#pumpingbra

1079 posts

TOP POSTS

For my friends on Instagram, I'm offering for a limited time, if you purchase a Pump Strap from @buybuybaby online or in store and write a review on their website, I will send you a second #pumpstrap for free any style of your choice. http://bit.ly/1PAvKZi. Link also in profile. Thanks so much for supporting this mommy's small business! #mompreneur #pumpingmom #pumpingbra #breastfeeding

Check out my #diy post on making your own #pumpingbra πŸ‘#savemoney

Titip jual:
Kemeja tunik hamil menyusui francis.. bahan adem beli uk L gambar sesuai pic asli nya.. harga beli 235.000 bisa di cek di butik francis harga jual 150rb.. blm pernah di pke baru di cuci sung masuk lemari, ternyata lupa klo punya baju ini dan bentar lagi lahiran...
Pengiriman : serang banten
Wa : 081298363143

#jualbantalmenyusui #medelanippleformers #jualmustela #jualfenugreek #juallactasip #pumpingbra #handsfreepumpingbra #perlengkapanibuhamil #jualmustelacream #apronmenyusui #bramenyusui #nursingwear #prelovedbantalhamil #bantalhamil #jualasibooster #nippleshield #jualnipplepuller #jualblackmores #bantalmenyusuicleva #nipplebalm #breastshells #kantongasigabag #breastshellsdrbrowns #milksaver #milkiesmilksaver #breastpad #jualbreastpad #jualmamapad #bajumenyusui

As if we didn't ❀️ @oliviawilde enough, she is now expecting, so even more πŸ’—πŸ’–for this gorgeous mama! Hope she finds about our #pumpingbra with the new one!
#Repost @oliviawilde with @repostapp.
・・・
Matching baby bumps. ✌️

Pumping hack! Turn any nursing bra or tank top into a hands free pumping bra. Wrap a rubber band or two hair ties knotted together around your breast shield & then hook it to the clasp on your nursing bra. Simple and cheap!

Nyuumom Hands-Free Pumping Bra.
#pumpingbra #breastpump

Hands free Pumping Tank Top * Membantu menyangga saat sedang memerah asi baik dikantor atau dirumah.
* Membantu dan memberi kebebasan untuk beraktivitas sambil memompa ASI
* Memudahkan memompa ASI baik pada waktu bekerja atau berada di luar rumah
* Model baby doll dengan karet dibagian tengah dada mengikuti bentuk tubuh.
* Bukaan menyusui dibagian tengah dada, bisa menyusui seperti biasa.
* Tali bahu yang bisa diatur panjang pendek
* Merawat bayi jadi lebih efektif

Size detail: (Lebar Dada Bawah - Panjang Baju - Size Bra)
L (38cm/52cm/80,85,36,38)
XL (40cm/54cm/>90,>40)

Spesifikasi:
πŸ”¬ Material: 93% cotton 7% Spandex
🍭 Color: Black
πŸ’° IDR 219K
πŸ“¦ Brand new - No box πŸ“± Line ID: sawarnash
☎ WA: +628999028600
πŸ“Έ IG: @sawarna.kids
🚚 Shipment from BDO-ID

#siliconebreastpump #maternitybra #nursingbra #pumpingbra #handsfreebra #pompaasisilikon #maternitypanties #bramenyusui #celanadalamhamil #jualkorset #celanahamil #tanktopmenyusui #seamlessbra #mooimombreastpump #mooimombra #mooimomnursingbra #mooimomstripebra #mooimompumpingbra #mooimommurah #korsetmooimom #mamawaybra #breastfeedinglife #rentalpompaasi #sewabreastpumpbandung #sewapompaasibandung #pompaasibandung #popokmurah #mothercaresale #conversebaby #korsetmurah

Hands Free Breast Pump Bra

Ini adalah product bra khusus untuk menyangga Breast Pump sehingga tangan anda bisa melakukan aktifitas lainnya.

Cocok utk semua breast pump yg menggunakan selang/tube danΒ fit dengan ukuran bra mulai dari 32AA hinga 48H.

