#punggungcantik

4365 posts

TOP POSTS

Double job! 😛
Thanks @hovictor atas kepercayaannya, senang bekerjasama dengan anda dan Kansha! 😂
.
Jangan lupa pas prewed ya, I'll do my best to capture ur sweet moment with @ruthnataliasie 😌😍😌
.
.
#LarryVero
#photographerdadakan
#candid
#punggungcantik

*NAK BODY MONTOK MACAM IZARA AISYAH?* *NAK BODY LENTIK MACAM KILAFAIRY?* SAYA NAK KONGSI RAHSIANYA.

RAMAI ANAK-ANAK DARA DAN MAK-MAK DARA DAH CUBA. SAYA SENDIRI PUN DAH CUBA DAN HASILNYA MEMUASKAN 😉
......................................................................................
*MANFAAT-MAANFAAT PINK LADY:*
👙 membesarkan dan menegangkan 'aset' 👙 meremajakan dan mengetatkan 'miss v'
👙 merawat senggugut dan keputihan
👙 mencerahkan dan mencantikkan kulit
👙 mengurangkan keguguran rambut
👙 mengawal emosi dan selera makan
👙 menurunkan berat badan
👙 melancarkan peredaran darah
👙 mencegah osteoporosis
👙 melewatkan menopause.
.
*Produk ini diluluskan oleh suami-suami di Malaysia!* ......................................................................................
*NAK BODY MONTOK??* Klik http://goo.gl/RDTp4b *NAK BODY LENTIK??* Klik http://goo.gl/RDTp4b

#sayajual #sayamakansayajual #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #cantikluardalam #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantik #payudaracantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatkeputihan #ubatsenggugut #ubatosteoporosis #supplementmalaysia #pikatsuami #caramemikatsuami #projekmemikatsuami

.
Fuh kak! Breast hakak mengancam sungguh! Lelaki hakak kompem cair lah ni. Mau tak, hari-hari nak menggenyeh jer kat breast tu 🙊😜.
.
Kalau dah macam ni gayanya, hari-hari lah en suami tak keluar malam dah. Duk rumah jer. Tunggu anak tidur, lepas tu mula lah manja-manja.
.
Inilah penangan selepas menggunakan Superqueen kak. Ini buka cabaan, ini betul-betul terjadi tau.
.
Dapatkan TUJUH lebaikan dalam satu produk. Ap kelebihan lain selain memontokkan breast? Jom tengok di website kami ☺:
.
⬇⬇⬇.
www.beauvineen.com.
.
Jom PM kami cepat 📱 013-7696948 🙏🏻.
.
#superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami

.
💋Super Montok!!
.
💋Super Mantap!!
.
💋Super Queen!!
.
[Mantap & Montok Seawal 7 Hari!!]
.
Semuanya hanya dari Superqueen Beauvineen. Produk berkualiti tinggi yang formularnya di datangkan dari USA!
.
✔️Produk dengan lulusan KKM no : (MAL11075036TC).
✔️ Dijamin halal.
✔️ 100% herba dan di cipta khas dari 7 herba terpilih!
.
Dapatkan bentuk tubuh yang cantik, seksi & montok serta bonus kulit cerah dan anjal dengan Superqueen BEAUVINEEN 😉.
.
Jom lihat testimoni-testimoni kami :.
⬇️⬇️⬇️.
www.beauvineen.com .
.
☎️ 013-7696948 📱.
.
#superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor

Wow! .
Baru 3 minggu ambil pink lady kawan dah tegur...
.
.
Nafsu makan makin berkurang, salah satu manfaat terbesar pink lady.....
.
.
Punggung pun dah makin mantap, montok.....
.
.
Whatsapp "Pink Lady" ke
60172242847

#nafsumakan
#punggung #punggungcantik #punggungbesar #pinklady #pinkladybodyperfection
#igshopmalaysia #bazaronline #bazaronlinemalaysia #kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu

Rawat kulit sekitar punggung anda, rutinkan dg facial punggung hanya 60rb bs dg rangkaian organik atau buah-buahan.
Proses 45menit
Hanya di larissa pasifik mall lt.1 tegal 😘
#punggung #punggungcantik

Kenapa D'QUEEN BENGKUNG best giler ??
.
✔ Tak panas dan berlipat
✔ Tak bergulung dan keras
✔ Mampu support tulang belakang
✔ Sesuai untuk ibu yang lepas bersalin
✔ 4 tetulang yang akan support pinggang anda
✔ Pembentukkan pinggang yang maksimum
✔ Sangat selesa digunakan untuk harian dan semasa bersenam

