#putih

MOST RECENT

assalamualaikum dan selamat pagi....๐Ÿ˜˜ #susulavwa
#cantikluardandalam
#supplimentterbaik
#kurus
#cantik
#putih

KALAU UOLLS NAK BUANG KE NAK SIMPAN?? Ni kalau tak bersungguh-sungguh nak menyental memang confirm tak hilang..
Mau menangis bucu katil ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Paling tidak pun kene guna peluntur kalau nak bagi bersih macam ni...ermmm tapi pakai selalu peluntur pun tak selamat jugak.. ๐ŸŽˆTangan merengsa/tak sesuai untuk kulit sensitif
๐ŸŽˆbau pun sampai menusuk hidung ๐Ÿ˜ท
๐ŸŽˆFabric pun lama-lama akan reput
๐ŸŽˆbukan semua benda boleh guna peluntur.. Saya cari dan cari, kagum dengan Sabun serbaguna ni ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Alhamdulillah memang tak salah saya beli Pencuci CHAMPACA ROSE ni...
๐Ÿ‘‰๐Ÿผharga murah
๐Ÿ‘‰๐Ÿผmacam-macam boleh CUCI

Nak tengok apa lagi CHAMPACACA ROSE INAS boleh buat boleh whatsapp 0132465372 atau klik ke link saya

http://champacaroseaiza.wasap.my/

Share!

#sabun #sabunchampacaroseInas
#sabunpembasmikotorandegil
#sabunbasuhbajusekolah #sabunserbaguna
#SCR #putih #bersih #memukau #viral
#tanpasental #sabunbasuhbajubaby
#selamat #wangi #jalankebun #padangjawa #DesaAlam #shahalam #cahayaalam #SetiaAlam #bandarbukitraja #jenjarom #johansetia #kotakemuning #bukitnaga #bajubundle #bazarpaknil

KRASNY DAY & NIGHT CREAM
Krasny merupakan produk kosmetik yang mengandung Vit.C Vit.B3 Vit.A extra lidah buaya dan diperkaya dengan minyak biji buah markisa

KRASNY DAY CREAM
Di lengakapi dengan SFP 25++ mampu melindungi kulit selama 4 jam di bawah trik matahari dan menjaga kelembapan kulit

KRASNY NIGHT CREAM
Di lengakapi dengan arbutin dengan membuat kulit lebih cerah dan serta antiaging yang membuat kulit elastis & awet muda

KRASNY DAY & NIGHT CREAM
Rp. 150.000
Netto.10gr

#skincare#skincaretangerang#cikupa#sr12skincare#sr12alami#sehat#putih#mulusbanget#wangi#bpom

Morning uolls.. Nak macam ni jugak? ๐Ÿ˜Š Korang kena cuba consume Jemaima L-glutathione Capsule tau. Pasti letoppp uollsss.. .

Mehยฒ hubungi sis di talian 0179384002 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian Jemaima Whitening Pills tau .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati

Morning uolls.. Nak macam ni jugak? ๐Ÿ˜Š Korang kena cuba consume Jemaima L-glutathione Capsule tau. Pasti letoppp uollsss.. .

Mehยฒ hubungi sis di talian 0179384002 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian Jemaima Whitening Pills tau .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati

Baju fashion
Rp.170.000

Dear our beloved customers, please take and order to
Wa : 081374261126 (fast respon )

Go follow another accounts to find another products and more information

@ryuzin_shop (untuk tas,sepatu,kacamata dan lainnya)

@ryuzin_fashion (utk baju2 cewek )

@byako_shop (fashion2 cowok,tas,sepatu,jam tangan dan lainnya)

@sahabat_testimoni (untuk melihat testimoni2 dari pelanggan )

@maritohendro (owner)

FB : Ryuzin Shop (untuk semua katalog2 yang ada di share semuax di face book )

#padang #jakarta #Solo #menado #surabaya #jambi #palembang #pekanbaru #medan #makassar #jakarta #maxy #abaya #dress #bajufashion #bajumuslim #bajukece #bajumurah #bajubranded #branded #pink #biru #coklat #abu2 #putih #white #kulot #celanapanjang #kemeja #jacket #blazer

