#putehpearl

314 posts

TOP POSTS

🌸PUTEH PEARL🌸

HARGA :
RM32/PCS
RM25 MIN 5PCS

#puteh #putehgebu #putehpearl #putehpearlmurah

PUTEH capsules by SOB

Formula yang khusus untuk merawat kulit dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli yg dirumus khas dan exstrak formula vitamin C , VITAMIN E , grape seed & pure collagen.
Merawat menghilangkan masalah parut, jerawat & jeragat pada wajah dan badan . Merawat alergik dan mambantu merawat dari dalam sel tona kulit serta melicinkan kulit seawal 3hari . Kulit akan lembut, lembap dan flawless jika diamal setiap hari
Price:
Rm 60sm
Rm 70 ss

15 kapsul (1000mg)😀 Whatsapp 01125670710.

#putehcollagen #putehpearl #putehpearlcapsule #secretofbeautyskincare

SALE (VALID UNTIL 28 MAY 2017)
PUTEH PEARL
RM22
+ POS RM8SM, RM12SS
.
DM/ WA 012-4466135
.
#putehpearl
#putehpearloriginal
#putehpearloriginalmurah
#produkkosmetiktermurah
#kosmetikmurah

#putehpearl
.
PUTEH PEARL Capsule Collagen Snow White by SOB Skincare ini adalah Formula yang khusus untuk putih dan merawat kulit dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli yg dirumus khas dan Exstrak Formula Vitamin C, Vitamin E, Grape Seed & Pure Collagen.
.
Tak perlu lagi pergi inject cucuk sana cucuk sini jika nak putih..hanya ambil 1 capsule PUTEH PEARL je sehari...TERUS PUTIH dalam masa 2 hari..
.
Amek je PUTEH pearl 2 biji sehari
untuk permulaan..
Selepas seminggu ambil sebiji sehari atau sebiji selang satu hari.. .
#bazarpaknil
#bazaronline
#bazarmalaysia
#bazarmurah
#sayajualonline
#sayajualbaju
#sayajualtudung
#sayajualjubah
#sayajualmurah
#visitmyigb
#visitigmalaysia
#sarawakonlineshop
#sabahonlineshop
#putehpearlagen
#putehpearlstokis
#putehpearlofficial
#putehpearltestimoni
#hcubeshop
#auramenoriginal
#auramenmurah
#wakdoyokstokis
#hcubefeedback

HCube Shop-->@hcube_shop
HCube Shop-->@hcube_product
HCube Shop->@hcube_feedback

Blog:hcubeshop.blogspot.com

Whatsapp/Sms
(013-3679024)

Cerah seawal 7 hari 😘dengan PUTEH pearl .

Whatapp 📲 0199355276

#putehpearl
#snowwhite

SOB SKINCARE
.
.
Nak Cantik Nak Putih Nak Nampak Glowing Pinkish Gituh?? gunalah SOB Skincare..ianya boleh membantu menghilangkan masalah kulit muka anda hanya dalam masa seminggu je..!!
Produk penjagaan kulit ni boleh merawat semua masalah kulit lelaki & wanita.
.
👉🏻kulit kusam
👉🏻kulit kering
👉🏻jeragat
👉🏻jerawat
👉🏻eyebeg
👉🏻liang pori terbuka
👉🏻kulit tak sekata
👉🏻kulit berminyak
👉🏻lulus kkm malaysia

Nak Putih Gebu Glowing Flawless🌹
.

#puteh #putehpearl #sobskincare #sobsolution #capsulecollagen #snowwhite #putehtestimoni #putihdalamseminggu #putihdenganselamat #putihdengancepat #sobskincaremurah #sobskincare4in1 #sobskincaremurahmalaysia #sobskincaremurahmurah #sobskincaremurahjb

👉PUTEH PEARL BY SOB👈

PUTEH PEARL

Harga Retail : RM25

Whatsapp Order
http://www.wasap.my/60125295469

PUTEH PEARL Capsule Collagen Snow White by SOB Skincare ini adalah Formula yang khusus untuk putih dan merawat kulit dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli yg dirumus khas dan Exstrak Formula Vitamin C, Vitamin E, Grape Seed & Pure Collagen.
.
Tak perlu lagi pegi inject cucuk sana cucuk sini jika nak putih..hanya ambil 1 capsule PUTEH PEARL je sehari...TERUS PUTIH dalam masa 2 hari.. Cara mkn yg mudah -Amek je PUTEH pearl 2 biji sehari
untuk permulaan.. -Selepas seminggu ambil sebiji sehari atau sebiji selang satu hari.. -Banyakkan air kosong untuk kesan yang cepat.. #putehpearl #putehpearlmurah #kapsulmutiara