@dqueen_corset_hq

.
MONTOKKAN SEMULA PAYUDARA & PUNGGUNG SELEPAS RAYA.
.
.
U'olls tak nak ke lepas raya-raya ni nampak semakin bergetah, semakin menonjol macam ala-ala model gitew 😝.
.
Tak payah risau pasal kurus badan tu, tak payah risau pasal bayudara lembik tu. Semua masalah korang akan selesai hanya dengan #SuperQueen ni sahaja 😉.
.
.
🌸 Payudara & Punggung menegang dan membulat semula 😜.
🌸 Aset korang yang kecik tu akan menggebu macam apam 😍.
🌸 Kulit flawless, dan licin bak hang.
🌸 Miss V mengetat semula (sebab ada kandungan kacip fatimah)
.
.
Dengan gabungan 7 herba terpilih kami. U'olls akan dapat aset yang u'olls idamkan hanya seawal 7 HARI! 😍😍👆🏼.
.
Jom PM kami sekarang 014-9004334 😉.
.
#beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami

🌸FiiRa Breast Serum 🌸
( FIRMING & LIFTING ) ❤️Memantapkan
❤️Menganjalkan
❤️Menggebukan
❤️Membulatkan
❤️ Membentukkan
❤️Memontokkan 🌸Seawal 7 hari sahaja kesan perubahan ternyata begitu berkesan🌸 ❌tidak perlu menghabiskan duit untuk pergi cucuk,makan pil Atau vitamin❌ ✔️Hanya sapu sahaja dapat menyerap ke dalam kulit Dan memberi kesan yang sangat cepat✔️ CARA PENGGUNAAN :
1. Sehari 2 kali .
2. Pakai beberapa drop sahaja selepas mandi dan masa nak tidur.. 3.masa sapu lotion buat urutan secara membulat di sekeliling payudara.
4. Kesan boleh di lihat dalam tempoh 7 hari.. selamat mencuba.. INGREDIENTS:
Aqua,mineral oil,caprylic ,hydrolyzed collAgen,milk protein,fruit extract,fragrance, vit C,E, B3,argan oil.. Net content : 50 ml
Harga rm69.90

SEBOTOL 2BULAN PGUNAAN.!! *Beli 2 siap dapat free gift tau*

Whatsapp 0164830485

MOST RECENT

.
Fuh kak! Breast hakak mengancam sungguh! Lelaki hakak kompem cair lah ni. Mau tak, hari-hari nak menggenyeh jer kat breast tu 🙊😜.
.
Kalau dah macam ni gayanya, hari-hari lah en suami tak keluar malam dah. Duk rumah jer. Tunggu anak tidur, lepas tu mula lah manja-manja.
.
Inilah penangan selepas menggunakan Superqueen kak. Ini buka cabaan, ini betul-betul terjadi tau.
.
Dapatkan TUJUH lebaikan dalam satu produk. Ap kelebihan lain selain memontokkan breast? Jom tengok di website kami ☺:
.
⬇⬇⬇.
www.beauvineen.com.
.
Jom PM kami cepat 📱 013-7696948 🙏🏻.
.
#superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami

Macam ni laa keadaan punggung sis nanti kalau sarung D'QUEEN BUTT GIRDLE 😍

Tak lama lagi sis dapat lah punggung idaman sis balik

Rm 60 exc postage

Whatsapp 📲 +6019 344 4248

Duduk terlalu lama pun boleh menyebabkan punggung jadi leper tau sis!

Tapi kalau sis pakai D'QUEEN BUTT GIRDLE ni, hilang masalah punggung leper tuu

Yang ada, punggung mantap! 😍

Rm 60 exc postage

Whatsapp 📲 +6019 344 4248

Kenapa D'QUEEN BENGKUNG best giler ??
.
✔ Tak panas dan berlipat
✔ Tak bergulung dan keras
✔ Mampu support tulang belakang
✔ Sesuai untuk ibu yang lepas bersalin
✔ 4 tetulang yang akan support pinggang anda
✔ Pembentukkan pinggang yang maksimum
✔ Sangat selesa digunakan untuk harian dan semasa bersenam

@dqueen_corset_hq

.
.
Good Bye PushUp Bra 🤗.. Sekarang I Dah Ada Love Potion By HushHush.. Sapu-Sapu Terus Mantop. Lepas Ni Dah Tak Tertipu Lagi Guna Bra Tebal-Tebal 😂.
.
Seriusly Terkejut Tengok Cik Tek Bertukar Saiz Tauu 😱. Memang Terbaik. Tak Sia-Sia Beli LOVE POTION by HUSHHUSH..
.
Jom Rebut Promo Merdeka Sekarang Untuk Dapatkan Harga Jimat Berbaloi-Baloi. Nurul Nak Belanja Postage Untuk Cik Gojess Semua 😘.
.
.
Whatapp 'HUSHMERDEKA' Ke 📲 +6011 2808 1003
📲 +6011 2808 1003
📲 +6011 2808 1003

Perut mana perut? Tulahh sape suruh minum carboflex?
.
Apa yang uols kena terima bila consune carboflex 💋 👄 Badan susut
🍭 Berat badan berkurangan
👄 Selera makan berkurangan
🍭 Kena beli baju baru
.
Hoooorayyy!