Baju fashion
Rp.170.000

Dear our beloved customers, please take and order to
Wa : 081374261126 (fast respon )

Go follow another accounts to find another products and more information

@ryuzin_shop (untuk tas,sepatu,kacamata dan lainnya)

@ryuzin_fashion (utk baju2 cewek )

@byako_shop (fashion2 cowok,tas,sepatu,jam tangan dan lainnya)

@sahabat_testimoni (untuk melihat testimoni2 dari pelanggan )

@maritohendro (owner)

FB : Ryuzin Shop (untuk semua katalog2 yang ada di share semuax di face book )

#padang #jakarta #Solo #menado #surabaya #jambi #palembang #pekanbaru #medan #makassar #jakarta #maxy #abaya #dress #bajufashion #bajumuslim #bajukece #bajumurah #bajubranded #branded #pink #biru #coklat #abu2 #putih #white #kulot #celanapanjang #kemeja #jacket #blazer

Nak tahu hidung kita ada whitehead atau blackhead ? Pakai la #DianzMasknMois lepas tu cuba tarik tengok segala blackhead & whitehead tercabut keluar. Calit sikit je tapi kesannya banyak ooo !๐Ÿ˜Ž
.
Harga hanya RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni
cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN
.
Nak order boleh DM | wasap 011-56843600 | tekan link di bio untuk details
www.wasap.my/601156843600
.
#dianzvitamin #vitaminc #putih #putihgebu #whitening #dexandra #aurawhite #flawless #dianzselayang #dianzbatucaves #jerawat #jeragat #agentdianz #dianzvitaminc #dianzvitamilkbooster #selayang #codselayang #dropshipwanted #nanolightenercream #dianzmaskpurple #putihmelepak #nakputih #kulitputih #coddianz #peloles #DianzMaskMoist #milkboostermurah #putihmelepak #shaklee #agentwanted

๐Ÿ’ƒMAKANAN WAJIB UNTUK KEKAL CANTIK๐Ÿ’ƒ
=================
.
.
hi mommies!! Donโ€™t skip your breakfast yeaโ€ฆ ๐Ÿคญ
Siapa yg x nak jadi cantik depan mata cik abg kan??๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom amalkan makanan ini utk dapatkan KULIT YG CANTIK, GORGEOUS DAN AWESOME!๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ
.
. ๐Ÿฅฆ*Bayam*๐Ÿฅฆ
.
Tidak ramai yang sukakan bayam, tetapi kita patut tahu bayam ialah sumber zat besi, folat, klorofil, vitaminE, magnesium, vitaminA, serat, protein tumbuhan dan vitamin. Begitu banyak khasiatnya.Bayam juga mengandungi antioksidan yang mampu melawan semua jenis masalah kulit. Menambah bayam sebagai sayur kegemaran seperti membersihkan kulit dari luar dan dalam!
.
.
๐Ÿ‹Buah buahan yg tinggi vitamin C๐Ÿ‹
.
Vitamin C ni salah satu *trio antioksidan (vitamin A,C,E)* yang berfungsi untuk melawan radikal bebas, bahan berbahaya dalam tubuh selain membantu kulit menghasilkan kolagen dengan banyak untuk kulit anjal.
.
.
๐ŸŸminyak ikan
.
Rahsia kecantikan orang jepun datang dari diet yang banyak ikan dan pelbagai makanan laut sebab ia mengandungi asid lemak omega 3 dan 6. Minyak ni sangat power untuk baiki kerosakan dalam tisu dan sel2 kulit..
.
.
cukupkan *air 3 liter* yeaโ€ฆ Badan manusia memang memerlukan air..๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ
.
#emlacnutremom #nutremom #amymastura #rahsiaamy #emzi #rahsiaamymastura #emlacbreastfeedingexpert
#kulitcantik #kulitbersih #gebu #peloles #putih #flawless #instafamous #cantik #ootd #viral #nutremom #emlac #love #beautiful #trending #instagood

Baju fashion
Rp.170.000

Dear our beloved customers, please take and order to
Wa : 081374261126 (fast respon )

Go follow another accounts to find another products and more information

@ryuzin_shop (untuk tas,sepatu,kacamata dan lainnya)

@ryuzin_fashion (utk baju2 cewek )

