#puman

MOST RECENT

#Repost @pu_azman with @get_repost
・・・
Tidur bukan syarat tahajjud. Maka boleh tahajjud walaupun tak tidur dulu.
Tapi kalau tidur dulu lebih baik.
@elizabethtsm, izinkan saya ya.

Tukang gitar @danialixt
Tukang edit @ameershah48

Follow @puman_official
#PUman

Acaner? On tak on ? 😏

SWIPE. Gambar sebelah kami tak edit. Ustaz @pu_azman memang putih melepak 😄. Makan tangan kanan gais 😄

#PUman
#edisinetizen

#Repost @pu_azman (@get_repost)
・・・
Tidur bukan syarat tahajjud. Maka boleh tahajjud walaupun tak tidur dulu.
Tapi kalau tidur dulu lebih baik.
@elizabethtsm, izinkan saya ya.

Tukang gitar @danialixt
Tukang edit @ameershah48

Follow @puman_official
#PUman

#Repost @pu_azman with @get_repost
・・・
Tidur bukan syarat tahajjud. Maka boleh tahajjud walaupun tak tidur dulu.
Tapi kalau tidur dulu lebih baik.
@elizabethtsm, izinkan saya ya.

Tukang gitar @danialixt
Tukang edit @ameershah48

Follow @puman_official
#PUman

#repost :Tidur bukan syarat tahajjud. Maka boleh tahajjud walaupun tak tidur dulu.
Tapi kalau tidur dulu lebih baik.
@elizabethtsm, izinkan saya ya.

Tukang gitar @danialixt
Tukang edit @ameershah48

Follow @puman_official
#PUman
-
sedap jugak lagu ni kan? PU, tolong buat full version 🙏😂💕😘 #polisentryelizabethtan #cover #tiktok #tiktokmalaysia #videoviral

Tidur bukan syarat tahajjud 👌

#Repost @pu_azman
• • • • •
Tidur bukan syarat tahajjud. Maka boleh tahajjud walaupun tak tidur dulu.
Tapi kalau tidur dulu lebih baik.
@elizabethtsm, izinkan saya ya.

Tukang gitar @danialixt
Tukang edit @ameershah48

Follow @puman_official
#PUman

#Repost @pu_azman (@get_repost)
・・・
Tidur bukan syarat tahajjud. Maka boleh tahajjud walaupun tak tidur dulu.
Tapi kalau tidur dulu lebih baik.
@elizabethtsm, izinkan saya ya.

Tukang gitar @danialixt
Tukang edit @ameershah48

Follow @puman_official
#PUman

#Repost @pu_azman
• • • • •
Tidur bukan syarat tahajjud. Maka boleh tahajjud walaupun tak tidur dulu.
Tapi kalau tidur dulu lebih baik.
@elizabethtsm, izinkan saya ya.

Tukang gitar @danialixt
Tukang edit @ameershah48

Follow @puman_official
#PUman

Masih mencari tarikh yang sesuai 😏

#PUman
#edisinetizen

Tidur bukan syarat tahajjud. Maka boleh tahajjud walaupun tak tidur dulu.
Tapi kalau tidur dulu lebih baik.
@elizabethtsm, izinkan saya ya.

Tukang gitar @danialixt
Tukang edit @ameershah48

Follow @puman_official
#PUman

Bersama sahabat lama yang juga juruaudit syarikat. Banyak nasihatkan saya tentang kewangan selain tazkirah2 ringkas. Kalau tak kena tazkirah memang ke laut hehe.. P/S: Di tangan pembantu saya tu baju NETIZEN PUman. Auditor kata cantik dan kualiti kain pun bagus. 2nd batch boleh dapat di @puman_official 😊

#PUman

FULL VERSION hanya di You Tube Channel rasmi Pu Azman. Klink link di bio @pu_azman
Hayati senikata lagu. Semoga ianya beri kebaikan dalam hati kita untuk berubah ke arah yang lebih baik walau sedikit. Yang penting kemahuan untuk usaha berubah. InshaAllah. Doakan kami - Admin

#PUman
#edisinetizen

Mencari tarikh sesuai 😏

#PUman
#edisinetizen

Kenal tangan siapa? 😉 Tag kad Tshirt PUman akan disertakan tag khas siap lengkap dengan sign tangan lagik ! Limited. Get ready 2nd batch pre order.

Full video di post sebelum atau klik link You Tube rasmi di ig ustaz @pu_azman

#PUman
#edisinetizen

Doakan kami untuk keluaran sulung T Shirt edisi Netizen.
Jenama saya sendiri.
Dapatkannya di @puman_official
#PUman

Walaupun gigi ngilu kuali punya hal tapi jangan bersedih bradarr ! Lets subscribe Youtube Rasmi ustaz @pu_azman . Klik di bio ustaz Pu Azman. BOBO pun ada 😅

Selain offer menarik untuk Tshirt PUman edisi NETIZEN, akan ada video aktiviti2 ustaz, perkongsian ilmu dan nyanyian kreatif yang menggetarkan hati korang 😆

Regrann from @pu_azman - Jangan bersedih brader.
Tukang edit @ameershah48 - #regrann
#PUman
#edesinetizen
#janganbersedihbrader

Kulit licin, cerah tanpa jerawat dan boleh mengawal minyak berlebihan, menjadi impian setiap lelaki kerana ia melambangkan kesihatan kualiti dan paling penting kacak dan maskulin

Maskulin dengan Selamat. Nak dapatkan konsultasi saya? Wasap saya segera di http://www.wasap.my/60138924533/angelwhite

#mercAMG#maskulin
#metropolitan#lelakijambu#abahyoi#khairulyoi
#metroseksual#lgbt
#saynotolgbt#puazman
#puman#alifterlajaklaris
#aimantino#siladudukjanganlari#kpopstar#instafamous#modelling#matrukun#fattahamin#haelhusaini

Most Popular Instagram Hashtags