#punggungcantik

3881 posts

TOP POSTS

Double job! 😛
Thanks @hovictor atas kepercayaannya, senang bekerjasama dengan anda dan Kansha! 😂
.
Jangan lupa pas prewed ya, I'll do my best to capture ur sweet moment with @ruthnataliasie 😌😍😌
.
.
#LarryVero
#photographerdadakan
#candid
#punggungcantik

.
MONTOK & SEKSI SEBELUM RAYA.
.
.
U'olls tak nak ke raya-raya ni nampak semakin bergetah, semakin menonjol dengan baju baru macam ala-ala model gitew 😝.
.
Tak payah risau pasal kurus badan tu, tak payah risau pasal bayudara lembik tu. Semua masalah korang akan selesai hanya dengan #SuperQueen ni sahaja 😉.
.
.
🌸 Payudara & Punggung menegang dan membulat semula 😜.
🌸 Aset korang yang kecik tu akan menggebu macam apam 😍.
🌸 Kulit flawless, dan licin bak hang.
🌸 Miss V mengetat semula (sebab ada kandungan kacip fatimah)
.
.
Dengan gabungan 7 herba terpilih kami. U'olls akan dapat aset yang u'olls idamkan hanya seawal 7 HARI! 😍😍👆🏼.
.
Jom PM kami sekarang 011-10269285 😉.
.
#beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru

1. Butt lifter panty
.
Size: S, M, L & XL
.
Colour : Nude or Black
.
2. All In One Hip & Butt Panty .
Sizes: S, M,L, XL, XXL, XXXL
.
Colour : Black or Nude
.
3. Seamless butt panty .
Sizes: S, M, L, XL, XXL
.
Colour : Black & nude
.
4. Seamless Highwaist butt panty .
Sizes: S, M, L, XL
.
Colour : Black & nude
.
Whatsapp 018-2250059
.
#butt #buttlifters #buttliftersmalaysia #paddedpanty #paddedpantymurah #punggungmontok #punggungcantik #seluardalam #seluardalamwanita #sayajual #sayajualmurah #bypos #trustedseller #slim #corset #follow4follow #like4follow

Duduk terlalu lama pun boleh buat punggung awak leper tauu

Awak cuba lah D'QUEEN BUTT GIRDLE ni. Confirm awak dapat shape badan yang diidamkan

🎀 BEAUTY BUTTOCK SOAP
.
Mengembailkan ASET PUNGGUNG mereka
yg bernilai BERJUTA! SUAMI HAPPY, SUAMI GERAM, HUBUNGAN PALING MERIAH, SUAMI SUKA, SUAMI BAHAGIA dengan adanya Beauty Buttock Soap!!!
.
Anak dara juga digalakkan pakai sabun ni tau! 😍
.
📦 READY STOCK
.
📮 RM 20
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 DM / Whatsapp #0122808553
.
#myjuerneys #myjuerneysBeautybuttocksoap #sayajual #produkkesihatan #neelofa #bazaarpaknil #cheta #lofattah #fazura #ukm #uum #usm #produkkecantikan #jamu #hukm #ppum #ppukm #lofattah #kulitputih #putihmulus #zarazya #quputeh #dherbs #punggungcantik #jejakkarmila #beautybuttocksoap #ceritakita #nakputih

.
Dapatkan Punggung Yang Seksi, Montok & Mantap Seawal 7 HARI Hanya Dengan SUPERQUEEN.
.
🤗Tanpa perlu pembedahan.
🤗Tanpa perlu urutan.
🤗Tanpa perlu suntikan yang merbahaya.
.
Hanya perlu makan Dua biji sehari & U'olls semua akan dapat breast & punggung yang bulat serta menawan 😍.
.
SUPERQUEEN mampu membuat kulit cantik, halus serta badan yang montok dan menggoda. Pasti laki u'olls nak bermanja jer dah lepasni 😘🙈.
.
Whatsapp kami 📱013-7696948☎️.
.
#superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor

Siapa yang nak cuba Pink Lady Body Perfection, tapi takut nak beli online, boleh COD atau self pick up dari Eny yaaa! COD ini terhad sementara stok masih ada. Selepas stok dah habis, tiada lagi COD yaaa. Selepas ini, semua order Pink Lady akan dihantar direct dari HQ sahaja 💖

#sayajual #sayamakansayajual #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #cantikluardalam #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantik #payudaracantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatkeputihan #ubatsenggugut #ubatosteoporosis #supplementmalaysia #pikatsuami #caramemikatsuami #projekmemikatsuami

.
Nak nampak lebih seksi dan mantap? Inilah masanya dan inilah rahsianya. SuperQueen Beauvineen.
.
Perubahan hanya seawal TUJUH hari sahaja! Putih, Gebu & Montok!
.
Apa lagi yang seorang wanita / isteri impikan selain menjadi seorang pemaisuri (QUEEN) untuk suami? Cantikkanlah diri anda wahai seorang wanita..
.
Jom PM kami 📱 011-10269285 ☎.
.
#superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru

MOST RECENT

#SUPERQUEENBEAUVINEEN
.
Antara kelebihan2 yg terdapat dalam #SUPERQUEENBEAUVINEEN ni :
.
🌸payudara yang semakin membulat dan menawan.
🌸punggung yang semakin menaik dan menggoda.
🌸kulit yang semakin menegang, anjal dan cerah.
🌸miss V semakin rapat seperti anak dara.
.
.
P/S : kami memang tak bertanggungjawab kalau lepasni encik suami u'olls asyik nak berkepit dengan u'olls je
.
Tunggu apa lagi ? ?
WS 0132621408 @ click link kat bio @jomcantikwithamirah
.
#jomcantikwithamirah
#superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru

Ouh yaa, kalau awak purchase D'QUEEN PLUS SIZE GIRDLE ni sekali dengan top dia, awak dapat harga menjunam tauu

So, apa lagi? Cepat cepat ukur. Pilih size awak. Terus whatsapp CikVia!

Ni contoh model pakai D'QUEEN PLUS SIZE CORSET
.
Size available 4XL sampai 8XL tauuu
.
Cepat cepat ukur pinggang awak ❤

D'QUEEN PLUS SIZE CORSET
.
Awak teringin nak kurus tapi corset tak ada size untuk awak?

Ni CikVia ada plus size corset untuk awak. So, tak ada alasan lagi nak kurus kan?

#pinkladybodyperfection:
Pinklady Body Perfection adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit/kebaikan, antara benefit PINKLADY: ❤️ Menambah cupsize payudara
❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur
❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V (faraj)
❤️ Merawat keputihan yang kronik
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus
❤️ Memantapkan punggung
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal
❤️ Mengurangkan stress
❤️ Mengurangkan keguguran rambut
❤️ Melebatkan kembali rambut
❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata
❤️ Mengurangkan "period pain" (senggugut)
❤️ Mengurangkan risiko cancer
❤️ Menyuburkan dan memudahkan proses untuk hamil
❤️ Melambatkan menopause
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis"
❤️ Menghilangkan mood swing, hot flash - tanda menopause
❤️ Menambah volume susu ibu
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita
.
Jika berminat pm@dm
fast respon bole wasap
013-8549851
013-8549851
#merawatkeputihanmissv #merawatmissvberbau #merawatmasalahwanita #merawatsecarasihat #merawatmasalahmata #merawatmissvgelap #merawatmissvgatal #merawatmasalahwanita #merawatmissvberbau #merawatmissv #punggunganjal #punggungseksi #punggungbesar #punggungmontok #punggungmantap #punggungcantik #payudaramulus #payudaraideal #payudarabesar #payudarabulat #payudaraberisi #payudarakencang #payudarasehat

Close up lagi sikit untuk awakk

D'QUEEN BUTT GIRDLE yang hot selling ni!

