing gituu
BERMINAT??? whatsapp 014.613.2302

#kapsulmutiara
#gebu
#kulitputih
#glowing
#flawless
#stokisqm
#qmjohor
#qmkotatinggi
#mutiaraasli
#putihberkilau
#vitamincerah
#kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya

Manfaat Phytocell serum :
Mencegah penuaan dini
Membantu menutrisi dan meregenerasi sel-sel kulit hingga lapisan terdalam sehingga tetap sehat dan segar sepanjang hari.
Membantu mengencangkan kulit.
Membantu mengurangi tampilan garis-garis halus dan kerutan
Membantu mengurangi flek hitam pada kulit
Membantu menstimulasi produksi kolagen kulit
Membantu melembabkan dan menjaga kehalusan kulit
Membantu mencerahkan kulit
Membantu memperbaiki tekstur kulit
Melindungi kulit wajah dari paparan sinar ultraviolet
Kemasan :
1 Botol 120 ml
Sertifikasi
BPOM NA1815200146
Order / info bisnis hubungi

Bbm : D45C9096
Wa : 083822351951

#serum #ajaib #putihberkilau #wajahcerah #

Jual barang baru harga 80rb aja. Masih ada tag merk. Bahannya melar, Sifon outer, innernya kaos halus, tapi nyatu. ld 98-100. panjang 60cm. warna putih. inner hitam. dilengan ada motif bordir.
minat chat line @noona_stuff wa 085642760009

#jualjammurah#jualjamtangan #jualjam#jamsince1988 #jam21talimurah #jamtalibanyak#jam21tali #jamtanganmurah #jualjamsince#fairandpink #pemutih #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #badanputih #pemutihampuh #pemutihcepat #langsungputih #putihberkilau #putihcantik #wanitacantik #wanitaputih #putihalami #putihwangi #fairnpink #fairnpinkmurah

Jafralovers greenlovers🍃 Tau gak sih, perawatan serba hijau punya Jafra ini cocok banget untuk yg punya kulit berminyak apalagi berjerawat. Mattifying Set adalah perawatan harian yg bisa mengontrol produksi minyak berlebih di wajah. Isinya mulai dari pencuci muka, toner, daycream (cream pagi) dan night cream (cream malam), selain itu perawatan hijau lainnya ada Clear Blemish yg sangat ampuh basmi jerawat bandel, lalu ada Clear Pore untuk membersihkan noda bekas2 jerawat di kulit. Ditambah perawatan extra dengan Mudmask yang bikin kulit kita makin kinclong dan kenyal💚💚💚💚 Kamu pasti mauuuuu kan?? 😍 Chat yaaa
#jafra#jualjafra#jaframurah#jafraoriginal#jaframini#creamjafra#creamwajah#creampemutih#kulitnormal#kulitcantik#putihberkilau#glowingskin#creamglowing#creamjerawat#kulitberminyak#kulitkering#kulitsensitif#perawatankulitsensitif#perawatankulitberminyak#creamherbal#tipscantik#tipssehat#perawatanbumil#perawatanbusui#kulitberjerawat#obatjerawat#penghilangjerawat#antiacne#penghilangflek#bekasjerawat

HAPPY HOLIDAY!!
.
.
CARA MAKAN QM QUEEN OF MUTIARA
.
Ambil 1 biji sehari sblum makan. Selepas itu tunggu selama 10-15 minit utk kapsul hadam. Kemudian dah boleh makan breakfast @ dinner
.
Untuk kesan yg lebih cepat
Buka 1 biji kapsul QM Queen of mutiara kemudian masukkan isinya ke dalam segelas air berisi 200 - 250 ml. Goncang @ Kacau sehingga larut & minum
Amalkan pengambilan air masak yg banyak

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean - #regrann

MOST RECENT

Gigi lebih penting dari pada muka 😁 #putihberkilau

HAPPY HOLIDAY!!
.
.
CARA MAKAN QM QUEEN OF MUTIARA
.
Ambil 1 biji sehari sblum makan. Selepas itu tunggu selama 10-15 minit utk kapsul hadam. Kemudian dah boleh makan breakfast @ dinner
.
Untuk kesan yg lebih cepat
Buka 1 biji kapsul QM Queen of mutiara kemudian masukkan isinya ke dalam segelas air berisi 200 - 250 ml. Goncang @ Kacau sehingga larut & minum
Amalkan pengambilan air masak yg banyak

