#putihberkilau

1022 posts

TOP POSTS

FAIR N PINK
Harga ,
60.000 bbb soap
195.000 f n p drink 1 box isi 20 sachet
120.000 (cream DD untuk malam, wajah & leher ) 25gr
135.000 (cream cc untuk siang, wajah & leher ) 25gr
115.000 (handbody) 160ml
100.000 (handbody) 120ml
45.000 (fnp soap)
55.000 (fantasia sabun kewanitaan)

Paket premium
235.000 = hb 160ml + cream cc/cream dd
220.000 = hb 120ml + cream cc/cream dd

Paket gold
270.000 = hb 160ml + cream cc/cream dd + fnp soap
255.000 = hb 120ml + cream cc/cream dd + fnp soap

Paket Super Gold
390.000
Cream CC, Cream DD, HB 160ml, fnp soap

Paket Super lengkap
600.000
Cream cc, cream DD, HB 160ml, fnp soap, fnp drink +( fantasia fnp 635.000)

Paket super duper lengkap
Crean cc, cream dd, HB 160ml, fnp soap, fnp drink, fantasia fnp, bbb soap 690.000
.
.
Silahkan cek kelebihan di google ya.. Pemutih ampuh dalam 7hari pemakaian. .
Hubungi📞
📲 085642760009
💬 D82F0D53

Pemesanan
💌 Line 🆔 noona_stuff

#fairandpink #pemutih #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #glowing #badanputih #mulusputih #cepatputih #cepatputihkankulit #pemutihampuh #pemutihcepat #langsungputih #putihberkilau #putihcantik #wanitacantik #wanitaputih #putihalami #putihwangi #fairnpink #fairnpinkmurah #fairandpinkmurah #fairnpinkori #fairnpink #fairnpinkputih #ertosskincare #ertos #eyeslashserum #ertosmurah

Manfaat Phytocell serum :
Mencegah penuaan dini
Membantu menutrisi dan meregenerasi sel-sel kulit hingga lapisan terdalam sehingga tetap sehat dan segar sepanjang hari.
Membantu mengencangkan kulit.
Membantu mengurangi tampilan garis-garis halus dan kerutan
Membantu mengurangi flek hitam pada kulit
Membantu menstimulasi produksi kolagen kulit
Membantu melembabkan dan menjaga kehalusan kulit
Membantu mencerahkan kulit
Membantu memperbaiki tekstur kulit
Melindungi kulit wajah dari paparan sinar ultraviolet
Kemasan :
1 Botol 120 ml
Sertifikasi
BPOM NA1815200146
Order / info bisnis hubungi

Bbm : D45C9096
Wa : 083822351951

#serum #ajaib #putihberkilau #wajahcerah #

RAMADHAN PROMO!!
.
.
Dapatkan 2botol QM caps dengan harga runtuh RM90 sahaja!
✔Free postage
.
.
Dont miss it n grab it now..
Whattsap 0146132302😍

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

FREE KEAHLIAN
FREE POS
FREE GIFT .
.
Rm250 utk 5 botol dapat 2 hadiah dari kami bernilai RM42.90!!
.
OMAIGOD..!!
Takkan uolls nak tengok je kot..
Meh cecantik dengan harga meletop tayar!!
Jom grab sekarang...
.
.
WHATSAPP 0146132302

SAVE MORE AND MORE 📣📣📣📣📣 #queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #mutiaraasli
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau #qmoriginal #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #qmjohorbahru #qmkotatinggi #johorean

RAMADHAN PROMO!!
.
.
Dapatkan 2botol QM caps dengan harga runtuh RM90 sahaja!
✔Free postage
.
.
Dont miss it n grab it now..
Whattsap 0146132302😍

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Jafralovers greenlovers🍃 Tau gak sih, perawatan serba hijau punya Jafra ini cocok banget untuk yg punya kulit berminyak apalagi berjerawat. Mattifying Set adalah perawatan harian yg bisa mengontrol produksi minyak berlebih di wajah. Isinya mulai dari pencuci muka, toner, daycream (cream pagi) dan night cream (cream malam), selain itu perawatan hijau lainnya ada Clear Blemish yg sangat ampuh basmi jerawat bandel, lalu ada Clear Pore untuk membersihkan noda bekas2 jerawat di kulit. Ditambah perawatan extra dengan Mudmask yang bikin kulit kita makin kinclong dan kenyal💚💚💚💚 Kamu pasti mauuuuu kan?? 😍 Chat yaaa
#jafra#jualjafra#jaframurah#jafraoriginal#jaframini#creamjafra#creamwajah#creampemutih#kulitnormal#kulitcantik#putihberkilau#glowingskin#creamglowing#creamjerawat#kulitberminyak#kulitkering#kulitsensitif#perawatankulitsensitif#perawatankulitberminyak#creamherbal#tipscantik#tipssehat#perawatanbumil#perawatanbusui#kulitberjerawat#obatjerawat#penghilangjerawat#antiacne#penghilangflek#bekasjerawat

.
READY STOK!!!
.
QUEEN BLACK SOAP
.
✨Sabun QB diperbuat dari ARANG 100%,Minyak argan & collagen yang mana mampu mengatasi masalah kulit.
✨Khasiat ARANG boleh mengubati keracunan pada kulit
✨Sabun QB ini mempunyai collagen
✨Bole dijadikan sebagai mask
✨Semasa menggunakan Sabun QB hendaklah dibiarkan dalam 2-5minit
✅kulit berjeragat
✅kulit berminyak
✅kulit berjerawat
✅kulit sensitif
✅kulit tidak sekata supaya lagi berseri2✨lembut seperti bayi
✅kulit kepala bayi yang berkerak boleh digunakan
✅TIADA BAHAN KIMIA
.
HANYA RM39.90
ADD POS RM10SM
.
Ws saya 0192395827
.
#qmsijangkang #qmtelukpanglimagarang #agentsahqm #sayajualqmoriginal #sayajualqmmurah #takjualtakori #saynotofake #sayajualoriginalje
#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#gebu
#kulitputih
#glowing
#flawless
#agentqm
#qmsijangkang#qmtelukpanglimagarang
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah
#minahkilangbolehcuba
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #orangorangjawabolehcuba
#whatsappsaya0192395827

Hai uollss...
Sebelum sis tido ni,nak bagi informasi berguna bagi sesiapa yang nak consume QM dengan lebih efisyen.
.
.
Untuk kesan yg lebih cepat
Buka 1 biji kapsul QM Queen of mutiara kemudian masukkan isinya ke dalam segelas air berisi 200 - 250 ml. Goncang @ Kacau sehingga larut & minum
Amalkan pengambilan air masak sekurangnya 3liter sehari
.
.
Pengambilan soya dan susu merupakan whitening booster supaya tindakbalas QM lebih cepat
.
Dan paling penting.Beli dari wakil sah..Elakkan pembelian dari kedai kosmetik tak sah..Jom banteras fake untuk keselamatan andaa.. #queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Nak lancar pencernaan??
Nak turun kolesterol??
Nak buang lemak tepu??
===================== Tak perly risau-risau lagi..Jom cuba Detoks fibre ni,pasti segala masalah hilang dan sedia untuk pakai saiz yang lebih kecil

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #qmoriginal #pengedarsahQM
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #sayajualqmoriginal
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #sayajualmurah #johorean

MOST RECENT

Testimoni mendarat lagiii... Customer hepi..akak lagiii hepi..😍😍😍😍 Dengan QM je uoollsss

Hasil yang marbeles.. #queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Malu punya mata panda..
Malu dengan kriput.. Atasi denga glutacol awra
Tidak perlu disuntik.. Cukup oleh untuk botox alami

#glutacol
#glutacolserum
#glutacolawra
#botox
#botoxalami
#cantikputih
#putihberkilau
#wajahputih

PROMO COMBO!!! Pinn,pinn!! Lets grab promo combo mana pilihan hati anda,
nak slim,nak cantik,nak putih?? Just make your choice and dont hesitate to contact me via whattsup 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #gebu
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

PROMO COMBO!!! Pinn,pinn!! Lets grab promo combo mana pilihan hati anda,
nak slim,nak cantik,nak putih?? Just make your choice and dont hesitate to contact me via whattsup 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #gebu
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

PROMO COMBO!!! Pinn,pinn!! Lets grab promo combo mana pilihan hati anda,
nak slim,nak cantik,nak putih?? Just make your choice and dont hesitate to contact me via whattsup 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #gebu
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

PROMO COMBO!!! Pinn,pinn!! Lets grab promo combo mana pilihan hati anda,
nak slim,nak cantik,nak putih?? Just make your choice and dont hesitate to contact me via whattsup 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #gebu
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

PROMO COMBO!!! Pinn,pinn!! Lets grab promo combo mana pilihan hati anda,
nak slim,nak cantik,nak putih?? Just make your choice and dont hesitate to contact me via whattsup 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #gebu
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Saya stokis sah Queen Of Mutiara
.
.
Nak dapatkan yang asli,
Cari lah seller yang sah..
Jangan kerana nak murah anda merbahayakan diri sendiri..
.
.
Berminat nak cuba??
Kindly whattsup direct ke nombor 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Saya stokis sah Queen Of Mutiara
.
.
Nak dapatkan yang asli,
Cari lah seller yang sah..
Jangan kerana nak murah anda merbahayakan diri sendiri..
.
.
Berminat nak cuba??
Kindly whattsup direct ke nombor 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Saya stokis sah Queen Of Mutiara
.
.
Nak dapatkan yang asli,
Cari lah seller yang sah..
Jangan kerana nak murah anda merbahayakan diri sendiri..
.
.
Berminat nak cuba??
Kindly whattsup direct ke nombor 014-6132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Nak lancar pencernaan??
Nak turun kolesterol??
Nak buang lemak tepu??
===================== Tak perly risau-risau lagi..Jom cuba Detoks fibre ni,pasti segala masalah hilang dan sedia untuk pakai saiz yang lebih kecil

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara #qmoriginal #pengedarsahQM
#kulitputih #glowing
#flawless #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #sayajualqmoriginal
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #sayajualmurah #johorean

Abam sado ohh abam sado..
Jangan cemburu la bila tengok kulit mereka ni licin gituu..
.
.
Siapa cakap abam sado taknak kulit cerah??tengok testi kami ni.. wasup 0146132302

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

RAMADHAN PROMO!!
.
.
Dapatkan 2botol QM caps dengan harga runtuh RM90 sahaja!
✔Free postage
.
.
Dont miss it n grab it now..
Whattsap 0146132302😍

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

RAMADHAN PROMO!!
.
.
Dapatkan 2botol QM caps dengan harga runtuh RM90 sahaja!
✔Free postage
.
.
Dont miss it n grab it now..
Whattsap 0146132302😍

#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#kapsulmutiara
#kulitputih #stokisqm
#qmjohor #qmkotatinggi
#mutiaraasli #putihberkilau
#vitamincerah #kilangbateri
#putihgebu #kapsulpencerah #kulitbercahaya #moodrepublik #johorean

Most Popular Instagram Hashtags