Beberapa keuntungan menggunakan Hands Free Breast Pump Bra:

Fleksibel : Dapat digunakan bersamaan dengan bra menyusui, dan baju menyusui.

Kualitas : Menggunakan bahan yang berkualitas, dapat diregangkan, mudah kering dan mudah perawatannya.

Inovasi : Memiliki desain bukaan depan sebagai tempat masuknya corong pompa yang dapat mengakomodasi semua ukuran corong pompa yang beredar di pasaran. Bukaannya tidak menggunakan velcro, hal ini agar tidak merusak bra ketika dicuci dalam mesin cuci dan tidak membuat berisik anak dengan bunyi β€œpret..pret..” saat Anda memompa di malam hari.

Aksesibilitas: Desain bukaan berada di depan, sehingga ibu mudah mengatur ukuran dan mudah melepas pasang.

Tersedia dalam 2 warna : krem & hitam

Panduan ukuran :
Size M : LD 72-97cm
Size L : LD 74-99cm

Rp 200.000

Order (pilih salah satu):
line: @turtle_mylittleο»Ώ (pakai @)
WA : 0856 4666 5826
BBM : D36B74D5 (slow respon)

#perlengkapanmenyusui #handsfreebreastpumpbra #pumpingbra #mamaperah #pejuangASI #JUALANdiLINEAT #mylittleturtle

MOST RECENT

.
.
PACKAGE B - LACTE DUET ELITE

WHATS INCLUDE :-
βœ”LACTE DUET ELITE DOUBLE ELECTRIC BREASTPUMP
βœ” FREE 1PCS MILKY COOLER BAG 2COMPARTMENT
βœ”FREE 4PCS STORAGE BOTTLE
βœ” FREE 1PCS ICE BRICK
βœ”FREE 2PCS DISPOSABLE BREAST PAD

Lacte Duet Elite Electric Breastpump - THE REAL DUET RECHARGEABLE ELECTRIC BREASTPUMP

New double rechargebale electric pump suitable for home, cross outside and office use.

Built - in with High Capacity Rechargebale Battery, up to 5 cycles at single full charge.

Touch Button
A real duo with 2 discrete pumps, serving each expression kit, just like 2 sets of single pump

Left, right or duet operation with individual control. Different suction strength can be set on left and right!

Unique soft breast shield design, reacting to the pumping rhythm which mimic baby’s suckling for maximum comfort and stimulation

2 Phase Expression – Stimulation Phase & Expression Phase

9 steps suction control

Last used setting memory

Compact and light weight for maximum portability

Silent operation

2 year warranty ( motor ) , 6 month warranty ( adaptor )
NP:RM781.00
Kak Iza nak bagi harga offer untuk sape sape yang berminat....Nak tahu price special ??Jom whatsapp Kak Iza sekarang +60182718185

Untuk walk in boleh search kami di WAZE mengikut alamat dibawah πŸ‘‡
β˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈ
DUNIA SUSU IBU
No 9-2 jalan 18/33a taman sri serdang,43300 seri kembangan,selangor .
Tel:0182718185/0182886255
Waktu operasi harian :10 am-6.00pm
(Landmark atas farmasi nextage sebaris courth mommort)
β˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”#keperluanibubayi #keperluanak #susuibumeriah #susuibu #barangbabymurah #barangbaby #barangbabymalaysia #kelabibumenyusu #kedaibabyonlinemurah #kedaibayimurah #breastpumpbag #breastpumpmalaysia #pumpingbra #breastpump #breastpumpmurah #lacteduetelite #lacteduet #lacte #lactebreastpump

.
.
Lacte Duet Elite Electric Breastpump - THE REAL DUET RECHARGEABLE ELECTRIC BREASTPUMP

New double rechargebale electric pump suitable for home, cross outside and office use.

Built - in with High Capacity Rechargebale Battery, up to 5 cycles at single full charge.

Touch Button
A real duo with 2 discrete pumps, serving each expression kit, just like 2 sets of single pump

Left, right or duet operation with individual control. Different suction strength can be set on left and right!

Unique soft breast shield design, reacting to the pumping rhythm which mimic baby’s suckling for maximum comfort and stimulation

2 Phase Expression – Stimulation Phase & Expression Phase

9 steps suction control

Last used setting memory

Compact and light weight for maximum portability

Silent operation

2 year warranty ( motor ) , 6 month warranty ( adaptor )

PACKAGE A - LACTE DUET ELITE

WHATS INCLUDE :-
βœ”LACTE DUET ELITE DOUBLE ELECTRIC BREASTPUMP
βœ” FREE 1PCS MILKY COOLER BAG 2COMPARTMENT
βœ”FREE 10PCS STORAGE BOTTLE βœ” FREE5 PCS STORAGE BAG
βœ” FREE 1PCS ICE BRICK
βœ”FREE 2PCS DISPOSABLE BREAST PAD

NP:RM803.00

Kak Iza nak bagi harga offer untuk sape sape yang berminat....Nak tahu price special ??Jom whatsapp Kak Iza sekarang +60182718185

Untuk walk in boleh search kami di WAZE mengikut alamat dibawah πŸ‘‡
β˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈ
DUNIA SUSU IBU
No 9-2 jalan 18/33a taman sri serdang,43300 seri kembangan,selangor .
Tel:0182718185/0182886255
Waktu operasi harian :10 am-6.00pm
(Landmark atas farmasi nextage sebaris courth mommort)
β˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”#keperluanibubayi #keperluanak #susuibumeriah #susuibu #barangbabymurah #barangbaby #barangbabymalaysia #kelabibumenyusu #kedaibabyonlinemurah #kedaibayimurah #breastpumpbag #breastpumpmalaysia #pumpingbra #breastpump #breastpumpmurah #lacteduetelite #lacteduet #lacte #lactebreastpump

SANGAL SUDAH MEMPUMP ATAU MEMIGANG BREAST PUMP? JOM KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA
.
.
Sangal dah memigang pump πŸ˜‚ tapi demi si baby buah hati sangup walaupun sangal atu lah kasih seorg ibu😍 so kami ada penyelesaian nya utk memudahkan dan menyenangkan semua ibu2πŸ˜€ so para suami balikan lah utk kesenangan isteri n utk anak abiskita jua😍 .
.
Sekarang masa kita mempump atu bolehtah biskita pumping sambil membaca buku, memegang hp, sambil2 buat kerja dan sebagainya... kan? Hebat sis .
.
Lakastah lajulaju singgah ke butik kami untuk dapatkan benda ani πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ masani lagi ada promosi 10% OFF! Wow 😳 bah lakas sebelum kehabisan, menangis inda belagu karng 😭😌
.
.
Boutique open:
10am-7pm
No 1, Bangunan Kedai Kerajaan, Jln Seri Setia Satu, Kg. Perpindahan Mata-mata (sebarang Masjid Perpindahan Mata-mata)
πŸ“² +673 896 7490
.
.
#uzmachoice
#wesupportbreastfeeding
#breastfeeding
#pumpingbra
#handsfreepumpingbra

SANGAL SUDAH MEMPUMP ATAU MEMIGANG BREAST PUMP? JOM KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA
.
.
Sangal dah memigang pump πŸ˜‚ tapi demi si baby buah hati sangup walaupun sangal atu lah kasih seorg ibu😍 so kami ada penyelesaian nya utk memudahkan dan menyenangkan semua ibu2πŸ˜€ so para suami balikan lah utk kesenangan isteri n utk anak abiskita jua😍 .
.
Sekarang masa kita mempump atu bolehtah biskita pumping sambil membaca buku, memegang hp, sambil2 buat kerja dan sebagainya... kan? Hebat sis .
.
Lakastah lajulaju singgah ke butik kami untuk dapatkan benda ani πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ masani lagi ada promosi 10% OFF! Wow 😳 bah lakas sebelum kehabisan, menangis inda belagu karng 😭😌
.
.
Boutique open:
10am-7pm
No 1, Bangunan Kedai Kerajaan, Jln Seri Setia Satu, Kg. Perpindahan Mata-mata (sebarang Masjid Perpindahan Mata-mata)
πŸ“² +673 896 7490
.
.
#uzmachoice
#wesupportbreastfeedingbrunei
#breastfeeding
#pumpingbra
#handsfreepumpingbrabrunei

MATERNITY WEARS 🌸
.
βœ” Nursing Bra
βœ” Hands Free Pumping Bra
βœ” Nursing/Sleep Bra
βœ” Washable Breast Pads
βœ” Maternity Panties
βœ” Maternity Socks
βœ” Maternity Pads
βœ” Breast Pads
βœ” Nursing Cardigan
βœ” Milk Collection Cups
βœ” Reusable Breast Relief Thermo Pad
.
.
#ohmybabymy #maternitywears #nursingbra #handsfreepumpingbra #pumpingbra #sleepbra #washablebreastpad #washablebreastpads #maternitypanties #maternitysocks #maternitypads #breastpads #nursingcardigan #milkcollectioncups #reusablebreastreliefthermopad #kedaibaby #shahalam #kedaibabyshahalam

The #pumpstrap is officially in 17 @buybuybaby stores on the lower east coast of the United States! Please check it out if one is near you. If you are in the market for a #handsfree #pumpingbra please consider buying the @pumpstrap at one of the below stores in your area. If you take a picture posing next to the #pumpstrap display, post on IG and I will send you a special thank you gift. Thanks all so much for supporting this mommy's small business! I can't thank you enough. I'm humbled by all your well wishes and support. ❀️
Store locations are: Buybuybaby Brandon FL @brandonbuybuybaby , Coral Springs FL, Altmonte FL, Orlando FL, Pembroke Pines FL, Jacksonville FL, Royal Palm Beach FL, Snellville GA, Alpharetta GA, Hoover AL, Columbia SC, Greenville SC, Durham NC, Charlotte NC, Morrisville NC, Franklin TN, Knoxville TN ❀️ #breastfeeding #breastfeedingmom #pumping #pumpingmom #nursingmom #babyshower #mompreneur #entrepreneur #workingmom #mamapreneurlife #ontheblog

Preloved Pumpease Tuxedo - pumping bra handsfree (kalau lagi pompa jadi tidak perlu dipegangin corongnya)
Size M, kondisi masih sangat bagus dan sangat bersih
.
Hanya dipakai beberapa kali karena tukar pompa dari merk Medela ke Spectra. Sulit dipakai dengan corong Spectra
Bahan super enak dan nyaman
.
.
Rp.300.000
.
.
#bramenyusui #brapompa #bramenyusuimurah #pumpingbra #pejuangasi #pejuangasip #ibumenyusui #perlengkapanbayi #perlengkapanbayimurah #pompaasi #pompaasimurah #pompaasisecond #pompaasibekas #pompaasipreloved #pompaasielektrik #asiperaheksklusif #asiperah #perlengkapanmenyusui #perlengkapanmenyusuimurah #pumpeasemurah #jualpumpease #jualbramenyusui #jualpompaasi #jualperlengkapanmenyusui #ibuhamil #perlengkapanhamil

SANGAL SUDAH MEMPUMP ATAU MEMIGANG BREAST PUMP? JOM KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA
.
.
Sangal dah memigang pump πŸ˜‚ tapi demi si baby buah hati sangup walaupun sangal atu lah kasih seorg ibu😍 so kami ada penyelesaian nya utk memudahkan dan menyenangkan semua ibu2πŸ˜€ so para suami balikan lah utk kesenangan isteri n utk anak abiskita jua😍 .
.
Sekarang masa kita mempump atu bolehtah biskita pumping sambil membaca buku, memegang hp, sambil2 buat kerja dan sebagainya... kan? Hebat sis .
.
Lakastah lajulaju singgah ke butik kami untuk dapatkan benda ani πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ masani lagi ada promosi 10% OFF! Wow 😳 bah lakas sebelum kehabisan, menangis inda belagu karng 😭😌
.
.
Boutique open:
10am-7pm
No 1, Bangunan Kedai Kerajaan, Jln Seri Setia Satu, Kg. Perpindahan Mata-mata (sebarang Masjid Perpindahan Mata-mata)
πŸ“² +673 896 7490
.
.
#uzmachoice
#wesupportbreastfeedingbrunei
#breastfeeding
#pumpingbra
#handsfreepumpingbrabrunei

.
HALFORD PACKAGE B
.
Whats Include:
1)Halford Double Breast Pump
2)**FREE Milky 2 Compartment cooler bag (Can put Pump & Accessories)
3)**FREE 4pcs storage bottle
4)**FREE 1pcs Ice Brick
5)**FREE 2pcs disposable breast pad
6)**FREE Usb Cabel
Features:
1) The real double pump comes with 2 discrete motors up to maximum 40KPA
2) 4 options of suction function : Left‐Right‐Duo‐Cross suction ‐ Cross suction is
designed in accordance to human ergonomic
3) Optimal suction strength built in to facilitate for milk expression comfortably
without pain.
4) Pumping rhythm mimic baby suction.
5) 9 levels of suction control
6) Operating in 2 phases : Stimulation & Expression
7) Compact and portable.
8) Silent operation
9) 2 years warranty
Kak Iza nak bagi harga offer untuk sape sape yang berminat....Nak tahu price special ??Jom whatsapp Kak Iza sekarang +60182718185

Untuk walk in boleh search kami di WAZE mengikut alamat dibawah πŸ‘‡
β˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈ
DUNIA SUSU IBU
No 9-2 jalan 18/33a taman sri serdang,43300 seri kembangan,selangor .
Tel:0182718185/0182886255
Waktu operasi harian :10 am-6.00pm
(Landmark atas farmasi nextage sebaris courth mommort)
β˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”
#keperluanibubayi #keperluanak #susuibumeriah #susuibu #barangbabymurah #barangbaby #barangbabymalaysia #kelabibumenyusu #kedaibabyonlinemurah #kedaibayimurah #breastpumpbag #breastpumpmalaysia #pumpingbra #breastpump #breastpumpmurah #halfords #halfordbreastpump

.
HALFORD PACKAGE C
.
Whats Include:
1)Halford Double Breast Pump
2)**FREE Milky 2 compartment cooler bag (Can put Pump & Accessories)
3)**FREE 10pcs storage bottle
4)**FREE 1pcs Ice Brick
6)**FREE 5pcs storge bag
7)**FREE 2pcs disposable breast pad
8)**FREE Usb Cabel
Features:
1) The real double pump comes with 2 discrete motors up to maximum 40KPA
2) 4 options of suction function : Left‐Right‐Duo‐Cross suction ‐ Cross suction is
designed in accordance to human ergonomic
3) Optimal suction strength built in to facilitate for milk expression comfortably
without pain.
4) Pumping rhythm mimic baby suction.
5) 9 levels of suction control
6) Operating in 2 phases : Stimulation & Expression
7) Compact and portable.
8) Silent operation
9) 2 years warranty
Kak Iza nak bagi harga offer untuk sape sape yang berminat....Nak tahu price special ??Jom whatsapp Kak Iza sekarang +60182718185

Untuk walk in boleh search kami di WAZE mengikut alamat dibawah πŸ‘‡
β˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈ
DUNIA SUSU IBU
No 9-2 jalan 18/33a taman sri serdang,43300 seri kembangan,selangor .
Tel:0182718185/0182886255
Waktu operasi harian :10 am-6.00pm
(Landmark atas farmasi nextage sebaris courth mommort)
β˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”οΈβ˜”
#keperluanibubayi #keperluanak #susuibumeriah #susuibu #barangbabymurah #barangbaby #barangbabymalaysia #kelabibumenyusu #kedaibabyonlinemurah #kedaibayimurah #breastpumpbag #breastpumpmalaysia #pumpingbra #breastpump #breastpumpmurah #halfords #halfordbreastpump