Amazing! Hebat! Terbaik!
.
Dari 74kg turunnnnmnn 57kg
.
Dari mak-mak bertukar ke anak dara.
.
Melentiksss uols. .

Kadang-kadang bila tengok je makanan depan mata, memang nafsu makan makin bergelora.
.
Yelahhh nak-nak waktu hari raya. Kalau boleh semua benda nak dijamahnya.
.
That's why uols perlukan bantuan Deflex. .
Deflex ni bertindak sebagai detox yang boleh flush segala lebihan-lebihan makanan yang tak diperlukan dalam usus.
.
Minum waktu malam, pagi esok get ready la nak berdating dengan Mr Toilet. Kihkih .

Harga - Rm100ss | Rm110sm
15 Sachet .
📱016 - 3225218

TESTIMONI CARBOFLEX
.
Dari 90kg turun ke 61.9kg
.
Carboflex ni minuman kesihatan yang boleh membakar lemak secara efektif. .
Dahlahh sedap!
.
Harga - Rm128sm | Rm138ss
.
📱016 - 3225218

Close up lagi material D'QUEEN BUTT GIRDLE ni untuk awak 😍
.
Tak percaya lagi dia sangat selesa tak tau laa 😝

Kelebihan D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET
.
👙Korset 'One Piece Full Body' membuatkan ia tidak bergulung semasa duduk atau semasa berjalan
.
👙Anda tidak perlu buka korset untuk ke tandas
.
👙Anda senang nak menyusukan anak kerana boleh pakai bra yang biasa anda pakai
.
👙Mempunyai cangkuk 3 tahap yang anda boleh ketatkan atau longgarkan ikut keselesaan
.
👙Direka supaya mudah disarungkan dan dibuka
.
👙Kain yang tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun
.
👙Tali di bahu yang boleh dilaraskan mengikut keselasaan ketinggian anda
.
👙Harga sangat murah dan mampu dimiliki

Percayalah awak, D'QUEEN SLIMMING SHAPEWEAR ni tak panas langsung! Lagi selesa adalah 😍

@dqueen_corset_hq

💃🏻QUEEN PREMIUM KORSET BY SARA ANNA💃🏻
.
Mari Bentuk semula pinggang anda dengan korset premium latex dari sara anna. Korset yang memberi bentuk yang menawan dengan serta merta mengukir setiap inci pinggang dan perut anda.
.
✨KELEBIHAN✨
.
⭐Perut mengurus dan pinggang yang mengecil
⭐Bahagian dada kelihatan naik dan besar
⭐Pembentukan tubuh badan
⭐Bahagian pinggang yang makin mengecil. ⭐Kelihatan 1,2 atau 3 kali ganda kurus
⭐Bentuk tubuh badan yang menawan dan lebih cantik
⭐Harga yang jauh lebih murah dengan quality yang lebih bagus
⭐Di import dan dihasilkan dengan kain yang terbaik
⭐Kesan yang serta merta dengan sekali pemakaian ⭐Boleh di pakai dengan apa pun baju tanpa memberi kesan
⭐Mendapat anugerah korset latex terbaik
⭐9 spiral cord, antara yang terbanyak supaya anda selesa dan korset TAKKAN BERGULUNG

Apa yang membuatkan Queen premium korset lebih istimewa berbanding yang lain? • material Lining -cotton 96% -spandex 4% Core -latex 100%
.
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
.
WHATSAPP 019 463 2883 atau klik saja link di atas 👆🏼
.
#korsetmurah #korset #korsetoriginal #korsetbadan #korsetbysaraanna #punggungcantik #testimoni #lemakbadan #sayajualkorset #bazarpaknil #hargapromosi #freepostage #jomkurus #jk1m #pushupbra #pushuppantsmalaysia #korsetmalaysiamurah #korsetterbaik #trustedseller #igreviewmurah #igreviewfree

