#putih

MOST RECENT

Ubi sengkuang dikenali dari ubinya yg boleh dimakan sebagai komponen bahan rojak dan ianya juga boleh dijadikan masker untuk menyegarkan muka dan memutihkan kulit ..kandungan vitamin c banyak terdapat dalam ubi sengkuang ..dengan kandungan vitamin c yang banyak ini dapat membantu kulit yg bermasalah ..
Oleh kerana itu ekstrak sengkuang menjadi pilihan kami ..ianya menjadi salah satu bahan utama Sparkle Glowing Cream 😍
Antara kelebihan sengkuang ialah :
💠mencerahkan kulit
💠menegangkan kulit
💠menyegarkan kulit
💠mengatasi penyakit kulit
💠merawat eczema
💠merawat masalah jeragat
💠merawat blackhead
💠mengurangkan kolestrol
💠melancarkan penghadaman
.
Sental2 dgn SPARKLE SOAP
Sapu2 dgn SPARKLE GLOWING CREAM
Kebabom kesan super duper WOW ‼️
.
.
#sparkleglowingcream #krimpemutih #krimputihmalaysia
#krimglowing #krimputihglowing
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral

Tahukah anda lemon mempunyai byk khasiat dlm kehidupan seharian kita sprti dlm masakan ,perubatan utk menyembuhkan pelbagai penyakit dan juga digunakan dlm rawatan kecantikan ..nutrient sperti vitamin b,vitamin c ,pectin ,potassium ,kalsium dan anti oksiden sgt kaya di dlm buah lemon .
Sebab itu lah Sparkle Glowing Cream mempunyai ekstrak lemon 🍋
Antara kelebihan lemon ialah :
🎀mengurangkan blackhead dan whitehead
🎀mengurangkan jeragat
🎀merawat sunburn
🎀merawat kutil dan ketuat
🎀mengurangkan parut
🎀merawat eczema
🎀membaiki kulit yang terkupas
🎀mencerahkan kulit
🎀mengurangkan kedutan
🎀merawat masalah jerawat
🎀membantu menurunkan berat badan
🎀menghilangkan nafas berbau
🎀merawat sel kulit mati
.
Sental2 dgn SPARKLE SOAP
Sapu2 dgn SPARKLE GLOWING CREAM
Kebabom kesan super duper WOW ‼️
.
.
#sparkleglowingcream #krimpemutih #krimputihmalaysia
#krimglowing #krimputihglowing
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral

SOKA WUDHU

Kaus Kaki SOKA WUDHU hadir untuk memudahkan pengguna kaus kaki saat mengambil air wudhu. Kaus kaki ini bisa dipakai oleh pria dan wanita atau unisex

Bahan : Nylon & Spandex

Element for along lasting grip and strechtable

Available colors :
- Coklat ✔
- Hitam ✔
- Putih ✔

Harga : @16.900/pasang

HARGA KATALOG LAMA LOOH

READY STOCK

Pengiriman dari JAKARTA

PEMESANAN lewat WHATSAPP atau LINE. Bisa dilihat di BIO

FOTO ASLI MILIK SENDIRI

#soka #kaoskaki #kaoskakiwudhu #sokakaoskakiwudhu #sokawudhu #wudhu #sock #putih #hitam #coklat #jakartaonlineshop #kaoskakijakarta #jualkaoskaki #indonesia #alhamdulillah

BLINK2 GITUU 😍😍😍
New packaging ..new formula ..tp masih kekalkan bau dan warna yg asal ..juga masih menggunakan bahan semulajadi sbagai bhan asas iaitu madu asli dan bau sudah semestinya kekalkn bau lavender yg digilai rmai 😍😍
Habiss tuu apa yg lain nya ??
Kami menambahkan ekstrak 24k gold untk kesan lebih super duper wow dan warna kotak yg lebih funky dan cantikk 😋😜
.
.
Best ke x best ??mesti laa best ..yg ini dua kali ganda lebih cerah dan lebih berkesan uolss ..permintaan sgt3 tinggi 😍😍
Masing2 nk cerah dan putih berseri kn ..haa jom serikan diri anda semua dgn sparkle soap 😍
.
.
Keyakinan anda bermula di sini
@prettygloww
Sental2 jee boom putih bersih 😍
Rugi wehh kalau x cuba 😘
.
.
Sental2 dgn SPARKLE SOAP
Sapu2 dgn SPARKLE GLOWING CREAM
Kebabom kesan super duper WOW ‼️
.
.
#sparkleglowingcream #krimpemutih #krimputihmalaysia
#krimglowing #krimputihglowing
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral #sparklesoapmelaka

.
🌸Nak putih melepak? 💉
🌸Nak cantik macam barbie doll? 💉
🌸Nak injection murah tapi original? 💉
🌸Nak kan cara mudah selamat pantas berkesan? 💉
.
dulu selalu kena ejek hitam berkarat buruk lesu 💆😛💇
eeee makan itu makan ini tapi lambatnyaaa putih👻👻👻
hati hati dengan lambakan produk FAKE chuolls ! 😭
.
kakeeti cuma jual produk original.
tak original kita bagi balik duit amacam? .
tak tahu nak inject kat mana?
.
u guys jangan risau, kita ada runner injection kita ya.. sedia datang rumah anda atau anda datang tempat weolls.. nak beli loose set ado, fullset ado, halfset pon ado!!!! nanti lepas inject putih lepak laa chuolss tak berkedip orang lain tengok..
.
ws kakeeti sekarang 0109150619 untuk konsult atau tekan ws di bio
.
#whiteninginjection #barbie #doll #putihmayat #cindella #injectionmurah #injectionoriginal #moneyback #placenta #evgenis #cindella1200mg #kakeeti #cantik #sajat #doll #putih #gebu #japanplatinumoriginal #japan #malaysia #tipsputih #tip #cindella1200 #cindella #transamin #miraclewhite #neutro #neutroskin #taiwanoriental #complexian6 #platinum #glutax

.
🌸Nak putih melepak? 💉
🌸Nak cantik macam barbie doll? 💉
🌸Nak injection murah tapi original? 💉
🌸Nak kan cara mudah selamat pantas berkesan? 💉
.
dulu selalu kena ejek hitam berkarat buruk lesu 💆😛💇
eeee makan itu makan ini tapi lambatnyaaa putih👻👻👻
hati hati dengan lambakan produk FAKE chuolls ! 😭
.
kakeeti cuma jual produk original.
tak original kita bagi balik duit amacam? .
tak tahu nak inject kat mana?
.
u guys jangan risau, kita ada runner injection kita ya.. sedia datang rumah anda atau anda datang tempat weolls.. nak beli loose set ado, fullset ado, halfset pon ado!!!! nanti lepas inject putih lepak laa chuolss tak berkedip orang lain tengok..
.
ws kakeeti sekarang 0109150619 untuk konsult atau tekan ws di bio
.
#whiteninginjection #barbie #doll #putihmayat #cindella #injectionmurah #injectionoriginal #moneyback #placenta #evgenis #cindella1200mg #kakeeti #cantik #sajat #doll #putih #gebu #japanplatinumoriginal #japan #malaysia #tipsputih #tip #cindella1200 #cindella #transamin #miraclewhite #neutro #neutroskin #taiwanoriental #complexian6 #platinum #glutax

.
🌸Nak putih melepak? 💉
🌸Nak cantik macam barbie doll? 💉
🌸Nak injection murah tapi original? 💉
🌸Nak kan cara mudah selamat pantas berkesan? 💉
.
dulu selalu kena ejek hitam berkarat buruk lesu 💆😛💇
eeee makan itu makan ini tapi lambatnyaaa putih👻👻👻
hati hati dengan lambakan produk FAKE chuolls ! 😭
.
kakeeti cuma jual produk original.
tak original kita bagi balik duit amacam? .
tak tahu nak inject kat mana?
.
u guys jangan risau, kita ada runner injection kita ya.. sedia datang rumah anda atau anda datang tempat weolls.. nak beli loose set ado, fullset ado, halfset pon ado!!!! nanti lepas inject putih lepak laa chuolss tak berkedip orang lain tengok..
.
ws kakeeti sekarang 0109150619 untuk konsult atau tekan ws di bio
.
#whiteninginjection #barbie #doll #putihmayat #cindella #injectionmurah #injectionoriginal #moneyback #placenta #evgenis #cindella1200mg #kakeeti #cantik #sajat #doll #putih #gebu #japanplatinumoriginal #japan #malaysia #tipsputih #tip #cindella1200 #cindella #transamin #miraclewhite #neutro #neutroskin #taiwanoriental #complexian6 #platinum #glutax

Assalamualaikum and hi

Kulit kusam atau muka BerjerAwat? Ada parut2 hitam?? Kulit tak sekata??? Jom baiki kulit anda. Dengan membuat Service Drip Vitamin C dgn saya.
Jom luangkan sedikit masa bagi yang nak tahu Service Drip Vitamin C yg sangat populär bagi artis dan mereka2 yg nak cerah satu badan. ❤memutihkan kulit
❤Meningkatkan daya tahan tubuh
❤Membuatkan kulit lebih cerah
❤Membantu peremajaan kulit
❤Memudarkan pigmentasi ❤Mencegah kerosakan kulit dari radiasi sinar matahari
❤menjaga kadar kologen
❤️kulit yg kendur menjadi kencang dan elastik
❤kulit lebih berseri kelihatan lebih sihat dan tidak kusam
❤mengurangkan kedutan & garis halus
❤menghalang melanin yang berlebihan di seluruh badan. ❤Memutihkan kulit dengan lebih sempurna
❤Mengurangkan dan menyamarkan parut yang dalam ❤️mengurangkan jerawat 🌹hasil yang memuaskan hati
🌹result yang cepat
🌹selamat digunakan
🌹Original product
🌹dressing depan customer 🌹quality 1st not quantity
#dripslimming #dripvitaminc #dripvitamincmurah #dripvitc #dripvitamincmalaysia #dripvitamincrawang #dripvitaminckualalumpur #dripvitamincipoh #dripvitamincperak #putih #flawless #whiteningdrip #whiteningdripvitaminc
#sutikputihshikin

Www.wasap.my/60132663771

Sarung Nokia for 1610 dll.yg bisa masuk
-Model Berdiri
-Belakang ada cantolannya
-Simpanan lama -Bisa utk.Hp2 lama yang besar2 dan layar kecil
Harga @Rp50rb net,no nego
#nokia #motorolla #sonyericsson #siemens #radio #antena #ericsson #handphone #sarung #ori #original #lcd #putih #white #casing #n1610 #nokia1610 #hitam #fullset #casingnokia #casingmurah #oc #orichina #sarungnokia #sarungn1610 #lc #leathercasen1610

KULIT DAH CERAH, PUTIH DAN GEBU..MASIH BELUM TERLAMBAT UTK CANTIK SEBELOM RAYA 💃🏻
.
.
raya bakal menjelma masalah kulit kusam berjerawat & mslh berat badan still x settle2 lagi 🤦🏻‍♀ omg cepat cepat syg cepat buat tindakan sekarang !!!💋
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1
jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇
✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
✔BODY MANTAP
✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI

DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION
DIJAMIN 500% BERKESAN😍
PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱

TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY...
BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋
0125513473

#pinklady #pinkladymurah
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #kutupinklady #UKUGROUPThebest #UKUGROUPTerbaik

KULIT DAH CERAH, PUTIH DAN GEBU..MASIH BELUM TERLAMBAT UTK CANTIK SEBELOM RAYA 💃🏻
.
.
raya bakal menjelma masalah kulit kusam berjerawat & mslh berat badan still x settle2 lagi 🤦🏻‍♀ omg cepat cepat syg cepat buat tindakan sekarang !!!💋
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1
jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇
✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
✔BODY MANTAP
✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI

DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION
DIJAMIN 500% BERKESAN😍
PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱

TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY...
BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋
0125513473

#pinklady #pinkladymurah
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #kutupinklady #UKUGROUPThebest #UKUGROUPTerbaik

KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS
👇🏻
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

KULIT DAH CERAH, PUTIH DAN GEBU..MASIH BELUM TERLAMBAT UTK CANTIK SEBELOM RAYA 💃🏻
.
.
raya bakal menjelma masalah kulit kusam berjerawat & mslh berat badan still x settle2 lagi 🤦🏻‍♀ omg cepat cepat syg cepat buat tindakan sekarang !!!💋
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1
jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇
✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
✔BODY MANTAP
✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI

DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION
DIJAMIN 500% BERKESAN😍
PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱

TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY...
BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋
0125513473

#pinklady #pinkladymurah
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #kutupinklady #UKUGROUPThebest #UKUGROUPTerbaik

Masker Spirulina itu komposisi utama nya ganggang biru langka, nutrisinya lengkap dan bagus banget utk kesehatan kulit. Nutrisi 2 pcs masker nya = Nutrisi 0,5kg sayur & buah :). Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi kulit kering

Lalu kenapa sih harus beli Masker Spirulina ? :
- Karena masker spirulina terbuat dari 100 persen bahan alami
- Tidak mengandung bahan kimia berbahaya
- Tidak ada efek samping
- Tidak ada efek ketergantungan

Untuk Konsultasi atau order
Please add CS ya kak ☺
WA : +6281370693491

#amazingmask #maskerwajah #masker
#tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne

Assalamualaikum temen temen🙏

Kita masih open PO yaaa, yuk yg mau tanya tanya atau mau langsung order boleh banget ya kakak hubungin kontak dibawah atau di bio.
📲 WA 082120155400
📲Line @elsittah.id
Yuk jangan sampai kehabisaaan

#mask#maskerwajah #facemask#organik#maskerorganik#maijah#maskermaijah #cantik#mulus #halus#putih#alami#langsat#perawatan#tretment#kulitbersih#bebaskomedo#bebaskulitmati#cerah#glowingskin#susu#youghurt#greentea#hairmask#bodyscrub#kinclong#masker#bersih#sehat

Assalamualaikum temen temen🙏

Kita masih open PO yaaa, yuk yg mau tanya tanya atau mau langsung order boleh banget ya kakak hubungin kontak dibawah atau di bio.
📲 WA 082120155400
📲Line @elsittah.id
Yuk jangan sampai kehabisaaan

#mask#maskerwajah #facemask#organik#maskerorganik#maijah#maskermaijah #cantik#mulus #halus#putih#alami#langsat#perawatan#tretment#kulitbersih#bebaskomedo#bebaskulitmati#cerah#glowingskin#susu#youghurt#greentea#hairmask#bodyscrub#kinclong#masker#bersih#sehat

Assalamualaikum temen temen🙏

Kita masih open PO yaaa, yuk yg mau tanya tanya atau mau langsung order boleh banget ya kakak hubungin kontak dibawah atau di bio
.
📲 WA 082120155400
📲Line @elsittah.id
Yuk jangan sampai kehabisaaan

#mask#maskerwajah #facemask#organik#maskerorganik#maijah#maskermaijah #cantik#mulus #halus#putih#alami#langsat#perawatan#tretment#kulitbersih#bebaskomedo#bebaskulitmati#cerah#glowingskin#susu#youghurt#greentea#hairmask#bodyscrub#kinclong#masker#bersih#sehat

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
TUMOR
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL

Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami? ,
WA: 085641954006
#kucingpersia #air #putih #laut #nelayan #banjir #menyanyi #pulau #bungaanggrek #bulan #bumi #kucing #hijau #perahu #batu #sungai #pasir #nyanyi #tanahlongsor #udara #melati #hujan #bungamatahari #pasirputih #bungamawar #kupukupu #matahari #ikan #kamboja

Masker Spirulina itu komposisi utama nya ganggang biru langka, nutrisinya lengkap dan bagus banget utk kesehatan kulit. Nutrisi 2 pcs masker nya = Nutrisi 0,5kg sayur & buah :). Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi kulit kering

Lalu kenapa sih harus beli Masker Spirulina ? :
- Karena masker spirulina terbuat dari 100 persen bahan alami
- Tidak mengandung bahan kimia berbahaya
- Tidak ada efek samping
- Tidak ada efek ketergantungan

Untuk Konsultasi atau order
Please add CS ya kak ☺
WA : +6281370693491

#amazingmask #maskerwajah #masker
#tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne

Masker Spirulina itu komposisi utama nya ganggang biru langka, nutrisinya lengkap dan bagus banget utk kesehatan kulit. Nutrisi 2 pcs masker nya = Nutrisi 0,5kg sayur & buah :). Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi kulit kering

Lalu kenapa sih harus beli Masker Spirulina ? :
- Karena masker spirulina terbuat dari 100 persen bahan alami
- Tidak mengandung bahan kimia berbahaya
- Tidak ada efek samping
- Tidak ada efek ketergantungan

Untuk Konsultasi atau order
Please add CS ya kak ☺
WA : +6281370693491

#amazingmask #maskerwajah #masker
#tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne

Most Popular Instagram Hashtags