Ramai betul yang suka dengan dia sebab material kain dia sangat selesa ❤

Rm 60 je awakkk

Ni close up D'QUEEN BUTT GIRDLE size L/XL

Material kain sooooooooo berkualiti tinggi ❤

Sebelum dan selepas pakai D'QUEEN BUTT GIRDLE ❤

Berbeza kan? Haa. Rm 60 je awak!

1. Butt lifter panty
.
Size: S, M, L & XL
.
Colour : Nude or Black
.
2. All In One Hip & Butt Panty .
Sizes: S, M,L, XL, XXL, XXXL
.
Colour : Black or Nude
.
3. Seamless butt panty .
Sizes: S, M, L, XL, XXL
.
Colour : Black & nude
.
4. Seamless Highwaist butt panty .
Sizes: S, M, L, XL
.
Colour : Black & nude
.
Whatsapp 018-2250059
.
#butt #buttlifters #buttliftersmalaysia #paddedpanty #paddedpantymurah #punggungmontok #punggungcantik #seluardalam #seluardalamwanita #sayajual #sayajualmurah #bypos #trustedseller #slim #corset #follow4follow #like4follow

Sebelum tido, sapukan losyen panas lepas tu baru pakai D'QUEEN BENGKUNG yaa

Esok pagi, confirm awak membuang. Lama lama kurus lah awak

Offer!! Rm 80, free postage

READY STOCK 👉 D'QUEEN BENGKUNG
.
✔ Selesa
✔ Tak panas
✔ Tak berlipat
✔ Material cotton berkualiti tinggi
.
OFFER ❤ Rm 80, free postage seluruh Malaysia

Alah senang je nak kurus! Tak payah makan ubat kurus pun perut kempis, berat badan turun

Haa, customer kita semua guna D'QUEEN BENGKUNG jee tauu

Dalam masa 3 hari, depa dah complain perut kempis gilaaa

OFFER 👉 Rm 80, free postage!

#pinkladybodyperfection:
Pinklady Body Perfection adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit/kebaikan, antara benefit PINKLADY: ❤️ Menambah cupsize payudara
❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur
❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V (faraj)
❤️ Merawat keputihan yang kronik
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus
❤️ Memantapkan punggung
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal
❤️ Mengurangkan stress
❤️ Mengurangkan keguguran rambut
❤️ Melebatkan kembali rambut
❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata
❤️ Mengurangkan "period pain" (senggugut)
❤️ Mengurangkan risiko cancer
❤️ Menyuburkan dan memudahkan proses untuk hamil
❤️ Melambatkan menopause
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis"
❤️ Menghilangkan mood swing, hot flash - tanda menopause
❤️ Menambah volume susu ibu
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita
.
Jika berminat pm@dm
fast respon bole wasap
013-8549851
013-8549851
#merawatkeputihanmissv #merawatmissvberbau #merawatmasalahwanita #merawatsecarasihat #merawatmasalahmata #merawatmissvgelap #merawatmissvgatal #merawatmasalahwanita #merawatmissvberbau #merawatmissv #punggunganjal #punggungseksi #punggungbesar #punggungmontok #punggungmantap #punggungcantik #payudaramulus #payudaraideal #payudarabesar #payudarabulat #payudaraberisi #payudarakencang #payudarasehat

Nampak tak perubahan sebelum dan selepas guna D'QUEEN BUTT GIRDLE ni?

Yes awak! Memang syok habis. Tak lama lagi boleh lah show off dekat cik abe 😜

Duduk terlalu lama pun boleh buat punggung awak leper tauu

Awak cuba lah D'QUEEN BUTT GIRDLE ni. Confirm awak dapat shape badan yang diidamkan

Punggung awak akan mantap balik lepas awak guna D'QUEEN BUTT GIRDLE ni!

Material kain yang berkualiti tinggi akan buatkan awak selesa tambah lagi dapat bentuk badan yang diidamkan

Most Popular Instagram Hashtags