#purebysafiyyahosmanpb

MOST RECENT

Clearance sale!!!
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
BBE Oil - 2
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 6
Lipbalm-5
Kick it- 2
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 35 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Clearance sale!!!
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
BBE Oil - 2
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 6
Lipbalm-5
Kick it- 2
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 35 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Clearance sale!!!
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
BBE Oil - 2
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 6
Lipbalm-5
Kick it- 2
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 35 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Yeahhhh!!! Clearance sale bermula
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
BBE Oil - 2
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 7
Lipbalm-5
Kick it- 2
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 30 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Yeahhhh!!! Clearance sale bermula
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
BBE Oil - 2
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 7
Lipbalm-5
Kick it- 2
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 35 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Yeahhhh!!! Clearance sale bermula
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
BBE Oil - 2
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 7
Lipbalm-5
Kick it- 2
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 30 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Ok clearance sales!

Peminat #purebysafiyyahosman atau yang baru nak cuba boleh cepat-cepat whatsapp 0125573571 (klik je link di bio) atau kalau nak free pos, boleh search syafiqahardini di shopee. Untuk COD, ada banyak tempat juga boleh cod sebab saya nak travel banyak tempat minggu ni, so boleh whatsapp cepat untuk set masa dan tarikh ok. 😊
P/s : barang terhad ya. 1st come 1st serve.😁 #purebysafiyyahosmanpb
#purebysafiyyahosmannb
#purebysafiyyahosmanmarang
#purebysafiyyahosmankl

Postage for tomorrowπŸ€—
.
Stock BBE Oil tinggal 2 botol sahaja lagi. Cepat2 place your order. Special price sis bagi dan dapat free gifts dry herbs 11gram yang bernilai RM10
.
DM @ WA +60126741769 for fast response
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #bbeoil #clearancesale

Assalamua'laikum wbt.

For your information, Pbso has made sudden decision to terminate all stokis/agents/dropshippers.

So! Meh habiskan stok yang tinggal dengan harga lebih murah. Rugi siapa tak grab peluang ni! Bukan mudah nak dapat natural product harga gini πŸ‘

Free pos boleh beli through shopee ok. Search je syafiqahardini 🌼

Boleh juga whatsapp 0125573571. Link di bio. Stok terhad ya. Apa yang ada pada saya dan stokis sahaja. πŸ€—
#purebysafiyyahosman
#pbso
#purebysafiyyahosmanpb
#naturalproduct

Last 2 pieces of soap BE-U.😁
.
Thank you sebab tolong habiskan stock
.
Rezeki juga sebab dapat free brooch yg kita beli dari Sabah dan dry herbs 11 gram. Special one sebab time tadi kemas2 rumah jumpa balik khazanah souvenir. Bila pergi vacation mmg beli utk kwn2 and family. Kdg2 terlebih2 so jadilah macam ni but it’s not too late kan dan kira rezeki customer kita ni.πŸ˜„
.
So, officially stock skincare dah habis tau. Tinggal seperti yang dlm list:
.
BBE Oil- 3
Liptint- 7
Lipbalm-5
Lipscrub-1
Kick it-2
.
Cepat2 place your order. Mana tahu dapat special free gift dari sis lagi.πŸ˜„
.
Boleh juga membuat pembelian di akaun Shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #skincare #postage

Thank you my bff for your support.😘
.
Boleh sekali post nanti😁
.
Cepat2 produk x berapa banyak dah most of skincare product dah sold out. Yang tinggal as per details:
.
Liptint- 7
Lipbalm- 4
Kick it- 2
Facemask-2
BBE Oil- 3
Lipscrub-1
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang bernilai RM 10 (sementara stok masih ada)
.
DM @ WA +60126741769 for fast response
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Thank you for your purchased. Semoga selamat sampai ke Sabah.😁
.
Clearance sale masih lagi berlangsung dan setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yg bernilai RM 10 (sementara stok masih ada)
.
Cepat2 DM @ WA +60126741769 for fast response
.
Utk dptkan free postage boleh membuat pembelian melalui akaun Shopee:
.
shoppe.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Yeahhhh!!! Clearance sale bermula
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
Soap BE-U- 4
BBE Oil - 3
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 7
Lipbalm-7
Kick it- 1
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 30 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Yeahhhh!!! Clearance sale bermula
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
Soap BE-U- 4
BBE Oil - 3
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 7
Lipbalm-7
Kick it- 1
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 30 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Yeahhhh!!! Clearance sale bermula
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
Soap BE-U- 4
BBE Oil - 3
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 7
Lipbalm-7
Kick it- 1
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 30 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Yeahhhh!!! Clearance sale bermula
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
Soap BE-U- 4
BBE Oil - 3
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 7
Lipbalm-7
Kick it- 1
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 30 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Yeahhhh!!! Clearance sale bermula
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
Soap BE-U- 4
BBE Oil - 3
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 7
Lipbalm-7
Kick it- 1
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 30 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Yeahhhh!!! Clearance sale bermula
.
Tapi x dah banyak produk pun. Most of skincare dah out of stock
.
Refer pada list ya:
.
Soap BE-U- 4
BBE Oil - 3
Face Mask- 2
Lipscrub-1
Liptint- 7
Lipbalm-7
Kick it- 1
.
Setiap pembelian akan dapat free gift dry herbs 11 gram yang berharga RM 10 jika untuk pembelian (sementara stok masih ada)
.
For fast response WA +60126741769 @ DM
.
For free postage boleh buat pembelian melalui akaun shopee:
.
shopee.com.my/hanisahaini @ search Anysshophilea
.
Free postage minimum pembelian adalah RM 30 dan ke atas ya.😊
.
Cepat2 tolong sis clearkan stock yang ada.😁
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #bazaarpaknil

Settle postage untuk order customer
.
Thank you for your purchased. Minta maaf kalo sepanjang berurusan ada terlebih dan terkurang
.
Ada rezeki kita berurusan lagi.😊
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #clearancesale #postage

COD petang nanti😁
.
Suka customer sbb kita bagi free gifts dry herbs yg 11 gram 4 packs. If 1 pack beli harga RM 10 tau. Rezeki customer sebab kita nak clearkan stock yang ada.😊
.
Once settlekan order, balance of stock kita akan update kemudian okay. Stay tune!!! 😊
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #skincare #clearancestock #COD

Most Popular Instagram Hashtags