@byako_shop (fashion2 cowok,tas,sepatu,jam tangan dan lainnya)

@sahabat_testimoni (untuk melihat testimoni2 dari pelanggan )

@maritohendro (owner)

FB : Ryuzin Shop (untuk semua katalog2 yang ada di share semuax di face book )

#padang #jakarta #Solo #menado #surabaya #jambi #palembang #pekanbaru #medan #makassar #jakarta #maxy #abaya #dress #bajufashion #bajumuslim #bajukece #bajumurah #bajubranded #branded #pink #biru #coklat #abu2 #putih #white #kulot #celanapanjang #kemeja #jacket #blazer

๐Ÿ’ƒMAKANAN WAJIB UNTUK KEKAL CANTIK๐Ÿ’ƒ
=================
.
.
hi mommies!! Donโ€™t skip your breakfast yeaโ€ฆ ๐Ÿคญ
Siapa yg x nak jadi cantik depan mata cik abg kan??๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom amalkan makanan ini utk dapatkan KULIT YG CANTIK, GORGEOUS DAN AWESOME!๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ
.
. ๐Ÿฅฆ*Bayam*๐Ÿฅฆ
.
Tidak ramai yang sukakan bayam, tetapi kita patut tahu bayam ialah sumber zat besi, folat, klorofil, vitaminE, magnesium, vitaminA, serat, protein tumbuhan dan vitamin. Begitu banyak khasiatnya.Bayam juga mengandungi antioksidan yang mampu melawan semua jenis masalah kulit. Menambah bayam sebagai sayur kegemaran seperti membersihkan kulit dari luar dan dalam!
.
.
๐Ÿ‹Buah buahan yg tinggi vitamin C๐Ÿ‹
.
Vitamin C ni salah satu *trio antioksidan (vitamin A,C,E)* yang berfungsi untuk melawan radikal bebas, bahan berbahaya dalam tubuh selain membantu kulit menghasilkan kolagen dengan banyak untuk kulit anjal.
.
.
๐ŸŸminyak ikan
.
Rahsia kecantikan orang jepun datang dari diet yang banyak ikan dan pelbagai makanan laut sebab ia mengandungi asid lemak omega 3 dan 6. Minyak ni sangat power untuk baiki kerosakan dalam tisu dan sel2 kulit..
.
.
cukupkan *air 3 liter* yeaโ€ฆ Badan manusia memang memerlukan air..๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ
.
#emlacnutremom #nutremom #amymastura #rahsiaamy #emzi #rahsiaamymastura #emlacbreastfeedingexpert
#kulitcantik #kulitbersih #gebu #peloles #putih #flawless #instafamous #cantik #ootd #viral #nutremom #emlac #love #beautiful #trending #instagood

Baju fashion
Rp.150.000

Dear our beloved customers, please take and order to
Wa : 081374261126 (fast respon )

Go follow another accounts to find another products and more information

@ryuzin_shop (untuk tas,sepatu,kacamata dan lainnya)

@ryuzin_fashion (utk baju2 cewek )

@byako_shop (fashion2 cowok,tas,sepatu,jam tangan dan lainnya)

@sahabat_testimoni (untuk melihat testimoni2 dari pelanggan )

@maritohendro (owner)

FB : Ryuzin Shop (untuk semua katalog2 yang ada di share semuax di face book )

#padang #jakarta #Solo #menado #surabaya #jambi #palembang #pekanbaru #medan #makassar #jakarta #maxy #abaya #dress #bajufashion #bajumuslim #bajukece #bajumurah #bajubranded #branded #pink #biru #coklat #abu2 #putih #white #kulot #celanapanjang #kemeja #jacket #blazer

Baju fashion
Rp.170.000

Dear our beloved customers, please take and order to
Wa : 081374261126 (fast respon )

Go follow another accounts to find another products and more information

@ryuzin_shop (untuk tas,sepatu,kacamata dan lainnya)

@ryuzin_fashion (utk baju2 cewek )

@byako_shop (fashion2 cowok,tas,sepatu,jam tangan dan lainnya)

@sahabat_testimoni (untuk melihat testimoni2 dari pelanggan )

@maritohendro (owner)

FB : Ryuzin Shop (untuk semua katalog2 yang ada di share semuax di face book )