RM45 pos RM8

Whatsapp 0135608647

#putehpearl #putehpearlmurah

PUTEH PEARL
RM35
Rm26X5

0122071553

#PUTEHPEARL
#putehpearl
#putehcollagen

MOST RECENT

SALE (VALID UNTIL 28 MAY 2017)
PUTEH PEARL
RM22
+ POS RM8SM, RM12SS
.
DM/ WA 012-4466135
.
#putehpearl
#putehpearloriginal
#putehpearloriginalmurah
#produkkosmetiktermurah
#kosmetikmurah

KEBAIKAN PUTEH PEARL
.
.
Membantu mencerahkan kulit
.
Membantu melembabkan kulit
.
Membantu merawat kulit kering .
Membantu merawat kulit bersisik
.
Kulit lebih sihat dan bermaya
.
Melindungi kulit dari sinaran UV
.
Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang menyebabkan kulit kusam
.
Memudarkan parut-parut lama .
Membantu memulihkan kulit
.
.
CARA PENGAMBILAN .
.ambil Puteh Pearl 2 biji sehari untuk permulaan..
.
.
.Selepas seminggu ambil sebiji sehari atau sebiji selang satu hari.
.
.
Banyakkan air kosong untuk kesan yang cepat.. RM25
postage
SM RM8 / SS RM12

#putehpearl
#sobputehpearl
#putehpearlcapsule
#putehpearlmurah #putehpearlsob
#putehpearlcapsulecollagensnowwhite
#putihgebu #kulitcantik #kulitputih
#merawatkulit
#melindungikulit #membaikpulihkulit

👉PUTEH PEARL BY SOB👈

PUTEH PEARL

Harga Retail : RM25

Whatsapp Order
http://www.wasap.my/60125295469

PUTEH PEARL Capsule Collagen Snow White by SOB Skincare ini adalah Formula yang khusus untuk putih dan merawat kulit dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli yg dirumus khas dan Exstrak Formula Vitamin C, Vitamin E, Grape Seed & Pure Collagen.
.
Tak perlu lagi pegi inject cucuk sana cucuk sini jika nak putih..hanya ambil 1 capsule PUTEH PEARL je sehari...TERUS PUTIH dalam masa 2 hari.. Cara mkn yg mudah -Amek je PUTEH pearl 2 biji sehari
untuk permulaan.. -Selepas seminggu ambil sebiji sehari atau sebiji selang satu hari.. -Banyakkan air kosong untuk kesan yang cepat.. #putehpearl #putehpearlmurah #kapsulmutiara

-----HARGA PROMOSI--------
16 MEI HINGGA 20 MEI SHJ..
💗💗 SALES HARI GURU.. 💗💗
FOLLOW IG : @kosmetik_murahnye
LIKE FB: Kosmetik murah RN83
📲 0193423745 📞
.
🌷PUTEH PEARL 🐾RM24
🌷HANNIS CAPSULE 🐾RM19
🌷FD NARS 🐾RM12
🌷BRUSH NARS KABUKI 🐾RM20
🌷MORPHE POWDER 🐾RM10
.
.
.
#putehpearl #hanniscapsule #foundationnars #brushnars #morphepowder

🌸PUTEH PEARL🌸. RM27/PCS
.HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM7SM (500g)/RM10SM (1kg)
🚚POS LAJU: RM11SS (500g)/RM16SS (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA* ♛ cara order produk ♛ ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsaap ke no 0143525687.
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- DM / Whatsapp 0143525687 to order.. #kecikshoppe #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #onlineshopping #onlineshopmurah #sale #bazarpaknil #jomfollow #malaysiatrustedselleronline #malaysiatrustedseller #malaysiaonlineshopping #kosmetikoriginal #produkkecantikanmurah #makeupmurah #morpheliquidmatte #morpheliquidmattemurah #putehpearl #putehpearlmurah

🌸PUTEH PEARL🌸

HARGA :
RM32/PCS
RM25 MIN 5PCS

#puteh #putehgebu #putehpearl #putehpearlmurah

Memang x sia2 sy amalkn #putehpearl ni..!! alhamdulillah kulit makin cantik, pinkish, gebu jer..
.
Siapa kat sini nak kulit PUTEH ??
mudah sahaja 1kapsul setiap hari.
kulit gebu , pinkish tak perlu lagi injection.
setiap hari hanya amalkan PUTEH pearl
.
Tak perlu risau dan gerenti SELAMAT
kesan seawal 3 hari
lelaki perempuan boleh amalkan
Produk PUTEH PEARL
.
Puteh Pearl Capsule Collagen Snow White.
.
Cantik2 kat luar..kt dalam kena la cantik jugak..makan lah PUTEH PEARL..
.
Nak Putih Gebu Glowing Flawless🌹
.
Sila whatsapp admin 017-9394345
.
Sila klik LINK di bawah ni tuk wassap!!
.
http://www.wasap.my/60179394345
http://www.wasap.my/60179394345
http://www.wasap.my/60179394345
.
#puteh #putehpearl #sobskincare #sobsolution #capsulecollagen #snowwhite #putehtestimoni #putihdalamseminggu #putihdenganselamat #putihdengancepat