💃🏻QUEEN PREMIUM KORSET BY SARA ANNA💃🏻
.
Mari Bentuk semula pinggang anda dengan korset premium latex dari sara anna. Korset yang memberi bentuk yang menawan dengan serta merta mengukir setiap inci pinggang dan perut anda.
.
✨KELEBIHAN✨
.
⭐Perut mengurus dan pinggang yang mengecil
⭐Bahagian dada kelihatan naik dan besar
⭐Pembentukan tubuh badan
⭐Bahagian pinggang yang makin mengecil. ⭐Kelihatan 1,2 atau 3 kali ganda kurus
⭐Bentuk tubuh badan yang menawan dan lebih cantik
⭐Harga yang jauh lebih murah dengan quality yang lebih bagus
⭐Di import dan dihasilkan dengan kain yang terbaik
⭐Kesan yang serta merta dengan sekali pemakaian ⭐Boleh di pakai dengan apa pun baju tanpa memberi kesan
⭐Mendapat anugerah korset latex terbaik
⭐9 spiral cord, antara yang terbanyak supaya anda selesa dan korset TAKKAN BERGULUNG

Apa yang membuatkan Queen premium korset lebih istimewa berbanding yang lain? • material Lining -cotton 96% -spandex 4% Core -latex 100%
.
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
.
WHATSAPP 019 463 2883 atau klik saja link di atas 👆🏼
.
#korsetmurah #korset #korsetoriginal #korsetbadan #korsetbysaraanna #punggungcantik #testimoni #lemakbadan #sayajualkorset #bazarpaknil #hargapromosi #freepostage #jomkurus #jk1m #pushupbra #pushuppantsmalaysia #korsetmalaysiamurah #korsetterbaik #trustedseller #igreviewmurah #igreviewfree

💃🏻QUEEN PREMIUM KORSET BY SARA ANNA💃🏻
.
Mari Bentuk semula pinggang anda dengan korset premium latex dari sara anna. Korset yang memberi bentuk yang menawan dengan serta merta mengukir setiap inci pinggang dan perut anda.
.
✨KELEBIHAN✨
.
⭐Perut mengurus dan pinggang yang mengecil
⭐Bahagian dada kelihatan naik dan besar
⭐Pembentukan tubuh badan
⭐Bahagian pinggang yang makin mengecil. ⭐Kelihatan 1,2 atau 3 kali ganda kurus
⭐Bentuk tubuh badan yang menawan dan lebih cantik
⭐Harga yang jauh lebih murah dengan quality yang lebih bagus
⭐Di import dan dihasilkan dengan kain yang terbaik
⭐Kesan yang serta merta dengan sekali pemakaian ⭐Boleh di pakai dengan apa pun baju tanpa memberi kesan
⭐Mendapat anugerah korset latex terbaik
⭐9 spiral cord, antara yang terbanyak supaya anda selesa dan korset TAKKAN BERGULUNG

Apa yang membuatkan Queen premium korset lebih istimewa berbanding yang lain? • material Lining -cotton 96% -spandex 4% Core -latex 100%
.
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
.
WHATSAPP 019 463 2883 atau klik saja link di atas 👆🏼
.
#korsetmurah #korset #korsetoriginal #korsetbadan #korsetbysaraanna #punggungcantik #testimoni #lemakbadan #sayajualkorset #bazarpaknil #hargapromosi #freepostage #jomkurus #jk1m #pushupbra #pushuppantsmalaysia #korsetmalaysiamurah #korsetterbaik #trustedseller #igreviewmurah #igreviewfree

💃🏻QUEEN PREMIUM KORSET BY SARA ANNA💃🏻
.
Mari Bentuk semula pinggang anda dengan korset premium latex dari sara anna. Korset yang memberi bentuk yang menawan dengan serta merta mengukir setiap inci pinggang dan perut anda.
.
✨KELEBIHAN✨
.
⭐Perut mengurus dan pinggang yang mengecil
⭐Bahagian dada kelihatan naik dan besar
⭐Pembentukan tubuh badan
⭐Bahagian pinggang yang makin mengecil. ⭐Kelihatan 1,2 atau 3 kali ganda kurus
⭐Bentuk tubuh badan yang menawan dan lebih cantik
⭐Harga yang jauh lebih murah dengan quality yang lebih bagus
⭐Di import dan dihasilkan dengan kain yang terbaik
⭐Kesan yang serta merta dengan sekali pemakaian ⭐Boleh di pakai dengan apa pun baju tanpa memberi kesan
⭐Mendapat anugerah korset latex terbaik
⭐9 spiral cord, antara yang terbanyak supaya anda selesa dan korset TAKKAN BERGULUNG