#padang #jakarta #Solo #menado #surabaya #jambi #palembang #pekanbaru #medan #makassar #jakarta #maxy #abaya #dress #bajufashion #bajumuslim #bajukece #bajumurah #bajubranded #branded #pink #biru #coklat #abu2 #putih #white #kulot #celanapanjang #kemeja #jacket #blazer

Hai hai hai โœ‹โœ‹โœ‹
Hubby cakap wife pakai silikon ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Padahal consume PINKLADY je ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Punya hebat PINKLADY ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Dada kendur pun dah tegang balik tau ๐Ÿ‘
Sampai penuh cup coli ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Montok habislah โคโค
Kejap ๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–
Cuba awak fikir, silikon tu berapa RMโ”โ”
Nak pasang je makan masa ๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Makan PINKLADY?? Tak sampai 30saatโ—
Susu badan pun banyak โœ”โœ”
Yesโ—โ— PINKLADY selamat untuk ibu menyusu bayi sebab 100% herba ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ whatsapp jer

Whatsapp 01116066803 atau tekan link dibio
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaikmalaysia #pinkladytestimoni #pinkladyofficial #pinkladyjohor #pinkladymontok #pinkladyberkesan #pinkladysedap

WHITEHEAD BLACKHEAD KELUAR SEBIJIK - SEJIBIK .
_
Siapa sini ada masalah whitehead & blackhead lebih - lebih lagi area T - Zone , biasanya area hidung whitehead suka sangat menempek kan , takkan dibiarkan je whitehead bersarang situ dan lepasni tak perlu bersusah payah picit dgn jari malah tinggalkan parut hitam lagi .
_
Cara mudah nak hilangkan whitehead blackhead tanpa meninggalkan parut hitam , korang bancuh treatment tea tea powder sebagai mask & scrub pakai 2/3 Kali seminggu rajinkan diri bermasker & scrub supaya kulit kita sentiasa bersih dan bebas dari segala kotoran.
_
Tengok feedback akak ni lah betapa gembiranya masalah whitehead blackhead yg dah berkurun lama bersaka akhirnya sebijik - sebijik senang sgt keluar dan kulit pun jadi licin bersih .
_
Nak kulit cantik menawan kenalah rajin , nak ain bantu korang boleh DM/ Whatsapp 0199236841 . Jom sesama dapatkan skin yg sihat Dan bersih
.

SPOT ESSENCE DAY & NIGHT CREAM

SPOT ESSENCE DAY CREAM
di perkaya dengan kojic acid,latic acid,glycolic acid,spf 30++, whit Vit.B3 efektif mencerahkan & melembabkan kulit serta melindungi kulit dari terik matahari selama 5 jam

SPOT ESSENCE NIGHT CREAM
Mengandung arbutin,latic acid,glycolic acid,memotason & glutation rerbukti ampuh mencerahkan kulit dengan cepat,membatu memudarkan & dan menghilangkan flek hitam serta noda hitam bekas jerawat pada wajah.

SPOT ESSENCE DAY & NIGHT CREAM
Rp. 260.000;
Netto.10gr

#skincare#skincaretangerang#cikupa#sr12skincare#sr12alami#sehat#putih#mulusbanget#wangi#bpom

Baju fashion
Rp.170.000

Dear our beloved customers, please take and order to
Wa : 081374261126 (fast respon )

Go follow another accounts to find another products and more information

@ryuzin_shop (untuk tas,sepatu,kacamata dan lainnya)

@ryuzin_fashion (utk baju2 cewek )

@byako_shop (fashion2 cowok,tas,sepatu,jam tangan dan lainnya)

@sahabat_testimoni (untuk melihat testimoni2 dari pelanggan )

@maritohendro (owner)

FB : Ryuzin Shop (untuk semua katalog2 yang ada di share semuax di face book )

#padang #jakarta #Solo #menado #surabaya #jambi #palembang #pekanbaru #medan #makassar #jakarta #maxy #abaya #dress #bajufashion #bajumuslim #bajukece #bajumurah #bajubranded #branded #pink #biru #coklat #abu2 #putih #white #kulot #celanapanjang #kemeja #jacket #blazer

Most Popular Instagram Hashtags