#punimedore

MOST RECENT

< Blu sandstone>
Guri qe u krijua ne vend te arit..
Ne Lindjen e larget alkimistet po mundoheshin te zbulonin formulen e krijimit te arit dhe ... ndodhi nje gabim i bukur... u krijua sandstone.

Sandstone është bërë duke shkrirë silicë (rërë), oksid bakri, boraks, dhe kimikate të tjera që reduktojnë bakrin në formën elementare. Kur qelqi është i lëngët dhe ajri është i ndare nga ajo krijohet ajo qe quhet "atmosferë reduktuese e oksigjenit" e cila e mban qelqin të nxehtë të mjaftueshëm për të formuar fleks (xixa- ndriqime te arta) metalike, por jo të shkrihet.
Nderkohe po te pyesim italianet ato pohojne se procedura u zbulua ne shek. XVII nga familja Miotti.
Procedure arabe ose italiane... ne kerkim te arit a argjendit... e rendesishme eshte qe solli te ne flakeruesin Sandstone qe duket sikur mban brenda vetes ndricimet e arit te pazbuluar te alkimisteve.
Vjen ne kombinim me Aquamarine- thesarin e sirenave qe eshre simbol i mendimit te kthjellet dhe qartesise.

Aquamarine 6mm 1300 leke
Aquamarine- Sandstone- cracked quartz per 1500 leke
Dhe Sandstone 8mm me aksesor per 1700 leke
Ose porositi me lire per 3300 leke te treja ne set
#byzylykartizanal #idedhuratash #naturalbracelet #bracelets #kristale #gurenatyral #punimedore #handmadeinalbania

Punuar me gjilpere! #punimedore

Dekoroni shtepin me ngjyrat tuaja te preferuara.Dhurojini ngrohtesi shtepis tuaj me modelet me te vecanta ashtu sic ju i doni.
(Me porosi 😍)
#Crochet
#crohetlove
#crochettherapy
#crochetdetails
#morenahandmade
#artizanalehandmade
#lovedetails
#style
#decor
#homedetails
#interiordesign
#colorfullinteriordesign
#grep
#punimedore
#dekorshtepie
#tiranacity
#order
#porosit

Most Popular Instagram Hashtags