MANFAAT PUTEH PEARL
:
🍁Membantu mencerahkan kulit.
🍁Membantu melembabkan kulit.
🍁Membantu merawat kulit kering.
🍁Membantu merawat kulit bersisik,
Kulit lebih sihat dan bermaya.
🍁Melindungi kulit dari sinaran UV.
🍁Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang
menyebabkan kulit kusam.
🍁Memudarkan parut-parut lama.
🍁Membantu memulihkan kulit.
:
PUTEH PEARL CAPSULE COLLAGEN SNOW WHITE
(15 KAPSUL - 1000 MG) ,
:
:
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN PUTEH PEARL
,
Vitamin C.
Vitamin E.
Grape Seed.
Pure Collagen.
:
:
CARA PENGAMBILAN PUTEH PEARL
:
Ambil je Puteh Pearl 2 biji sehari untuk permulaan..
Selepas seminggu ambil sebiji sehari atau sebiji selang satu hari.
Banyakkan air kosong untuk kesan yang cepat..
Kesan hanya seawal 2 hari.
:
:
TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT WAJAH
:
✅Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
kimia yang boleh merosakkan muka anda. ✅Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah. ✅Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. :
:
KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
:
Puteh Pearl produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.
:
:
PANTANG LARANG PUTEH PEARL
:
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat.
❌Kurangkan makanan tidak berkhasiat
❌Lemak tinggi.
❌Berminyak.
❌Minuman keras.
❌Minuman bergas.
:

#putehpearl #putehpearlmurah #putehpearlcapsule #putehpearlcapsulecollagensnowwhite #putehpearlborong

SOB SOLUTION Rm 77sm / 82ss + free pos
Readystock!! Grab it guys! 📦 .

Whatssap 01440476612
.

SOB Solution ini adalah produk penjagaan kulit yang boleh merawat semua masalah kulit lelaki & wanita.
.
-Mengandungi FACE SCRUB yg bertindak menghakis segala kotoran.
.
-Tekstur UV Cream & Beauty Cream sangat lembut dan tidak melekit.
.
-Tidak menyebabkan pengelupasan pd kulit muka.
.
-Selamat digunakan (bebas kimia merbahaya)
.
-Dikilangkan bertaraf GMP. -Kesan seawal beberapa hari sahaja.
.
-Ade kelulusan K K M.

Nak Putih Gebu Glowing Flawless🌹
.
Sila whatsapp admin 011-40476612

#puteh #putehpearl #sobskincare #sobsolution #capsulecollagen #snowwhite #putehtestimoni #putihdalamseminggu #putihdenganselamat #putihdengancepat

#putehpearl
#freepostage

PUTEH PEARL . RM60 sm . 🍀Membantu mencerahkan kulit 🍀Membantu melembabkan kulit 🍀Membantu merawat kulit kering 🍀Membantu merawat kulit bersisik 🍀Kulit lebih sihat dan bermaya 🍀
Melindungi kulit dari sinaran UV 🌷Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang menyebabkan kulit kusam 🌷Memudarkan parut-parut lama 🌷Membantu memulihkan kulit

MANFAAT PUTEH PEARL

Membantu mencerahkan kulit
Membantu melembabkan kulit
Membantu merawat kulit kering
Membantu merawat kulit bersisik
Kulit lebih sihat dan bermaya
Melindungi kulit dari sinaran UV
Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang
menyebabkan kulit kusam
Memudarkan parut-parut lama
Membantu memulihkan kulit

Harga : RM40
Ws 011-11416552

#putehpearl #pulihkulit

PUTEH PEARL CAPSULE COLLAGEN SNOW WHITE
(15 KAPSUL - 1000 MG)

Rm55 sahaja

MANFAAT PUTEH PEARL

Membantu mencerahkan kulit
Membantu melembabkan kulit
Membantu merawat kulit kering
Membantu merawat kulit bersisik
Kulit lebih sihat dan bermaya
Melindungi kulit dari sinaran UV
Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang
menyebabkan kulit kusam
Memudarkan parut-parut lama
Membantu memulihkan kulit

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN PUTEH PEARL

Vitamin C.
Vitamin E.
Grape Seed.
Pure Collagen.

CARA PENGAMBILAN PUTEH PEARL

Ambil je Puteh Pearl 2 biji sehari untuk permulaan..
Selepas seminggu ambil sebiji sehari atau sebiji selang satu hari.
Banyakkan air kosong untuk kesan yang cepat..
Kesan hanya seawal 2 hari.

TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT WAJAH

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.
KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Puteh Pearl produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
HALAL dan disahkan KKM !. PANTANG LARANG PUTEH PEARL

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas

#putehpearl #putihkankulit #putihkanmuka #collagen #snowwhite

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags