#pulutkuningampang

MOST RECENT

Salam Jumaat semua !! Ah Kak bersiaran lagi 😊
.
Kek Pulut Kuning Berhias | 25 | MONOGRAM | MPAJ | Terima kasih Sarah & kak Adilah 😘😘😘
.
Sesiapa berminat nak order kek pulut kuning berhias | pulut kuning doorgift | pulut kuning makan2x boleh hubungi :
.
014β€’9000 634
014β€’9000 634
014β€’9000 634
.
#kekpulut #pulutkuning #pulutkuningampang #pulutkuningberhias #ampangfooddelivery #ampangfood #monogramkek #pulutkuningmonogram

Alhamdulillah. Selesai untuk hari nie. Hujan hujan pun team @anakabah.co_ redah je demi customer yang tercinta gitu. So siapa yang belum try pulut kuning anak abah tu haa cepat cepat laa pm kita okay. Mana tahu berkenan dihati boleh beli lagi hihi. Aminn πŸ€— Jangan lupa follow ig @anakabah.co_ yaaaa πŸ‘ˆπŸ» #pulutkuningsedap #pulutkuningbangi #pulutkuningcheras #pulutkuninganakabah #pulutkuningkl #pulutkuningbatucaves #pulutkuninggombak #pulutkuningselayang #pulutkuningsgbuloh #puluhkuningpj #pulutkuningcheras #pulutkuningampang #pulutkuningtunang #pulutkuningdelivery

Hujan hujan pun kita redah. Tak boleh nak cover dah seluar basah tu. Haha. Btw thank you so much si cantik manis cik anem sebab sudi dengan kita 😘

#pulutkuningsedap #pulutkuningbangi #pulutkuningcheras #pulutkuninganakabah #pulutkuningkl #pulutkuningbatucaves #pulutkuninggombak #pulutkuningselayang #pulutkuningsgbuloh #puluhkuningpj #pulutkuningcheras #pulutkuningampang #pulutkuningtunang #pulutkuningdelivery

Yeahh siapa nak oder untuk majlis majlis kecil seperti tahlil ke doa selamat ke hari jadi, mesyuarat ke dan lain lain boleh oder whatsapp sis yee 0173789311. Kita bagi harga tiptop punya. 😘

#pulutkuninganakabah #pulutkuningkl #pulutkuningbatucaves #pulutkuninggombak #pulutkuningselayang #pulutkuningsgbuloh #puluhkuningpj #pulutkuningcheras #pulutkuningampang #pulutkuningtunang #pulutkuningdelivery

Most Popular Instagram Hashtags