Apa yang membuatkan Queen premium korset lebih istimewa berbanding yang lain? • material Lining -cotton 96% -spandex 4% Core -latex 100%
.
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
.
WHATSAPP 019 463 2883 atau klik saja link di atas 👆🏼
.
#korsetmurah #korset #korsetoriginal #korsetbadan #korsetbysaraanna #punggungcantik #testimoni #lemakbadan #sayajualkorset #bazarpaknil #hargapromosi #freepostage #jomkurus #jk1m #pushupbra #pushuppantsmalaysia #korsetmalaysiamurah #korsetterbaik #trustedseller #igreviewmurah #igreviewfree

💃🏻QUEEN PREMIUM KORSET BY SARA ANNA💃🏻
.
Mari Bentuk semula pinggang anda dengan korset premium latex dari sara anna. Korset yang memberi bentuk yang menawan dengan serta merta mengukir setiap inci pinggang dan perut anda.
.
✨KELEBIHAN✨
.
⭐Perut mengurus dan pinggang yang mengecil
⭐Bahagian dada kelihatan naik dan besar
⭐Pembentukan tubuh badan
⭐Bahagian pinggang yang makin mengecil. ⭐Kelihatan 1,2 atau 3 kali ganda kurus
⭐Bentuk tubuh badan yang menawan dan lebih cantik
⭐Harga yang jauh lebih murah dengan quality yang lebih bagus
⭐Di import dan dihasilkan dengan kain yang terbaik
⭐Kesan yang serta merta dengan sekali pemakaian ⭐Boleh di pakai dengan apa pun baju tanpa memberi kesan
⭐Mendapat anugerah korset latex terbaik
⭐9 spiral cord, antara yang terbanyak supaya anda selesa dan korset TAKKAN BERGULUNG

Apa yang membuatkan Queen premium korset lebih istimewa berbanding yang lain? • material Lining -cotton 96% -spandex 4% Core -latex 100%
.
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
.
WHATSAPP 019 463 2883 atau klik saja link di atas 👆🏼
.
#korsetmurah #korset #korsetoriginal #korsetbadan #korsetbysaraanna #punggungcantik #testimoni #lemakbadan #sayajualkorset #bazarpaknil #hargapromosi #freepostage #jomkurus #jk1m #pushupbra #pushuppantsmalaysia #korsetmalaysiamurah #korsetterbaik #trustedseller #igreviewmurah #igreviewfree

💃🏻QUEEN PREMIUM KORSET BY SARA ANNA💃🏻
.
Mari Bentuk semula pinggang anda dengan korset premium latex dari sara anna. Korset yang memberi bentuk yang menawan dengan serta merta mengukir setiap inci pinggang dan perut anda.
.
✨KELEBIHAN✨
.
⭐Perut mengurus dan pinggang yang mengecil
⭐Bahagian dada kelihatan naik dan besar
⭐Pembentukan tubuh badan
⭐Bahagian pinggang yang makin mengecil. ⭐Kelihatan 1,2 atau 3 kali ganda kurus
⭐Bentuk tubuh badan yang menawan dan lebih cantik
⭐Harga yang jauh lebih murah dengan quality yang lebih bagus
⭐Di import dan dihasilkan dengan kain yang terbaik
⭐Kesan yang serta merta dengan sekali pemakaian ⭐Boleh di pakai dengan apa pun baju tanpa memberi kesan
⭐Mendapat anugerah korset latex terbaik
⭐9 spiral cord, antara yang terbanyak supaya anda selesa dan korset TAKKAN BERGULUNG

Apa yang membuatkan Queen premium korset lebih istimewa berbanding yang lain? • material Lining -cotton 96% -spandex 4% Core -latex 100%
.
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
👍🏼HARGA : RM 189 SAHAJA ( termasuk kos penghantaran)
.
WHATSAPP 019 463 2883 atau klik saja link di atas 👆🏼
.
#korsetmurah #korset #korsetoriginal #korsetbadan #korsetbysaraanna #punggungcantik #testimoni #lemakbadan #sayajualkorset #bazarpaknil #hargapromosi #freepostage #jomkurus #jk1m #pushupbra #pushuppantsmalaysia #korsetmalaysiamurah #korsetterbaik #trustedseller #igreviewmurah #igreviewfree

Close up untuk BEAUTE LIFT BUTT GIRDLE!
_
✅material yang sangat awesome
✅tak bergulung
✅tak panas
_
Yang penting bila pakai selesanya ! N harga berbaloi baloi murah pulak tu😍
_
Price : RM 49sm/ RM52ss
Postage: RM8sm/ss

Most Popular Instagram Hashtags