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean - #regrann - #regrann

HAPPY HOLIDAY!!
.
.
CARA MAKAN QM QUEEN OF MUTIARA
.
Ambil 1 biji sehari sblum makan. Selepas itu tunggu selama 10-15 minit utk kapsul hadam. Kemudian dah boleh makan breakfast @ dinner
.
Untuk kesan yg lebih cepat
Buka 1 biji kapsul QM Queen of mutiara kemudian masukkan isinya ke dalam segelas air berisi 200 - 250 ml. Goncang @ Kacau sehingga larut & minum
Amalkan pengambilan air masak yg banyak

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean - #regrann

Wahhh..abam2 sekalian semakin maju ke depan..
Takkan nak tengok orang tersayang makin cerah kulit.
Theyy all pun nak juga kulit cerah berserii
.
.
Pasni chuollss pakat makan berjemaah la QM caps

QM ni mmg terbaik !
Nak putih gebu gedebas wasup 010 4113101

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih
#qmjohor
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean - #regrann

@Regrann Saya stokis sah Queen Of Mutiara
.
.
Nak dapatkan yang asli,
Cari lah seller yang sah..
Jangan kerana nak murah anda merbahayakan diri sendiri..
.
.
Berminat nak cuba??
Kindly whattsup direct ke nombor 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Saya stokis sah Queen Of Mutiara
.
.
Nak dapatkan yang asli,
Cari lah seller yang sah..
Jangan kerana nak murah anda merbahayakan diri sendiri..
.
.
Berminat nak cuba??
Kindly whattsup direct ke nombor 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Saya stokis sah Queen Of Mutiara
.
.
Nak dapatkan yang asli,
Cari lah seller yang sah..
Jangan kerana nak murah anda merbahayakan diri sendiri..
.
.
Berminat nak cuba??
Kindly whattsup direct ke nombor 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Wahhh..abam2 sekalian semakin maju ke depan..
Takkan nak tengok orang tersayang makin cerah kulit.
Theyy all pun nak juga kulit cerah berserii
.
.
Pasni chuollss pakat makan berjemaah la QM caps

QM ni mmg terbaik !
Nak putih gebu gedebas wasup 0146132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

One fine evening, si buleud pose dengen perut flabbynya.. udah kayak supermodel belum gaes?
.
.
.
meowdel: Bello
domisili: Bandung
fee: Negotiable, preferably yummy food in large quantity 😻😽
#elitemodelcatlendar2018
@katakucing @happycat_id
.
.
.
.
.
#kucingkampungkeren #domesticcat #catsofinstagram #catsoftheday #adoptdontshop #prosteril #prosterilkucing #neko #calicocat #calicocats #calicocatsofinstagram #nofilterneeded #buluhaluslembut #putihberkilau #cumapakesampo #gakpakebayclin

PERHATIAN!!
PERHATIAN!!
PERHATIAN!!
.
Agen diperlukan dengan hanya belian RM250 sahaja layak mendapat harga agen dan anda juga layak dapat FREE GIFT dari sis tauuu!!!
.
Tinggalkan nombr hp atau whattsup 014.613.2302

#kapsulmutiara
#gebu
#kulitputih
#glowing
#flawless
#stokisqm
#qmjohor
#qmkotatinggi
#mutiaraasli
#putihberkilau
#vitamincerah
#kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

PROMO COMBO!!!
Pinn,pinn!! Lets grab promo combo mana pilihan hati anda,
nak slim,nak cantik,nak putih?? Just make your choice and dont hesitate to contact me via WhatsApp 0104113101

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #gebu
#kulitputih #glowing
#flawless
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean - #regrann - #regrann

PROMO COMBO!!!
Pinn,pinn!! Lets grab promo combo mana pilihan hati anda,
nak slim,nak cantik,nak putih?? Just make your choice and dont hesitate to contact me via WhatsApp 0104113101

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #gebu
#kulitputih #glowing
#flawless
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean - #regrann

PROMO COMBO!!! Pinn,pinn!! Lets grab promo combo mana pilihan hati anda,
nak slim,nak cantik,nak putih?? Just make your choice and dont hesitate to contact me via WhatsApp 0104113101

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #gebu
#kulitputih #glowing
#flawless
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Most Popular Instagram Hashtags