SANGAL SUDAH MEMPUMP ATAU MEMIGANG BREAST PUMP? JOM KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA
.
.
Sangal dah memigang pump πŸ˜‚ tapi demi si baby buah hati sangup walaupun sangal atu lah kasih seorg ibu😍 so kami ada penyelesaian nya utk memudahkan dan menyenangkan semua ibu2πŸ˜€ so para suami balikan lah utk kesenangan isteri n utk anak abiskita jua😍 .
.
Sekarang masa kita mempump atu bolehtah biskita pumping sambil membaca buku, memegang hp, sambil2 buat kerja dan sebagainya... kan? Hebat sis .
.
Lakastah lajulaju singgah ke butik kami untuk dapatkan benda ani πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ masani lagi ada promosi 10% OFF! Wow 😳 bah lakas sebelum kehabisan, menangis inda belagu karng 😭😌
.
.
Boutique open:
10am-7pm
No 1, Bangunan Kedai Kerajaan, Jln Seri Setia Satu, Kg. Perpindahan Mata-mata (sebarang Masjid Perpindahan Mata-mata)
πŸ“² +673 896 7490
.
.
#uzmachoice
#wesupportbreastfeeding
#breastfeeding
#pumpingbra
#handsfreepumpingbra

Simple Wishes Hands Free Pumping Bra Rp.459.000
.
1 size fits XS-L .
Color : soft pink / black (choose 1)
.
Buat pumping mommies, baik part time maupun exclusive pumping bakaaaall terbantu banget dengan pumping bra ini. Personal experience waktu anak pertama ngga pake pumping bra, tiap mau waktunya mompaaa pasti berat banget, pas anak kedua pake simple wishes ini, malah nunggu2 saatnya pumping karena pumping time = me time. Aku bisa sambil ngecek2 kerjaan, main hp, nonton tv series pas 1 episode pas selesai mompanya hahhaha enjoy banget deh ❀️
.
Istimewanya terletak pada designnya yang adjustable, so new mommy yang payudara lagi penuh2nya dan mommy yang udah stabil asi nya tetep bisa pakai, tidak perlu beli size yang lebih kecil. .
Bagian bukaan depan juga berbentuk + yang saling overlapping sehingga akan lebih support corong pompa dan botol susunya. Dalam paket pembelian juga sudah termasuk tali bra for even better support
.

This innovative bra gives moms the valuable gift of time by freeing up their hands for other tasks or allowing them to simply relax while using their breastpump. .
The patented design is adjustable in size, using high quality Velcro, to sustain a perfect fit over time as a nursing mother’s size changes. .
Straps and 1” Zip In Center Panel included to help achieve the perfect fit!
.
Features and Benefits of the Hands Free Pumping Bra
.
- Perfect Fit – Guaranteed!
As a breastfeeding mothers shape changes, due to milk supply and weight fluctuations, the velcro back panel can be adjusted by up to 10" around the ribcage, guaranteeing as much of a perfect fit for the 1,000th pumping session as for the 1st! .
- Modest Cover and Supportive!
Four overlapping layers of fabric secure and maintain a tight seal for bottles as well as providing a modest, discreet cover for the breasts. .
- Versatile and Easy To Use!
Slips on easily with or without removing nursing bra and shirt. Elastic reinforcement has been built into the top of the bra for a secure fit, ensuring no slipping. May be worn strapless or with included straps for additional support.
#thinkaboutbabysimplewish #pumpingbra #jualbrapumping #jualpumpingbra #asiperah #breastpump #jualbreastpump

Simple Wishes Hands Free Pumping Bra Rp.459.000
.
1 size fits XS-L .
Color : soft pink / black (choose 1)
.
Buat pumping mommies, baik part time maupun exclusive pumping bakaaaall terbantu banget dengan pumping bra ini. Personal experience waktu anak pertama ngga pake pumping bra, tiap mau waktunya mompaaa pasti berat banget, pas anak kedua pake simple wishes ini, malah nunggu2 saatnya pumping karena pumping time = me time. Aku bisa sambil ngecek2 kerjaan, main hp, nonton tv series pas 1 episode pas selesai mompanya hahhaha enjoy banget deh ❀️
.
Istimewanya terletak pada designnya yang adjustable, so new mommy yang payudara lagi penuh2nya dan mommy yang udah stabil asi nya tetep bisa pakai, tidak perlu beli size yang lebih kecil. .
Bagian bukaan depan juga berbentuk + yang saling overlapping sehingga akan lebih support corong pompa dan botol susunya. Dalam paket pembelian juga sudah termasuk tali bra for even better support
.

This innovative bra gives moms the valuable gift of time by freeing up their hands for other tasks or allowing them to simply relax while using their breastpump. .
The patented design is adjustable in size, using high quality Velcro, to sustain a perfect fit over time as a nursing mother’s size changes. .
Straps and 1” Zip In Center Panel included to help achieve the perfect fit!
.
Features and Benefits of the Hands Free Pumping Bra
.
- Perfect Fit – Guaranteed!
As a breastfeeding mothers shape changes, due to milk supply and weight fluctuations, the velcro back panel can be adjusted by up to 10" around the ribcage, guaranteeing as much of a perfect fit for the 1,000th pumping session as for the 1st! .
- Modest Cover and Supportive!
Four overlapping layers of fabric secure and maintain a tight seal for bottles as well as providing a modest, discreet cover for the breasts. .
- Versatile and Easy To Use!
Slips on easily with or without removing nursing bra and shirt. Elastic reinforcement has been built into the top of the bra for a secure fit, ensuring no slipping. May be worn strapless or with included straps for additional support.
#thinkaboutbabysimplewish #pumpingbra #jualbrapumping #jualpumpingbra #asiperah #breastpump #jualbreastpump

Simple Wishes Hands Free Pumping Bra Rp.459.000
.
1 size fits XS-L .
Color : soft pink / black (choose 1)
.
Buat pumping mommies, baik part time maupun exclusive pumping bakaaaall terbantu banget dengan pumping bra ini. Personal experience waktu anak pertama ngga pake pumping bra, tiap mau waktunya mompaaa pasti berat banget, pas anak kedua pake simple wishes ini, malah nunggu2 saatnya pumping karena pumping time = me time. Aku bisa sambil ngecek2 kerjaan, main hp, nonton tv series pas 1 episode pas selesai mompanya hahhaha enjoy banget deh ❀️
.
Istimewanya terletak pada designnya yang adjustable, so new mommy yang payudara lagi penuh2nya dan mommy yang udah stabil asi nya tetep bisa pakai, tidak perlu beli size yang lebih kecil. .
Bagian bukaan depan juga berbentuk + yang saling overlapping sehingga akan lebih support corong pompa dan botol susunya. Dalam paket pembelian juga sudah termasuk tali bra for even better support
.

This innovative bra gives moms the valuable gift of time by freeing up their hands for other tasks or allowing them to simply relax while using their breastpump. .
The patented design is adjustable in size, using high quality Velcro, to sustain a perfect fit over time as a nursing mother’s size changes. .
Straps and 1” Zip In Center Panel included to help achieve the perfect fit!
.
Features and Benefits of the Hands Free Pumping Bra
.
- Perfect Fit – Guaranteed!
As a breastfeeding mothers shape changes, due to milk supply and weight fluctuations, the velcro back panel can be adjusted by up to 10" around the ribcage, guaranteeing as much of a perfect fit for the 1,000th pumping session as for the 1st! .
- Modest Cover and Supportive!
Four overlapping layers of fabric secure and maintain a tight seal for bottles as well as providing a modest, discreet cover for the breasts. .
- Versatile and Easy To Use!
Slips on easily with or without removing nursing bra and shirt. Elastic reinforcement has been built into the top of the bra for a secure fit, ensuring no slipping. May be worn strapless or with included straps for additional support.
#thinkaboutbabysimplewish #pumpingbra #jualbrapumping #jualpumpingbra #asiperah #breastpump #jualbreastpump

Most Popular Instagram Hashtags